Жандармерия в бургаско село заради изнасилено момче

Жандармерия има от снощи в бургаското село Дебелт, след като преди дни в училището там е изнасилено 11-годишно момче. Утре в селото ще има и протест.

Обратно в новината

Коментари - Жандармерия в бургаско село заради изнасилено момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам насилника да го преместят в училището на децата или внуците на Местан и Дон Цеци.

Местан какво казва по темата?

не стигматизирайте изнасилвачите. трябва да се учреди награда на името на местан и дпс за онез, които се чувстват право-свободни да правят каквото си поискат с другите. всичко друго е ксенофобия... хахахаха.. ей!!!!

Ако и сега си затворим очите пред тази гавра, ако и сега си замълчим и си затраем - то българската нация заслужава да бъде затрита и да изчезне от лицето на земята...

да идваме ли с радецки да ви освобождаваме?

май-май е крайно време.

До кога ще търпим циганите в тая тъпа държава да изнасилват децата ни и бият лекарите, а на всичкото отгоре ще им даваме помощи от нашите пари.

Rick

и да убиват и изнасилват пенсионерите

щом сте си избрали да живеете в циганска държава ще си носите последствията от избора !

Защо ли се случва това? Обяснения, всякакви. Само дето никой не споменава: КАКВОТО Е ГОРЕ, ТАКОВА Е ДОЛУ. Или, КАКВОТО Е ВЪТРЕ, ТАКОВА Е И ОТВЪН. "ГОРЕ СА КРАДЦИ И КЛОНИАЛИСТИ, ДОЛУ СА БАНДИТИ И ИЗНАСИЛВАЧИ." От вътре сме бездуховни, навън е ЧАЛГА и ЦИГАНИЯ. И все пак, ЗАЩО ЛИ СА ТАКИВА КОСМИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ? Защо Законът за Сводният Избор, е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН? Защо ли Законът за Божествената Любов, е НАЙ-МОЩНАТА СИЛА в Космоса? ЗАЩОТО ИНАЧЕ, Е БЕЗПОРЯДЪК, ХАОС. Обаче след 25 години хаос в България се заражда РЕДЪТ и ЗАКОННОСТТА. И този процес, в следващите седмици и месеци, ще набира все по-голяма скорост и динамика.

Стига с тези Ню Ейдж глупости! Говори по същество! Космически закони, сили...... Има една сила и един Бог всичко идва от него и всичко е заради него. масовия българин е просив него и за това не е благословен! И за това завижда на благословените и само търси под вола теле. Не се ли покае този народ няма да види добро! Къде, къде по-големи народи са изчезвали за нула време в момента в който прекалят!

Не трябвали това да е водеща новина редом до тази на здравния министър струва ми се че избирателно ги слагат

Масово българското население навсякаде незнае как да се защитава и не се сплотява в групи, движения или организаций ,когато срещу тях има група разрярени роми или нещо подобно. Вече дори няма и казарми където да те научат на основни бойни познания или от коя страна се държи автомата. Мисля че в росия се събират на такива големи групи и ги обучават допълнително за улични боеве.

Съгласна съм, че щом държавата отсъства трябва да се самоотбраняваме някак си, не сме овце в края на крайщата. Ама що така неграмотно бе човек. ОгранизациЙ звучи като име от римско време, организациИ е мн. число на организациЯ. За това, че си написал рОсия вмвесто РУсия не ми се даже говори. Не, че те уча, ти ако досега не си се научил/а няма и да се научиш, ама не можеш да даваш съвети, при положение, че си чак толкова отчайващо неграмотен. Кой ще те вземе насериозно.....

писаното в Стария завет - око за око, зъб за зъб! За недоумяващите този насилник публично да бъде насилен и кастриран и то не от друг, а от собствения му баща който го е създал и възпитал!

Е и, какво като има жандармерия ??? Трябва да има бърз съд и присъда за циганският педофил - изнасилвач ! Не трябва да го оставят на свобода, опасен е !!!

Ало, БХК защо мълчите. Вчера бяхте много бързи. Всъщност вие кой защитавате?! Или за защита на българи (пребити, със спрян ток, загубено жилище и т.н.) не ви плащат?

Очаквам от БХК да се намесят и да искат връщане на циганина-насилник в училището като му се гарантира правото да изнасилва и други ученици. Никой няма право да дискриминира циганите у нас като ги лишава от правото им да нарушават всички възможни закони и морала. БХК твърдо застават зад всеки престъпник, стига да може да си плати. Ако няма пари - може и в натура. Дано пострадалото дете се възстанови и дано някой от БХК се сети да му прати поне една извинителна телграма за действията на подотчетните им цигани.

За съжаление това е действителността!!! На постоянно "виещите" за права цигани им остана единственото задължение в Р.България - да осъществяват посъвместен терор на издържащите ги безправни българи. В правата им влизат крадене на ток, вода, незаконните постройки, грабежи във вякакъв род, изнасилвания, побоища над българи отстояващи спазването на реда и изпълняващи задълженията си в тази държава. И всичко това, да не би на електоралния циганин да се намали "плородността", а спазването на законите остава единствено и неизменно задължение на вече неиздържащо измъчените БЪЛГАРИ в немилата си Родина.

