Коментари - Разсекретиха 575 документа за малайзийския самолет | Днес.dir.bg

Разсекретиха 575 документа за малайзийския самолет

Над 500 документа, свързани с разследването на катастрофата с малайзийския самолет в Източна Украйна през юли миналата година, бяха разсекретени в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Разсекретиха 575 документа за малайзийския самолет | Днес.dir.bg

Коментари

и както винаги ,Западът не иска да си покаже насрания задники ще лъже и маже срещу Русия

Към редакторите - моля обяснете ми защо моя коментар от 10.04.2015 липсва.Липсва дори и в скритите.Това се случва за 2ри път.Моля, да не се публикува настоящият коментар.Просто ми отговорете по подходящ начин, дали това ме прави нежелан коментатор.Благодаря!

"Важни фрагменти в публикуваните документи не може да се прочетат, защото са в така наречения режим на затъмнение, тоест целенасочено са скрити от погледа." Е те това е ,изплюха най-сетне камъчето,сега само дебил може да повярва ,че руснаци са свалили самолета!

Нещата вече са на 205% ясни - ФАШИСТИТЕ в Киев са свалили самолета! Защото, ако беше другата страна ВОЯТ от Запада щеше да е страшен!!!

По френската телевизия излъчиха филм с анализи на различни възможни версии за другия "изчезнал" малайзииски самолет. За най вероятна приемат версията, а и дават доста неща в подкрепа, че самолета е бил насочен към най голямата американска база Диего Гарсия и там някъде е бил свален. Дадоха показания на местни жители от островите, че е преминал много ниско над тях. Показаха остатъци от фабрично вградените пожарогасители, намерени от местни рибари. Версията беше, че самите пилоти са се готвили и тренирали за това и са познавали много добре самолета. Американците просто не са имали друг избор освен да го свалят за да предотвратят втори 11 ти септември.

вЕРНО, АМА ДРУГ ПЪТ!!! Ако беше така защо американците си траят, като бълха в гащи!? Така ще дадат знак на всички бъдещи терористи, че няма смисъл да отвличат пътнически самолети и да ги използват за бомби, защото ще бъдат СВАЛЯНИ!!!!!!!!!!!

Pesh0

То че Украйна , е свалила самолета , е ясно и няма какво да се пази в такава тайна . Тайната , най - вероятно е че оръжието е американско.

Точно си го казал!!!

Как да не се знае Украинската армия свали цивилен самолет от некадърност. САЩ и ЕС ги подкрепят т.е. замазват следите. Отиваме към широкомащабна Война за да "СПАСИМ" от икономическата кризата САЩ. Въпросът е колко са тъпи нашите политици. Цар Борис се опъна дори на Хитлер и заплати с живота си. А нашата управляваща ПРЕСТЪПНА клика ни води към унищожение.

Цар Борис плати с живота си заради хитлер, а заради едно уродливо трибуквие, което се бе настанило тук в продължение на 45 години. Факт!

Кво речи? Можеш ли да говориш смислено? НЕ - ФАКТ!

Ако бяха виновни руснаците щеше да има вой до небесата, но понеже са украинци, затова има засекретени и замазани документи аман от двойни стандарти- еврогейството новият фашизъм!!!

САЩ си създадоха хунта,която наложи диктатура.Докато хунтата не се измете от Украйна,най вероятно ще има и други подобни провокации,с които ще се опитват да очернят Русия.Тъжно е,че народа на Украйна страда.

ivo10

Шило, има достатъчно данни, включително сателитни снимки какво е станало и това не е в полза на Украинците и американците, защото напълно оневинява руснаците. Украинците не стрелят за първи път по граждански самолет. Разликата е, че първия им път беше по техен пътнически. Свалянето на самолета си беше чист терористичен акт от страна на украинците по американски внушения, чиято цел беше да се нагнети до крайност напрежение постепенно да се стигне до широкомащабна война на НАТО и Украйна срещу Русия. Анексирането на Крим развали играта и американците забавиха темпото.

По принцип съм съгласен с изказаното мнение, но Крим беше анексиран много по-рано. На 1 април вече беше освободен от украинско присъствие окончателно.

ivo10

Руското разузнаване имаше отдавна сведения за намеренията на американците и, че целта им беше военната база в Севастопол и достъпа до Азовско море, което беше под контрола на украинците. Анексирайки Крим и образувайки санитарна полоса по Западния бряг на Азовско море отрязаха достъпа на американците. Да, остана само Мариопол, но и това не е проблем ако военните действия продължат. Така цялата офанзива на американците се обезсмисли и те намалиха темпото значително. Просто руснаците провалиха плановете на американците.

