Коментари - ЦРУ предупреждава за възможен военен преврат в Гърция | Днес.dir.bg

ЦРУ предупреждава за възможен военен преврат в Гърция

Централното разузнавателно управление (ЦРУ) предупреждава за военен преврат в Гърция заради жестоките икономически мерки и отчайващото състояние на страната.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ предупреждава за възможен военен преврат в Гърция | Днес.dir.bg

Коментари

Гърците се борят за цената на своят труд.Огромният дълг на държавата им не е от това че те са крали или лъгали , а от това че от икономическите условия в страната са се възползували мошенници , превърнали този дълг в свои авоари в определени банки.Гъркът се бори за историята си , настоящето и бъдещето си.Не е овца като българина , който няма такива дългове , но за сметка на това резултата от труда му е превърнат в авоари на подобни мошеници в същите тези банки.Събуди се Българино!Ще свалят и ризата от гърбът ти , ще изпият живота на децата ти , ще разсипят държавата ти.Да подкрепим Гърция и да се вдигнем в защита на нашият труд , история , настояще и бъдеще!!!

Ааа, само това не! Щото няма пак да им строиме блокове да живеят тук тези, които ще бягат от военните. А сигурно няма да са малко.

Нищо чудно ЦРУ да организира преврат и в Гърция. Те по това са спецове.

link За ситуацията в Р. Гърция За да се разбере ситуацията в Р. Гърция е полезна да се знае, че гръцката държава е в Капана на парите "Капан на парите означава: Капан е ползване на Незлатни пари, при условия на запазен начин на държавно финансово управление от време със "Златни пари", защото се подсигурява развитие на диспропорции и криза. Причина за съществуване на тази клопка е наличие на Грешка на Джон Лоу в съответно държавно финансово управление. ...

Поредни Дирбегейски простотии. ЦРУ, германски таблоид, преврат в Гърция.

Т'ва дето прочисти Русия от буклука (макар че и доста качествен народ си отиде), ти дава право да се изказваш понякога; но...направи грешка, когато кръсти българите "татари" - е т'ва не трябваше да правиш, защото българите са една от основните съставки на руската нация. Искате , или не, да го признаете, не можеш да избягаш от този факт. Достатъчно е да погледнеш картината на Иля Репин - "Казаци пишат писмо до турския султан", за да се убедиш за какво иде речь. Но...както се казва, историята се пише от победителите.

А защо не? Не бомбардираха ли Югославия? Не се спират пред нищо, не ви ли е ясно? Третата световна е започнала отдавана!

Прав си за General Practitioner. Бързаме , остаряваме...няма връщане назад. Но има път напред...

Има и изключения от това , което казваш: На времето имаше един англ. (ам.) филм "Шофьорът". Тама опровергаха тази поговорка. Докато големите играчи се надцакваха, малкият тарикат им измъкна "играта". И ние можем да го нправим, но... не искаме!...

тия от Новта Юдея май ги е страх некви черни полковници да не им бръкнат отзад , че бая лайна ще изтекат....

Тия пък от ЦРУ, какво постоянно се бъркат на 'ората у работата........

ЦРУ го организирало - но дано "превратаджиите" да не приберат само парите - без да свършат нещо, иначе ЦРУ още години ще трябва да продава дрога насам и натам, за да "погаси калпавата инвестиция"!!! Ха, ха, ха

Гърция , когато е много зле , когато всичко се срине може да разчита поне на армията си. Ние разчитаме на ЕС. А видяхме в Гърция , че ЕС се провали.

И какво - ако превратът не отърва на ЦРУ, НАТО ще бомбардира като в Либия ли? Бомби над Атина. Понеже гърците не живеят така, както искат САЩ и НАТО.

Когато атовете се ритат, магаретата отнасят ритниците.

Според мен ЦРУ уведомява, че готви военен преврат в Гърция, за да не се намесва някой. Или ЦРУ набира желаещи за преврат.

Да се чете: Но не трябва да имаш съмнение , че бъдещето в крайна с/ка принадлежи на единний светъл комунизъм (както е казал поетът), който обаче няма да дойде, облечен в потури и каскети!

