Коментари - Отстраниха от поста шефа на ГДБОП | Днес.dir.bg

Отстраниха от поста шефа на ГДБОП

Директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров временно е отстранен от длъжност със заповед на вътрешния министър Петя Първанова, съобщиха от МВР. Предшественикът й Цветан Цветанов обяви случващото се за национално предателство.

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха от поста шефа на ГДБОП | Днес.dir.bg

Коментари

Абе Флоров гледам те ......е не ми харесваш !!!

съм на него почвам да ги топя наред:)

"Плод-зеленчук "! Всякакви ЛУДИ влизат и излизат бес контрол ? Шъ утида да питам отичито, квай тая работа?? леля Койка.

АБЕ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ НЕ СЕ ЛИ ПРАВЯТ САМИ САМОРЕКЛАМА? А САМИЯТ ФЛОРОВ ЗАЕДНО С АНГЕЛ АНТОНОВ И ДИРЕКТОРА НА АЛЕКСАНДРОВСКА АНГЕЛОВ ,ГЕОРГИ ТОДОРОВ -ра ХИРУРГИЯ - КАКВИ СА ИМ ОТНОШЕНИЯТА И ЗА КАКВИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ СТАВА ВЪПРОС?! ТЕЗИ ПОЛИЦАИ ОТ ГЕРБ - ЛЕЛЕ МАЛЕ- СА ТОЛКОВА НА НИСКО НИВО НА РАЗВИТИЕ В МОРАЛА , ТОЛКОВА КРАДЛИВИ МАНИПУЛАТИВНИ ! ПРИЯТЕЛИ ДАЙТЕ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА, НА КОРУПЦИЯТА НА ДИЛЪРИТЕ НА НАРКОТИЦИ,УНИЩОЖЕТЕ ГЕРБ - ЗАЩОТО ТЕ ТРОВЯТ НАШИТЕ ДЕЦА - ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ! А ФЛОРОВ ЦВЪКИ К.ГЕОРГИЕВ АНТОНОВ - ЗА ЗАТВОРА!

Не ми е ясно сега от какво ще правим БВП, след като блокирахме трафика? Та ние нищо не произвеждаме, освен... зелена енергия... Зелени глави на зелено тичат...

Отстраниха от работа левия тестис на Цв Цв-Тан .

Какво от това?

кво са чудиш , мааму стара, гаче тий сефте?? леля Дочка

Защо не е задържан под стража?! Ред е на Цветанов и на Борисов!

И техният ред ще дойде. Нивата е голяма ще се напасът....

Не ни обиждайте ние сме от ГЕРБ за новия морал.Никой не е уточнявал какъв ще е новия морал.

IQ146

ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ 01 юни 2009 г. Пет приоритета на управлението на ГЕРБ Възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество Превръщане на България в основен фактор на стабилност в региона и света, уважаван член на Европейския съюз Благоденствие и просперитет за българските граждани и българската икономика Подобряване на социалната сигурност. Създаване на благоприятна и здравословна среда на живот Развитие на човешкия капитал на нацията за по-високо национално самочувствие.

ти луд ли си бе?!? защо пишеш тези глупости по форумите... ако на някой българин му е останал поне малко мозък в главата ще си зададе въпроса, какво правиха герб 4 години за да не приложат тази успешна програма, та сега отново я пробутват на електората. какво трябва да стане, за да разберете, че това са пълни лъжи!!!

Аферим бе Цецоулу машалла бе трафикант ефенди,значи така а ,назначаването на замесника на Флоров и освобождаването на ФЛорито било национално предателство.Може и да е верно ако ГЕРБ беше националния наркотрафикант.Пък може и да си прав щото между тези 680 грама кокаин дето ги хванал Флоров и тоновете дето хванаха румънците минали през България сигурно е имало много аванта от подкупи и за наркопартията и за вожда и за тебе..Пък онези 3 тона в Испания тях ги хвана ДЕА ама почнаха да я изпразват откато не сте на власт,че и Брендо ако се разприказва.Ама нали с Флорито затова у отвлякохте детето.

ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ СЪМНИТЕЛНИ ХОРА В УПРАВЛЕНИЕТО.ЗА БОРИСОВ НИ ГО КАЗАХА АМЕРИКАНЦИТЕ,СЕГА ЗА ФЛОРОВ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД ЕВРОПАТА.

Започвам вече да се страхувам, че ще започнем да съжаляваме за времената, когато Гл. Прокурор беше Велчев... Защо ли? Защото толкова надежди възлагахме на Цацаров, че най-накрая Прокуратурата ще започне да изпълнява ОСНОВНАТА СИ ФУНКЦИЯ - ДА ОХРАНЯВА България от КРАДЦИТЕ, дето буквално я опоскаха. Защото неистово ни трябват ПАРИ. И всички говорят как ще харчат...Дадоха му се десетки документи за злоупотреби в невиждани никъде по света размери. Над 100 проверки за злоупотреби за милиарди отлежават от 3 години при незнайно кои прокурори. И какво виждаме предизборно? Буквално и Прокуратурата се включи в предизборната кампания. Даже става острие в предизборните измами на КРАДЦИТЕ. Които имат една цел - да вземат властта и пак да КРАДАТ, да КРАДАТ, да КРАДАТ... И Прокуратурата ли възнамерява да се включи в КРАЖБИТЕ, че вече взе и страна???

И МУТРАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН НАЙ-ПОСЛЕ.ПЕРХИДРОЛЕНАТА ПИШМАН МИНИСТЪРКА ДА ПРЕКРАТИ ОХРАНАТА НА ТИЯ ДВЕТЕ МУТРИ.ОХРАНЯВАТ ГИ 30 ГАВАЗИ НО ПЛАЩАМЕ НИЕ.ДА СИ НАЕМАТ ЧАСТНА ОХРАНА И ДА ИМ ПЛАЩАТ.И ДВЕТЕ МУТРИ СА МИЛИАРДЕРИ.

Всичко това главният прокурор прави, за да отвлече вниманието на хората от истинските престъпници в тази държава. Защо не разследва кой е взел парите от Белене? Кой надписва сметките за парно, ток, вода, храна и т.н.? Къде отиват тези пари? Кой построи палатите из страната ни? КАК СЪДИИТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ? Ето, това трябва да се скрие, а да се контролират всички служби, за да не ги подслушват и хванат. Този е поредния гл. прокурор, който закопава страната.

Близки на Емо Фаса, за който ви казах, че се е натаковал от страх, че бившите му приятели от ГЕРБ са го поръчали, споделили, че той имал уличаващи факти за това, че Цветанов е покровителствал контрабандата на цигари през гръцката и турската граница и нелегално производство на български цигари в цехове край Солун. Четири милиарда евро накуп. Цветанов покровителства контрабандата, Борисов покровителства Цветанов Това го казвам само в подкрепа на скептиците за двата милиарда евро. Явно се дели, ако не по равно, най-много 60:40. Което означава най-малкото, че и Цветанов има колкото Борисов, ако не и малко повече...

Като всички мафиотски истории в БГ и тази завърши с ненаказани винивници: link

Главният прокурор Иван Татарчев дори заявява, че намереното вещество не е наркотик, а упойващо вещество. Съдиите приемат и твърдението ,че двамата обвиняеми не са знаели за наркотичните свойства на полученото от тях вещество абсурдно виждане при условие ,че Младенов е осъден на 1 година с изпитателен срок през 1995 год. именно за производство на амфетамин. Така Величков получава една година с три години изпитателен срок (условна присъда), а Кристиян Младенов е оправдан. Скоро след произнасянето на присъдата Маргарита Тихчева е пенсионирана поради достигане на необходимата възраст с единодушно съгласие на ВСС , а членовете на състава Огнян Ризов и Христо Странджански са наказани с намаляване на заплатата в размер на 10%.

Не настана ли време за КРЪВНО!!!!

Буля Марси яко се е задействала. Няма го вече пръдльото Уорлик, а амбасадата здраво е развъртяла метлата. Ще има да хвърчат Бабуини, Цвъкала, Цацки, Фидоошки и други земноводни и примати!

Ей, пак много гербофилик е налазил форума! Къш, бре, керата!

Айде пак герберастии! Не е важно дали Флороф е престъпник на високо в МВР, дай да се чудим кой го издаде! Който и да е, браво на него, крайно време е да прогледнем какви боклуци се правят на полицай и политици!

вместо да си хабите нервите, без да мислите - просто проверете в гугъл кои са правителствата в Б-ия след 1900г и ще ви станат ясни много неща, не само за Флоров - кой какви договори е подписвал

след 1990г

Няма заловени пратки с амфетамини / Може би държавата активно участва в бизнеса /. Флоров главнодействащо лице при ареста на Брендо. Брендо заплашва че ще говори. Дъщъщерята на Брендо е отвлечена.

Бойко Каптагона затова се крие в Банка, пази жертвата! А Цецо Амфетаминов прави турне на цирк "ГРОБ" из страната и ич му не дреме! Човек айляк, кандидат депутатин! Преди щеше да избие екрана на телевизора с глава, сега се снишава, не е негова работа! Ама остави калинките си Георгиеф и Флороф , разликата е, че ги командва по телефона и не се разкарва лично ! Абе избори има, какво сега ще се занимаваме с отвлечено дете!

За тях не съм чул да въртят нарко-трафик, камо ли да крадат коли в Унгария! Осъзнай се, защитаваш престъпници!

има значение САМО КАКВО ВИ ГОВОРЯТ БУДА И ЦВЪЦКО! Я си потърси ПАЛЕСТИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ в България и ще се учудиш!! Дори и един такъв АРАБИН-ПАЛЕСТИНЕЦ така го представят много често по телевизията! Журналист е човека! Особено около българското Сараево много често бе на екран!!

Не си луд ти, тъп си! Флоров си е бандит, нека го разследват, заедно с Цъфтаноф и Будичели! Престъпници в политиката и полицията не ни трябват!

кой бе Главен секретар на МВР и коя бе мъжката му секретарка, които не доведоха докрай разработките срещу Флоров през 2001 и 2002 година! Има доста СРС-та в нета, от които ще прочетеш за разговорите между КУМА (Флоров) и КУМЕЦА (Цветанов)!!! А можеш да си потърсиш и по-свеж материал срещу него от НСС от 2010 година!!!

Дано Цацаров се окаже свестен и неподкупен и независим от политици и мафия. Дано всичко е истина и не се окаже поредното замазване на следи и на очите на хората.

Ако беше свестен, никога мямаше да бъде допуснат до това ниво.

Ей, браво на тия комуноидчеда! Неуморни са. Ако бяха хвърлили толкова енергия, социализмът отдавна щеше да е построен. И са гьонсуратчета. Не им пука от нищо.