Шило

Моля, да не спекулираме с тази тема. Няма заключение какво е станало. Според мен няма и да има, но нека да не се , "упражняваме" върху паметта на загиналите.

Pesh0

Е защо да не се упражняваме , след като нямаше проблеми , да се набеждават без факри Русия и въстаниците . А сега фактите да се секретни ? То какво има да се упражняваме , идиоти да сме , ще се сетим.

РАЗСЕКРЕТИЛИ,НО НЕ ВСИЧКО,А НЯКОИ РАБОТИ ЗАМАЗАЛИ ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДАТ.НЯМА,НЯМА ООН И МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ДА ИЗЛОВИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ,ПОДБУДИТЕЛИТЕ И РАЗШИФРОВЧИЦИТЕ,ОНИЯ КОИТО ОТКЛОНИХА НАД ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА САМОЛЕТА ТА ДА ОТИДЕ НА ЮГ И МИНЕ КЪМ ДОНБАС ! ОТ ТОВА СТАВА ЯСНО:" К А Т Е Г О Р И Ч Н О Р У С И Я Н Е Е Н А М Е С Е Н А ! П О З Н А Й Т Е К О И Д Ъ Р Ж А В И В Ъ Р Ш А Т Т О В А ?

Американците свалиха самолета !

ЗА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗАЕДНО С НАС ПРОТИВ РУСИЯ,КОЯТО НЕ СПАЗВА ЧОВЕШКАТА СВОБОДА,ДЕМОКРОТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ "ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ САМОЛЕТ НО С МНОГО ПЪТНИЦИ,ЗА ДА ПРЕДИЗВИКА ОГРОМЕН ТРАУР И НИ ОБЕДИНИ ПРОТИВ РУСИЯ"!ЧЕРНИТЕ КУТИИ ДА СЕ ДАДЪТ ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЮСЮЛМАНИ В ЕВРОПА-АНГЛИЧАНИТЕ!ТЕ НЕ СА ОБРЯЗАНИ НО ВИНАГИ СА БИЛИ НА СТРАНАТА НА ТУРЦИЯ ПРИ КРИМСКИТЕ ВОЙНИ!РАБОТАТА Е ЯСНА.ОТ ЗАПИСА ЛЪХА НА КЕНИЙСКИ АРОМАТ!

Понеже всичко е ясно затова трябва да се засекрети. Ще се върти, ще се суче трябва накрая руснаците да са виновни. И понеже фактите сочат друго - ЦРУ е рекло - да се потули истината!

Не мислете и не чудете се! Ние бяхме! Мъчно и тежко е, но немали избор. Налага се да ви зубкаме де не водите безсмислени войни, а където все пак правите простотии- поне не флайвайте над тях за скътване на пари. Моля, не мислете ни за жестоки. Направили паметник на наши 17 планети, 18 дупки и 1234 на 10 степен астероида. Ние добри нехора. Вие кои? Вие режете ли нас в Розоуел от 1947 по смешно Ваше броене , та прави виагра, а не лекарство? Резахте! Ама и ни се ядосваме на половин век. Като Ви Ние дали ядрото, Вие обещали само за енергия ще е, за нелошо...Така стана? Не! Нетака. Не съдете Ни и стига клали Нас! Можем 10000 ваш години да траем, но не щем. Умната! С полууважение, Ваши вселенски зеленикави братя: Розуелчетата Заб. пр. : Използуван е Google преводач, поради невъзможност да се ползва друг продукт

До малоумните претендиращи за разумни зелени издънки. По добре вземете се разкарайте, вместо да ни манипулирате и да се намесвате в Земните дела под предлог, че ни помагате. Никой нищо не ви е искал, за да претендирате,че сте ни дали! Къде бяхте по време на касапниците от първата и втората световни войни? Къде бяхте когато малоумните хвърлиха бомбите над Хирошима и Нагазаки, а имате и наглоста да претендирате, че вие сте дали технологията. Къде сте сега когато милиони гинат по всички кътчета на Земята в изкуствено предизвикани конфликти, целящи единствено и само защитата на Щатските милитаристични интереси! Защо не се покажете, ако наистина сте тук, за да знаем поне кого да смажем! Явно вашия разум, ако наистина го имате няма нищо общо с човешкия.

Нямаше дори нужда да си правят труда и засекретяват документи, всичко е ясно като бял ден, защото когато янките и поляците мълчат, значи пак са се насрали.

