Коментари - Войната и оръжията в дневния ред на Путин и Ким | Днес.dir.bg

Войната и оръжията в дневния ред на Путин и Ким

Русия и Северна Корея може да подпишат договор за стратегическо партньорство

Обратно в новината

Коментари - Войната и оръжията в дневния ред на Путин и Ким | Днес.dir.bg

Коментари

Диктаторите се обединяват а ние, прогресивното човечество сме разединени

взаимно ще се опъват в къщата за гости...

"Наскоро Путин каза, че ако Украйна използва оръжия, доставени й от колективния Запада (както се изразява) по цели на територията на Русия, то Москва би могла да достави оръжия на трети страни, които да бъдат използвани по мишение на този Запад (без да споменава страни)".... зъшто дърпате мечокъъъ зъ упашкътъ веееее блядииии еврейииии!!!

"Това Путин каза пред водещия севернокорейски в. "Нодон синмун", в деня, когато ще пристигне в Пхенян." Господа "журналистчета", нещо да сте учили в часовете по български за времената в българския език??

От Южна Корея ако не се бъркам пратиха 1 милион снаряда към "запада" че да има запада какво да праща за Украина, дори и да не съм прав, ако са пратили от Южна Корея значи там с асе изпразнили складовете сега Путин въздейства върху слабото място, запада от където и да вземе, все ще оголи някой фланг, просто запада вече не съсществува беше премазан от САЩ....за съжаление ние също сме запад аи ние бяхме премазани , както пираня оглозгва, така и нас ни оглозгват.... армия се унищова, тецове се затварят, АЕЦове се подаряват други се затварят.... тази година под конадването на Тагарев Българската армия е класирана на по долан апозиция от сръбската преди Тагарев не беше така, след като им аизпратихме уж ненужните ПВО-та , разни БТР, Танкове сега сме оябвнеи з апо слаби и от сърбите. И ние сме ослабен фланг на НАТО, Южна Корея е ослабен фланг....да видим къде другаде ще се пропука

Трябва да се отбележи, че на 9 юни 2024 г. изтече 50-годишното споразумение за сигурност между Саудитска Арабия и САЩ, подписано на 08 юни 1974 г. едно от правилата на което беше продажбата на петрол и други стоки да става изключително в американски долари. В същото време Рияд няма да го удължи, което ще позволи на саудитците да продават петрол във всяка друга валута. Това застрашава петродолара като световна резервна валута, както и промяна в глобалната финансова парадигма. За това сигнализира наскоро специализирано южноафриканско издание. В същото време природните богатства в Украйна са оценени на 10 - 12 трилиона долара, които американците искат да "усвоят" без битка - нека се трепят руснаци и американци. Ама американците дали някакви милиарди долари помощ, общо взето представлява образно - даваш кокошка, получаваш златен слон !!! Американците не случайно поискаха разширяване на границите на НАТО, и то точно чрез Украйна пред портите на Русия. Ама това събуди Руския Мечок, и сега дълго време няма да се върне в "хралупата" си. Когато руските войски навлязоха през 1828 г. през река Дунав, за освобождението на България от турско робство, тогава Наполеон нападна в гръб руснаците, / днес има за какво да "благодарим" на Франция / което наложи незабавното изтегляне на руските войски обратно. Години по-късно Хитлер навлезе вероломно в СССР. Сега пък НАТО иска плацдарм пред портите на Русия. Защо ли ? Ами то имало защо !!!

Наполеон е умрял през 1821г. Първо научи историята.

Ти вЕрно си Бай Ганьо. Само ще вметна, че си неграмотен и това е видно дори само от заглавието, което си си дал. Буква "ю" се пише след гласна буква. След съгласна буква се пише "ьо". Тъй като в "твоето" наименование има буква "н", то след нея се пиша "ьо". Поради тази причина само, коментарът ти е не само неуместен, но и пълен с граматични грешки. Извод: Неграмотни хора не коментират. В случая урокът, който ти изнесох по отношение на граматиката, се учи в трети клас. Помисли си ти къде си!

Граматиков. Хайде са на опашката за рецесийни центаци. Малоумници като теб са ми любими. Ако бяхте се напънали да развиете минимална форма на критично мислене, нямаше да ви се налага да заработвате в интернет жълти стотинки. Абсолютно нещастният ти опит да омаскариш коментара на човека постига точно обратният ефект. Накара ме да го намеря и да го прочета. Фактологически коректен е. Тук това се цени. Особено на фона на тоталното скодоумие, коеото троловете на Посолствата демонстрирате ежедневно. Слава Кокаине.

На приказки и Русия , С. Корея , Китай и Т.Н. без битка са умрели , според холивудските "сладкодумци" ! В действителност е обратното ! В живота не е като в киното !

Тия и двамата са такива нещастници, за което дори не знаят така, както умрелият не знае, че е умрял.

Бълнуванията на Путин за ,,многополюсен свят,, са негови старчески полюции. Под ,многополюсен свят,, той разбира Русия да прекроява граници и да налага простотиите си както тя желае.

