Коментари - Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС по основните приоритети | Днес.dir.bg

Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС по основните приоритети

"Говорим за правителство, което е на споделената отговорност и документ, който евентуално ще предложим", обявиха от преговарящия екип на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС по основните приоритети | Днес.dir.bg

Коментари

Всичките лъвове - юнаци, които плюят и кълнат ГЕРБ и ДПС, трябваше да кажат това на изборите. Не гласувате, ходите за риба, или пък раздробявате парламента с Величие, Възраждане, ИТН, БСП а сега ревете. Реви Марко, реви братко да се радва Боко и Доко.

Три гербави гъгрици, особено Сачева, само като я видиш колко е злобна и нагла е само за заместник на Хитлер! ОПРАВЕТЕ СИ КЕПЧАТА В ШИ-НИЯ САЙТ!

Сходството ви е пълно.

Шиши ще ви муши.

Пак ще пиете турско кафе, но този път без шекер.

А то остава и да не се разберете с циганите. Нали сте същите като тях.

На България й беше отредена ролята на загиваща нация в сценарий, подпомаган от появилата се след 10 ноември "нулева политическа класа". Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде. На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и бандити. Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация… България стигна до задънена улица на своето историческо развитие по всички параметри. Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа. Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа, а може би и в Света. Приватизацията беше разграбване на създаденото от поколения българи национално богатство. След 1990 г. се извършва систематично разграбване и унищожение на страната, отслабване на българската държавност, обедняване на огромна част от българите и стремително задълбочаваща се социална диференциация. Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност и патриотизъм, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. България е първа в света по-най-бързо намаляващо население. Досега, след 1990 г. е загубила 20% от населението си, до 2050 г. ще загуби още 22%, до около 5 милиона.

Насаденият ни режим след 1990 г. беше "насаден" именно от неуките, некадърни и крадливи комундета и убийци, които осъзнаха, че няма как да "завещаят" всички държавни ресурси на гнусните си копеленца и се "пребоядисаха" за една нощ в "капиталисти" и "антикомунисти". Честито на "печелившите" ...

Всеки, който подкрепи мутрите Борисов и/или Пеевски се делегитимира и компроментира, защото всички знаят, че те са мутри, измамници, крадци и рекетьори - престъпници и рецидивисти! Това особено важи за мутрата-псевдопатриот Слави Трифонов, защото не друг, а точно той влезе в политиката и подлъга подръжниците си, че го правел за да изчегъртал ГЕРБ.

са си лика прилика, даже се съмнявам, че Лойко е участвал в Зачеването на Дебелян. Само не знам дали е бил майката или бащата.

с Шиши са си лика прилика ....свине

Слоница Квачева пък на кого му дреме какво ѝ минава през еднобраздния мозък....

А едва ли има някой да е изненадан от схадството ви. Каквото и да се каже за вас , ще е малко.

Верно имате схосдтво в основните си приритети : корупция,злоупотреби,протекционизъм,преследване на неудобните

ама банкянската Мутра не смее да излезе за го каже пуска тия трите да обират псувните от редовия гербер щото до вчера ги лъга че няма да прави коалиция с ДПС а то всъщност това е била целта на бутането на предното правтелство обаче не им излезна сметката и не им стигат гласовете аххахахахахаха курец!

ГЕРБ - ДПС -> една монета с две страни! Нищо изненадващо няма че в тия две организации има пълно припокриване на политики

Двете бузи на един за....дник!

.....битката за кокала е вечна между бандите.....кой-кого, кой повече....

Има си хас да нямате сходство, нали сте едни същи крадливи хайдуци. Мамка ви долни изроди!

Моля, кажете как е адреса на ФБ групата "ОБИЧАМЕ БОЙКО И ШИШИ" която замени остарялаа "ОБИЧАМЕ БОЙКО И ГЕШЕВ" създаденя от активни гербави

досега дпс е било на власт с беров кобурга станишев и орешарски! вие дрОгаре нямахте нищо против! а сега, ако е с герб имате против! що тъй, бе червенотиквеничковци???

да бе гербав само гешев ви липсва щяхте да сте като тримата мускетари направи вашта мамка мафиотска

добре, смешко, този отговор е като за пред кварталния клуб по интереси на бсп! само дето нестига че дпс е навласт с бсп, веднаж ви беше и мандатоносител! много сте жалки това комунделсоциалистите! ако продължаваш да се пениш, ще ти напиша състава на всичките ви комунделски правителства с министрите на дпс !

