17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще съм спокоен, че дечицата в яслите няма да бъдат изядени от лошата кметица.

досега си мислех че е за затвора тази гад но жалко че няма смъртно наказание за да и пръснат лъжливия ненакрал се череп

Не я познавам лично, не съм гласувал за нея, докато бе кмет я смятах за глуповата и повърхностна… но все пак това е живо същество! А това, което им причиняват е гавра по-жестока от инквизицията! Ако европейските ценности бяха нещо реално, а не само думи – досега трябваше да има някаква намеса…

за затвор са

за затвора са

ВИЖДАМ, ЧЕ ИМА РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА!!! НО АКО ПИТАТЕ МЕН, ТЕЗИ ДВЕ К Р А Д Л И. Т Р Я Б В А. ДА ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ Б Ъ Д Е Щ И. К Р А Д Ц И!!!!!

Само се питам как един съд решава едно и в същия ден подлогите гербераски цацараторки оспорват и в същия ден другите подлоги гербераски вземат ''решение''??????? Аз искам само когато съда взема някакви решения да декларира че евентуални обезщетения ще бъдат платени от съдебния състав..Същото се отнася и за състава на обвинението когато немогат да докажат лъжите си с доказателствата. Крайно време е всеки да си плаща масрафа..

В идеалната държава професията “адвoкат” не съществува. В нея всичко е ясно и всяко нещо си е на мястото – очевидното не се нуждае от доказване или пък от тълкуване.

Къде са ония ментори на нашите властващи дето за да им спасят задниците написаха че съдебната ни власт е ''просперирала'', че е ''заработила'' да видят вчерашния резил на ''независимата'' съдебна власт която нагло се подиграва с тези дето не са удобни и не играят по свирката на властващите мутри.. За мен това е унижение до дупка да ти позволят след седем месеца унижение да се позарадваш малко и после пак да ти го набият четвъртит за да проумееш кой властва и кой се разпорежда в държавата на мутрите.

Не само четвъртит,а да ти го набият голям и четвъртит. Друго си е да ти пуснат мухата че излизаш и след това да те полеят с леден душ че оставаш в пандиза. Не мислиш ли че в схемата е и самият съдия Хинов,който (уж) ги пусна под домашен арест?

ако адвокатите им не протакат делото с всевъзможни хватки, тия отдавна да са си чули присъдите!

Ама вие май не сте в час щом пишете такива неща:(((( Какво точно са протакали точно тук адвокатите, след като толкова време ги държат в ареста дето имаха ''доказателства'' ама нещо в съда не са ги видели...Тези действия от вчера доказват единствено как властимащите могат да се подиграват с хората. Който и да е арестуван нямат право да го разиграват с това ''освободен-задържан'' защото все пак едни и същи документи четът и едни и същи юридически норми трябва да прилагат...Представете си че единия лекар ви вика на операция, подготвен сте и вече упоен на масата другия казва че сте толкова добре че и с аспирин ще ви мине???нищо че едно и също тяло са гледали и двамата ама единия е с по големи властови позиции....

сериозно? стига бе!

на прокуратурата за подадения протест и на Апелативния съд за това че е уважил протеста.Най-много и тебе да те приберат на топло.

Ей, тези съдилиища и техните чиновници направо пратиха завода в Каспичан в 4-то измерение ('щото трите смени в 3-то измерение се оказват недостатъчни , за да се наваксат загубите и щетите!). Що за циркове се разиграват?!

няма да е интересно бе! Животът ще е скучен и еднообразен Важното е да има драми,абсурди и зрелища за простолюдието като тебе.

Рев що няма арестувани и осъдени за корупция. И когато арестуват някой - ама що пък точно него, ама той малко е взел, ама има по-корумпирани от него. И пак опираме до вечно мрънкащия българин, които все от нещо не е доволен, все нещо иска. Няма никакво значение на какво ниво е корпупцията, и за какви суми става дума - или се борим с нея, или не. Щото сега според червения тротетариат, наказуема е корупцията на другите,

Ами когато реалните престъпници не се пипат а неудобните се унижават няма как да има нещо различно...

