Коментари - Активни преговори за газовата връзка с Гърция | Днес.dir.bg

Активни преговори за газовата връзка с Гърция

В Атина днес се водят преговори за активизиране на проекта за газова връзка между България и Гърция, в които участва и министър Теменужка Петкова, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Активни преговори за газовата връзка с Гърция | Днес.dir.bg

Коментари

Е как без американците. Нали трябва всичко да е под контрол и да са сигурни че руснаците ще бъдат прецакани. Това са ебати изродите. Но аз мисля че това не е никакъв проблем за руснаците. Тука нещата ще станат чисто пазарни. Пускат се хъбовете за приемане на втечнен газ, който пристига на определена скъпа цена, защото алчните американци ще искат да лапат и тогава руснаците пускат тяхната с 2 стотинки по-евтино и нещата се нареждат моменталически. тука въпроса ще е не кой иска да продава, а от кой ще искаш да купуваш. И точно тогава ще лъснат борческите приоми на американците. Тогава ще направят всичко възможно да ни задължат като истински партньори.

Ето логиката на един истински комундел! Благодарим за радяснението! Точно по този начин москалската сган ни прецакват десетилетия наред, ведно с петата си колона в България!

Ти освен за руснаците мислиш ли поне малко за нас българите?!

Предполагам че цената ще е по-ниска, иначе какъв е смисъла.

Като говорим за газ, как изкоментира изчерпателно американците, но не изкоментира руснаците, освен че ще цакат с две стотинки. Момче, руснаците ни цакат със стотарка на единица мярка! И то вече 20-на години. Ако не са американците да подкрепят Туция, че да вкара азерски газ, още две десетилетия ще те цакат руснаците с тази стотарка. Дали се сещаш за какво говоря? Дали не си чувал, че Азебайджан не може вече десетилетия да вкара газ на пазара, защото е притиснат от военна заплаха от Империята? Не си чувал как азерският президент се умилква на Путя, че да не му строши врата за няколко дни? Мисля, че не си наясно за едно: докато има имеприя Русия, няма как да няма САЩ за противовес. Просто няма как. САЩ са така нахални, само защото Русия е такава дива и допотопна държава. И кокото Русия осира света с простотиите си, толкова САЩ ще е на линия с цинизма си. Ако за миг си предствиш Русия като надежден партньор с поведение, съответстващо на днешно време, веднага щ отпадне САЩ от екрана. САЩ нямат шанс да върлуват, ако няма пошла Русия. Никой няма да им цепи басма, ако не е такава ситуацията. В този смисъл Путин развали света отново. Просто Елцин в пияно състояние не улкучи кадъра. Това е КГБ! Те са свикнали да правят интриги. Това им е манталитетът!! Вярвам не очакваш хиена да роди лъв...

откаде-накаде пак и американска,зазто?

Я се върни във втори клас и този път да си пишеш редовно домашните!

Това "Набуко" ли е или друга опера?

азерскио гЪз от 1997-ма година го чакаме. Забравихте ли как един СИН министърин (кат Теменужката ни на енергетиката) строи гвардейскио духов оркестър на Аеропорта. ДА МУ ДУЕ ФАНФАРИ, ЧЕ НИ Е ОСИГУРИЛ ГЪЗОВА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ Русията.

ще дойде до Гърцията нейде към 2020-та година. Ако успеят да достигнат промишлен добив НАД ПРОДАДЕНОТО ЗА 30 ГОДИНИ НА ГАЗПРОМ!!

Не познавам Българин който да ползва ГАЗ в Бита си .Всички сме на Ток . За минусите - не се брой газов туристически котлон и газова уредба .

Явно си софиянец, аз съм от провинцията и жилището ми е газифицирано. През зимата плащам 100 лева газ на месец, което включва топла вода, отопление и готвене. Тока ми е 40 лева.

До 2-3 години САЩ ще са в пълна изолация и игнориране. Една година по късно ще бъде обявена независимостта на всички щати и обособяване на отделни нови държави. Питам. От къв зор някой без никаква перспектива ще взима отношение в преговорите между държави с хилядолетна история и бъдеще.????

