Кървавото нападение с нож в алпийския Анси: 22-месечно дете е сред пострадалите (видео)

Две от пострадалите деца на възраст от 22 месеца до 3 години са чуждестранни граждани, нападателят е сириец със статут на бежанец. Двама възрастни също са ранени

Обратно в новината

Коментари - Кървавото нападение с нож в алпийския Анси: 22-месечно дете е сред пострадалите (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Многу ше радфам

изглежда атаката не е свързана с тероризъм -да бе,това си е чисто благотворително събитие

За арабина да кажете

Сирийски християнин. Ха? Май опоррките ви не работят??? Злобните кръвожадни мюсюлмани??? Хихих

Що за изрод трябва да си,че да посегнеш на малки безпомощни дечица.

това че викал нещо за Христос не го прави християнин... дори напротив. Коранът дава две описания на Благовещението и на Рождество Христово. Спира се на учението и делата на Христос, на Неговата смърт и възнесение. Три глави от Корана носят имена, свързани с живота на Иисус Христос (сура 3 – Родът на Имран, сура 5 – Трапезата, и сура 19 – Мариам). Той се споменава в петнайсет глави и в деветдесет и три стиха. Коранът говори за Иисус, Марииния Син винаги в положителна светлина, без да има следа от критичност. Той е Божият помазаник... и Пророк почитан от мюсюлманите;)

Корана отрича смъртта и възкресението на Исус Христос.Вместо него друг бил разпнат(как става тая шашма не могат да обяснят) и той бил възнесен жив при Бога(за разлика от Махамед) живее вече 2000 години в естествено тяло(при положение, че продължителността на човешкия живот е несъизмерими по-малка и пак щял да се върне преди Съдния ден да обърне християните в исляма, заедно с имам Махди) и след 7 години да умре заедно с него,какво съвпадение с 13 глава на книгата Апокалипсис за звяра и лъжепророка, писана 500 години преди корана. Извод:Корана е или на сатаната- 2 Коринтяни 11: 13-15-" И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел; тъй че, не е голямо нещо, ако и неговите служители се преправят на служители на правдата". Лука 16:16- .....Пророците свършват с Йоан Кръстител..." Мохамед, появил се 600 години след това не може да бъде Баожи пророк.

въпросъткой кой е в отделните аврамически религии е прекрасна плетеница която не е важна в конкретния случай... по-важното че и мюсюлмански фундаменталист може да вика "Исус" докато извършва терористичен акт;)

Всъщност е жизненоважна.Правилното разбирене на Исус спасявя буквално и върши чудеса, неправилното те води в ада.

Да бе... нали точно в това кой как възприема И/Иисус е довело до един куп религиозни войни целящи да изтрепят еретиците независимо дали се обявяват за християни, мюсюлмани или атеисти. Така че да правилното разбиране е много важно за оцеляването... в даден момент.

Ще се сетите що Асад и останалите управляващи ги затваряха и третираха като животни.. и защо една нощ Бай Тошо започна изселването.. да подскажа- и у нашите детски градини го бяха подготвили този номер..ама тогава имаше ДС и военните реагираха за часове

Защо на такива събития се събират 5 хеликоптера, 20 пожарни, 40 линейки, 200 полицая след като е пределно ясно, че е един откачалник само ?

много лесно може да избяга, а ако се съпротивлява, може да извърши още престъпления

Ако съм на мястото на макрон до 4 часа цяла сирия щеше да е езеро, майка им и цигани!!!

Не е свързана с тероризъм разбира се, трябва жертвите да са над 20 деца и тогава хаххахахахах

Нали искахте мюсюлмани, на ви ги с лихвите. Не харесвали източно европейци. На ви европейски ценности.

Ама казвайте ги нещата както са си- терорист със статут на бежанец от Швеция, си джитка безпроблемно в която си поиска европейска разградена кочина!

Това е ежедневие в Европа . Браво на политиците довели ни до тук.

А тъй,а тъй,а тъй.Да беше изклал сириеца 50 деца.Французите дето ходиха да спасяват имигрантите,а тъй им се отблагодаряват.

Биенвеню Монами. От упор тоя...

От упор, ама не! След като закла децата си джитка по поляните пред полицаите, които се чешат! Има доста видеа!

Както и онзи чеченец ЗАКЛАЛ френският учител. Както и чеченеца извършил АКТ в САЩ. НЕ Е ТЕРОРИЗЪМ, ТЕ СА КУКУ ПО РОЖДЕНИЕ С ТАЗИ РЕЛИГИЯ.

териториите от Мароко до Китай и от ЮАР до Италия са в 17 век. За тях това е нормално поведение.

Напишете две думи какво става с "перемогата" ...

Етнически особености на туземците. И у нас тъмнолилавите правят всякакви зулуми и ес ги поддържа, що сега реват?!?