Лошото на комунизма е, че в един момент свършват чуждите пари. Маргарет Тачър

За съжаление няма да свършат. Опекли са си работата за хиляди години напред. Държат всички конвертируеми отрасли на икономиката - енергетика, туризъм, хазарт, контрабандата, проституция. Не им трябва и много население - няколко стотин хиляди обслужващ персонал. Единствено може да им пообърка работата циганската популация.

2009г. скакаУеца Михаил Миков назначава за Директор на ГДБОП Станимир Флоров! Не е ли още тогава този компромат планиран от архитектите на черния П.Р. в БСП!? Вчера пък се оказа че двамата бивши шефове на СДОТО които се разследват за СерГейта са назначени също от скакУеца Михаил Миков, и са били сменени от Цветанов! На 12.05.2013г. да не се окаже че който компромат вади от компромат умира!

Под крилото на Бойко Флоров разцъфтява от дребно ченге-кокошкар до глава на нарко-трафика! Глупавите герберушки все някой друг им е виновен. Миков ли накара Цецо да стане кум на Флоров?

Флоров вече е обвиняем, Цвъкхаузен е следващия, след него и Рапонцел. . . Освен Рапона да прецака прокуратурата, като получи инфаркт, друг изход за него не виждам!

опищвет, ФАБРИКАТА на АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, хахаах до къде са стигнали , зора е голем ми така е като покровиталствате таратайки миллети и други подобни а не България ще го духате

Комунистите не могат да разберат, че колкото повече сер'т повече гласове губят! Ами на хората повече им мирише!

и все пак, опицвет си е фабриката на трактора...............

Тъй като червеният ДИР нещо се "разсея" и не спомена за излязлото социологическо проучване на НЦИОМ, за разлика от моменталното публикуване на изследвания на червените Кънчо /тъпака/ Стойчев и Калъп, да ви уведомя аз - Ако изборите за Народно събрание бяха на 15 април, за ГЕРБ биха гласували 23,9 %, за БСП - 17,5 %. За ДПС биха гласували 6,2 %, за "Атака" - 5,2 %, за "България за гражданите" - 3,1 %, коалиция ДСБ и БДФ - 2 %, НФСБ - 2 %. Това сочат резултатите от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи, проведено от Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ)

ЗА 1 паднал давам 3-ма много умни......!!!

То е явно и ясно Бойко пак ще е, но ще е за кратко защото ще го кълвем с всеки един диоптър, просто жална му майка. Той сам ще се откаже като види как вече няма да го бъде мутренската политика!

Бойко така обедини народа срещу себе си, че след време може да почне да се хвали че е Обединител на нацията!

през 1997 год. А сега продължението: "Според оперативната информация Станимир Флоров, Пламен Йоцов и Васил Василев поддържат нерегламентирани контакти с лица от арабски произход, занимаващи се с наркотрафик, като пример за това сочи връзката им с арабин от палестински произход. За последния е известно, че има магазин на бул. "Хр. Ботев" 102 за авточасти, където се продавали наркотици" - пише в строго секретно предложение за откриване на ГДОП "Араби" на НСС. Документът е с дата 21.10.2010 г.

Имаме си наш Black FRIDAY. Е, други си имат Black Sabbath. Ама е много Хард и от двете страни.Удоволствиете е Never End. Тия с обръснатите Тикви не ги понасям още от времето на Тато.

Комунистите не могат да разберат, че колкото повече сер'т повече гласове губят! Ами на хората повече им мирише!

флоро е един от най-великите българи модератора така харесва ли ти?

Хайде в ка8ша заедно с Цецко Крадецко.

Сега Флоров много да внимава за всякакви злополуки и инциденти, тия хора са такива! За най-сигурно го приберете в ареста!

нищо не му пречи и там да се самоубие

Флоров е назначен от Станишев, Миков и влиятелния тогава Трактор. Логиката следва,че ако обвиненията срещу него са истина, то те са знаели за това и тогава. Следователно те са го назначили, защото е бил зависим от тях и са можели да го контролират. Смятате ли ,че те не са го контролирали и след като ГЕРБ взе власта. Аджеба кажете ми на кого е служил Флоров през цялото време,след като е знаел ,че е зависим от тях.

кой е кум на Цветанов! Кога се е женил Цветанов! Какъв е бил Флоров в БОП през 1997 година! Пък прочети СРС-тата от 2001 и 2002 година между КУМА И КУМЕЦА!!! И ще разбереш КОГА И КОЙ ГО Е НАЗНАЧИЛ И ИЗДИГНАЛ! Ще се доближиш поне малко до истината!!!

Че дай ги тези СРС-та от 2001 и 2002г да ги видим.

Сега батето Бойко ще звънне по едно телефонче на когото трябва и ще видите, че и Флоров ще бъде невине, и минтичарите от Бургас и пак ще затъваме в корупция по европейски стандарти. Да живея тестните избори, направлявани мъдро от Цветанов!

Цялото БСП и цялото ДПС на бой срещу Цветан Цветанов. Всичките им "тайни оръжия", специалисти, експерти и капацитети са се впрегнали с единствената цел да го изкарат от политиката. Е, явно се побъркват от страх от него защото ги обърна на предишните избори, почти 4 години им бъркаше в джигера, като им отряза приходите за черните каси и сега ГЕРБ пак води е проучванията;) Гола вода сте комуняги от БСП и ченгесаари от ДПС. Интересно какви ще ги дъвчите ако нищо не излезе и от тази партенка, както стана с подслушванията, за които вече никой не говори...