не уважаеми тролове, положението е следното: Нито САЩ, нито Русия искат Украйна в НАТО, всеки по различни причини, но САЩ искат да продължат да милитаризират Украйна, за да могат да продължат да водят прокси война на НАТО срещу Русия, докато Русия иска да демилитаризира Украйна, за да сложи край на заплахите от НАТО, произтичащи от Украйна за нейната сигурност. Естественото търкане между целите на тези две страни е в основата на продължаващия конфликт, който се очаква да продължи, тъй като те не могат да постигнат максималните си цели, но и не искат да ги ограничат. НАТО не може стратегически да победи Русия чрез Украйна поради загубата си в „логистичната надпревара“ / „войната на изтощение“, в която Русия произвежда три пъти повече снаряди на една четвърт от цената, така че може да се задоволи само с продължаване на прокси войната, докато Русия не постигне пробив. Що се отнася до Русия, тя не може напълно да демилитаризира Украйна, тъй като НАТО може конвенционално да се намеси, за да раздели страната асиметрично, ако се случи пробив, като по този начин запази част от Украйна милитаризирана, и фашизирана под чадъра на Алианса.

Фашистите са в Русия, там е фашизма днес.

еврофашистите загубиха поредната война с руската армия

От изостанали технологично биещи се с лопати и чипове от перални еба мамата на "цивилизацията" на опорките на сороса и Давося. Честито.

Свърши се с еднополярният ред на ционистка Кравария. Китай произвежда Русия пренарежда. Докато Путин работи по С.Корея, Си е на гости в Ю.Корея. Това на Американска далаверка ли ви прилича? Китай подобри световният рекорд по скорост на въоражаване с ядрени глави. За миналата година нови 500. Последно Краварите кога произведоха нова ракета? А нов танк? А нови 155 мм снаряди на достъпна цена? Съсипаха Европа и взеха за две години договори за оръжие на стойност над 140 милиарда. Ма да ви светна, мишки. Тия договори както ги има днес като спрат плащанията ги няма. Европееца няма да седи гладен та да може Вангард Груп да храни шеърхолдъри и господари. Питам за едни Бандерки дето ги чака бащицата им да ги гушка.

Добре, че има гравитация. Иначе с тая празна глава щеше да се рееш из облаците...

Така е, всичко е внос от китай! :)))))))))))) малоумници, снарядите са по-скъпи, защото са джи пи ес насочване и допълнителен задвижващ заряд, който се включва след изстрелване и достигат до 70 км и повече далечина.

6000 долара е ОБИКНОВЕН СНАРЯД. Щото трябва десет корпорации да откраднат пари. Руския след техните крадци като минат е 600 долара. Резултата? Пътуващи към Бандера редовно. Съотношението на артилерийски обстрел е 1/20 в полза на Русия. Зеленски каза, че за миналият месец 3200 ФАБ бомби с насочване са хвърлени срещу горките Украинци събрани от улиците насилствено.

Начи там има Авангард, в моретата щъкат Оникси, Циркони и Посейдони. Специални поздрави от Кинжал редовно демонстриран срещу Пейтриъти и Ириси. И за финал едни Ярсове и Сармати. Слава Кокаине. ХАХАХАХ

И как разбрахте кое е дневният ред? Или да си съчинявате новини?

С.Корея БВП на глава от населението-1 800$.Ю.Корея,БВП на глава от населението-32 000$. Що ли е така?

Най-бедната, най-мръсната, най-корумпираната държава в ЕС. Що ли така ?

Трол - не говори така за България, защото виждам ИП ти и ще дойда да те сгрея- Най-мирната, най-чистата, най-корумпираната държава в ЕС - защото съвецката сволач ни учеше, спокойно вече сме изкъпани от Вас изроди ?

След 80 години комунистическо робство какво очакваш?

Бате, толкова сте зле небинарните. Щатите след втората световна война казват и на Япония и на Корея понеже и двете са завоювани страни, общо взето давайте на чуждестранни инвеститори да развиват бизнес, ние ше уредим да се наливат пари. Общо взето искат да ги превърнат в корпоративни колонии. Само че корейците са по хитри, възползват се от това, че имат САЩ на тяхна страна и вместо да стават колония решават всички бизнес да си е корейски, само че трябват пари. Чудиш се откъде. Южна Корея 60-те години национализира всичко, общо взето на принципа или даваш доброволно на държавата или те разстрелват. Общо взето всички бизнес там е феодален, държавата дава пари под формата на заем и ти ставаш бизнесмен. Примерно Самсунг е семейна фирма. Реално Южна Корея дава парите за да създава монополи. В Южна Корея хората са корпоративни бойци и се гордеят с това и с това че работят за своя феодал. Ама национализираните пари както се сещаш не стигат, затова Корея използва единствения си ресурс, а именно многото хора. Примерно праща войници да се бият за пари за САЩ във Виетнам, строителни работници из арабския свят, миньори из Европа, парите прибира държавата и после раздава. Също така шивашки цехове в началото, където деца за купичка ориз ти шият дрехи, които продават за стотици долари в МОЛ-вете по света. Така че да Южна Корея е икономически тигър, ама ти искаш ли да ти приложат този модел?! Да не говорим, че дори стоките, които произвеждат така създадените конгломерати са по-скъпи в Южна Корея, отколкото в САЩ с идеята да се взимат парите на корпоративните работници.

Щото цифрите на брутния продукт ги рисуват американския МВФ и американската "Световна" Банка, колкото им каже вашингтонския дементник, толкова и ще нарисуват.

аре бегай на убаво при Кинчо що щеш в гейтропа ?

Успех другари!

Тази нощ ще има яко кекс между застаряващото жуже Путин и напористия младок Ким...

Много ме интересува някой си там Путин на някаква си там държавица Русия с икономика по-слаба от Италия.