Според комунделите "загниващия капитализъм" вече не съществува, нали!? Вервайте си на глупостите, колкото си искате! Мечтите са без пари! От друга страна ми е жал за вас!

Така ли? Аз пък мислех, че капитализмът е изгнил окончателно и Щатите са станали Съвети.

Още една хубава новина за България и енергийната ну независимост.Да са живи и здрави американците,че ни помагат за осъществяването на връзката и намаляването на зависимоста ни от Русия!

Да,,уникално,, имаме обещани 1млд куб от азерите.Шах Дениз-2още не разработен напълно-другите находища след десет години най-рано.Тоест купувай от някой за да си ,,независим,, е не прибирай таксите от танспортирането,както щеше да е при Южен Поток.тоест отишъл Ганьо с голия си гъз да купува от турчалята,ама нали е ,,независим,,:))))

Все пак какво дири Америка на тези преговори? Американците си пъхат гагата навсякъде. Сигурно пак заплашват едната от двете страни

Господа управляващи ЕС , защо държава, която не е членка на съюза участва в преговори които не я засяга или е време централата от Брюксел да се премести в САЩ.

ПАК ЛЪЖИ НИ ЗАЛИВАТ,КАТО СРЕДСТВО ЗА МАНИПУЛИРАНЕ!!!ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,КОГАТО ОТИВАТЕ НА ПАЗАР,ВИНАГИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И ЦЕНАТА НА СТОКАТА!!!НЯКОЙ ДА Е ОБЯВИЛ,КОЛКО ЩЕ НИ СТРУВА ВТЕЧНЕНИЯТ ГАЗ???

Боже, боже -колко ще струва тая газ , която още не е дошла до Гърция. Я вземете евтина от Америка. Да питаме ли за хъба във Варна? Защо от там не идва газ.

При всички случаи ще е по-евтина от тая на матрьошките!

КОЙ ПРЪВ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПИКАЕ?....

А ЗАЩО и американска , защо не само Българо-Гръцка ???

Защото гърците нямат желание за тази връзка и американците ни помагат като оказват влияние върху решението им.

Да не прекарват тръба от америка през гърция? Утре САЩ като се разпадне пред кой ще се навеждаме?

Абе то че ще внасяме е ясно... само да не стане като мариците: Затваряме екологичночистите и евтини блокове на АЕЦа и отваряме американски централи на ВЪГЛИЩА !!! Добре че Емигрирах !!!

Къде емигрира бе? В Русия ли или на ЗАПАД?

на запад там пускат всякакви сволачи-ганьовци,негри,араби,латиноси , а за Русия- там визи не дават.

Какво правели на срещата американците? Ами прибираме комисионните за ноухауто. А после дали ще има газ? Не знам , оправяйте се!

Ама вий газ намерихте и докарахте, че вече гласите конектора?.Или това се явява оперативка на американското началство за свеждане на заданията към изпълнителния персонал?.

Абе какво става с вертикалния газопровод, дето го строим с Румъния и Гърция? Стана ли вече най-високото нещо, построено от хората? Само туристи да водим да го гледат, ще ударим Дубай в земята.

а, Теменужке. Братчет. Оле майко ...

Ако Русия изпусне България от мъртвешката хнатка на енергийна зависимост, България се е измъкнала от поробителя си! Това е истината, останалото е само москалска пропаганда!

И някой задължава ли България да купува от Русия ??? Свят голям , ама нали трябва да кажеш нещо тъпо...

Не се прави на неразбрал! Москалската хватка благодарение на такива като вас не може да я избегнем все още!!! Като Матросов защитавате интересите на чужда държава, да не би случайно България да успее да си намери други енергийни източници! Диверсификацията за вас чуждопоклониците е същото като тамяна за дявола!!!

Като гледам американските централи и ВЕИ-тата ще ти кажа - от трън на глог. Няма място американски представител на разговорите между две суверенни държави. Другото значи че пак сме под робство :-)

Теменужке, я по добре да ни кажеш с колко ПРОЦЕНТА намалихте тока от "Марици-те" /ако сте забравили каква сметчица направиха тя и ония "премиера" пролетта/ ... после "оправяй" газовите връзки и да не забравиш хъбчето на батко ти ...

