17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трагедия..в главите на тия вонящите само такива простотии може да се родят. След хранителния период ( яйца,риба,животински продукти), санитарно-хигиенния период ( тоалетна хартия), и периода с различни зловещи ритуали ( ковчези, бесилки, вуду магии), сега са в Чадърения период. Странно, ако само толкова чадъра успяха да намерят, значи феновете им се топят като лански сняг. Минков защо го няма, или вече развалиха кушията...

В центъра на София пак смърди.

Пълно и тотално изчегъртване! МУТРИ ВЪН!!!

Te ЧАДЪРДЖИИТЕ са двама, които покровителстват Мафията в България (в лицето на Пеевски например) Освен Цацаров и Гешев е главен Чадържия.

такива са ... ха ха ха ... предполагам че аудиторията е разбрала за какво иде реч , пък вие трийте .

Нечистоплътния и гея са жалки

Бабикяне и Хаджигею, духайте но не супата. Ще ви предложа качествено мъжко магаре, за да му духате...

Тия двамцата голям глад ги е налегнал

Тия измекяри не ги пуснаха на софрата,май ще трябва да работят,ама те пък за какво ли стават.

Мисля, че това се нарича политическо преследване на едно лице, за което Бабикяновци може да понесат отговорност.

Флашмоб, гей-платформи, 9 милиарда за три дни..

Къде е Христо да зададе въпрос на Гешев или Цацаров? Както каза Цацаров- той е юрист, който може да работи само като политик! А тез двамцата хулигани и това не могат- само циркаджилъци!

БРАВО ! ГЕШЕВ ОСТАВКА и точка !

Тези двама глупаци що не се гръмнат,за да не(ни) се мъчат повече!?

Хаджигейов намалява вярващите му със всяка своя публична поява. Помиярщината и некомпетентността не трябва да се излагат на показ, Хаджигейов!

Вчера Цацата им върза кънките и ги пусна, а те бяха жалки, а Христо пак се скри!

Не искам да ви разтурям хорошото тука, както сте се събрали, но да браниш Гешев и Цацаров от народната любов си е доста подозрително, ако не и съвсем прозрачно поведение на гузни помощници на мафиотското статукво. А иначе Хаджигенов и Бабикян няма да се впечатлят от тролските псувни, все пак хората проведоха съвсем реално Народно въстание срещу мафията докато тя все още беше силна.

Всъщност в защита на мафията.

Бабикян и Николай Хаджигенов, ...., моля ви бе хора, малко ли са ни бедите, че и тия нещастници да ги гледаме....

Оооо, Хаджилегенов и Баба Кян напомнят за себе си.... Черепа да не е пратил някой лев, свежа пара?

чадъри...

Не , мерси , дръжте си Цацата в София, не го искаме пак съдия в Пловдив, достатъчно ни осмърдя града.

Изкъпи се да не смърди.

Слабо, пошло!!! Защо сега няма ковчег, бесилка, черни чували за трупове, отрязани свински уши и т.н. Пълна деградация на протеста. Явно Черепа ви е врътнал кранчето. А на мравояда редовно му набиват канчето на Буджака

Простолюдието се подведе по тези двамата и виждаме какво става. Сега искат правят промяна и в прокуратурата. От сега знам какво ще се случи и то няма да е пак в полза на хората и обществото!

Какво простолюдие, вас гепаджиите София ви измете и ви подпечата билетите за село на три пъти на избори . Вижте си произхода на лидерите Банкя , Дулово, , Лом, Драгана , Шипка , Крумовград. Това не е списък на екзотични селски дестинации , а произход на примиер, министри, депутати и кандидати за президенти, все треторазрядна рабфак номенклатура от ГЕП.

До тези два педала липсва Мая сифилиса и Ушака със заврелия Юмрук в гъза си

Ейй пак изпълзяха тия поръчкови боклуци.

И Хаджигенов не се се спря с простотията

България праща ремонт на миг 29 в Русия,плаща милиони ,без гаранция за качествен ремонт. нежелание за работа с Украйна и Полша. войната на Русия срещу ЕС и Украйна не е спирала...