Pesh0

Още като падна самолета и всички ревяха , че са го свалили сепаратисти с руско оръжие . Сега , като имат данни и знаят истината , мълчат , като бити мъстии. Защо поне не се извинят на Русия и сепаратистите :) . Случва се човек да греши :)

превод от Брюкселски на Български: Колкото и да се опитвахме не можахме да натопим Русия за сваления от Украйна пътнически самолет с европейски граждани. За да замажем положението и да не изложим пред света нашия нов съюзник във войната срещу Русия, ние засекретяваме част от документите които доказват вината на украинската армия за смърта им. Ако бяхме успяли да натопим Русия щяхме да тръбим и тъжим с години за тях,но сега с оглед на политиката ни просто ги зачисляваме в графата-"косвени и неизбежни жертви в борбата за демокрация"

buRgbuRg1

:) КомКопелдак , прекалил си с червените преводачи , 42 парчета , във форума толкова регистрирани няма ! :( :)

Заглавието е за самолета на Украйна, а в статията пише повече за другият дето изчезна. Предлагам да се спре излъчването на всички европейски телевизии и новини, та те ни вземат за балъци ли, бе. Ние все още не сме техните изпростели зомбирани гражданчета!

И на най-глупавите им е станало ясно, че самолета е свален от украинците, по заповед на господарите им от САЩ. Само че не стана както трябва, и всичко се засекрети за пред хората. Ако имаше и най-малкото доказателство за вина на Русия или сепаратистите, отдавна щяха да са по новините, както и да има преки обвинения. Обаче на "оакалите" се американци и украинци не им изнася да се покаже истината, и затова е виновен друг. Само си помислете, че в район на бойни действия в сърцето на Европа, е ясно че всички сателити на САЩ и Русия гледат отгоре, и ясно се е видяло как украинския изтребител поразява самолета. И всички мълчат като г.ъ.зове.

Не си прав, на РТХР, ХУИЪ, ЙЪХТЪ не им стана ясно!

DIDA

От "информацията" се разбира толкова, колкото за това кой е извършил атентата на Бургаското летище....

Въпрос за идиоти,защо изобщо има засекретени документи?!

Въпросът ти е логичен и именно поради тази причина идиотите няма да го разберат!

Възможни отговори : 1.Свален от наши си хора 2.Самопаднал или самовзривил се 3.Грешка на екипажа 4. Взривен или свален от други 5. НЛО в екшън 6. Др. причини Не сте прави приятели :)! Само при отговор /възможен/ 4 не е нужно за се крият факти и документи. Тогава властите ще ги изтипосат по първите страници и през половин час по ТВ новините. Следователно е по-скоро нещо в останалите 5 броя.

Катастрофирал казвате....!?

Само дето украинците не са свалили нито един самолет. Сам се прецака. Всичките са свалени от руснаците.

Какви украинци, след като са на 60 км от там?? Те си казват кой е свалил този уж "ан26"!! Всичко е ясно. Тасс си призна и Лайфнюз също така. То голямо бързане да се похвалят. Това ги провали.

Малайзийския Боинг свалиха тия, които си бутнаха кулите на 11.09.

Заедно с германския самолет над Алпите, карикатуристите в Париж, наводненията и свлачищата у нас, убийството на Немцов, и акото в гащите ти...

Разбирам, че си раздразнен, но все някога трябва да приемеш истината! А това, че се нервиш ме кефи!

в публикацията се казва .... че нищо не се казва

интересна терминология не ви ли прави впечатление "полетът MH17 катастрофира''

демократичното холандско правителство ще посмее ли да публикува материалите как сащ са свалили самолета с холандските пътници или избирателно ще публикува материали по случая?

Разсекретили...глупости. Цензурата продължава, само прах в очите на глупците Американците жертваха свой туристически кораб за да могат да настроят обществото за да се ключат в първата световна война. Сега жертват самолета за да настроят Европа срещу Русия. Но идва видов ден. Още малко....

Ами да, на нея дата е свален само боинга. Първо си мислеха че е Ан26. Като се добли жиха и разбраха грешката си.

Президентът на Чехия Земан е решил, че не му се ходи на парада в Москва! ЗА ВАС ТОВА НЕ Е ЛИ НОВИНА?!!!!!

А реших да ходя на ски утре,а няма статия за мен!Позор дираджии!

заминавай на ски в Сибир! Докато не са го взели китайците!

Е как за Боинга, който падна в Алпите, след два часа се знаеше какво се е случило, и записите от черните кутии публикуваха на другия ден, а за този самолет месеци пълна секретност, и сега разсекретили някои документи, ама избирателно. Явно им е неизгодно да разсекретят останалото, сигурно доказва, че самолетът е свален от американците, или от украинците, щото ако бяха виновни руснаци, хунтата щеше опищи света.

да ама не беше боинг ами еурбус. :)

Един излишен материал ГОСПОДА ДИРОВЦИ!

