Коментари - Президентът Радев е отказал среща с премиера на Черна гора след четириминутно чакане | Днес.dir.bg

Президентът Радев е отказал среща с премиера на Черна гора след четириминутно чакане

Причина за забавянето от страна на домакините станали удължени разговори с германската туристическа компания TUI

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев е отказал среща с премиера на Черна гора след четириминутно чакане | Днес.dir.bg

Коментари

Бас ловя, че ако Радефф беше на прием при путака, щеше да чака не само 3 мин., че и песен можеше да изпее ....

Ако беше чакал 10-20 мин и да си тръгне - е излагащо за него. Тръгване на 3-тата минута е перфектна реакция, която посочва протокола, за да си го научат. Не е висял да чака. Екипът на черногореца не се е справил. Това е страна извън ЕС. Означава по-слаба дисциплина...

Даже е закъснял с реакцията. Още като е видял, че тиквеникът не го посреща на входа - кръгом и обратно в резиденциятя, където е настанен.

Американският чуждестранен агент мутрафона Радев, трябва да бъде отстранен от поста президент след подобна наглост. Като отиде по частна покана да прави каквото си иска, а като е в ролята на президент на България и представлява България и българският народ няма право да се прави на обидена ученичка. Тия мутрафони се правят на много важни за наша сметка. Защо не прави фасони и не се цупи като САЩ и ЕС унижават България и българският народ?! Като иска да е президент ще търпи и няма да прави фасони, като не му харесва прав му път, никой не го държи на сила на поста на президента, за който има достатъчно желаещи. Нас навсякъде в България по институциите, включително и в администрацията на президента ни унижават и се гаврят с нас и ние сме длъжни да ги търпим, а тоя дебил си събрал парцалите и се изнесъл обиден. Кво има да разговаря с премиера на Черна Гора, да не би да се отнася нещо лично за него че да седи и да чака?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Пропуснах да кажа, че за най-активните в канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви, ще има и награди. Записвайте се в канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви и имате възможност, да спечелите нов модел айфон, екскурзия до Турция с олинклузив, или безплатно едноседмично посещение на басейн в София (консумация не е включена). Наградите за най-активните в канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви се теглят всяка седмица! Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечелите - печелите за себе си ;) Наслаждавайте се, на нов модел айфон, или се разхладете в горещите летни месеци на басейн (консумация не е включена), а защо не и в нашия съюзник Турция, където да се поглезите, с олунклузив? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Пеевски плюе Президента - и герберастите плюят Президента. Герберастите очевидно примират от злоба, че Президентът ясно е показал на премиера на Черна гора, че България е по-важна от някакъв си германски туроператор.

И с какво България е по-важна от немската туристическа агенция? Немската туристическа агенция що докара богати немски туристи в Черна Гора които ще инвестират в икономиката на Черна Гора, а каква е ползата на Черна Гора от България, която няма нито промишленост, нито собствена икономика нито ресурси, нито каквото и да било освен тъпи мутри като американският чуждестранен агент Радев? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

За теб и съмишлениците ти - очевидно държавата на българите с нищо не е по-важна от западна фирма. Или от икономиката на Черна гора.

Това е реалността бе дебил. Не отговаря на това което ни разказват мутрите как сме били първи по всичко в ЕС нали?!. Не съм аз този който е направил България това нищо. Аз няколко пъти предлагах на тоя тъп американски чуждестранен агент мутрата Радев да ме вземе за консултант да му кажа какво да прави за България, но той не ме иска понеже си има екип от холивудски сценаристи които му пишат какво да говори какво да прави за да ни закопава все повече. и никой да не ни бръсне за слива. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Аз съм сигурен, че за такива като теб това е реалността, след като за вас е важно България да "сме били първи по всичко в ЕС". За продажниците е важно ЕС какво ще каже за България, затова за вас германският туроператор е по-важен от българското национално достойнство.

черногорецо, държи до леглото си стол, па като се събуди, да си седне и си почине..... /хърватски виц/....

Мунчо никой не го бръсне за слива. Черна гора си гледа бизнес интересите о важните за неяя неща. И там и тук заем, че от Мунчо нищо не зависи

Очевидно и Президентът не е склонен да бръсне черногорци за слива, след като проявяват неуважение към България. Браво на ген. Радев, а гербо-депесарите нека ги е яд, че Президентът защити националното достойнство на България.

и за това е с най- високо доверие и авторитет в БГ

Прочетох в един сайт кой е Милойко Спаич, премиерът на Черна гора. И за мен всичко си дойде на мястото - защо практически е отказал срещата...