Бате, да те попитам - КОЙ ГИ СЪТВОРИ ТИЯ ЧУДОВИЩНИ ДОГОВОРИ НА МАРИЦИТЕ И ПОСЛЕ ГИ ПРОДАДЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЛАПНИШАРАНИ?! Това бяха пак нашите дрОгари, отличници в далаверите! Та, точно те ни заробиха за деситиления с тези творения на червения-човекоподобен гений!!!

Иван Юрданов Костов!

31%! От едната 14, от другата 17. 14 + 17 = 31.

ico_all

Искам да попитам със слабите си познания по география все пак откога Азербайджан граничи с Гърция а ?????

Вие, путинистите, все изопачавате! Ами Гърция и с Русия не граничи - но получава газ от Русия, нали?! През Украйна, Молдова, Румъния и България. Сега ще получава от Азербайджан през Турция. Какъв е проблема?! Не само Гърция, ами след това ще стигне до Италия! Доста по-късно.

Да кажеш викам каквото ,,взима,,България от ТАНАП :)))) тоя ,,мощен тръбопровод дето чак през 2026 ,,евентуално,,ще достигне до половината от капацитета на Южен Поток:) 1мшд куб метра за България ,няма повечко-слабичък идва,направо си издиша тръбата,но русофобите са ококорени очи ,пулсът е завишен,,сънуват бленувана,,независимост,,с голият си задник

е там с тази голяма папка, за да си записва, какво трябва да прави България

Абе всичкото хубаво , ама газта откъде ще дойде ???

Наслаждавай се на хубавото, пък на газта - майната и!

Апа Бат ви Бойко ни размахва пръстче вчера.

Все едно Швеицария и Австрия (за протестърите: това е различно от Швеция и Австралия) да водят преговори за морско пристанище.

Онези, които знаят, че Швеицария и Австрия и Швеция и Австралия е едно и също ме подпукаха с минусите.

Сички руски кавали са против конекторните връзки искат да вземаме само от блядовете газ

Газпром отдавна изкупува газа на Азербайджан. Така, че и от там нещата се контролират от руснаците. Поредната крива сметка на тази седянка.

3евзек

Всички руски кавали искат Газпром да изкупува всичкия азерски газ завинаги.

Абе момко канектор и връзка е едно и също . едното е на български а другото е джубириш .

американо-булгарски преговори с яко нагъзване

САЩ какво правят и в тази сделка? Уж газа ще е азерски,а вчера временния американски посланик говори,че газа ще е от Северна Америка. САЩ, не ви искаме нищо,омитайте се, престъпници. Народа ги мрази,а те се натискат да ни съсипват.

Защитават британската инвестиция в TANAP, па и може да се пробват да убедят Гърците да изградят реверсвината връзка с нас, че ниесме голикат пушки, стиска палци и гледай жално!:)

Не говори и не обобщавай от името на 'народа".Аз не искам никаква зависимост от руснаците и тотална обвързаност със западния свят

Всъщност - не е задължително да е (само) азерски! Веднъж изградена - може да се ползва и за американски, и за гръцки (много вероятно гърците скоро да открият газ в морето си), и за кипърски. И други - гърците изграждат и терминал за втечнен газ!

Стига с тез тръби бе хора! Чекайте да видим кой ше победи първо..Руснаците или англосаксонската мафия. После ше се ориентираме....да не земе после пак дойдат 3ма сенатора да ги спират..

Какво и колко ще спечели и ще загуби България? Някой може ли да каже пряко и ясно.

Ще загуби газовия монопол.

Вярно, нужно е. Както се вижда руския газопровод ще преминава само през страни които не са в НАТО и където оруските самолети ще могат да го опазят. Не през страни дето отказват на руските самолети да летят. Та най-вероятно ще мине от Сирия за Гърция и ще ни трябва газ от Гърция. Но разбира се най-вероятно е да мина по пътя на башибозука, през Македония, Сърбия и Унгария.

разбрах, само не ми е ясно американците защо пак са там. Без тях сватба явно не става.

И все от страната на зетя.