Руснаците се похвалиха а това беше боинга. И лакфнюз се похвалиха. Търси в тубата за тях и ан26.

От 17 юли е!!!!!!!! 19 часа!!!Пише го на две места. На 14 е друг случай. Не лъжи.

Нали няма идиот,който да си представи,че ако в засекретените документи,имаше такива,които,хайде да не доказват,а поне да насочват като изводи,че Русия,или опълченците имат вина,щяха още да са секретни!Горките роднини на екзекутираните пътници и екипаж...:-(

Какви "хора" всъщност са били в самолета (вж. разкази на очевидци на останките от катастрофата), обяснява цялата загадка и постановка на случая. ПС. Защо телата бяха откарани за разследване в холандска военна база и не се чу нищо повече?!

има нещо гнило в цялата тая работа. 1. опълченците предадоха ли двете черни кутии на боинга -невредими и без намеса ? 2. колко време е необходимо да се разчетат и да се каже истината-справка инцидента с еарбуса над франция? какво стана с каегоричната позиция на сащ? итн.....

Отдавна са разчетени, че ти не знаеш резултата е твой проблем. Казаха Внезапна декомпресия, ракета земя въздух. Сега се търсят окончателни доказателства. Няма да обвинят никого, ако нямат твърди доказателства!!!!

Търси в гъгъл - конструктура на су-25 казва че с него не може да се свали Боинга.

Може , може ! Просто трябва пилотът да е с височинен костюм и тогава Су 25, който не е херметизиран , достига и 12 000 м. Направи си справка с военни пилоти !

Цялата "новина" е нещо като нищо!!! НИКАКВА полза от подобна "новина".

Поле за 220 коментара под него.

" 147 документа остават секретни " ... Този ПРИЗНАТ ФАКТ сам по себе си говори достатъчно , че в Украйна е извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ което вече ОФИЦИАЛНО СЕ КРИЕ от управляващата Фашистка хунта ! Информационното затъмнение се случва естествено с подкрепата на САЩ и ЕС ! Какво още не Ви е ясно ?

Писах го, но Дир го изтриха. Търси "тасс и 1325017 " в гугъл

п-27 или п-73 май не стават су25??????

Ти пък и буквите не познаваш!

По самолета има ясни следи от взрив в непосредствена близост с малка мощност. Такива остават от ракета въздух-въздух. За разлика от тях, Бук оставя голям брой приблизително еднакви отвори, има бойна глава 70 кг. експлозив плюс много на брой еднакви стоманени сачми.

Ха ха, да ти вярваме ли? Мерси не. Повече вярвам на итар-Тасс.

И трябва ли да ти вярваме? Мерси не. Итар-тасс казва че опълченците са го свалили.

Заливаш форума с лъжи и кой върже-върже. За това ли ти плащат?

Освен документи, засекретени остават записите от радара на контролната кула в Днепропетровск, Украйна. Също така записа с операторите от контролния център не видя бял свят. Пълния запис от черната кутия с гласовете на пилотите също остана тайна. Доста тайни май? Кого прикриват? Държавния департамент на US?

Кой казва че са тайна??? Ти ли??

Тъпи русофили, ако Боинга е ударен с ракета от самолет нямаше да има внезапната декомпресия каквато показват уредите на самолета!! Такава внезапна декомпресия се получава само от ракета земя въздух!! Че и вие като ДИРовците сте доста тъпи!! Самолетна ракета търси топлината на двигателите , тя е удря тялото на самолета!! Ракета земя въздух се взривява на разстояние от самолета и го засипва с множество поразяващи елементи(формата на малки папионки). Това отслабва мястото където удрят тези елементи и там самолета се пръска от налягането!! Става една хубава дупка и после ви е ясно. А Боинга е ударен в областта на кабината!! Там ракета от самолет никога няма да удари!!

елате да си го приберете тоя активист на протестна мрежичка! хахахахахахахахахахахахахахахахаххаааа............................

ти поне днес няма ли да спреш бе??

Агенция сорос днес разпространи следната новина: Разработени са нов вид ракети въздух-въздух. Ракетите работят на принципа на догонване на самолета, вмъкване в двигателя, след което механични ръчички излизат от бойната глава, прекъсват захранването на двигателя с гориво и самолета пада на земята.

Според теб не може ли Бука да е използван от украинските войски, което е много по вероятно действие, отколкото това , което ти се иска на теб?

Украйна няма тази разновидност Бук М1-2. Ракетите са различни.

Статия кукичка, информация никаква.

Типична ДИРска простотия!!

Абсолютна демагогия! Нищо не са разсекретили, само се опитват да манипулират общественното мнение с недомлъвки.

