Коментари - ГЕРБ поиска 100 кмета и представи кандидатите | Днес.dir.bg

ГЕРБ поиска 100 кмета и представи кандидатите

ГЕРБ тръгва към местния вот за десета изборна победа, изразяваща се в над 100 кмета, 16-18 областни, и над 1700 общински съветници.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ поиска 100 кмета и представи кандидатите | Днес.dir.bg

Коментари

..."Аз съм прост, вие сте прости, за това се разбираме".... ЛЕ ЛЕЕЕЕ, цяла зала и то голяма пълна с такива. Ех НАРОДЕ, да ти е честита победата, след като искаш такива да те управляват.

Искам да си сверя часовника - коя година сме ?

Вече няма и година, до "ОБРЪЩАНЕ НА ПАЛАЧИНКАТА", а малко повече от месец. Скоро времето ще започнем не с години и месеци да го измерваме, а със седмици ... и най-накрая с мигове.

Конгрес на БКП, бай Тошо ръси селски лафове, клакьорите аплодират до припадък режисирани и дирижирани от бездарния и малоумен Сценограф Цветанов...

-кой уби ахмед емин...почетният -съд за ковачки -съд за цветан василев ...кога ...кога ....кога

щом първа сила е една класическа мафиотска банда, управлявана от мутра, а предизбония щаб на която се управлява от доказан престъпник. А всички останали са като тях.

100 кмета ми даитееее сто годин да ги управлявамммммммммммммммм

бандата на Борисов геРБ.

Политиците участват в престъпен сговор и оставят на ГЕРБ цялата власт. В София буквално изправят мавър от ДСБ, червен хобот от АБВ и мижитурка срещу самоковската даскалка от ГЕРБ. На всичко отгоре ДПС и Атака буквално побъркват електората с кандидатите си сякаш София е 12 млн.

Крадци и крадли!Вижте ги как са облечени,загладени...с тлъсти сметки в банките у нас и в чужбина.Избирай ги,глупави български народе!

Много се разбързаха "милите" ни ГЕРБ-ери. Та нали предизборната кампания започва чак на 25.09. Или за тях както обикновено всичко е разрешено. Щом бащицата на народа казва всичко може. За десета поредна победа са се запътили. Явно написаха вече хиксчетата на бюлетините и сега се чака момента на раздаване.Срещу Цветанов май имаше заведени дела, що дири по трибуните, ах да забравих за ГЕРБ всичко е позволено.

2. Георги Икономов - вън от Банско. Никога повече кмет като този. Некадърен, неморален и с ограничени умствени възможности. Елате и вижте какво направи насто-щата местна власт в Банско. Икономов и заместниците мъ-вън от Банско завинаги.

Днес конгресът на БКП (пардон Герб), беше охраняван жестоко от Народната Милиция. Около новото НДК (Арена Аремеец) бяха наредени милиционер до милиционер и не пускаха и пиле да мине. Задръстване на колелото на 4км (Площада на авиацията). Затворени булевард посока Дружба и Слатина. Чакаме ние в задръстването и гледаме как тонове автобуси от Кричим, Враца, Пловдив и т.н. минават с милиционерски кордон-новите орки-членовете на ППО (първияна партийна организация на БКП по места). Пълно беше с дргари и другарки, всички носещи хатиени, брандирани чантички -в син цвят с надпис -"Верни на Партията".....радостни, весели-докоснали се до вожда и учителя на народа Г. Димитров?..ъъъ.Тодор Живков?...абе не бе- Б.Борисов! - ми то все тая :)))))

ясночувалите вече са готови с изборните "резултати" Иначе ако някой анализира само коментарите тук - ще е наясно, че не само ГЕРБ или ДПС, но хората не искат никого от управниците,които са като бурените, самозасаждат се постоянно във власта

Миналата седмица ,при среща с журналисти,Цветанов ги призова да гласуват по съвест ...за ГЕРБ!!!!!!!! Сега бургаският кмет издига лозунг ,за да се спестят средства ,да се решат изборите от първия път! За средствата е прав!Един път ще дадат на мангалите и отрепките "помощи" и ако има балотаж ,трябва пак да се бръкнат!И това ,което изкараха от ремонтите и магистралите ,трябва да го дадат , горките!