не съм Бланк и съм на две не-малки (ракии), ни и с тях и без - никога не бих казал, че еврейски или чужд лихвар е човей и че към него трябва да се отнасяме по човешки! Ако смяташ, че като вземеш пари на заем и смениш каскета с ковбойска шапка - ще се измениш - грешиш! Изменението трябва да започне от душата, а не от задника (потурите)!

Момче, ти май си за доктор - кога за последен път си ходил при JP-то! Ще се препитваме дали знаете съответните поговорки и как ги прилагате към поуките, които би трябвало да сте си взели от миналите грешки, за да не би да ви хрумне да ги повторите! А ти си взел да се плашиш и да се кахъриш! А ако не си приятел с Лейба Давидвич, въобще няма от какво да се притесняваш...но трябва да имаш съмнение, че бъдещето в крайна с/ка принадлежи на единний светъл комунизъм (както е казал поетът), който обаче няма да дойде, облечен в потури и каскети!

"GP", He "JP"!

Спонсорираният от евреи маркс-ленински комунизъм ли имаш пред вид - или "комунизум" - бъдеще без еврейски измами?

аве кво се обаждате на ръка...всите ви пратих дето ви е мястото

То у нас и преврат не може да стане-нямаме армия,само бутафория!

Нищо чудно,че ЦРУ предупреждават за евентуален военен преврат,т.е. хунта.За никого не е тайна,че военните хунти,които бяха така актуални през 60те и 70те години на миналия век,бяха изцяло организирани от ЦРУ.Така,че е подобре да кажат,че им минават подобни идеи,а не,че съществува риск.

Прочетох статията и си задавам следния въпрос: Това ЦРУ някаква нова служба като ДАНС ли е или се очаква, че всеки знае що е то? Със същия успех бих могъл да напиша статия в американска медия, в която да пише "National Security Agency (NSA) warns", ама всъщност да става въпрос за Българското ДАНС, но разбира се това ще си го знам само аз!

Това е ясно вече и на подрастващите, обаче има едни такива интересни поговорки... Май ще трябва да се препитваме!

Това ,че ще препитвате е ясно. Къде да се явя на разпит? И кога? В 1918та или 1937ма или някоя друга па избор?

ха...че аз вече те препитах и ти писах Слаб (2) и отличен по безсмъртие)))))

Един да се осмели да каже истината!

Армията ни беше унищожена, за да няма кой да направи военен преврат. Доложих!

Луи XVI - По време на революцията е отстранен и арестуван (10 август 1792). Съден е от Народното Събрание, признат за виновен в измяна и екзекутиран на 21 януари 1793. Екзекуцията му е знак за края на абсолютната монархия във Франция, което впоследствие ще доведе до издигането на Наполеон Бонапарт. Viva La Revolution!

Фалитът ще има само оздравителен ефект за гърците, така или иначе е неизбежен, ще върнат драхмата и след бурна инфлация ще занулят дълга. Естествено, ще го издухат т.нар. средностатистически гърчета, които дълги години лапаха на вересия. После желязна дисциплина и пак евро.

Моля, ако може военния преврат в Гърция да удари и България! Все пак сме почти братя, нали? Нали и ние сме ги владели по някое време, нека сега моля да си ни върнат услугата! Ние сме в нужда ;)

Хора,Бдете!Фашизмът се появява,когато е заплашен капитализма!Олигарсите дават всички пари на света,само да няма комунизъм!Защото ще им вземат заграбеното и ще ги съдят в Нюрнберг или Белене!

Аре, аре! Ние вече сме решили кой ще дойде.

вие - и ти и Яков Шиф и пр. сте само инструменти и знаеш , че не вие сте на върха на пирамидката (Херсонски еврейчета там не пускат) нали ..иначе нямаше да те погали Джугашвили по главичката с малката брадвичка....)))))

Внимавай какво говориш! Господ е най-големия шегаджия и докато човек предполага, Господ разполага. Току виж ти си се паднал на свинете в Белене. Знае ли човек?

На този Фучик кой от родителите беше наш? Майката и ли бащата?

Ще дойде някой полковник Чавесоу на власт и американците пак ще се видят с пръст в ... уста.