газът ще е азерски ама се събрали нашитее с комшиите и американците. Ми кво точно решавате на срещата?!? Малко като на сватба без х*й идва цялата работа.

Много хубаво, че са се събрали да преговарят капацитетите, ама те газ нямат, тъй че за какво преговарят? Или американците ще купуват газ от Русия, след което ще ни я препродават. Мъдро!

БАТКО, без да се притеснявам заявявам: БЪЛГАРИЯ 25 ГОДИНИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СКОПЕНИ ИКОНОМИСТИ И ЮРИСТИ!ВСИЧКИ ЗАКОНИ СЕ СЪЗДАВАТ И ПОПРАВЯТ БЕЗБРОЙ ПЪТИ, САМО В ТЕХЕН ИНТЕРЕС!ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ПРОФЕСИОНАЛНО-УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЗА ПИСАЧИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧАСТНО ПОЛЗВАНЕ!!!ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА Е ИМПОТЕНТНА!!!ТОВА Е!!!

Лека корекция. България се управлява от бивши комунисти, настоящи социалисти (пример - Първнов и негович троен шлем, който се оказа пълен валат). Откъртването от Русия е трудна задача.

То затуй и имаме 4 американски бази, без пари, заради Русия. И затуй и Маккейн строи Орешарски като новобранец на баламатума, за ЮП. Пак заради руснаците.

Колхозниците пак ще квичат на умряло. По-далеч от Руся ,по-добре за България.

За кого е добра!?!?

Точно преди 100 години група управляващи боклуци така са ни отдалечили от Русия,че чак срещу нея сме тръгнали. Резултата го знаеш ,нали?Явно има цикличност в оглупяването при нас.

Цената на тока от Мариците доказва, че трябва да сме по-близо до Чимо Сам та да му е по-лесно да ни оправя!

написано бе: министър сКУРлетис се очаква да проявят силна активност по гъзовата връзка с България

Според изказвания на Нушето и Бойко: - 29.05.2014г, газовата връзката с Гърция е готова; - 26.05.2015, подписване на договора за газова връзка се очаква да стане на 12.06.2015 в София; - 10.06.2015, отново отложиха подписване споразумението за газова връзка. Колко газови връзки ще имаме с Гърция? Имаме ли въобще нещо построено? Егати имагинерното понятие е това "газова връзка" според нашите управляващи!

БATKO

Цитат: "По газовата връзка ще се доставя азерски природен газ към България и от там до Румъния и Унгария" А бе, тази калинка знае ли, че газовата връзка с Гърция има капацитет само 3-4 млрд м3, което е колкото потреблението на газ в България. Какво ще остане за Румъния и Унгария? Да не говорим, че Азербайджан има свободни само 1 млрд м3 и няма откъде да ни обещае повече. Ей, пълно малоумие е да назначаваш за министър на енергетика - счетоводител. Нито от енергетика разбира, нито от счетоводство.

Максималният предвиден капацитет е 5,5 млрд куб м, освен това не е единствен интерконектор. Гърците имат LNG терминал, турците имат LNG терминал, сигурно янките имат интерес да внасят. Дори 1 млрд кубика по-евтин газ да мине по него, пак е нещо. 5% разлика в цената са 20-30 милиона лева, може и Газпром да отстъпят малко. Все дребни работи.

Значи в момента водим американска дипломация. Така се разбира от написаното

Американците ще ни продават газта!!!Както с американските тецове ще стане,всяка година ще ни бомбят с по 300-400 милиона.

Гъзовата връзка отдавна работи перфектно, както виждам. Сега чакаме значи гъзарския газ, поне да напълним кемпинговите горелки...

ДЕН ЗА ДУПЕНЕ В ПОСОКА ЮГ-ЮГОИЗТОК

По тръбата на интерконекторната връзка с Гърция ще потече азерски газ право от Турциям а за по-кратко може и през Вльора - Албания!Колкото по-амеба, толкова по-високо в Държавата.

...от ключово значение за американската дипломация... Интересно дали бихме могли още маааалко да се наг.ъзим?

Може бе - с шистовия газ, който окончателно ще унищожи България, българите и даже българските "роми".

