Цацаров иска имунитета на Делян Добрев заради АЕЦ ”Белене”

Главният прокурор поиска от НС сваляне имунитета на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, за да му бъде повдигнато обвинение за АЕЦ "Белене". Той обаче ще го даде сам.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров иска имунитета на Делян Добрев заради АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този бузльо не знае ли, че бездействието също може да навреди. В случая доста. Ама то невинното създанийце..............................

продадения реактор заедно с цялата окомплектовка,произведени от"ТАТРА"/Чехия/ на руснаците за жълти стотинки като старо желязо,някой ще носи ли отговорност?Сега реактора работи в Калининската АЕЦ в Русия.Кажи,бе Цацаров,кога ще се сезираш,щото там не става въпрос за няколко милиона,а за стотици милиона лева.Кой министър е бездействал тогава.Кажи,бе прокуроре.Не се обръщай към сарая да чакаш указания.

АКО БЕШЕ САМО БЕЛЕНЕ С МЕД ДА ГИ НАХРАНИШ ВСИЧКИТЕ. 26 ГОДИНИ КАКВО НЕ СЕ СЪСИПА , КОИ НЕКАДЪРНИЦИ НЕ СЕ ИЗРЕДИХА МИНИСТРИ ДА БЪДАТ, НО ТОВА ДЕТЕ, ДЕТО НЯМА НИТО НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО ОПИТ, ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ. СЕГА ПАК Е НА НЕПОДХОДЯЩО МЯСТО. ИЗОБЩО ПЪРВИЯ КАБИНЕТ НА ББ БЕШЕ ТАКАВА ДЕТСКА ГРАДИНА, ЧЕ МАЙ ТРЯБВАШЕ ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА ДА ИМ СЕ ДАВА НА ЗАСЕДАНИЯТА. ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ НА ПАРТИЕН ПРИНЦИП ЗАЕМАТ ТАКИВА ОТГОВОРНИ МЕСТА / ПОНЕ ТРИМА ЛИЧНО ПОЗНАВАМ/ , В ГЕРБ, ЧЕ ДА СЕ ПОГНУСИШ. 26 ГОДИНИ ЕДНИ СЕ УПРАЖНЯВАТ НА ВЛАСТ, НО ВСЕ НАРОДА ПЛАЩА. А СЕГА И ТОВА ДЕТЕ И ДРУГИТЕ КАПАЦИТЕТИ НА ГЕРБ ГОВОРЯТ АТОМНА ЦЕНТРАЛА НА ЧАСТНИЦИ ДА ДАВАТ, ЛУДА ГЛУПОСТ, КОЯТО АКО СМЕ НАРОД ТРЯБВА ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ДО ЕДИН. СЕГА ВСИЧКИТЕ ДА ПЛАЩАТ ОТ ДЖОБА СИ , НО И ЗА ОГРАБЕНИТЕ БАНКИ ПРЕЗ 1996 ГОДИНА, И ЗА УНИЩОЖЕНАТА ИКОНОМИКА. НЕ РЕВОЛЮЦИЯ А НЕ ЗНАМ КАКВО ДА СТАНЕ, ПАК НЕ МОЖЕМ ВЪРНА ТОВА, КОЕТО БЯХМЕ ДО 1989 Г. ЖАЛКО, НО ФАКТ.

БайХой пак нищо не е знае, нали? Този мухъл Делянчо сам е направил далаверата и сам е прибрал 100 милиона??? Хайде да сме сериозни? Търсете откраднатото в сметките на БайХой от Банкя!

За огромните загуби около АЕЦ Белене е виновна цялата политическа пасмина в последните 25 год. Не веднаж съм писал по темата. Стоителството беше в напреднала фаза. Всички експертизи, свързани с това, бяха перфектни. Смаян бях, колко договори за десетки милиони бяха сключени след това, въпреки, че не беше сигурно, че строителството ще продължи. На това му викат "източване". А то си е жива кражба. А да видим сега, като идва времето за коледни надбавки на хората, какви ще обясняват, че нямало пари. Че как ще има като ги откраднахте.

Нека да кажат Кой Кой Бай Кой го набута в министерския съвет този Делян. Точно и ясно с едно изречение да се разкрие истината за задколисието, несамо да се ровят досиетата отпреди 50години.

