Две коли ударени на жп прелези само за 90 минути

При единия инцидент шофьорът на лекия автомобил е успял да избяга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато преди имаше кантонери освен бариерите нямаше такива инциденти; застанал на прелеза, бариерите пуснати, в ръка с флага и гледа преминаването на влака, после в кантона и по телефона съобщава ако е видял нещо. После махнаха кантонерите, премахват и бариерите, на прелезите често светлините не се виждат от новите леторасли на акацията и лянтоса....Вчера преминавам през прелеза до стадион Нефтохимик (вече не знам чия собственост и какво му е името) гледам бариерите и непрекъснатият поток от автомобили, а там има и още три включвания -от психото, ит Цурка, и от Лазур -ставаш разноглед освен коли и от пешеходци, и надали ще видиш дали бариерата е пусната, дали има звуков и светлинен сигнал (ми даже не съм забелязал дали има) ......

Сега тия да ги накарат да покрият ремонта на локомотива и загубите от спирането на влаковете. Ама ако са от боята едва ли

дебилни идиоти колкото щеш поне да умират!

"Шофьорът на автомобила е избягал от местопроизшествието" Достатъчно голям мъж да премине прелеза при спуснати бариери,но прекалено голям женчо за да си понесе последствията!Чудно къде ли си мисли че е тръгнал да бяга след като за две минути ще разберат кой е и от къде е чрез колата?! Толкова ли е трудно като се опитваш да преминеш прелеза да се огледаш малко само малко за прииждащият влак???Все пак влака не е малко или пък тихо превозно средство!

както знаем 80% са дебили. Така ,че няма какво да се учудваш

Шибани, малоумни ганьовци. Заслужавали са да се гътнат.

По лека с ганьовците... Там трафика е главно тъмнозелен... Ти видял ли си братчед в учебна кола...

Чумата по козите ще мине, простотията по хората не.

а кажете не са ли идиоти

Кво пречи да се сложи по една камера и на такива шофьори книжките да им се слагат на трупчета за няколко месеца?

Държавата не бива да упражнява такова насилие над правото ни да се борим с влаковете!

Аз пък се чудя как не са се сетили да монтиран на всеки Българин по една камера. Хем ще могат веднага да го глобяват, хем ще знаят какво консумира, къде ходи, с кого се среща, кава му е къщата/апартамента... Хем ще врътнат и по една хубава поръчка, пък после поддръжка... Ехеее, живот....

Скапана територия населявана от 99% дебили

Доста оптимистично твърдение...

Каква ирония на съдбата...………….Един човек гладува вече 30 дни заради фалшивите шофьорски книжки и войната по пътищата, а в центъра на проблема е Московски. От друга страна НКЖИ стопанисва и отговаря за жп прелезите. НКЖИ е държавно предприятие и е в ресора на Московски. Както и да го гледаш, които и да е виновен в тая ситуация, Московски е " и с двата крака"

Ъхъ, Московски! Седял е на задната седалка и в двата автомобила и е нареждал на шофьора - газ, газ!

Пък да е седял, или да е назначил някой да седи от негово име, или пък ако и това не може, да земе да оправи нивото на изпитите и даването на книжки, пардон раздаването на този етап. Странно с какво ли се занимава по цял ден, като не може да подреди основата на министерството си?????

Винаги съм се чудил, братчет, какви са тези светлитнки до линиите и тези падащи червени дъски. Сякаш искат да ме спрат нещо..! МЕН?! Скапаната държава не мое да ме спре!

Това нЯщо бариерите само Бойко Тиквата ще да го е измислил! Другарката Йончева каза, че имал фабрика за бариери в Барцелона и затова са ги наслагали около всички жп-линии!

ах защо написах"БАЙ ГАНЬО"

Ти хубаво си го написал , ама жертвите на естествения подбор много рядко отварят книжки ...

Явно това лято са финалите на световното по идиотизъм!