Коментари - Активни преговори за газовата връзка с Гърция | Днес.dir.bg

Активни преговори за газовата връзка с Гърция

В Атина днес се водят преговори за активизиране на проекта за газова връзка между България и Гърция, в които участва и министър Теменужка Петкова, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Активни преговори за газовата връзка с Гърция | Днес.dir.bg

Коментари

Е как без американците. Нали трябва всичко да е под контрол и да са сигурни че руснаците ще бъдат прецакани. Това са ебати изродите. Но аз мисля че това не е никакъв проблем за руснаците. Тука нещата ще станат чисто пазарни. Пускат се хъбовете за приемане на втечнен газ, който пристига на определена скъпа цена, защото алчните американци ще искат да лапат и тогава руснаците пускат тяхната с 2 стотинки по-евтино и нещата се нареждат моменталически. тука въпроса ще е не кой иска да продава, а от кой ще искаш да купуваш. И точно тогава ще лъснат борческите приоми на американците. Тогава ще направят всичко възможно да ни задължат като истински партньори.

Ето логиката на един истински комундел! Благодарим за радяснението! Точно по този начин москалската сган ни прецакват десетилетия наред, ведно с петата си колона в България!

Ти освен за руснаците мислиш ли поне малко за нас българите?!

Предполагам че цената ще е по-ниска, иначе какъв е смисъла.

Като говорим за газ, как изкоментира изчерпателно американците, но не изкоментира руснаците, освен че ще цакат с две стотинки. Момче, руснаците ни цакат със стотарка на единица мярка! И то вече 20-на години. Ако не са американците да подкрепят Туция, че да вкара азерски газ, още две десетилетия ще те цакат руснаците с тази стотарка. Дали се сещаш за какво говоря? Дали не си чувал, че Азебайджан не може вече десетилетия да вкара газ на пазара, защото е притиснат от военна заплаха от Империята? Не си чувал как азерският президент се умилква на Путя, че да не му строши врата за няколко дни? Мисля, че не си наясно за едно: докато има имеприя Русия, няма как да няма САЩ за противовес. Просто няма как. САЩ са така нахални, само защото Русия е такава дива и допотопна държава. И кокото Русия осира света с простотиите си, толкова САЩ ще е на линия с цинизма си. Ако за миг си предствиш Русия като надежден партньор с поведение, съответстващо на днешно време, веднага щ отпадне САЩ от екрана. САЩ нямат шанс да върлуват, ако няма пошла Русия. Никой няма да им цепи басма, ако не е такава ситуацията. В този смисъл Путин развали света отново. Просто Елцин в пияно състояние не улкучи кадъра. Това е КГБ! Те са свикнали да правят интриги. Това им е манталитетът!! Вярвам не очакваш хиена да роди лъв...

откаде-накаде пак и американска,зазто?

Я се върни във втори клас и този път да си пишеш редовно домашните!

Това "Набуко" ли е или друга опера?

азерскио гЪз от 1997-ма година го чакаме. Забравихте ли как един СИН министърин (кат Теменужката ни на енергетиката) строи гвардейскио духов оркестър на Аеропорта. ДА МУ ДУЕ ФАНФАРИ, ЧЕ НИ Е ОСИГУРИЛ ГЪЗОВА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ Русията.

ще дойде до Гърцията нейде към 2020-та година. Ако успеят да достигнат промишлен добив НАД ПРОДАДЕНОТО ЗА 30 ГОДИНИ НА ГАЗПРОМ!!

Не познавам Българин който да ползва ГАЗ в Бита си .Всички сме на Ток . За минусите - не се брой газов туристически котлон и газова уредба .

Явно си софиянец, аз съм от провинцията и жилището ми е газифицирано. През зимата плащам 100 лева газ на месец, което включва топла вода, отопление и готвене. Тока ми е 40 лева.

До 2-3 години САЩ ще са в пълна изолация и игнориране. Една година по късно ще бъде обявена независимостта на всички щати и обособяване на отделни нови държави. Питам. От къв зор някой без никаква перспектива ще взима отношение в преговорите между държави с хилядолетна история и бъдеще.????