Коментари - Разсекретиха 575 документа за малайзийския самолет | Днес.dir.bg

Разсекретиха 575 документа за малайзийския самолет

Над 500 документа, свързани с разследването на катастрофата с малайзийския самолет в Източна Украйна през юли миналата година, бяха разсекретени в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Разсекретиха 575 документа за малайзийския самолет | Днес.dir.bg

Коментари

и както винаги ,Западът не иска да си покаже насрания задники ще лъже и маже срещу Русия

Към редакторите - моля обяснете ми защо моя коментар от 10.04.2015 липсва.Липсва дори и в скритите.Това се случва за 2ри път.Моля, да не се публикува настоящият коментар.Просто ми отговорете по подходящ начин, дали това ме прави нежелан коментатор.Благодаря!

"Важни фрагменти в публикуваните документи не може да се прочетат, защото са в така наречения режим на затъмнение, тоест целенасочено са скрити от погледа." Е те това е ,изплюха най-сетне камъчето,сега само дебил може да повярва ,че руснаци са свалили самолета!

Нещата вече са на 205% ясни - ФАШИСТИТЕ в Киев са свалили самолета! Защото, ако беше другата страна ВОЯТ от Запада щеше да е страшен!!!

По френската телевизия излъчиха филм с анализи на различни възможни версии за другия "изчезнал" малайзииски самолет. За най вероятна приемат версията, а и дават доста неща в подкрепа, че самолета е бил насочен към най голямата американска база Диего Гарсия и там някъде е бил свален. Дадоха показания на местни жители от островите, че е преминал много ниско над тях. Показаха остатъци от фабрично вградените пожарогасители, намерени от местни рибари. Версията беше, че самите пилоти са се готвили и тренирали за това и са познавали много добре самолета. Американците просто не са имали друг избор освен да го свалят за да предотвратят втори 11 ти септември.

вЕРНО, АМА ДРУГ ПЪТ!!! Ако беше така защо американците си траят, като бълха в гащи!? Така ще дадат знак на всички бъдещи терористи, че няма смисъл да отвличат пътнически самолети и да ги използват за бомби, защото ще бъдат СВАЛЯНИ!!!!!!!!!!!

Pesh0

То че Украйна , е свалила самолета , е ясно и няма какво да се пази в такава тайна . Тайната , най - вероятно е че оръжието е американско.

Точно си го казал!!!

Как да не се знае Украинската армия свали цивилен самолет от некадърност. САЩ и ЕС ги подкрепят т.е. замазват следите. Отиваме към широкомащабна Война за да "СПАСИМ" от икономическата кризата САЩ. Въпросът е колко са тъпи нашите политици. Цар Борис се опъна дори на Хитлер и заплати с живота си. А нашата управляваща ПРЕСТЪПНА клика ни води към унищожение.

Цар Борис плати с живота си заради хитлер, а заради едно уродливо трибуквие, което се бе настанило тук в продължение на 45 години. Факт!

Кво речи? Можеш ли да говориш смислено? НЕ - ФАКТ!

Ако бяха виновни руснаците щеше да има вой до небесата, но понеже са украинци, затова има засекретени и замазани документи аман от двойни стандарти- еврогейството новият фашизъм!!!

САЩ си създадоха хунта,която наложи диктатура.Докато хунтата не се измете от Украйна,най вероятно ще има и други подобни провокации,с които ще се опитват да очернят Русия.Тъжно е,че народа на Украйна страда.

ivo10

Шило, има достатъчно данни, включително сателитни снимки какво е станало и това не е в полза на Украинците и американците, защото напълно оневинява руснаците. Украинците не стрелят за първи път по граждански самолет. Разликата е, че първия им път беше по техен пътнически. Свалянето на самолета си беше чист терористичен акт от страна на украинците по американски внушения, чиято цел беше да се нагнети до крайност напрежение постепенно да се стигне до широкомащабна война на НАТО и Украйна срещу Русия. Анексирането на Крим развали играта и американците забавиха темпото.

По принцип съм съгласен с изказаното мнение, но Крим беше анексиран много по-рано. На 1 април вече беше освободен от украинско присъствие окончателно.

ivo10

Руското разузнаване имаше отдавна сведения за намеренията на американците и, че целта им беше военната база в Севастопол и достъпа до Азовско море, което беше под контрола на украинците. Анексирайки Крим и образувайки санитарна полоса по Западния бряг на Азовско море отрязаха достъпа на американците. Да, остана само Мариопол, но и това не е проблем ако военните действия продължат. Така цялата офанзива на американците се обезсмисли и те намалиха темпото значително. Просто руснаците провалиха плановете на американците.