Никой не иска да се среща с русофилистици

май готвят полтически проект с Радев, не са избори а го рекламират непрекъснато, то не бяха лицеви упроти, то не бяха голи снимки, за д амогат дъщерите ви да си го гледат и да си го цункат

Това е добре. Президентът е най-популярният политик в новата ни история, с най-висок рейтинг и най-висока степен на доверие. Редно е да представлява политически българското общество вместо сегашните дискредитирали се политически сили, които отказват да напуснат властта въпреки рекордно ниските си рейтинги и гласоподаватели на изборите.

Така трябва със всички,най вече със западните негодници.

Защо само западните , а източните негодници?

Браво на Радев! Но... Защо не действа така и при срещата с Путин, която трябваше да се проведе в Москва. По спомен, на летището в Москва му казват, че Путин бил на почивка в Сочи и трябвало да лети до там. И любимата ми реплика на Путин "Извиках ви, за да Ви попитам кога ще ми върнете онези 700 милиона, които откраднахте за "Южен поток"?

Туристическата компания е по-важна от Радев.

Черногорски...

Ахахаааа... На ушатия фатмак Муньо, черногорецът му вързал тенекия и го отсвирил като калкутски голтак, а той, за това че се се бил фръцнал като ощипана госпожица, според другарите задунайци бил голямата работа, а всъщност този фигурант, когото шарлатаните и Боко направиха абсолютен фигурант, вече и вързаните кучета покрай които минава го хапят. :-)))))))))))

Браво на Радев ! Това е Президент ! Така се прави, като някаква мърлява държаваица се опитва да се прави на велика и да унижава Президента на страната ни. Да са си направили сметката, ако не е било нарочно унижение. Има си протокол.

на Черна гора е УНИЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ. Заради срещата с някакви си търгаши той унижава българската държава. Браво на Радев за постъпката му.

тука Шиши и Боко го плющят със 200

Имах си аз, резилдента да не изложи България - чак такъв боклук не сме имали от байтошово насам.

Айде селяните да не коментиат, много моля. Има си протокол и той не е измислен за улеснение на секретарките, а за да се избягват двусмислени и неудобни ситуации. Да сложиш 2 срещи една след друга, без технологическо време между тях, си е простотия и непрофесионализъм. На Балканите всички се смятаме за тарикати и че всичко е позволено, понеже сме "готини и широко скроени" /???/, ама всички искаме да сме европейци, нали? Да играем тогава по правилата! Между другото, в бивша Югославия черногорците се смятаха за нещо като... албанския реотан от соц вицовете - тъпчовци демек.

Тоя цървул нико не го брои за нищо , само обикаля да харчи парите на даникоплатците - кърлеж мръсен !

Ми правилно, какво ще се бъзикат с държавен глава, то верно ,че държава няма, ама все пак.

разбира се не трябва да позволяваме на такива псевдо държави да ни унижават. Има си протокол. Заради някакви си фирмичка караш цяла една държава да чака. И изобщо не знам защо президент се среща с мин председател? Тука има разминаване в нивата и функциите. Единия е държавен глава другия е изпълнител. Не трябва да се правят срещи на такива нива.

"Фирмичката" е водещ световен туроператор, който ни докарва 50% от туристите в България. Ай правете справки преди да пишете глупости

А Мунчо смо носи разходи и загуби за държавата ...

Един виц за черногорците от времето на Югославия : "Радио Черна гора започва сутрешната си емисия в 12:00 часа на обяд със следният поздрав към слушателите: Добро јутро радни људи!"

не разбрах вица. Иначе девиза им беше: Мало радимо, врло смрадимо - социализам градимо...

С тази си постъпка президента Радев все повече утвърждава позициите си на отговорен държавен глава !!! При такива случаи се постъпва точно така за разлика от самодоволно безотговорните ни уж политици в Народното събрание - постоянно се назландисват да гласуват ли или не. Според отчета на Бюджета на Народното събрание за 2023 г. разхода за цялата 2023 г. е в размер на 85 817 182 лева, което прави среднодневен разход при 251 официални работни дни - 341 901 лева - ВСЕКИ ДЕН !!! Дали имаме по едно качествено решение всеки ден, взето от народните ни избраници ?

Значи плащаме пари само за хрантутници, после същите очакват висока избирателна активност !!!

И аз така си мислех, че въртят празна шайба в Народното събрание !

Е тогава за какво се плащат тези милиони, че и още по 100 милиона за нови избори, егати !

