ДКСИ потвърди - достъпът на Бойко Рашков до класифицирана информация е бил отнет

Той обаче отново има право да получава секретни данни, след като заема поста министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шилo

Льотчикът пак се изложи. Хубава работа, ама комунистическа...

Наново огромен резил за интригантите от герб и данс! В закона ясно е написано, а и в писмото: Достъпът е валиден при заемане на определена длъжност, а именно - министър!

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Хайде, кръгом и да те няма, не ни трябват милиционерски разведчици и ДС-та! Да, искаме промяна, но не от комундета!

Замитай Рашков и ще векуваш на власт. ГЕРБ да го духат.

Г-н рашко, за разлика ит г-н тошко и г-н христо ползва гребен, самобръсначка и вратовръзка, което ме спечели на негова страна!

Май не си разбрал точно за какво става дума, заслепен от блясъка на червената звезда на челото на Румбата.

Защо служебното правителство кадрува? Защо се слагат некомпетентни хора за министри? Защо хора на ДБ са в министерствата? ДБ в коалиция с Радев ли е?

Я се осъзнайте, бе! Разузнаването на Партията е значително по-добре работещо от ДАНС, МВР и останалите държавни агенции, взети общо заедно! Ген. Атанасов сложи бръмбари в дома на Главния Прокурор, излязаха записи от ТОАЛЕТНАТА НА БОЙКО БОРИСОВ, записи от СПАЛНЯТА му! Какъв достъп до информация?! Партията, Големият брат знаят всичко! Да не си мислите, че ДС е спряла и за миг да съществува?!

Сиреч, този чуждопоклонник е претеглен и отхвърлен, като негоден и опасен, да разполага с държавни тайни. А сега, с какъв пост, казвате го уреди президента Румен Радев?

Пак са те изпуснали ...................

Не е точно така! По проинцип не е прието да се предлага човек с отнет достъп до класифицирана информация за пост, който изисква такъв достъп. Но превратаджииите на рАдев могат всичко, те нямат скрупули)!

Много неудобен е станал през 2019 г. и са му отнели достъпа. Тогава най-много изнагляха.

Защо задаваш отговори...

Шайката на Радев - пълни некомпетенти!

И какво излезе, че калинката на Тулупа и бивш шев на ДАНС е правна "0" и е най-обикновен интригант от селски тип. Рашков си има пълен достъп до това от което се нуждае.

Няма шупионси скандали вече. Шпионите направо си взеха цялата ни дуржава.

Татянка май се е надявала някой неин човек да го сложат за шеф на ДАНС, ама нещо не и се е получило, иначе като каква се изказва?

потъпкване на законите - лицето няма право да заема длъжности изискващи такова право на достъп за три години, но понеже Някаква глава да ме прощава Радев но тотално ми падна мнението за това нечовек... решило и опса!!! После кажете че фразата мутри вън не е било тотално завоалирано - КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА......

"шефът на Държавна агенция "Държавна сигурност" (ДАНС)" -грешката умишлена ли е?

Изчегъртване на крадливите мутри назначение от герб е единственото решение на проблемите ни

PEYTSCH

Затова ли впрегнахте коня зад каруцата си ? Къде гледа Радев когато подреждал смешния си кабинет ? Вън.

Вие знаете ли колко хора имат право на достъп до класифицирана информация и какви длъжности заемат! Айде сега се запознайте какъв е бил Рашков преди да заеме поста министър и на какво основание е трябвало да има достоп до тази информация! Да отнет му е, защото oт 2018 насам не е в систамата! И от това се правят тъпи опорки на които шараните кълват!

Длъжността "министър" не изисква достъп до класифицирана информация.

И какво излиза сега? Около Радев боклук до боклука. Ние си мислехме, че имаме президенство, а то, оказа се е най-оикновен контехнер за смет.

ДКСИ би следвало да разтълкува и това как след като не е намерено уведомяването на Рашков за отнемане на допуска може да се твърди че той е ''отнет'' Явно и тази институция не иска да каже че когато лицето не е уведомено в срока за да може евентуално да реагира Решението НЕ влиза в сила..От ''обясненията'' им става напълно ясно че искат с него хем вълка да е сит хем агнето да е цяло ама на такъв принцип е нелогично да работят такива служби.

Това, че в НРБ левите са антикомунисти, а десните са комунисти може би леко ви обърква. Няма страшно с тази гениална и находчива схема ще измамим ес, сащ и рф. Всичко се прави в полза на българския народ.

