Плевнелиев изравни рекорд на Първанов по връчени ордени

Двайсет и четири ордена и медали е раздал президентът Росен Плевнелиев за първите шест месеца от встъпването си в длъжност. Това показва справка, предоставена на в. "Сега" от прессекретариата на президента.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев изравни рекорд на Първанов по връчени ордени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да се напъва момчето трудно ще ме стигне ! Сега трябва и трофей от архар да си набавя, че и след това да сформира джижение АБВГЗ .......работа трябваа, работа!

При Първанов поне имаше ПЪРВА ДАМА ! Зорка заслужава медал! Дайте и го !!!

Амбиции без покритие, бяло петно, но за това пък мнооого мазно, това е изпълняващият длъжността сега.

След президентските избори се сдобихме с "Планински джентълмен" от Неврокоп който за всичко слуша Ходжата от Банкя :) --- Въобще нужна ли ни е Президентската институция, като никой не я бръсне за слива ?

толкова реваха за Гоце, а то какво стана .. Плевнята за 6 месеца раздаде колкото него.

И аз товма си мислех!!! Че разследваха, че коментираха, а то какво се оказа ... Плевнелиев и той раздава на който му скимне, пример е Елка Констатинова.

работи момчето и раздава за реални заслуги,а господин Сирищника освен да трепе козите по къра и за чеп за зеле не става.. Истинските народни президенти ,които не излагат България пред свет,те са..Роската и бат Петьо.

...простотията!!!

Ба'т Петьо не беше ли този дето след като загуби изборите и отиде "зад океана". Малко странно ама ... Та Роската след 4 години накъде ли ще хване?

Ама пиар агенцията на БСП се е захванала здраво за работа. Пуснала е нова плюнка "Боко тиквоча". Много еродирани ,възпитани и интелигентни тези комунисти. Не се ли срамуват? Или целия им електорат е такъв. Но по темата - не се сещам , може да е липса на обща култура, да останаха хора достойни за най-високия орден. Честно ви казвам, че ако ме наградят с този орден /то няма и за какво/, но да предположим,че има ,ща се почувствам обиден. А това, че ББ казал да се направи проверка на раздадените ордени, подозирам, че Плевнелиев затова се е развихрил да покаже самостоятелност.Много съм разочарована от него.

Комунист срама няма ...Комунягата разбира от дума само след като се повози на шлеп ,пуснат в Дунава от витязите на генерал Кочо Стоянов и лъвовете на Ванчето

Maya Dimitrova

Боже-е! Това фашагите са като граф Дракула безсмъртни, май! Щом още бленуват за зверствата на Кочо Стоянов с шлеповете през 1923! Ами, хайде като извадим от учебниците 'комунягата' Ботев, да сложим на негово място 'героите' от шпицкомандите! И тези 'излияния', кой знае защо, са по повод равния брой ордени - бедна ми Българийо, нали всичко друго ти е наред!

Прав си ! Напълно. И аз предпочитам просто Тиквата. В краен случай Бандит Бойко

Ясно, раздават се на кило със засилващи темпове.

За цялото си управление от 33 години Тодор Живков е дал ЕДИН медал "Стара планина" и то на Кадафи 1978г.- представям си какво ли му е дал в замяна Кадафи за България.

Тези притоплени манжи за великият другар Тодор Живков ги поднасяйте на сексуалните си другарки от набор 1907 ,докато ви върви оргията на Бузлуджа..Само Пенчо Кубадински има поне 20 ордени и медала от сатрапа,да не говорим за Хрушчов,Брежнев и Луис Курвалан. Вън от България престъпната и лъжлива комунярска паплач !

нейните противници - разсипници на България!!!

За Ордена на Елка Константинова - не беше ли тя пламенната радетелка на дефиницията "турско присъствие", може и османско да беше ?

ами беше... и докато беше министър на културата един подпиран неин племенник започна да издава първото порнографско списание в България. Не си спомням как се казваше списанието, но помня,че на първата му годишнина честваха " рожден ден" с торта и една голяма свещ във формата на пенис.Всички се бяха събрали наоколо и духаха свщичката.Та ето за такива неща вече дават Стара Планина в БЪЛГАРИЯ!

Не одобрявам този герберски болшевик.

