Коментари - ИТН отидоха на срещата с ГЕРБ, но не дадоха отговор за кабинет | Днес.dir.bg

ИТН отидоха на срещата с ГЕРБ, но не дадоха отговор за кабинет

"Изобщо не говорим за правителство в момента. Просто ги изслушахме. Нямаме какво друго да ви кажем", заяви Тошко Йорданов, който подчерта, че партията му подкрепя тезата правителството да бъде експертно

Обратно в новината

Коментари - ИТН отидоха на срещата с ГЕРБ, но не дадоха отговор за кабинет | Днес.dir.bg

Коментари

Какво става бе българи. Провеждат се преговори за ново правителство на България от треторазрядия пълнеж на гробарите и има такива нещасници. Къде са тяхни величества тиквата и гологлавия, едни селендури които си вярват, че са ВЕЛИКИ. Да разчитаме на магнита, че ще ги привлече в списъка.

Още преди 2 месеца полковника от ВЕЛИЧИЕ каза за овата сглобка : ГРОБ , ДПС и ИТН !!!--ПОЗНА !!!!

В следващия парламент и ИТН ще издухат супата както сега стана с ПП. Всеки доближил се до герберите си забива ножа сам.

Така е, като се закачаш с такава групировка!

Ситуацията е сложна и тежка. Страната без правителство е блокирана. От друга страна, с лошо правителство понякога е по-зле", което се вижда ВЕЧЕ 34 ГОДИНИ !!!

А, бе я да попитам така нали съм си протак, тея раздумки на затворени двери ли са? Оти не ги пущат на живо, те така да са прозрачни процеите, гражданите и селяните да видат у действие избранниците си , кви са им приоритетет и ценностите, те тогава че ги видим сите маскари, кой за кво се бори, а не после , тоя каза тва , оня каза онова, бе не е верно лъже тоя и компромати....:))

Блъфират, може пък да вдигнат сумата Боце и Шиши

Отврат! Гнусните лилипути с чалгарския език се гушнаха с тези,които им плащат, за да бутат България в пропастта! Осветлиха се топлите връзки между мафиотските структури в България! Където са парите и където могат да се откраднат - там е цялата тази гнъс!

много сме гладни и жадни.

"Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги наште върли душмани! Кураж дружина, вярна сговорна, ний не сме веке рая покорна!" И с Боко и без Боко, никой не ще да се коалира с ГЕРБ, защото властта опорочава, а окопаването във властта е пагубно за народа и за самата Партия !!!

Преговорите се водят за четири години напред. Окопаят ли се, ще е завинаги,

отговор.като глвдам оклюмалите физиономии на трите кифли,май офертата е доста висока.

Това е малко театър за пред хората, нали уж щяха да изчегъртват ГЕРБ. Сега ще се поопъват за тежест и после ще постъпят "държавнически" и за "доброто на България" и ще се прегърнат с ББ и ДП. Горчиво на младоженците

Това те го казаха едно време, преди три години! Не знам дали си спомняш, ама тогава те и за ПП други неща говореха! Ние си мислим, че политиката е като брака, вричаш се в любов за вечни времена!

"Ще" ,"ще" , Аве чакайте малко бре, нищо не са казали и вие ги изкарахте най-големите предатели! Това да не е фурнаджийската лопата Боко?

Славчо сложи наколенките пред авера си Боко.

Новата сглобка ДПС- ГЕРБ -ИТН се нагажда .Някъде към края на есента ще останат само 15 годишните съюзници партньори ДПС-ГЕРБ а ИТН ще се паркира при НФСБ ,след нови избори при увеличен % гласоподаватели.Тов НС не е представително при гласуващи 27% от българските граждани.

Нашите политици ще узреят, че правителство без ГЕРБ и ДПС не може да има. Те се научиха да правят разлика между желаното и реалното. Е, не всички, някои като пепенцата са малко по-наивни, но и те ще го израстат!