От написаното, първо се разбира, че Президента ни, е проявил характер предвид междудържавната среща, и е напуснал след като е изчакал 4 минути! По долу в написаното, се споменава че са провели срещата и са разговаряли с Черногорския премиер?! Оставам с впечатлението, че са се гонили по коридорите на сградата, и нашият е проявил непоследователност в решението си, като въпреки недоволството от закъснението, е склонил все пак да се срещнат с черногореца! Тази случка показва, че президента ни, проявява излишни капризи, и се е взел на сериозно, като в последствие е намалил тежестта си, с която е искал да отбележи визитата си!!!

Смени времената на срещите и всичко ще си дойде на мястото.

Не от "написаното", от "прочетеното" не си разбрал. Радев не се е срещнал с Премиера на Черна гора, но преди това се е срещнал с президента, по чиято покана е там.

Само Баце може да стои и чака, похапвайки си торта за да подпише някакъв документ, който господарите му са изготвели. Радев е Държавен глава и върховен главнокомандващ на България и естествено, че няма да чака никого да си приключи пазарлъка с туристическа компания за да му отдели някакво време за среща. Помните ли и сопола Денков, как изнасяше фашистки речи пред празната зала на ЕК, а чистачките го чакаха да се изпразни за да почистят след него.

Никакво значение няма дали президент на България е Радев или някой друг. Той е представител на българската държава и неуважението към него е неуважение и към България. Правилно е постъпил! Така се брани авторитетът на държавата. А иначе постъпката на премиерът на Черна гора няма нищо общо с дипломацията. Може да не харесваш Радев, но той е държавен глава на България и към нея би трябвало да има уважение. Въпрос на първите седем години!

Бриджит Бардо след като я чаках 50 години!

да бойкотира и частните си полети с компанията ТУЙ(-онуй), или да му предложат да лети безплатно пьрвите 4 минути от полета

Е, поне президента ни има достоинство, за разлика от всите министърченца и депутатчета.Гаф като черногорския не трябва да остава без последствия.

Браво гн Президент Защитихте достойно нашата страна

напънало го е, акото....

А пък разбра и , че ти си гладен ...

А дали са били само 4 минути или черногорците лъжат, за да изкарат Радев дребнав и незрял?

Зеленият чорап и червен боклук-в едно -шофьора на самолета ,като отиде при късото чака на колене с часове...Браво на черногорци,явно бизнеса им е много по-важен отколкото срещата с някаква пизденска тряпка! Между другото Ердоган няколко пъти вече редовно закъснява за срещи с кремлянския гном,ама дори и онуй на се врътва да си заминава...

Не се нерви а продължавай да ми шофираш у.

Премиера на Черна гора го разбирам от ТУИ би изкарала държавата милиони в данъци от Българският президент само обещания за подкрепа за ЕУ. Обаче и нашият е голям глупак. Да бе изчал да свърши срещата и да говори и покани представителите на ТУИ в България. Така ако дойдат и направят сделка и България ще спечели пък и може да дръпне от трафика за Черна Гора и да му го върне за 4-те минути закъснение.

И как го виждаш да стане номера, Чорапа се крие зад фикуса , дебне някой от Туи представителите да излязат от срещата и го дърпа да му шушне на ушенце ли бе, Венци? И президентът на РБ ли има функция да отговаря за развитието на туризмав БГ или министъра на туризма и спорта.Ние да не сме някаква африканска държава, да се радваме и да събираме като индианец на мъниста на всеки чуждестранен мисионерски калъф, дето е дошъл да изкарва пари от нас, бе ? И кво им пречи на тия от правителството да отправят официална покана към Туи ? И що си мислиш, че ТУИ не са на български пазар вече, кой организира пияните британци на слънчака, мислиш? Ей от такива селсксо-тарикатлъшти разсъждаванки като твойте, имаме политици с манталитета на дребни хитреци като Борисов.

ТУИ работят в България от поне 20 години! Какво има да ги кани?!?

Туи са в българия повече от 20 години, като дадоха кредити на много хотелиери да си построят хотелите и после да ги ползват по 10 години ТУИ. Даже Дюни беше на същия принцип.

ЭвроатантизЪм А ги е поразредил май май под вещото управление на генсека от Мее Вее Ре със шлифера https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81_%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1_%E2%80%9E%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5%E2%80%9C

И в черна гора, дето е държава от 10 години не го искат путинската подлога. Да ходи в бившите републики и при путя, само там ще го посрещнат.