А КОЙ ПОПИТА НАРОДА ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ДА СЕ ИЗХАРЧАТ МИЛИАРДИ ЗА МАГИСТРАЛИ??????? А КОЙ ПОПИТА НАРОДА ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ДА ИЗПЛАЩА 16 МЛРД ЗАЕМ????????????????? ЕТО ТОВА СА "УСПЕХИТЕ" НА ГЕРБ В РЕКОМУНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А кой плати това кието лепнах от КТБ? Пак Вие прости българи.

След като коментара ми "изчезна", аз съм сигурен, че на 25 октомври ще поставим началото на нашата ЕВОЛЮЦИЯ към БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НА ДУХА. Държава без цензура и без 106 място в класацията за свобода на словото, както е сега за 2014 година.

Ако дирА продължи да съществува може да сме и на 206 място.

Много дългосе задържа коментара ти, ей сега ще те изтрият тия продажници.

Мутра до мутра майноле......

Как няма да искате бре маскари?

Бойко, да ти кажа честно, боли ме гъза за твоите крадливи кметове и за алчните ти общински съветници. Ей продажно човече, Меркел затворя границите за талибани и муджахидини а ти днес на цирка платен с нашите пари бълваш глупости как едва ли не цяла Сирия може да бъде приета в България. Предател.

И той завалията вече може да борави с компютър.

И аз искам осъдения от вашата партия да е където е мястото на всички такива, но уви вИЕ все още сте на власт наглеци. Но деня на страшния съд е много близо.

Герберугииии, ще го поемете ли;-)

с нетърпение очаквам,въвеждането на задължителното гласуване,за да отида до урните.от година тренирам да рисувам член,с какъвто ще попълня бюлетината,без значение за кого ще я пусна.всичките ни политици заслужават само това

Настоявам за не повече от два поредни мандата за кметовете. Опитът показва, че в първия се ориентират, във втория правят нещо полезно, от третия нататък работят само за себе си /евентуално - за партията си/. Фандъкова е скромен и незабележим човек, сигурно е почтена, защото е учителка, но няма да гласувам за нея, защото е за трети мандат.

Не си прав, още от първият крадат като за световно, само Фандъкова не краде, тя не е кмет, краде истинският кмет на София - Тиквоний Банкянски ;-)

И в Добрич е така, не краде кмета Д. Николова, а краде кмета в сянка Ж. Мартинович.

Пази боже....Кунева,ако погледне бургаския Митко -за сделката със земите на първа линия,ще напише още два закона.

всяка секта би завидяла на подобна сбирка

16 Милиарда Заем с който ГЕРБ ни Натовариха за Поколения напред ...могат да им Купуват всички Избори за години напред ! Гласувам срещу ГЕРБ !

Още един мандат за герб и България няма да я има!!!!

OBI4AINO

Терминология като "по-боеспособна" партия на местни избори нещо не ми харесва!

комуне до комуне- отрочета на номенклатурната пасмина- достойни за Северна Корея

ГЕРБ!

Ако сте токова популярни и успешни, защо не напълнихте залата? Защо нямаше още 50 000 желаещи да влязат и да се докоснат просълзени до "месията"?

на тва сборище един пречупен кръст мноу шъ му оди))))

Повтарям, че не ми се коментира и не разбирам защо ДИР не ми публикува въпроса: Дали нашите кметове ползват тоалетни? Също така не разбирам как "гостите" на столицата от цял свят решават тоалетните си нужди. А на победителите със 100кмета, честито.

по герберски, и свинете не ги ядат.

Червените тролове ползвали и компютът, па и Интернет ... Похвално ;)

Що не откроиха кмета на Ямбол? Той доста по доста дела беше на подсъдимата скамейка, има висящо дело във ВКС, което се разхожда по инстанции. Явно добре си праща, защото и децата в града знаят какъв е!

Герб е една престъпна шайка, клонинг на БКП с мутренско ченгеджийско главатарство, която рано или късно ще сподели съдбата на БКП, на съдебната скамейка. Напразни са фалшивите евроатлантически вопли, за заблуда на обществото.

Герб за тези избори си напазарува кметове на едро! 50% от кандидатите досега са били кметове издигнати от БСП или други партии, за тези избори вече са кандидатури на Герб! все пак 16 милиарда, са си 16 милиарда,а като прибавим и субсидиите, и контрабандата и точенето на ДДС и %тите от "великото строителство"-пари за покупки има, не е, като да няма! Ренегати-също дал Бог!

ПРОЧЕТОХ ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ХОРАТА РАЗБИРАТ ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ,ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯТ КЛОН НА БКП-Д.С. ИЛИ АЗ ИМ ВИКАМ ВТОРИЯ ЕШАЛОН НА БКП-БСП!!!