Хахахаха....Ние генералните изводи за Вас отдавна сме ги направили!Няма по гадна и отвратителна измет от ИТН!Трудно ми е да си простя,че и аз преди време съм гласувал за Вас!

Тошко щял да обсъди с колегите и да мисли. :) Какво ще мислиш бе, чегъртач, цяла година орева света, че ППДБ били предали избирателите си. Какво има да мислиш, нали си чегъртач уж? Като не щете сглобка с хора, срещу който Боци и Шиши реваха всеки ден и очевидно им бяха трън в очите, на ви сега сглобка с "чегъртачи", срещу които Боци и Шиши не са казали една лоша дума. Айде познайте в кой от двата случая ще ядете дървото по-яко?

Тошко, който се кани за влиза в управление, едвали не е чувал Гешев какви интервюта дава за дела, смачкани, за изнасяне в чували на десетки милиони евраци с държавния самолет към Ливан на бате Бойко според него и делото.

на Герб още не бил казал "Да!" Стига бе :)

ГЕРБ+ДПС+ИТН горчиво

Спрете вече да наливате нова кръв във вените на политическия труп Бойко Борисов - мъртвец оше от 2013-а! Просто го закопайте, колкото може по-дълбоко, за да спре да сее зловредната си зараза.

Докторе, оди на лекар, да те прегледа! Ако ти каже, че нищо ти няма, ти му кажи той да оди да се прегледа!

А кой предлагаш на мястото на Бойко Борисов? Те всички се изредиха вече.И всичките бяха негодници.

PEYTSCH

Познайте кои няма да ги има в НС след нови избори през септември.

Който се е хванал с ГЕРБ, нали така! Значи ИТН и ДПС!

Още едни много принципни хора. За какво бяха всичките онези декларации, празни приказки за пред народа? До кога ще е все така?

Напоследък те не правят абсурдни декларации! Навремето ги правеха, малка бях, глупава бях!

Според мен, ако итн подкрепят кабинет с герб и дпс, на следващите избори няма да влязат в парламента. Отделно е, че този кабинет няма да издържи дълго.

гащите нали знаеш

Е, аз си казвам само мнението, никого не искам да дразня. Просто така мисля, защото, който се е хванал с Бойко, добро не е видял. Ще ги видим и дпс след време.

Пеевски разширява базата на ДПС в българските общини!

Вчера ви писах тук, че ИТН няма да подкрепи ГЕРБ и подробно обясних защо. За съжаление виждам, че повечето коментиращи сте мега прости и продължавате да повтаряте опорките от телевизора

И да цъкате минуси прости скотове това е положението :)

ти как очакваш да не ти цъкат минуси след като обиждаш хората и се държиш като скъсан капут?

Само шизофрениците си отговарят на собствените коментари.

Говорят си като пиян с Уя Кой печели вота за НС в Европа Оказва се, че, макар с общо 1.11% на изборите, партия "Център" печели изборите в Молдова, където успява да събере 36.29% от вота на имащите право на глас - основно бесарабски българи. Любопитно е, че в Албания печели ВМРО https://dnes.dir.bg/obshtestvo/partiya-velichie-bie-gerb-sds-v-chuzhbina-koy-e-parvi-v-evropa

Скромното ми мнение е, че ИТН трябва много , много добре да анализират номерата на отзи от Банкя, за д0а не завършат като ППДБ. И ако смятат да му повярват, значи предварително са загубили! Защото номерата му са отдавна известни- всички са виновни, само той- в бяло!Примери от 2009 г. до момента - колкото искате, така че, после да не виете на умряло!

