Гърция спира ваксинирането на държавници заради негативни реакции в медиите

Някои от министрите изразиха радостта си в социалните мрежи, че са били така бързо имунизирани, но бяха разкритикувани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално - най-безполезните трябва да са последни. Иначе ще свърши дестилираната вода.

Физиологичен разтвор. Няма друго обяснение за това, че няма никакви реакции, докато ги ваксинират. Нито един, докато от простосмъртните припадат, а вече има и умрели. Дестилираната вода нанася вреди, ако се инжектира

Да снимат Барба Ганьос как поема доза витамин "Ц" без да му трепне окото.

Нормално, политиците са боклуци навсякъде, докато в България са малко по-големи боклуци.

Гърците ги кълнат, в българия ги тикво-боготворят!

Случва се защото имат медии, у нас слугините не правят така. Тази помпозност и масово отразяване ще изиграе лоша шега. Когато хората гледат, че някой се ваксинират, а за тях няма ще стане мале мила и това е добре!

телевизии,радиа и останалити средства за масово осведомяване,където сега им казват "медии" са на разпореждане на българския великан - Б.Б. Много им пука на журналята,нали си получават от 3-4 хил. до 30 - 40 хил. лева заплата !!!

Скоро и в България ще има опашки за ваксини и най-отпред ще са тези които ''не вярваха'' в коронавируса и плюеха и отричаха до вчера ваксините.

Другари не се ваксинирайте, ще спестим пари на държавата и ще тръгнем нагоре по стълбата която води надолу....

Не отричаме ваксините изобщо. Не искаме тази, която пробутват най-отпред и я платиха преди още да е одобрена.

Хапчетата! Пий си хапчетата!

И тука се ваксинираха първи лакеите на Мутрата - Ботокса, Минета и Локума.

И там същите тъпанари. Ореваха света, че ваксините са вредни. После като им показаха нагледно, че не само са безвредни ами и полезни и обърнаха плочата. Това е положението в съвременния свят - неандерталците , които са вечно на контра ей така щото са без работа или за това им се плаща, се увеличават!

Подвеждащо заглавие

Ти ли си коректива, бе дришльо? Ти ли казваш кой къде да седи и има ли смисъл от него? Защо си мислиш че смисъла на живота е закодиран в твоето съществуване? Аман от такива самовлюбени и със свръх самочувствие фабрики за екстраменти!

до Нищо ново (нерегистриран) Последно..."неандерталците" без работа ли са,...или им плащат? Или и двете...хем не работят, хем им плащат.... Ебати кефа...:)

Се изтрепва да се ваксинира, наш Ганьо рови под телето, докато пукне като въшка....

до Данев (нерегистриран) "Другарю"...Стълбата, която води"надолу"...се спуска точно до мазето,където са бурканите с туршия и компоти...Ти самият няма как да слезеш по тази стълба, защото НЕ си правил зимнина...нямаш време,защото си вечно на амбразурата да отстояваш неуморно соросоидните, сатанистки идеи.... Дано Дедо Сорос ти даде Коледни и Новогодишни премии и надбавки...иначе ще си караш празниците гладен и жаден....:)

0

ТАСС feat. Дираджиите

до бой за ваксини, нормално е всеки да иска (нерегистриран) Мокри и розови соросоидни сънища...Гледам аз какви скандали се завихриха на опашката за ваксини, защото много хора,тръгнаха да се предреждат...Даже започнаха и да се спъват един-друг... -Не се бутайте бе,ваксини ще има за всички...По скоро ракията и пържолите ще свършат, но ваксини ще има....:)

_stankow

Няма угодия. То като се загуби доверието на народа - така е ! Или не даваш пример, или пререждаш ! И нашите са същите !

_stankow

Как ще спестим пари ? Ваксините са вече платени и предплатени. 300 милиона лева са платени дотука, вчера го каза Борисов. И да се ваксинираме, и да не се ваксинираме - парите няма да ни върнат. 14 милиона дози. Така като гледам 3-4 милиона ще отидат за ваксинация. Останалите - ще пропаднат.

Поискане на трудовите колективи ХАХАХАААААА а ваксините са опасни и политиците го знаят и хитруват в Австралия ги хванаха че че го правят с капачка на иглата в Канада пък въобще без игла БЕЕЕЕЕЕЕ

Орлин Данев ти прост по рождение ли си или наскоро си изпростял? Тъпако.

оня с москвича не вярлва на оня с джипа и т.н и никой не вярва на оня с пачките и златните кюлчета

независимо, че хората над 60 трудно изграждат имунитет и хабят ваксините, които още не яснокак и колко действат

Виж това прав си https://pro-mir.ru/vaktsinatsiya-kamaly-harris-fejkovye-ukoly-dlya-obolvanivaniya-naseleniya/

При ваксинирането си носете ситна цедка, за да прецедите чипвоете.