Коментари - България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан | Днес.dir.bg

България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан

В България няма никакви предпоставки за референдуми от рода на този в Крим. На страната ни е нужна обща позиция за ситуацията в Украйна, заяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан | Днес.dir.bg

Коментари

Достатъчно много я крадоха и орязваха "ВЕЛИКИТЕ" !!!

Когато те заливат от всякъде с простотия, има една истина - никога не вярвай на комунист, каквото и да ти говори.

Не може да прави такива измислени "аналогии". В математиката има един метод за доказване на нещо "чрез доказване на противното". Можеш да докажеш, че нещо е вярно, ако докажеш, че обратното не е вярно. В политиката обаче да говориш как нещо е "невъзможно" е и начин да вкараш темата за него в предмета на общественото говорене, да "легализираш" обсъждането на нещо абсурдно, скандално, недопустимо. И така - да прекрачиш някаква психологическа граница за иначе недопустими теми. Това е и инструмент в "науката" на манипулиране Ако искаш да наведеш някого на някакви скандални твърдения, можеш да отречеш тези твърдения без никой да те е питал. Така ще се говори именно за тях като самият ти уж ще си от "добрата" страна, която ги отрича. Освен това тоя тип непрекъснато нарича част от българите "турци" и опорочава същността на партията си с това предателско манитулиране, отговарящо единствено на диктата на "великите" западни сили, които гонят с него "стратегическата" си цел по изкуственото разделяне на народа ни на групи и противопоставянето им, както от времената на техния Берлински конгрес и по причина именно на подбудите за този конкрес - разпокъсване на Балканите с цел диктатът им над тях. Аналогия на Крим за България би било само евентуално искане на българите да се присъединят към България и останалите български земи, които в момента са в границите на днешната Турция. Тези, които Русия освободи и бяха възстановени в границите на освободена България със санстефанския мирен договор, но "великите" западни сили откъснаха отново и хвърлиха отново във властта на османлиите с Берлинския си конгрес, който противопоставят на Санстефанския договор, защото не искат голяма и силна България (както е и в момента)

Тя и русия преподписа на Украйна за Крим преди 15-тина години... Докато имаме такива простаци за лидери на макар не големи партии БСП, ДПС, Атака и как беше онази, визирам Бареков - България ще е бедна и тъпа държава.

8901

Съслето трябва да бъде заврян там където слънцето не го огрява,заради тези приказки.Това надминава всичко направено от него.Лъсна на показ предателската му същност.Колко сляп трябва да бъде човек,за да постави в урната бюлетина за комунистите?Съслето трябва да бъде съдено за национално предателство,заедно със Сокола.

България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан, забравил е да добави думичката ЗАСЕГА накрая на изказването си ... Я да поограничат малко кражбите на ДПС-то, да видим как ще почнат веднага да плашат с етнически конфликт ... Гледам, че в Пазарджик се плаща на ЦИГАНИ да се правят на МЮСЮЛМАНИ?!? Мъжете с бради, жените с фереджета ...

Добре, бе - съберете се и решете какво е мнието ВИ за Крим. Питайте и народа си! Кво го чакате тоз съсел-пидерас. ЕБетегоВгъза и толкоз! Това е лайноНАЙ-долно качество!

дпс са сепаратиска нелегална пария и няма право да коментира нищо сварзано с цялостa на българия !

Мдааа... В началото на 90-те и Русия се кълнеше, че гарантира неприкосновеността на границите на Украйна, в замяна на което украинците премахнаха ядрените си оръжия. Ако сега имаха ядрено оръжие, руснаците щяха да се позамислят, преди да правят театъра в Крим. Подли са мужиците, винаги са били такива. Най-перверзното е, че винаги опаковат гадостите, които правят, в много емоции, чувства, приказки за демокрация, исторически права, благодарност, дълг и прочее.

Не е идиот човекът. Той е мръсна гадина, която много добре си дава сметка какво прави.

Ми то и Русия така говореше докато подписваше споразумението с Украйна. Ако украинците си бяха запазили ядреното оръжие никой нямаше да ги пипне.

До всички тука. Що не земете да погледнете къде е Кърджали и как въобще е възможно това да е част от Турция? Това парче земя няма да струва една милиона от това което Турция ще изгуби ако има такива мераци. Недейте дава да ви водят за носа...нашите политици много добре знаят с какво да ни плашат за да ни управляват по лесно! Турците в БГ са намаляли в сравнение послдените 100 години. Ако искаха да ходят в турция отдавна да са го направили....турчолята няма да се занимават с глупости щото нищо няма да спечелят!

"Нашите" турци, ама никой няма да ги пита.

Най-наглия и дебелоок мазник бил скромен. Ц ц ц ц да не повярваш! Само преди ден съвсем скромно излезе с декларация срещу независимия Бг съд, при това само година след като се възмущаваше наляво и надясно за същото на Цв. Цв. Същият долен амбрияж си, Местане!