Вие се молете да не стане тук военен преврат, че като дойде в София фрегатата Дръзки и като ви надуе главите с рева от агрегатите си ще видите. Работят денонощно, защото системите на кораба са с друг различен волтаж от нашия и няма как Дръзки да се захранва от брега. Купувайте си тапи за уши и антифони. Колко му е. Ей го

Аа, ние си имаме тапи за уши откакто крайцерът Аврора е на хоризонта!

Как пък никой не издири и засне как живеят и къде са бившите им министри от последните 10-15 години? И новото правителство е виновно, както е и при нас, че хората страдат, а довелите до това положение само примигват с очи и живеят охолно в стил Масларова, Бакърджиев, Софиянски, Бонев, Цонев, Краус, Ананиева, Премянов и куп други изредили ни се родни крадци.

Неприятно развитие, което за кой ли път доказва, че на Балканите реалните промени за добро се правят от военни лица и само след проливане на доста кръв от твърдите глави. Иначе не става - нито дисциплина, нито законност и победа над престъпността, нито ред в обществото. И Кемал Ататюрк е преобразувал прогнилата султанска империя в модерна държава със закони и с промишленост по метода на силата, и в Хърватска най-успешни са били военните, и навсякъде. А опитите да се върви мирно и кротко завършват в центъра на блатото - като нашия нескончаем преход ...

По-добре внимавай какво пожелаваш, защото покрай сухото - и суровото ще пламне. Кой в България има ресурс да направи преврат и да въведе ''нов ред''? Да не би аз и ти, и други, които се възмущаваме тук всеки ден? Преживяхме един преврат 1944 и се видя след това кои идват на власт - най-големите измекяри.

преврати у нас има 2 - 9 юни и 19 май....другото е кухи дрънканици и лизане на кобургски ботуши донесени тук от "великия" българин Стамболов кръчмарина...те товае пишман превратаджии

въпросният преврат да не е скалъпен от ЦРУ случайно?

Естествено, както и арабските революции. Ако някой мисли другояче, за мен живее в страната на Алиса.

Та, да попитам още веднъж! Сега разбрахте ли защо бе "унищожена" българската армия?!

Да, защото е била слаба. Силна армия не може да бъде унищожена, особено от шайка лигави политици.

Що? Щото са планували преврат без нас ли? :)

Еми... за това става дума, уважаеми/а, но все пак полът е важен (!), за който има очи и уши да разбере!

и още предупреди че в България въпреки отчайващото състояние на страната, няма и няма да има нито преврат нито бунт нито демонстрация.

Хахаха:) Мда, така е. Но погледнато позитивно, това означава, че и никаква манипулация не може да проведе ЦРУ с нас, колкото и да се опитва ;)

Това е така, но погледнато реципрочно от гледна точка на посоката на чипа не е така. Много е реципрочно.

На ЦРУ не му харесвали надупените турски задници на центъра, и за това щели да изчакат с преврата в София? Тъй, ч турските задници и вой - в този случай са ни спасители?

ако са в такава голяма криза, да дойдат в българия, в северозападна българия има селскостопанска работа колко щеш. осигурява се подслон и храна, така че ще могат да си спестят от заплатите и да подпомогнат семействата си в гърция. работата е по 10 часа на ден в слънцето-берат се боб, домати, картофи,копае се царевица, обезметлява се царевица. приемаме всякакви на работа-цигани,доктори, учители, въпроса е работа да се върши и хората да изкарат някой лев.

Не се майтапи! Някой безработен може да се върже.

Не мисля, че човекът се шегува! България е богата на плодородна земя, но сме много модерни и почти всичкки се навряха по градовете. Естествено, че причина е и гаврата със земеделците и животновъдите, на които им изкупуват без пари продукцията, а се появява с високи цени по магазините. И все пак, гърците са добре дошли да работят за българи така, както българите робуват на византийските работодатели(казано без грам злоба, но с желание за справедливост).

На мнението: Хм, както казваш и нашата и тяхната държава мога да оправя. Щом ЦРУ допуска, че в една НАТОвска държава може да се извърши военен преврат, значи не може да бъде забранено и в други. Изредиха се 5-6 правителства от кретеннско - по-кретенско, циментира се един крадлив и продажен политически елит, който постоянно си подава топката, един мандат на теб - един на теб. От това блато няма излизане по друг начин. Само че не само Белене и Скравена трябва да заработят по печалното си предназначение, но и Върбишкия проход за тия дето с в повече. Нова Конституция, нов елит, 120 депуткитати, президентска република, намалена бюрокрация, ревизия на аристокрацията и бич божи!