се чудя защо си мислите че ИТН ще направят правителство с ГЕРБ. Това е просто среща която се прави след всички избори

"Изобщо не говорим за правителство в момента. Броячните машини все още броят банкнотите. Нямаме какво друго да ви кажем", заяви Тошко Йорданов

мнение при предсрочни избори Ганц би имал добри шансове да замени Нетаняху на премиерския пост. Ше ги биеме ли Чифутите по избори с малцинство

от всезнайковците в тоя сайт... Кои други могат да направят правителство в което да няма ГЕРБ? Нали все пак трябва да спечелите избори по някакъв начин. 70% от народа не искат да гласуват за абсолютно никого...нито дори за любимеца ви от Възраждане Така, че хайде.... кажете КОЙ?

Подсказвам Пашалиман е бивша руска база в Албания ВМРО печели в Албания Божков в Молдова Понеже мисълта ти тече трудно този който брой на следващите избори

от това което аз питам. Типично.... Абе да нямате алергия тука от директни отговори

Ами причината да не може да се направи правителство без ГЕРБ се вие простите, които не гласувате - доказани малоумници, давате тежест на купените гласове от ГЕРБ и ДПС и не давате шанс на нормалните хора понеже те остават малцинство

Славчо го виждам министър на образованието и науката. От новата учебна 2024/2025 год. зрелостниците ще държат матури и по предмета "Турбофолк и чалга".

от депутатското си място, демек няма как да стане какъвто и да е министър ама браво за троленето Получаваш копейка

На копейките се радват путинофили като теб.

Тихо, че издъни тъпомера. Това, че някой няма да е депутат по никакъв начин не му пречи да бъде министър. Виж, за избор на председател на НС трябва съответния да е избран за депутат първо.

русофилите мразихте чалгаря. Извинявай ако съм те обидил на русофил

Сега Слави ще чегърта ли Борисов или ще му пристава...?

Тиква - чалгар - тиква - чалгар...

че ИТН правят кабинет с ГЕРБ? То демек на срещата Борисов и Възраждане...всички ще казваме Сватосахме Коцето и Бойко

Ще ти кажа къде -ИТН - Ние искаме експертно правителство. ГЕРБ - Предлагаме "Експернто" правителство с условия. Сега ще се "уточняват" "условиата"

друго си беше -каунъ комунист , каунъ комунист ......

Патерици. Цена по договаряне.

Бля от както станах пих 3/4 ракий кура ми е станал ше скъса гаштите тия дърти кошници от герб ше ги пердаша грубо във всички дупки и ше им се източа на зърната на увисналите цицонки

че с избори до дупка през 6 месеца ще се оправим ли? Да губим пари заради избори и с всеки следващ път все по малко хора да гласуват ли? Аз не разбирам вашата логика тука. Трябва да има правителсвто... харесва ни не харесва ни кои партии ще бъдат... България трябва да има някакво правителство за да може държавата да работи нормално. И един тука вика "докато няма 51% първата партия да не може да управлява"..това изказване е адски тъпо..... и сега ще дам пример. Ако Борисов спечели с 51% по добре ли ще е ? Понеже не виждам партия която ще стигне 51% освен ГЕРБ....реално те са най близо според изборите

На майка ти в шундата, няма повече какво да ти кажа!

ами затова ще живееш в мизерна държава...понеже си мизерник който дори не може да влезне в нормален разговор

Как можа да го кажеш бе? Прав е човека, само че и ГЕРБ няма да може да има 51 %. Хората вече гласуват за много партии, а не за две големи, както беше по-рано!

51% КАКТО КАЗАХ ГОРЕ Давам пример Ама всички си помислиха че съм подръжник на Борисов... ето колко прости са 80% от коментиращите в тоя сайт

"...България трябва да има някакво правителство..." Някаквото си е ... направо никакво!

искаш да заробиш България. Сигурен ли си, че си Българин?

В крайна сметка всичко работи по план. Отвратиха народа, като по този нчин корпоративния и купения вот получиха ОГРОМНА тежест, а ГЕРБ и ДПС са царе и на двете. Да са ни честити, ИТН не ги броя за живи, те просто си заплащат получения от ДПС вот.