Единствена аналогия между Крим и България би могло да има, ако българите си поискат и останалите в днешна Турция български земи. Както е известно след освобождаването на България от страна на Русия в Руско-турската освободителна война, Османската империя се е предала и се е съгласила чрез Санстефанския мирен договор с условието на Русия да бъде възстановена България в границите на всички, населени с българи земи. По-късно "великите" западни сили са разпокъсали тази новоосвободена наша държава с Берлинския си конгрес, като са разхвърляли парчетата от нея на околните държави, а за османлиите е откъснала и отново предала Южна България, която поссле все пак сме си върнали отчасти. И до днес обаче в днешна Турция са останали част от българските земи. И ако някой иска аналогия с Крим, то тя би била ние да си поискаме именно тези български земи от Турция. А не бълнуванията на наемните работници на въпросните "велики" западни сили, днешни наши "партньори" (т.е. отново заповедници) Турция да завладява отново наши земи. СТИГА СПЕКУЛАЦИИ. КРИМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОЗНАЧАВА ОДРИНСКА ТРАКИЯ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ, А НЕ НЕЩО ДРУГО

Господа, няма необходимост "страната ни" да има обща декларирана пред света позиция по международен и междунационален сблъсък, в който не участва и поради общото си състояние - не може да решава в своя полза. Що се отнася до "свещените и непроменими граници" - такива не е имало, няма и едва ли може да има в света и следователно, и тук. От !9 век досега границите на България са променяни няколко пъти и по-често в нейна вреда. Ето защо на българския народ е потребно партийните депутати да не намесват него и страната ни в конфликти, в които тя може да бъде само слаб несамостоятелен участник, а народът ни - само пушечно месо. Предлагам, поради стремежа на партийните представители в "Народното" събрание да злоупотребяват със съдбата на българската държава и народа й, отнемане на възможността за това с промени в Конституцията - всеки проект за закон или решение на Народното събрание да са предмет на внасяне за обсъждане само след едногодишно народно обсъждане и последвало одобрение. Стига преврати, обрати и партиен произвол! 136 години стигат!

Абе вие продължавайте да ни избирате и май скоро наистина ще останат само турци и цигани. Няма визи, няма мизи, няма граници, доста лесно стана да се преместиш далеч от червените боклуци.

Путин каза - "всичко си има граници" и се настани в Крим. Местан каза - "България е със свещени граници". А нелегитимната му бизнес-етническа партия отдавна е завладяла земи и отрасли, които работят не за държавни, а за лични интереси.. Къде е свещеното тука?

Има ли кой да повярва на местьо и доги след тези изявления ввв . тубата . com/watch?v=zoWgiMGqooc на "почетния председател" др медьо. Тледайте и ив вЕрвайте.

"..Лидерът на ДПС подчерта, че България е със свещени и непроменими граници.." Дали този сладур е наясно, че никъде няма да му разрешат да дои безпроблемно народа на цяла една държава? Ако държавата ни бъде унищожена /присъединена/- край на цоцането на благинки... от догановите калинки

Да са свещени, свещени колко да са свещени. Дали са по-свещени от кипърските или сръбските. А, пък демографската структура хич пък не е свещена. По плана Ран Ът трябва скоро да останат 4млн. български граждани, от които 3 998 342 цигани и турци, останалите "разни".

Айде, пак изпълзяха ранъджиите. Абе, льохмани, седнети и го прочетете най-после този план и спрете да раздувате разкази по картинки, спуснати ви от дучетата ви! Също като изцепката на ГЕРБ с това, какво бил казал Станишев. Много добре го е казал и много точен аналога с Крим!

Чети ти, то сляпото окато прави, а аз съм зрящ.

Аман от безотговорни политици /Станишев/! Ако разглеждаме нещата неемоционално то НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ към съседни държави , защото другите ЕТНОСИ са гости тук на българса земя , приети от нас радушно ако живеят ПО НАШИТЕ ЗАКОНИ !!!!!

Кое точно е безотговорното? Че е казал, че ако някой в България поиска да си направи референдум за отделяне, то това ще е неправилно, незаконно и т.н. Това ли е безотговорното? Безотговорно е действието на ГЕРБ, че пак се опитват с трици маймуни да ловят, щото за друго интелект нямат. Да си вземел думите обратно?! И като ги вземе какво ще означава - че е съгласен всеки, който си поиска да си прави референдум за отделяне от България. Само дето тиквениците от ГЕРБ това не могат да го осъзнаят!

Не може да прави такива измислени "аналогии". В математиката има един метод за доказване на нещо "чрез доказване на противното". Можеш да докажеш, че нещо е вярно, ако докажеш, че обратното не е вярно. В политиката обаче да говориш как нещо е "невъзможно" е и начин да вкараш темата за него в предмета на общественото говорене, да "легализираш" обсъждането на нещо абсурдно, скандално, недопустимо. И така - да прекрачиш някаква психологическа граница за иначе недопустими теми. Това е и инструмент в "науката" на манипулиране Ако искаш да наведеш някого на някакви скандални твърдения, можеш да отречеш тези твърдения без никой да те е питал. Така ще се говори именно за тях като самият ти уж ще си от "добрата" страна, която ги отрича. Освен това тоя тип непрекъснато нарича част от българите "турци" и опорочава същността на партията си с това предателско манитулиране, отговарящо единствено на диктата на "великите" западни сили, които гонят с него "стратегическата" си цел по изкуственото разделяне на народа ни на групи и противопоставянето им, както от времената на техния Берлински конгрес и по причина именно на подбудите за този конкрес - разпокъсване на Балканите с цел диктатът им над тях.

