Правителството прие мерки по казуса ”Царските конюшни”

Сделки с държавни имоти или дялове от тях над 10 хил. лв. ще се извършват от областния управител със съгласието на изпълнителния директор на АПСК.

Обратно в новината

Коментари - Правителството прие мерки по казуса ”Царските конюшни” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕМЕК КОНЮШНИТЕ СА ПРОДАДЕНИ ОКОНЧАТЕЛНО ЗА СТОТИНКИ ---------- ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е УЗАКОНЕНО --БРАВО МАФИЯ

Не разбрах само ще бъде ли развалена сделката,или бития си е бит,е----- е---

Най-доброто решение е конюшните да се ползват по предназначение! В тях наволя могат да настанят от куцата кобила Цеца, катъра Цеко ...до жребеца Бочко! Е миризмата от МС и Парламента ще се пренесе до Английската гимназия...

За това което сътвориха заедно със златушко-хераковския селски хитрец, простак, тъпанар и малоумник с кандидатурата ни за Генерален секретар на ООН, тези нещастници отдавна да са забравени. Това, че продължават да ръсят простотии по телевизии и медии сме си виновни ние всички българи, че продължаваме да ги търпиме.

вече е продал България ня еврейската мафия.

ето ги отрепките прости и неграмотни, воглаве мутрата, най-тъпоумний измежду премиерите в галактиката и всичките млечни пътища, хилят се, лензят се, продават държавата и богатеят. и да не забравите да сласувате за тях поне на 98%, че каунът-илитерат на под 95% не е доволен, цецо ухото нещо явно ще да е сбъркал при преписването.

безвизовия режим с Канада, след като страната ни ще бъде наводнена с ГМО гадости? Герберите са национални предатели и заслужават само презрението на честните българи!

на ОПГ ГРОБ ще погребе България. Българи, събудете се!

"БСП, "Атака" и синдикатите са против СЕТА"...? Целият български народ е против СЕТА. Освен изглежда Бай Хой. Правителството няма да смее да се противопостави на господарите си отвъд океана и на еврогейските продажни лидери. Хубавото е че за да влезе в сила това споразумение трябва да се ратифицира и от парламентите на 28-те държави на ЕС. Това е основната ми надежда че няма да мине. Разбира се че ще се опитат да подкупя нашия премиер с някакви си Визи и Шенгени,но народа няма да позволи това изнудване. Народа ще ги свали от власт. Трябва да ги свали.

Това е поредното хвърляне на прах в очите на народа от мутренската партия - ГЕРБ. Досттъчно е само да се направи ревизия на столична община за периода на управление от Фандъкова и ще лъснат стотици далавери с общински имоти(парцели, сгради, апартаменти и т.н.). Но там проверки неможе никой да прави. Ще ядосат диктатора Боко.

То за Фандъково време нищо почти не остана. Наследствените комунари и царските привърженици опоскаха всичко.

Правителството прие мерки по казуса Царските конюшни Тези мерки се взимат след подаряването на златните Конюшни и диамантеният Дипломатически клуб.

"Сделки с държавни имоти или дялове от тях над 10 хил. лв. ще се извършват от областния управител със съгласието на изпълнителния директор на АПСК." Агенция за приватизация и следприватизационен контрол