ГЕРБ с апел ЦИК да преразгледа решението си за общо вписване на резултата от вота

Не е удачно, трябва гласовете да се запишат в отделни колони, смятат от партията

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ с апел ЦИК да преразгледа решението си за общо вписване на резултата от вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя с очилата е за махане май подлива вода

Какви жалки овце, вървят си главите на 180 градуса в зависимост от това накъде ще погледне коча

Тоя с очилата бърка работата

Герб започнахте да овяхвате

ЕЛА ДА ВИДИШ , КАК ЩЕ ВИ КЛЕЦАМЕ СИЧКИТЕ НАРЕД НА ПРОЛЕТ !

И това ако не е нагла демагогия.... Не стига, че именно герберастите наложиха хартиената бюлетина и практически прокараха всички решения за обезсмисляна на машинния вот, ами сега, като видяха на къде върви общественото мнение, тръгнали да се правят на правоверни демократи! Аман от мръсните комуноидно-ченгесарски номера на тия тъпи кратуни! Дано след изборите наистина да се създаде достатъчно мнозинство, та да заврат тия комуноидни запъртъци по занданите!

Ц И К КЛЕКНА ПРЕД Г Е Р Б И ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕДА РЕШЕНИЕТО СИ ЗА ПРОТОКОЛИТЕ ! А ПРОТИВНИЦИТЕ ИМ , ДА ГО ДУ . АТ !

"за съотношението на упражняването на правото на избор с хартиени бюлетини, за това с бюлетини за машинно гласуване" Аз бих казал, за съотношението на подправени, фалшиви хартиени бюлетини!

Смешни и жалки

Но в крайна сметка победители.

Всички от герб са усвоили приомите на мутрата,пред матряла да говорят и правят различно от това което мислят и нареждат

Нали Бойко вече се разпореди на ЦИК. Ще си променят решението. Гербаджийски боклуци !

Е, щом бай хой е наредил - ЦИК са длъжни да изпълнят! Само че, клетника чолаков дали е получил разрешение от др. бай хой? Да не получи ритник като ананиев? За втори път си позволява своеволия! Дет съ вика, сиреч думата на премиера - слънце е закон!

Проба грешка проба грешка проба грешка

Братя и сестри, готви се управление от герб и пп-дб.тиквата уж ще остане настрани. Герб и ДПС са предложили по трима от техните да станат курбан на правосъдието смятайте кво готвят за нас.

Баце може да е всякакъв, но е най-голямия играч в политиката. Разби ви цялата чагъртачна уйдурма и сега сте му като пластелин в ръцете. Нещастници клети!

Играч е за тия дето сте по-тъпи и от него.

Толко е играч в политиката ,колкото е и играч по футбол .Става за селските дивизии.

Прост вносител на фурми.

"чагъртачна уйдурма" ако визираш ИТН си бяха скалъпени от ГЕРБ с цел "разделяй и владей". Колкото по разединен е вота, толкова по-добре за групировката ГЕРБ. Сега на тези избори, не мисля, че ще са първи и това ги плаши и се пукат от яд, че останалата "чагъртачна уйдурма" започна да се коалират и да разбират целта им.

Защо ли и тук личи почеркът, оставен от "дебелия пръст" на една празна тиква - първо заповядва на слугите си какво да гласуват, а ако стане невъобразим скандал (още повече, че е заложен "на дузпата" и американците наблюдават действията му под микроскоп) изпраща някой от ли1ната прислуга да "гаси пожара" и да минимизира щетите...

туземците с апел до ЦИК за да отпише ГЕРБ и до прокуратурата за да опандизи цел;ото ГЕРБ!

ами с една колона ЦИК ще манипулира резултата, а с две както предлагат ГЕРБ, ще й е малко трудно, даже невъзможно......

Точно ГЕРБ предлоиха да е една колона, сега както винаги се отмятат. От Зайчарника е дошла друга заповед. Жавлко, трольвоте колко изписаха по старата опорка ...

Буквално на всякъде казаха и самите ЦИК казаха, че тва е предложение от човек на БСП....

Как ГЕРБ безкрупулно измамиха БСП и ДПС от хартиената бюлетина, барабар с подхвърлената патерица ИТН и ги сложиха на топа на устата. Коалицията Каскет останаха като измамени камилчета.Със сигурност ГЕРБ е предложил уйдурмата на другите и те като шарани са клъвнали ,но от къде да предполагат ,че ГЕРБ ще им извърти този к.рвенски номер. Борисов отново доказа ,че не може да се разчита на него като лоялен партньор.

Надай се булка на пиян уй. Къде сте тръгнали с мечката мед да ядете бре серсеми. Не може ли да разчитат на Баце? Ами разчитайте на шарлатанчеата, тайба у гендера....

Борисов се мята насам-натам като настъпен гущер, който се опитва да си откъсне опашката. ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ НА НАМАГНИТЕНИТЕ!

Герберите дават пак акъл. Много дебели сте бе? Стига крадохте, стига ядохте. Изядохте ни отвсякъде. Мръсни, безогледни твари. Само като ви гледам дебелите свински бузи ми се гади от вас. Айде малко се турете в норма. Къде ви е дебелия водач? И той вече едвам ходи с тлъстите си баджаци. А оня дето щеше да си реже едната ръка, ако беше жив цар Крум щеше да е без ръце и без крака.

Хахаха, ще чуем и видим дуги работи от ГЕРБ. Банкянския при трите му посещения на Козяк са му казали че негледат с добро око на практикуваните му изборни мюшенгии. Шубето е голям страх.

Тактика от години на ГЕРБ - изпуснат се в гащите и после бият тъпана как са ги изпрали!

