Две коли ударени на жп прелези само за 90 минути

При единия инцидент шофьорът на лекия автомобил е успял да избяга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно това лято са финалите на световното по идиотизъм!

ах защо написах"БАЙ ГАНЬО"

Ти хубаво си го написал , ама жертвите на естествения подбор много рядко отварят книжки ...

Винаги съм се чудил, братчет, какви са тези светлитнки до линиите и тези падащи червени дъски. Сякаш искат да ме спрат нещо..! МЕН?! Скапаната държава не мое да ме спре!

Това нЯщо бариерите само Бойко Тиквата ще да го е измислил! Другарката Йончева каза, че имал фабрика за бариери в Барцелона и затова са ги наслагали около всички жп-линии!

Каква ирония на съдбата...………….Един човек гладува вече 30 дни заради фалшивите шофьорски книжки и войната по пътищата, а в центъра на проблема е Московски. От друга страна НКЖИ стопанисва и отговаря за жп прелезите. НКЖИ е държавно предприятие и е в ресора на Московски. Както и да го гледаш, които и да е виновен в тая ситуация, Московски е " и с двата крака"

Скапана територия населявана от 99% дебили

Ъхъ, Московски! Седял е на задната седалка и в двата автомобила и е нареждал на шофьора - газ, газ!

Кво пречи да се сложи по една камера и на такива шофьори книжките да им се слагат на трупчета за няколко месеца?

Държавата не бива да упражнява такова насилие над правото ни да се борим с влаковете!

Доста оптимистично твърдение...

Аз пък се чудя как не са се сетили да монтиран на всеки Българин по една камера. Хем ще могат веднага да го глобяват, хем ще знаят какво консумира, къде ходи, с кого се среща, кава му е къщата/апартамента... Хем ще врътнат и по една хубава поръчка, пък после поддръжка... Ехеее, живот....

Пък да е седял, или да е назначил някой да седи от негово име, или пък ако и това не може, да земе да оправи нивото на изпитите и даването на книжки, пардон раздаването на този етап. Странно с какво ли се занимава по цял ден, като не може да подреди основата на министерството си?????

а кажете не са ли идиоти

Чумата по козите ще мине, простотията по хората не.

Шибани, малоумни ганьовци. Заслужавали са да се гътнат.

По лека с ганьовците... Там трафика е главно тъмнозелен... Ти видял ли си братчед в учебна кола...

"Шофьорът на автомобила е избягал от местопроизшествието" Достатъчно голям мъж да премине прелеза при спуснати бариери,но прекалено голям женчо за да си понесе последствията!Чудно къде ли си мисли че е тръгнал да бяга след като за две минути ще разберат кой е и от къде е чрез колата?! Толкова ли е трудно като се опитваш да преминеш прелеза да се огледаш малко само малко за прииждащият влак???Все пак влака не е малко или пък тихо превозно средство!

дебилни идиоти колкото щеш поне да умират!

както знаем 80% са дебили. Така ,че няма какво да се учудваш

Сега тия да ги накарат да покрият ремонта на локомотива и загубите от спирането на влаковете. Ама ако са от боята едва ли

Когато преди имаше кантонери освен бариерите нямаше такива инциденти; застанал на прелеза, бариерите пуснати, в ръка с флага и гледа преминаването на влака, после в кантона и по телефона съобщава ако е видял нещо. После махнаха кантонерите, премахват и бариерите, на прелезите често светлините не се виждат от новите леторасли на акацията и лянтоса....Вчера преминавам през прелеза до стадион Нефтохимик (вече не знам чия собственост и какво му е името) гледам бариерите и непрекъснатият поток от автомобили, а там има и още три включвания -от психото, ит Цурка, и от Лазур -ставаш разноглед освен коли и от пешеходци, и надали ще видиш дали бариерата е пусната, дали има звуков и светлинен сигнал (ми даже не съм забелязал дали има) ......