Световната банка вдигна форкаста за растеж на Руската икономика от 1.3 процента на 2,9 процента. Германия е след Русия. От там си крякай тука в територията на Посолствата със световен рекорд по смъртнос, никво земеделие, никва армия, подарени реактори и оръжие по команда и рупай отровите на Монсанто Украйна, които дори и фашагите от Полша отказаха да ядат.

Откъде черпите сведения, бе хора? За 2022г според Световната банка и по показателя БВП по покупателна способност /най-точният икономически показател за жизнен стандарт/ Русия е 5-а икономика в света. След нея е Германия, а малко преди нея е Япония.

Я по добре си запалете по една свещичка за онези ,,бугуве'' от САЩ,дето хвърлиха топа след 11 септември 2002г.,че да не вземе да се повтори същото.И кажете защо ,,бугувете''от САЩ не успяха да се справят със Виетнам,дето не са получили и една десета от подкрепата,която получи и получава Усрайна.

Яко вият еврог.йците във форума. Дълго време ще ги гледате и Путин и Ким. Свиквайте. Може и да ви надживеят. За бай дън не мога да кажа същото.

Много от коментиращите са "жертви" на пропагандата с която ни залива "обединеният " запад , а истината е че Северна Корея в условията на жестоки санкции успя да си развие промишленоста и науката , селското стопанство , има и спътници изведени с техни ракети носители . Тези които все още вярват че Корейците гладуват ги съветвам да се прегледат или да потърсят малко повече информация но не от западни източници . Посещението е на много високо ниво и се надявам да бъдат подписани договори не само за работна ръка за възстановяването на новите територии , а и от военнотехнически характер . С това посещение на Путин в Корея , а след това и във Виетнам се слага началото на нов етап във взаимоотношенията , надявам се да видим няколко нови Руски военни бази и ядрени централи в тази част на света .

Путин не ни интересува както и въобще Русия.Живеем си и без нея доста добре.

не прочетох статията тук, понеже по традиция в ДИРа силно се изопачава и лъжи, но се запознах подробно от доста други източници от 2 страни на барикадата 4 различни езика. Та какво се случва и какво се подписва за тези които не са разбрали: подписва се Договор за всеобхватно стратегическо партньорство между Руската федерация и Корейската народнодемократична република! Това включва всичко за което можете да се сетите, не само конвенционално, а ядрени оръжия и дори войски ...

Е и? Каква полза от информацията ти?Две икономически жужета с общо БВП на глава от населението по-малко от на Южна Корея се събрали да унищожават лошия умиращ Запад

Дано поне с този договор ,там в Корейската народнодемократична република да им вдигнат дажби на хорицата от 50 на 100гр. ориз дневно!

Ти пък.Такава вкусна люцерна расте,кой ти мисли за ориз.

лично не съм бил там, но познавам хора които са били в Северна Корея по няколко пъти, те не описват положението толкова трагично, както експертите тук, които сигурно трудно я намират в географските карти. Най-добър разказ за Северна Корея съм получавал от познат който работи в ансамбъл Пирин и 2 пъти е посещавал Северна Корея, неговият разказ не беше много по-различен от този на французи който е бил там 3 пъти. Положението е близко до това в Куба, хората са бедни, но щастливи за разлика от големите разбирачи тук. В Куба навсякъде срещаш усмихнати хора, няма ресторант без жива музика, там като в България трудно си намираш маса, храната има вкус на истинска, като от времената преди Банановата Революция. Като чета повечето тролски мнения, започвам да се чудя как тези хора които не успяват да си платят битовите сметки имат време да ръсят свежи мисли, вместо да са на втората си работа.

Ахахаха....Точно като едно време в училище,тъпите умствено изостанали и отритнати аутсайдери си дугаруват и се подкрепят:)))

Явно ти си бил от стадото на зубрите и в крайна сметка си станал много вървежен

Не е нормално цял свят да доставя оръжия и пари на фашистката хунта в Киев, а след това същите да се толкова притесняват, че една страна която от половин век е в икономическа изолация е била дала нещо на Русия. Скоро уголемена Русия, спечелила войната ще се нуждае и от много работна ръка за възстанови разтушеното от фашистите терористи, освен Северна Корея и други държави ще трябва се включат. Работа в Русия ще има много.

Нормално е развитият свят да доставя оръжия на Украйна, а Путин да тича само при разни долнопробни диктатори, защото само те го приемат. Ама такива като теб изглежда не могат да разберат защо е нормално.

Нормално е само за тия от Хамерика за Бълхария и за Отровено общество.... щопт иначе спитат грантовете и ще требе да чакаш тираджии на магистралата така е в ''Развития'''свят

Ти си умствено недоразвит и твоето мнение не ме интересува! Заминавай пред огледалото да тренираш съвременни фашистки поздрави.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, брат нали си даваш сметка, че примерно когато Китай е строил дворци и е развил градска промишленост в западна Европа племената са живеели по землянки. Така че кой, кога в какво е бил развит, не е много меродавно. Факт е обаче че примерно Китай и Индия представляват почти половината човечество, докато западния свят (Европа и САЩ) представляват около 1/7 от хората по света. Така че аз съм доста скептичен, когато някой небинарен либерал се изхвърли кой, какво и как трябва да живее...

Такива гладни копейки като тебе също ще ги пратим там.

На Русия не и щем ни меда, ни жилото.Казали са го още нашите революционери.