гледам....народа май е гласувал за тях Макар и 30% да са.... но 70% не искат да гласуват ЗА АБСОЛЮТНО НИКОГО....дори Възраждане

Много ми липсва възможността да видя и чуя просашко надутия и цинично неграмотния начин на изказване на г-н Балабанов. Това е идна от малкото ми радости, да го чуя този какви ги ръси и как го прави. Тошко ми е безинтересен, той е само простак. Момата не съм я чувал, но като я гледам ще стане прекрасен министър на чалгата и спорта.

да се разплати "масовата приватизация" Спецовете от БОРИКА са измислилуе "дигиталните купони за храна" При социализъмъ беше по-прост Харвардо Председатела на ТКЗС (кибуц) като напълни кутията за обуща комунистите фанат та нарисуват нови купюри у БНБ ту

най-после дойдоха на мястото, за което бяха проектирани. Големият първи успех на избори не беше предвиден и те не бяха подготвени за ролята да управляват. Патерица може.

просто никой не ги подкрепи. И накрая всички обвиниха ИТН... сори ама това не ми звучи като неподготвени

ма как лъжеш само... напротив още първият като спечелиха всички казаха че ги подкрепят да направят кабинет а те се отдръпнаха с думите че сега не било времето. Чалгарите казвате ли поне една истина дневно?

Верно е, както казваш. Даже в Македония още върви кастинга за космонавт.

Кат' се вземат младите, диджеят да не забрави да пусне хита на славчовата дружина от пролетта на 21-а година - имаше там една бутафория с тиква вместо глава.

Тошко, "чагърташ" ли?

ППДБ няма ли да включат с нелегален коментар, например от една гора в центъра на София?

Тъмното диванче на тъмния фон със сърдития цигулар ти е по на сърце, казваш.

"Чагъртане", "КОЙ", само преди 10 години, заради прасето Пеевски цяла София беше на бунт, а сега сме мирни агънца. Май всичко е било добре организирано и заплатено!

до всички коментиращи: Направете предложение за правителство, нека да чуем вашите кандидати кои са? ИЛИ най-добре....СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ИЗЛЕЗНЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ВМЕСТО ДА ТРОЛИТЕ

Нямаме нужда от правителство, което не е представително и няма подкрепата на по-голямата част от народа. Избори до дупка или докато някоя партия не спечели сама над 51%

излезнете да гласувате. Ама избори до дупка....само си копаете гроба, пари губим за избори и по малко хора ще гласуват всеки следващ път

Гражданино, при избори до дупка избирателната активност няма да се повишава, а ще намалява и партиите няма да се консолидират, а ще се раздробяват! Не 51 %, а 20 % няма да могат да достигнат!

Е то е публична тайна, че ДПС са пазарували гласове за Дългия, за да влезе със сигурност. Сега трябва да ги връщат с лихвите!

Лошо нема, важното да държим шарлатаните далеч от властта.

ППДБ + Възраждане + БСП = коалиция "Нито патрон за Украйна", както в добрите стари времена преди има-няма 2 години. Левите най-после се намериха и си пристанаха. Горчиво, другари, да живей комунизма!

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То така е най-лесно и елементарно и явно дотам ти е хоризонта. Защото такива като тебе дето няма да гласуват са под общата анестезия на неграмотността. Да си подариш гласа на Шиши, Боко и сие си е най-полезното нещо за теб. Аш колсун , машаала.

следващия път директно си глаувайте за герб и дпс, нЕма нужда от златни пръсти повече, които да точатр държавни спартийни събсидии , дупетатски заплати и евромилиарди

че твойте хора не иска да излезнат да гласуват за лъжеца/мангасарян Костадинов

Тези както ще подкрепят кабинет така и ще го бутнат след няколко месеца и ще се изкарат първи борци срещу мафията.

ще изнудват за пари и после по островите.. да не са по-глупави от тия от пп/дб

В крайна сметка българския народ си го получи какъвто си го пожела, четвъртит и много, много мазен!