Ясно е като бял ден, че Иванчева е сготвена, за да не пречи на "строителите" да си свършат работата! ......... а, и като предупреждение към всеки, който се опита да се противопостави на ............. - знаете на кого! Гадното е, че на всеки неудобен могат да му подхвърлят белязани пари или наркотици и после върви доказвай противното, докато тези, които наистина участват в корупционни схеми са недосегаеми, било по причина на трудна доказуемост или политически чадъри! Иначе е много удобно да се докараш пред чужденците, че бориш престъпността и корупцията но за мен истината е съвсем друга! ВЕрвайте си но винаги подлагайте всичко на съмнение!!!

Този за който твърдят,че им ги е подхвърлил го съдят наравно с тях,защото си е отделил 20%,а тях ще ги осъдят,защото не са намерени 100% при ареста,а само 80% и 20% в посредника.Е,съдът може да повярва и на версия,че се е опитал да ги зариби за да получава още по 20% в бъдеще и посредника,но се съмнявам,че горният би потвърдил оправдателна присъда при подобна версия и показания на посредника,че е им бил представител.Все пак у нас няма осъдени,така че вярвай като искаш,че са невинни,но вероЯтността за това клони към 0.

Явно българските юристи и медии работят по поръчки. Който им плати. Трябва да им спрат заплатите. Нямат нужда от тях. Престъпниците са на свобода. Двете жени, които се пълчиха срещу мафията, която строи в градинките ще бъдат съсипани. Няма доказателства срещу тях. Просто ги съсипват психически, а може би и физически. Никакво уважение къб българските съдилища и журналя.

Тия няма да бъдат осъдени. Ще си отсанат пожизнено в ареста.

Пускат под гаранция престъпници свързани с доста по тежки криминални обвинения, а към нея има специално отношение! Интересно ще е ако Иванчева даде благословия от нейно име да се направи партия - при това отношение на властта към нея - ще събере доста от наказателния вот!

Ще гласувам за найната партия.

нейната партия беше НОРМАЛНА ДЪРЖАВА на Кадиев Само че той нещо се отказа от Иванчева като я видя как краде

Най-вероятно целта на този тормоз е да ги ликвидират физически,защото не са сигурни в изхода от делото.Това упражнение може да ни излезе скъпо в Страсбург.

има различно от твоето мнение.

Ама долния ''съд'' народа ще плаща обезщетенията защото погледнато от всякъде ще да сме осъдени а ''горния съд'' ще си ползва благата

зле осведомен и умствено ограничен.

И кое му е незаконното след като се е произнесъл съд?Ако от МВР можеха да гарантират изпълнението на мярката домашен арест вероятно щяха да ги пуснат,но все пак ги съдят за престъпление наказуемо с над 10 години лишаване от свобода и опасността да се укрият е напълно реална след като имат пари за скъпи адвокати.Иначе в арестите няма наистина подходящи условия както в затворите,но затворът за жени е един и те поискаха да са в София.

Във всеки град женски затвор.

Прочети НПК и ще разбереш, ако може да мислиш де...

Голям спец си,няма що.Дори в статията е цитиран чл.343 от НПК - частният протест/на прокуратурата/ не спира изпълнението на определението,ОСВЕН АКО ПЪРВАТА ИЛИ ВЪЗЗИВНАТА ИНСТАНЦИЯ ПОСТАНОВИ ДРУГО. След като съдът,който го произнесъл не го е отменил в закрито заседание незабавно изпраща делото заедно с постъпилата частна жалба или частен протест на въззивната инстанция/чл.344 от НПК/,която го е въззивната инстанция. Тъй че ти си чети,ако въобще знаеш къде да четеш,въпреки посоченото в статията.

Престъпление има когато е ДОКАЗАНО и има присъда неоспорима а при тях седем месеца нищо не доказват и да не говорим за лъжите още от началото ''светят целите'' и още един куп други манипулации...

Незабавно трябва да бъде премахнато гадното аварийно осветление в ареста,което толкова изнервя Иванчева.Специално за нея и Петрова в килията да бъдат монтирани LED-лунички,кристален полилей и цветен лампион,задействан с дистанционно управление.

ПРи липса на доказателства и скалъпено обвинение целта е да бъдат унищожени физически

тука вее цецко и боко се осраха - това вече е прекалено и се излагат тотално, явно са преценили че на следващите избори няма да ги бъде и действат като за последно.