Ми готино...еърпорта...сюткеисите и Халабама...шперплатовите бараки и чените 25 сантови

Какво е това ,,сюиткейси,,.Пиши на разбираем монголоиден език-,,чемодани,,

Добре, че в общи линии се освободихме от руското иго, наложено 1944г.

И ти ли си като мене козяшки ЛГБТ трол ?

За Путин има издадена заповед за арест във всяка нормална държава в света.На тоя комплексар само Ким му остана.

Иди да го арестуваш бе ! Може да опиташ да го накараш да умре от смях като те види какъв си жалък педал !

Жена ти друго казва.

Вова, не ставаш и за чеп на буре, света не е с теб не разбра ли?Ти си лузър.

Путин ходи в Северна Корея, а Зеленски - където си поиска. Всички развити страни го приемат с радост. Путин глупакът постави Русия в най-жалкото си положение в цялата история на страната. И най-лошото е, че не може да спечели война, с най-корумпираната страна на света, както наричат Украйна!

Не се учудвай! Украина и България са най-корумпираните държави с най-дълъг "стаж", като васали на СССР и РФ.

Тоя Вова не разбра ли, че няма да му се получи в Украйна и ще загуби войната.

Русия не ни трябва и никога не ни е трябвала.

Тоя обикаля като Чочарка за мъже. Смешник.

Долу Русия, свобода на народите.

Българите не искаме да сме роби на Русия.Стига ни 70г.

Ми краино време беше...санкции, ООНе тъпотии и за кво!? Северна Корея е идеален плацдарм да държиш под мушка и Южна и Тайван и Япония А милион дисциплинирана армия е повече от половината книжно НАфТО... с хартиените самолети тип Бълхария и армия, колкото за един футболен мач

Володката прекади кашата май.

Ние българите винаги сме се борили против Русия и Сърбия, които искаха да заличат държавата ни!Българинът не е русофил.

Не виждам нищо ненормално. Врагът на моя враг е мой приятел. Все ни обясняват, че Северна Корея нямала икономика, че севернокорейците ядат трева, нямат ток, живеят в концлагери и т.н. Едни и същи опорки, а то май излиза, че хич не е така и че онези от Щатско бая им треперят гащите от Ким, щом поддържат военни контингенти в другата Корея и в Япония...

пич, влез в гугал мапс, погледни сателитните нощни снимки на корейския полуостров и по въпроса с тока ще получиш отговор. виж също в южна корея гъстота на транспортната мрежа и я сравни с тази в северна корея .....

За педросите само да спомена, че Северната Корея има запаси на снаряди колкото целият недемократичен запад , взети заедно , умножени по 4. Тя има и най-много оръдия и 122 ракетни комплекси в света..През последните 10 години натрупа значителни запаси и от 300 мм ракети и комплекси за изстрелването им.Има и една от най-многобройните армии с много добра подготовка и най-важното: идеологически мотивирани!!!

ракети и снаряди има, ориз няма :(

Въх....А храна има ли, дебил малоумен ? Ей, страшни отрепки са путлерските отрепки )))) Все е имало тъпаци на този свят, ама тези са .....

Предлагам ти да ходиш да работиш интериорен дизайн в землянката с ракети, окупирала северната част на Корейския полуостров?

Разбира се целта на Путин е да си осигури сигурен коридор за бягство и доживотно пространство зад дебелите стени на Северна Корея. Вижда, че скоро ще му е нужно спешно да дезертира и най-вече да бъде защитен - той и десетките негови копои. Разбира се част от руското злато е пренесено като гаранция в трезорите на Ким, с бронирания влак. Путкин ще е доживотния наемател в Северна Корея в опит да си спаси животеца.

деди от вчера хапчетата са други бе. Сменяй ги или попитай сорос ТВ, щото катупа на "великите" западни джуджета го гледаме онлайн. Свиквай или намазвай гъбата.

Край Босфора шум се вдига Земе да се гътне Эвроатлантизъмъ Ъ ъхъ

Ние българите винаги сме били заедно с Русия, Беларус, Куба, Иран и Северна Корея в борбата им срещу Колективния Запад!!!

Ха ха ха. Развеселихте ме!

За тези дето питат за оръжията от Северна Корея , при Русия още важи пазарната икономика , купуват евтино и ефективно оръжие спрямо цената, а не като нас само да сме послушни и на двойни и десеторни цени и не само оръжие а и атомни централи.

Седят тук разни спецове и обсъждат Северна Корея и Русия. Те дори не знаят,че появата на две корйски държави е в резултат на гадните англосаксонци. Но,бъдете сигурни,няма да мине много време и за Северната ще замълчите както и за Китай. Вие,същите педераси така говорехте и за Китай,нали?

Мда и две Германии имаше, пък сега само една, за коя ли непомним вече ...

църкат ли църкат мишлетата!! велика бълхария се моли на македония за домати

Русия е пунта мара и кал в ушите, великата страна, ха-ха, няма икономика колкото Италия.

то затова ли "големите" западни икономики са под вода и нямат нищо освен вицове и печатница която никой не иска. Оказа се че целият запад е едно военно и икономическо джудже потопено под вода.

Откъде черпите сведения, бе хора? За 2022г според Световната банка и по показателя БВП по ппокупателна способност /най-точният икономически показател за жизнен стандарт/ Русия е 5-а икономика в света. След нея е Германия, а малко преди нея е Япония.