Тоест представителите на ГЕРБ в ЦИК, сложени там от гражданина Борисов, са гласували против волята на гражданина Борисов? Без майтап?

ГЕРБ пак забъркаха каша за да излязаят спасители накрая. Коронния им номер. Счупят вазата и после като я залепят - големи герои!

Ще им тегля един сиктир, защото лъжат хората, че с две колонки и въпроса е решен. Това да правиш избори с две колони е равносилно на двойна работа и ще стане такъв Батак, че тия хора дето се отчитат ще трябва да чакат не една нощ, а две нощи, да си предадат книжата. На чужд гръб и сто тояги са малко. И за какво им е на Партиите са знаят колко са гласували с хартия и колко машинно, ако не е само с една цел, да купят и контролират изборния процес.

Е, айде ся - що си тормозите трольовете така. Таман беха заели позиция.

ХА ХА МАФИЯТА ПРОГОВОРИ !

От гей-парада ще гласуват ли за розовите чорапогащи с дупки.

Аз пък ще гласувам и машинно и с хартия за шарлатания.

Уточнение. Не ГЕРБ, а говедарят на стадото говеда, наречено ГЕРБ, нареди на своите говеда.....

Герб с апел към кого по-точно в ЦИК, нали техните представители гласуват?

Най-вероятно на Бочко са му пратили магнитче за хладилник със статаята на слабодата ат амриканцата амбасада. И ГЕП бързо, бързо се преориентира.

80% от ЦИК са хора на ГЕРБ. Щяха да бъдат изхвърлени, но Слави не разреши.

Ти добре ли си? Всички партии имат представители на ЦИК... Шефчето на цик е даже на ИТН

Ама ти не знаеш ли че ИТН и ГЕРБ са едно цяло?

Ама разбира се... Като не ни отърва и някой друг реално е виновен трябва да го свържем с ГЕРБ и да обвиним тях :D

ПП нямат представител в ЦИК.

Герберите продължават със селските си номера. Лошото е, че Вождът им няма къде да харчи откраднатите парички. Скоро ще лъсне в Магнитски-3.

na G E R B... na DPS... na BSP.... na PP.... na DB....na Iva Miteva... Edinstveno na VAZRAZHDANE (i to s dadeni rezervi) USPEH !!!

Чолаков първо забърква лайната… като гласува “хартиени” малоумщини в парламента!! После ЦИК са му виновни, че си разбират от работата… и неговите малоумщини няма да ги правят! пишман политик..

Прието с гласовете на ГЕРБ,ДПС,БСП и двама от ИТН. Ех,тоя ЦИК,много независим орган.

Бонусите е крипто пирамидите вече се даряват.

Не мога да повярвам, че герб заемат такава позиция!? Чета и не вярвам на очите си. А онези уонаби комундели от дб и пп мълчат като мушнати гайди мамицата им поганска! Ало, шорошвестерите, няма да гласувам за герб, не им правя реклама, но когато заемат отговорна и ясна политичмеска позиция трябва да се каже, че е така.

Единствено техните представители в ЦИК гласуваха вчера против и ПП и ДБ дадоха на съд още вчера въпросното решение на ЦИК Следи по-внимателно ситуацията. Цветозар Томов от коя квота мислиш, че е? От ГЕРБ ли?

Не вървиш.ПП и ДБ още вчера обявиха,че ще сезират КС.

Отговорна и ясна политическа позиция....ти сериозно ли!? След като ЗАЕДНО С ТЕХНИ гласове беше прието това решение като цяло. И сега да пореден път се обръщат на 360 градуса. Само Сорос и джендъри са ви в главата, а продължавате да подкрепяте ей такива отрепки. Просто племе ей.

ГЕРБ първо гласуваха ЗА! Сега се сетили, че всъщност били ПРОТИВ! За какво изобщо махнахнте машинното преброяване, при положение, че даваше точен резултат за няколко минути и беше без сгрешени протоколи!

Защото хартията позволява купуване на цигански гласове и преправяне на протоколи.

Кинтите в циганските махни вече са раздадени

Ще те намагнитят скоро Боци.

Че ми намагнитят шлиферо...

много явно го направихте другори, требва по-скришно така............. мешена скара, даже да се броят и гласовете дет се чуват на двора, че и отделно! така по ше върви.

Вие го измислихте крадци.

Ако смените скъсания чорапогащник на Кака Лена ще ви дам кода от квартирката на Airbnb.

ЦИК, ВСС, КЗК, КЗП, всичките независими органи със кадри назначени от ГЕРБСПДПС....

Да вземат машини като на тото-то и да броят гласовете с тях. Всичко да е на хартиена бюлетина и с тези машини автоматично да се отчитат гласовете и ще се решат много от проблемите. Това е пълна идиотщина да се броят гласове и преференции от хора, винаги може да се направят грешки умишлени или неумишлени. А това с коя бюлетина е правилно отбелязано Х-чето си е пълна пародия, щом има отбелязано дори и да излиза от квадратчето, дори и да е с кръгче ромбче и т.н. трябва да се зачита за валиден глас.

на фиша да излезе хиксчето извън числото и да видиш какво ще ти каже машинката

С Барека ще вдигнем изборите на друго ниво

Какво бе,чагъртачи,скъсаха ви се чорапогащниците ли?

Ги взе и скъсани.Щял да ги закърпи.Много обедня това момче,откакто ГЕРБ не са на власт.

пък и с тоя пусти Магнитски, няма къде да похарчат откраднатото!!! Чакам с нетърпение още един списък и едни млр. само ще си ги гледат някои хора!!!

кога ще ги закърпи,или му е добре през дупките.

Колко типично за шизофрениците от ГЕРБ... гласуват едно, говорят друго...