Коментари - Полина Карастоянова отрече да е ”ракиен” лобист | Днес.dir.bg

Полина Карастоянова отрече да е ”ракиен” лобист

Нямам обвързаност с асоциации на винаро-лозарите, заяви депутатката от Патриотичния фронт Полина Карастоянова, чието изключване от ПГ поиска Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Полина Карастоянова отрече да е ”ракиен” лобист | Днес.dir.bg

Коментари

гърбава подлога

Народното събрание решава за г-жа Полина Карастоянова.

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Тази е лобиска,да не се прави ,че е от "гражданската квота"!Било "в полза на икономиката",на коя икономика бе госпожо,на спиртно есенциевата ли?Да се изключи,това е нахалство,особено за домашната ракия,екологична,без химия?Те не могат да съберат акциза от горивата,губи се един милиард от далавери,те стигнали до казаните!Я оправяйте тарикатлъците на монополите,не се заяждайте с дребните пари!Защо софтуера на митниците постоянно се разваля и когато е вкаран акциз на гориво,изведнъж изчезва,да ви имам софтуера!

Това е смешно със селската ракия... Не си позволявай да си играеш друг път :), без да мислиш....

НЯКОЙ НА НЯКОГО НЕ СЕ Е ОТЧЕЛ.....

Не щеме ний богатства не щеме ний пари а искаме ракията на старите цени

Лъже урвата! Лъже и другата урва с винетките дето храни друга частна фирма за печат и разпространение на малко пластмасови лепенки! Лъжат и Мента Стоянова дето вдига данъци уж да пълнят бюджета! Лъже и Кунева дето иска по анонимни доноси да се изпоизбием! Лъже и Сандъкова дето храни Центъра за градска мобилност с фалшиви паркинги и ограбват цяла София! Лъже и Бъчварова дето се прави на вътрешен министър и смачка полицията за смях да стане! Лъжат всичките урви!

Естеееествено. Тя широкоспектърна.

За кво реве Симеонов?!? Нима не знае кво е това чудо - бивша стюардеска, комунистическа снахичка, царска депутатка, с 1 дума - пача! Тя ще ми каже на мен кога и по колко ракия да варя. Ай сиктер ма!

как стои въпроса във 2 други европейски държави със производството на домашна ракия. Хърватия и Унгария. Как стои въпроса там? Ако някой знае или има време да сподели, моля.

КОГАТО В СРЕДАТА НА 80Г ОТ МИНАЛИЯ ВЕК ГОРБАЧОВ ПРИЕ КРУМОВИ ЗАКОНИ СРЕЩУ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА АЛКОХОЛ -РАЗБИРАЙТЕ ВОДКА,САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ РЕЙТИНГА МУ ПАДНА ДРАСТИЧНО И НИЩО НЕ БЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ВЪРНЕ ОТНОВО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!ЯВНО У НАС СЕ ТЪРСЯТ ВСЯКАКВИ СЦЕНАРИИ, ДА РИТНАТ СТОЛЧЕТО ПОД БАТ БОЙКО! ОСВЕН БРАТСКИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИТЕ ,ДРУГОТО КОЕТО НИ СБЛИЖАВА С ТЯХ, Е ЛЮБОВТА КЪМ ДОМАШНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА СПИРНИ НАПИТКИ!! БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВАРИ РАКИЯ НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАКОНИТЕ,ЛОБИТАТА,ДАНЪЧНИ И АКЦИЗНИ!!! ЗАЩОТО ТОВА Е В КРЪВТА НА БЪЛГАРИНА,ТО Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО И НЯМА ОТЪРВАНЕ!ТЪПИТЕ НИ ФИНАНСИСТИ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ ПРОБЛЕМА НЕ Е В БАЙ МИТЮ КАЗАНДЖИЯТА ОТ ПОИБРЯНЕ, А В ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ,ЗАЩОТО ТАМ СА ЛОБИТАТА,ТАМ Е ВНОСА НА СПИРТ ОТ КОЙТО СЕ ПРАВИ 10 ГОДИШНА "ИСТИНСКА ОТЛЕЖАЛА ТРОЯНСКА СЛИВОВА" ,ТАМ СА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И СЪОТВЕТНО КОРУПЦИОННИ СХЕМИ С ДАНЪЧНИ И АКЦИЗНИ СКЛАДОВЕ!! Я МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРИХОДИСЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ОТ НОВИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ НА ЗАКОНА ЗА АКЦИЗИТЕ!!НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ОТГОВОРИ, ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ!! И ТЪЙ КАТО ВАРЕНЕТО НА РАКИЯТА Е СВЯТО, МЪЖКО ДЕЛО, ПО ДОБРЕ КАКА ПОЛИНКА ДА ЛАПА ПИШКИ МИСЛЕЙКИ СИ ЗА ЧУЧУРА ЗА БАЙ МИТЮ ...ОТ ПОИБРЕНЕ!!!

