Инфлуенсърите Анди и Дани се извиниха заради екцесиите в столичен мол

Търговският център, в който се провеждало събитието, не можел да победе такава навалица

Обратно в новината

Коментари - Инфлуенсърите Анди и Дани се извиниха заради екцесиите в столичен мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнах в Интернет някакво клипче на тия двамата и още един. Не знам къде , в ю тюб ли, къье попаднсх. Но невероятнс простотия . Реклама на напитка, като плюскаха някакви боклуци, после ,,издишваха,, огън, после го гасеха с напитката. И някаква история с яйца, без смисъл и идея...просто ужас. Оня с конската физиономия непрекъснато завираше лице в камерата и се блещеше поне да правеха нещо интересно

инфлуенсват тези? Не знает, че народа ни гони американския по дебилизация. По зле и от епидемия от инфлунеца, последата поне не е наследствена

Инфлуенсъри?! На баба ми хвърчилото!

Е, че нещо ама кои са тия???

БОЖЕ пази българия от кретени майки пазете си децата

Това е висша форма на олигофриния

Организаторите трябва да бъдат подведени под отговорност. Всяко такова събитие трябва да отговаря за нормите за безопасност.. Не забравяйте Индиго...

За "Индиго" - охраната нямаше достатъчен опит с деца и не им хрумнало да отворят вратите към клуба за да влезнат децата и да няма драма... Ама така без да им вземат по 2лв. за билет щеше да е.. Тъпо, понеже като цяло организацията там беше доста ок. За времето си, с намигване към някои неща..

Магазините НЕ са място за събиране на повече от 10 души... Като искат да правят Концерт или митинг с 200-500 души, отиват на някой ПЛОЩАД..

При дъждовно време?! Можеха зала да си наемат за целта, но тя струва пари

Не са виновни "инфлуенсърите", те са просто представителна извадка от обществото. Виновни са родителите, учителите, цялото общество. Децата са масово полуграмотни и нямат елементарни познания, ей така, за обща култура. Наскоро дадоха някаква награда на някакъв "влогър", който уж образовал децата - видеата му са за извънземни и пр. глупости, евтини сензации - копирани разбира се отнякъде. И докато в ютуб все пак някой може да качи смислено съдържание, погледнете какво се случва в Тикток - тийнейджъри "пеят" на фона на големия хит... Васко жабата. И най-важното е да има лайкове. И чалга. Само след броени години това ще са новите калинки в държавната администрация, министерства и правителство.

а и случай като този само ги радва, щото им качва рейтинга

Пълни л.йнари. Цяло поколение е изгубено заради такива като тези...

Инфлуенсърите са най-безсмисленото нещо на света...не знам как децата ги следват и им подражават

Ти остави децата, виж възрастните колко много следват инфлуенсъри. Има поне 50-100 бг кифли, които са инфлуенсърки и правят добри пари от реклами на боклуци.

Точно. Примерно Виктория Капитонова е идеален пример

Идиотията се шири свободно по тия географски ширини и то с подкрепата на родителите! Безхаберието и анархията ни съсипват!

Това не са инфлуенцъри ами са пълни кансери ...

За съжаление това е западен модел, не ме разбирайте погрешно, аз работя за португалска компания, в момента съм в Порто...нямате си на идея вчера в мола каква сган видях, децата джендъри, педерасти, татуирани като маймуни...

Да се хващате да работите мързеливци такива! Инфлуенсъри wtf?

Путин направи най добре като забрани тия простотии

Ти сериозно ли ????? В Русия има в пъти повече инфлуенсъри поне се запознай а темата преди да величаеш другаря си Путин :) В Русия има доста известни инфлуенсъри по света ,не с ме бая назад ,та какъв Путин тук ??????

И какво инфлуенсват тези? Не е ли време родителите да ифлуенснат децата си?

Те родителите им участват в целия цирк и подстрекават децата си да го правят Те са за бой

Нямат време родителите, това е проблема. Дава на детето телефона и хлапето цял ден гледа Анди и Дани и се зарибява да си купи тениска за 50лв и шапка за 80.

Тия инфлуенсъри са най-безполезната паплач. Още по-лошото е, че децата взимат пример от тях. Много тежки времена ни чакат.

Помня преди години, когато водих детето да гледа тоя Слави от clashers във Варна. Бяха наели зала, имаше организация и всичко мина забавно и без подобни ситуации. Тия пикльовци като са влогъри, да започнат да се държат отговорно. Щом толкова деца гу следват, трябва да дават добър пример, а не глупави и недомислени идеи.

Гледаме филма "мъци пръци и загубеното поколение" с под заглавие "малоумни родители, и още по малоумните им деца"

Кои са тия двамата лай.ари, че толкова деца събират? Кой ги е чувал освен облъчените деца, коите не знаят по добре? Тия двамата тупани ли влияят на децата ни? Много, много жалко.

Имало е навалица защото са влезли много хора по едно и също време.

Когато малките малоумници от мола пораснат и имат право да гласуват, педалчетата Анди и Дани ще направят партия и ще имат мнозинство в парламента. Ду пе да ви е яко тогава

Не създавайте фалшиви идоли пише в библията !

Инфлуенсърите и турнета ли имат вече? А билети продават ли? Дано докато порастне детето ми, тази лудост инфлуенсър вече да е изчезнал анахронизъм, като пътуващите циркове с фрийк шоу от началато на миналия век...

Лошото е, че цяло поколение от малки деца израсна с такива простаци като тези двамата и че това се приема за нещо нормално.

ПСИХО тестът за КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИТЕ е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!

Сори, коментарът е за съседната статия!

3евзек

Браво! Призната грешка е наполовина грешка!

Ало, инфото, това е за другат новина бе...

Тва е огромния проблем по тези земи!

Това инфлуенцер звучи много вносно, модерно, научно, футуристично, явно е важно нещо.

Не, това е модерното название на НИЩОПРАВЕЦ. Тия ги следват разни пубертетчета дето от хормоните главите им кънтят като преспанските камбани. Не знам какво инфлуенсват ама бих ги признал, ако продадат на ескимос хладилник.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал... Д. БОГДАНОВ

е тази народнобитова поезия.

миленке милева, да вземеш да провериш лак се пише "хубавата българска" дума екСцесия! Бива неграмотност, но това на дирниците е вече някакво заболяване!

дани петкани и сашка богданова четат и реват...

Тия двамата и особено високия с конската физиономия - една мотика и на полето!

Еманация на деградацията на съвременното ни общество. Какви са тея дебили "инфлуенсъри" и какви са тея родители да си водят децата на подобни олигофренски мероприятия... тежки години ни очакват с такъв матриал.

Ами защо не организирахте среща на откритo , сред природата?, Ами то в мола..

$$$$$$$

Все още се изяснява кой е отговорен за вчерашния инцидент. Е как ,кой?!? Родителите са виновни,защото те са завели децата си,видели са тъпканицата и въпреки това са продължили да навлизат и да се тъпкат в мола...