То пък защото поляците и украинците много прилично и възпитано се държат? Не спряха да плюят и да лаят по адрес на Русия все едно е някакъв наритан циганин, а американците подклаждат тази омраза.... Много лесно ще им спрат газта и ще я насочат към Китай..... Много би искал Европа, Полша и Украйна да излязат с едно обосновано и разумно обяснено становище.

поне три пъти да я превземат ... защото три пъти ще минат през Русия та да я поотъпкат малко .

и си взимайте и хвърчилото и харварда!

Забравили са да извикат и най-npocmuя министър на културата, който България е имала.

Тези не искат промяна,а подмяна! Сваляне на Гешев и подмяна с друг,който да не разследва обръча около БСП и ПП! Те не искат пълен ремонт на Съдебната система,а само подмяна! Възраждане внесоха законопроект ,с който може да се направи така,че Гешев да падне,но да се ремонтира Съдебната система,тя да остане независима и да не се пробутва нов Главен прокурор,който да е удобен на политиците ни,но това се отхвърли от БСП-ПП-ДБ,което означава,че те не искат промяна,а подмяна!!!

Айде и тия двамата изпълзяха. Нещо не ги виждам да критикуват малоумията на киро гайндъра, а те са доста по-належащи защото засягат физическото оцеляване на хората и историята на България.

курОлатор, което означава оператор на еди какво си

Ще настъпите мотиката!

Тогава премахнете и чадъра на Рашков,дето е разследван за укриване на милиони и още имоти,защо срещу него няма протести,защо заради Рашков бутат комисията,която го разследва?

ГЕРБ върна ли си мандата? Гешев работи ли? имаше ли избори?

И как е? Имаше ли ефект някакъв? Оггладняхте и вие. Ето хаджийгенчов отдавна не е обядвал безплатно някъде. Смешки. Да бяхте свършили полезна работа - съберете пари, но не за да обядвате или за ново само на бабкинян, а за добра кауза.

Няма ги останалите гриндъри на подмяната-попа Диониз,Недевски хахото,Росен данса,Слави Кучкаря,Минчо метрото,Верка увредената,Гошо молеца ,зеления доктор Пепе Кърджилов,трезва Ренета , бай Йоло ,МаяМата и бизонесата Капон!

Тормози нон стоп Ясно е, че е тъп гьонсурат, ама ще му дойде края Тлъстата Цаца вече развя бело знаме, малко по- умен е

Пречупете чадъра. тотална зависимост на България от Руските фирми в енергетиката. Газпром, Лукойл,Росатом. , Росенец, Алепу,Дълбачки в Варна, Портних, ТЕЦ Варна евала,момчета

А къде е третия простак?

успех на акцията. Армен бе гост вчера в канала на Асен Генов в YouTube, интересен събеседник,борец против Комунизма и корупционните практики. трябва борбата против корупцията да продължи.

Божков: Абе, няма да събереме сто и осемдесе" депутата. Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията. Мъж: Да. Те. Божков: Нали тя казва мандата какъв е и колко е, ама точно клви правомощия има са описани в Закона за съдебната система. Там моле го променим без Конституция. Мъж: Да. Божков: Като го напра'име фигурант като Президента, точно клво ше ни вреди Гешев... Мъж: Да… Божков: Но моята тактика е, ти го казвам ей така, щото те чувствам близък, е първо да бутна Влади и т’ва. Един по едни. Виж, че аз не, не обръщам внимание на никой друг. Удрям само по Влади и по Бойко. Другите не ме интересуват, колкото и да се опитват да ми раз-раздвоят вниманието.

Лакеите на мутрите написали “Мутро, оставка“, на кого? Сигурно на Мунчо.

точно

Миризливото трио изплува от някъде.

жалки сте вече, не сте интересни, а и вече всички разбраха, мутрите сте вие.

Тия са били живи бе,а къде е майчето

Системата я уби.