Абе, къде е чичо?

При тези новини, Сорос ще умре ... от кеф

Хем със статут в Швеция, хем във Франция, надпревара от толерантност! В Австрия са милиони, но толерантността е на много високо ниво, ама България в Шенген Найн!

Карал е ски , и без да иска няколко десетки мушнати

Доктора-инженер-IT превъртял. И викал “велик е Иисус Христос”?! Как е на арабски това - Иса Акбар?! Вие ли полудяхте, нас ли ни правите на луди?

Много ме съмнява да крещи в името на Исус. Аман от педерастия,джендърство, толерантнос и цензура на нормалните

Каква трагедия.. Такива постъпки трябва да предизвикват гняв, а не страх! Гневът е за живите. Присъстващите е трябвало на място да го разкъсат с голи ръце ако изобщо има останал някакъв живец в този полузаспал толерантен европейски народ. Пък после в парламента да мълчат и някой друг да се чуди какъв му бил мотива. Тоя материал трябва да се унищожава и да не се задават повече въпроси. Нормален човек няма да наръга с нож дете!

Ще подсмърчат “нашите мисли и молитви”, и така до следващия път

Хората с друг тен НЕ СА нормални. Африканците изпадат в амок, дори и от поколения да живеят на други континенти, арабите са постоянно нахашишени и по принцип са парадоксално примитивни и жестоки хора.... Бог неслучайно ни е разделил географски. Слуващото се освен, че е предвидимо е и планирано от онези пепелянки, които обитават тясна ивичка крадена земя. И те не са от нашата раса, да не забравяме това!

Орките да си ходят в Русия!

ЗАЩО ОБИЖДАШ? Тук става въпрос за дечица,Не за орки! И има Франция, не Русия! Защо все Русия намесвате? Дивиденти някакви ли ви носи?

Сигурно го е* някой руснак та така ги мрази....

Прокурорката, водеща разследването, каза че мотивите на мъжа засега са неизвестни, но изглежда атаката не е свързана с тероризъм... Те ви атлантизъм..

Неизбежна самоотбрана е! Бранил е живота си от децата, които са го нападнали с количките...

Как пък все в Европата стават такива неща с викове "в името на Исус Христос" а не там?!

Що ли на някой голям пазар в центъра на Риад не отиде някой европеец, препасан с експлозиви, и с викове: "Джизъс акбар!" да се самовзриви?

Се отговори с незабавна мъчителна смърт за назидание …

вече трябва да се преподава защшта от нападение с нож техникихпо самоотбряна

Защитата от нападение с нож се нарича пистолет.

Във видеото чух само музика?!?

Извършителят е наш гражданин Чист швед, женен за шведка, с шведско дете. Чист католик. Няма руска, китайска или иранска връзка.

Каненето на чалми в Европа е заложено още от 1 Септември 1939-та когато започва ВСВ и Германция избива половината население на Европа

Си е чист християнин католик. Има много сирийци, които са християни. Явно е потресен от състоянието на папата и е изпаднал в криза. Католиците са най-големите престъпници, избили милиони хора.

Към 2023 г. мюсюлманското население на Сирия е 87%, като 74% са мюсюлмани сунити и 13% са мюсюлмани шиити. Християните съставляват допълнителни 10% от населението, докато друзите, евреите и атеистите съставляват останалите 3%. Може и да си прав, а може и да не си........

Съм седнал. Пия една ракия, за здравето на Президента Макарон и неговата баба Споделям европейските ценности и стоте пола.

Свобода и демокрация! Евро и Атлантически Ценности и Скъпоценности!

Гледах видеото, голяма трагедия! Как нямаше някой с пистолет там......ооо, забравих, за вашата сигурност нямате право да носите оръжие! Ако това беше в САЩ този да е с 200 дупки по тялото.

Щеше да е с дупки само в някои щатове, в доста щатове оръжието не може да се носи свободно.

Тия щати не са Америка :) само 8 са.

Нищо особено! Европейски ценности към които сме се запътили...

"В Париж депутатите прекъснаха своите дебати, за да почетат жертвите с минута мълчание." За това ви бива само......мълчите като ........ки

Изглежда като подивял с този нож в ръка.Какво ли повече знаят от това?!

"Мъжът изглежда крещи "в името на Исус Христос", докато размахва ножа си във въздуха." ХАХАХАХХАХА а слава на Русия не вика ли? Или има само два пола? Чист резняк е, не можете да го скриете. Мотивът е ислям.

"Мъжът изглежда крещи "в името на Исус Христос" Накрая ще се окаже, че е от Руски произход!

Стига сте сънували риснаци вече!!! Анси (или Анеси) е пракрасен фестивален град, в който всяка година се провежда един от световните фестивали за анимационно кино. Най-престижния в Европа, да не кажа и в света. Още от 1960 г. Франсетата да канят още чалми......:(