Това последното наистина е гениално.

БРАВО! Като изключим никати,всичко останало е много точно-особено края.

Валери Симеонов успя да се изложи МНОГО. Сега се чуди накъде да се завърти и кам да замажа положението. Явно е осъзнал каква глупост успя да сътвори с това непремерено и емоционално изказване

Стига с тези евтини жени и ракии... Ще направите от тази куртрегерка "национален герой"

Полито е вече година(?!) в парламента и никой не беше чувал за нея, освен тези, който и знаят номера за повикване, а ето сега - всички вече знаем коя е - Шеф на комисията по куРтура!

И зам. шеф на комисията по туризма.

"Бих подкрепила всяка законодателна инициатива, която има за цел финансово, икономически мерки да дисциплинира пазара и да ограничи дела на сивия сектор.", твърди Полина. Добре! Имам питане обаче, основана на дългогодишни наблюдения: Слънчев бряг - алкохолна вакханалия! Многократно изземвани количества нелегален алкохол, РАЗЛИЧЕН от РАКИЯТА! КОЙ го произвежда, Полинке - дали селските ракиджийски казани или онези мастити алкохолни босове с "легален" бизнес?! Тях изкарахте ли ги вече ептен на светло?;о) В близост до Сънито се сещам поне за един;о))))

За какъв лобизъм иде реч? Кога на село са си купували ракия от Винпромите?! Същината е много просто - казани с 500-1000-2000 литра обем правят промишлено количество алкохол и трябва да плащат данъци върху печалбите си. За малките казани - варете си на воля за собствена употреба! Ако продавате - плащате данъци. Просто и ясно. Това са пари, които влизат в държавата и се плащат пенсии, здравеопазване и останалите разходи, които ползваме всички.

Кухо лейко, от данъците за ракията се плащат "пенсии, здравеопазване и останалите разходи" ..... що не спретнат един читав закон против прането на пари....и тогава всеки може да си вари ракия и на автобусната спирка

данъци се плащат пенсии и т.н. щом има производство и търговия трябва да има и данъци. това е няма какво да се кометира повече

Ти наистина си куха лейка! Ходил ли си на село да вариш ракия на селски казан? Те не са по-големи от 300-400питра!

Щом са 300-400 литра - няма проблем! Промените касаят само казаните НАД 500 литра.

Мен ми се струва,че в недалечно бъдеще алкохола ще бъде табу по таз географска ширина. (Справка - забранен със закон в ислямските халифати). Та тогава таз същата Поли, за кой ли ще лобира.....Май за производителите на вазелин...

Много по важно е това което е казъл Атанас Ататанасов пред БНР/статия фрог нюз А то е..ако сменят Христо Иванов... ДСБ излизат от управлението ,те са едно. Какви ракии..какви пет лева??

и това ли е важното днес? какво била изтролила някаква, слабоумна лелка... !?

Полина Карастоянова стана печално известна с фоторазказ на столични папараци, които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с оттренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. Позавехналата 40-годишна стюардеса, майка на двама сина, направи за резил доцента от Пловдив Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозна въртиопашка се отдаде на Александър Томов /Лупи/ и стана отговорник по международната дейност в неговата забравена от всички партия. Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир - Пловдив, но бодигардовете му издадоха на бойката Вили Гергова среднощните попълзновения на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Полито беше изритана с шутове от Пловдив. Честите срещи на Полито с Васил Иванов Лучано в кръчмата "Родерик" станаха причина Стефка, непримиримата съпруга на бившия спортен министър, да го натири от общия им дом. По време на управлението на ГЕРБ настъпиха мрачни дни за амбициозната сподвижничка на Красимир Гергов и тя сякаш потъна вдън земя. За да се появи като вестителка на "новия морал" и "достойнството в политиката" на Слави Бинев.

Бравос за инфото. Ето такъв човек ми е нужен като ми затрябва дедектив.

Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ и ШЕФ на Националната лозаро-винарска камара. Ама иначе няма лобизъм. Усещаш ли врътката?