Според комунделите "загниващия капитализъм" вече не съществува, нали!? Вервайте си на глупостите, колкото си искате! Мечтите са без пари! От друга страна ми е жал за вас!

Така ли? Аз пък мислех, че капитализмът е изгнил окончателно и Щатите са станали Съвети.

Още една хубава новина за България и енергийната ну независимост.Да са живи и здрави американците,че ни помагат за осъществяването на връзката и намаляването на зависимоста ни от Русия!

Да,,уникално,, имаме обещани 1млд куб от азерите.Шах Дениз-2още не разработен напълно-другите находища след десет години най-рано.Тоест купувай от някой за да си ,,независим,, е не прибирай таксите от танспортирането,както щеше да е при Южен Поток.тоест отишъл Ганьо с голия си гъз да купува от турчалята,ама нали е ,,независим,,:))))

Все пак какво дири Америка на тези преговори? Американците си пъхат гагата навсякъде. Сигурно пак заплашват едната от двете страни

Господа управляващи ЕС , защо държава, която не е членка на съюза участва в преговори които не я засяга или е време централата от Брюксел да се премести в САЩ.

ПАК ЛЪЖИ НИ ЗАЛИВАТ,КАТО СРЕДСТВО ЗА МАНИПУЛИРАНЕ!!!ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,КОГАТО ОТИВАТЕ НА ПАЗАР,ВИНАГИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И ЦЕНАТА НА СТОКАТА!!!НЯКОЙ ДА Е ОБЯВИЛ,КОЛКО ЩЕ НИ СТРУВА ВТЕЧНЕНИЯТ ГАЗ???

Боже, боже -колко ще струва тая газ , която още не е дошла до Гърция. Я вземете евтина от Америка. Да питаме ли за хъба във Варна? Защо от там не идва газ.

При всички случаи ще е по-евтина от тая на матрьошките!

КОЙ ПРЪВ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПИКАЕ?....

А ЗАЩО и американска , защо не само Българо-Гръцка ???

Защото гърците нямат желание за тази връзка и американците ни помагат като оказват влияние върху решението им.

Да не прекарват тръба от америка през гърция? Утре САЩ като се разпадне пред кой ще се навеждаме?

Абе то че ще внасяме е ясно... само да не стане като мариците: Затваряме екологичночистите и евтини блокове на АЕЦа и отваряме американски централи на ВЪГЛИЩА !!! Добре че Емигрирах !!!

Къде емигрира бе? В Русия ли или на ЗАПАД?

на запад там пускат всякакви сволачи-ганьовци,негри,араби,латиноси , а за Русия- там визи не дават.

Какво правели на срещата американците? Ами прибираме комисионните за ноухауто. А после дали ще има газ? Не знам , оправяйте се!

Ама вий газ намерихте и докарахте, че вече гласите конектора?.Или това се явява оперативка на американското началство за свеждане на заданията към изпълнителния персонал?.

Абе какво става с вертикалния газопровод, дето го строим с Румъния и Гърция? Стана ли вече най-високото нещо, построено от хората? Само туристи да водим да го гледат, ще ударим Дубай в земята.

а, Теменужке. Братчет. Оле майко ...

Ако Русия изпусне България от мъртвешката хнатка на енергийна зависимост, България се е измъкнала от поробителя си! Това е истината, останалото е само москалска пропаганда!

И някой задължава ли България да купува от Русия ??? Свят голям , ама нали трябва да кажеш нещо тъпо...

Не се прави на неразбрал! Москалската хватка благодарение на такива като вас не може да я избегнем все още!!! Като Матросов защитавате интересите на чужда държава, да не би случайно България да успее да си намери други енергийни източници! Диверсификацията за вас чуждопоклониците е същото като тамяна за дявола!!!

Като гледам американските централи и ВЕИ-тата ще ти кажа - от трън на глог. Няма място американски представител на разговорите между две суверенни държави. Другото значи че пак сме под робство :-)

Теменужке, я по добре да ни кажеш с колко ПРОЦЕНТА намалихте тока от "Марици-те" /ако сте забравили каква сметчица направиха тя и ония "премиера" пролетта/ ... после "оправяй" газовите връзки и да не забравиш хъбчето на батко ти ...

