Ердоган: Следващата година е най-големият крайъгълен камък към изграждането на велика Турция

"Това е последната надежда на онези, които се борят да ни държат встрани от преструктурирането на глобалната система", заяви президентът на югоизточната ни съседка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама яз. Кърджали и още два големи си стоят ..... Да не им са напукат стените :)

при тръгване насам, де ....

Всички такива велики идеи, струват точно колкото един 9мм куршум.. 90 цента.. А при руснаците са и по евтини.. Мечти за средно-азиатските бивши републики на СССР ще доведат точно до такава развръзка..

От велики държави - коя по- по- най-.

То май си е мода на президентските речи...Америка грейт аген, Турция грйт аген...Левски София грейт аген...

За сега Ердоган се е насочил към бившите съветски републики,които са били част от Турция.Наричала се е Велик Туран.Това е огромният проблем на Путин защото част от тях са в Русия,а без атомно оръжие Турция е по силна сега Към нас едва ли ще има териториални претинции защото ни пази НАТО иэЕС.

Пазело го НАТО и ЕС..... Хахахахахахахах

Да правят каквото искат, само нас да не ни закачат, а за другите не ми пука особено, защото не сме видели добро от тях! Общо взето май само с нас имат добри отношения от сьседите си, така че не вярвам да предприемат нещо срещу нас! Никой, колкото и да е велик, не може да оцелее сам срещу всички!!!

Наивен коментар. Те гледат на нас, като руснаците преди 10ти. Република. Тяхна.

Ако ни вземат ЕО ще се разпадне. А след това май и турция.

Големите играчи са се наточили да разпарчатосат Турция , опитаха да стартират процеса през 2016 с опита за преврат, но за момента не успяват, Ердоган се държи! Той пък от своя страна няма ход, освен юруш и напред! До 10 години нещата в Турция ще са ясни, в следващите години там ще е касапница, Кюрдите вече са незаобиколим фактор! В Български интерес е разпарчатосването да стане факт, при велика Турция ние приключваме като държава след 20-25 години.

Турция подписва мирен договор през 1923 г. със давност 100 години, според договора Турция трябва да спазва някои ограничения като не може да използва някои видове полезни изкопаеми и др., длъжен е да осигури свободен достъп през Босфора и т. н. Ердоган има предвид именно това, че през 2023 г. давността на мирния договор изтича

Пак ще подписват значи.

Падишаха мечтае иска велика империя. Машалла! Импотентния извратен запад нищо не му казва. Май само кремълското джудже може да го спре. Горко ни ако тръгне тази 80мил дива сган. Вече и ракети Скът нямаме, как ли ще ги спрем?

Вероятен намек за придобиване на ядрено оръжие ...

Е, то и ако слушаш нашите пишман - политици: България е енергиен център на Балканите, фактор за мира, координатор за евроинтеграцията на западните Балкани; ще излезе, че се смятаме за гоУеми, ама ние, пък и другите знаем що за държава сме! Щом се кефят, нека се помпят комшиите:)

Ще си взимат ли югоизточен Булгаристан, че са им по-високи пенсиите ?

Твоята няма да я вдигнат. Не се надявай!

Никак не са за подценяване. Огромна и опасна сила са, в непосредствена близост до пропадаща България. И този път Русия няма да дойде.

да им помогне. пак. да не забравяме, че веднъж ни е нападала в гръб и ни е давала за 100 годни под робство... история само от края на турско робство до днес ли ви учат само в училище?

Разкажи повечко, платен некадърнико.

Не знаеш как да търсиш в Интернет ли?

Тя и да дойде, тук всичко вече ще е като днешна Сирия. Затова едно време имахме голяма армия. Зс да задържим натовските турски орди,докато дойдат руснаците. Сега нямаме армия, не сме и в един отбор с руснаците, европейските сили са мудни и колебливи, а турските орди имат модерно и богато въоръжение, както и по-добре обучена жива сила. Само дронове могат да ни помогнат и то поне 10 000 от типа на турските Байрактар. Трябват си и балистични ракети,противовъздушна техника от сорта на Купол.

Е те сега разгневиха макетата :)))

Този да се величаее колкото иска далече от нашите граници и Европа ….

Югозападна!?

Ало дира Турция е на югоизток!!!

Хмм, Велика Турция, Велика Гърция, Велика Сърбия, Велика България... Господин Ердоган, внимавайте какво си пожелавате. Иначе за медийните награди - и в СССР и НРБ знаем за каква свобода на словото говорите. Вашите предшественици при нас гледаха като онемели от свободата на словото, която ги изхвърли от власт, като му дойде времето.

Никаква свобода на словото не ги е изхвърлила. Сами катапултираха и то доста успешно.

Seaseal

Още един изтрещял диктатор...

Само велика Турция да не иде при велика Сърбия - разпарчотасана на 8 независими държави., а великотурците натирени в Анадола и в Диарбекир за урок на всички "велики".

Свобода за кюрдите!

Ми те са си свободни…