Професионален опит на Пламен Моллов Þ Инженер-технолог към ТК БалкантуристПловдив от 1984 до 1985 г. Инженер-технолог по НИС на ВИХВП, Пловдив от 1985 до 1987 г. Þ Асистент в катедра Технология на консервирането на плодове и зеленчуци от 1987 г. Þ Доцент в катедра Консервиране и хладилна технология от 1999 г. Þ Професор в катедра Консервиране и хладилна технология от 2009г. Þ Ръководител на катедра Консервиране и хладилна технология от 1999 г. Þ Функционален Декан на ВИХВП, Пловдив от 1999 г. до 2001 г. Þ Председател на Общото събрание на УХТ от 2011 г. Þ Член на Факултетния съвет на Технологичния факултет от 2011 г. Þ Член на Академичния съвет на УХТ от 2011 г. Þ Депутат в 39-то Народно събрание от 2001 до 2005 г. Þ Председател на Комисията по земеделието и горите при 39-то Народно събрание от 2001 до 2005 г. Þ Председател на група за приятелство България Германия от 2003 до 2005 г. Þ Депутат в 40-то Народно събрание от 2005 г. Þ Зам. Председател на комисията по земеделието и горите при 40-то Народно събрание от 2005 г. Þ Член на комисията по образованието и науката от 2005 г. Þ Председател на парламентарната група на НДСВ към 40-то Народно събрание от 2007 г. Þ Председател на група за приятелство България Швейцария от 2005 г. Þ Председател на Националната лозаро-винарска камара в България от 2007 г. Þ Председател на Комитета по земеделие и храни към КРИБ Þ Вице Президент на Българската федерация по шах Þ Председател на шахматен клуб Локомотив 2000, Пловдив Председател на клуб по конен спорт Херос, село Войводино, обл. Пловдивска от 2002 до 2008 г.

Големите винпроми си купиха депутати! Сега като ликвидират казаните почваме да пием купешката ракия която е спирт + 5% плодов концентрат + есенции... това е 100% лобистки закон!

Тия двамата нещо не могат още да се разберат, кой първи да опъне леля Поли. Ама тя колко пушки е продухала, само тя си знае.

А може би СТО И ПЪРВИ?

Ами да се такова взаимно.

Коментари - Полина Карастоянова отрече да е ”ракиен” лобист | Днес.dir.bg

Полина Карастоянова отрече да е ”ракиен” лобист

Нямам обвързаност с асоциации на винаро-лозарите, заяви депутатката от Патриотичния фронт Полина Карастоянова, чието изключване от ПГ поиска Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Полина Карастоянова отрече да е ”ракиен” лобист | Днес.dir.bg

Коментари

гърбава подлога

Народното събрание решава за г-жа Полина Карастоянова.

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Много се надцени ГОРКАТА!Ако беше толкова ВАЖНА нямяше чак днес да разберем за нейното жалко съществуване!АДМИРАЦИИ изпъкнахте като свински мъд... в тиня!От такива "гении"сме на тоя хал ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Тази е лобиска,да не се прави ,че е от "гражданската квота"!Било "в полза на икономиката",на коя икономика бе госпожо,на спиртно есенциевата ли?Да се изключи,това е нахалство,особено за домашната ракия,екологична,без химия?Те не могат да съберат акциза от горивата,губи се един милиард от далавери,те стигнали до казаните!Я оправяйте тарикатлъците на монополите,не се заяждайте с дребните пари!Защо софтуера на митниците постоянно се разваля и когато е вкаран акциз на гориво,изведнъж изчезва,да ви имам софтуера!

Това е смешно със селската ракия... Не си позволявай да си играеш друг път :), без да мислиш....

НЯКОЙ НА НЯКОГО НЕ СЕ Е ОТЧЕЛ.....

Не щеме ний богатства не щеме ний пари а искаме ракията на старите цени

Лъже урвата! Лъже и другата урва с винетките дето храни друга частна фирма за печат и разпространение на малко пластмасови лепенки! Лъжат и Мента Стоянова дето вдига данъци уж да пълнят бюджета! Лъже и Кунева дето иска по анонимни доноси да се изпоизбием! Лъже и Сандъкова дето храни Центъра за градска мобилност с фалшиви паркинги и ограбват цяла София! Лъже и Бъчварова дето се прави на вътрешен министър и смачка полицията за смях да стане! Лъжат всичките урви!

Естеееествено. Тя широкоспектърна.

За кво реве Симеонов?!? Нима не знае кво е това чудо - бивша стюардеска, комунистическа снахичка, царска депутатка, с 1 дума - пача! Тя ще ми каже на мен кога и по колко ракия да варя. Ай сиктер ма!