е много скъпо ни излиза тоя раздавач! Няма ли да е по-евтинко да наемем куриеска служба

МНОГО ТОЧНО

Все повече започвам да мисля,че Плевнелиева ще е много по -удачен Президент!Има ли начин да направим рокадата?

учудя сега Плевнята да даде ордени и на прибраните от Швеция на държавни разноски циганчета, явяващи се неизменния герберски електорат:))

Бате, дай и на мене един орден, бе! Че го дам на пункта за вторични суровини за цветни метали и с парите че идем у Гемания с Айшето да роди там копилето и да не работим.

цвета на нацията! Дори му дадоха още мангизи около 1 млн. да иде да си поразвява дупето по Англия за Олимпиадата, че тук се скъсва само ордени да дава като Гоце:))

Е, между Първанов и Плевнелиев има и съществената разлика, че вторият получи 1 милион лева , при криза в страната за да присъства на олимпияда. За Първанов нямаме такива спомени. Знае се , че бюджета му беше орязан от герберите и нямаше пари даже за държавни посещения.

но това не му пречеше да ходи на лов и риболов ,на олимпиадата ,в япония и на много други места по света ц цел опознай света и фсичко това щото беше порсона нон грата в нормалните държави и никой не го канеше

Япония ходил, ама никой не го канил:))))))) И да те светнем! От 1997 година фискалния резерв вървеше нагоре, а заемите надолу, а сега фискалния резерв върви надолу, а заемите на България нагоре:))))) първият милиард е взет вече:)))

Ама пък Първанката има 24 милиона отпуснати за лов на Архари

Жалка мижитурка, а по разходи и гафове надмина всичките взети заедно. Комсомолски доносник и ДС мошенник с два опита да емигрира в САЩ и в Германия.

Все пак комсомолския секретар няма да остава по-назад от учителя си партиец!

награждава значи! Сега да даде и по един медал на Тиквуня и Танов за блестящо проведената операция "Мишо Бирата":)

добре е все пак че не ги раздава на престъпници както правеше гоце

шумкарчетата пак се размърдаха. изведнъж падна червения президент и стана недостойно да се дават ордени. не е ли да наградиш Батков, Манджуков и Доган не е кирия. ех тези комунисти, никога няма да се оправят.

Изброените от теб кога ги осъдиха:))) Малоумен гербер:)))))

Когато дойде на "Дондуков" Роско отвори широко прозорците и вратите за да проветри президенството след двата /успешни-неуспешни?/ мандата на Първанов. Да му мисли следващия следващия как ще проветрява, то подмириса още на първата година.

Работи човека, раздава ордени. Какво друго да прави....

ще излезе в отпуск и вицето ще му връчи медал и на него:)) А ка говориха за девалвацията на тези отличия герберите:))))) Пък сега правят същото:)))

Голямото раздаване на ордени предстой:)) сега ще даде и на Фандъкова за изключителния и принос за опазването на уличните псета и спомагането за смъртта на хора, оглозгани от кучета!

...а Фандъкова ли развъжда кучетата по улиците?

отговаря за тях:)) Не знаеш ли! Милите гербери:)) Дори цяло общинско предприятие има за крадене на пари от герберлите:)))) Два пъти вече не разрешават одит на предприятието:) защо ли?:)))

право в 10ката си улучила, лелче.

Фандъкова и не заработва парите на хората за плащане на данъци и такси, но това не и пречи да ги прибира нали!:) Въздух под налягане си гербер!

А мъжете, които загинаха наскоро по нашето море за да спасят дете?И чиито родители изобщо не се бяха заинтересували след това за тях?Те не заслужават?С какво е по-различно случилото се в Англия с това в България?

Кой още не е разбрал, че инфантилите от ГЕРБ ЕООД нямат и идея (грешка, имат много добра идея, ама не е тази която ние си мислим) как да управляват държава. Цялото им поведение от началото на мандата е поведение на 3 годишно дете. Казвам 3, защото моите деца са на по 5 и 6 и имат много повече разум в главите си от комплексара Борисов!

Преди 09.09.1944 у нас,а и в някои Други държави,само определен брой нора могат да получат най-високото отличие!Като се гътне някой и тогава се дава на друг!Затоваи е високо ценено!Но ние сме къде-къдепопо-най!От каде-накаде ще гледаме другите!

не е от значение на колко хора се дава орден. Bсе си е престижно. Aз съм спечелил престижна стипендия заедно със още 100 човека. това не я умаловажaва.