Бате, да те попитам - КОЙ ГИ СЪТВОРИ ТИЯ ЧУДОВИЩНИ ДОГОВОРИ НА МАРИЦИТЕ И ПОСЛЕ ГИ ПРОДАДЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЛАПНИШАРАНИ?! Това бяха пак нашите дрОгари, отличници в далаверите! Та, точно те ни заробиха за деситиления с тези творения на червения-човекоподобен гений!!!

Иван Юрданов Костов!

31%! От едната 14, от другата 17. 14 + 17 = 31.

ico_all

Искам да попитам със слабите си познания по география все пак откога Азербайджан граничи с Гърция а ?????

Вие, путинистите, все изопачавате! Ами Гърция и с Русия не граничи - но получава газ от Русия, нали?! През Украйна, Молдова, Румъния и България. Сега ще получава от Азербайджан през Турция. Какъв е проблема?! Не само Гърция, ами след това ще стигне до Италия! Доста по-късно.

Да кажеш викам каквото ,,взима,,България от ТАНАП :)))) тоя ,,мощен тръбопровод дето чак през 2026 ,,евентуално,,ще достигне до половината от капацитета на Южен Поток:) 1мшд куб метра за България ,няма повечко-слабичък идва,направо си издиша тръбата,но русофобите са ококорени очи ,пулсът е завишен,,сънуват бленувана,,независимост,,с голият си задник

е там с тази голяма папка, за да си записва, какво трябва да прави България

Абе всичкото хубаво , ама газта откъде ще дойде ???

Наслаждавай се на хубавото, пък на газта - майната и!

Апа Бат ви Бойко ни размахва пръстче вчера.

Все едно Швеицария и Австрия (за протестърите: това е различно от Швеция и Австралия) да водят преговори за морско пристанище.

Онези, които знаят, че Швеицария и Австрия и Швеция и Австралия е едно и също ме подпукаха с минусите.

Сички руски кавали са против конекторните връзки искат да вземаме само от блядовете газ

Газпром отдавна изкупува газа на Азербайджан. Така, че и от там нещата се контролират от руснаците. Поредната крива сметка на тази седянка.

3евзек

Всички руски кавали искат Газпром да изкупува всичкия азерски газ завинаги.

Абе момко канектор и връзка е едно и също . едното е на български а другото е джубириш .

американо-булгарски преговори с яко нагъзване

САЩ какво правят и в тази сделка? Уж газа ще е азерски,а вчера временния американски посланик говори,че газа ще е от Северна Америка. САЩ, не ви искаме нищо,омитайте се, престъпници. Народа ги мрази,а те се натискат да ни съсипват.

Защитават британската инвестиция в TANAP, па и може да се пробват да убедят Гърците да изградят реверсвината връзка с нас, че ниесме голикат пушки, стиска палци и гледай жално!:)

Не говори и не обобщавай от името на 'народа".Аз не искам никаква зависимост от руснаците и тотална обвързаност със западния свят

Всъщност - не е задължително да е (само) азерски! Веднъж изградена - може да се ползва и за американски, и за гръцки (много вероятно гърците скоро да открият газ в морето си), и за кипърски. И други - гърците изграждат и терминал за втечнен газ!

Стига с тез тръби бе хора! Чекайте да видим кой ше победи първо..Руснаците или англосаксонската мафия. После ше се ориентираме....да не земе после пак дойдат 3ма сенатора да ги спират..

Какво и колко ще спечели и ще загуби България? Някой може ли да каже пряко и ясно.

Ще загуби газовия монопол.

Вярно, нужно е. Както се вижда руския газопровод ще преминава само през страни които не са в НАТО и където оруските самолети ще могат да го опазят. Не през страни дето отказват на руските самолети да летят. Та най-вероятно ще мине от Сирия за Гърция и ще ни трябва газ от Гърция. Но разбира се най-вероятно е да мина по пътя на башибозука, през Македония, Сърбия и Унгария.

разбрах, само не ми е ясно американците защо пак са там. Без тях сватба явно не става.

И все от страната на зетя.