Каква е разликата междзу една герб-калинка и един първокласник? Първокласникът може да състави просто изречение без грешки.

а ти нещо по темата можешли да сътвориш, или чакаш първолака на съседката да ти подсказва?

Да,една кучка ви е окучила.

Ясно, че ще имате сходство с основните приоритети на ДПС. То е ясно КОЙ пише приоритетите на ГЕРБ.

Явно тази ДЪРЖАВА не е на българите, а на политическото его и жаждата за лична финансова изгода...До какво дъно трябва да стигне икономиката и българите за да се наситят партийките с претенции извън достигнатото от изборите...Не бива да се интересуваме от политическите формации, а от действителни и изпълними рещения за съвземане на икономиката и нормален, перспективен живот на редовите хора

ще видим , кой ще е златния пръст-Величие, ИТН или БСП.

и трите ще дадат нужното от себеси! те всички са продажници!

Залагам на ИТН

Сходство между Шиши и Тиква.

Тръгна от онова мазно дето не е син на баща си - Царя. Той извади ДПС от изолатора и докара Борисов. От онова 8-5-3 насам мафията глътна държавата.

Отдавна знаем, че имате сходство, ГОСПОЖА - мафиотските приоми на двете ви структури (не партии!) са ни известни! И аман от изтърканото, че за "приоритети" и че за нас го правите. КАКВА ЖЕРТВА САМО! Знаем, че сте вече и толкова нагли, че не се криете. Това е. А тия трите влъхви на снимката само като ги видя, и ...................................

Машалла!

По основните приоритети крадене ,корупция и ,кухи фирми на Пеевскии има сходство между ДПС босовете и тези на ГЕРБ от 15 години. Ако Слави Трифонов влезе в тази нова сглобка ДПС-ГЕРБ -ИТН под каквато и да е форма с изтъркания девиз в името на ,,Народа и евратлантиьма “ това ше е края им.Затова решението е нови избори с участието на 70% от негласувалите в противен случай тежко и на България и българите.

Българите са много мили с чуждите и бързо ги приемат за свои. Бедата обаче е там, че те много лошо се отнасят към своите си.

Кой пак гласува за Тиквата ?

"Имаме сходство с ДПС по основните приоритети" - то е ясно - вие имате влажен кафяв кобур, а дпс рязан ятаган

България отдавна е районирана между ГЕРБ и ДПС. Така че не само имат общи интереси (да се граби яко), но нямат и сериозни сблъсъци на интереси. Но дай да видим как ще намират трети разбойник, който още не е включен в схемите.

Една интиресчийка има сходства с турска партия. гн-ус.

Посланик Кенет Мертен

Айде бе, имах си аз

Слугини на Мафията.

да организира млади и красиви ултраси по площадите, но само с 20% търпеливият българин ... не знаеме !

Едно време тия имаха фейсбук група "ОБИЧАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ БОЙКО И ГЕШЕВ" После гешо като стана лош го махнаха и освободи празно място Сега спокойно гербавите могат да си прекрстят групата на ОБИЧАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ БОЙКО И ШИШИ" жалкари

А кажете дали беше случайно, че ППДБ се появи и взе властта, точно когато трябваше да се взимат едни милиарди от ЕС по Плана за възстановяване - за да започнат с усвояването на средствата... Лека организацийка... А Кирчо каза "нито патрон за Украйна", когато стана премиер.... Дали е целувал ръка на Путин не се изясни, но рубли е определено е взимал... Е, не толкова много, колкото "дерогатора на руска газ" Кокорчо... Маргарит и Маргарита - цъфтял съм и ще продължавам да процъфтявам! Който не го е гледал, да го гледа. Така се случват нещата по тея ширини...

Абе ти кажи за Бойко и Шиши не отклонявай темата към някакви фантасмагории Шиши ли еве Боце или си правят 69?

Използваш пост, който ти е направил впечатление, за да напишеш някакви глупости и лъжи. ДБ се появи преди доста време. Парите тръгнаха ли? Колко са усвоили ПП-ДБ?