по-безумно раздухване на безсмислия е способен само Оруел в романа си. Отнето ПОРАДИ освобождаване на длъжността, за която се е полагало или ПОРАДИ нарушения. Издадено и съобщено или издадено и несъобщено на лицето, чиито права са засегнати. Елементарно, плоско, манипулативно

Тоталното ви неразбиране на прочетеното доказва и тоталната невъзможност да живеете без да плюете някой с който няма нищо общо статията.

Интересно е да се наблюдава как г-н Радев има уникалното свойство да се осира, с каквото и да се захване.

Възходът на аутсайдерите!

След като НЕ Е уведомол лицето че му се спира достъпа поради еди какви си причини няма как да е нещо по различно от тотална ""0"" в правен аспек а и в професионален въъобще не се различава от ''0""

назначи вътрешен министър, който е с отнет достъп до класифицирана информация!!!!!!! Не ми се коментира обкръжението на Руменчо, то е видно, но като как ще си върши работата този човечец?!?! Гумене, гумене.....!!!!

- Ще ми питате ли нещо или да направя едно коремно?

Излиза че наилазиха гербераски неосведомени ама платени писачи защото няма кой да им обясни елементарни неща...

Ми да закрием длъжността, не ли? Тогава, може би резонно ще се запитаме защо ни е министерски съвет без министри? А, че и премиер-министър? Оттам до последния куплет на "Когато цъфнат теменугите" е една крачка, при това малка...

тотално четете каквото искате да прочетете, не неразбиране на статията, няма оплюване на любиият ви хипнотизатор - И понеже не си наясно, Радев го познавам от времето в което ти си гледал небето в очакване да падне опечена кокошка - забележи! Кокошка.... Айде със здраве и преди да пишеш пий си хапчетата!!!

как ще си върши работата 0- ако визираш Радев - както до сега, никак но с претенции за пот на челото и много ама много работа!!!!

Отнели достъпа на Бойко Рашков до класифицирана информация, за да не би да научи някоя тайна, пазена от „службите по сигурността“. Защо ли никак не ме учудва това? Сигурно защото помня как през 2017 г. управляващите воглаве с тогавашния главен прокурор Цацаров линчуваха в парламента г-н Рашков, който беше тогава председател на Бюрото за контрол на СРС-тата. Защо? Защото направи това, за което получаваше заплата – внесе годишен доклад за злоупотребите на прокуратурата, МВР и ДАНС. Вие помните ли го това? Цацаров излезе на парламентарната трибуна и възбудено го порица. И викна: „Подслушване на политици? Няма! Подслушване на магистрати? Няма! Подслушване на журналисти? Нямаа!” Никой не го попита откъде знае това, след като по закон прокуратурата може само да иска, но не и да инспектира шпионирането на гражданите. А на Бюрото за контрол на подслушвачите му смениха председателя. Такива ми ти тайни работи…

си пий хаповете бре пореден номер!!!

-С отнет достъп до класифицирана информация, никой няма право да назначава такова лице на отговорни държавни позиции.

се наядохте бре, че си свършихте добре работата си я свършихте, пак ще крадете но този път още по-законно!!!

Тази сигурно е много компетентна по държавна сигурност, знае тоя оня. Изказване ей така вятър да става. Какъв е смисълът му - да се топи Радев та белким потъне и да дойдат други. Е кои други ? Другарите като татянка какви са точно? Не става ясно, обаче так се помага на оня банкянския кютук да вземе да се върне и да 'оглави' обора

Рашков - "Да уволня ли шефа на ДАКСИ или да не го уволня?"

Баце, ще спиш ли тази нощ, че тия с информацията вилнеят нощем ? Лягай и засписай, за да не идвам при теб и да не те почвам с информацията !

Изчегъртването на гербопитеците трябва да е до кокал, системно, всеобхватно и методично! Господин Министър, не ги бавете, моля.

ти помниш ли? АААА само го чете в пресата, слуша някакви изказвания и реши че знаешшш....

първо с теб да започнат - малко ти е било, направо са те галили!!!

Ти си много прост!!! Прочети писмото за да разбереш, че за времето за което е Министър има допуск и пълните права. Троленето ти буди насмешка дебиле.

Отнемаш ключа на работник от склада поради определени съображения, после от високо ниво този същият го назначават за началник и му връщат правата . Защо му е отнет ?