Коментари - ИТН отидоха на срещата с ГЕРБ, но не дадоха отговор за кабинет | Днес.dir.bg

ИТН отидоха на срещата с ГЕРБ, но не дадоха отговор за кабинет

"Изобщо не говорим за правителство в момента. Просто ги изслушахме. Нямаме какво друго да ви кажем", заяви Тошко Йорданов, който подчерта, че партията му подкрепя тезата правителството да бъде експертно

Обратно в новината

Коментари - ИТН отидоха на срещата с ГЕРБ, но не дадоха отговор за кабинет | Днес.dir.bg

Коментари

Какво става бе българи. Провеждат се преговори за ново правителство на България от треторазрядия пълнеж на гробарите и има такива нещасници. Къде са тяхни величества тиквата и гологлавия, едни селендури които си вярват, че са ВЕЛИКИ. Да разчитаме на магнита, че ще ги привлече в списъка.

Още преди 2 месеца полковника от ВЕЛИЧИЕ каза за овата сглобка : ГРОБ , ДПС и ИТН !!!--ПОЗНА !!!!

В следващия парламент и ИТН ще издухат супата както сега стана с ПП. Всеки доближил се до герберите си забива ножа сам.

Така е, като се закачаш с такава групировка!

Ситуацията е сложна и тежка. Страната без правителство е блокирана. От друга страна, с лошо правителство понякога е по-зле", което се вижда ВЕЧЕ 34 ГОДИНИ !!!

А, бе я да попитам така нали съм си протак, тея раздумки на затворени двери ли са? Оти не ги пущат на живо, те така да са прозрачни процеите, гражданите и селяните да видат у действие избранниците си , кви са им приоритетет и ценностите, те тогава че ги видим сите маскари, кой за кво се бори, а не после , тоя каза тва , оня каза онова, бе не е верно лъже тоя и компромати....:))

Блъфират, може пък да вдигнат сумата Боце и Шиши

Отврат! Гнусните лилипути с чалгарския език се гушнаха с тези,които им плащат, за да бутат България в пропастта! Осветлиха се топлите връзки между мафиотските структури в България! Където са парите и където могат да се откраднат - там е цялата тази гнъс!

много сме гладни и жадни.

"Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги наште върли душмани! Кураж дружина, вярна сговорна, ний не сме веке рая покорна!" И с Боко и без Боко, никой не ще да се коалира с ГЕРБ, защото властта опорочава, а окопаването във властта е пагубно за народа и за самата Партия !!!

Преговорите се водят за четири години напред. Окопаят ли се, ще е завинаги,

отговор.като глвдам оклюмалите физиономии на трите кифли,май офертата е доста висока.

Това е малко театър за пред хората, нали уж щяха да изчегъртват ГЕРБ. Сега ще се поопъват за тежест и после ще постъпят "държавнически" и за "доброто на България" и ще се прегърнат с ББ и ДП. Горчиво на младоженците

Това те го казаха едно време, преди три години! Не знам дали си спомняш, ама тогава те и за ПП други неща говореха! Ние си мислим, че политиката е като брака, вричаш се в любов за вечни времена!

"Ще" ,"ще" , Аве чакайте малко бре, нищо не са казали и вие ги изкарахте най-големите предатели! Това да не е фурнаджийската лопата Боко?

Славчо сложи наколенките пред авера си Боко.

Новата сглобка ДПС- ГЕРБ -ИТН се нагажда .Някъде към края на есента ще останат само 15 годишните съюзници партньори ДПС-ГЕРБ а ИТН ще се паркира при НФСБ ,след нови избори при увеличен % гласоподаватели.Тов НС не е представително при гласуващи 27% от българските граждани.

Нашите политици ще узреят, че правителство без ГЕРБ и ДПС не може да има. Те се научиха да правят разлика между желаното и реалното. Е, не всички, някои като пепенцата са малко по-наивни, но и те ще го израстат!