Коментари - Войната и оръжията в дневния ред на Путин и Ким | Днес.dir.bg

Войната и оръжията в дневния ред на Путин и Ким

Русия и Северна Корея може да подпишат договор за стратегическо партньорство

Обратно в новината

Коментари - Войната и оръжията в дневния ред на Путин и Ким | Днес.dir.bg

Коментари

Диктаторите се обединяват а ние, прогресивното човечество сме разединени

взаимно ще се опъват в къщата за гости...

"Наскоро Путин каза, че ако Украйна използва оръжия, доставени й от колективния Запада (както се изразява) по цели на територията на Русия, то Москва би могла да достави оръжия на трети страни, които да бъдат използвани по мишение на този Запад (без да споменава страни)".... зъшто дърпате мечокъъъ зъ упашкътъ веееее блядииии еврейииии!!!

"Това Путин каза пред водещия севернокорейски в. "Нодон синмун", в деня, когато ще пристигне в Пхенян." Господа "журналистчета", нещо да сте учили в часовете по български за времената в българския език??

От Южна Корея ако не се бъркам пратиха 1 милион снаряда към "запада" че да има запада какво да праща за Украина, дори и да не съм прав, ако са пратили от Южна Корея значи там с асе изпразнили складовете сега Путин въздейства върху слабото място, запада от където и да вземе, все ще оголи някой фланг, просто запада вече не съсществува беше премазан от САЩ....за съжаление ние също сме запад аи ние бяхме премазани , както пираня оглозгва, така и нас ни оглозгват.... армия се унищова, тецове се затварят, АЕЦове се подаряват други се затварят.... тази година под конадването на Тагарев Българската армия е класирана на по долан апозиция от сръбската преди Тагарев не беше така, след като им аизпратихме уж ненужните ПВО-та , разни БТР, Танкове сега сме оябвнеи з апо слаби и от сърбите. И ние сме ослабен фланг на НАТО, Южна Корея е ослабен фланг....да видим къде другаде ще се пропука

Трябва да се отбележи, че на 9 юни 2024 г. изтече 50-годишното споразумение за сигурност между Саудитска Арабия и САЩ, подписано на 08 юни 1974 г. едно от правилата на което беше продажбата на петрол и други стоки да става изключително в американски долари. В същото време Рияд няма да го удължи, което ще позволи на саудитците да продават петрол във всяка друга валута. Това застрашава петродолара като световна резервна валута, както и промяна в глобалната финансова парадигма. За това сигнализира наскоро специализирано южноафриканско издание. В същото време природните богатства в Украйна са оценени на 10 - 12 трилиона долара, които американците искат да "усвоят" без битка - нека се трепят руснаци и американци. Ама американците дали някакви милиарди долари помощ, общо взето представлява образно - даваш кокошка, получаваш златен слон !!! Американците не случайно поискаха разширяване на границите на НАТО, и то точно чрез Украйна пред портите на Русия. Ама това събуди Руския Мечок, и сега дълго време няма да се върне в "хралупата" си. Когато руските войски навлязоха през 1828 г. през река Дунав, за освобождението на България от турско робство, тогава Наполеон нападна в гръб руснаците, / днес има за какво да "благодарим" на Франция / което наложи незабавното изтегляне на руските войски обратно. Години по-късно Хитлер навлезе вероломно в СССР. Сега пък НАТО иска плацдарм пред портите на Русия. Защо ли ? Ами то имало защо !!!

Наполеон е умрял през 1821г. Първо научи историята.

Ти вЕрно си Бай Ганьо. Само ще вметна, че си неграмотен и това е видно дори само от заглавието, което си си дал. Буква "ю" се пише след гласна буква. След съгласна буква се пише "ьо". Тъй като в "твоето" наименование има буква "н", то след нея се пиша "ьо". Поради тази причина само, коментарът ти е не само неуместен, но и пълен с граматични грешки. Извод: Неграмотни хора не коментират. В случая урокът, който ти изнесох по отношение на граматиката, се учи в трети клас. Помисли си ти къде си!

Граматиков. Хайде са на опашката за рецесийни центаци. Малоумници като теб са ми любими. Ако бяхте се напънали да развиете минимална форма на критично мислене, нямаше да ви се налага да заработвате в интернет жълти стотинки. Абсолютно нещастният ти опит да омаскариш коментара на човека постига точно обратният ефект. Накара ме да го намеря и да го прочета. Фактологически коректен е. Тук това се цени. Особено на фона на тоталното скодоумие, коеото троловете на Посолствата демонстрирате ежедневно. Слава Кокаине.

На приказки и Русия , С. Корея , Китай и Т.Н. без битка са умрели , според холивудските "сладкодумци" ! В действителност е обратното ! В живота не е като в киното !

Тия и двамата са такива нещастници, за което дори не знаят така, както умрелият не знае, че е умрял.

Бълнуванията на Путин за ,,многополюсен свят,, са негови старчески полюции. Под ,многополюсен свят,, той разбира Русия да прекроява граници и да налага простотиите си както тя желае.