как стои въпроса във 2 други европейски държави със производството на домашна ракия. Хърватия и Унгария. Как стои въпроса там? Ако някой знае или има време да сподели, моля.

КОГАТО В СРЕДАТА НА 80Г ОТ МИНАЛИЯ ВЕК ГОРБАЧОВ ПРИЕ КРУМОВИ ЗАКОНИ СРЕЩУ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА АЛКОХОЛ -РАЗБИРАЙТЕ ВОДКА,САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ РЕЙТИНГА МУ ПАДНА ДРАСТИЧНО И НИЩО НЕ БЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ВЪРНЕ ОТНОВО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!ЯВНО У НАС СЕ ТЪРСЯТ ВСЯКАКВИ СЦЕНАРИИ, ДА РИТНАТ СТОЛЧЕТО ПОД БАТ БОЙКО! ОСВЕН БРАТСКИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИТЕ ,ДРУГОТО КОЕТО НИ СБЛИЖАВА С ТЯХ, Е ЛЮБОВТА КЪМ ДОМАШНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА СПИРНИ НАПИТКИ!! БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВАРИ РАКИЯ НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАКОНИТЕ,ЛОБИТАТА,ДАНЪЧНИ И АКЦИЗНИ!!! ЗАЩОТО ТОВА Е В КРЪВТА НА БЪЛГАРИНА,ТО Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО И НЯМА ОТЪРВАНЕ!ТЪПИТЕ НИ ФИНАНСИСТИ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ ПРОБЛЕМА НЕ Е В БАЙ МИТЮ КАЗАНДЖИЯТА ОТ ПОИБРЯНЕ, А В ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ,ЗАЩОТО ТАМ СА ЛОБИТАТА,ТАМ Е ВНОСА НА СПИРТ ОТ КОЙТО СЕ ПРАВИ 10 ГОДИШНА "ИСТИНСКА ОТЛЕЖАЛА ТРОЯНСКА СЛИВОВА" ,ТАМ СА ГОЛЕМИТЕ ПАРИ И СЪОТВЕТНО КОРУПЦИОННИ СХЕМИ С ДАНЪЧНИ И АКЦИЗНИ СКЛАДОВЕ!! Я МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРИХОДИСЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ОТ НОВИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ НА ЗАКОНА ЗА АКЦИЗИТЕ!!НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ОТГОВОРИ, ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ!! И ТЪЙ КАТО ВАРЕНЕТО НА РАКИЯТА Е СВЯТО, МЪЖКО ДЕЛО, ПО ДОБРЕ КАКА ПОЛИНКА ДА ЛАПА ПИШКИ МИСЛЕЙКИ СИ ЗА ЧУЧУРА ЗА БАЙ МИТЮ ...ОТ ПОИБРЕНЕ!!!

Това последното наистина е гениално.

БРАВО! Като изключим никати,всичко останало е много точно-особено края.

Валери Симеонов успя да се изложи МНОГО. Сега се чуди накъде да се завърти и кам да замажа положението. Явно е осъзнал каква глупост успя да сътвори с това непремерено и емоционално изказване

Стига с тези евтини жени и ракии... Ще направите от тази куртрегерка "национален герой"

Полито е вече година(?!) в парламента и никой не беше чувал за нея, освен тези, който и знаят номера за повикване, а ето сега - всички вече знаем коя е - Шеф на комисията по куРтура!

И зам. шеф на комисията по туризма.

"Бих подкрепила всяка законодателна инициатива, която има за цел финансово, икономически мерки да дисциплинира пазара и да ограничи дела на сивия сектор.", твърди Полина. Добре! Имам питане обаче, основана на дългогодишни наблюдения: Слънчев бряг - алкохолна вакханалия! Многократно изземвани количества нелегален алкохол, РАЗЛИЧЕН от РАКИЯТА! КОЙ го произвежда, Полинке - дали селските ракиджийски казани или онези мастити алкохолни босове с "легален" бизнес?! Тях изкарахте ли ги вече ептен на светло?;о) В близост до Сънито се сещам поне за един;о))))

За какъв лобизъм иде реч? Кога на село са си купували ракия от Винпромите?! Същината е много просто - казани с 500-1000-2000 литра обем правят промишлено количество алкохол и трябва да плащат данъци върху печалбите си. За малките казани - варете си на воля за собствена употреба! Ако продавате - плащате данъци. Просто и ясно. Това са пари, които влизат в държавата и се плащат пенсии, здравеопазване и останалите разходи, които ползваме всички.