Сигурен ли си, че въобще ще има избори.

на чернокосата измамница Петрова - в ареста до края на делото.След това почивка за поне 15 г. в панделата.

веднага да започва гладна стачка! Невероятно ще му е полезна.

Управляващите се гаврят с тези две жени като за последно

ако тази не бъде осъдена да лежи в затвор трябва да блокираме колите на тези съдии .Нека да седят в тях докато не разберат че ни писна от тяхната лайняна игра . При тези доказателства тя трябва да лежи в затвора а ако не лежи значи нашият съд е тотално корумпиран

докато у нас има кратуни като твоята - оправяне няма

Тая с жълтата коса е толкова нагла и от ареста! Представяте ли си я само навън!

тя поне има коса а ти си плешив и грозен като твоя любимец

направо побеснява.Причината е че посредникът Дюлгеров,който ги изпържи се уреди с домашен арест,а двете крадли не успяха.Възможно е адвокат Свинчовски да ги зареже ако започнат по- малко да му плащат.

Галеви, Брендо, Ветко без "Маринела", Миню и прочие на свобода, тези две жени в затвора!?! Нещо тези специализираните по поръчка работят.

А московски няма ли да влезе в зандана най-после ?

Е така е като членовете на апелативния съд се назначават от праителството-така е като няма съдебна реформа това е умишлено направено така за да държат всичката власт и да могат да се саморазправят с всеки

Наборе, тия вече са ги осъдили,бре! Ако, ги пуснат ще се чупи държавата,бре! Айде сега, лекичко поемай към уреда за спане, че не си добре!

ВЪТРЕ, ВЪТРЕ В ЗАНДАНА!!!!! САМО ТАМ ИМ Е МЯСТОТО НА ТЕЗИ. К Р А Д Л И!!!!!

Две жени ще съборят властта защото това е отвратителна жестока саморазправа с тях

Нещо много ги е страх да не излезнат , че ако си развържат езиците ще стане чудо .

Гаврата с една честна жена продължава и затова ще падне правителството безумието и народния съд ще гарантира съборят

Тая без грим и мазила е ебаси вещицата....

Ясно е че си безумно влюбен в чаровната Иванчева-Глупанчева.Готов си дори семейството да зарежеш заради нея. Освен това си сигурен че тя е сред основните претендентки за короната в предстоящия конкурс за мис Вселена,нали така?

Иванчева зад решетките, Трайчо на свобода. За милиони няма закони,за кокошка няма прошка...

Мафията която Иванчева създаде в младост ще я боготвори още дълго. Много се хранеха покрай тази пародия на кмет

тези които уж била създала защо не са прибрани?

Опитаха се да спрат мафията и за това няма пущане.Когато най-сетне ги пуснат няма да си познаят квартала.Никой не протестира за тези мъченици дори и тези за чиито интереси се бориха.Черна неблагодарност..Тези градски селяни биха си кротували дори ако бесеха Левски.Заслужават си да им застроят до дупка квартала.

Точно така е Никой поти не я защити нито в медиите нито журналисти нито Слави а тя бе единствената достойна изправила се срещу мафията и властта

Май специализираният съд и апелативният специализиран съд връткат бая съгласувано.Хубаво,че пишат за чл 343 от НПК касаещ разглеждането на частна жалба срещу мярката за неотклонение, но лекичко са пропуснали чл.319 ал 2 от същият този НПК в , който е посочено,че протеста на прокуратурата се подава пред съда,който в случаят е постановил освобождаването от ареста. Т.е. прокуратурата би трябвало да е направила своят протест пред съдия Хинов, той да прикрепи писмените аргументи към протеста и да ги изпрати до апелативният съд, който да се произнесе.Но, той се произнася без да е получил аргументите, о бил получил протеста.Малко сложничко го написах,но е разбираемо.Отново правна неграмотност на гърба на някой си! Това, дами и господа, се определя от световните криминолози,като вторична виктимизация. А, при нас май след първична и вторична виктимизация,май е налице виктимизация на обществото!

Сигурно докато тя е била подсъдима, няко са лапнали апетитни парцели в Младост, а други са си придвижили документите за застрояване / бетониране / на Младосст до последната педя земя !!! Мафията е на най-високо ниво, превзела е държавните институции, да не говорим за местните феодали в по-малките градове....