не уважаеми тролове, положението е следното: Нито САЩ, нито Русия искат Украйна в НАТО, всеки по различни причини, но САЩ искат да продължат да милитаризират Украйна, за да могат да продължат да водят прокси война на НАТО срещу Русия, докато Русия иска да демилитаризира Украйна, за да сложи край на заплахите от НАТО, произтичащи от Украйна за нейната сигурност. Естественото търкане между целите на тези две страни е в основата на продължаващия конфликт, който се очаква да продължи, тъй като те не могат да постигнат максималните си цели, но и не искат да ги ограничат. НАТО не може стратегически да победи Русия чрез Украйна поради загубата си в „логистичната надпревара“ / „войната на изтощение“, в която Русия произвежда три пъти повече снаряди на една четвърт от цената, така че може да се задоволи само с продължаване на прокси войната, докато Русия не постигне пробив. Що се отнася до Русия, тя не може напълно да демилитаризира Украйна, тъй като НАТО може конвенционално да се намеси, за да раздели страната асиметрично, ако се случи пробив, като по този начин запази част от Украйна милитаризирана, и фашизирана под чадъра на Алианса.

Фашистите са в Русия, там е фашизма днес.

еврофашистите загубиха поредната война с руската армия

От изостанали технологично биещи се с лопати и чипове от перални еба мамата на "цивилизацията" на опорките на сороса и Давося. Честито.

Свърши се с еднополярният ред на ционистка Кравария. Китай произвежда Русия пренарежда. Докато Путин работи по С.Корея, Си е на гости в Ю.Корея. Това на Американска далаверка ли ви прилича? Китай подобри световният рекорд по скорост на въоражаване с ядрени глави. За миналата година нови 500. Последно Краварите кога произведоха нова ракета? А нов танк? А нови 155 мм снаряди на достъпна цена? Съсипаха Европа и взеха за две години договори за оръжие на стойност над 140 милиарда. Ма да ви светна, мишки. Тия договори както ги има днес като спрат плащанията ги няма. Европееца няма да седи гладен та да може Вангард Груп да храни шеърхолдъри и господари. Питам за едни Бандерки дето ги чака бащицата им да ги гушка.

Добре, че има гравитация. Иначе с тая празна глава щеше да се рееш из облаците...

Така е, всичко е внос от китай! :)))))))))))) малоумници, снарядите са по-скъпи, защото са джи пи ес насочване и допълнителен задвижващ заряд, който се включва след изстрелване и достигат до 70 км и повече далечина.

6000 долара е ОБИКНОВЕН СНАРЯД. Щото трябва десет корпорации да откраднат пари. Руския след техните крадци като минат е 600 долара. Резултата? Пътуващи към Бандера редовно. Съотношението на артилерийски обстрел е 1/20 в полза на Русия. Зеленски каза, че за миналият месец 3200 ФАБ бомби с насочване са хвърлени срещу горките Украинци събрани от улиците насилствено.

Начи там има Авангард, в моретата щъкат Оникси, Циркони и Посейдони. Специални поздрави от Кинжал редовно демонстриран срещу Пейтриъти и Ириси. И за финал едни Ярсове и Сармати. Слава Кокаине. ХАХАХАХ

И как разбрахте кое е дневният ред? Или да си съчинявате новини?

С.Корея БВП на глава от населението-1 800$.Ю.Корея,БВП на глава от населението-32 000$. Що ли е така?

Най-бедната, най-мръсната, най-корумпираната държава в ЕС. Що ли така ?

Трол - не говори така за България, защото виждам ИП ти и ще дойда да те сгрея- Най-мирната, най-чистата, най-корумпираната държава в ЕС - защото съвецката сволач ни учеше, спокойно вече сме изкъпани от Вас изроди ?

След 80 години комунистическо робство какво очакваш?

Бате, толкова сте зле небинарните. Щатите след втората световна война казват и на Япония и на Корея понеже и двете са завоювани страни, общо взето давайте на чуждестранни инвеститори да развиват бизнес, ние ше уредим да се наливат пари. Общо взето искат да ги превърнат в корпоративни колонии. Само че корейците са по хитри, възползват се от това, че имат САЩ на тяхна страна и вместо да стават колония решават всички бизнес да си е корейски, само че трябват пари. Чудиш се откъде. Южна Корея 60-те години национализира всичко, общо взето на принципа или даваш доброволно на държавата или те разстрелват. Общо взето всички бизнес там е феодален, държавата дава пари под формата на заем и ти ставаш бизнесмен. Примерно Самсунг е семейна фирма. Реално Южна Корея дава парите за да създава монополи. В Южна Корея хората са корпоративни бойци и се гордеят с това и с това че работят за своя феодал. Ама национализираните пари както се сещаш не стигат, затова Корея използва единствения си ресурс, а именно многото хора. Примерно праща войници да се бият за пари за САЩ във Виетнам, строителни работници из арабския свят, миньори из Европа, парите прибира държавата и после раздава. Също така шивашки цехове в началото, където деца за купичка ориз ти шият дрехи, които продават за стотици долари в МОЛ-вете по света. Така че да Южна Корея е икономически тигър, ама ти искаш ли да ти приложат този модел?! Да не говорим, че дори стоките, които произвеждат така създадените конгломерати са по-скъпи в Южна Корея, отколкото в САЩ с идеята да се взимат парите на корпоративните работници.

Щото цифрите на брутния продукт ги рисуват американския МВФ и американската "Световна" Банка, колкото им каже вашингтонския дементник, толкова и ще нарисуват.

аре бегай на убаво при Кинчо що щеш в гейтропа ?

Успех другари!

Тази нощ ще има яко кекс между застаряващото жуже Путин и напористия младок Ким...

Много ме интересува някой си там Путин на някаква си там държавица Русия с икономика по-слаба от Италия.