А не мой така, само соросчетата могат да викат КОЙ! Щото им плащат, а са никой не дава кинти, те били взети вече.

Г адни Е ебалници Р азсипахте Б ългария

КОГА?!?

ГРОП=национални изменници и крадци.Съдът трябва да е по-друг.

Формални обвинения, съмнителна вина за занижен контрол. Двамата директори на НЕК- абсолютни калинки, къде са? Не е ли тяхна конкретната вина? НЕК и 5 мил. евро щети. Ще се пръсна от смях!!! А къде са ценовиците, които оставяха в НЕК дефицит за стотици милиони!!! И НЕК потъна. Няма вина!!!!

Тия си крадат, кервана си върви и те така, гласувайте пак за тях да няма дестабилизация, особено за кражбите.

А от какво ще се препитава? Нал сме демократично общество!

А кой е виновен за 600 те милиона евро ,коитотрябва,даплащаме на "Атомстройекспорт" и кога ще получи обвинение .

герберасткото кречетало Цвета КараВиетнамчева да се хвърли на амбразурата и да защити цялятя крадлива пасмина от ОПГ ГРОБ.

Ако това се случваше по време на управлението на БСП-ДПС този изобщо нямаше да подаде оставка и щеше да продължи с краденото най нагло! Това е разликата със сега! Ако е виновен да си понесе последствията - минимум затвор за десетки години,а не условни присъди!!!! Искаме да видим най сетне осъдени политици на минимум 20 години затвор за разграбването на България!!!!!Този и Румен Овчаров,Петър Димитров и подчинените им директори в затвора за минимум 20 години!!! Ако им дадат условни присъди,това ще е поредното доказателство,че съдът работи в полза на престъпниците и България никога няма да се оправи!

Много си наивен, човече :) Сигурен съм, че 99% от мненията ти са "изградени" под влиянието на бТВ и Нова :) Разлика между ГЕРБ и БСП няма. И двете са фракции на БКП. ГЕРБ са милиционери и обслужващ персонал, затова са и по-ниско образовани и доста по-нагли. Просто се кланят не на Москва, а на Вашингтон и в момента са по-силни. Кажи ми! Ама честно! Вярваш ли, че тази мишка на снимката е направила далаверата зад гърба на Тиквун Умния? Че Тиквун не е прибрал лъвския пай?

За четири години не са успяли да открият вината му.Хайде ,сега,ще изтърпи само две седмици до изборите.Пасле шапка на тояга-това са 5 милиона ,хей!!!!!

Тук бозата вече стана на гюбре! От една страна до вчера Нушето ни обясняваше как договора( дето нямало такъв?!) бил между "две търговски дружества" и "държавата" не можела да се намесва - тъй де, само ще "подпомогне" държавната НЕК с едни 1,2 милиарда от данъкоплатеца. После пък същата НЕК, затънала до уши в дългове благодарение на неадекватни "държавнически" и регулаторни решения, щяла да ги върне - ма не е ясно как и кога! После пък едни министри не се намесили навреме, че да кажат на шефовете на "нашето"юридическо лице да се съобразят с решенията на МС ( и НС!), пък после тоя министър не разбрал, другия разбрал, ама не нищо не казал...после пък имаме едно оборудване, ама никой още не го е виждал, но пък НС гласува празен чек за плащането му. Абеееее стана досущ като във вицовете - "Майтап, бе ... Майтап, майтап, ама на нашия данъкоплатски г.з си е живо е..."!

поредната инсинуация, ще го хванат за писания! Обвиняваха Бойко, че е клекнал на Ердоган, нали, да ама НЕ, защото всичките мигранти и турци, влезли в България, , дето ги връщаме ежедневно да не би да са съратнеци на Гюлен?! Смешници!!!

Не е "клекнал" - Навел се е и се е хванал за палците БОКо...!!! :::))) И е пратил на заколение точно 8 "гюленисти", а нищо друго "оркско" не е върнато в Ердогания...!!! Да...!!!

Делян Добрев, също като един свой съгражданин (депутат от ДеПаСе) започна "да вади зъби" на противниците си, и Му се случи случка...!!! :::))) Не че не е заслужил с крадливостта си (и то доста отдавна) да трие наровете в ЦентралнияСофийски...!!! Дааа...!!!