Остави ти тая работа, знам че така си баете за страх, но Цацаров не повдига обвинения ей така! И за подслушването каза, че кръгът на обвиняемите е отворен! Цецо, готви се!

да ви припомням ли как Р.Овч. 3 години ПРЕДСРОЧНО ПРЕПОДПИСА газовия договор, който си беше в сила до края на 2009 г.? И как само за една година цената СЕ УВЕЛИЧИ от 170 дол. на над 600 долара/1000куб.! Парното се вдигна от 25 лв. на НАД 80 ЛВ.! ПОВЕЧЕ ОТ 300%! Де е Прокуратурата, де е тоя герой Кокинов да го пита ЗАЩО? Тимошенко в Украйна за СЪЩОТО ДЕЯНИЕ получи 7 години пандиз! Проруската Украйна! Какъв чадър, не чадър, щит на Егида стои над Овчаров? Защо и КОЙ Е ОПЪНАЛ ТОЗИ ЩИТ? Кога ще се еманципира Прокуратурата от генезиса си - КОМУНОИДНАТА ШАЙКА КРАДЦИ???

Пишеш в друга тема!!! Тук темата е:ОТСТРАНИХА ОТ ПОСТА ШЕФА НА ГДБОП.

пише по същата тема, че следствие, прокуратура, съд, данс, дото и т.н. са изцяло на комноменклатурата. Медиите също. По всяко време могат да активират каквото си поискат. Затова бъдещето е мизерия, цигани и кучешки фекалии.

За всички честни българи ГЕРБ е синоним на почтеност и родолюбие! Гордеем се с вас!

Горката ГЕРБ-ЕВРОНАДЕЖДА, няма кой и да те напсува вече, само ти шибат минуси! Жестоки хора, ей, съжалете сиротата!

За пръв път последните 23 години се направи опит едно правителство да управлява в полза на гражданите. Но гражданите, ошашавени от демагозите и популистите, лъгали ги толкова години и очакващи, като следствие от тези лъжи, правителството да ги направи богати, СВАЛИХА ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО РАБОТЕШЕ ЗА ТЯХ! Няма правителство, което може да направи гражданите богати, какво остава за 4 години! И тези протести за пари бяха абсолютно безсмислени. Единственото, за което си струва да се протестира, е да се ограничат КРАЖБИТЕ. Бедна държава може да направи гражданите богати САМО С КРЕДИТИ И ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ. КРЕДИТИТЕ СА ДО ВРЕМЕ-ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ и другите закъсали в Европа, а през 96-97 г. доста пари напечатахме с печален резултат! А за КРАЖБИТЕ съм се произнасял многократно. Добре е да си продухат ушите и КОМУНОИДИТЕ, дори те, защото ако утре техните КРАДЦИ, начело с Р. Овч. дойдат на власт, ще КРАДАТ не само от поддръжниците на другите партии, а ще КРАДАТ И ОТ ТЯХ!!!

Жена ти ще те изхвърли от апартамента.Вечер само пред компа висиш.

Флоров за Мирослава от Перник: "Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори и се тиражира. Версията, която желаем да бъде вярна е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България" Флоров, за този случай трябва да те осъдят до живот!

Флоров беше ли сред убийците на заподозрения при обиска или той само изпрати когото трябва да довърши арестувания?

Да бе, ще си цапа ръцете! Направо е отишъл да докладва. По време на убийството той и Цецо са били пияни като задници.

Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чиято основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.Димитър: - Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при другаря Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа.

Цецко, мамин, сладък, хайде сега с Флорката и всички приятелчета, барабар с вожда, се надупете и поемете голямата народна любов!

Много добре казано и за тримата

Едно кратко определение на понятието "Политика" би могла да бъде - "КАК, ПО КОЙ НАЧИН да се похарчат събраните в БЮДЖЕТА ПАРИ". В България, по ред причини, тази дефиниция се е изродила в: "НАЧИНА, по който да се ОТКРАДНАТ събраните в бюджета пари". Ние, данъкоплатците, от които парите в бюджета се събират, НЕ ЖЕЛАЕМ КРАДЦИТЕ да КРАДАТ парите ни. Затова на изборите ще гласуваме за тези, които НЕ КРАДАТ или КРАДАТ НАЙ-МАЛКО!!! Ако въпреки това КРАДЦИТЕ вземат властта и КРАЖБИТЕ ПРОДЪЛЖАТ, ние, данъкоплатците ще ПРОТЕСТИРАМЕ, като СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ. Това е единственият начин за протест, който си струва!

Коментари - Отстраниха от поста шефа на ГДБОП | Днес.dir.bg

Отстраниха от поста шефа на ГДБОП

Директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров временно е отстранен от длъжност със заповед на вътрешния министър Петя Първанова, съобщиха от МВР. Предшественикът й Цветан Цветанов обяви случващото се за национално предателство.

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха от поста шефа на ГДБОП | Днес.dir.bg

Коментари

Абе Флоров гледам те ......е не ми харесваш !!!

съм на него почвам да ги топя наред:)

"Плод-зеленчук "! Всякакви ЛУДИ влизат и излизат бес контрол ? Шъ утида да питам отичито, квай тая работа?? леля Койка.