Световната банка вдигна форкаста за растеж на Руската икономика от 1.3 процента на 2,9 процента. Германия е след Русия. От там си крякай тука в територията на Посолствата със световен рекорд по смъртнос, никво земеделие, никва армия, подарени реактори и оръжие по команда и рупай отровите на Монсанто Украйна, които дори и фашагите от Полша отказаха да ядат.

Откъде черпите сведения, бе хора? За 2022г според Световната банка и по показателя БВП по покупателна способност /най-точният икономически показател за жизнен стандарт/ Русия е 5-а икономика в света. След нея е Германия, а малко преди нея е Япония.

Я по добре си запалете по една свещичка за онези ,,бугуве'' от САЩ,дето хвърлиха топа след 11 септември 2002г.,че да не вземе да се повтори същото.И кажете защо ,,бугувете''от САЩ не успяха да се справят със Виетнам,дето не са получили и една десета от подкрепата,която получи и получава Усрайна.

Яко вият еврог.йците във форума. Дълго време ще ги гледате и Путин и Ким. Свиквайте. Може и да ви надживеят. За бай дън не мога да кажа същото.

Много от коментиращите са "жертви" на пропагандата с която ни залива "обединеният " запад , а истината е че Северна Корея в условията на жестоки санкции успя да си развие промишленоста и науката , селското стопанство , има и спътници изведени с техни ракети носители . Тези които все още вярват че Корейците гладуват ги съветвам да се прегледат или да потърсят малко повече информация но не от западни източници . Посещението е на много високо ниво и се надявам да бъдат подписани договори не само за работна ръка за възстановяването на новите територии , а и от военнотехнически характер . С това посещение на Путин в Корея , а след това и във Виетнам се слага началото на нов етап във взаимоотношенията , надявам се да видим няколко нови Руски военни бази и ядрени централи в тази част на света .

Путин не ни интересува както и въобще Русия.Живеем си и без нея доста добре.

не прочетох статията тук, понеже по традиция в ДИРа силно се изопачава и лъжи, но се запознах подробно от доста други източници от 2 страни на барикадата 4 различни езика. Та какво се случва и какво се подписва за тези които не са разбрали: подписва се Договор за всеобхватно стратегическо партньорство между Руската федерация и Корейската народнодемократична република! Това включва всичко за което можете да се сетите, не само конвенционално, а ядрени оръжия и дори войски ...

Е и? Каква полза от информацията ти?Две икономически жужета с общо БВП на глава от населението по-малко от на Южна Корея се събрали да унищожават лошия умиращ Запад

Дано поне с този договор ,там в Корейската народнодемократична република да им вдигнат дажби на хорицата от 50 на 100гр. ориз дневно!

Ти пък.Такава вкусна люцерна расте,кой ти мисли за ориз.

лично не съм бил там, но познавам хора които са били в Северна Корея по няколко пъти, те не описват положението толкова трагично, както експертите тук, които сигурно трудно я намират в географските карти. Най-добър разказ за Северна Корея съм получавал от познат който работи в ансамбъл Пирин и 2 пъти е посещавал Северна Корея, неговият разказ не беше много по-различен от този на французи който е бил там 3 пъти. Положението е близко до това в Куба, хората са бедни, но щастливи за разлика от големите разбирачи тук. В Куба навсякъде срещаш усмихнати хора, няма ресторант без жива музика, там като в България трудно си намираш маса, храната има вкус на истинска, като от времената преди Банановата Революция. Като чета повечето тролски мнения, започвам да се чудя как тези хора които не успяват да си платят битовите сметки имат време да ръсят свежи мисли, вместо да са на втората си работа.

Ахахаха....Точно като едно време в училище,тъпите умствено изостанали и отритнати аутсайдери си дугаруват и се подкрепят:)))

Явно ти си бил от стадото на зубрите и в крайна сметка си станал много вървежен

Не е нормално цял свят да доставя оръжия и пари на фашистката хунта в Киев, а след това същите да се толкова притесняват, че една страна която от половин век е в икономическа изолация е била дала нещо на Русия. Скоро уголемена Русия, спечелила войната ще се нуждае и от много работна ръка за възстанови разтушеното от фашистите терористи, освен Северна Корея и други държави ще трябва се включат. Работа в Русия ще има много.

Нормално е развитият свят да доставя оръжия на Украйна, а Путин да тича само при разни долнопробни диктатори, защото само те го приемат. Ама такива като теб изглежда не могат да разберат защо е нормално.

Нормално е само за тия от Хамерика за Бълхария и за Отровено общество.... щопт иначе спитат грантовете и ще требе да чакаш тираджии на магистралата така е в ''Развития'''свят

Ти си умствено недоразвит и твоето мнение не ме интересува! Заминавай пред огледалото да тренираш съвременни фашистки поздрави.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, брат нали си даваш сметка, че примерно когато Китай е строил дворци и е развил градска промишленост в западна Европа племената са живеели по землянки. Така че кой, кога в какво е бил развит, не е много меродавно. Факт е обаче че примерно Китай и Индия представляват почти половината човечество, докато западния свят (Европа и САЩ) представляват около 1/7 от хората по света. Така че аз съм доста скептичен, когато някой небинарен либерал се изхвърли кой, какво и как трябва да живее...

Такива гладни копейки като тебе също ще ги пратим там.

На Русия не и щем ни меда, ни жилото.Казали са го още нашите революционери.