Има нещо гнило, но то в никой случай не се намира в Дания. И ако някога е било там това гнилото, то отдавна е напуснало тия земи. Не питайте къде се е заселило гнилото, живяло някога в Дания. А дали сме българи и природен закон ли е да сме българи, след като живеем в България, аз не знам.

.........Добрев в качеството му на министър на икономиката и енергетиката престъпление умишлена безстопанственост, от което е настъпила щета за "НЕК" ЕАД в размер на 4 561 697, 27 евро. Е това умешлена безсопнственост, как ще го докаже Цацаров, само господ знае. При 3 милиарда лева досега закопани в гьола Белене, Цацаров има засега трима обвиняеми , двама от БСП за 77 милиона евро и един от ГЕРБ ЗА 5 МИЛИОНА ЕВРО.

Добпо утро,драги радиозяпачи!Вие не сте добре!Всичко е фашлименто!

Още като яхнаха влъстта през 2009 г. бе ясно, че хорицата хал хабер си нямат от законност и управление. И от изпълнение на договори - също! Просто тъпанарите си мислят, че като кажат нещо - и то се случва независимо от каквито и да е условия. При това е имало достатъчно време де се освестят като чета - няколко години. Уви, тъпото си е тъпо, колкото и да го тъпчеш с информация. Факт, наблюдаван и в сий форум. А по медийките се чудеха що още вървели плащания по този или онзи проект. Ми щото си има законови положения бе айол, тва да не е гробарското ОПГ. Както и незаконно спряха плащанията по изпълнени вече европейски договори, финансирани с европейски пари през 2009 г. Ако тогава не се бяха поколебали стотици фирми да ги съдят тия нещастници, досега нямаше да ги има. Уви, патим си от акъла.

Делянчо, Делянчо! Будала юрдек и от към гъ...за се дави! Надявам се ще го разбереш, като един каунь!

Явление Господне по Нова "небокова" телевизия е било да замаскира тази новина? Демек, вижте как ми натресоха тези калинки... Само че като си калинка, ще ти натрисат калинки. Имаше един виц за утката и ичката... ТОЙ (Хой) си е утка...

Е айде де, изчака ни се чакалото. а ако е пореден фарс, само зрелището ще да е, хляб няма да дават, а ще взимат и кинти.

Нелепа история!Сега кво ще прави анкетната комисия за проверка на Белене?Зобрев я оглявяваше.Или остава?

Той предложи Фидосова, той предложи Павел Златанов, той предложи Делян Добрев, той предложи Сталинка, той предложи Деси Свирката, той предложи Плевнелиев, той предложи цяла ГЕРБ група дебили, дето не могат един закон за изборите да направят. Списъкът може да бъде продължен безкрайно! А сега той ви предлага Цецка Цачева!!! Трябва наистина да сте ненормални, за да гласувате за нея!

Споко и ЦвЦв колко осъдителни присъди отнесе пък нищо....те и ББ осъдиха и пак нищо , та за професора Добрев ли да мислим?

Баце май ще те изтъргува с Цацаров, един гербер за двама бесепари в затвора.

Всички са вътре в обора!България е богата държава.И затова нищо няма да се случи!

Един ден, някой от тези мишоци ще влезе в затвора, но няма да е сега. Не и при тази върхушка. Сега малко пушилка преди поредния фарс наречен избори. Па после кой от къде е. Едни са от Бали, други са от бахамите, трети от Бора Бора. Само на Аруба да не ходят, че там е лош въздуха.

енергетиката и оглавявали парламентарната комисия....

Добрев не е виновен! Виновен е този, дето го сложи на този пост - Боко Тиквата. Защото това момче учило, недоучило, аз не бих го взел и за счетоводител във фирмата ми, а мутрата го слага министър, без стаж, без опит, без качества. Такава е и цялата политика на тиквите с кадрите. Пълен провал. Събира ги по кръстовища и светофари и после се чуди защо народа го псува. Ама когато си учил за пожарникар и чобанина ти се вижда умен. Да не говорим за даскал по физкултура. Ей, само с едно Винету не става!

