Кървавото нападение с нож в алпийския Анси: 22-месечно дете е сред пострадалите (видео)

Две от пострадалите деца на възраст от 22 месеца до 3 години са чуждестранни граждани, нападателят е сириец със статут на бежанец. Двама възрастни също са ранени

Обратно в новината

Коментари - Кървавото нападение с нож в алпийския Анси: 22-месечно дете е сред пострадалите (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мъжът изглежда крещи "в името на Исус Христос" Накрая ще се окаже, че е от Руски произход!

"Мъжът изглежда крещи "в името на Исус Христос", докато размахва ножа си във въздуха." ХАХАХАХХАХА а слава на Русия не вика ли? Или има само два пола? Чист резняк е, не можете да го скриете. Мотивът е ислям.

Изглежда като подивял с този нож в ръка.Какво ли повече знаят от това?!

"В Париж депутатите прекъснаха своите дебати, за да почетат жертвите с минута мълчание." За това ви бива само......мълчите като ........ки

Стига сте сънували риснаци вече!!! Анси (или Анеси) е пракрасен фестивален град, в който всяка година се провежда един от световните фестивали за анимационно кино. Най-престижния в Европа, да не кажа и в света. Още от 1960 г. Франсетата да канят още чалми......:(

Нищо особено! Европейски ценности към които сме се запътили...

Гледах видеото, голяма трагедия! Как нямаше някой с пистолет там......ооо, забравих, за вашата сигурност нямате право да носите оръжие! Ако това беше в САЩ този да е с 200 дупки по тялото.

Свобода и демокрация! Евро и Атлантически Ценности и Скъпоценности!

Си е чист християнин католик. Има много сирийци, които са християни. Явно е потресен от състоянието на папата и е изпаднал в криза. Католиците са най-големите престъпници, избили милиони хора.

Каненето на чалми в Европа е заложено още от 1 Септември 1939-та когато започва ВСВ и Германция избива половината население на Европа

Към 2023 г. мюсюлманското население на Сирия е 87%, като 74% са мюсюлмани сунити и 13% са мюсюлмани шиити. Християните съставляват допълнителни 10% от населението, докато друзите, евреите и атеистите съставляват останалите 3%. Може и да си прав, а може и да не си........

Извършителят е наш гражданин Чист швед, женен за шведка, с шведско дете. Чист католик. Няма руска, китайска или иранска връзка.

Във видеото чух само музика?!?

вече трябва да се преподава защшта от нападение с нож техникихпо самоотбряна

Съм седнал. Пия една ракия, за здравето на Президента Макарон и неговата баба Споделям европейските ценности и стоте пола.

Защитата от нападение с нож се нарича пистолет.

Се отговори с незабавна мъчителна смърт за назидание …

Как пък все в Европата стават такива неща с викове "в името на Исус Христос" а не там?!

Неизбежна самоотбрана е! Бранил е живота си от децата, които са го нападнали с количките...

Що ли на някой голям пазар в центъра на Риад не отиде някой европеец, препасан с експлозиви, и с викове: "Джизъс акбар!" да се самовзриви?

Прокурорката, водеща разследването, каза че мотивите на мъжа засега са неизвестни, но изглежда атаката не е свързана с тероризъм... Те ви атлантизъм..

Щеше да е с дупки само в някои щатове, в доста щатове оръжието не може да се носи свободно.

Орките да си ходят в Русия!

Тия щати не са Америка :) само 8 са.

Каква трагедия.. Такива постъпки трябва да предизвикват гняв, а не страх! Гневът е за живите. Присъстващите е трябвало на място да го разкъсат с голи ръце ако изобщо има останал някакъв живец в този полузаспал толерантен европейски народ. Пък после в парламента да мълчат и някой друг да се чуди какъв му бил мотива. Тоя материал трябва да се унищожава и да не се задават повече въпроси. Нормален човек няма да наръга с нож дете!

