Кирил Петков: Новият модел, с който управляваме COVID-кризата, дава ясни резултати

Всеки министър ще дава конкретни предложения за общи проекти със Северна Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил Петков се е изгубил в някоя мъглявината на анализа ! Как до сега не казаха ,че повечето хранителни продукти поскъпнаха заради СПЕКУЛА !!! Една банда около кръга Узунов на Радев в момента обират и спекулират със абсолютно възможно в България ! Само факта ,че в стратегически съвет на Радев има 26 ДС ченгета и разузнавачи със богат набор от фирми ! Знаете ли колко депутати имат или участват в дружества който произвеждат ток ? Около 70 човека в парламента печелят и от тока и от субсидии и от мораториума !!! Киро знае ли ,че няма места по болниците ? Киро знае ли ,че няма лекарства за ковид в болниците и карат болните да ги купуват! Киро знае ле ,че ги няма и ако ги намериш са на друга цена ? Тоя на Еконта назначи 81 годишен човек за директор на Бдж ! Киро назначи всички който не успяха да станат депутати от Бсп на държавни служби из цяла България ! Киро планува за 4 години да изтеглят 35 МИЛИАРДА лв. който нашите пра-пра-пра внуци няма да могат да ги върнат ! Киро ти обяви в Македония ,че България е била част от фашисткия режим а БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА !!!! Плана за възстановяване от Европа още не е пратен като само България единствено не го е пратила ! Киро сигурно има още неща ама стана 2.30 часа и ще лягам!

Какво управляваш бе смешник ? Накрая жета ти ще те бие с точилката !

Кире, така ли ти казаха да кажеш от Козяк? Следващата заповед каква е?

Правилно! Не щат мерки. Не щат ваксини. Ами работете - ето, никой не ви спира сега. Дерзайте.

Този е глупав или просто обича да говори простотии? Ако това е нивото в Харвард, добре че съм учил в София!

В Харвард е правил магистратура, иначе е учил в селски университет в Канада

Тоя говори глупости като продавач на хот-дог и бургери. Не вижда ли, че населението иска резултати, а не празни приказки.

Боже мой, отчайваща простотия и безочие ! Оперирана против срам

Тоя сам си дава положителни оценки.

Няма ли друга снимка на този палячо???

А дано ама надали, това е само резултат в твоята глава! ЗАщото ако се замислиш ще видиш , че резултатът е плачевен! Ама мисленето е много труден процес, я авно на това не са ви учили в ПУЦ Хардвард а само как да правите пари като използвате труда на останалите хора!

Десет-единадесет хиляди на ден заразени и по стотина починали

""Време е 30-те години, които сме загубили, да ги наваксаме с ясни и конкретни действия във всичките 5 сфери", коментира премиерът. "Всеки министър дава конкретни предложения за съвместна работа и проекти, така че да не бъде само политическо говорене, а да има реални резултати при следващата среща", каза още Петков. Срещата между българското и северомакедонското правителства е планирана за 25 януари. " ---:))))Георги Димитров -България ще навакса всичко което е пропуснала за две петилетки:))))Тези наистина си пазят тетрадките от часовете по политическа подготовка:))))

На България и трябват 100 петилетки.

Управлявщите особенно Кирчо не разбира думата “управлявам” използва я нон стоп, а всъщност нищо не управлява…..

Управлявщите особенно Кирчо не разбира думата “управлявам” използва я нон стоп, а всъщност нищо не управлява…..

Излъгахте, оказа се, че не сте нищо повече от предишните лъзчи. Алеко го е казал:"Сите сте маскари".

Гответе се психически за локдаун. Вече свикнахте… така че нищо ново. И не, тези неща не ги решава нито министъра, нито премиера. Всичко се спуска отвън. Не забравяйте как мутафчийски се изпусна “получихме нота от НАТО”… и това мина някак незабелязано. Лобито на ф€рма мафи€та е доста силно… Гответе се за четвърта доза. Ще има промени и тук - 60 дни след третата.

Чакам четвъртата доза с нетърпение.

Тоя модел, дато представлява нищо правене найстина е най-добрия, щото е най-евтин и нема как да сбъркаш!!! Пък и без туй другите нации с много творчество и деспотизъм пак ще стигнат до Простия модел на Киро!!!!

Тоя е луд.

Видяхме резултатите, по стотина починали на ден. Ако това ви е целта, справяте се много добре!

Тия тъпотии дето ръси "просто киро" да ги разправя на неокомсомолските му олигофрени.Само те му вярват.

Коалицията трябва да се запази, защото няма друг вариант. Лицето киропростокиро трябва да се маха. Може би най-добрият вариант е служебният премиер.

Киропростокиро не става за чеп за зеле.

