Инфлуенсърите Анди и Дани се извиниха заради екцесиите в столичен мол

Търговският център, в който се провеждало събитието, не можел да победе такава навалица

Обратно в новината

Коментари - Инфлуенсърите Анди и Дани се извиниха заради екцесиите в столичен мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все още се изяснява кой е отговорен за вчерашния инцидент. Е как ,кой?!? Родителите са виновни,защото те са завели децата си,видели са тъпканицата и въпреки това са продължили да навлизат и да се тъпкат в мола...

Ами защо не организирахте среща на откритo , сред природата?, Ами то в мола..

Еманация на деградацията на съвременното ни общество. Какви са тея дебили "инфлуенсъри" и какви са тея родители да си водят децата на подобни олигофренски мероприятия... тежки години ни очакват с такъв матриал.

$$$$$$$

Тия двамата и особено високия с конската физиономия - една мотика и на полето!

Без родителски надзор?

Сигурно защото България е свободна страна ?

дани петкани и сашка богданова четат и реват...

Ще достигнат овцете точно никога. Не обиждай овцете.

миленке милева, да вземеш да провериш лак се пише "хубавата българска" дума екСцесия! Бива неграмотност, но това на дирниците е вече някакво заболяване!

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал... Д. БОГДАНОВ

Това инфлуенцер звучи много вносно, модерно, научно, футуристично, явно е важно нещо.

Тва е огромния проблем по тези земи!

ПСИХО тестът за КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИТЕ е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!

Вие обиждате, обаче народната мъдрост е казала друго - щом не ви харесват младите, значи остарявате.

Сори, коментарът е за съседната статия!

Ало, инфото, това е за другат новина бе...

Браво! Призната грешка е наполовина грешка!

Не, това е модерното название на НИЩОПРАВЕЦ. Тия ги следват разни пубертетчета дето от хормоните главите им кънтят като преспанските камбани. Не знам какво инфлуенсват ама бих ги признал, ако продадат на ескимос хладилник.

Лошото е, че цяло поколение от малки деца израсна с такива простаци като тези двамата и че това се приема за нещо нормално.

Инфлуенсърите и турнета ли имат вече? А билети продават ли? Дано докато порастне детето ми, тази лудост инфлуенсър вече да е изчезнал анахронизъм, като пътуващите циркове с фрийк шоу от началато на миналия век...

Не създавайте фалшиви идоли пише в библията !

е тази народнобитова поезия.

Когато малките малоумници от мола пораснат и имат право да гласуват, педалчетата Анди и Дани ще направят партия и ще имат мнозинство в парламента. Ду пе да ви е яко тогава

Имало е навалица защото са влезли много хора по едно и също време.

Кои са тия двамата лай.ари, че толкова деца събират? Кой ги е чувал освен облъчените деца, коите не знаят по добре? Тия двамата тупани ли влияят на децата ни? Много, много жалко.

Гледаме филма "мъци пръци и загубеното поколение" с под заглавие "малоумни родители, и още по малоумните им деца"

Помня преди години, когато водих детето да гледа тоя Слави от clashers във Варна. Бяха наели зала, имаше организация и всичко мина забавно и без подобни ситуации. Тия пикльовци като са влогъри, да започнат да се държат отговорно. Щом толкова деца гу следват, трябва да дават добър пример, а не глупави и недомислени идеи.

Тия инфлуенсъри са най-безполезната паплач. Още по-лошото е, че децата взимат пример от тях. Много тежки времена ни чакат.

И какво инфлуенсват тези? Не е ли време родителите да ифлуенснат децата си?

За нашите знаещи и можещи деца ще е много лесно да са успешни и ще набиват канчетата на плиткоумните!

Путин направи най добре като забрани тия простотии

Да се хващате да работите мързеливци такива! Инфлуенсъри wtf?

За съжаление това е западен модел, не ме разбирайте погрешно, аз работя за португалска компания, в момента съм в Порто...нямате си на идея вчера в мола каква сган видях, децата джендъри, педерасти, татуирани като маймуни...

Това не са инфлуенцъри ами са пълни кансери ...

Идиотията се шири свободно по тия географски ширини и то с подкрепата на родителите! Безхаберието и анархията ни съсипват!

Инфлуенсърите са най-безсмисленото нещо на света...не знам как децата ги следват и им подражават

Пълни л.йнари. Цяло поколение е изгубено заради такива като тези...

Те родителите им участват в целия цирк и подстрекават децата си да го правят Те са за бой

Ти сериозно ли ????? В Русия има в пъти повече инфлуенсъри поне се запознай а темата преди да величаеш другаря си Путин :) В Русия има доста известни инфлуенсъри по света ,не с ме бая назад ,та какъв Путин тук ??????

Ти остави децата, виж възрастните колко много следват инфлуенсъри. Има поне 50-100 бг кифли, които са инфлуенсърки и правят добри пари от реклами на боклуци.

Нямат време родителите, това е проблема. Дава на детето телефона и хлапето цял ден гледа Анди и Дани и се зарибява да си купи тениска за 50лв и шапка за 80.

Не са виновни "инфлуенсърите", те са просто представителна извадка от обществото. Виновни са родителите, учителите, цялото общество. Децата са масово полуграмотни и нямат елементарни познания, ей така, за обща култура. Наскоро дадоха някаква награда на някакъв "влогър", който уж образовал децата - видеата му са за извънземни и пр. глупости, евтини сензации - копирани разбира се отнякъде. И докато в ютуб все пак някой може да качи смислено съдържание, погледнете какво се случва в Тикток - тийнейджъри "пеят" на фона на големия хит... Васко жабата. И най-важното е да има лайкове. И чалга. Само след броени години това ще са новите калинки в държавната администрация, министерства и правителство.

Точно. Примерно Виктория Капитонова е идеален пример

Магазините НЕ са място за събиране на повече от 10 души... Като искат да правят Концерт или митинг с 200-500 души, отиват на някой ПЛОЩАД..

Организаторите трябва да бъдат подведени под отговорност. Всяко такова събитие трябва да отговаря за нормите за безопасност.. Не забравяйте Индиго...

За "Индиго" - охраната нямаше достатъчен опит с деца и не им хрумнало да отворят вратите към клуба за да влезнат децата и да няма драма... Ама така без да им вземат по 2лв. за билет щеше да е.. Тъпо, понеже като цяло организацията там беше доста ок. За времето си, с намигване към някои неща..

Това е висша форма на олигофриния

БОЖЕ пази българия от кретени майки пазете си децата

Е, че нещо ама кои са тия???