Зеленият чорап не е отказал срещата, просто е разбрал, че никой няма да дойде и е решил да се перчи пак с епилираните си гърдички

Очевидно не го еб...т за сл...ва. Гъзенето на Путин не се приема много добре от повечето хора.

нашият е станал голям комплексар или му се е обадил надзорния.

1 час чакане в единия случай да не е проблем, но 4 минути закъснение в текущия случай да е проблем? Ами какво да ви кажа! Етикетът е нарушен и в двата случая. Но не мисля че за 4 минути да се правиш на 'на мнооо тежък' е ОК. Определено, РадеФ страда от комплекс за малоценност. Пред малките се прави на 'Големата работа', но пред големите мъркаме като котенце :). Между другото г-н Радев, когато станете премиер, защото това ще стане , Ви пожелавам и при вас да дойде една от най - големите тур оператори да уреждате бизнес с тях в името на България. Но дори и да проточвате срещата дори с 1 минутка, не отпращайте грубо хората, въпреки че пред врата Ви чака Вашият ментор Путин :)

няма да стане премиер никога!

Чудя се само след като няма търпение за 5 минути какъв е бил смисълът да ходи в Черна гора? Държавата ни нямаше да бъде дълбоко оскърбена ако се бяха срещнали и след 5те минути.

Боже, колко мъка има по този свят, Боже! И неадекватна, но нагла простотия!

Защо, много уместен въпрос? 4 минути, и къе проблем бе селтак? Аз ще ти кажа. Радко Фатмака се праи на тежък пред малките, ама на големите им лиже задниците, нали така? Като се праиш на тежък , ми фръцни се и на ПУТКАТА. Но на ПУТКИТЕ даваме път, но на хората които си уреждат бизнеса, защто Черна Гора е много яка туристическа дестинация, за разлика от кочината на Фатмака...... 4-ри минути голем проблем.... голем проблем разбираш ли. Еми то селото си е село? Президента е едно лайно - турбо селски беГ - е тва е радко - косматко.... макар че си прай кола маска хахаха

Президента има днес рожден ден и ще е първи глупак да си развали рождения ден заради някакъв си министър

Тъпата статия насочва читателя да мисли, че черногорецът е прав, защото това са само 4 минути, пък отсреща имаме много голям немски туроператор. Т.е. дирниците до такава степен вече не зачитат нашата държава, че според тях институцията Президент на Република България е под нивото някаква фирма. Само че, либерали с промити мозъци, ние все още обичаме и уважаваме държавата си. В случая Радев е постъпил правилно.

Кога успя да си наплющиш толкова много плюсове ма, ще кажеш, че те плющят във фабриката за руски тролчета педерастчета!

Много точно казано. Не може президент /независимо на кого и какъв/ да е под някаква търговска организация като приоритет и протокол. Далеч са от всякаква дипломация. Поставяш частна организация преди държава! Абсурд! Всичко друго са емоционални изпразвания.

Президентът Радев действа по домовата книга, по устав и по протокол. Не случайно е генерал от НАТО и отличник на Уест Пойнт, добре са го научили как се прави.

"Шамар! Премиерът на Черна гора не се появи на среща с Радев, той напусна след 4-минутно чакане" По Епицентър :)

Така се прави в нормалните дуржави. Горди сме с такъв Президент, който защитава честта на държавата и народа. Премиерът е по-ниско ниво в дипломацията и той трябва да се съобразява, още повече, че е домакин. Радев го е удостоил с честта да се срещне с по-нискостоящ пост, а тоя неграмотник си разтягал локуми с някакъв туроператор. Айде, у лево!

От дир-а сте пропуснали много удобно да споменете в материала, че правителството в Черна гора в момента се подкрепя от крайно дясната ПРОсръбска и от крайно-русофилска/путлерофилска партии!! Т.е. русофилите са отказали среща с нашия Рундьо!!!

Що за дебили сте! Това ви е от уики образованието! Нашият президент се срещна с президента им вчера! Да се срещне с премиера им е знак на добра воля от негова страна, а по-низшият по ранг неможе да се яви на срещата на време, за която е трябвало той да очаква и да посреща госта! Ако това не е от простотия е наглост, която Радев е наказал по протокол!

Няма смисъл да се хабиш да обясняваш на шизофреника дето са го оставили дежурен трол да пише какво ли не под статията. На мен ми трият коментари без каквато и да е причина, а олигофрена директно пише с големи букви и хули като хамалин, но за модераторите това не е проблем. Явно той е един от тях и се прави на велик, а в живота е евтина мъжка курва. Затова използвам и този ник. Той казва всичко за някои хора в този сайт.