трябваше да разследва нарушенията на закона при екстрадирането на дисидентите-турци при Ердоган. Сега Делянчо е изкупителната жертва, предназначена да отклони вниманието от действителния престъпник. А всички знаем кой е той. БАЙ Хой!

Защо Делян Добрев не е енергиен министър във второто правителство на Борисов,а е Т.Петкова???

Пфу.....''министри'' - отврат

Не " имунитета " , Главата трябва да си отреже САМ . В Япония си правят сапуко !

На 5 ноември, точно в навечерието на президентските избори у нас, Англия ще отбележи деня на Гай Фокс.

а сега да видим кой вкара гол от засада-4000000???Съдията ще го отмени ли?

Искат му го за нещо, дето нема да го докажат. Що не му го искат за Автомобилна Администрация или за НКЖИ? Смешоци!

"... договорът между НЕК и Парсънс Иендси Юръп Лимитед не е бил прекратен" - ми НЕК да го е прекратил. Той го е сключил, той е трябвало да го прекрати. Но мислят само как да качат цената на тока и да оберат нещастните българи.

да изгледам всичко, но и видяното ми стига. Няма, просто няма такава наведена журналистика като нашата, а Битиви и Нова се състезават по подлизурство и страх, страх ББ е възприел новия похват, прилаган и от Цецка вместо отговор да контрира с въпрос. Тя, видите ли, била класи над всички други кандидати! Абе народецът да не е сляп и глух?! И да няма акъл в главата си?! Какви ли сюрпризи ги чакат тия мушмуроци от Герб

Ето малко "насоки" за мислене на баш-демократичните писачи и работяги. Та преди няколко дни Домусчиев ревеше няма заварчици, няма механици . . Пак сега в Дир-чето "Търсят се инженери с иновативно мислене" Та . . още за около 10 -20 години меже да се даде "разрешение" за работа на реакторите в АЕЦ Козлодуй - след това АЕЦ КОЗЛОДУЙ се ЗАТВАРЯ. С това се ликвидирват и местата за атомни инжИИИнери и много други раб. места . . ще се закрият съответните специалности във ВУЗ ... . . . та кел-файда, че имаме велики отличници, щом не можем да им предоставим работа в собствената си страна. Преди време един дето имаше проблеми с буквата "р", обясняваше как като преватизираме предприятията, и въведем 10% данък, в България ще се "бият" чужди инвеститори да модернизират и откриват нови и нови работни места. Какъв е резултата - ликвидиране на стотици хиляди работни места, на тяхно място тръни и центрове от затворен тип за бежанци (въпроса е да ги вкараме пък после ще му мислим), никакво движение на доходите, правото свободно принудително да отиваш да работиш в ЕС, а сега като подпишем и СЕТА, ще открием и терминал 3 за Канада . . . . . . .и след това ще плачем по ТВ за децата ни емигранти и ще внасяме бежанци за да си оправяме демографския проблем . . . . Та, ако не бяха тия простотии, досега поне един реактор щеше да работи . . . .но ние гледаме на Вуте да е зле . . а оня от Валония гледа на него да е добре. . . . . .

е открила тефтерчето на Златанов.

той е много, много прост, прост на n-та степен. Българи какво може да очаквате от този нещастик осмен болка, мъка и сълзи. Повече не може да се трае, време е да го изпратим там където му е мястото на бунището.

хихихихи, не Делян е на мушка, а Трайчо

Ееее, ама много подценявате публиката. Това е творческа констипация, извинявам се! И едни и същи сюжети. На арената трябва нещо по-така, по-едричко. Например като в "Гладиатор", направо да слиза императора, песните от нас.

Това дело ще приключи,когато построим светлият кумунизам!

казва на баща си ,че учителката го вика в училище.Бащата пита Пак ли, направи някаква беля не отговаря Иванчо казах на Петърчо,че като пораснем пишките ни ще станат хуйове.Дядото се обажда нищо лошо не си казал Иванчо, лошто е когато хуйовете ни станат пишки. Става лошо за България защото на Бай Хoй му предстой да стане пишка.

Пеевски и Прокопиев са еднакви. Прокопиев идваше да го пазя от Цв. Василев, който искал да го убива, а сега му пуска интервютата.(ББ) Само в тези две изречения има достатъчно данни за образуване на предварителна проверка за опит за убийство.