Хахахаха....Ние генералните изводи за Вас отдавна сме ги направили!Няма по гадна и отвратителна измет от ИТН!Трудно ми е да си простя,че и аз преди време съм гласувал за Вас!

Тошко щял да обсъди с колегите и да мисли. :) Какво ще мислиш бе, чегъртач, цяла година орева света, че ППДБ били предали избирателите си. Какво има да мислиш, нали си чегъртач уж? Като не щете сглобка с хора, срещу който Боци и Шиши реваха всеки ден и очевидно им бяха трън в очите, на ви сега сглобка с "чегъртачи", срещу които Боци и Шиши не са казали една лоша дума. Айде познайте в кой от двата случая ще ядете дървото по-яко?

Тошко, който се кани за влиза в управление, едвали не е чувал Гешев какви интервюта дава за дела, смачкани, за изнасяне в чували на десетки милиони евраци с държавния самолет към Ливан на бате Бойко според него и делото.

на Герб още не бил казал "Да!" Стига бе :)

ГЕРБ+ДПС+ИТН горчиво

Спрете вече да наливате нова кръв във вените на политическия труп Бойко Борисов - мъртвец оше от 2013-а! Просто го закопайте, колкото може по-дълбоко, за да спре да сее зловредната си зараза.

Докторе, оди на лекар, да те прегледа! Ако ти каже, че нищо ти няма, ти му кажи той да оди да се прегледа!

А кой предлагаш на мястото на Бойко Борисов? Те всички се изредиха вече.И всичките бяха негодници.

PEYTSCH

Познайте кои няма да ги има в НС след нови избори през септември.

Който се е хванал с ГЕРБ, нали така! Значи ИТН и ДПС!

Още едни много принципни хора. За какво бяха всичките онези декларации, празни приказки за пред народа? До кога ще е все така?

Напоследък те не правят абсурдни декларации! Навремето ги правеха, малка бях, глупава бях!

Според мен, ако итн подкрепят кабинет с герб и дпс, на следващите избори няма да влязат в парламента. Отделно е, че този кабинет няма да издържи дълго.

гащите нали знаеш

Е, аз си казвам само мнението, никого не искам да дразня. Просто така мисля, защото, който се е хванал с Бойко, добро не е видял. Ще ги видим и дпс след време.

Пеевски разширява базата на ДПС в българските общини!

Вчера ви писах тук, че ИТН няма да подкрепи ГЕРБ и подробно обясних защо. За съжаление виждам, че повечето коментиращи сте мега прости и продължавате да повтаряте опорките от телевизора

И да цъкате минуси прости скотове това е положението :)

ти как очакваш да не ти цъкат минуси след като обиждаш хората и се държиш като скъсан капут?

Само шизофрениците си отговарят на собствените коментари.

Говорят си като пиян с Уя Кой печели вота за НС в Европа Оказва се, че, макар с общо 1.11% на изборите, партия "Център" печели изборите в Молдова, където успява да събере 36.29% от вота на имащите право на глас - основно бесарабски българи. Любопитно е, че в Албания печели ВМРО https://dnes.dir.bg/obshtestvo/partiya-velichie-bie-gerb-sds-v-chuzhbina-koy-e-parvi-v-evropa

Скромното ми мнение е, че ИТН трябва много , много добре да анализират номерата на отзи от Банкя, за д0а не завършат като ППДБ. И ако смятат да му повярват, значи предварително са загубили! Защото номерата му са отдавна известни- всички са виновни, само той- в бяло!Примери от 2009 г. до момента - колкото искате, така че, после да не виете на умряло!