ЗАЩО ОБИЖДАШ? Тук става въпрос за дечица,Не за орки! И има Франция, не Русия! Защо все Русия намесвате? Дивиденти някакви ли ви носи?

Много ме съмнява да крещи в името на Исус. Аман от педерастия,джендърство, толерантнос и цензура на нормалните

Доктора-инженер-IT превъртял. И викал “велик е Иисус Христос”?! Как е на арабски това - Иса Акбар?! Вие ли полудяхте, нас ли ни правите на луди?

Ще подсмърчат “нашите мисли и молитви”, и така до следващия път

Хората с друг тен НЕ СА нормални. Африканците изпадат в амок, дори и от поколения да живеят на други континенти, арабите са постоянно нахашишени и по принцип са парадоксално примитивни и жестоки хора.... Бог неслучайно ни е разделил географски. Слуващото се освен, че е предвидимо е и планирано от онези пепелянки, които обитават тясна ивичка крадена земя. И те не са от нашата раса, да не забравяме това!

Карал е ски , и без да иска няколко десетки мушнати

Хем със статут в Швеция, хем във Франция, надпревара от толерантност! В Австрия са милиони, но толерантността е на много високо ниво, ама България в Шенген Найн!

При тези новини, Сорос ще умре ... от кеф

Абе, къде е чичо?

Етнически особености на туземците. И у нас тъмнолилавите правят всякакви зулуми и ес ги поддържа, що сега реват?!?

Са баш сиганите на бившия ссср бе!

Напишете две думи какво става с "перемогата" ...

териториите от Мароко до Китай и от ЮАР до Италия са в 17 век. За тях това е нормално поведение.

Както и онзи чеченец ЗАКЛАЛ френският учител. Както и чеченеца извършил АКТ в САЩ. НЕ Е ТЕРОРИЗЪМ, ТЕ СА КУКУ ПО РОЖДЕНИЕ С ТАЗИ РЕЛИГИЯ.

Биенвеню Монами. От упор тоя...

А тъй,а тъй,а тъй.Да беше изклал сириеца 50 деца.Французите дето ходиха да спасяват имигрантите,а тъй им се отблагодаряват.

Това е ежедневие в Европа . Браво на политиците довели ни до тук.

Ама казвайте ги нещата както са си- терорист със статут на бежанец от Швеция, си джитка безпроблемно в която си поиска европейска разградена кочина!

Нали искахте мюсюлмани, на ви ги с лихвите. Не харесвали източно европейци. На ви европейски ценности.

Не е свързана с тероризъм разбира се, трябва жертвите да са над 20 деца и тогава хаххахахахах

От упор, ама не! След като закла децата си джитка по поляните пред полицаите, които се чешат! Има доста видеа!

Ако съм на мястото на макрон до 4 часа цяла сирия щеше да е езеро, майка им и цигани!!!

Защо на такива събития се събират 5 хеликоптера, 20 пожарни, 40 линейки, 200 полицая след като е пределно ясно, че е един откачалник само ?

Ще се сетите що Асад и останалите управляващи ги затваряха и третираха като животни.. и защо една нощ Бай Тошо започна изселването.. да подскажа- и у нашите детски градини го бяха подготвили този номер..ама тогава имаше ДС и военните реагираха за часове

това че викал нещо за Христос не го прави християнин... дори напротив. Коранът дава две описания на Благовещението и на Рождество Христово. Спира се на учението и делата на Христос, на Неговата смърт и възнесение. Три глави от Корана носят имена, свързани с живота на Иисус Христос (сура 3 – Родът на Имран, сура 5 – Трапезата, и сура 19 – Мариам). Той се споменава в петнайсет глави и в деветдесет и три стиха. Коранът говори за Иисус, Марииния Син винаги в положителна светлина, без да има следа от критичност. Той е Божият помазаник... и Пророк почитан от мюсюлманите;)