Е как така ма, свинкя? Нали тиквата преди изборите каза, че колкото и депутати да имат двете партии, няма да управляват заедно?! Или пак лъжите на тиквата лъснаха?!

А кажете дали беше случайно, че ГЕРБ се появи и взе властта, точно когато влезнахме в ЕС - за да започнат с усвояването на средствата... Лека организацийка... А Борисов каза, че подарил куче на Доган, когато го направил генерал... Дали е целувал ръка не се изясни... Ама като гледам как се целуват ръце в ГЕРБ - много вероятно... Маргарит и Маргарита - цъфтял съм и ще продължавам да процъфтявам! Който не го е гледал, да го гледа. Така се случват нещата по тея ширини...

Даа всички знаем че имате схотство с ДПС по основните ви приоритети ,,крадене и преяждане с власт,, !!!

Докато не се появи Народна Република България отново, все така ще я караме. Диктатура на либерализма! Под знамето на Народна Република Америка - обединени Народни Цати Текас, Калифорния и Флорида! ЕС да стане ЕНС - Европейски Народен Съюз - Заедно срещу социализма и капитализма!

Ама ний туй сходство още от 2009-та годна го гледаме и знайм.. Булгартабак, ТЕЦ Варна, 350 милиона за удълбочаване на пристанището на ТЕЦ Варна, студения резерв за ТЕЦ Варна, 500 милиона за "ремонт" на язовирите и т.н., и т.н. Колкото и вождо ви да се пънеше и пенявише от трбуната на парларето, че Доган и Прасчо са го поръчвали.

Тим Магнитски

Партизаните от ППДБ няма ли да се включат нелегално, да речем от една гора в центъра на София?

прояви въображение и си измисли ник, този го ползвам отдавнал

Успех на ГЕРБ и успех на България! Време е хаосът и безвремието от последните 4 години да приключат. Другата година в Шенген и в еврозоната!

Партизаните от ППДБ няма ли да се включат нелегално, да речем от една гора в центъра на София?

Тиквоний защо не излезе да го съобщи това, ами е оставил Мис Пиги да се поти на микрофона?

Има си хас баш с тях да нямате сходство.

Коментари - Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС по основните приоритети | Днес.dir.bg

Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС по основните приоритети

"Говорим за правителство, което е на споделената отговорност и документ, който евентуално ще предложим", обявиха от преговарящия екип на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Деница Сачева: Имаме сходство с ДПС по основните приоритети | Днес.dir.bg

Коментари

Всичките лъвове - юнаци, които плюят и кълнат ГЕРБ и ДПС, трябваше да кажат това на изборите. Не гласувате, ходите за риба, или пък раздробявате парламента с Величие, Възраждане, ИТН, БСП а сега ревете. Реви Марко, реви братко да се радва Боко и Доко.

Три гербави гъгрици, особено Сачева, само като я видиш колко е злобна и нагла е само за заместник на Хитлер! ОПРАВЕТЕ СИ КЕПЧАТА В ШИ-НИЯ САЙТ!

Сходството ви е пълно.

Шиши ще ви муши.

Пак ще пиете турско кафе, но този път без шекер.

А то остава и да не се разберете с циганите. Нали сте същите като тях.

На България й беше отредена ролята на загиваща нация в сценарий, подпомаган от появилата се след 10 ноември "нулева политическа класа". Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите. Навсякъде. На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и бандити. Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати от тях в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация… България стигна до задънена улица на своето историческо развитие по всички параметри. Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и е огромна лъжа. Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа, а може би и в Света. Приватизацията беше разграбване на създаденото от поколения българи национално богатство. След 1990 г. се извършва систематично разграбване и унищожение на страната, отслабване на българската държавност, обедняване на огромна част от българите и стремително задълбочаваща се социална диференциация. Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност и патриотизъм, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали. България е първа в света по-най-бързо намаляващо население. Досега, след 1990 г. е загубила 20% от населението си, до 2050 г. ще загуби още 22%, до около 5 милиона.

Насаденият ни режим след 1990 г. беше "насаден" именно от неуките, некадърни и крадливи комундета и убийци, които осъзнаха, че няма как да "завещаят" всички държавни ресурси на гнусните си копеленца и се "пребоядисаха" за една нощ в "капиталисти" и "антикомунисти". Честито на "печелившите" ...