И забрана на форумните психопати -специалисти по фсичко..

Отговорът беше за теб, "444"!

ОооООоо, НЕ! Човекът е напълно прав! Да не си заврял главата си в земята, че не виждаш резултата на политическия модел, през последните 20 години? Имаме нужда от промяна НЕ на политици, а на цялата политическа структура!

Ааааа, ще ти се......знаем кой ги прави превратите и кой идва след това на власт - най-тъпите, прости и мързеливи членове на обществото. Как ще ми докажеш, че си годен и достоен да ме управляваш - с бухалка ли? Този нов елит нали от същите л...а ще дойде?! Под предлог, че ще ни спасят от сегашните, ще дойдат още по-големи бандити, и то със сила ще се наложат - благодарим!

сегашните са без бухалки ...и едни благиии ум да ти зайде....

С преврат не става,тях ги оправя само Крум Страшни и окупационният корпус на северният съсед !

начело с Аню Страшни...смешник

Ами га ядоха кифтетата не пискаха гърчулята

Aми вий защо ходите на евтино море и пазар там????

Шуши, кой ти каза, че ходим в гърция на море :D

На море ще си ходим къде решиме. Парите са си наши (НЕ ОТ КУХИ КРЕДИТИ) и ще си ги харчим ако щем в гръчко, ако щем в турско или пък в краен случай на нашето черноморие.

Еми, те много държави загубиха Студената война... МХ, какъв ти е полът?

Няма значение полът. Вземете си отворете очите и мислете с главите си.

мх си го е обърнал - хм ...демек хермафродит

Сега става ли ви ясно, защо бе унищожена бълг. армия!

Ами да. Загуби студената война...

Тц. Продадоха ни руснаците, както са го правили ВИНАГИ. Никога не им е пукало за нас, другото е ПАРТИИНА агитация на БКП-БСП-мръсни крадци.

Коментари - ЦРУ предупреждава за възможен военен преврат в Гърция | Днес.dir.bg

ЦРУ предупреждава за възможен военен преврат в Гърция

Централното разузнавателно управление (ЦРУ) предупреждава за военен преврат в Гърция заради жестоките икономически мерки и отчайващото състояние на страната.

Обратно в новината

Коментари - ЦРУ предупреждава за възможен военен преврат в Гърция | Днес.dir.bg

Коментари

Гърците се борят за цената на своят труд.Огромният дълг на държавата им не е от това че те са крали или лъгали , а от това че от икономическите условия в страната са се възползували мошенници , превърнали този дълг в свои авоари в определени банки.Гъркът се бори за историята си , настоящето и бъдещето си.Не е овца като българина , който няма такива дългове , но за сметка на това резултата от труда му е превърнат в авоари на подобни мошеници в същите тези банки.Събуди се Българино!Ще свалят и ризата от гърбът ти , ще изпият живота на децата ти , ще разсипят държавата ти.Да подкрепим Гърция и да се вдигнем в защита на нашият труд , история , настояще и бъдеще!!!

Ааа, само това не! Щото няма пак да им строиме блокове да живеят тук тези, които ще бягат от военните. А сигурно няма да са малко.

Нищо чудно ЦРУ да организира преврат и в Гърция. Те по това са спецове.

link За ситуацията в Р. Гърция За да се разбере ситуацията в Р. Гърция е полезна да се знае, че гръцката държава е в Капана на парите "Капан на парите означава: Капан е ползване на Незлатни пари, при условия на запазен начин на държавно финансово управление от време със "Златни пари", защото се подсигурява развитие на диспропорции и криза. Причина за съществуване на тази клопка е наличие на Грешка на Джон Лоу в съответно държавно финансово управление. ...

Поредни Дирбегейски простотии. ЦРУ, германски таблоид, преврат в Гърция.