България е със собствени граници - граничи сама със себе си.

Те и Русия са така, според Путин. Интересно като стигнат до нашите граници какво правим?

"Лидерът на ДПС подчерта, че България е със свещени и непроменими граници." Не вярвайте на думите на Местан-следете действията му... Спомнете си латинското "Тимео данаос ет дона фуентис", което ще рече "Не вярвайте на данайците (гърците), дори когато правят подаръци", по повод Троянския кон...

да има и малко шанс,и мазния фес веднага ще иска да си идат,в родината Турция,тоя е такъв двуличник......

А аз изобщо да попитам - Защо трябва да има граница между България и Турция, като сме едно цяло.

Ами защото знам английски, немски, руски, български, френски ... но турски не знам, пък съм си бългрин... Пък и сме много различни, което не пречи да живеем мирно, в разбирателство и добросъседски.

И какво ни е различното като сме дошли от едно и също место?!?! Или смяташ че твоите братчета говорят английски, немски, френски ...т.н.

...и аз искам да премахна "границата",разделяща задните ти ..."бузи".....

да ближеш ли, ближеш...

знаеш ли защо страда държавата ни? заради такива като теб които вкарват такива екстремиски мисли в главите на и без това изостаналите ни депутати!

я ни кажи къде си родена и израсла? Защо вички като теб отбягват този въпрос?

Вижда се, че си останала с приятни спомени от престоя си на на турската граница през голямата екскурзия. Туркините не можеха да се нахвалят колко ги "обиждали" граничари и полицаи, тогава. А сигурно и се надяваш, че с фереджа ще скриеш отвратителната си физиономия и като вървиш хората няма да се обръщат гнусливо настрана. Пък ще си доволна хубавите жени да са фереджосани.

Наименованието турчин е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат гадове. Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като турци (т. е. гадове)! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като гад, гадняр, гадина, гадост, гадория, гаднярщина и въобще всичко, което би те отвратило...

В едно обозримо бъдеще. България ще се разпадне! Толкова сме източени от запада, че вече сме ненужен отпадък. Спасява ни държавата нежеланието на съседите да ни анексират Всеки регион ще иска да се присъедини към друга възможна държава, ако тя желае това! Но, никоя от съседните ни държави иска да хрантути един мързелив и безполезен българо-цигански народ, та дори и Турция! На никой не му трябват изостанали във всяко отношение българи!

Ако си тъп,мързелив и грозен,това си важи за теб.Не слагай българите под глупавия ти знаменател.

ТАВАРИШИ в Кърджали , Пловдив , Смолян , Хасково , Разград , Шумен и Гоце Делчев нашата партия ДПС/аТАКА/БСП в неделя ще проведем референдум за обявяване на независимост и присъединяване към Турция . Росия щ е ни помогне да сформираме спонтанно в тези райони КЪРДЖАЛИЙСКИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ ЗА САМООТБРАНА от българските окупатори а дупедатите от ДПС/аТАКА и БСП ЩЕ СЕ ПРИСАЕДИНЯТ КЪМ ТЯХ И ЩЕ СЕ ОБЯВЯТ В ПОДКРЕПА И ЗА ЗАЩИТА НА ИЗКОННИТЕ ПРАВА НА ТУРЦИЯ НАД ТЕЗИ ЗЕМИ !

Какво друго очаквате да каже агент Павел. Важно е какво мисли и какви планове крои той и задкулисието му от ДПС. Не случайно се говори че те защитават интересите на Турция. Не искат Белене но не са против турска АЕЦ на Черно море. Това как Ви звучи ? Не случайно искат имоти и то много които изобщо не са техни. Да сте чули нещо от тях за имотите на изгонените българи от лозенград и областта. Няма и да чуете. Не им вярвайте. Върхушката на ДПС няма нищо общо с обикновените турски наши съграждани.

Той хубаво разправя "свещени", ама коя религия има предвид?

Кое не е верно че си ми сложил минус. Ти нормален ли си или си жалък кутевски ТРОЛ.

КАКВО ЧАКАТ ГОСПОДАТА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЛЕД КАТО ЦЯЛ СВЯТ ОСЪДИ НАПАДЕНИЕТО И ОКУПАЦИЯТА НА КРИМ!!! НЕЗАБАВНО ДА СЕ НАЛОЖАТ САНКЦИИ И РУСИЯ ДА СЕ ПРИНУДИ АКО ТРЯБВА И СЪС СИЛА ДА СЕ ЗАВРЕ В МИША КОМУНИСТИЧЕСКА ДУПКА!!! САЩ И ЕС НЕ СА ДЪРЖАВИ КОИТО МОГАТ ДА НИ ВЪРТЯТ НА МАЛКИЯ СИ ПРЪС!!! ПОНЕ ДА СЛОЖАТ НА МАСАТА ПАРИ ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА ЯДРЕННИЯ АРСЕНАЛ КОЙТО СА ОТНЕЛИ НА УКРАЙНА И ЗА ИЗБИТИТЕ НА МАЙДАНА И В КРИМ!!!