Тъй като нямаме правосъдие, а такива случки служат само за вдигане на рейтинга на тъпите телевизии, няма нищо по-логично от това човек да вземе нещата в свои ръце. И сигурно би имало успех, понеже тук нищо не се разкрива и никой не се съди. Самата държава е удавена, заради лоши приоритети на общините. Глутници от вълци, чакали и подивели кучета бродят къде ли не. Спирам до тук, за да не излезе че давам идеи. А иначе присъдата за този случай е точно две тухли.

Безопасността от двете тухли, предполага да си пазим палците.

Александър Морфов и Христо Мутафчиев да не се снишават, а да заемат позиция за управлението на техните покровители. За управлението им и неговите неизбежни последици, част от които са предмет на публикацията.

Тоя направо ги е съсипал. Явно си трябват драконовси мерки за борба с.... Прочетохте ли, че им е държало влага от 1978 до 1992 година. Доста време след като този генерал ги е мачкал.

стягам багажа и ви идвам на гости,за решаване на проблема

жандармерия-хахаха....има ман...гали-има проблем,няма ман...гали-няма проблем....време е да вземем нещата в свой ръце,а именно-развитие на газовите заводи,химическа и козметична индустрия,а това което остане може да реши и проблема с гладните

Sm3hurk0

Преди години е имало подобен случай в гр. Пловдив или гр. Пазарджик. Тогава наистина са изкарани танковете и махалата е била заличена. Командващия "парада" се е казвал генерал-майор Чочоолу. Бил е член на БКП, но явно това са начините за справяне с подобни явления.

Sm3hurk0

Тази история ми е разказвана от баща ми и съм написал по спомени... Ако има хора от Пловдив или Пазарджик, нека попитат баба си или дядо си и да я напишат историята.

Как легендарният ген. Чочоолу напада "Столипиново" Копирайте текста в търсачка и ще прочетеш цялата история, драги ми Смехурко.

Sm3hurk0

Благодарности от все сърце ! Точно това е историята.

а Болен, къде е Болен Сидеров?

Брой си рублите, какво да прави?

В Сингапур за да имаш второ дете-трябва да имаш висше !!!Иначе санкциите са страшни!!!А тука най-непълноценната прослойка от обществото ни друса кючек и сере на главите ни...а ние се правим че вали !!!До кога????

Така ще е докато толериранията ни тресе. Американците си имат "ЧЕЛЕН ОПИТ", в геноцида. Нима не се вижда какво става на територията "България", под "вещото" ръководство на колониалният губернатор? Да вземем китайското семейно законодателство! Там комунистите са само с цвят - ЧЕРВЕН. Нашите комунисти тук са пък ХАМЕЛЕОНИ - бояджии. "Етническият проблем" няма да го реши ни Местан, ни Радан. Ще се реши от САМО СЕБЕ СИ, поради ПОЛИТИКАТА на Свети Петър за гроздоберът на "лозето Ми". В "Слънчевата система" сега, има вече пристигнали хиляди флотилии с космически кораби, в очакване началото на кампанията с "вересиите".

Ето за това най толерантните българи плащаме на 60000то МВР,за да охранява мангалите и парламента.Защо е т.н.Жандармерия в с. Дебелт,за да пази циганите.Тогава нека циганите плащат заплатите им.Само симулират работа.Пак всичко чудо за три дни.И като си отидат какво става тогава?Не ,много изтърпяхме през тези 25г.

пропусна че охранява и гейпарадите!

ПОлицията,не ви се плащат данъци ,за да пазите мангалите

" докато друг ученик от ромски произход е гледал насилието и не е направил нищо. " на такива им викат 'перде' - той е щял да направи нещо, ако някой се опита да попречи на деянието.

Къде са циганите от БХК (бълг. хелзински комитет) - защо мълчат тези п.....сти!?!?!?!?!?!

Те са активирани сега против м-р Москов!

Ако българинът не се събуди от летаргията и мързела в които кисне повече от 20 години, не поумнее и продължава да се надява други ( например политиците) да му вършат работата, подобни случаи ще станат рекламни екшъни на нашето битие. Лицемерните приказки за човешки права, които идват от Запад, всъщност целят да предотвратят движението на циганската общоност на Запад, за наша сметка, въпреки основни принципи за функциониране на ЕС, един от които е свободно движение. Разбира се не всички цигани са изверги както въпросния кътил! Интересно какво щеше да стане , ако това се беше случило във Франция, ази люлка на демокрацията.

Родната полиция ГИ пази.

Аз предлагам да създадем хелзингски комитет за защита на канибалите. Ми това са им културните традиции на хората, защо да се лишаваме от такова културно разнообразие...

Алооо, ДИР-а, защо ми изтрихте комента? Писах,че има ли циг...н, има проблем; няма циг...н,няма проблем! Къде е етнически нетолерантен?!

Къде е сега т.нар. БХК (Български хелзингски комитет) да ни обясни същността на деянието??? Да защити правата на представителя на малцинствата??? Къде са тези голямоусти и добре платени соросоидни МИШКИ???

Дир, триете коментари, които назовават истината! Казвам пак, че е извършено отново зверство от циг..и. Докога ще търпим издевателствата над българите?

Цензурчето на ДИР.БГ,явно е ЦИГАНИН-затова трие коментарите.

Престъпника отново ЦИГАНИН!Какво ще каже циганския лидер?Докога държавата ще си затваря очите за нещата които стават с участие на ЦИГАНИ?