Куро Путков бори ковида. https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Interesna-snimka-na-vlastta-podpali-mrezhata-1196586 А плебса - затворен (отново). Искахте промяна? Ето ви промяна :)

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Interesna-snimka-na-vlastta-podpali-mrezhata-1196586 Ето как управляват "кризата" тия лицемери! Сами нарушават собствените си правила!!! Хайде, да видим как ще се оправдаят? Вероятно - "свалихме маските само за снимката"????

Някой тука от троловете на кирчо и мунчо да им обяснят, че свободното падане не се брои за управление

тоя на коя планета е хората масово са болни просто не се тестват заради карантинара вчера в Кауфланд всички деца кашлукаха а в атобуса и трамвая възрастните яко си бухаха

аптеките са пълни с хора

какво управление бе Кирчо, какви 5лв, осъзнай се , погледни се от страни

Ей, смешник, какво управляваш ти, в ковид отделение влизал ли си. Над 10хиляди нови болни има ден. Прибирането на 9 милиарда за 9 дни не значи управляване, а крадене

Бахти изродите, вие си го избрахте ! Вие всички гласували за този самовлюбен индивид ! 10к заразени и мерктие действат ??? Глупак, жалъм, самопогълнат глупак !

Управлявал? Тези не могат да догонят, някои от тях още не знаят къде се намират и какви са им длъжностните характеристики. Те управлявали! Но пък НАЗНАЧАВАТ като шампиони! Мръхлата на мазния лорел вече е назначена на ДВЕ ДЪРЖАВНИ длъжности. Страшна борба с корупцията, нали!

може да е много агресивна, затова 2

Модел?!?

ОЩЕ ЕДИН:”НЕОБРАЗОВАН”..”.ГАННЮ”,”ПЛОСКОЗЕМЕЦ”-НЕВЯРВАЩ В-“НАУКАТА ИМ”,А В ТОВА КОЕТО Е:УЧИЛ,ВИЖДА В ПРАКТИКАТА СИ! Д-Р КЕХАЙОВ..НО ТАКИВА КАТО НЕГО,НЯМАТ-ДЕНОНОЩЕН ДОСТЪП ЗА-ОБЛЪЧВАНЕ,ПРИ-МИСИРКИТЕ!!! Сега какво стана? Истината постепенно си проправи своят път. Въпросите са невероятно много и един от тях е: ще се извини ли някой поне от МЗ на доц. Мангъров и проф. Чорбанов, на мен не държа да ми се извиняват, за цялата помия, която се изля върху тях и продължава да ги залива яко. Моята житейска трагедия, е че казвам истини на които времето не е дошло и реализацията им е въпрос на по-далечно бъдеще: предсказах акумулиращата токсичност на тези прототипи на ваксини и това вече е неоспорим факт /само генерализираната миалгия от 5% след първата доза вече е около 65% след 3-тата доза, а това е невинна странична реакция, и не ми се мисли за малигненените странични реакции на ваксинационните прототипи/, предвидих преди още над 5 месеца и насилието срещу лекари във връзка с тези напълно нелепи ваксинации и това стана, уви...сега ще направя още една прогноза, може би една от последните ми, защото не желая да влизам в конфликти нито с колеги, нито с приятели във връзка с действието на даден лекарствен пордукт: с падането на очевидно неефективните за разпространението на пандемията насилствено наложени ограничителни мерки плюс появата на смъртни случаи вследствие ваксинацията на неосведомени хора ще доведе до ескалация на насилието срещу лекари не само у нас! Вероятен срок за реализацията на тази прогноза 12-18 месеца. И докато шефът на Пфайзер България ходи с платена от фирмата му охрана, обикновеният лекар не може да си позволи този лукс.... и ще стане жертва на отмъщение от пострадалите пациенти. И сега неврологиите са пълни с инсулти, получени след ваксинацията с тези прототипи, но колегите ги е страх и си мълчат. Естествено починалите пациенти не се пишат починали от ваксинацията и затова официално няма у нас данни за този вид смъртност, но ако се направи проучване колко от починалите имат поне една ваксинация истината ще стане крещящо ясна за всички.

ПРОДАЖНИТЕ-ПОДЛОГИ,ПРОДЪЛЖАВт с-ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ,ДА: ИНЖЕКТИРАТ ПРИНУДИТЕЛНО-НЕЗАСТРАШЕНИ ОТ НИЩО,С-ВИДИМО НЕЕФЕКТИВНИ ТЕЧНОСТИ! ДА СЪСИПВАТ:ЗДРАВЕТО,ЖИВОТА,ПСИХИКАТА,ОБРАЗИВАНИЕТО,СЕМЕЙСТВАТА,БИЗНЕСА НА ХОРАТА!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА,НА ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! ОСТАВКА!!! ТРИБУНАЛ И СМЪРТНИ ОРИСЪДИ ЗА-ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В-ДВУГОДИШНИТЕ: ТЕРОР,ГРАБЕЖ,МАРОДЕРСТВО! СЪД ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Палячо, марш от тук. Виж какво става с народа бе. Всички цени фръкнаха, това ли е твойта промяна. Некадърник

Мислиш ли, че това зависи от него? В целия свят цените се вдигнаха. Аз съм в УСА и тук цените за 30% нагоре.