Местан се оказа по-мъж от Станишев и Плевнелиев,взети заедно.Каква ли ще да са те в този случай?

а какво значение има какво казва този цървул ?!?!?!?

Пустият му местьо ще ме накара да гласувам за ДПС. Ако не идваха избори за евродепутати току виж бих му повярвал. Ще повярвам, когато отидат на 19.02 и се поклонят пред паметника Левски, когато признаят геноцида над българския народ по време на т.нар. "присъствие", когато решат, че българският език е официален в страната ни, когато виновните за атентата на гара Буново /д-р ахмед сопола/. Пустият му местьо да му се не надяваш. Това е сценарий межде него и съсела. Нещо преиграват. Търсят електорат. Да е..а и артистите му.

Виновните за атентата на г. Буново бъдат наказани. Пардан за пропуска. Местьо много ме развълнува, засягайки патриатичните ми чувства.

Айде стига глупости бе хора в Кърджали хората си живеят мирно и спокойно какви са тези глупости ..,е бг политиците нямат равни всичко е заради властта и кой да яде баницата ....само тъпотии мислят

Местане, Местане... в ада трябва да има специално място за мекерета като теб и Станишев. Дано парите които крадеш от народа да не ти стигнат за лекарствата, Местане..

Референдум? Стига глупости! Нито Турция, нито българските турци ще се съгласят на това. В противен случай Турция никога няма да се "вмъкне" в Европа, а българските турци няма дори да помиришат западните страни, където сега много от тях изкарват хляба си. Освен това има и НАТО и за разлика от Кипър през 70-те години ние сме вътре в организацията. А нима Турция ще замени НАТО със страните от Персийския залив? Не вярвам. Подобни писаници в медиите оценявам като шум за рейтинг и ... реконтрадезинформация за плашене на лековерните.

Лъжеш Владко!Ти,ще си от първите,които,ще поискат отделяне на Кърджали от страната ни-по Путкински модел!

станишко съвсем е изперкал, та това не бива дори да си го помислиш, камо ли да го артикулираш! Този човек мисли с глава, но не тази, която е на раменете му!

Искаш да кажеш,че мисли с пишката си?Ама той има ли такава или пикае с канелка от каца за зеле ?

Е що? Не може ли да ги разширим границите за смека на америте

Време е пак да излезем 70 хил. и този път да не се приберем докатно не свалим веднъж завинаги комунистическо-турското правителство. Те никога повече не трябва да помирисват власт.

Да ,след като България си върне южните Родопи и град Одрин !И ще влезе в " Свещените " си граници !

Местан замазва издънките на Станишев. Сергей пак трябва да го целува.

България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан Как няма да са свещенни.Ако Кърджалийският регион мине към Турция, ДПС ЩЕ СИ ИЗГУБИ ПОЛОВИНАТА ИЗБИРАТЕЛИ.

ДПС е мафия,не е етническа партия!!! А сега ,това което казва местан е за затвърждаване на електората!!! Толкова са пропаднали нашите политици,че са готови да слагат в играта си дори границите на България,само и само да запазят властта и да се докопат до повече гласове!!! А същността е друга!!!! 25 години ни управляваха и нищо друго не се случи освен това,че те стават все по богати,а ние все по бедни!!!! Никаква полза няма от тях,но тъпия и прост народ ще продължава да гласува за тях до своето самоунищожение!!!!!!!

Народът нито е тъп, нито е прост. Всички видяха до какво водят Майданите..., оранжевите революции и пролети...

Едно смислено изказване от тези депесари. Всичко друго от тях е лъжа и измама включително и към избирателите им.

И да поясним: в Булгаристан и политиците са свещени и никой не смее да ги маха, да им търси отговорност и винаги пак ги преизбират!

Не си позволявай да наричаш моята страна Булгаристан...

До къде опряхме!!!! ДПС-най-антибългарската партия да защитава България.....и те са поразени от глупоста и подлизурството на безродния съсел. Не партия или държава, тоя песоглавец и магаре не бива да управлява!!!

Защо мислиш,че този защитава България? Защото владее риториката ли? Този е един от най-гнусните манипулатори. Не ме гледай какво върша,радвай ми се на това,което говоря. Не чакай нищо добро от доносници работили в ДС,особено от друговерец./с най-искрени извинения към обикновените ,работливи българските турци./ Този и Доган са от първите инициатори за възродителният процес.Какво ли е говорил а друго е мислил преди да започне изселването на турците,а те са му кръвни роднини. Ето на какво са способни.Така,че от такива като него може да се страхуваш но не и да им вярваш.

Абсолютно съм съгласен с теб! Но даже и тоя измекяр е потресен и се мъче да замаже олигофренията на онова нещо.Защото такива изказвания прекалено размътват водата и може да променят статуквото.А то е перфектното в момента за дпс.

БСП са готови да дадат Кържали на Турция, само и само, за да получат подкрепата на ДПС. Това са комунистите, който има очи да гледа, който има глава да мисли!

Първо целувката, след девет месеца референдума.