се чудя защо си мислите че ИТН ще направят правителство с ГЕРБ. Това е просто среща която се прави след всички избори

"Изобщо не говорим за правителство в момента. Броячните машини все още броят банкнотите. Нямаме какво друго да ви кажем", заяви Тошко Йорданов

мнение при предсрочни избори Ганц би имал добри шансове да замени Нетаняху на премиерския пост. Ше ги биеме ли Чифутите по избори с малцинство

от всезнайковците в тоя сайт... Кои други могат да направят правителство в което да няма ГЕРБ? Нали все пак трябва да спечелите избори по някакъв начин. 70% от народа не искат да гласуват за абсолютно никого...нито дори за любимеца ви от Възраждане Така, че хайде.... кажете КОЙ?

Подсказвам Пашалиман е бивша руска база в Албания ВМРО печели в Албания Божков в Молдова Понеже мисълта ти тече трудно този който брой на следващите избори

от това което аз питам. Типично.... Абе да нямате алергия тука от директни отговори

Ами причината да не може да се направи правителство без ГЕРБ се вие простите, които не гласувате - доказани малоумници, давате тежест на купените гласове от ГЕРБ и ДПС и не давате шанс на нормалните хора понеже те остават малцинство

Славчо го виждам министър на образованието и науката. От новата учебна 2024/2025 год. зрелостниците ще държат матури и по предмета "Турбофолк и чалга".

от депутатското си място, демек няма как да стане какъвто и да е министър ама браво за троленето Получаваш копейка

На копейките се радват путинофили като теб.

Тихо, че издъни тъпомера. Това, че някой няма да е депутат по никакъв начин не му пречи да бъде министър. Виж, за избор на председател на НС трябва съответния да е избран за депутат първо.

русофилите мразихте чалгаря. Извинявай ако съм те обидил на русофил

Сега Слави ще чегърта ли Борисов или ще му пристава...?

Тиква - чалгар - тиква - чалгар...

че ИТН правят кабинет с ГЕРБ? То демек на срещата Борисов и Възраждане...всички ще казваме Сватосахме Коцето и Бойко

Ще ти кажа къде -ИТН - Ние искаме експертно правителство. ГЕРБ - Предлагаме "Експернто" правителство с условия. Сега ще се "уточняват" "условиата"

друго си беше -каунъ комунист , каунъ комунист ......

Патерици. Цена по договаряне.

Бля от както станах пих 3/4 ракий кура ми е станал ше скъса гаштите тия дърти кошници от герб ше ги пердаша грубо във всички дупки и ше им се източа на зърната на увисналите цицонки

че с избори до дупка през 6 месеца ще се оправим ли? Да губим пари заради избори и с всеки следващ път все по малко хора да гласуват ли? Аз не разбирам вашата логика тука. Трябва да има правителсвто... харесва ни не харесва ни кои партии ще бъдат... България трябва да има някакво правителство за да може държавата да работи нормално. И един тука вика "докато няма 51% първата партия да не може да управлява"..това изказване е адски тъпо..... и сега ще дам пример. Ако Борисов спечели с 51% по добре ли ще е ? Понеже не виждам партия която ще стигне 51% освен ГЕРБ....реално те са най близо според изборите

На майка ти в шундата, няма повече какво да ти кажа!

ами затова ще живееш в мизерна държава...понеже си мизерник който дори не може да влезне в нормален разговор

Как можа да го кажеш бе? Прав е човека, само че и ГЕРБ няма да може да има 51 %. Хората вече гласуват за много партии, а не за две големи, както беше по-рано!

51% КАКТО КАЗАХ ГОРЕ Давам пример Ама всички си помислиха че съм подръжник на Борисов... ето колко прости са 80% от коментиращите в тоя сайт

"...България трябва да има някакво правителство..." Някаквото си е ... направо никакво!

искаш да заробиш България. Сигурен ли си, че си Българин?

В крайна сметка всичко работи по план. Отвратиха народа, като по този нчин корпоративния и купения вот получиха ОГРОМНА тежест, а ГЕРБ и ДПС са царе и на двете. Да са ни честити, ИТН не ги броя за живи, те просто си заплащат получения от ДПС вот.

