Генерали от военното министерство с обвинения за издаване на държавна тайна

Като директори на "Военна информация", дали достъп на 504 лица до секретни документи

Обратно в новината

Коментари - Генерали от военното министерство с обвинения за издаване на държавна тайна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевадно е ,че някой иска да я закрият тази служба...........Но по-интересно е ЗАЩО!

Да не ни вкарат в Шенгена с тия професионалисти в МО

Армия нямаме- класифициране информация имаме! Шеф на " Гражданска защита" ,или каквото е там, може и да няма достъп, но кака Зюмбюла от " ЕСГРАОН" трябва да има! Дори има и седмични курсове в Албена, Банкя или Велинград/ зависи от сезона/. И не всички военни имат!

Тези са смешници, ..и драскачите също . Каква ДЪРЖАВНА тайна , някакви курв.. истории.?

И кой мислиш го интересува какво има в памперса ти бе, чугун?

Не мога да вдяна кои агенти или разузнавачи са по главни.Тези на данс могат ли да влизат при военните и да проверяват или обратното. Преди 2-3 дни ония от 6-то районно заключиха тия от 4-то, после тия от 4-то гониха и арестуваха оня от 6-то...... Голяма каша!

Тия двамата глупаци с лампази са издали тайната за комисионните, дадени на другите глупаци с лампази за покупка на военна техника.

Като не пуснахме водата в клозета 1990-а и 1997-а сега колкото и ароматизатори да слагаме , клозета ВОНИ. ЛУСТРАЦИЯ!!!

България я мърсят и овоняват рублодавци, рубладжии, рублояди, рублоиди, рублосерци, рублопосерковци, рублодрисльовци…

Ма, ти много титли имаш! И за всичките ли имаш документ, или издаваш ,,държавна тайна,,?

Ние армия нямаме, сега и тайни нямаме, иначе можеше поне да лъжем, че имаме някакво тайно стратегическо оръжие с извънземен произход, изровено от армията по съвет на Ванга и други екстрасенси. Каква държава без тайни и армия...дано само аутсорснато криптиране да не е причина за скандала с английския посланник, че тогава генералите ще паднат жертва. Някои хора каквото и да свършат трябва да си останат невинни.

Ами и информацията на съюзниците продадохме тънко..

нещо не е верно в тази информация... човека си ходеше на работа през това време

Добре бе ДИРници! Защо триете коментар, в който се говори, че за пореден път прокурори, ДАНС и цялата управлаваща ни паплач от ГЕРБ демонстрират тотално непознаване на законите и нежелание те да бъдат спазвани?

Шенген ли?!

Тия от НАТО си знаят защо не пускат информация от някакво ниво нагоре към БГ. Години още ще трябват докато тук се прочисти от руска агентура.

Информацията е подавана към НАТО, а не към Русия - нещо не можем да вържем инфото или просто така да си чешем езиците коментираме...

И каква точно тайна са издали, ако не е тайна? Защото обикновено когато една тайна у нас престане да бъде такава едни хора следва да са в затвора, обаче изненадващо защо не влизат. Други пък почват един след друг да си подават оставките, ама реална полза от това никаква. Та каква ли ще да е тази тайна дето е трябвало да бъде пазена , обаче е станала публично достояние, това всъщност е въпросът?

некой след четене на статията да не вземе да си запали компютъра

Въобще има ли нещо което да е държавна тайна и да не се знае от американци, турци, руснаци?

Значи е пълно с руски кавали навсякъде

Руските кавали значт всичко, на тях достъп не им трябва. Ама виж, на турските, щатските и еврейските кавали, вече им трябва.

Американците са ни съюзници!Руснаците са кавали!Евреите се отнасят с разбиране по въпроса за руската хибридна война срещу България!

То с такива съюзници като щатите, врагове не ти трябват! Сами Германия, Великобритания и Франция го казаха! Ама ти по-добре знаеш...

Това ще да е някакъв нов майтап! МНО и тайни! Ха, ха....тайни за кого, за кокошките ли! Xа, ха.....!!

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОТРЕПКИ В СЛУЖБА НА МОСКВА!

Най-ревниво пазената държавна тайна в България е, че министър-председателят е глупак!