Коментари - България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан | Днес.dir.bg

България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан

В България няма никакви предпоставки за референдуми от рода на този в Крим. На страната ни е нужна обща позиция за ситуацията в Украйна, заяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан | Днес.dir.bg

Коментари

Достатъчно много я крадоха и орязваха "ВЕЛИКИТЕ" !!!

Когато те заливат от всякъде с простотия, има една истина - никога не вярвай на комунист, каквото и да ти говори.

Не може да прави такива измислени "аналогии". В математиката има един метод за доказване на нещо "чрез доказване на противното". Можеш да докажеш, че нещо е вярно, ако докажеш, че обратното не е вярно. В политиката обаче да говориш как нещо е "невъзможно" е и начин да вкараш темата за него в предмета на общественото говорене, да "легализираш" обсъждането на нещо абсурдно, скандално, недопустимо. И така - да прекрачиш някаква психологическа граница за иначе недопустими теми. Това е и инструмент в "науката" на манипулиране Ако искаш да наведеш някого на някакви скандални твърдения, можеш да отречеш тези твърдения без никой да те е питал. Така ще се говори именно за тях като самият ти уж ще си от "добрата" страна, която ги отрича. Освен това тоя тип непрекъснато нарича част от българите "турци" и опорочава същността на партията си с това предателско манитулиране, отговарящо единствено на диктата на "великите" западни сили, които гонят с него "стратегическата" си цел по изкуственото разделяне на народа ни на групи и противопоставянето им, както от времената на техния Берлински конгрес и по причина именно на подбудите за този конкрес - разпокъсване на Балканите с цел диктатът им над тях. Аналогия на Крим за България би било само евентуално искане на българите да се присъединят към България и останалите български земи, които в момента са в границите на днешната Турция. Тези, които Русия освободи и бяха възстановени в границите на освободена България със санстефанския мирен договор, но "великите" западни сили откъснаха отново и хвърлиха отново във властта на османлиите с Берлинския си конгрес, който противопоставят на Санстефанския договор, защото не искат голяма и силна България (както е и в момента)

Тя и русия преподписа на Украйна за Крим преди 15-тина години... Докато имаме такива простаци за лидери на макар не големи партии БСП, ДПС, Атака и как беше онази, визирам Бареков - България ще е бедна и тъпа държава.

8901

Съслето трябва да бъде заврян там където слънцето не го огрява,заради тези приказки.Това надминава всичко направено от него.Лъсна на показ предателската му същност.Колко сляп трябва да бъде човек,за да постави в урната бюлетина за комунистите?Съслето трябва да бъде съдено за национално предателство,заедно със Сокола.

България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан, забравил е да добави думичката ЗАСЕГА накрая на изказването си ... Я да поограничат малко кражбите на ДПС-то, да видим как ще почнат веднага да плашат с етнически конфликт ... Гледам, че в Пазарджик се плаща на ЦИГАНИ да се правят на МЮСЮЛМАНИ?!? Мъжете с бради, жените с фереджета ...

Добре, бе - съберете се и решете какво е мнието ВИ за Крим. Питайте и народа си! Кво го чакате тоз съсел-пидерас. ЕБетегоВгъза и толкоз! Това е лайноНАЙ-долно качество!

дпс са сепаратиска нелегална пария и няма право да коментира нищо сварзано с цялостa на българия !

Мдааа... В началото на 90-те и Русия се кълнеше, че гарантира неприкосновеността на границите на Украйна, в замяна на което украинците премахнаха ядрените си оръжия. Ако сега имаха ядрено оръжие, руснаците щяха да се позамислят, преди да правят театъра в Крим. Подли са мужиците, винаги са били такива. Най-перверзното е, че винаги опаковат гадостите, които правят, в много емоции, чувства, приказки за демокрация, исторически права, благодарност, дълг и прочее.

Не е идиот човекът. Той е мръсна гадина, която много добре си дава сметка какво прави.

Ми то и Русия така говореше докато подписваше споразумението с Украйна. Ако украинците си бяха запазили ядреното оръжие никой нямаше да ги пипне.

До всички тука. Що не земете да погледнете къде е Кърджали и как въобще е възможно това да е част от Турция? Това парче земя няма да струва една милиона от това което Турция ще изгуби ако има такива мераци. Недейте дава да ви водят за носа...нашите политици много добре знаят с какво да ни плашат за да ни управляват по лесно! Турците в БГ са намаляли в сравнение послдените 100 години. Ако искаха да ходят в турция отдавна да са го направили....турчолята няма да се занимават с глупости щото нищо няма да спечелят!

"Нашите" турци, ама никой няма да ги пита.

Най-наглия и дебелоок мазник бил скромен. Ц ц ц ц да не повярваш! Само преди ден съвсем скромно излезе с декларация срещу независимия Бг съд, при това само година след като се възмущаваше наляво и надясно за същото на Цв. Цв. Същият долен амбрияж си, Местане!

