Гърция спира ваксинирането на държавници заради негативни реакции в медиите

Някои от министрите изразиха радостта си в социалните мрежи, че са били така бързо имунизирани, но бяха разкритикувани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При ваксинирането си носете ситна цедка, за да прецедите чипвоете.

оня с москвича не вярлва на оня с джипа и т.н и никой не вярва на оня с пачките и златните кюлчета

независимо, че хората над 60 трудно изграждат имунитет и хабят ваксините, които още не яснокак и колко действат

Поискане на трудовите колективи ХАХАХАААААА а ваксините са опасни и политиците го знаят и хитруват в Австралия ги хванаха че че го правят с капачка на иглата в Канада пък въобще без игла БЕЕЕЕЕЕЕ

_stankow

Няма угодия. То като се загуби доверието на народа - така е ! Или не даваш пример, или пререждаш ! И нашите са същите !

Се изтрепва да се ваксинира, наш Ганьо рови под телето, докато пукне като въшка....

Подвеждащо заглавие

0

ТАСС feat. Дираджиите

И там същите тъпанари. Ореваха света, че ваксините са вредни. После като им показаха нагледно, че не само са безвредни ами и полезни и обърнаха плочата. Това е положението в съвременния свят - неандерталците , които са вечно на контра ей така щото са без работа или за това им се плаща, се увеличават!

до Нищо ново (нерегистриран) Последно..."неандерталците" без работа ли са,...или им плащат? Или и двете...хем не работят, хем им плащат.... Ебати кефа...:)

И тука се ваксинираха първи лакеите на Мутрата - Ботокса, Минета и Локума.

Другари не се ваксинирайте, ще спестим пари на държавата и ще тръгнем нагоре по стълбата която води надолу....

до Данев (нерегистриран) "Другарю"...Стълбата, която води"надолу"...се спуска точно до мазето,където са бурканите с туршия и компоти...Ти самият няма как да слезеш по тази стълба, защото НЕ си правил зимнина...нямаш време,защото си вечно на амбразурата да отстояваш неуморно соросоидните, сатанистки идеи.... Дано Дедо Сорос ти даде Коледни и Новогодишни премии и надбавки...иначе ще си караш празниците гладен и жаден....:)

Орлин Данев ти прост по рождение ли си или наскоро си изпростял? Тъпако.

_stankow

Как ще спестим пари ? Ваксините са вече платени и предплатени. 300 милиона лева са платени дотука, вчера го каза Борисов. И да се ваксинираме, и да не се ваксинираме - парите няма да ни върнат. 14 милиона дози. Така като гледам 3-4 милиона ще отидат за ваксинация. Останалите - ще пропаднат.

Скоро и в България ще има опашки за ваксини и най-отпред ще са тези които ''не вярваха'' в коронавируса и плюеха и отричаха до вчера ваксините.

Не отричаме ваксините изобщо. Не искаме тази, която пробутват най-отпред и я платиха преди още да е одобрена.

до бой за ваксини, нормално е всеки да иска (нерегистриран) Мокри и розови соросоидни сънища...Гледам аз какви скандали се завихриха на опашката за ваксини, защото много хора,тръгнаха да се предреждат...Даже започнаха и да се спъват един-друг... -Не се бутайте бе,ваксини ще има за всички...По скоро ракията и пържолите ще свършат, но ваксини ще има....:)

телевизии,радиа и останалити средства за масово осведомяване,където сега им казват "медии" са на разпореждане на българския великан - Б.Б. Много им пука на журналята,нали си получават от 3-4 хил. до 30 - 40 хил. лева заплата !!!

Хапчетата! Пий си хапчетата!

Случва се защото имат медии, у нас слугините не правят така. Тази помпозност и масово отразяване ще изиграе лоша шега. Когато хората гледат, че някой се ваксинират, а за тях няма ще стане мале мила и това е добре!

Гърците ги кълнат, в българия ги тикво-боготворят!

Нормално, политиците са боклуци навсякъде, докато в България са малко по-големи боклуци.

Да снимат Барба Ганьос как поема доза витамин "Ц" без да му трепне окото.

Нормално - най-безполезните трябва да са последни. Иначе ще свърши дестилираната вода.

Физиологичен разтвор. Няма друго обяснение за това, че няма никакви реакции, докато ги ваксинират. Нито един, докато от простосмъртните припадат, а вече има и умрели. Дестилираната вода нанася вреди, ако се инжектира

Виж това прав си https://pro-mir.ru/vaktsinatsiya-kamaly-harris-fejkovye-ukoly-dlya-obolvanivaniya-naseleniya/