Шило

Моля, да не спекулираме с тази тема. Няма заключение какво е станало. Според мен няма и да има, но нека да не се , "упражняваме" върху паметта на загиналите.

Pesh0

Е защо да не се упражняваме , след като нямаше проблеми , да се набеждават без факри Русия и въстаниците . А сега фактите да се секретни ? То какво има да се упражняваме , идиоти да сме , ще се сетим.

РАЗСЕКРЕТИЛИ,НО НЕ ВСИЧКО,А НЯКОИ РАБОТИ ЗАМАЗАЛИ ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДАТ.НЯМА,НЯМА ООН И МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ДА ИЗЛОВИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ,ПОДБУДИТЕЛИТЕ И РАЗШИФРОВЧИЦИТЕ,ОНИЯ КОИТО ОТКЛОНИХА НАД ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА САМОЛЕТА ТА ДА ОТИДЕ НА ЮГ И МИНЕ КЪМ ДОНБАС ! ОТ ТОВА СТАВА ЯСНО:" К А Т Е Г О Р И Ч Н О Р У С И Я Н Е Е Н А М Е С Е Н А ! П О З Н А Й Т Е К О И Д Ъ Р Ж А В И В Ъ Р Ш А Т Т О В А ?

Американците свалиха самолета !

ЗА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗАЕДНО С НАС ПРОТИВ РУСИЯ,КОЯТО НЕ СПАЗВА ЧОВЕШКАТА СВОБОДА,ДЕМОКРОТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ "ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ САМОЛЕТ НО С МНОГО ПЪТНИЦИ,ЗА ДА ПРЕДИЗВИКА ОГРОМЕН ТРАУР И НИ ОБЕДИНИ ПРОТИВ РУСИЯ"!ЧЕРНИТЕ КУТИИ ДА СЕ ДАДЪТ ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МЮСЮЛМАНИ В ЕВРОПА-АНГЛИЧАНИТЕ!ТЕ НЕ СА ОБРЯЗАНИ НО ВИНАГИ СА БИЛИ НА СТРАНАТА НА ТУРЦИЯ ПРИ КРИМСКИТЕ ВОЙНИ!РАБОТАТА Е ЯСНА.ОТ ЗАПИСА ЛЪХА НА КЕНИЙСКИ АРОМАТ!

Понеже всичко е ясно затова трябва да се засекрети. Ще се върти, ще се суче трябва накрая руснаците да са виновни. И понеже фактите сочат друго - ЦРУ е рекло - да се потули истината!

Не мислете и не чудете се! Ние бяхме! Мъчно и тежко е, но немали избор. Налага се да ви зубкаме де не водите безсмислени войни, а където все пак правите простотии- поне не флайвайте над тях за скътване на пари. Моля, не мислете ни за жестоки. Направили паметник на наши 17 планети, 18 дупки и 1234 на 10 степен астероида. Ние добри нехора. Вие кои? Вие режете ли нас в Розоуел от 1947 по смешно Ваше броене , та прави виагра, а не лекарство? Резахте! Ама и ни се ядосваме на половин век. Като Ви Ние дали ядрото, Вие обещали само за енергия ще е, за нелошо...Така стана? Не! Нетака. Не съдете Ни и стига клали Нас! Можем 10000 ваш години да траем, но не щем. Умната! С полууважение, Ваши вселенски зеленикави братя: Розуелчетата Заб. пр. : Използуван е Google преводач, поради невъзможност да се ползва друг продукт

До малоумните претендиращи за разумни зелени издънки. По добре вземете се разкарайте, вместо да ни манипулирате и да се намесвате в Земните дела под предлог, че ни помагате. Никой нищо не ви е искал, за да претендирате,че сте ни дали! Къде бяхте по време на касапниците от първата и втората световни войни? Къде бяхте когато малоумните хвърлиха бомбите над Хирошима и Нагазаки, а имате и наглоста да претендирате, че вие сте дали технологията. Къде сте сега когато милиони гинат по всички кътчета на Земята в изкуствено предизвикани конфликти, целящи единствено и само защитата на Щатските милитаристични интереси! Защо не се покажете, ако наистина сте тук, за да знаем поне кого да смажем! Явно вашия разум, ако наистина го имате няма нищо общо с човешкия.

Нямаше дори нужда да си правят труда и засекретяват документи, всичко е ясно като бял ден, защото когато янките и поляците мълчат, значи пак са се насрали.