Единствена аналогия между Крим и България би могло да има, ако българите си поискат и останалите в днешна Турция български земи. Както е известно след освобождаването на България от страна на Русия в Руско-турската освободителна война, Османската империя се е предала и се е съгласила чрез Санстефанския мирен договор с условието на Русия да бъде възстановена България в границите на всички, населени с българи земи. По-късно "великите" западни сили са разпокъсали тази новоосвободена наша държава с Берлинския си конгрес, като са разхвърляли парчетата от нея на околните държави, а за османлиите е откъснала и отново предала Южна България, която поссле все пак сме си върнали отчасти. И до днес обаче в днешна Турция са останали част от българските земи. И ако някой иска аналогия с Крим, то тя би била ние да си поискаме именно тези български земи от Турция. А не бълнуванията на наемните работници на въпросните "велики" западни сили, днешни наши "партньори" (т.е. отново заповедници) Турция да завладява отново наши земи. СТИГА СПЕКУЛАЦИИ. КРИМ ЗА БЪЛГАРИЯ ОЗНАЧАВА ОДРИНСКА ТРАКИЯ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ, А НЕ НЕЩО ДРУГО

Господа, няма необходимост "страната ни" да има обща декларирана пред света позиция по международен и междунационален сблъсък, в който не участва и поради общото си състояние - не може да решава в своя полза. Що се отнася до "свещените и непроменими граници" - такива не е имало, няма и едва ли може да има в света и следователно, и тук. От !9 век досега границите на България са променяни няколко пъти и по-често в нейна вреда. Ето защо на българския народ е потребно партийните депутати да не намесват него и страната ни в конфликти, в които тя може да бъде само слаб несамостоятелен участник, а народът ни - само пушечно месо. Предлагам, поради стремежа на партийните представители в "Народното" събрание да злоупотребяват със съдбата на българската държава и народа й, отнемане на възможността за това с промени в Конституцията - всеки проект за закон или решение на Народното събрание да са предмет на внасяне за обсъждане само след едногодишно народно обсъждане и последвало одобрение. Стига преврати, обрати и партиен произвол! 136 години стигат!

Абе вие продължавайте да ни избирате и май скоро наистина ще останат само турци и цигани. Няма визи, няма мизи, няма граници, доста лесно стана да се преместиш далеч от червените боклуци.

Путин каза - "всичко си има граници" и се настани в Крим. Местан каза - "България е със свещени граници". А нелегитимната му бизнес-етническа партия отдавна е завладяла земи и отрасли, които работят не за държавни, а за лични интереси.. Къде е свещеното тука?

Има ли кой да повярва на местьо и доги след тези изявления ввв . тубата . com/watch?v=zoWgiMGqooc на "почетния председател" др медьо. Тледайте и ив вЕрвайте.

"..Лидерът на ДПС подчерта, че България е със свещени и непроменими граници.." Дали този сладур е наясно, че никъде няма да му разрешат да дои безпроблемно народа на цяла една държава? Ако държавата ни бъде унищожена /присъединена/- край на цоцането на благинки... от догановите калинки

Да са свещени, свещени колко да са свещени. Дали са по-свещени от кипърските или сръбските. А, пък демографската структура хич пък не е свещена. По плана Ран Ът трябва скоро да останат 4млн. български граждани, от които 3 998 342 цигани и турци, останалите "разни".

Айде, пак изпълзяха ранъджиите. Абе, льохмани, седнети и го прочетете най-после този план и спрете да раздувате разкази по картинки, спуснати ви от дучетата ви! Също като изцепката на ГЕРБ с това, какво бил казал Станишев. Много добре го е казал и много точен аналога с Крим!

Чети ти, то сляпото окато прави, а аз съм зрящ.

Аман от безотговорни политици /Станишев/! Ако разглеждаме нещата неемоционално то НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ към съседни държави , защото другите ЕТНОСИ са гости тук на българса земя , приети от нас радушно ако живеят ПО НАШИТЕ ЗАКОНИ !!!!!

Кое точно е безотговорното? Че е казал, че ако някой в България поиска да си направи референдум за отделяне, то това ще е неправилно, незаконно и т.н. Това ли е безотговорното? Безотговорно е действието на ГЕРБ, че пак се опитват с трици маймуни да ловят, щото за друго интелект нямат. Да си вземел думите обратно?! И като ги вземе какво ще означава - че е съгласен всеки, който си поиска да си прави референдум за отделяне от България. Само дето тиквениците от ГЕРБ това не могат да го осъзнаят!

Не може да прави такива измислени "аналогии". В математиката има един метод за доказване на нещо "чрез доказване на противното". Можеш да докажеш, че нещо е вярно, ако докажеш, че обратното не е вярно. В политиката обаче да говориш как нещо е "невъзможно" е и начин да вкараш темата за него в предмета на общественото говорене, да "легализираш" обсъждането на нещо абсурдно, скандално, недопустимо. И така - да прекрачиш някаква психологическа граница за иначе недопустими теми. Това е и инструмент в "науката" на манипулиране Ако искаш да наведеш някого на някакви скандални твърдения, можеш да отречеш тези твърдения без никой да те е питал. Така ще се говори именно за тях като самият ти уж ще си от "добрата" страна, която ги отрича. Освен това тоя тип непрекъснато нарича част от българите "турци" и опорочава същността на партията си с това предателско манитулиране, отговарящо единствено на диктата на "великите" западни сили, които гонят с него "стратегическата" си цел по изкуственото разделяне на народа ни на групи и противопоставянето им, както от времената на техния Берлински конгрес и по причина именно на подбудите за този конкрес - разпокъсване на Балканите с цел диктатът им над тях.

