Комисия от депутати ще проверява има ли беззаконие в парка "Росенец"

Ще бъдат проучени и действията на НСО и компетентните органи по време на протеста миналото лято

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо, ще ми клекнеш отпред другата седмица като правят правителство. И ще си готов на всичко

Ристе, а на Буджака кога?

Вместо всички да застанем твърдо зад тях ,да се провери и разчисти всичко гнило, за да се върви начисто и напред, още има хора които дърпат надолу в казана. ГЕРБ са излишни в народното събрание,ако не почнат да работят правилно, те съботират,продължават да лъжат и дърпат надолу, вредят постоянно.

КАКВА КОМИСИЯ БЕ ДУДУЦИ, НА ВАС ДОГАН ЩЕ ВИ КРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. АБСОЛЮТНИ ЦИРКОВЕ.

А можеха просто да гласуват закони и сложат забарани и тежки процедури за фирми продаващи имущества на непазарни цени и принципи. Всичко реално започва с продажбата на имота от пенсионния фонд на Лукойл на цени много под пазарните, непрозрачно, без търг и в тотално противиречие на интересите на акционери и вложители без каквато и да било санция от Комисия за финансов надзор, Прокуратура, ДАНС и хилядите скъпоплатени хрантутници. Със същия успех банките преднамерено кредитира "избраните" , но тези принципи са валидни само за посочени единици, а за всички други кредити се получават по други правила. Това са източниците на всички злини - другото е фактология и следстия.

Малко командировчица, че иначе нямате парички за моренце на нашето мръсничко моренце!!!

Старата народна мъдрост галаси: - Ако искаш да заровиш проблем - създай комисия !

от служител на НСО, който продължава да е служител на НСО!

A имота на олигарха Прокопиев на Буджака кога ще го проверят?

ТОЙ Е НАЦИОНАЛНА СВЕТИНЯ.

Народното събрание май имаше законодателни функции........явно съм се объркал..........реалити формат са......

руското мекере иванов пак бута парламента в първа глуха вместо да излезе и да каже на избирателите си Извинявайте, излъгах ви, подмамих ви, изиграх ви за кой ли пореден път некадърник

Комисия за ТЕЦ Варна!

И ако "най-случайно" се окаже, че няма беззаконие, всички участници в тази комисия да върнат парите, които ще получат в това време.

Ми то и на малките деца стана ясно, че има. Иначе да взема и аз да си ограда само за мене си един плаж... И пак комисии, и накрая заключението им отсега е ясно: Всичко е ок.