Коментари - Президентът Радев е отказал среща с премиера на Черна гора след четириминутно чакане | Днес.dir.bg

Президентът Радев е отказал среща с премиера на Черна гора след четириминутно чакане

Причина за забавянето от страна на домакините станали удължени разговори с германската туристическа компания TUI

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев е отказал среща с премиера на Черна гора след четириминутно чакане | Днес.dir.bg

Коментари

Бас ловя, че ако Радефф беше на прием при путака, щеше да чака не само 3 мин., че и песен можеше да изпее ....

Ако беше чакал 10-20 мин и да си тръгне - е излагащо за него. Тръгване на 3-тата минута е перфектна реакция, която посочва протокола, за да си го научат. Не е висял да чака. Екипът на черногореца не се е справил. Това е страна извън ЕС. Означава по-слаба дисциплина...

Даже е закъснял с реакцията. Още като е видял, че тиквеникът не го посреща на входа - кръгом и обратно в резиденциятя, където е настанен.

Американският чуждестранен агент мутрафона Радев, трябва да бъде отстранен от поста президент след подобна наглост. Като отиде по частна покана да прави каквото си иска, а като е в ролята на президент на България и представлява България и българският народ няма право да се прави на обидена ученичка. Тия мутрафони се правят на много важни за наша сметка. Защо не прави фасони и не се цупи като САЩ и ЕС унижават България и българският народ?! Като иска да е президент ще търпи и няма да прави фасони, като не му харесва прав му път, никой не го държи на сила на поста на президента, за който има достатъчно желаещи. Нас навсякъде в България по институциите, включително и в администрацията на президента ни унижават и се гаврят с нас и ние сме длъжни да ги търпим, а тоя дебил си събрал парцалите и се изнесъл обиден. Кво има да разговаря с премиера на Черна Гора, да не би да се отнася нещо лично за него че да седи и да чака?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Пропуснах да кажа, че за най-активните в канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви, ще има и награди. Записвайте се в канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви и имате възможност, да спечелите нов модел айфон, екскурзия до Турция с олинклузив, или безплатно едноседмично посещение на басейн в София (консумация не е включена). Наградите за най-активните в канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви се теглят всяка седмица! Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечелите - печелите за себе си ;) Наслаждавайте се, на нов модел айфон, или се разхладете в горещите летни месеци на басейн (консумация не е включена), а защо не и в нашия съюзник Турция, където да се поглезите, с олунклузив? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Пеевски плюе Президента - и герберастите плюят Президента. Герберастите очевидно примират от злоба, че Президентът ясно е показал на премиера на Черна гора, че България е по-важна от някакъв си германски туроператор.

И с какво България е по-важна от немската туристическа агенция? Немската туристическа агенция що докара богати немски туристи в Черна Гора които ще инвестират в икономиката на Черна Гора, а каква е ползата на Черна Гора от България, която няма нито промишленост, нито собствена икономика нито ресурси, нито каквото и да било освен тъпи мутри като американският чуждестранен агент Радев? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

За теб и съмишлениците ти - очевидно държавата на българите с нищо не е по-важна от западна фирма. Или от икономиката на Черна гора.

Това е реалността бе дебил. Не отговаря на това което ни разказват мутрите как сме били първи по всичко в ЕС нали?!. Не съм аз този който е направил България това нищо. Аз няколко пъти предлагах на тоя тъп американски чуждестранен агент мутрата Радев да ме вземе за консултант да му кажа какво да прави за България, но той не ме иска понеже си има екип от холивудски сценаристи които му пишат какво да говори какво да прави за да ни закопава все повече. и никой да не ни бръсне за слива. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Аз съм сигурен, че за такива като теб това е реалността, след като за вас е важно България да "сме били първи по всичко в ЕС". За продажниците е важно ЕС какво ще каже за България, затова за вас германският туроператор е по-важен от българското национално достойнство.

черногорецо, държи до леглото си стол, па като се събуди, да си седне и си почине..... /хърватски виц/....

Мунчо никой не го бръсне за слива. Черна гора си гледа бизнес интересите о важните за неяя неща. И там и тук заем, че от Мунчо нищо не зависи

Очевидно и Президентът не е склонен да бръсне черногорци за слива, след като проявяват неуважение към България. Браво на ген. Радев, а гербо-депесарите нека ги е яд, че Президентът защити националното достойнство на България.

и за това е с най- високо доверие и авторитет в БГ

Прочетох в един сайт кой е Милойко Спаич, премиерът на Черна гора. И за мен всичко си дойде на мястото - защо практически е отказал срещата...