Т'ва дето прочисти Русия от буклука (макар че и доста качествен народ си отиде), ти дава право да се изказваш понякога; но...направи грешка, когато кръсти българите "татари" - е т'ва не трябваше да правиш, защото българите са една от основните съставки на руската нация. Искате , или не, да го признаете, не можеш да избягаш от този факт. Достатъчно е да погледнеш картината на Иля Репин - "Казаци пишат писмо до турския султан", за да се убедиш за какво иде речь. Но...както се казва, историята се пише от победителите.

А защо не? Не бомбардираха ли Югославия? Не се спират пред нищо, не ви ли е ясно? Третата световна е започнала отдавана!

Прав си за General Practitioner. Бързаме , остаряваме...няма връщане назад. Но има път напред...

Има и изключения от това , което казваш: На времето имаше един англ. (ам.) филм "Шофьорът". Тама опровергаха тази поговорка. Докато големите играчи се надцакваха, малкият тарикат им измъкна "играта". И ние можем да го нправим, но... не искаме!...

тия от Новта Юдея май ги е страх некви черни полковници да не им бръкнат отзад , че бая лайна ще изтекат....

Тия пък от ЦРУ, какво постоянно се бъркат на 'ората у работата........

ЦРУ го организирало - но дано "превратаджиите" да не приберат само парите - без да свършат нещо, иначе ЦРУ още години ще трябва да продава дрога насам и натам, за да "погаси калпавата инвестиция"!!! Ха, ха, ха

Гърция , когато е много зле , когато всичко се срине може да разчита поне на армията си. Ние разчитаме на ЕС. А видяхме в Гърция , че ЕС се провали.

И какво - ако превратът не отърва на ЦРУ, НАТО ще бомбардира като в Либия ли? Бомби над Атина. Понеже гърците не живеят така, както искат САЩ и НАТО.

Когато атовете се ритат, магаретата отнасят ритниците.

Според мен ЦРУ уведомява, че готви военен преврат в Гърция, за да не се намесва някой. Или ЦРУ набира желаещи за преврат.

Да се чете: Но не трябва да имаш съмнение , че бъдещето в крайна с/ка принадлежи на единний светъл комунизъм (както е казал поетът), който обаче няма да дойде, облечен в потури и каскети!

не съм Бланк и съм на две не-малки (ракии), ни и с тях и без - никога не бих казал, че еврейски или чужд лихвар е човей и че към него трябва да се отнасяме по човешки! Ако смяташ, че като вземеш пари на заем и смениш каскета с ковбойска шапка - ще се измениш - грешиш! Изменението трябва да започне от душата, а не от задника (потурите)!

Момче, ти май си за доктор - кога за последен път си ходил при JP-то! Ще се препитваме дали знаете съответните поговорки и как ги прилагате към поуките, които би трябвало да сте си взели от миналите грешки, за да не би да ви хрумне да ги повторите! А ти си взел да се плашиш и да се кахъриш! А ако не си приятел с Лейба Давидвич, въобще няма от какво да се притесняваш...но трябва да имаш съмнение, че бъдещето в крайна с/ка принадлежи на единний светъл комунизъм (както е казал поетът), който обаче няма да дойде, облечен в потури и каскети!

"GP", He "JP"!

Спонсорираният от евреи маркс-ленински комунизъм ли имаш пред вид - или "комунизум" - бъдеще без еврейски измами?

аве кво се обаждате на ръка...всите ви пратих дето ви е мястото

То у нас и преврат не може да стане-нямаме армия,само бутафория!

Нищо чудно,че ЦРУ предупреждават за евентуален военен преврат,т.е. хунта.За никого не е тайна,че военните хунти,които бяха така актуални през 60те и 70те години на миналия век,бяха изцяло организирани от ЦРУ.Така,че е подобре да кажат,че им минават подобни идеи,а не,че съществува риск.

Прочетох статията и си задавам следния въпрос: Това ЦРУ някаква нова служба като ДАНС ли е или се очаква, че всеки знае що е то? Със същия успех бих могъл да напиша статия в американска медия, в която да пише "National Security Agency (NSA) warns", ама всъщност да става въпрос за Българското ДАНС, но разбира се това ще си го знам само аз!

Това е ясно вече и на подрастващите, обаче има едни такива интересни поговорки... Май ще трябва да се препитваме!

Това ,че ще препитвате е ясно. Къде да се явя на разпит? И кога? В 1918та или 1937ма или някоя друга па избор?