България е със собствени граници - граничи сама със себе си.

Те и Русия са така, според Путин. Интересно като стигнат до нашите граници какво правим?

"Лидерът на ДПС подчерта, че България е със свещени и непроменими граници." Не вярвайте на думите на Местан-следете действията му... Спомнете си латинското "Тимео данаос ет дона фуентис", което ще рече "Не вярвайте на данайците (гърците), дори когато правят подаръци", по повод Троянския кон...

да има и малко шанс,и мазния фес веднага ще иска да си идат,в родината Турция,тоя е такъв двуличник......

А аз изобщо да попитам - Защо трябва да има граница между България и Турция, като сме едно цяло.

Ами защото знам английски, немски, руски, български, френски ... но турски не знам, пък съм си бългрин... Пък и сме много различни, което не пречи да живеем мирно, в разбирателство и добросъседски.

И какво ни е различното като сме дошли от едно и също место?!?! Или смяташ че твоите братчета говорят английски, немски, френски ...т.н.

...и аз искам да премахна "границата",разделяща задните ти ..."бузи".....

да ближеш ли, ближеш...

знаеш ли защо страда държавата ни? заради такива като теб които вкарват такива екстремиски мисли в главите на и без това изостаналите ни депутати!

я ни кажи къде си родена и израсла? Защо вички като теб отбягват този въпрос?

Вижда се, че си останала с приятни спомени от престоя си на на турската граница през голямата екскурзия. Туркините не можеха да се нахвалят колко ги "обиждали" граничари и полицаи, тогава. А сигурно и се надяваш, че с фереджа ще скриеш отвратителната си физиономия и като вървиш хората няма да се обръщат гнусливо настрана. Пък ще си доволна хубавите жени да са фереджосани.

Наименованието турчин е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат гадове. Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като турци (т. е. гадове)! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като гад, гадняр, гадина, гадост, гадория, гаднярщина и въобще всичко, което би те отвратило...

В едно обозримо бъдеще. България ще се разпадне! Толкова сме източени от запада, че вече сме ненужен отпадък. Спасява ни държавата нежеланието на съседите да ни анексират Всеки регион ще иска да се присъедини към друга възможна държава, ако тя желае това! Но, никоя от съседните ни държави иска да хрантути един мързелив и безполезен българо-цигански народ, та дори и Турция! На никой не му трябват изостанали във всяко отношение българи!

Ако си тъп,мързелив и грозен,това си важи за теб.Не слагай българите под глупавия ти знаменател.

ТАВАРИШИ в Кърджали , Пловдив , Смолян , Хасково , Разград , Шумен и Гоце Делчев нашата партия ДПС/аТАКА/БСП в неделя ще проведем референдум за обявяване на независимост и присъединяване към Турция . Росия щ е ни помогне да сформираме спонтанно в тези райони КЪРДЖАЛИЙСКИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ ЗА САМООТБРАНА от българските окупатори а дупедатите от ДПС/аТАКА и БСП ЩЕ СЕ ПРИСАЕДИНЯТ КЪМ ТЯХ И ЩЕ СЕ ОБЯВЯТ В ПОДКРЕПА И ЗА ЗАЩИТА НА ИЗКОННИТЕ ПРАВА НА ТУРЦИЯ НАД ТЕЗИ ЗЕМИ !

Какво друго очаквате да каже агент Павел. Важно е какво мисли и какви планове крои той и задкулисието му от ДПС. Не случайно се говори че те защитават интересите на Турция. Не искат Белене но не са против турска АЕЦ на Черно море. Това как Ви звучи ? Не случайно искат имоти и то много които изобщо не са техни. Да сте чули нещо от тях за имотите на изгонените българи от лозенград и областта. Няма и да чуете. Не им вярвайте. Върхушката на ДПС няма нищо общо с обикновените турски наши съграждани.

Той хубаво разправя "свещени", ама коя религия има предвид?

Кое не е верно че си ми сложил минус. Ти нормален ли си или си жалък кутевски ТРОЛ.

КАКВО ЧАКАТ ГОСПОДАТА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЛЕД КАТО ЦЯЛ СВЯТ ОСЪДИ НАПАДЕНИЕТО И ОКУПАЦИЯТА НА КРИМ!!! НЕЗАБАВНО ДА СЕ НАЛОЖАТ САНКЦИИ И РУСИЯ ДА СЕ ПРИНУДИ АКО ТРЯБВА И СЪС СИЛА ДА СЕ ЗАВРЕ В МИША КОМУНИСТИЧЕСКА ДУПКА!!! САЩ И ЕС НЕ СА ДЪРЖАВИ КОИТО МОГАТ ДА НИ ВЪРТЯТ НА МАЛКИЯ СИ ПРЪС!!! ПОНЕ ДА СЛОЖАТ НА МАСАТА ПАРИ ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА ЯДРЕННИЯ АРСЕНАЛ КОЙТО СА ОТНЕЛИ НА УКРАЙНА И ЗА ИЗБИТИТЕ НА МАЙДАНА И В КРИМ!!!