КОЛКО ПЪТИ ПРЕДЛАГАХМЕ ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЧЕРНИ БЮЛЕТИНИ!? НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ, НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ПРЕДЛОЖЕНИТЕ - ЧЕРНА БЮЛЕТИНА! НО... НЕ БИ! ТОГАВА ... ДРУГ ВАРИАНТ: ЗАДРАСКВАМЕ ВСИЧКИ. ХЕМ СМЕ ГЛАСУВАЛИ, ЗА ДА НЕ НИ ГРАБНАТ ГЛАСОВЕТЕ, ХЕМ НИЩО НЕ СМЕ ИЗБРАЛИ ЗАЩОТО В ЛИСТИТЕ НАИСТИНА НЯМА НИЩО, НИЩИЧКО!

Путев, Изборите не са за чукундури,Бойко ви го каза -като не ти изнася,стани овчерин!

Вижда се кой е сътворил тази "гениална мисъл"! И кой я цитира! Овчарина и овцете му!

Kalin

То и аз искам от българските политици да спрат да крадат и да вземат да правят нещо разумно за страната ама.....нещат искат само власт и далавера!

С колкото и победи да се самохвали Партията, представителите й в парламента и правителството стават все по -немогливи. " Матриалът" е много лош, колкото и да го тиражираш! Ха- ха- ха, само че на наша глава, защото на всички им плащаме ние.

СТО ЦИРКИ ДА ИМ ИЗЛЯЗАТ НА ЗАДНИЦИТЕ КРАДЛИВИ!!!

Добре че има още субсидия за нещастни партийки като бсп и разни други малки хлебарки иначе отдавна да са свършили парите за форумни плювалници. Иначе честито на победителя, то е ясно кой за пореден път ще води България към европейското й бъдеще!

Засрами се! Другите може и да са хлебарки, но и тези не са по-добри. Какви победители може да са управляващи, заковали твърдо държавата си на незавидното последно място в ЕС. Впрочем, за приемането ни там те изобщо нямат принос, тъй, че няма с какво да се гордеят. Всичко правят по два пъти - лентичка - ремонт! На това ли се радваш? Ако това ни е бъдещето - срам!

Коментари - ГЕРБ поиска 100 кмета и представи кандидатите | Днес.dir.bg

ГЕРБ поиска 100 кмета и представи кандидатите

ГЕРБ тръгва към местния вот за десета изборна победа, изразяваща се в над 100 кмета, 16-18 областни, и над 1700 общински съветници.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ поиска 100 кмета и представи кандидатите | Днес.dir.bg

Коментари

..."Аз съм прост, вие сте прости, за това се разбираме".... ЛЕ ЛЕЕЕЕ, цяла зала и то голяма пълна с такива. Ех НАРОДЕ, да ти е честита победата, след като искаш такива да те управляват.

Искам да си сверя часовника - коя година сме ?

Вече няма и година, до "ОБРЪЩАНЕ НА ПАЛАЧИНКАТА", а малко повече от месец. Скоро времето ще започнем не с години и месеци да го измерваме, а със седмици ... и най-накрая с мигове.

Конгрес на БКП, бай Тошо ръси селски лафове, клакьорите аплодират до припадък режисирани и дирижирани от бездарния и малоумен Сценограф Цветанов...

-кой уби ахмед емин...почетният -съд за ковачки -съд за цветан василев ...кога ...кога ....кога

щом първа сила е една класическа мафиотска банда, управлявана от мутра, а предизбония щаб на която се управлява от доказан престъпник. А всички останали са като тях.

100 кмета ми даитееее сто годин да ги управлявамммммммммммммммм

бандата на Борисов геРБ.

Политиците участват в престъпен сговор и оставят на ГЕРБ цялата власт. В София буквално изправят мавър от ДСБ, червен хобот от АБВ и мижитурка срещу самоковската даскалка от ГЕРБ. На всичко отгоре ДПС и Атака буквално побъркват електората с кандидатите си сякаш София е 12 млн.

Крадци и крадли!Вижте ги как са облечени,загладени...с тлъсти сметки в банките у нас и в чужбина.Избирай ги,глупави български народе!

Много се разбързаха "милите" ни ГЕРБ-ери. Та нали предизборната кампания започва чак на 25.09. Или за тях както обикновено всичко е разрешено. Щом бащицата на народа казва всичко може. За десета поредна победа са се запътили. Явно написаха вече хиксчетата на бюлетините и сега се чака момента на раздаване.Срещу Цветанов май имаше заведени дела, що дири по трибуните, ах да забравих за ГЕРБ всичко е позволено.