Има огромно значение колко хора получават едно отличие. Смяташ ли, че олимпиадата щеше да има няква тежест ако се даваха медали на всеки успял да стигне до финиша? Отличие означава, че се отличаваш с нещо от другите, т.е. си различен от повечето.

За цялото си управление от 33 години Тодор Живков е дал ЕДИН медал "Стара планина" и то на Кадафи 1978г.- представям си какво ли му е дал в замяна Кадафи за България.

Нямам нищо против военните медали, не знам как са процедирали спасителните екипи, но факта е че са спасили хора и са проявили храброст . Но разберете хора Орден Стара Планина не се дава на път и през път. Това е най-високото отличие показващо голямата признателност на държавата към някой който е направил нещо наистина важно за нея. Този малумен президент ги раздава този Ордени ( както и предишния) като бонбони, на всеки. Някой наш посланик да е плучил Най-високото отличие в някоя друга страна, било то и Казахстна ( да не говорим за Франция Германия, Англия)? Нашите посланници дори не са се срещали с примиетите им па камоли Кралиците/Царете им. Предсавете си всяка държава да дава по един орден на всеки посланник който е бил в нея ( в основата на посланническата професия е да защитаваш интересите на Своята страна и да изнасяш информация към своите власти, а ние тук така за награда им даваме и Най високото си национално отличие. Това Драги ми съграждани е признак, на екстремно ниска политическа култура, подвластност и некомпетентност.

Има време до края на мандата, бъдете спокойни. Ще накичи с ордени и бате си бойко и цялата оранжева кохорта от бандити.

Вероятно Елка Константинова е наградена за заслугите на семейството й в издаването на порнографски списания и заради високата им "художествена стойност".

как го измислихте и това? опасни сте. Bсички сили против всичко, искате власт мамка ви долна.

Не знам кой е "аз", ама порнографията е всеизвестно, че е семеен бизнес на г-жата Константинова. Пък ти продължавай да псуваш културно.

Синът и снахата на Елка константинова, когато тя беше министър на културата, издаваха едно от първите порнографски списания "Петък вечер". Чети и учи, цървуле, вместо да псуваш, за което не се иска много акъл.

Палячо. Прост народ, прост президент.

защо бе резил така се изказваш? искаш ордени за станишката и пикаещия ли?

другари, поне ударете по едно кафе преди да почнете да бълвате ла....на във всяка новина. Hавремето така правехте, първо кафенце с колежки, след това "работата". Mоля прочете статията първо, а не само заглавието преди да коментирате. имате ли нещо против наградените пилоти, човека спасил дете, за посланиците е ясно?

не сме против заслужените награди. против сме думите изхвърлени на кило и оплюванията без мисъл

АЗ СЪМ ПРОТИВ ЛИПСВАЩАТА ПЪРВА ДАМА!

в конституцията понятие първа дама маи нямаше?

Значи на военните със хеликоптера /на, които това им е работата/ - медали, а момчетата от офроуд форума, които бяха първи на място и със собствени средства бяха осигурили вода и други неща от първа необходимост - не ги споменаха даже? И тоя по нищо не се различава от Първанов!

++++++++++++ Абсолютно си прав/а!

Уважаеми "коментатори", вие прочетохте ли цялата статия или само видяхте заглавието и побързахте да коментирате ?

За 6 месеца преизпълниха плана за 5 години

Огледал се Илия - па с тия...

Браво, наградил е достойни хора! А не като Първановите орденоносци - Доганя, Тодор Батков и контрабандиста на оръжие и петрол Манджуков - щедър президентски и БСП спонсор.

РАЗЛИКА НИКАКВА....ТАКА ТИ СЕ ИСКА....

иска ти се да няма разлика, ама има пич. и то мнооого голяма. отвори очетата и ушетата и мисли?? но това е трудно за вас, :-)

И ква стана тя? Тея като онея :)

Роско и той като черния Гоце. Какво друго сте очаквали господа съграждани? Та нали тоя капут беше "назначен" от члена на БКП - Боко Тиквоча! На ви нов морал в политиката!

е и, каква стана? поне прочете ли на кого са дадени тези ордени или само смърдим по форумите и заработваме дневни. Aман от мрънкачи.

Орден стара планина е по вече обида от колкото награда, като се има в предвид на какви хора го дадоха. Според мен всеки свестен човек на когото го предложат трябва да го откаже.