Филип Станев отнесе мъмрене за съдрани дънки от съпартийката си Ива Митева

Депутатът от ИТН разкри смисъла - кръпките били символ на скъсаното доверие между гражданите и политиците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя говореше като комсомолски секретар като ленин или вълко червунков вчера от трибуната надъхано и глупаво сякаш си мисли че така ще убеди някого в собствевана им безпомощност и да се вържат на акъла им за подмяна а не за промяна тия ни веднъж не бяха част от пржтестите по площадите и на орлов мост само вряскаха от екрана пълни шмекери и децили

Тоя слагач, с тъпа прическа и тъпо сако, сложил скъсани дънки на дебелия си г*ъз Ами, вънка

...ами да беше влязъл в парламента и с цървули - символ на това, какви цървули сте се събрали в т.нар ИТН

СЕЛСКИ ПРЪЧКИ ....ДЪНКИ НА КРЪПКИ ,САКО И ВРАТОВРЪЗКА ...КАЛАРАШКИ МАНГАЛ ....ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАЛАРАШ Е ПЪРВОТО РУМЪНСКО СЕЛО СЛЕД СИЛИСТРА ...

Не Не неса дънките а от ЗАД Е РАЗДРАН и прилича на локомотивно депо какво да прави човека педарастията го мъчи яко а пък никой не иска да го клати

То май и правителството им е съшито с бели конци, та кръпките крещят!

Тъпанарски Идиоти

Е, нали не му се вижда хуя.

Оставаше и това да покаже...

Той няма нищо от пред неговата сила е от зад

Той и Тошко беше много стилен с една избеляла тениска и сако, ама те толкова си могат...

селска проба гЮтферени

Виждам как Тошко и Филип бягат около парламента, гонени от гневни българи с тояги ...

Филип Станев показа неуважение към НС, показа и неуважение към журналистите, обиждайки ги на красота, сякаш трябва да са миски! Бабикян и Хаджигенов опикаха жълтите павета и омазаха държавните институции с яйца и домати! Сега обаче без капка срам ще получават заплати от институцията НС! Ето такива индивиди се насадиха в парламента!

Много точно си го написал.

Предеи 20-30 години, хората в Българаи ходеха с все ХУБАВИ и добре направени дрехи БЕЗ кръпки.. Кръпки носеха просяците... В центровете на големите градове продаваха тенски по 50- 100 лева за брой.. Заради циганските турци- Митьо-вци, Мечки, Мутри и арабите и турците, сега българите станаха като просяци.. Сега в центровете на големите градове, на мястото на магазините са скъпи и луксозни стоки, направиха магазинчета за 1( един) лев.. Циганските- турци КРАДАТ и убиват българите и прехвърлят башибозуци през Турската граница да ЗАВЗЕМАТ БЪлгария... Дори са дали ПОДКУП на някой в ИТН да сложат някакъв ТУРЧИН в листата им и да сложат министър по РОМСКИТЕ въпроси...

Филчо и Тошко да знаят, че скоро ще влизат в Парламента под дъжд от яйца и домати. И Рашков, и Божков няма да им помогнат! От миналото лято съм им набрал!

Filip Plane .... в къщи ако искаш, гол ходи, селинджър.

Чалгарите преди да ни упраят !

Ива прашката откога стана моралистка

От всичко, което ставаше и става сега може да се направи един генерален извод: НИЕ НЕ СМЕ ДОРАСЛИ ДА СЕ УПРАВЛЯВАМЕ САМИ, това разбраха българите още в първото Велико Народно Събрание и изпратиха делегация в Европа да търси чужденец за монарх, чужденци ни управляваха след Османската Империя, германци, после руснаци чрез техните слуги- нашите комунисти, след краха на СеСеРе то сме в перманентна държавна криза, най бедни, най мизерни, най нещастни,...какви ли не тъпанари се изредиха да ни управляват, последните са най колоритни: чалгари, клошари, селски тарикати.... ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ИЛИ ДА СМЕ ЗАДУНАЙСКАЯ РУССКАЯ ГУБЕРНИЯ, ИЛИ ВИЛАЕТ НА ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ, ИЛИ 52 ЩАТ НА АМЕРИКА ИЛИ АКО ЩЕТЕ ЧАСТ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! САМИ СМЕ САМО ЗА КЛОЗЕТА!

При кастингите прошка няма,апропо освен у нас тази гавра дали я има някъде по света с подобен избор на шутове...!!!!

То бива , бива, но за това трябва да си много, много прост. Къде си, как се ходи там? И такива хора ще ни управляват? А, бе идиотска постъпка.

Филип Съдранев

Нямат елементарна култура и възпитание, начело с лидера си.

Утре съм на интервю за президент. Има кастинг и се чудя как да се облека - със спортно-официални къси гащета или строго-официални продрани шалвари на Ив Сен Лоран.

Питай Бойко - той е експерт по раздрани тениски и блузки..

На Баце тениските и ризите са маркови. На цвят сякаш далтонист ги е избирал, но те са за извън парламента, въпрос на вкус.

Е да отидеш с плавници и шнорхел ! Шансовете ти нарастват !

Защо НСО допуска дрипльовци в парламентарната зала? Гардовете в този ден трябва да бъдат дисциплинарно уволнени. Ако от томболата ми се падне да съм МВР началник - обещавам.

Абе на тоя олигофрен няма ли някой вместо дънките да му зашие няколко шамара.