Всеки, който подкрепи мутрите Борисов и/или Пеевски се делегитимира и компроментира, защото всички знаят, че те са мутри, измамници, крадци и рекетьори - престъпници и рецидивисти! Това особено важи за мутрата-псевдопатриот Слави Трифонов, защото не друг, а точно той влезе в политиката и подлъга подръжниците си, че го правел за да изчегъртал ГЕРБ.

са си лика прилика, даже се съмнявам, че Лойко е участвал в Зачеването на Дебелян. Само не знам дали е бил майката или бащата.

с Шиши са си лика прилика ....свине

Слоница Квачева пък на кого му дреме какво ѝ минава през еднобраздния мозък....

А едва ли има някой да е изненадан от схадството ви. Каквото и да се каже за вас , ще е малко.

Верно имате схосдтво в основните си приритети : корупция,злоупотреби,протекционизъм,преследване на неудобните

ама банкянската Мутра не смее да излезе за го каже пуска тия трите да обират псувните от редовия гербер щото до вчера ги лъга че няма да прави коалиция с ДПС а то всъщност това е била целта на бутането на предното правтелство обаче не им излезна сметката и не им стигат гласовете аххахахахахаха курец!

ГЕРБ - ДПС -> една монета с две страни! Нищо изненадващо няма че в тия две организации има пълно припокриване на политики

Двете бузи на един за....дник!

.....битката за кокала е вечна между бандите.....кой-кого, кой повече....

Има си хас да нямате сходство, нали сте едни същи крадливи хайдуци. Мамка ви долни изроди!

Моля, кажете как е адреса на ФБ групата "ОБИЧАМЕ БОЙКО И ШИШИ" която замени остарялаа "ОБИЧАМЕ БОЙКО И ГЕШЕВ" създаденя от активни гербави

досега дпс е било на власт с беров кобурга станишев и орешарски! вие дрОгаре нямахте нищо против! а сега, ако е с герб имате против! що тъй, бе червенотиквеничковци???

да бе гербав само гешев ви липсва щяхте да сте като тримата мускетари направи вашта мамка мафиотска

добре, смешко, този отговор е като за пред кварталния клуб по интереси на бсп! само дето нестига че дпс е навласт с бсп, веднаж ви беше и мандатоносител! много сте жалки това комунделсоциалистите! ако продължаваш да се пениш, ще ти напиша състава на всичките ви комунделски правителства с министрите на дпс !

Каква е разликата междзу една герб-калинка и един първокласник? Първокласникът може да състави просто изречение без грешки.

а ти нещо по темата можешли да сътвориш, или чакаш първолака на съседката да ти подсказва?

Да,една кучка ви е окучила.

Ясно, че ще имате сходство с основните приоритети на ДПС. То е ясно КОЙ пише приоритетите на ГЕРБ.

Явно тази ДЪРЖАВА не е на българите, а на политическото его и жаждата за лична финансова изгода...До какво дъно трябва да стигне икономиката и българите за да се наситят партийките с претенции извън достигнатото от изборите...Не бива да се интересуваме от политическите формации, а от действителни и изпълними рещения за съвземане на икономиката и нормален, перспективен живот на редовите хора

ще видим , кой ще е златния пръст-Величие, ИТН или БСП.

и трите ще дадат нужното от себеси! те всички са продажници!

Залагам на ИТН

Сходство между Шиши и Тиква.

Тръгна от онова мазно дето не е син на баща си - Царя. Той извади ДПС от изолатора и докара Борисов. От онова 8-5-3 насам мафията глътна държавата.

Отдавна знаем, че имате сходство, ГОСПОЖА - мафиотските приоми на двете ви структури (не партии!) са ни известни! И аман от изтърканото, че за "приоритети" и че за нас го правите. КАКВА ЖЕРТВА САМО! Знаем, че сте вече и толкова нагли, че не се криете. Това е. А тия трите влъхви на снимката само като ги видя, и ...................................

Машалла!

По основните приоритети крадене ,корупция и ,кухи фирми на Пеевскии има сходство между ДПС босовете и тези на ГЕРБ от 15 години. Ако Слави Трифонов влезе в тази нова сглобка ДПС-ГЕРБ -ИТН под каквато и да е форма с изтъркания девиз в името на ,,Народа и евратлантиьма “ това ше е края им.Затова решението е нови избори с участието на 70% от негласувалите в противен случай тежко и на България и българите.