Никой не иска да се среща с русофилистици

май готвят полтически проект с Радев, не са избори а го рекламират непрекъснато, то не бяха лицеви упроти, то не бяха голи снимки, за д амогат дъщерите ви да си го гледат и да си го цункат

Това е добре. Президентът е най-популярният политик в новата ни история, с най-висок рейтинг и най-висока степен на доверие. Редно е да представлява политически българското общество вместо сегашните дискредитирали се политически сили, които отказват да напуснат властта въпреки рекордно ниските си рейтинги и гласоподаватели на изборите.

Така трябва със всички,най вече със западните негодници.

Защо само западните , а източните негодници?

Браво на Радев! Но... Защо не действа така и при срещата с Путин, която трябваше да се проведе в Москва. По спомен, на летището в Москва му казват, че Путин бил на почивка в Сочи и трябвало да лети до там. И любимата ми реплика на Путин "Извиках ви, за да Ви попитам кога ще ми върнете онези 700 милиона, които откраднахте за "Южен поток"?

Туристическата компания е по-важна от Радев.

Черногорски...

Ахахаааа... На ушатия фатмак Муньо, черногорецът му вързал тенекия и го отсвирил като калкутски голтак, а той, за това че се се бил фръцнал като ощипана госпожица, според другарите задунайци бил голямата работа, а всъщност този фигурант, когото шарлатаните и Боко направиха абсолютен фигурант, вече и вързаните кучета покрай които минава го хапят. :-)))))))))))

Браво на Радев ! Това е Президент ! Така се прави, като някаква мърлява държаваица се опитва да се прави на велика и да унижава Президента на страната ни. Да са си направили сметката, ако не е било нарочно унижение. Има си протокол.

на Черна гора е УНИЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ. Заради срещата с някакви си търгаши той унижава българската държава. Браво на Радев за постъпката му.

тука Шиши и Боко го плющят със 200

Имах си аз, резилдента да не изложи България - чак такъв боклук не сме имали от байтошово насам.

Айде селяните да не коментиат, много моля. Има си протокол и той не е измислен за улеснение на секретарките, а за да се избягват двусмислени и неудобни ситуации. Да сложиш 2 срещи една след друга, без технологическо време между тях, си е простотия и непрофесионализъм. На Балканите всички се смятаме за тарикати и че всичко е позволено, понеже сме "готини и широко скроени" /???/, ама всички искаме да сме европейци, нали? Да играем тогава по правилата! Между другото, в бивша Югославия черногорците се смятаха за нещо като... албанския реотан от соц вицовете - тъпчовци демек.

Тоя цървул нико не го брои за нищо , само обикаля да харчи парите на даникоплатците - кърлеж мръсен !

Ми правилно, какво ще се бъзикат с държавен глава, то верно ,че държава няма, ама все пак.

разбира се не трябва да позволяваме на такива псевдо държави да ни унижават. Има си протокол. Заради някакви си фирмичка караш цяла една държава да чака. И изобщо не знам защо президент се среща с мин председател? Тука има разминаване в нивата и функциите. Единия е държавен глава другия е изпълнител. Не трябва да се правят срещи на такива нива.

"Фирмичката" е водещ световен туроператор, който ни докарва 50% от туристите в България. Ай правете справки преди да пишете глупости

А Мунчо смо носи разходи и загуби за държавата ...

Един виц за черногорците от времето на Югославия : "Радио Черна гора започва сутрешната си емисия в 12:00 часа на обяд със следният поздрав към слушателите: Добро јутро радни људи!"

не разбрах вица. Иначе девиза им беше: Мало радимо, врло смрадимо - социализам градимо...

С тази си постъпка президента Радев все повече утвърждава позициите си на отговорен държавен глава !!! При такива случаи се постъпва точно така за разлика от самодоволно безотговорните ни уж политици в Народното събрание - постоянно се назландисват да гласуват ли или не. Според отчета на Бюджета на Народното събрание за 2023 г. разхода за цялата 2023 г. е в размер на 85 817 182 лева, което прави среднодневен разход при 251 официални работни дни - 341 901 лева - ВСЕКИ ДЕН !!! Дали имаме по едно качествено решение всеки ден, взето от народните ни избраници ?

Значи плащаме пари само за хрантутници, после същите очакват висока избирателна активност !!!

И аз така си мислех, че въртят празна шайба в Народното събрание !

Е тогава за какво се плащат тези милиони, че и още по 100 милиона за нови избори, егати !