гледам....народа май е гласувал за тях Макар и 30% да са.... но 70% не искат да гласуват ЗА АБСОЛЮТНО НИКОГО....дори Възраждане

Много ми липсва възможността да видя и чуя просашко надутия и цинично неграмотния начин на изказване на г-н Балабанов. Това е идна от малкото ми радости, да го чуя този какви ги ръси и как го прави. Тошко ми е безинтересен, той е само простак. Момата не съм я чувал, но като я гледам ще стане прекрасен министър на чалгата и спорта.

да се разплати "масовата приватизация" Спецовете от БОРИКА са измислилуе "дигиталните купони за храна" При социализъмъ беше по-прост Харвардо Председатела на ТКЗС (кибуц) като напълни кутията за обуща комунистите фанат та нарисуват нови купюри у БНБ ту

най-после дойдоха на мястото, за което бяха проектирани. Големият първи успех на избори не беше предвиден и те не бяха подготвени за ролята да управляват. Патерица може.

просто никой не ги подкрепи. И накрая всички обвиниха ИТН... сори ама това не ми звучи като неподготвени

ма как лъжеш само... напротив още първият като спечелиха всички казаха че ги подкрепят да направят кабинет а те се отдръпнаха с думите че сега не било времето. Чалгарите казвате ли поне една истина дневно?

Верно е, както казваш. Даже в Македония още върви кастинга за космонавт.

Кат' се вземат младите, диджеят да не забрави да пусне хита на славчовата дружина от пролетта на 21-а година - имаше там една бутафория с тиква вместо глава.

Тошко, "чагърташ" ли?

ППДБ няма ли да включат с нелегален коментар, например от една гора в центъра на София?

Тъмното диванче на тъмния фон със сърдития цигулар ти е по на сърце, казваш.

"Чагъртане", "КОЙ", само преди 10 години, заради прасето Пеевски цяла София беше на бунт, а сега сме мирни агънца. Май всичко е било добре организирано и заплатено!

до всички коментиращи: Направете предложение за правителство, нека да чуем вашите кандидати кои са? ИЛИ най-добре....СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ИЗЛЕЗНЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ВМЕСТО ДА ТРОЛИТЕ

Нямаме нужда от правителство, което не е представително и няма подкрепата на по-голямата част от народа. Избори до дупка или докато някоя партия не спечели сама над 51%

излезнете да гласувате. Ама избори до дупка....само си копаете гроба, пари губим за избори и по малко хора ще гласуват всеки следващ път

Гражданино, при избори до дупка избирателната активност няма да се повишава, а ще намалява и партиите няма да се консолидират, а ще се раздробяват! Не 51 %, а 20 % няма да могат да достигнат!

Е то е публична тайна, че ДПС са пазарували гласове за Дългия, за да влезе със сигурност. Сега трябва да ги връщат с лихвите!

Лошо нема, важното да държим шарлатаните далеч от властта.

ППДБ + Възраждане + БСП = коалиция "Нито патрон за Украйна", както в добрите стари времена преди има-няма 2 години. Левите най-после се намериха и си пристанаха. Горчиво, другари, да живей комунизма!

НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То така е най-лесно и елементарно и явно дотам ти е хоризонта. Защото такива като тебе дето няма да гласуват са под общата анестезия на неграмотността. Да си подариш гласа на Шиши, Боко и сие си е най-полезното нещо за теб. Аш колсун , машаала.

следващия път директно си глаувайте за герб и дпс, нЕма нужда от златни пръсти повече, които да точатр държавни спартийни събсидии , дупетатски заплати и евромилиарди

че твойте хора не иска да излезнат да гласуват за лъжеца/мангасарян Костадинов

Тези както ще подкрепят кабинет така и ще го бутнат след няколко месеца и ще се изкарат първи борци срещу мафията.

ще изнудват за пари и после по островите.. да не са по-глупави от тия от пп/дб

В крайна сметка българския народ си го получи какъвто си го пожела, четвъртит и много, много мазен!