Мий чиний и си трай фатмак. С 30% къде? Ти сигурно живееш в паралелна УСА

Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава способност. Водят се разговори с определена държава за определен тип подводници, но всичко в момента е на ниво преговори. Има начин средства за подводница да бъдат предвидени в бюджета или в актуализацията му. Не говорим за нови подводници, но са в добро техническо състояние“, обяви пред NOVA NEWS министърът на отбраната Стефан Янев. По-рано днес стана ясно, че колегата му с ресор „Транспорт“ Николай Събев ще се опита да купи ледоразбивач. „Покупката на ледоразбивач ще подобри целогодишния достъп до българските речни пристанища“, съобщиха от транспортното министерство. До момента България не разполага с такъв. Целта е покупката да е по европроект.

С лайната ти изсрани в СърбоМакедония вече си пътник! Хващай си тъпите сороски съветници и да те няма!

То откакто започнахте да ни управлявате "чудесни"резултати дадохте няма що!

Държавата не се управлява само с прогнози и анализи, а с конкретни действия. Тия харвардски умове доде схванат какво трябва реално да направят и мандата им свършил. Недай Боже да изкарат цял мандат.

Чета коментари как Кирето виждал само мед и масло. Ами момчета, Кирето е търговец, като ония амбулантните дето ти предлагат оригинален парфюм от Китай на женския. Като го гледам май е и от същия етнос, така че не се чудете на поведението му.

ПО-ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ ЗА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ИСТОРИЯТА НЕ ПОМНИ. КАТО ЧЕТАТ ВСИЧКИ МНЕНИЯ ЗА НЕГО В НЕТА,ПИАРИ И ГОВОРИТЕЛКИ-КАК ГО "ОБИЧА НАРОДА",КАКВО ЛИ ГО СЪВЕТВАТ? НЕЗАБАВНА ОСТАВКА КИРО,АКО ИМАШ ПОНЕ ГРАМ МЪЖКО ДОСТОЙНСТВО!

Смешник. Аз освен приказки друго не виждам.

https://tribune.bg/bg/shou/vlastta-se-izsipa-na-kino-v-mola/, какво искат от хората,

Каква оставка от Киро искате ,бе хора? За Четири години депутат съм се подготвил...далавери,ядене на корем,пари и кеф. ВИЕ СТЕ ФАШИСТИ!

Каква ковид криза управляваш бе канадски педал та при твоето управление нацията се топи като сняг инфлацията достигна върха кражби и убийства всеки ден Киро ти излезна отврътителен и долен педераст

Президент за всички времена Сега имаме и най тъпия министър председател.

Тоя е абсолютно неориентиран идиот. Дори да е сложен да изпълнява поръчките на САЩ, пак е малоумен. Показателен е за нивото на новите кадри на бившата ДС. Дори пожарникарят изглежда адекватен на фона на тоя.

Ами тъп народ какво да има.

Като нямате пари да си платите тока,хляба и всички поскъпнали неща-яжте тортите на жена ми(по 70-100 лв.са). ХАРВАРДСКА КУРОЛАЦИЯ СЕ КАЗВА ТОВА,Българи.

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

Тия "управляващи" нямат никакъв синхрон. За този "дава ясни резултати",а ония"Здравните власти обсъждат затягане на мерките, като до влизането им в сила ще има няколко дни" "УАУ", какви водещи фигурки си имаме!

Тия-ТЕРОРИСТИ,ВЕЧЕ СИ ГО ВЗИМАТ,ЗА-НАСЛЕДСТВО! ДА ИНЖЕКТИРАШ-ПРИНУДИТЕЛНО-ЗДРАВИ ХОРА,С-ОЧЕВАДНО НЕЕФЕКТИВНИ ТЕЧНОСТИ,СРЕЩУ-НЕВИННА ХРЕМА,Е-ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ИЛИ(И)-ОСТАВКА!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ,ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! ВЕРНО,ЛИ-ДЕБИЛИТЕ ВЯРВАТ,ЧЕ ОТ ТАКИВА,КАТО-КИРЧ,ЗАВИСИ КОЛКО ХОРА-КАШЛЯТ? ЧЕ ТАКИВА ,КАТО -КИРЧО...УПРАВЛЯВАТ...СОПОЛИТЕ,ГЛАВОБОЛА! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!