Карадайъ за вероятността да подкрепят кабинет: Не противоречи на законите на физиката

Лидерът на ДПС се определи като "охрана на всички граждани", запитан дали е вярно, че в парламента има депутат, който охранява Делян Пеевски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А гласува за мафията на мунчо а напускам ДПС

НАГЛОСТТА на негрите, циганите и мюсюлманите е безгранична. Но мюсюлманите убедително са първенци.

време да го пратим в Анадола.

Тоя е истински политик с опит знае и може да ги върже на възел всички продължаващи променливи

Шибан рязан мангал, с родина турция.

Тоя народ си заслужава Пеевски на първия ред, щом Нинова ще е на пиедестал.....

и д помощта на дюнметста Ф.Димитров и Ж.Желев бе регистрирана тази антибългарска,турска партия. Така доказахме че сме си турски роби.

Значи е крайно време да се закрие. "ДПС запазва традиционните си позиции - 9.6%." Съвсем логично! ДПС има "традиционни" позиции, защото е етническа партия! Последователите и от 30 години са 8-10% защото толкова са мюсюлманите в България. Последователите на ДПС не гласуват по политипески а по етнически подбуди. Не случайно, конституцията забранява етническите партии! Конституция на република България Член 11 Алинея 4!

КАРАДАЬ гледаше и се държаше като наакан на ТВ екран явно е че няма да има ГЮВЕЧ за ДПС с новото правителство и много компромат за търговия и канали с ХЕРОИН от видни ДПСари има

Аз мисля че избора на Карадайъ за Пеевски да стане депутат е фатален. Тази партия съвсем скоро ще стигне дъното. Но продължаваме напред с промяната !!!

Сравнете коментарите под статията за Костадинов и тази за Карадайъ. Казах ви, че тук не е като да няма нищожества, които дори възхваляват потурнака колко бил умен и мъдър, същият потурнак който твърди, че Турция му е майка родина. А родолюбеца - гняс и жлъч срещу него. Няма какво повече да кажа, черно на бяло е, пред погледа на всички.

Свежичко ли ви е още?

Да питам, вашите квадратнохлави избиратели кога ще почнат да плащат данъци?! Вие пари няма да видите повече! Гит бурда салак

Асен Кокорчо удря БАЛТИЯТА на пенсиите и инвалидни пенсии на МНИМИТЕ ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ които НЕ СА ЖИВИ но ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТОЧАТ пари от БГ Държава

Един коментатор каза, че един град в България бил още/ вече в Османската/ турска империя и да не ги закачат. Брей, така мислят някои хора. Тц, тц, тц.

Този, трудно говорещия български, от етническата, противоконституционна партия ДПС/ДОСТ/ДЕН, не му ли увира главата, че скоро ще почнем да спазваме конституцията и това раково образование ДПС/ДОСТ/ДЕН ще бъде разтурено а основателите му в затвора и с конфискувано имущество.

абе май разбира. виж как не му стига въздуха ;)) А как дишаше нагло няколко месеца по рано.

за мой най-голям потрес най-трезвомислещи са ДПС . Когато игнорираш образа на Карадайъ , а само чуеш думите и смисъла им - уви разбираш тяхната партия е с най-правила оценка на ситуацията , + това демонстрират и добра политическа култура и възпитание , Уви , жалка картина са останалите ни политици .

Това сериозно ли? С Пеевски на първия ред?

нека да не слушаме само думите а да гледаме и делата :))) Иначе думте ги е запомни пунктуално , трудно ги произнася но успява някак. Виж за изпълнението им доста се разминава с казаното.

А какво друго им остава!

ДПС трябваше да отидат с Пеевски :)

Карадайъ колкото и да не го харесвам е доста по-смел от Бойко. Загуби изборите за президент, но въпреки това води своята си партия пред президента. Бочко от своя страна се е скрил и не ще да каже гък, та си праща лакеите.

Вече смятам да гласувам за ДПС, писна ми от комуняги, дори тези новите ПиПи си напраВИХА КОАЛИЦИЙКА С ТЯХ.

Ооо дебел, мазен, потен, плешив, фъфлещ циганино, виждам, за огромно съжаление, още си жив. Интернешинъл чалга-кючек парти.

Грух грух грух изоставаме с плана с КРАДЕНЕТО

Орел, рак, щука и таралеж - това е новата коалиция. След като Дамаджаната ще им бъде МВР министър, правителството ще изкара около 3 месеца. Следват избори за връщане на нормалността.

Аман от предателски .урви