АБЕ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ НЕ СЕ ЛИ ПРАВЯТ САМИ САМОРЕКЛАМА? А САМИЯТ ФЛОРОВ ЗАЕДНО С АНГЕЛ АНТОНОВ И ДИРЕКТОРА НА АЛЕКСАНДРОВСКА АНГЕЛОВ ,ГЕОРГИ ТОДОРОВ -ра ХИРУРГИЯ - КАКВИ СА ИМ ОТНОШЕНИЯТА И ЗА КАКВИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ СТАВА ВЪПРОС?! ТЕЗИ ПОЛИЦАИ ОТ ГЕРБ - ЛЕЛЕ МАЛЕ- СА ТОЛКОВА НА НИСКО НИВО НА РАЗВИТИЕ В МОРАЛА , ТОЛКОВА КРАДЛИВИ МАНИПУЛАТИВНИ ! ПРИЯТЕЛИ ДАЙТЕ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА, НА КОРУПЦИЯТА НА ДИЛЪРИТЕ НА НАРКОТИЦИ,УНИЩОЖЕТЕ ГЕРБ - ЗАЩОТО ТЕ ТРОВЯТ НАШИТЕ ДЕЦА - ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ! А ФЛОРОВ ЦВЪКИ К.ГЕОРГИЕВ АНТОНОВ - ЗА ЗАТВОРА!

Не ми е ясно сега от какво ще правим БВП, след като блокирахме трафика? Та ние нищо не произвеждаме, освен... зелена енергия... Зелени глави на зелено тичат...

Отстраниха от работа левия тестис на Цв Цв-Тан .

Какво от това?

кво са чудиш , мааму стара, гаче тий сефте?? леля Дочка

Защо не е задържан под стража?! Ред е на Цветанов и на Борисов!

И техният ред ще дойде. Нивата е голяма ще се напасът....

Не ни обиждайте ние сме от ГЕРБ за новия морал.Никой не е уточнявал какъв ще е новия морал.

IQ146

ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ 01 юни 2009 г. Пет приоритета на управлението на ГЕРБ Възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество Превръщане на България в основен фактор на стабилност в региона и света, уважаван член на Европейския съюз Благоденствие и просперитет за българските граждани и българската икономика Подобряване на социалната сигурност. Създаване на благоприятна и здравословна среда на живот Развитие на човешкия капитал на нацията за по-високо национално самочувствие.

ти луд ли си бе?!? защо пишеш тези глупости по форумите... ако на някой българин му е останал поне малко мозък в главата ще си зададе въпроса, какво правиха герб 4 години за да не приложат тази успешна програма, та сега отново я пробутват на електората. какво трябва да стане, за да разберете, че това са пълни лъжи!!!

Аферим бе Цецоулу машалла бе трафикант ефенди,значи така а ,назначаването на замесника на Флоров и освобождаването на ФЛорито било национално предателство.Може и да е верно ако ГЕРБ беше националния наркотрафикант.Пък може и да си прав щото между тези 680 грама кокаин дето ги хванал Флоров и тоновете дето хванаха румънците минали през България сигурно е имало много аванта от подкупи и за наркопартията и за вожда и за тебе..Пък онези 3 тона в Испания тях ги хвана ДЕА ама почнаха да я изпразват откато не сте на власт,че и Брендо ако се разприказва.Ама нали с Флорито затова у отвлякохте детето.

ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ СЪМНИТЕЛНИ ХОРА В УПРАВЛЕНИЕТО.ЗА БОРИСОВ НИ ГО КАЗАХА АМЕРИКАНЦИТЕ,СЕГА ЗА ФЛОРОВ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД ЕВРОПАТА.

Започвам вече да се страхувам, че ще започнем да съжаляваме за времената, когато Гл. Прокурор беше Велчев... Защо ли? Защото толкова надежди възлагахме на Цацаров, че най-накрая Прокуратурата ще започне да изпълнява ОСНОВНАТА СИ ФУНКЦИЯ - ДА ОХРАНЯВА България от КРАДЦИТЕ, дето буквално я опоскаха. Защото неистово ни трябват ПАРИ. И всички говорят как ще харчат...Дадоха му се десетки документи за злоупотреби в невиждани никъде по света размери. Над 100 проверки за злоупотреби за милиарди отлежават от 3 години при незнайно кои прокурори. И какво виждаме предизборно? Буквално и Прокуратурата се включи в предизборната кампания. Даже става острие в предизборните измами на КРАДЦИТЕ. Които имат една цел - да вземат властта и пак да КРАДАТ, да КРАДАТ, да КРАДАТ... И Прокуратурата ли възнамерява да се включи в КРАЖБИТЕ, че вече взе и страна???

И МУТРАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН НАЙ-ПОСЛЕ.ПЕРХИДРОЛЕНАТА ПИШМАН МИНИСТЪРКА ДА ПРЕКРАТИ ОХРАНАТА НА ТИЯ ДВЕТЕ МУТРИ.ОХРАНЯВАТ ГИ 30 ГАВАЗИ НО ПЛАЩАМЕ НИЕ.ДА СИ НАЕМАТ ЧАСТНА ОХРАНА И ДА ИМ ПЛАЩАТ.И ДВЕТЕ МУТРИ СА МИЛИАРДЕРИ.

Всичко това главният прокурор прави, за да отвлече вниманието на хората от истинските престъпници в тази държава. Защо не разследва кой е взел парите от Белене? Кой надписва сметките за парно, ток, вода, храна и т.н.? Къде отиват тези пари? Кой построи палатите из страната ни? КАК СЪДИИТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ? Ето, това трябва да се скрие, а да се контролират всички служби, за да не ги подслушват и хванат. Този е поредния гл. прокурор, който закопава страната.