За техния президентин! Борисов е уважаван в Европа и многократно предпочитан от Народа на избори пред амсалака и биволицЪта

Шило

Олеле!

Тия просто не са се вясвали в МО. Тези под тях са вършели всичко. Това си е чисто административно нарушение, НО тъй като е по Закона за класифицирата информация, ще им разкажат играта. Така и трябва.

Не знаех, че имаме и секретна информация ?

Спомням си, че заплатата на Искров беше тайна :)

Като правят генерали Сульо и Пульо заради политическата им принадлежност, така ще е. И ще се събуждат подозрения за разправа с неудобни лица.

Административно нарушение е. Пак разправа с неудобни хора.

Точно

Много ми е интересно какви военни тайни имаме !? Руско въоръжение , американски съюзници , спътниците и на двете държави могат да заснемат и космите на ду.ето на някой старшина , който ака в храстите на поделението ! Освен да са дали достъп до документи за това как произвеждаме руски оръжия с благословията на Путин , които продаваме на ЦРУ , а те ги дават на чалмите , които пък трепят вагнеровци в Сирия ! И от цялата схема печелят и американците , и руските военни олигарси , и българските русофили като Манджуков и Гигов ! Само дето руските и сирийски майки ходят почернини !

Че то в бегето освен комисионните и офшорните сметки на сикаджията и разбойниците около него други тайни има ли?

Мислиш ли наистина, че са тайна. Не бъди наивен.

това за България ли ? Не за Венецуела ?

За никого не е тайна, че все още голяма част от офицерския състав на България е по-вярна на руското, отколкто на българското правителство. Хранилката от там не е преставала да работи от 1944 г. И не е много ясно как ще успеем да се излекуваме от тая чума.

Stan Stan

И откъде тези русофилски генерали, след 30 години чистка ? Че те живи не останаха, камо ли на служба !?

Друго си е да си подлога на американците, дето им дреме за някакви си надупени цървули, нали троле?

Е*аси журналистите! Военни генерали???????????????? Пратете ги на училище тия майстори на словото, бе, пратете ги...

Ми те нали от училище идват, точно там ги учат на такива бисери ! :D :D

По неадекватно заглавие не може да има - в материала никъде не се говори за тайни, а за нарушения и т.н

Издали са голямата държавна тайна, че под мостовете не шумят реки, дам...

Aaa, и по-нататък, по-нататък - "пристанищата са пустинно тихи ..." . Демек нашият могъщ флот е отплавал на учение за дебаркиране в Крим, предупредили са руснаците ! :D :D :D

И са си ги преместили в другия крачол уплашени от страшния български флот.

уауууу бигаден генерал този, бригаден генерал онзи... стах ! военен парад !

Че има ли не-военни "генерали", бе тъпчовци??? Ако това го е писала жена поне за цвят редактор нямате ли си? Клета клетост обезграмотена!

Аз също се впечатлих от заглавието и мислех да пиша за цивилните генерали, изпреварили сте ме. Недопустимо е и за двата пола.

А генерал майор Бойко Борисов ? Пълно простотии и разчистване на терена за наши генерали.

Ей няма така да обиждаш! Не е генерал-майор а е генерал-полковник за сведение/колко плака на гоце да го направи ген.полковник.../:)

Държава няма, ама има държавни тайни?!?!

Шило

При прочита на статията става ясно едно- няма теч на информация, а просто разрешителните не са издадени от този, когото трябва. Нищо чуджо, лицето, посочено по закон, да е оправомощило някой друг служител да върши тази работа. Което съвсем не значи, че хората, на които са дадени не са отговаряли на условията. Така че, заглавието няма нищо общо със съдържанието.

Шило

И хиляда минуса да цапнете, това не значи нищо. Всъщност, значи едно- четете заглавията, но не и статиите.

Гадая на писан текст -определено не си чиновник, още по малко -държавен. Иначе, щеше да ти е ясно какво става. Обикновено разместване на лобита. Обикновеният чиновник винаги се позовава на закона, за да извърши своите аморални и античовешки цели.

Шило

Възможно е, не знам. Там са такива интриги, че се радвам, че не съм. Гнездо на оси. В собствен свят, окопани в сигурните заплати, болнични, отпуски, на топло и сухо. Гърми-трещи, независимо от работата си, получават всичко това.