И понеже всички знаем, че единствената вина на тези жени е, че са се опитали да отстоят правата на тези, които са ги избрали. И да работят в техен интерес и в интерес на обществото. И понеже всички сме били свидетели на особената милост на прокуратурата и съда, по отношение на убийци, наркотрафиканти и крадци. То крайно време е да започнат масови протести и по отношение на гнилата "правораздавателна "система, която е една от основните злини. Злина, която задушава и мъчи страната.

Червените боклуци са мръсни и в червата.......

Нямат цвят. Огледало имате ли?

Нонка

Ти пипе имаш ли, червените боклуци са комунистите

Как е името на съдията, дето ги е пущил? Кажете как се казва това хубаво момче, много Ве моля! Може и и на нас да се наложи да го ползваме ( да не дава Господ, че ще ни опоска до шушка) Ох, мамин сладък, колко ли каймета е свил, за да пусне двете крадли с "влошено здравословно състояние"!!!

В монографията си за Прокуроският надзор върху...... проф.К.Кочев- преподавател по НПК в ЮФ на СУ, а не в свободен, югозападен и нам какъв си "университет" обяснява на разбираем език,че мярка за неотклонение " Задържане под стража" не е наказание лишаване от свобода, а средство за нормално протичане на процеса и събиране на необходимите доказателства.След,като в случаят те са събрани преди няколко месеца и трябва съда да се произнесе за чии ги държат в килията?

В случая това е метод за инквизиция и набавяне на самопризнания, защото спец прокуратурата е пред абсолютен провал още преди да е стартирала. За една година НИТО ЕДНО ДЕЛО за корупция по високите етажи, но заплатите не са си ги спрели и офисите в центъра на София не са ги напуснали. Ние продължаваме да им плащаме за да си се облагодетелстват лично.

Какви ли не убийци пуснаха и пускат. Само тези две жени, които имаха честа и достойнството да се противопоставят на мафията и идиотското презастрояване ги държат по най-отвратителния начин. Това е символ на разложената ни "правораздавателна система". Абсолютен позор и срам за цялото ни общество. Това е пример за гнилата система и тоталната липса на справедливост. Ето за това няма да имаме нормални управляващи. Защото ако и да се яви някой с кауза и решен да се бори за справедливост, то той бива смазан от системата. И ние го допускаме. За това и всички в тази система ще си смучкат рушветите и ще ни смучкат кръвчицата.

няма ли фризьор в този затвор , няма ли козметик не за друго ,ама като видях снимките ,оня пак се скри b

А ти как щеше да си вътре бе, мухъл? Ми мисли преди да говориш. Ма то с тия гербави гънки - как да мислиш?

примитивен,тъп и с нисък интелект.

Тези за подхвърлен уж подкуп ги направиха луди, а циганите безнаказано колят по влаковете или пък лъжат пенсионери да им вземат парите.

пред оччите ни се гаврят и изтезават две жени по най нечовешкият психологичски и физически начин - а ние си стом и траем......... не само ние - и европата пълна помия, аз самия се чувствам като нищожество и ме е срам от сее си че съм просто един налюдател на цялата тази жестокост! да и с много други хора по подоен, можеи пожестоко, но това ни го показват и демонстрират по медиите.... чувствам се като налюдател, който стои на площада и гледа как група изверги изнасилват някой, а ние от тълпата стоим и коментираме - а това което се случва е дори по гадно

Да. прав си и е много жалко. За съжаление никой не се замисля, че жертва може да е самият той, или негови близки. Просто липсва част от държавата. Феодализъм.

Браво на прокуратурата И с надежда че както с тези две престъпнички така да реагират и при следващите престъпници!!!!

и ти ли си от тези с дървените... жалка работа...

така да реагират и с една друга действаща кметица ли

Тези жени са жертва на репресия от страна на гробарската мафия.

Спец прокуратурата се бори за оцеляването си. Ако не ги пречупят и цялата история се разсмърди, тези индивиди едва ли ше си намерят работа освен като дознатели в някое село. Дайте шанс на прокурорите да оцелеят и ще ги пуснат, иначе положението е “или те, или ние”.

Няма ли поне една организация за защита на правата на човека който да се застъпят за жертвите !?