Близки на Емо Фаса, за който ви казах, че се е натаковал от страх, че бившите му приятели от ГЕРБ са го поръчали, споделили, че той имал уличаващи факти за това, че Цветанов е покровителствал контрабандата на цигари през гръцката и турската граница и нелегално производство на български цигари в цехове край Солун. Четири милиарда евро накуп. Цветанов покровителства контрабандата, Борисов покровителства Цветанов Това го казвам само в подкрепа на скептиците за двата милиарда евро. Явно се дели, ако не по равно, най-много 60:40. Което означава най-малкото, че и Цветанов има колкото Борисов, ако не и малко повече...

Като всички мафиотски истории в БГ и тази завърши с ненаказани винивници: link

Главният прокурор Иван Татарчев дори заявява, че намереното вещество не е наркотик, а упойващо вещество. Съдиите приемат и твърдението ,че двамата обвиняеми не са знаели за наркотичните свойства на полученото от тях вещество абсурдно виждане при условие ,че Младенов е осъден на 1 година с изпитателен срок през 1995 год. именно за производство на амфетамин. Така Величков получава една година с три години изпитателен срок (условна присъда), а Кристиян Младенов е оправдан. Скоро след произнасянето на присъдата Маргарита Тихчева е пенсионирана поради достигане на необходимата възраст с единодушно съгласие на ВСС , а членовете на състава Огнян Ризов и Христо Странджански са наказани с намаляване на заплатата в размер на 10%.

Не настана ли време за КРЪВНО!!!!

Буля Марси яко се е задействала. Няма го вече пръдльото Уорлик, а амбасадата здраво е развъртяла метлата. Ще има да хвърчат Бабуини, Цвъкала, Цацки, Фидоошки и други земноводни и примати!

Ей, пак много гербофилик е налазил форума! Къш, бре, керата!

Айде пак герберастии! Не е важно дали Флороф е престъпник на високо в МВР, дай да се чудим кой го издаде! Който и да е, браво на него, крайно време е да прогледнем какви боклуци се правят на полицай и политици!

вместо да си хабите нервите, без да мислите - просто проверете в гугъл кои са правителствата в Б-ия след 1900г и ще ви станат ясни много неща, не само за Флоров - кой какви договори е подписвал

след 1990г

Няма заловени пратки с амфетамини / Може би държавата активно участва в бизнеса /. Флоров главнодействащо лице при ареста на Брендо. Брендо заплашва че ще говори. Дъщъщерята на Брендо е отвлечена.

Бойко Каптагона затова се крие в Банка, пази жертвата! А Цецо Амфетаминов прави турне на цирк "ГРОБ" из страната и ич му не дреме! Човек айляк, кандидат депутатин! Преди щеше да избие екрана на телевизора с глава, сега се снишава, не е негова работа! Ама остави калинките си Георгиеф и Флороф , разликата е, че ги командва по телефона и не се разкарва лично ! Абе избори има, какво сега ще се занимаваме с отвлечено дете!

За тях не съм чул да въртят нарко-трафик, камо ли да крадат коли в Унгария! Осъзнай се, защитаваш престъпници!

има значение САМО КАКВО ВИ ГОВОРЯТ БУДА И ЦВЪЦКО! Я си потърси ПАЛЕСТИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ в България и ще се учудиш!! Дори и един такъв АРАБИН-ПАЛЕСТИНЕЦ така го представят много често по телевизията! Журналист е човека! Особено около българското Сараево много често бе на екран!!

Не си луд ти, тъп си! Флоров си е бандит, нека го разследват, заедно с Цъфтаноф и Будичели! Престъпници в политиката и полицията не ни трябват!

кой бе Главен секретар на МВР и коя бе мъжката му секретарка, които не доведоха докрай разработките срещу Флоров през 2001 и 2002 година! Има доста СРС-та в нета, от които ще прочетеш за разговорите между КУМА (Флоров) и КУМЕЦА (Цветанов)!!! А можеш да си потърсиш и по-свеж материал срещу него от НСС от 2010 година!!!

Дано Цацаров се окаже свестен и неподкупен и независим от политици и мафия. Дано всичко е истина и не се окаже поредното замазване на следи и на очите на хората.

Ако беше свестен, никога мямаше да бъде допуснат до това ниво.

Ей, браво на тия комуноидчеда! Неуморни са. Ако бяха хвърлили толкова енергия, социализмът отдавна щеше да е построен. И са гьонсуратчета. Не им пука от нищо.

Лошото на комунизма е, че в един момент свършват чуждите пари. Маргарет Тачър

За съжаление няма да свършат. Опекли са си работата за хиляди години напред. Държат всички конвертируеми отрасли на икономиката - енергетика, туризъм, хазарт, контрабандата, проституция. Не им трябва и много население - няколко стотин хиляди обслужващ персонал. Единствено може да им пообърка работата циганската популация.

2009г. скакаУеца Михаил Миков назначава за Директор на ГДБОП Станимир Флоров! Не е ли още тогава този компромат планиран от архитектите на черния П.Р. в БСП!? Вчера пък се оказа че двамата бивши шефове на СДОТО които се разследват за СерГейта са назначени също от скакУеца Михаил Миков, и са били сменени от Цветанов! На 12.05.2013г. да не се окаже че който компромат вади от компромат умира!

