Юлиана Иванова ще доказва, че има висше образование

В интервю за Нова телевизия депутатът от БСП Михаил Миков обвини бившия председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Юлиана Иванова, че няма висше образование.

Обратно в новината

Коментари - Юлиана Иванова ще доказва, че има висше образование | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я сега е новия кабинет на 1 страница, не я е показала. Нещата се потулиха, хората ще забравят.

вторник стана, къде е дипломата?

Имам диплома, ама няма да ви я покажа.

Този мъртвец IQ146 пак изпълзя от гроба си и овоня форума. Ей IQ, поне се измий със светена вода бе зомбиран кретеноид от първите години на СДС-комуноиди!

Като я погледне човек и като я чуе как говори и без да си показва дипломата се вижда ,че тази селска тетка е куха лейка.Ако има някаква диплома придобита на стари години сигурно си я е купила ,както много други.Умен човек не може да има такъв празен поглед!Вижте я!!

Тази баба щом до сега няма висше, да ходи и да се доказва на околовръстното, там може и да и повярват!!!

Госпожата ми е набор т.е. не е Първа Младост! Следователно е трябвало да получи висше образование в оня период, когато то имаше стойност и значение - не се купуваше и не се продаваше! Образователният ценз означаваше и способности. Такива, обаче тя не притежава, а и риториката и куца! Следователно е безсмислено да я поставят в унизителната ситуация да доказва нещо, което е ОЧЕВИДНА лъжа! Било, каквото било! Много хора (гербери, а и не само те) смятат, че човек се ражда НАУЧЕН! НЕ, не са познали - човек остава НЕУЧЕН, мислейки, че всичко знае!

Да допуснем, че г-жата НЯМА виШо... Но намали цената на тока! Я да видим какво направиха тези с по няколко виШета???

Ха ха ха !!Намалила тока!!Да ви е честита новата цена.....

ГАРГАМЕЛЕ,липсата на диплома е ИЗМАМА и ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!По закон следва НАКАЗАНИЕ/затвора в Сливен/!!!

АКУ 146, тя намали цената на тока под натиска на народното недоволство. Нали знаеш яйцето като опре до гъза и няма на къде да се мръдне иска не иска прави това за което по-принцип е сложена там а не за красота.А защо толкова бързо си подаде оставката ...не мисля че е заради протестите а по-скоро затова че я хванаха освен че няма диплома и за бизнеса и с цигарите.Коконата отричала че не знаела за закона, а всъщото време упражнява длъжност-РЪКОВОДНА ДЛЪЖНОСТ ,АКУ146-------РЪКОВОДНА, знаеш ли какво е това?

ИМА МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНИ И КАДЪРНИ ХОРА БЕЗ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ.... ТАЗИ ДИПЛОМА Е ЕДНА ХАРТИЙКА С ПЕЧАТ, КОЯТО НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ПРИТЕЖАВАЩИЯ, КОЛКО Е ТЪП И НЕКАДЪРЕН. ОСВЕН ТОВА МОЖЕШ ДА СИ Я КУПИШ ОТКЪДЕТО СИ ЩЕШ И ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ И Т.Н, И Т.Н.....А ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ЗА СЕГАШНИТЕ ВИШИСТИ, ТЕ СА НЕГРАМОТНИ, НЕЗНАЕЩИ, НЕ ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ, ЗА ТЯХ Е ПО-ВАЖНО ДА ПОЛУЧАВАШ ПАРИ, НО СРЕЩУ КАКВО?? ПЪК И В МИНИСТЕРСТВАТА, В ОБЩИНИТЕ, В НАП, В НОИ, ВСИЧКИ СА РОДНИНИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МОГАТ И ЗНАЯТ. НЕ ЧЕТАТ ИЗМЕНЕНИЯТА, НОВОСТИТЕ, НЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ОСЪВЪРШЕНСТВАНЕ..., ТА КАКВО Е ВАЖНА ТУК ДИПЛОМАТА ЗА НЯКАКВО СИ ВИСШЕ. ДА, НО ЩЕ КАЖЕТЕ, ТОВА Е ИЗИСКВАНЕТО. НЕКА СИ Е ТОВА...., А ПО МЕСТА ДА СА НЕКАДЪРНИТЕ.

не си следвал!

НАПРОТИВ СЛЕДВАЛ СЪМ И ТО ДВА ПЪТИ, НО ВИЖДАМ КОЛКО НЕГРАМОТНИ СА ОКОЛО МЕН С ДИПЛОМИ И ТО ВЪВ ВИСШИТЕ ЕТАЖИ...., ТА МЕ НАПУШВА СМЯХ.

krassikat@

Аз съм! И то 2 пъти! И човекът е АБСОЛЮТНО ПРАВ! Спрете да ЛЪЖЕТЕ хората! Белким след това СПРЕТЕ И ДА КРАДЕТЕ, пасмина КОМУНОИДНА!!!

От написаното от Вас следват 2 извода. Първо явно сте държавен служител /изхождайки от говоренето за някакви висши етажи/ и 2ро най-вероятно неследвал, съдейки по отношението Ви към образованието и още по - вероятно с 2 купени дипломи, понеже по Вашите думи си ги купуваш от където си щеш. И най-накрая не е учудващо защо позицията Ви е в защита на поредната издънка на това правителство.

в държава от висшисти остана да няма образование поради слаб успех, егати калинките, егати държавата, не се понася вече тая гнусотия

Беж, беж, беж...

Или пък, дим, дим, дим да те няма... Избери си сам...

И тази ли е пазарувала дипломи? И пак да си дойдем на думата: необразованост и корупция във властта - двата единствени и основни проблема на нашата държава. Това ако оправим, няма да има по-проспериращ народ от нашия!

