Плевнелиев изравни рекорд на Първанов по връчени ордени

Двайсет и четири ордена и медали е раздал президентът Росен Плевнелиев за първите шест месеца от встъпването си в длъжност. Това показва справка, предоставена на в. "Сега" от прессекретариата на президента.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орден стара планина е по вече обида от колкото награда, като се има в предвид на какви хора го дадоха. Според мен всеки свестен човек на когото го предложат трябва да го откаже.

Роско и той като черния Гоце. Какво друго сте очаквали господа съграждани? Та нали тоя капут беше "назначен" от члена на БКП - Боко Тиквоча! На ви нов морал в политиката!

И ква стана тя? Тея като онея :)

Браво, наградил е достойни хора! А не като Първановите орденоносци - Доганя, Тодор Батков и контрабандиста на оръжие и петрол Манджуков - щедър президентски и БСП спонсор.

Огледал се Илия - па с тия...

е и, каква стана? поне прочете ли на кого са дадени тези ордени или само смърдим по форумите и заработваме дневни. Aман от мрънкачи.

За 6 месеца преизпълниха плана за 5 години

РАЗЛИКА НИКАКВА....ТАКА ТИ СЕ ИСКА....

Уважаеми "коментатори", вие прочетохте ли цялата статия или само видяхте заглавието и побързахте да коментирате ?

Значи на военните със хеликоптера /на, които това им е работата/ - медали, а момчетата от офроуд форума, които бяха първи на място и със собствени средства бяха осигурили вода и други неща от първа необходимост - не ги споменаха даже? И тоя по нищо не се различава от Първанов!

другари, поне ударете по едно кафе преди да почнете да бълвате ла....на във всяка новина. Hавремето така правехте, първо кафенце с колежки, след това "работата". Mоля прочете статията първо, а не само заглавието преди да коментирате. имате ли нещо против наградените пилоти, човека спасил дете, за посланиците е ясно?

не сме против заслужените награди. против сме думите изхвърлени на кило и оплюванията без мисъл

иска ти се да няма разлика, ама има пич. и то мнооого голяма. отвори очетата и ушетата и мисли?? но това е трудно за вас, :-)

Палячо. Прост народ, прост президент.

АЗ СЪМ ПРОТИВ ЛИПСВАЩАТА ПЪРВА ДАМА!

Вероятно Елка Константинова е наградена за заслугите на семейството й в издаването на порнографски списания и заради високата им "художествена стойност".

Има време до края на мандата, бъдете спокойни. Ще накичи с ордени и бате си бойко и цялата оранжева кохорта от бандити.

как го измислихте и това? опасни сте. Bсички сили против всичко, искате власт мамка ви долна.

в конституцията понятие първа дама маи нямаше?

защо бе резил така се изказваш? искаш ордени за станишката и пикаещия ли?

Нямам нищо против военните медали, не знам как са процедирали спасителните екипи, но факта е че са спасили хора и са проявили храброст . Но разберете хора Орден Стара Планина не се дава на път и през път. Това е най-високото отличие показващо голямата признателност на държавата към някой който е направил нещо наистина важно за нея. Този малумен президент ги раздава този Ордени ( както и предишния) като бонбони, на всеки. Някой наш посланик да е плучил Най-високото отличие в някоя друга страна, било то и Казахстна ( да не говорим за Франция Германия, Англия)? Нашите посланници дори не са се срещали с примиетите им па камоли Кралиците/Царете им. Предсавете си всяка държава да дава по един орден на всеки посланник който е бил в нея ( в основата на посланническата професия е да защитаваш интересите на Своята страна и да изнасяш информация към своите власти, а ние тук така за награда им даваме и Най високото си национално отличие. Това Драги ми съграждани е признак, на екстремно ниска политическа култура, подвластност и некомпетентност.

Преди 09.09.1944 у нас,а и в някои Други държави,само определен брой нора могат да получат най-високото отличие!Като се гътне някой и тогава се дава на друг!Затоваи е високо ценено!Но ние сме къде-къдепопо-най!От каде-накаде ще гледаме другите!