Под крилото на Бойко Флоров разцъфтява от дребно ченге-кокошкар до глава на нарко-трафика! Глупавите герберушки все някой друг им е виновен. Миков ли накара Цецо да стане кум на Флоров?

Флоров вече е обвиняем, Цвъкхаузен е следващия, след него и Рапонцел. . . Освен Рапона да прецака прокуратурата, като получи инфаркт, друг изход за него не виждам!

опищвет, ФАБРИКАТА на АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, хахаах до къде са стигнали , зора е голем ми така е като покровиталствате таратайки миллети и други подобни а не България ще го духате

Комунистите не могат да разберат, че колкото повече сер'т повече гласове губят! Ами на хората повече им мирише!

и все пак, опицвет си е фабриката на трактора...............

Тъй като червеният ДИР нещо се "разсея" и не спомена за излязлото социологическо проучване на НЦИОМ, за разлика от моменталното публикуване на изследвания на червените Кънчо /тъпака/ Стойчев и Калъп, да ви уведомя аз - Ако изборите за Народно събрание бяха на 15 април, за ГЕРБ биха гласували 23,9 %, за БСП - 17,5 %. За ДПС биха гласували 6,2 %, за "Атака" - 5,2 %, за "България за гражданите" - 3,1 %, коалиция ДСБ и БДФ - 2 %, НФСБ - 2 %. Това сочат резултатите от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи, проведено от Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ)

ЗА 1 паднал давам 3-ма много умни......!!!

То е явно и ясно Бойко пак ще е, но ще е за кратко защото ще го кълвем с всеки един диоптър, просто жална му майка. Той сам ще се откаже като види как вече няма да го бъде мутренската политика!

Бойко така обедини народа срещу себе си, че след време може да почне да се хвали че е Обединител на нацията!

през 1997 год. А сега продължението: "Според оперативната информация Станимир Флоров, Пламен Йоцов и Васил Василев поддържат нерегламентирани контакти с лица от арабски произход, занимаващи се с наркотрафик, като пример за това сочи връзката им с арабин от палестински произход. За последния е известно, че има магазин на бул. "Хр. Ботев" 102 за авточасти, където се продавали наркотици" - пише в строго секретно предложение за откриване на ГДОП "Араби" на НСС. Документът е с дата 21.10.2010 г.

Имаме си наш Black FRIDAY. Е, други си имат Black Sabbath. Ама е много Хард и от двете страни.Удоволствиете е Never End. Тия с обръснатите Тикви не ги понасям още от времето на Тато.

Комунистите не могат да разберат, че колкото повече сер'т повече гласове губят! Ами на хората повече им мирише!

флоро е един от най-великите българи модератора така харесва ли ти?

Хайде в ка8ша заедно с Цецко Крадецко.

Сега Флоров много да внимава за всякакви злополуки и инциденти, тия хора са такива! За най-сигурно го приберете в ареста!

нищо не му пречи и там да се самоубие

Флоров е назначен от Станишев, Миков и влиятелния тогава Трактор. Логиката следва,че ако обвиненията срещу него са истина, то те са знаели за това и тогава. Следователно те са го назначили, защото е бил зависим от тях и са можели да го контролират. Смятате ли ,че те не са го контролирали и след като ГЕРБ взе власта. Аджеба кажете ми на кого е служил Флоров през цялото време,след като е знаел ,че е зависим от тях.

кой е кум на Цветанов! Кога се е женил Цветанов! Какъв е бил Флоров в БОП през 1997 година! Пък прочети СРС-тата от 2001 и 2002 година между КУМА И КУМЕЦА!!! И ще разбереш КОГА И КОЙ ГО Е НАЗНАЧИЛ И ИЗДИГНАЛ! Ще се доближиш поне малко до истината!!!

Че дай ги тези СРС-та от 2001 и 2002г да ги видим.

Сега батето Бойко ще звънне по едно телефонче на когото трябва и ще видите, че и Флоров ще бъде невине, и минтичарите от Бургас и пак ще затъваме в корупция по европейски стандарти. Да живея тестните избори, направлявани мъдро от Цветанов!

Цялото БСП и цялото ДПС на бой срещу Цветан Цветанов. Всичките им "тайни оръжия", специалисти, експерти и капацитети са се впрегнали с единствената цел да го изкарат от политиката. Е, явно се побъркват от страх от него защото ги обърна на предишните избори, почти 4 години им бъркаше в джигера, като им отряза приходите за черните каси и сега ГЕРБ пак води е проучванията;) Гола вода сте комуняги от БСП и ченгесаари от ДПС. Интересно какви ще ги дъвчите ако нищо не излезе и от тази партенка, както стана с подслушванията, за които вече никой не говори...

Остави ти тая работа, знам че така си баете за страх, но Цацаров не повдига обвинения ей така! И за подслушването каза, че кръгът на обвиняемите е отворен! Цецо, готви се!

да ви припомням ли как Р.Овч. 3 години ПРЕДСРОЧНО ПРЕПОДПИСА газовия договор, който си беше в сила до края на 2009 г.? И как само за една година цената СЕ УВЕЛИЧИ от 170 дол. на над 600 долара/1000куб.! Парното се вдигна от 25 лв. на НАД 80 ЛВ.! ПОВЕЧЕ ОТ 300%! Де е Прокуратурата, де е тоя герой Кокинов да го пита ЗАЩО? Тимошенко в Украйна за СЪЩОТО ДЕЯНИЕ получи 7 години пандиз! Проруската Украйна! Какъв чадър, не чадър, щит на Егида стои над Овчаров? Защо и КОЙ Е ОПЪНАЛ ТОЗИ ЩИТ? Кога ще се еманципира Прокуратурата от генезиса си - КОМУНОИДНАТА ШАЙКА КРАДЦИ???