ха...че аз вече те препитах и ти писах Слаб (2) и отличен по безсмъртие)))))

Един да се осмели да каже истината!

Армията ни беше унищожена, за да няма кой да направи военен преврат. Доложих!

Луи XVI - По време на революцията е отстранен и арестуван (10 август 1792). Съден е от Народното Събрание, признат за виновен в измяна и екзекутиран на 21 януари 1793. Екзекуцията му е знак за края на абсолютната монархия във Франция, което впоследствие ще доведе до издигането на Наполеон Бонапарт. Viva La Revolution!

Фалитът ще има само оздравителен ефект за гърците, така или иначе е неизбежен, ще върнат драхмата и след бурна инфлация ще занулят дълга. Естествено, ще го издухат т.нар. средностатистически гърчета, които дълги години лапаха на вересия. После желязна дисциплина и пак евро.

Моля, ако може военния преврат в Гърция да удари и България! Все пак сме почти братя, нали? Нали и ние сме ги владели по някое време, нека сега моля да си ни върнат услугата! Ние сме в нужда ;)

Хора,Бдете!Фашизмът се появява,когато е заплашен капитализма!Олигарсите дават всички пари на света,само да няма комунизъм!Защото ще им вземат заграбеното и ще ги съдят в Нюрнберг или Белене!

Аре, аре! Ние вече сме решили кой ще дойде.

вие - и ти и Яков Шиф и пр. сте само инструменти и знаеш , че не вие сте на върха на пирамидката (Херсонски еврейчета там не пускат) нали ..иначе нямаше да те погали Джугашвили по главичката с малката брадвичка....)))))

Внимавай какво говориш! Господ е най-големия шегаджия и докато човек предполага, Господ разполага. Току виж ти си се паднал на свинете в Белене. Знае ли човек?

На този Фучик кой от родителите беше наш? Майката и ли бащата?

Ще дойде някой полковник Чавесоу на власт и американците пак ще се видят с пръст в ... уста.

Вие се молете да не стане тук военен преврат, че като дойде в София фрегатата Дръзки и като ви надуе главите с рева от агрегатите си ще видите. Работят денонощно, защото системите на кораба са с друг различен волтаж от нашия и няма как Дръзки да се захранва от брега. Купувайте си тапи за уши и антифони. Колко му е. Ей го

Аа, ние си имаме тапи за уши откакто крайцерът Аврора е на хоризонта!

Как пък никой не издири и засне как живеят и къде са бившите им министри от последните 10-15 години? И новото правителство е виновно, както е и при нас, че хората страдат, а довелите до това положение само примигват с очи и живеят охолно в стил Масларова, Бакърджиев, Софиянски, Бонев, Цонев, Краус, Ананиева, Премянов и куп други изредили ни се родни крадци.

Неприятно развитие, което за кой ли път доказва, че на Балканите реалните промени за добро се правят от военни лица и само след проливане на доста кръв от твърдите глави. Иначе не става - нито дисциплина, нито законност и победа над престъпността, нито ред в обществото. И Кемал Ататюрк е преобразувал прогнилата султанска империя в модерна държава със закони и с промишленост по метода на силата, и в Хърватска най-успешни са били военните, и навсякъде. А опитите да се върви мирно и кротко завършват в центъра на блатото - като нашия нескончаем преход ...

По-добре внимавай какво пожелаваш, защото покрай сухото - и суровото ще пламне. Кой в България има ресурс да направи преврат и да въведе ''нов ред''? Да не би аз и ти, и други, които се възмущаваме тук всеки ден? Преживяхме един преврат 1944 и се видя след това кои идват на власт - най-големите измекяри.

преврати у нас има 2 - 9 юни и 19 май....другото е кухи дрънканици и лизане на кобургски ботуши донесени тук от "великия" българин Стамболов кръчмарина...те товае пишман превратаджии

въпросният преврат да не е скалъпен от ЦРУ случайно?

Естествено, както и арабските революции. Ако някой мисли другояче, за мен живее в страната на Алиса.

Та, да попитам още веднъж! Сега разбрахте ли защо бе "унищожена" българската армия?!

Да, защото е била слаба. Силна армия не може да бъде унищожена, особено от шайка лигави политици.

