ЕК на годишнината от убийството на Дафне Галиция: Няма демокрация без свобода на словото

Да дадем знак на журналистите, че е безопасно да работят, заявиха Мария Габриел и нейни колеги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zasajalenie,vniakoi evropeiski strani ima zakoni,koito ogranichavat svobodata na slovoto.naprimer ley nirdasa v ispania,spored koito,ako niamash predvaritelno razreshenie ot policiata,ne mojesh da protestirash.tuk ima izdadeni efektivni prisadi na aktiori,pevci i blogeri za tova,che azkazvat svobodno svoeto mnenie-11 osadeni za poslednite tri godini.

"Гражданите трябва да могат да си съставят собствени мнения въз основа на свободни разследвания и независими репортажи... ...Ако журналистите са принудени да мълчат, демокрацията не функционира. Това няма да се случи в Европа. Не през нашия мандат", завършва изявлението на Тимерманс, Йоурова и Габриел." Габриелките бъркат ТОТАЛНАТА измама, лъжа и лицемерие с демокрацията.

И как се отнася свободата на словото към "убийството" на Бабченко?

В недемократичните страни е пълен хаос и кошмар! Там журналистите ги взривяват. В демократичните страни е много по-хуманно. Примерно, в 12 ч журналиста си прави джогинг, изневиделица изскача 50 кг мангал, пиян и дрогиран от предната вечер, изнасилва го и го пречуква. Ей на това му викам евроатлантическа ценносна система!

Някой помни ли как на 07.04.2008 година бе убит Георги Стоев ? Точно ДИВЕТ ГОДИНИ И ШЕСТ МЕСЕЦА по късно на 06.10.2018 бе убита ВИКИ! ГЕОРГИ СТОЕВ ОСТАНА В ПАМЕТТА С КНИГИТЕ СИ : "Любен Гоцев — истинският Кръстник" , "Маргина, Бойко и другите" , "Истинската история на Маджо" , СИК .... ВИКИ остави едно последно предаване разкриващо грабеж на еврофондове от фирмата ДЖИ ПИ ГРУП ,сред имената на която четем хора свързани с Любен Гоцев и Петя Славова. Не сме забравили как в последните мигове преди смъртта си Георги Стоев е търсил подкрепата на Румен Леонидов и неговото "СДРУЖЕНИЕ ЦЕНТЪР ЗА ЕВРЕЙСКО-БЪЛГАРСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО АЛЕФ ASSOC" в което освен ЛЕОНИДОВ , за голямо учудване присъства и името на АСЕН НЕДЯЛКОВ ЙОРДАНОВ. Същият този АСЕН НЕДЯЛКОВ ЙОРДАНОВ, който заедно с АЛБЕРТА ЛЕОН АЛКАЛАЙ са създателите на фирмата " БИВОЛ" ООД. Същият този "БИВОЛ" е подал сигнала до Цацаров за ПРАНЕТО НА ПАРИ от ДЖИ ПИ ГРУП. МНОГО ХОРА СЕ ПИТАТ - кой стои зад сайта "БИВОЛЪ" и те наистина ли се борят с престъпниците или просто ги рекетират ?? Нима "СДРУЖЕНИЕ ЦЕНТЪР ЗА ЕВРЕЙСКО-БЪЛГАРСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО АЛЕФ ASSOC" ще остане безразлично към смъртта на Вики и ако ДА защо??

в европейския съюз няма свобода на словото, но това е малък кахър; не са защитени базови човешки права, като равенство пред закона; например, да погледнем циганите ни, чиито престъпления са покрити с политически чадър; да видим информационното затъмнение за мигрантските проблеми; да погледнем либералния терор над нормалния човек, принуден да се прави, че приема извратеняците; да погледнем безсрамните лъжи на политиците и промиването на мозъци; да погледнем тоталното следене на личния живот на гражданите....

Няма свобода на словото в условия на див капитализъм, следователно няма как да има и демокрация.

а при нас не било така, каза Цецо ..

Че то и със свобода на словото няма демокрация и ЕК е най-убедителното доказателство за това. Жалко за журналистката.

Ще задам въпрос, в който има една дума, която властниците не обичат. И така: Защо властта търпи безчинствата на циганите? Как така стотина цигани нападнаха полицаите в Гълъбово, а бяха задържани само петима? Кога ще осъдят циганите нападнали момчетата от гребния отбор в Асеновград? Кога ще заловят поне един циганин обрал и пребил някой старец на село?

Всъщност затворите са пълни с цигани. Не казвам, че полицията си върши работата добре, но ти прекаляваш - чак пък нито един циганин да не е арестуван и осъден. Айде нема нужда.

Свободата на словото не е само за журналистите. Убийците по този начин са изразили своята свобода на словото.

също са посегателство срещу свободата на словото, а също и цензурата.

Мария Луцифер какво общо има? Вече смятате, че някого сте убедили, че у нас не се случи същото?

в Малта. Ако нямат цигани, да поискат, ще им дадем.