2. Георги Икономов - вън от Банско. Никога повече кмет като този. Некадърен, неморален и с ограничени умствени възможности. Елате и вижте какво направи насто-щата местна власт в Банско. Икономов и заместниците мъ-вън от Банско завинаги.

Днес конгресът на БКП (пардон Герб), беше охраняван жестоко от Народната Милиция. Около новото НДК (Арена Аремеец) бяха наредени милиционер до милиционер и не пускаха и пиле да мине. Задръстване на колелото на 4км (Площада на авиацията). Затворени булевард посока Дружба и Слатина. Чакаме ние в задръстването и гледаме как тонове автобуси от Кричим, Враца, Пловдив и т.н. минават с милиционерски кордон-новите орки-членовете на ППО (първияна партийна организация на БКП по места). Пълно беше с дргари и другарки, всички носещи хатиени, брандирани чантички -в син цвят с надпис -"Верни на Партията".....радостни, весели-докоснали се до вожда и учителя на народа Г. Димитров?..ъъъ.Тодор Живков?...абе не бе- Б.Борисов! - ми то все тая :)))))

ясночувалите вече са готови с изборните "резултати" Иначе ако някой анализира само коментарите тук - ще е наясно, че не само ГЕРБ или ДПС, но хората не искат никого от управниците,които са като бурените, самозасаждат се постоянно във власта

Миналата седмица ,при среща с журналисти,Цветанов ги призова да гласуват по съвест ...за ГЕРБ!!!!!!!! Сега бургаският кмет издига лозунг ,за да се спестят средства ,да се решат изборите от първия път! За средствата е прав!Един път ще дадат на мангалите и отрепките "помощи" и ако има балотаж ,трябва пак да се бръкнат!И това ,което изкараха от ремонтите и магистралите ,трябва да го дадат , горките!

А КОЙ ПОПИТА НАРОДА ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ДА СЕ ИЗХАРЧАТ МИЛИАРДИ ЗА МАГИСТРАЛИ??????? А КОЙ ПОПИТА НАРОДА ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ДА ИЗПЛАЩА 16 МЛРД ЗАЕМ????????????????? ЕТО ТОВА СА "УСПЕХИТЕ" НА ГЕРБ В РЕКОМУНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А кой плати това кието лепнах от КТБ? Пак Вие прости българи.

След като коментара ми "изчезна", аз съм сигурен, че на 25 октомври ще поставим началото на нашата ЕВОЛЮЦИЯ към БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НА ДУХА. Държава без цензура и без 106 място в класацията за свобода на словото, както е сега за 2014 година.

Ако дирА продължи да съществува може да сме и на 206 място.

Много дългосе задържа коментара ти, ей сега ще те изтрият тия продажници.

Мутра до мутра майноле......

Как няма да искате бре маскари?

Бойко, да ти кажа честно, боли ме гъза за твоите крадливи кметове и за алчните ти общински съветници. Ей продажно човече, Меркел затворя границите за талибани и муджахидини а ти днес на цирка платен с нашите пари бълваш глупости как едва ли не цяла Сирия може да бъде приета в България. Предател.

И той завалията вече може да борави с компютър.

И аз искам осъдения от вашата партия да е където е мястото на всички такива, но уви вИЕ все още сте на власт наглеци. Но деня на страшния съд е много близо.

Герберугииии, ще го поемете ли;-)

с нетърпение очаквам,въвеждането на задължителното гласуване,за да отида до урните.от година тренирам да рисувам член,с какъвто ще попълня бюлетината,без значение за кого ще я пусна.всичките ни политици заслужават само това

Настоявам за не повече от два поредни мандата за кметовете. Опитът показва, че в първия се ориентират, във втория правят нещо полезно, от третия нататък работят само за себе си /евентуално - за партията си/. Фандъкова е скромен и незабележим човек, сигурно е почтена, защото е учителка, но няма да гласувам за нея, защото е за трети мандат.

Не си прав, още от първият крадат като за световно, само Фандъкова не краде, тя не е кмет, краде истинският кмет на София - Тиквоний Банкянски ;-)

И в Добрич е така, не краде кмета Д. Николова, а краде кмета в сянка Ж. Мартинович.

Пази боже....Кунева,ако погледне бургаския Митко -за сделката със земите на първа линия,ще напише още два закона.