газът ще е азерски ама се събрали нашитее с комшиите и американците. Ми кво точно решавате на срещата?!? Малко като на сватба без х*й идва цялата работа.

Много хубаво, че са се събрали да преговарят капацитетите, ама те газ нямат, тъй че за какво преговарят? Или американците ще купуват газ от Русия, след което ще ни я препродават. Мъдро!

БАТКО, без да се притеснявам заявявам: БЪЛГАРИЯ 25 ГОДИНИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СКОПЕНИ ИКОНОМИСТИ И ЮРИСТИ!ВСИЧКИ ЗАКОНИ СЕ СЪЗДАВАТ И ПОПРАВЯТ БЕЗБРОЙ ПЪТИ, САМО В ТЕХЕН ИНТЕРЕС!ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ПРОФЕСИОНАЛНО-УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ЗА ПИСАЧИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧАСТНО ПОЛЗВАНЕ!!!ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА Е ИМПОТЕНТНА!!!ТОВА Е!!!

Лека корекция. България се управлява от бивши комунисти, настоящи социалисти (пример - Първнов и негович троен шлем, който се оказа пълен валат). Откъртването от Русия е трудна задача.

То затуй и имаме 4 американски бази, без пари, заради Русия. И затуй и Маккейн строи Орешарски като новобранец на баламатума, за ЮП. Пак заради руснаците.

Колхозниците пак ще квичат на умряло. По-далеч от Руся ,по-добре за България.

За кого е добра!?!?

Точно преди 100 години група управляващи боклуци така са ни отдалечили от Русия,че чак срещу нея сме тръгнали. Резултата го знаеш ,нали?Явно има цикличност в оглупяването при нас.

Цената на тока от Мариците доказва, че трябва да сме по-близо до Чимо Сам та да му е по-лесно да ни оправя!

написано бе: министър сКУРлетис се очаква да проявят силна активност по гъзовата връзка с България

Според изказвания на Нушето и Бойко: - 29.05.2014г, газовата връзката с Гърция е готова; - 26.05.2015, подписване на договора за газова връзка се очаква да стане на 12.06.2015 в София; - 10.06.2015, отново отложиха подписване споразумението за газова връзка. Колко газови връзки ще имаме с Гърция? Имаме ли въобще нещо построено? Егати имагинерното понятие е това "газова връзка" според нашите управляващи!

БATKO

Цитат: "По газовата връзка ще се доставя азерски природен газ към България и от там до Румъния и Унгария" А бе, тази калинка знае ли, че газовата връзка с Гърция има капацитет само 3-4 млрд м3, което е колкото потреблението на газ в България. Какво ще остане за Румъния и Унгария? Да не говорим, че Азербайджан има свободни само 1 млрд м3 и няма откъде да ни обещае повече. Ей, пълно малоумие е да назначаваш за министър на енергетика - счетоводител. Нито от енергетика разбира, нито от счетоводство.

Максималният предвиден капацитет е 5,5 млрд куб м, освен това не е единствен интерконектор. Гърците имат LNG терминал, турците имат LNG терминал, сигурно янките имат интерес да внасят. Дори 1 млрд кубика по-евтин газ да мине по него, пак е нещо. 5% разлика в цената са 20-30 милиона лева, може и Газпром да отстъпят малко. Все дребни работи.

Значи в момента водим американска дипломация. Така се разбира от написаното

Американците ще ни продават газта!!!Както с американските тецове ще стане,всяка година ще ни бомбят с по 300-400 милиона.

Гъзовата връзка отдавна работи перфектно, както виждам. Сега чакаме значи гъзарския газ, поне да напълним кемпинговите горелки...

ДЕН ЗА ДУПЕНЕ В ПОСОКА ЮГ-ЮГОИЗТОК

По тръбата на интерконекторната връзка с Гърция ще потече азерски газ право от Турциям а за по-кратко може и през Вльора - Албания!Колкото по-амеба, толкова по-високо в Държавата.

...от ключово значение за американската дипломация... Интересно дали бихме могли още маааалко да се наг.ъзим?

Може бе - с шистовия газ, който окончателно ще унищожи България, българите и даже българските "роми".