От МВР откраднаха цели информационни системи - пак същата всеизвестна мафия с всеизвестните й босове, криещи се зад гърба на престъпника перач Пеевски - Цацаров и Борисов оглушително мълчат и се ослушват по въпроса... Манекените от ДАНС издадоха на времето допуск на Пеевскк дори и преди да е поискан официално, по надлежния ред... Да продължавам ли с принерите за пазителите на националната ни сигурност?

Шило

Е, тук не става въпрос за открадната, изнесена или предадена на когото и да е информация, а само за едно- вместо директора, разрешителните са издавани от началник отдел или друг служител в същата дирекция.

ПЕТСТОТИН И ЧЕТИРИ РУСКИ ШПИОНИ СИ ПОЛУЧАВАТ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ, като абонамент. Егати натовците, егати шенгенците. То бива вмирисани на чесън, комунизъм и зелени чорапи чантаджии, ама това е безобразие. Поне 100 души в затвора и ще сменим половината гадове от съветско-руското гру посолство.

А чети първо и после се заливай с пяна.

Хахахахахах аллооооо тапрИОтето, всички ли сте толкова тъпи....хахахаххаха

Шило

"Булгар, булгар"...Те такива са настоящите патриоти. Добре описани от Алеко.

Шило

патриоти трябваше да е в кавички.

Всеки предател се пише патриот

че накрая замърсихте тая дума патриот, ще стане символ на национал-социалист. Патриоти, които работят за обогатяване на чужди военни системи, пазаруват само от Била, разпродали са си всичката земя на турци и слушат само чужда музика.

Само да напомня тук, че доносникът на рецидивистичната и призната и със закон на РБългария за престъпна ДС - доказаният терорист и след самопризнания в съда Ахмед Доган, доказано финансиран от турските служби предаде цялото ни външно разузнаване и още бе е осъден!

И аз това бих направил. С генералите съм.да им имах късмета

Държавна-военна тайна? Че какво криеме след като сме такива жалки смешници които се управляват дистанционно с помощтта на мутри? Държавни тайни имат държави които имат някаква самостоятерност, и коитото имат някакво собственно производскно и наука, а нашите държавни тайни са сключените предателски договори и споразумения, които мутрите крият за да не можем да ги оспориме и анулираме, кто противоконституционни и анти-български.

Дай ми пари да се настаня в запада и ти давам кодовете на...

Както България, така и Турция е в НАТО. Та тази информация турците си я имат и без да се налага да я взимат от нас. Русия краде информацията, другари, Русия.

Хахахаха, а какво праЯт слежби ?! Айййй, верно, американските и английските само предполага....хахахахахах с много висока достоверсност...хахахахахаха Другаре, дрегаре.... ама си големо САШЕ бе...хахахахха

И кои са получили класифицираната информация? Това също трябва да се проучи. Друг е въпросът, че не знам какво може да се крие вече.

Информацията е за всички. Не може да има тайни.

Бате ви Бойко коли и опрасква, като за последно. Колко още искаш да нагълташ Баце, заедно с ортака си Пеевски ?

И какво толкова се е случило?!Станишев "затри" два такива документа и до последно не можаха да му връчат заповедта за явяване в прокуратурата и така и не тръгна наказателното производство!Та какво остава за споделяне на прашна и ненужна информация,която поне си стои на мястото!?

Добро утро!!! Всички тези документи са изнесени и са добре известни в Турция! Срам за нашите утрепки-продажни политици

А дали само там.....?

Турция е в НАТО и със сигурност техните генерали имат същото или по-високо ниво достъп от нашите

Абе глупак,нали в Турция го има същия пакет с натовска информация.Течът е в друга посока.

И аз бих си " купил" някоя и друга засекретена гаубица от Втората световна вайна. Да знаете що джелезо е там.....

Сега ще ви кажа причината за подвеждането под отговорност В момента се превзема СВИ от хората на Пеевски.това е последната специална служба която не се контролираше от Пеевски или по точно от неговия сив кардинал Желязков.

Системата е ясна : Стани ти, да седне моя човек?!

Абе тия са луди, каква държавна тайна - то всичко го има в Гугъл вече? Нещо си играем пак на шпиони в България, все пак има развитие - от партизани към шпиони?!