не е от значение на колко хора се дава орден. Bсе си е престижно. Aз съм спечелил престижна стипендия заедно със още 100 човека. това не я умаловажaва.

няма първа дама да се изнася от жилището на държавна издръжка и да и свалят охраната:))))

Кой още не е разбрал, че инфантилите от ГЕРБ ЕООД нямат и идея (грешка, имат много добра идея, ама не е тази която ние си мислим) как да управляват държава. Цялото им поведение от началото на мандата е поведение на 3 годишно дете. Казвам 3, защото моите деца са на по 5 и 6 и имат много повече разум в главите си от комплексара Борисов!

А мъжете, които загинаха наскоро по нашето море за да спасят дете?И чиито родители изобщо не се бяха заинтересували след това за тях?Те не заслужават?С какво е по-различно случилото се в Англия с това в България?

Има огромно значение колко хора получават едно отличие. Смяташ ли, че олимпиадата щеше да има няква тежест ако се даваха медали на всеки успял да стигне до финиша? Отличие означава, че се отличаваш с нещо от другите, т.е. си различен от повечето.

Голямото раздаване на ордени предстой:)) сега ще даде и на Фандъкова за изключителния и принос за опазването на уличните псета и спомагането за смъртта на хора, оглозгани от кучета!

Той и на всеки участник в Олимпиадата ще даде медал, ако го питаш, само и само да оправдае президента:))

ще излезе в отпуск и вицето ще му връчи медал и на него:)) А ка говориха за девалвацията на тези отличия герберите:))))) Пък сега правят същото:)))

Работи човека, раздава ордени. Какво друго да прави....

Когато дойде на "Дондуков" Роско отвори широко прозорците и вратите за да проветри президенството след двата /успешни-неуспешни?/ мандата на Първанов. Да му мисли следващия следващия как ще проветрява, то подмириса още на първата година.

Не знам кой е "аз", ама порнографията е всеизвестно, че е семеен бизнес на г-жата Константинова. Пък ти продължавай да псуваш културно.

браво бе, сега да се развеждат президентите. умник.

шумкарчетата пак се размърдаха. изведнъж падна червения президент и стана недостойно да се дават ордени. не е ли да наградиш Батков, Манджуков и Доган не е кирия. ех тези комунисти, никога няма да се оправят.

++++++++++++ Абсолютно си прав/а!

добре е все пак че не ги раздава на престъпници както правеше гоце

Синът и снахата на Елка константинова, когато тя беше министър на културата, издаваха едно от първите порнографски списания "Петък вечер". Чети и учи, цървуле, вместо да псуваш, за което не се иска много акъл.

Изброените от теб кога ги осъдиха:))) Малоумен гербер:)))))

награждава значи! Сега да даде и по един медал на Тиквуня и Танов за блестящо проведената операция "Мишо Бирата":)

...а Фандъкова ли развъжда кучетата по улиците?

Все пак комсомолския секретар няма да остава по-назад от учителя си партиец!

Жалка мижитурка, а по разходи и гафове надмина всичките взети заедно. Комсомолски доносник и ДС мошенник с два опита да емигрира в САЩ и в Германия.

Е, между Първанов и Плевнелиев има и съществената разлика, че вторият получи 1 милион лева , при криза в страната за да присъства на олимпияда. За Първанов нямаме такива спомени. Знае се , че бюджета му беше орязан от герберите и нямаше пари даже за държавни посещения.

отговаря за тях:)) Не знаеш ли! Милите гербери:)) Дори цяло общинско предприятие има за крадене на пари от герберлите:)))) Два пъти вече не разрешават одит на предприятието:) защо ли?:)))

право в 10ката си улучила, лелче.

цвета на нацията! Дори му дадоха още мангизи около 1 млн. да иде да си поразвява дупето по Англия за Олимпиадата, че тук се скъсва само ордени да дава като Гоце:))

но това не му пречеше да ходи на лов и риболов ,на олимпиадата ,в япония и на много други места по света ц цел опознай света и фсичко това щото беше порсона нон грата в нормалните държави и никой не го канеше

Фандъкова и не заработва парите на хората за плащане на данъци и такси, но това не и пречи да ги прибира нали!:) Въздух под налягане си гербер!