От написаното, първо се разбира, че Президента ни, е проявил характер предвид междудържавната среща, и е напуснал след като е изчакал 4 минути! По долу в написаното, се споменава че са провели срещата и са разговаряли с Черногорския премиер?! Оставам с впечатлението, че са се гонили по коридорите на сградата, и нашият е проявил непоследователност в решението си, като въпреки недоволството от закъснението, е склонил все пак да се срещнат с черногореца! Тази случка показва, че президента ни, проявява излишни капризи, и се е взел на сериозно, като в последствие е намалил тежестта си, с която е искал да отбележи визитата си!!!

Смени времената на срещите и всичко ще си дойде на мястото.

Не от "написаното", от "прочетеното" не си разбрал. Радев не се е срещнал с Премиера на Черна гора, но преди това се е срещнал с президента, по чиято покана е там.

Само Баце може да стои и чака, похапвайки си торта за да подпише някакъв документ, който господарите му са изготвели. Радев е Държавен глава и върховен главнокомандващ на България и естествено, че няма да чака никого да си приключи пазарлъка с туристическа компания за да му отдели някакво време за среща. Помните ли и сопола Денков, как изнасяше фашистки речи пред празната зала на ЕК, а чистачките го чакаха да се изпразни за да почистят след него.

Никакво значение няма дали президент на България е Радев или някой друг. Той е представител на българската държава и неуважението към него е неуважение и към България. Правилно е постъпил! Така се брани авторитетът на държавата. А иначе постъпката на премиерът на Черна гора няма нищо общо с дипломацията. Може да не харесваш Радев, но той е държавен глава на България и към нея би трябвало да има уважение. Въпрос на първите седем години!

Бриджит Бардо след като я чаках 50 години!

да бойкотира и частните си полети с компанията ТУЙ(-онуй), или да му предложат да лети безплатно пьрвите 4 минути от полета

Е, поне президента ни има достоинство, за разлика от всите министърченца и депутатчета.Гаф като черногорския не трябва да остава без последствия.

Браво гн Президент Защитихте достойно нашата страна

напънало го е, акото....

А пък разбра и , че ти си гладен ...

А дали са били само 4 минути или черногорците лъжат, за да изкарат Радев дребнав и незрял?

Зеленият чорап и червен боклук-в едно -шофьора на самолета ,като отиде при късото чака на колене с часове...Браво на черногорци,явно бизнеса им е много по-важен отколкото срещата с някаква пизденска тряпка! Между другото Ердоган няколко пъти вече редовно закъснява за срещи с кремлянския гном,ама дори и онуй на се врътва да си заминава...

Не се нерви а продължавай да ми шофираш у.

Премиера на Черна гора го разбирам от ТУИ би изкарала държавата милиони в данъци от Българският президент само обещания за подкрепа за ЕУ. Обаче и нашият е голям глупак. Да бе изчал да свърши срещата и да говори и покани представителите на ТУИ в България. Така ако дойдат и направят сделка и България ще спечели пък и може да дръпне от трафика за Черна Гора и да му го върне за 4-те минути закъснение.

И как го виждаш да стане номера, Чорапа се крие зад фикуса , дебне някой от Туи представителите да излязат от срещата и го дърпа да му шушне на ушенце ли бе, Венци? И президентът на РБ ли има функция да отговаря за развитието на туризмав БГ или министъра на туризма и спорта.Ние да не сме някаква африканска държава, да се радваме и да събираме като индианец на мъниста на всеки чуждестранен мисионерски калъф, дето е дошъл да изкарва пари от нас, бе ? И кво им пречи на тия от правителството да отправят официална покана към Туи ? И що си мислиш, че ТУИ не са на български пазар вече, кой организира пияните британци на слънчака, мислиш? Ей от такива селсксо-тарикатлъшти разсъждаванки като твойте, имаме политици с манталитета на дребни хитреци като Борисов.

ТУИ работят в България от поне 20 години! Какво има да ги кани?!?

Туи са в българия повече от 20 години, като дадоха кредити на много хотелиери да си построят хотелите и после да ги ползват по 10 години ТУИ. Даже Дюни беше на същия принцип.

ЭвроатантизЪм А ги е поразредил май май под вещото управление на генсека от Мее Вее Ре със шлифера https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81_%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1_%E2%80%9E%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5%E2%80%9C

И в черна гора, дето е държава от 10 години не го искат путинската подлога. Да ходи в бившите републики и при путя, само там ще го посрещнат.