С това облекло в ден на траур. Лично на мен, съвестта не ми дава да се облека така.

За съжаление критиката ми отива към ГЕРБ, защото за толкова години не създадоха работещ канал за връзка избиратили - избраници. Протестно твърде много хора Избраха Това Недоразумение.

Какво може да се очаква от разни чалгари, които всичко превръщат в шоу. Кухи са им черепните кутии и даже не могат да осъзнаят какво правят и какво се иска от тях. Жалко за България.

съдрания акъл кога барака Фил ще отнесе мъмрене ?

прилика с моето куче свинар е удивителна , само малко по рошави вежди и са едно към едно с барака ми .

Тия хашлаци скоро ша се изсуят по гащи и потник! Днес има ли изявление на сърдитият отегчен плешив чалгар от дивана?

Скъсани са връзките в черепната ти кутия , драги Станев. Но мене повече ме разсмива прическата ти тип " паничка" , с пътче по средата.Приличаш на Иванушка глупака. Но в общи линии си изпълнявате задачките , за които сте там - да орезилите напълно Парламента , та да докарате на отвратения народ един " спасител" .Платени шутове ще си останете , макар и с имунитет.

Недоклатените веднага си проличават...

Унизително поведение на тези "сценаристи комплексари" Изобщо не знаят на къде са тръгнали камоли да стигнат. То бива бива но само за няколко седмици прекрачват границите. И по лошото до къде стигнахме, хората да гласуват за някакви сиирджии.. Не ги виждам за много време на голямата сцена. Колко объркани хора има които им повярваха. Тежко е горко на България. Който както иска така да го разбира. Де да беше жив сега Алеко Константинов.

На това момче някой механично ще трябва да му набие в главата, че там където се намира в момента не е мястото зад завесата на чалгарското шоу. Това е парламента на Република България и ако е необходимо ще трябва да положи усилия и да надскочи възможностите си за да спре да позори институцията Народно събрание с външния си вид. Ако ние вече сме толкова бедни, че нашите депутати ще присъстват на пленарните заседания облечени в кърпени турски дънки явно нещата вече са извън контрол. Но това не е така, защото през последните два месеца в лицето на служебното правителство виждаме, че тази държава и този народ има и интелигентни и уважаващи себе си и институцията, която представляват хора.

Този е една проста мутра. Нищо повече.

само той ли

Филип Станев не е много за депутат. Той всъщност си е за сценарист, защото никой не би се замисля върху това което казва. Ама ще трябва да се изтърпи известно време, докато херб се поразкара.

Чалгарииииии! Харесва ли ви промяната! Вие се обличате по-добре от тия, които ви предствляват от най-високата трибуна в държавата! Срамувате ли се? Вие щяхте ли да отидете така в народното събрание? Съмнявам се...

Ако Все пак Герб се окжт поизухани, значи е сработило йезуиъското правило - Целта оправдава средствата.

Първо научи българският, тогава се изказвай тук!

Типичен “народен” представител - на онези, които са го избрали. Баси шушляците.

Аз бих го изхвърлил от залата за един месец тоя лумпен.

Може и за повече, само да мине гласуването.

Тошко и Филип показват изумително незнание какво да обличат и как да говорят според мястото, на което се намират. Не правят разлика между шоуто си и Народното събрание. То вярно, че и в НС е едно шоу, но то се прави от клоуните в него, а аз визирам институцията. Към нея следва да се показва уважение - и с думи, и с дрехи. Който ще се държи като клоун, да си търси цирк за месторабота (за всички се отнася, не само за тези двама хубавци).

Спомням си, че наскоро показахаа Боко с дънки "слим кейз", къси до над глезените. На тоз дебел г...ъз, картината беше просто, като сполучлива карикатура.

Ами Бойко не е в парламента, може и гол да ходи

Почти всеки ден се пеняви по Севда ТВ. Трябва да има малко дизайн все пал.

баси дрипавия депутат и тоя ще прави закони ай къш!

Къде е лидера Славчо? Официален анцунг няма ли да подсигури?

Анцунг или анцуг?

ИТН гласувах за вас, но се оказа че наистина сте припростички...мислех че знаете къде как да се държите..и съм мноого изненадана ..от това

Сигурно много сте гледали "ръченица" ТВ.

Срам! Един с дънки, друг - с жълта тениска. Ебаси и политиците!

По-кофти е, че има и със жълти книжки..........

О да, и това също…

Съжалявам но не вярвах че станев е такъв селянин...и да обижда и жена..хайде малко протрити ок на товя

Гербавите кучета отново са се наредили край оградата и хвърлят лиги, лаят злобно и квичат жално. Глад, глад се задава и псетата усещат. Вратата лопна, а те останаха отвън - пред оградата на месокомбината, ще се облизват и ще гледат как другите ручат :–)

тъпанар, зимата ще ми ручаш ушите, като тия малоумници съвсем се осерат

Тези превърнаха парламента в битпазар, мноого тъжно!

Ей Доволен ли си, късопишков ли си или си просто мързелив безработен,? Я спри да драскаш тук и бегай да си намериш работа!!??Г

Филипе, Филипеееее...

Филип Станев си е един най-обикновен МОШЕНИК.

А сега се представете американски сенатор по скъсани дънки и се отговорете сами на въпроса кога ще ги стигнем американците....

НикогаШ