Ми готино...еърпорта...сюткеисите и Халабама...шперплатовите бараки и чените 25 сантови

Какво е това ,,сюиткейси,,.Пиши на разбираем монголоиден език-,,чемодани,,

Добре, че в общи линии се освободихме от руското иго, наложено 1944г.

И ти ли си като мене козяшки ЛГБТ трол ?

За Путин има издадена заповед за арест във всяка нормална държава в света.На тоя комплексар само Ким му остана.

Иди да го арестуваш бе ! Може да опиташ да го накараш да умре от смях като те види какъв си жалък педал !

Жена ти друго казва.

Вова, не ставаш и за чеп на буре, света не е с теб не разбра ли?Ти си лузър.

Путин ходи в Северна Корея, а Зеленски - където си поиска. Всички развити страни го приемат с радост. Путин глупакът постави Русия в най-жалкото си положение в цялата история на страната. И най-лошото е, че не може да спечели война, с най-корумпираната страна на света, както наричат Украйна!

Не се учудвай! Украина и България са най-корумпираните държави с най-дълъг "стаж", като васали на СССР и РФ.

Тоя Вова не разбра ли, че няма да му се получи в Украйна и ще загуби войната.

Русия не ни трябва и никога не ни е трябвала.

Тоя обикаля като Чочарка за мъже. Смешник.

Долу Русия, свобода на народите.

Българите не искаме да сме роби на Русия.Стига ни 70г.

Ми краино време беше...санкции, ООНе тъпотии и за кво!? Северна Корея е идеален плацдарм да държиш под мушка и Южна и Тайван и Япония А милион дисциплинирана армия е повече от половината книжно НАфТО... с хартиените самолети тип Бълхария и армия, колкото за един футболен мач

Володката прекади кашата май.

Ние българите винаги сме се борили против Русия и Сърбия, които искаха да заличат държавата ни!Българинът не е русофил.

Не виждам нищо ненормално. Врагът на моя враг е мой приятел. Все ни обясняват, че Северна Корея нямала икономика, че севернокорейците ядат трева, нямат ток, живеят в концлагери и т.н. Едни и същи опорки, а то май излиза, че хич не е така и че онези от Щатско бая им треперят гащите от Ким, щом поддържат военни контингенти в другата Корея и в Япония...

пич, влез в гугал мапс, погледни сателитните нощни снимки на корейския полуостров и по въпроса с тока ще получиш отговор. виж също в южна корея гъстота на транспортната мрежа и я сравни с тази в северна корея .....

За педросите само да спомена, че Северната Корея има запаси на снаряди колкото целият недемократичен запад , взети заедно , умножени по 4. Тя има и най-много оръдия и 122 ракетни комплекси в света..През последните 10 години натрупа значителни запаси и от 300 мм ракети и комплекси за изстрелването им.Има и една от най-многобройните армии с много добра подготовка и най-важното: идеологически мотивирани!!!

ракети и снаряди има, ориз няма :(

Въх....А храна има ли, дебил малоумен ? Ей, страшни отрепки са путлерските отрепки )))) Все е имало тъпаци на този свят, ама тези са .....

Предлагам ти да ходиш да работиш интериорен дизайн в землянката с ракети, окупирала северната част на Корейския полуостров?

Разбира се целта на Путин е да си осигури сигурен коридор за бягство и доживотно пространство зад дебелите стени на Северна Корея. Вижда, че скоро ще му е нужно спешно да дезертира и най-вече да бъде защитен - той и десетките негови копои. Разбира се част от руското злато е пренесено като гаранция в трезорите на Ким, с бронирания влак. Путкин ще е доживотния наемател в Северна Корея в опит да си спаси животеца.

деди от вчера хапчетата са други бе. Сменяй ги или попитай сорос ТВ, щото катупа на "великите" западни джуджета го гледаме онлайн. Свиквай или намазвай гъбата.

Край Босфора шум се вдига Земе да се гътне Эвроатлантизъмъ Ъ ъхъ

Ние българите винаги сме били заедно с Русия, Беларус, Куба, Иран и Северна Корея в борбата им срещу Колективния Запад!!!

Ха ха ха. Развеселихте ме!

За тези дето питат за оръжията от Северна Корея , при Русия още важи пазарната икономика , купуват евтино и ефективно оръжие спрямо цената, а не като нас само да сме послушни и на двойни и десеторни цени и не само оръжие а и атомни централи.

Седят тук разни спецове и обсъждат Северна Корея и Русия. Те дори не знаят,че появата на две корйски държави е в резултат на гадните англосаксонци. Но,бъдете сигурни,няма да мине много време и за Северната ще замълчите както и за Китай. Вие,същите педераси така говорехте и за Китай,нали?

Мда и две Германии имаше, пък сега само една, за коя ли непомним вече ...

църкат ли църкат мишлетата!! велика бълхария се моли на македония за домати

Русия е пунта мара и кал в ушите, великата страна, ха-ха, няма икономика колкото Италия.

то затова ли "големите" западни икономики са под вода и нямат нищо освен вицове и печатница която никой не иска. Оказа се че целият запад е едно военно и икономическо джудже потопено под вода.

Откъде черпите сведения, бе хора? За 2022г според Световната банка и по показателя БВП по ппокупателна способност /най-точният икономически показател за жизнен стандарт/ Русия е 5-а икономика в света. След нея е Германия, а малко преди нея е Япония.