Зеленият чорап не е отказал срещата, просто е разбрал, че никой няма да дойде и е решил да се перчи пак с епилираните си гърдички

Очевидно не го еб...т за сл...ва. Гъзенето на Путин не се приема много добре от повечето хора.

нашият е станал голям комплексар или му се е обадил надзорния.

1 час чакане в единия случай да не е проблем, но 4 минути закъснение в текущия случай да е проблем? Ами какво да ви кажа! Етикетът е нарушен и в двата случая. Но не мисля че за 4 минути да се правиш на 'на мнооо тежък' е ОК. Определено, РадеФ страда от комплекс за малоценност. Пред малките се прави на 'Големата работа', но пред големите мъркаме като котенце :). Между другото г-н Радев, когато станете премиер, защото това ще стане , Ви пожелавам и при вас да дойде една от най - големите тур оператори да уреждате бизнес с тях в името на България. Но дори и да проточвате срещата дори с 1 минутка, не отпращайте грубо хората, въпреки че пред врата Ви чака Вашият ментор Путин :)

няма да стане премиер никога!

Чудя се само след като няма търпение за 5 минути какъв е бил смисълът да ходи в Черна гора? Държавата ни нямаше да бъде дълбоко оскърбена ако се бяха срещнали и след 5те минути.

Боже, колко мъка има по този свят, Боже! И неадекватна, но нагла простотия!

Защо, много уместен въпрос? 4 минути, и къе проблем бе селтак? Аз ще ти кажа. Радко Фатмака се праи на тежък пред малките, ама на големите им лиже задниците, нали така? Като се праиш на тежък , ми фръцни се и на ПУТКАТА. Но на ПУТКИТЕ даваме път, но на хората които си уреждат бизнеса, защто Черна Гора е много яка туристическа дестинация, за разлика от кочината на Фатмака...... 4-ри минути голем проблем.... голем проблем разбираш ли. Еми то селото си е село? Президента е едно лайно - турбо селски беГ - е тва е радко - косматко.... макар че си прай кола маска хахаха

Президента има днес рожден ден и ще е първи глупак да си развали рождения ден заради някакъв си министър

Тъпата статия насочва читателя да мисли, че черногорецът е прав, защото това са само 4 минути, пък отсреща имаме много голям немски туроператор. Т.е. дирниците до такава степен вече не зачитат нашата държава, че според тях институцията Президент на Република България е под нивото някаква фирма. Само че, либерали с промити мозъци, ние все още обичаме и уважаваме държавата си. В случая Радев е постъпил правилно.

Кога успя да си наплющиш толкова много плюсове ма, ще кажеш, че те плющят във фабриката за руски тролчета педерастчета!

Много точно казано. Не може президент /независимо на кого и какъв/ да е под някаква търговска организация като приоритет и протокол. Далеч са от всякаква дипломация. Поставяш частна организация преди държава! Абсурд! Всичко друго са емоционални изпразвания.

Президентът Радев действа по домовата книга, по устав и по протокол. Не случайно е генерал от НАТО и отличник на Уест Пойнт, добре са го научили как се прави.

"Шамар! Премиерът на Черна гора не се появи на среща с Радев, той напусна след 4-минутно чакане" По Епицентър :)

Така се прави в нормалните дуржави. Горди сме с такъв Президент, който защитава честта на държавата и народа. Премиерът е по-ниско ниво в дипломацията и той трябва да се съобразява, още повече, че е домакин. Радев го е удостоил с честта да се срещне с по-нискостоящ пост, а тоя неграмотник си разтягал локуми с някакъв туроператор. Айде, у лево!

От дир-а сте пропуснали много удобно да споменете в материала, че правителството в Черна гора в момента се подкрепя от крайно дясната ПРОсръбска и от крайно-русофилска/путлерофилска партии!! Т.е. русофилите са отказали среща с нашия Рундьо!!!

Що за дебили сте! Това ви е от уики образованието! Нашият президент се срещна с президента им вчера! Да се срещне с премиера им е знак на добра воля от негова страна, а по-низшият по ранг неможе да се яви на срещата на време, за която е трябвало той да очаква и да посреща госта! Ако това не е от простотия е наглост, която Радев е наказал по протокол!

Няма смисъл да се хабиш да обясняваш на шизофреника дето са го оставили дежурен трол да пише какво ли не под статията. На мен ми трият коментари без каквато и да е причина, а олигофрена директно пише с големи букви и хули като хамалин, но за модераторите това не е проблем. Явно той е един от тях и се прави на велик, а в живота е евтина мъжка курва. Затова използвам и този ник. Той казва всичко за някои хора в този сайт.