Пишеш в друга тема!!! Тук темата е:ОТСТРАНИХА ОТ ПОСТА ШЕФА НА ГДБОП.

пише по същата тема, че следствие, прокуратура, съд, данс, дото и т.н. са изцяло на комноменклатурата. Медиите също. По всяко време могат да активират каквото си поискат. Затова бъдещето е мизерия, цигани и кучешки фекалии.

За всички честни българи ГЕРБ е синоним на почтеност и родолюбие! Гордеем се с вас!

Горката ГЕРБ-ЕВРОНАДЕЖДА, няма кой и да те напсува вече, само ти шибат минуси! Жестоки хора, ей, съжалете сиротата!

За пръв път последните 23 години се направи опит едно правителство да управлява в полза на гражданите. Но гражданите, ошашавени от демагозите и популистите, лъгали ги толкова години и очакващи, като следствие от тези лъжи, правителството да ги направи богати, СВАЛИХА ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО РАБОТЕШЕ ЗА ТЯХ! Няма правителство, което може да направи гражданите богати, какво остава за 4 години! И тези протести за пари бяха абсолютно безсмислени. Единственото, за което си струва да се протестира, е да се ограничат КРАЖБИТЕ. Бедна държава може да направи гражданите богати САМО С КРЕДИТИ И ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ. КРЕДИТИТЕ СА ДО ВРЕМЕ-ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ и другите закъсали в Европа, а през 96-97 г. доста пари напечатахме с печален резултат! А за КРАЖБИТЕ съм се произнасял многократно. Добре е да си продухат ушите и КОМУНОИДИТЕ, дори те, защото ако утре техните КРАДЦИ, начело с Р. Овч. дойдат на власт, ще КРАДАТ не само от поддръжниците на другите партии, а ще КРАДАТ И ОТ ТЯХ!!!

Жена ти ще те изхвърли от апартамента.Вечер само пред компа висиш.

Флоров за Мирослава от Перник: "Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори и се тиражира. Версията, която желаем да бъде вярна е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на България" Флоров, за този случай трябва да те осъдят до живот!

Флоров беше ли сред убийците на заподозрения при обиска или той само изпрати когото трябва да довърши арестувания?

Да бе, ще си цапа ръцете! Направо е отишъл да докладва. По време на убийството той и Цецо са били пияни като задници.

Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление за вас като за спортен фен, запален турист или пък, ако щете, безработна бивша учителка сега домакиня чиято основна радост от живота е да гледа сапунени сериали. Втората легенда която трябва има всеки под ръка е на привърженик на трета партия със слабо влияние в обществото, като тук е препоръчително това да са десни партии. И двете самоличности се използват както в защита, така и в атака. За да се избегне разкриване на връзката между двете самоличности, разбира се, доколкото ви е възможно трябва да съблюдавате различен стил на изразяване и да не използвате едни и същи изрази и словосъчетания . От досегашната практика се установи, че често се получава объркване, доброволеца пуска коментар присъщ за едната самоличност, но забравя да превключи потребителките профили. Тук Митко даде едно предложение, как да избегнем тези рискове. Ще го помоля да сподели.Димитър: - Ами, същността на предложението е различните акаунти да се използват в различни браузъри. Примерно, единия акаунт се използва само с Интернет Експлорър, другия в Мозила. По този начин не се налага непрекъснато превключване на акаунтите, и бързо се добива автоматизъм. В момента в които решиш да пуснеш коментар от някоя самоличност отваряш и съответния браузър. Аз лично ползвам четири самоличности в четири браузъра, освен тези подходящи са също Опера и Сафари. Не ми се е случвало да сбъркам и да пусна коментар под друг акаунт.Елена: - Аз се опитах да си инсталирам Фаърфокс на лаптопа, които ми е предоставен, но ми иска администраторска парола.Кирил: Които има такива проблеми - компютрите при другаря Павел - той ще ви инсталира каквото е необходимо. Преминаваме нататък. Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП. Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа.

Цецко, мамин, сладък, хайде сега с Флорката и всички приятелчета, барабар с вожда, се надупете и поемете голямата народна любов!

Много добре казано и за тримата

Едно кратко определение на понятието "Политика" би могла да бъде - "КАК, ПО КОЙ НАЧИН да се похарчат събраните в БЮДЖЕТА ПАРИ". В България, по ред причини, тази дефиниция се е изродила в: "НАЧИНА, по който да се ОТКРАДНАТ събраните в бюджета пари". Ние, данъкоплатците, от които парите в бюджета се събират, НЕ ЖЕЛАЕМ КРАДЦИТЕ да КРАДАТ парите ни. Затова на изборите ще гласуваме за тези, които НЕ КРАДАТ или КРАДАТ НАЙ-МАЛКО!!! Ако въпреки това КРАДЦИТЕ вземат властта и КРАЖБИТЕ ПРОДЪЛЖАТ, ние, данъкоплатците ще ПРОТЕСТИРАМЕ, като СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ. Това е единственият начин за протест, който си струва!