Pesh0

Още като падна самолета и всички ревяха , че са го свалили сепаратисти с руско оръжие . Сега , като имат данни и знаят истината , мълчат , като бити мъстии. Защо поне не се извинят на Русия и сепаратистите :) . Случва се човек да греши :)

превод от Брюкселски на Български: Колкото и да се опитвахме не можахме да натопим Русия за сваления от Украйна пътнически самолет с европейски граждани. За да замажем положението и да не изложим пред света нашия нов съюзник във войната срещу Русия, ние засекретяваме част от документите които доказват вината на украинската армия за смърта им. Ако бяхме успяли да натопим Русия щяхме да тръбим и тъжим с години за тях,но сега с оглед на политиката ни просто ги зачисляваме в графата-"косвени и неизбежни жертви в борбата за демокрация"

buRgbuRg1

:) КомКопелдак , прекалил си с червените преводачи , 42 парчета , във форума толкова регистрирани няма ! :( :)

Заглавието е за самолета на Украйна, а в статията пише повече за другият дето изчезна. Предлагам да се спре излъчването на всички европейски телевизии и новини, та те ни вземат за балъци ли, бе. Ние все още не сме техните изпростели зомбирани гражданчета!

И на най-глупавите им е станало ясно, че самолета е свален от украинците, по заповед на господарите им от САЩ. Само че не стана както трябва, и всичко се засекрети за пред хората. Ако имаше и най-малкото доказателство за вина на Русия или сепаратистите, отдавна щяха да са по новините, както и да има преки обвинения. Обаче на "оакалите" се американци и украинци не им изнася да се покаже истината, и затова е виновен друг. Само си помислете, че в район на бойни действия в сърцето на Европа, е ясно че всички сателити на САЩ и Русия гледат отгоре, и ясно се е видяло как украинския изтребител поразява самолета. И всички мълчат като г.ъ.зове.

Не си прав, на РТХР, ХУИЪ, ЙЪХТЪ не им стана ясно!

DIDA

От "информацията" се разбира толкова, колкото за това кой е извършил атентата на Бургаското летище....

Въпрос за идиоти,защо изобщо има засекретени документи?!

Въпросът ти е логичен и именно поради тази причина идиотите няма да го разберат!

Възможни отговори : 1.Свален от наши си хора 2.Самопаднал или самовзривил се 3.Грешка на екипажа 4. Взривен или свален от други 5. НЛО в екшън 6. Др. причини Не сте прави приятели :)! Само при отговор /възможен/ 4 не е нужно за се крият факти и документи. Тогава властите ще ги изтипосат по първите страници и през половин час по ТВ новините. Следователно е по-скоро нещо в останалите 5 броя.

Катастрофирал казвате....!?

Само дето украинците не са свалили нито един самолет. Сам се прецака. Всичките са свалени от руснаците.

Какви украинци, след като са на 60 км от там?? Те си казват кой е свалил този уж "ан26"!! Всичко е ясно. Тасс си призна и Лайфнюз също така. То голямо бързане да се похвалят. Това ги провали.

Малайзийския Боинг свалиха тия, които си бутнаха кулите на 11.09.

Заедно с германския самолет над Алпите, карикатуристите в Париж, наводненията и свлачищата у нас, убийството на Немцов, и акото в гащите ти...

Разбирам, че си раздразнен, но все някога трябва да приемеш истината! А това, че се нервиш ме кефи!

в публикацията се казва .... че нищо не се казва

интересна терминология не ви ли прави впечатление "полетът MH17 катастрофира''

демократичното холандско правителство ще посмее ли да публикува материалите как сащ са свалили самолета с холандските пътници или избирателно ще публикува материали по случая?

Разсекретили...глупости. Цензурата продължава, само прах в очите на глупците Американците жертваха свой туристически кораб за да могат да настроят обществото за да се ключат в първата световна война. Сега жертват самолета за да настроят Европа срещу Русия. Но идва видов ден. Още малко....

Ами да, на нея дата е свален само боинга. Първо си мислеха че е Ан26. Като се добли жиха и разбраха грешката си.

Президентът на Чехия Земан е решил, че не му се ходи на парада в Москва! ЗА ВАС ТОВА НЕ Е ЛИ НОВИНА?!!!!!

А реших да ходя на ски утре,а няма статия за мен!Позор дираджии!

заминавай на ски в Сибир! Докато не са го взели китайците!

Е как за Боинга, който падна в Алпите, след два часа се знаеше какво се е случило, и записите от черните кутии публикуваха на другия ден, а за този самолет месеци пълна секретност, и сега разсекретили някои документи, ама избирателно. Явно им е неизгодно да разсекретят останалото, сигурно доказва, че самолетът е свален от американците, или от украинците, щото ако бяха виновни руснаци, хунтата щеше опищи света.

да ама не беше боинг ами еурбус. :)

Един излишен материал ГОСПОДА ДИРОВЦИ!