Кухо лейко, от данъците за ракията се плащат "пенсии, здравеопазване и останалите разходи" ..... що не спретнат един читав закон против прането на пари....и тогава всеки може да си вари ракия и на автобусната спирка

данъци се плащат пенсии и т.н. щом има производство и търговия трябва да има и данъци. това е няма какво да се кометира повече

Ти наистина си куха лейка! Ходил ли си на село да вариш ракия на селски казан? Те не са по-големи от 300-400питра!

Щом са 300-400 литра - няма проблем! Промените касаят само казаните НАД 500 литра.

Мен ми се струва,че в недалечно бъдеще алкохола ще бъде табу по таз географска ширина. (Справка - забранен със закон в ислямските халифати). Та тогава таз същата Поли, за кой ли ще лобира.....Май за производителите на вазелин...

Много по важно е това което е казъл Атанас Ататанасов пред БНР/статия фрог нюз А то е..ако сменят Христо Иванов... ДСБ излизат от управлението ,те са едно. Какви ракии..какви пет лева??

и това ли е важното днес? какво била изтролила някаква, слабоумна лелка... !?

Полина Карастоянова стана печално известна с фоторазказ на столични папараци, които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с оттренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. Позавехналата 40-годишна стюардеса, майка на двама сина, направи за резил доцента от Пловдив Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозна въртиопашка се отдаде на Александър Томов /Лупи/ и стана отговорник по международната дейност в неговата забравена от всички партия. Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир - Пловдив, но бодигардовете му издадоха на бойката Вили Гергова среднощните попълзновения на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Полито беше изритана с шутове от Пловдив. Честите срещи на Полито с Васил Иванов Лучано в кръчмата "Родерик" станаха причина Стефка, непримиримата съпруга на бившия спортен министър, да го натири от общия им дом. По време на управлението на ГЕРБ настъпиха мрачни дни за амбициозната сподвижничка на Красимир Гергов и тя сякаш потъна вдън земя. За да се появи като вестителка на "новия морал" и "достойнството в политиката" на Слави Бинев.

Бравос за инфото. Ето такъв човек ми е нужен като ми затрябва дедектив.

Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ и ШЕФ на Националната лозаро-винарска камара. Ама иначе няма лобизъм. Усещаш ли врътката?

Професионален опит на Пламен Моллов Þ Инженер-технолог към ТК БалкантуристПловдив от 1984 до 1985 г. Инженер-технолог по НИС на ВИХВП, Пловдив от 1985 до 1987 г. Þ Асистент в катедра Технология на консервирането на плодове и зеленчуци от 1987 г. Þ Доцент в катедра Консервиране и хладилна технология от 1999 г. Þ Професор в катедра Консервиране и хладилна технология от 2009г. Þ Ръководител на катедра Консервиране и хладилна технология от 1999 г. Þ Функционален Декан на ВИХВП, Пловдив от 1999 г. до 2001 г. Þ Председател на Общото събрание на УХТ от 2011 г. Þ Член на Факултетния съвет на Технологичния факултет от 2011 г. Þ Член на Академичния съвет на УХТ от 2011 г. Þ Депутат в 39-то Народно събрание от 2001 до 2005 г. Þ Председател на Комисията по земеделието и горите при 39-то Народно събрание от 2001 до 2005 г. Þ Председател на група за приятелство България Германия от 2003 до 2005 г. Þ Депутат в 40-то Народно събрание от 2005 г. Þ Зам. Председател на комисията по земеделието и горите при 40-то Народно събрание от 2005 г. Þ Член на комисията по образованието и науката от 2005 г. Þ Председател на парламентарната група на НДСВ към 40-то Народно събрание от 2007 г. Þ Председател на група за приятелство България Швейцария от 2005 г. Þ Председател на Националната лозаро-винарска камара в България от 2007 г. Þ Председател на Комитета по земеделие и храни към КРИБ Þ Вице Президент на Българската федерация по шах Þ Председател на шахматен клуб Локомотив 2000, Пловдив Председател на клуб по конен спорт Херос, село Войводино, обл. Пловдивска от 2002 до 2008 г.

Големите винпроми си купиха депутати! Сега като ликвидират казаните почваме да пием купешката ракия която е спирт + 5% плодов концентрат + есенции... това е 100% лобистки закон!

Тия двамата нещо не могат още да се разберат, кой първи да опъне леля Поли. Ама тя колко пушки е продухала, само тя си знае.

А може би СТО И ПЪРВИ?

Ами да се такова взаимно.