Що? Щото са планували преврат без нас ли? :)

Еми... за това става дума, уважаеми/а, но все пак полът е важен (!), за който има очи и уши да разбере!

и още предупреди че в България въпреки отчайващото състояние на страната, няма и няма да има нито преврат нито бунт нито демонстрация.

Хахаха:) Мда, така е. Но погледнато позитивно, това означава, че и никаква манипулация не може да проведе ЦРУ с нас, колкото и да се опитва ;)

Това е така, но погледнато реципрочно от гледна точка на посоката на чипа не е така. Много е реципрочно.

На ЦРУ не му харесвали надупените турски задници на центъра, и за това щели да изчакат с преврата в София? Тъй, ч турските задници и вой - в този случай са ни спасители?

ако са в такава голяма криза, да дойдат в българия, в северозападна българия има селскостопанска работа колко щеш. осигурява се подслон и храна, така че ще могат да си спестят от заплатите и да подпомогнат семействата си в гърция. работата е по 10 часа на ден в слънцето-берат се боб, домати, картофи,копае се царевица, обезметлява се царевица. приемаме всякакви на работа-цигани,доктори, учители, въпроса е работа да се върши и хората да изкарат някой лев.

Не се майтапи! Някой безработен може да се върже.

Не мисля, че човекът се шегува! България е богата на плодородна земя, но сме много модерни и почти всичкки се навряха по градовете. Естествено, че причина е и гаврата със земеделците и животновъдите, на които им изкупуват без пари продукцията, а се появява с високи цени по магазините. И все пак, гърците са добре дошли да работят за българи така, както българите робуват на византийските работодатели(казано без грам злоба, но с желание за справедливост).

На мнението: Хм, както казваш и нашата и тяхната държава мога да оправя. Щом ЦРУ допуска, че в една НАТОвска държава може да се извърши военен преврат, значи не може да бъде забранено и в други. Изредиха се 5-6 правителства от кретеннско - по-кретенско, циментира се един крадлив и продажен политически елит, който постоянно си подава топката, един мандат на теб - един на теб. От това блато няма излизане по друг начин. Само че не само Белене и Скравена трябва да заработят по печалното си предназначение, но и Върбишкия проход за тия дето с в повече. Нова Конституция, нов елит, 120 депуткитати, президентска република, намалена бюрокрация, ревизия на аристокрацията и бич божи!

И забрана на форумните психопати -специалисти по фсичко..

Отговорът беше за теб, "444"!

ОооООоо, НЕ! Човекът е напълно прав! Да не си заврял главата си в земята, че не виждаш резултата на политическия модел, през последните 20 години? Имаме нужда от промяна НЕ на политици, а на цялата политическа структура!

Ааааа, ще ти се......знаем кой ги прави превратите и кой идва след това на власт - най-тъпите, прости и мързеливи членове на обществото. Как ще ми докажеш, че си годен и достоен да ме управляваш - с бухалка ли? Този нов елит нали от същите л...а ще дойде?! Под предлог, че ще ни спасят от сегашните, ще дойдат още по-големи бандити, и то със сила ще се наложат - благодарим!

сегашните са без бухалки ...и едни благиии ум да ти зайде....

С преврат не става,тях ги оправя само Крум Страшни и окупационният корпус на северният съсед !

начело с Аню Страшни...смешник

Ами га ядоха кифтетата не пискаха гърчулята

Aми вий защо ходите на евтино море и пазар там????

Шуши, кой ти каза, че ходим в гърция на море :D

На море ще си ходим къде решиме. Парите са си наши (НЕ ОТ КУХИ КРЕДИТИ) и ще си ги харчим ако щем в гръчко, ако щем в турско или пък в краен случай на нашето черноморие.

Еми, те много държави загубиха Студената война... МХ, какъв ти е полът?

Няма значение полът. Вземете си отворете очите и мислете с главите си.

мх си го е обърнал - хм ...демек хермафродит

Сега става ли ви ясно, защо бе унищожена бълг. армия!

Ами да. Загуби студената война...

Тц. Продадоха ни руснаците, както са го правили ВИНАГИ. Никога не им е пукало за нас, другото е ПАРТИИНА агитация на БКП-БСП-мръсни крадци.