Руснаците се похвалиха а това беше боинга. И лакфнюз се похвалиха. Търси в тубата за тях и ан26.

От 17 юли е!!!!!!!! 19 часа!!!Пише го на две места. На 14 е друг случай. Не лъжи.

Нали няма идиот,който да си представи,че ако в засекретените документи,имаше такива,които,хайде да не доказват,а поне да насочват като изводи,че Русия,или опълченците имат вина,щяха още да са секретни!Горките роднини на екзекутираните пътници и екипаж...:-(

Какви "хора" всъщност са били в самолета (вж. разкази на очевидци на останките от катастрофата), обяснява цялата загадка и постановка на случая. ПС. Защо телата бяха откарани за разследване в холандска военна база и не се чу нищо повече?!

има нещо гнило в цялата тая работа. 1. опълченците предадоха ли двете черни кутии на боинга -невредими и без намеса ? 2. колко време е необходимо да се разчетат и да се каже истината-справка инцидента с еарбуса над франция? какво стана с каегоричната позиция на сащ? итн.....

Отдавна са разчетени, че ти не знаеш резултата е твой проблем. Казаха Внезапна декомпресия, ракета земя въздух. Сега се търсят окончателни доказателства. Няма да обвинят никого, ако нямат твърди доказателства!!!!

Търси в гъгъл - конструктура на су-25 казва че с него не може да се свали Боинга.

Може , може ! Просто трябва пилотът да е с височинен костюм и тогава Су 25, който не е херметизиран , достига и 12 000 м. Направи си справка с военни пилоти !

Цялата "новина" е нещо като нищо!!! НИКАКВА полза от подобна "новина".

Поле за 220 коментара под него.

" 147 документа остават секретни " ... Този ПРИЗНАТ ФАКТ сам по себе си говори достатъчно , че в Украйна е извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ което вече ОФИЦИАЛНО СЕ КРИЕ от управляващата Фашистка хунта ! Информационното затъмнение се случва естествено с подкрепата на САЩ и ЕС ! Какво още не Ви е ясно ?

Писах го, но Дир го изтриха. Търси "тасс и 1325017 " в гугъл

п-27 или п-73 май не стават су25??????

Ти пък и буквите не познаваш!

По самолета има ясни следи от взрив в непосредствена близост с малка мощност. Такива остават от ракета въздух-въздух. За разлика от тях, Бук оставя голям брой приблизително еднакви отвори, има бойна глава 70 кг. експлозив плюс много на брой еднакви стоманени сачми.

Ха ха, да ти вярваме ли? Мерси не. Повече вярвам на итар-Тасс.

И трябва ли да ти вярваме? Мерси не. Итар-тасс казва че опълченците са го свалили.

Заливаш форума с лъжи и кой върже-върже. За това ли ти плащат?

Освен документи, засекретени остават записите от радара на контролната кула в Днепропетровск, Украйна. Също така записа с операторите от контролния център не видя бял свят. Пълния запис от черната кутия с гласовете на пилотите също остана тайна. Доста тайни май? Кого прикриват? Държавния департамент на US?

Кой казва че са тайна??? Ти ли??

Тъпи русофили, ако Боинга е ударен с ракета от самолет нямаше да има внезапната декомпресия каквато показват уредите на самолета!! Такава внезапна декомпресия се получава само от ракета земя въздух!! Че и вие като ДИРовците сте доста тъпи!! Самолетна ракета търси топлината на двигателите , тя е удря тялото на самолета!! Ракета земя въздух се взривява на разстояние от самолета и го засипва с множество поразяващи елементи(формата на малки папионки). Това отслабва мястото където удрят тези елементи и там самолета се пръска от налягането!! Става една хубава дупка и после ви е ясно. А Боинга е ударен в областта на кабината!! Там ракета от самолет никога няма да удари!!

елате да си го приберете тоя активист на протестна мрежичка! хахахахахахахахахахахахахахахахаххаааа............................

ти поне днес няма ли да спреш бе??

Агенция сорос днес разпространи следната новина: Разработени са нов вид ракети въздух-въздух. Ракетите работят на принципа на догонване на самолета, вмъкване в двигателя, след което механични ръчички излизат от бойната глава, прекъсват захранването на двигателя с гориво и самолета пада на земята.

Според теб не може ли Бука да е използван от украинските войски, което е много по вероятно действие, отколкото това , което ти се иска на теб?

Украйна няма тази разновидност Бук М1-2. Ракетите са различни.

Статия кукичка, информация никаква.

Типична ДИРска простотия!!

Абсолютна демагогия! Нищо не са разсекретили, само се опитват да манипулират общественното мнение с недомлъвки.