всяка секта би завидяла на подобна сбирка

16 Милиарда Заем с който ГЕРБ ни Натовариха за Поколения напред ...могат да им Купуват всички Избори за години напред ! Гласувам срещу ГЕРБ !

Още един мандат за герб и България няма да я има!!!!

OBI4AINO

Терминология като "по-боеспособна" партия на местни избори нещо не ми харесва!

комуне до комуне- отрочета на номенклатурната пасмина- достойни за Северна Корея

ГЕРБ!

Ако сте токова популярни и успешни, защо не напълнихте залата? Защо нямаше още 50 000 желаещи да влязат и да се докоснат просълзени до "месията"?

на тва сборище един пречупен кръст мноу шъ му оди))))

Повтарям, че не ми се коментира и не разбирам защо ДИР не ми публикува въпроса: Дали нашите кметове ползват тоалетни? Също така не разбирам как "гостите" на столицата от цял свят решават тоалетните си нужди. А на победителите със 100кмета, честито.

по герберски, и свинете не ги ядат.

Червените тролове ползвали и компютът, па и Интернет ... Похвално ;)

Що не откроиха кмета на Ямбол? Той доста по доста дела беше на подсъдимата скамейка, има висящо дело във ВКС, което се разхожда по инстанции. Явно добре си праща, защото и децата в града знаят какъв е!

Герб е една престъпна шайка, клонинг на БКП с мутренско ченгеджийско главатарство, която рано или късно ще сподели съдбата на БКП, на съдебната скамейка. Напразни са фалшивите евроатлантически вопли, за заблуда на обществото.

Герб за тези избори си напазарува кметове на едро! 50% от кандидатите досега са били кметове издигнати от БСП или други партии, за тези избори вече са кандидатури на Герб! все пак 16 милиарда, са си 16 милиарда,а като прибавим и субсидиите, и контрабандата и точенето на ДДС и %тите от "великото строителство"-пари за покупки има, не е, като да няма! Ренегати-също дал Бог!

ПРОЧЕТОХ ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ХОРАТА РАЗБИРАТ ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ,ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНИЯТ КЛОН НА БКП-Д.С. ИЛИ АЗ ИМ ВИКАМ ВТОРИЯ ЕШАЛОН НА БКП-БСП!!!

КОЛКО ПЪТИ ПРЕДЛАГАХМЕ ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЧЕРНИ БЮЛЕТИНИ!? НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ, НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ПРЕДЛОЖЕНИТЕ - ЧЕРНА БЮЛЕТИНА! НО... НЕ БИ! ТОГАВА ... ДРУГ ВАРИАНТ: ЗАДРАСКВАМЕ ВСИЧКИ. ХЕМ СМЕ ГЛАСУВАЛИ, ЗА ДА НЕ НИ ГРАБНАТ ГЛАСОВЕТЕ, ХЕМ НИЩО НЕ СМЕ ИЗБРАЛИ ЗАЩОТО В ЛИСТИТЕ НАИСТИНА НЯМА НИЩО, НИЩИЧКО!

Путев, Изборите не са за чукундури,Бойко ви го каза -като не ти изнася,стани овчерин!

Вижда се кой е сътворил тази "гениална мисъл"! И кой я цитира! Овчарина и овцете му!

Kalin

То и аз искам от българските политици да спрат да крадат и да вземат да правят нещо разумно за страната ама.....нещат искат само власт и далавера!

С колкото и победи да се самохвали Партията, представителите й в парламента и правителството стават все по -немогливи. " Матриалът" е много лош, колкото и да го тиражираш! Ха- ха- ха, само че на наша глава, защото на всички им плащаме ние.

СТО ЦИРКИ ДА ИМ ИЗЛЯЗАТ НА ЗАДНИЦИТЕ КРАДЛИВИ!!!

Добре че има още субсидия за нещастни партийки като бсп и разни други малки хлебарки иначе отдавна да са свършили парите за форумни плювалници. Иначе честито на победителя, то е ясно кой за пореден път ще води България към европейското й бъдеще!

Засрами се! Другите може и да са хлебарки, но и тези не са по-добри. Какви победители може да са управляващи, заковали твърдо държавата си на незавидното последно място в ЕС. Впрочем, за приемането ни там те изобщо нямат принос, тъй, че няма с какво да се гордеят. Всичко правят по два пъти - лентичка - ремонт! На това ли се радваш? Ако това ни е бъдещето - срам!