Българите са много мили с чуждите и бързо ги приемат за свои. Бедата обаче е там, че те много лошо се отнасят към своите си.

Кой пак гласува за Тиквата ?

"Имаме сходство с ДПС по основните приоритети" - то е ясно - вие имате влажен кафяв кобур, а дпс рязан ятаган

България отдавна е районирана между ГЕРБ и ДПС. Така че не само имат общи интереси (да се граби яко), но нямат и сериозни сблъсъци на интереси. Но дай да видим как ще намират трети разбойник, който още не е включен в схемите.

Една интиресчийка има сходства с турска партия. гн-ус.

Посланик Кенет Мертен

Айде бе, имах си аз

Слугини на Мафията.

да организира млади и красиви ултраси по площадите, но само с 20% търпеливият българин ... не знаеме !

Едно време тия имаха фейсбук група "ОБИЧАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ БОЙКО И ГЕШЕВ" После гешо като стана лош го махнаха и освободи празно място Сега спокойно гербавите могат да си прекрстят групата на ОБИЧАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ БОЙКО И ШИШИ" жалкари

А кажете дали беше случайно, че ППДБ се появи и взе властта, точно когато трябваше да се взимат едни милиарди от ЕС по Плана за възстановяване - за да започнат с усвояването на средствата... Лека организацийка... А Кирчо каза "нито патрон за Украйна", когато стана премиер.... Дали е целувал ръка на Путин не се изясни, но рубли е определено е взимал... Е, не толкова много, колкото "дерогатора на руска газ" Кокорчо... Маргарит и Маргарита - цъфтял съм и ще продължавам да процъфтявам! Който не го е гледал, да го гледа. Така се случват нещата по тея ширини...

Абе ти кажи за Бойко и Шиши не отклонявай темата към някакви фантасмагории Шиши ли еве Боце или си правят 69?

Използваш пост, който ти е направил впечатление, за да напишеш някакви глупости и лъжи. ДБ се появи преди доста време. Парите тръгнаха ли? Колко са усвоили ПП-ДБ?

Е как така ма, свинкя? Нали тиквата преди изборите каза, че колкото и депутати да имат двете партии, няма да управляват заедно?! Или пак лъжите на тиквата лъснаха?!

А кажете дали беше случайно, че ГЕРБ се появи и взе властта, точно когато влезнахме в ЕС - за да започнат с усвояването на средствата... Лека организацийка... А Борисов каза, че подарил куче на Доган, когато го направил генерал... Дали е целувал ръка не се изясни... Ама като гледам как се целуват ръце в ГЕРБ - много вероятно... Маргарит и Маргарита - цъфтял съм и ще продължавам да процъфтявам! Който не го е гледал, да го гледа. Така се случват нещата по тея ширини...

Даа всички знаем че имате схотство с ДПС по основните ви приоритети ,,крадене и преяждане с власт,, !!!

Докато не се появи Народна Република България отново, все така ще я караме. Диктатура на либерализма! Под знамето на Народна Република Америка - обединени Народни Цати Текас, Калифорния и Флорида! ЕС да стане ЕНС - Европейски Народен Съюз - Заедно срещу социализма и капитализма!

Ама ний туй сходство още от 2009-та годна го гледаме и знайм.. Булгартабак, ТЕЦ Варна, 350 милиона за удълбочаване на пристанището на ТЕЦ Варна, студения резерв за ТЕЦ Варна, 500 милиона за "ремонт" на язовирите и т.н., и т.н. Колкото и вождо ви да се пънеше и пенявише от трбуната на парларето, че Доган и Прасчо са го поръчвали.

Тим Магнитски

Партизаните от ППДБ няма ли да се включат нелегално, да речем от една гора в центъра на София?

прояви въображение и си измисли ник, този го ползвам отдавнал

Успех на ГЕРБ и успех на България! Време е хаосът и безвремието от последните 4 години да приключат. Другата година в Шенген и в еврозоната!

Партизаните от ППДБ няма ли да се включат нелегално, да речем от една гора в центъра на София?

Тиквоний защо не излезе да го съобщи това, ами е оставил Мис Пиги да се поти на микрофона?

Има си хас баш с тях да нямате сходство.