Местан се оказа по-мъж от Станишев и Плевнелиев,взети заедно.Каква ли ще да са те в този случай?

а какво значение има какво казва този цървул ?!?!?!?

Пустият му местьо ще ме накара да гласувам за ДПС. Ако не идваха избори за евродепутати току виж бих му повярвал. Ще повярвам, когато отидат на 19.02 и се поклонят пред паметника Левски, когато признаят геноцида над българския народ по време на т.нар. "присъствие", когато решат, че българският език е официален в страната ни, когато виновните за атентата на гара Буново /д-р ахмед сопола/. Пустият му местьо да му се не надяваш. Това е сценарий межде него и съсела. Нещо преиграват. Търсят електорат. Да е..а и артистите му.

Виновните за атентата на г. Буново бъдат наказани. Пардан за пропуска. Местьо много ме развълнува, засягайки патриатичните ми чувства.

Айде стига глупости бе хора в Кърджали хората си живеят мирно и спокойно какви са тези глупости ..,е бг политиците нямат равни всичко е заради властта и кой да яде баницата ....само тъпотии мислят

Местане, Местане... в ада трябва да има специално място за мекерета като теб и Станишев. Дано парите които крадеш от народа да не ти стигнат за лекарствата, Местане..

Референдум? Стига глупости! Нито Турция, нито българските турци ще се съгласят на това. В противен случай Турция никога няма да се "вмъкне" в Европа, а българските турци няма дори да помиришат западните страни, където сега много от тях изкарват хляба си. Освен това има и НАТО и за разлика от Кипър през 70-те години ние сме вътре в организацията. А нима Турция ще замени НАТО със страните от Персийския залив? Не вярвам. Подобни писаници в медиите оценявам като шум за рейтинг и ... реконтрадезинформация за плашене на лековерните.

Лъжеш Владко!Ти,ще си от първите,които,ще поискат отделяне на Кърджали от страната ни-по Путкински модел!

станишко съвсем е изперкал, та това не бива дори да си го помислиш, камо ли да го артикулираш! Този човек мисли с глава, но не тази, която е на раменете му!

Искаш да кажеш,че мисли с пишката си?Ама той има ли такава или пикае с канелка от каца за зеле ?

Е що? Не може ли да ги разширим границите за смека на америте

Време е пак да излезем 70 хил. и този път да не се приберем докатно не свалим веднъж завинаги комунистическо-турското правителство. Те никога повече не трябва да помирисват власт.

Да ,след като България си върне южните Родопи и град Одрин !И ще влезе в " Свещените " си граници !

Местан замазва издънките на Станишев. Сергей пак трябва да го целува.

България е със свещени и непроменими граници, заяви Местан Как няма да са свещенни.Ако Кърджалийският регион мине към Турция, ДПС ЩЕ СИ ИЗГУБИ ПОЛОВИНАТА ИЗБИРАТЕЛИ.

ДПС е мафия,не е етническа партия!!! А сега ,това което казва местан е за затвърждаване на електората!!! Толкова са пропаднали нашите политици,че са готови да слагат в играта си дори границите на България,само и само да запазят властта и да се докопат до повече гласове!!! А същността е друга!!!! 25 години ни управляваха и нищо друго не се случи освен това,че те стават все по богати,а ние все по бедни!!!! Никаква полза няма от тях,но тъпия и прост народ ще продължава да гласува за тях до своето самоунищожение!!!!!!!

Народът нито е тъп, нито е прост. Всички видяха до какво водят Майданите..., оранжевите революции и пролети...

Едно смислено изказване от тези депесари. Всичко друго от тях е лъжа и измама включително и към избирателите им.

И да поясним: в Булгаристан и политиците са свещени и никой не смее да ги маха, да им търси отговорност и винаги пак ги преизбират!

Не си позволявай да наричаш моята страна Булгаристан...

До къде опряхме!!!! ДПС-най-антибългарската партия да защитава България.....и те са поразени от глупоста и подлизурството на безродния съсел. Не партия или държава, тоя песоглавец и магаре не бива да управлява!!!

Защо мислиш,че този защитава България? Защото владее риториката ли? Този е един от най-гнусните манипулатори. Не ме гледай какво върша,радвай ми се на това,което говоря. Не чакай нищо добро от доносници работили в ДС,особено от друговерец./с най-искрени извинения към обикновените ,работливи българските турци./ Този и Доган са от първите инициатори за възродителният процес.Какво ли е говорил а друго е мислил преди да започне изселването на турците,а те са му кръвни роднини. Ето на какво са способни.Така,че от такива като него може да се страхуваш но не и да им вярваш.

Абсолютно съм съгласен с теб! Но даже и тоя измекяр е потресен и се мъче да замаже олигофренията на онова нещо.Защото такива изказвания прекалено размътват водата и може да променят статуквото.А то е перфектното в момента за дпс.

БСП са готови да дадат Кържали на Турция, само и само, за да получат подкрепата на ДПС. Това са комунистите, който има очи да гледа, който има глава да мисли!

Първо целувката, след девет месеца референдума.