А това, че политиците те КРАДАТ като башибозук НЕ Е ЛИ ПРОБЛЕМ?

Ей, българските остапбендеровци не знаят умора. Ще доказва Калинка, че не е мошенник и че нас не ни управляват среднисти-тройкаджии - тъпи, нагл ии алчни. Взели пример от боса си босия Борисов - неграмотен охранител и лаик в икономиката. Да се чудиш къде е редът, санкциите, наказанията, спазването на елементарните закони на Европа...

А ти колко си грамотен бе, мошенНик неден?

и да има, какво от това, Буда, Дянков,Делянчо, Нона и др. като имат, какво направиха, как ни управляваха - до задънената улица ни докараха, от която и Господ не може да ни извади, и да има и да няма нищо не се променя, най-много да върне заплатите, защото те са определяни за друг ценз и даже и прокуратурата няма да се занимава, я вижте какво стана с Румяна Желева, с Калинка и въобще...с управлението на Буда

не мога да си представя, че това може да се случи в една германия , франция и тн. и тази жена вместо да бъде подведена под отговорност а не да ми казав че не знаела и се извинява незнанието не е оправдание може би има от печелбата за буда и цоцуда

"Отдържат"...моля обяснете.

Навярно господинът се е осигурявал на висока заплата и трябва да получава два пъти повече от въведения таван на пенсията му.

не отдържат! Това трябва да обясни!

Когато е постъпвала на работа, нали искат документ за завършено(ЗАВЪРШЕНО) образование, какво е представила тази госпожа? Ако е представила нещо, то това е документ с невярно съдържание, което се преследва от закона. И така, сега на къде, към следствието или Карибите?

Няма нужда да й търсите дипомата. Пратете ми я да й задам два въпроса и веднага ще ви кажа дали има диплома от ТУ :)

От Вишистка Франция сите.

абе какви са тези драми. наличие на диплома се доказва много лесно. просто я вадиш от шкафа... леле, мършите в тази държава били безкрай...

Елементарно е да се направи проверка - както за моето образование може да свидетелстват поне 30 състуденти, с които заедно сме учили в продължение на години, така нека да се обадят проверяващите на произволно избрани 15 специалисти, завършили образованието си в годината на нейната диплома. Документи се фалшифицират лесно и не може много да им се вярва. Имаме богат опит в това.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ И МОСКОВСКИ НЯМА СЪСТУДЕНТИ ОТ СВИЩОВ! ОКАЗА СЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ПОЗНАВА, ВИЖДАЛ И ОЦЕНЯВАЛ......! МАЛЕ, МАЛЕ!

А един мармот завива шоколад....

Интересна тема се зададе във форума. Нека разберем кои хора във властта са приети от така наречение "Раб-Фак" - Работнически факултет. Такива влизаха в висшите учебни заведения навремето без изпит, а защото добре се бъхтят по заводите. Повече от тях не знаеха правописа.

ОСВЕН ЦЕЦКА ЦАЧЕВА, ИМА ЛИ ДРУГ!?

Уважаеми, чрез т.нар. от Вас Раб.фак се влизаше ВЪВ висше учебно заведение след издържани четири изпита с оценка минимум добър 4.00, единият от които по български език. Добре би било, ако и вие се бяхте "побъхтали" над българската граматика преди да изразите "компетентното" си мнение!

Висшето образование се оказа голям проблем за тази малограмотна власт. Кадрите на ГЕРБ отлетяха като калинки... Добре че министър Цветанов имаше магистърска степен по дълго бягане в Спортната академия на МВР и професура по право към Академичната Висша специална школа на МВР - филиал "Дондуков" 2 ... И тази женица ще добие висше. Въпрос на часове.

Предлагам някой да се порови в архивите на татовите-ВУЗ и да изкара списъците на влезлите със списъците от ЦК на БКП. Интересно ще стане

Има и друго нещо , че даже и да си добър специалист-завършил в България и специализирал в чужбина. Даже и да имаш стаж по специалността си например около 8 години за млад специалист в ,България.... на първо място се гледат връзките, а най на последно място се гледат уменията. Даже и да успееш да започнеш работа някъде ще си ниско заплатен първо, ще те използват заради това което можеш и си способен и в същото време ще те дразнят с така наречените белите лебеди от шуробаджанащината. Които блажено ще си почиват и ще гледат на тебе като на балък отишъл там да им свършиш работата. Работодателите ще те използват до дупка, даже и системно ще нарушават кодекса на труда като ти напомнят че е криза и това е съвсем нормално за нашата страна.Ето това е в България. Циганска държава.

КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ - ЗНАЕ НЕМСКИ, АМА НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ! ГАСТАРБАЙТЕРСКА ИСТОРИЯ!

Вярваш ли си?

Миков наистина нещо не разбира. Хората ще набият всеки,който ги лъже с тока и продължава да ги ограбва.С това изказване подпечата излизането на БСП от парламента, защото я представя като антинародна партийка.

Гума, а кой ги лъже с тока? Миков или твоята партийка ГЕРБ чрез ДКЕВР?

Hикой не лъже,от герб казаха,че за голямо намаление на "тока" не може да се говори,поради направените в миналото договори.Tова е самата истина .ако пък намалят драстично цената или престанат да купуват(нек) по договор,тогава се плащат неустойки . Tова не e нова информация,министъра просто я изкара на яве вчера

Четох нейно интервю във вестник " 24 часа". След раждането си не е работила, оказва се, освен че е назначена за шеф на ДКЕВР.

ПРЕДЛАГАМ АКО НЯМА ДИПЛОМА, НИКОЙ ДА НЕ СИ КУПУВА ЦИГАРИ ОТ НЕЯ!!!

Инженерите са за ръководните позиции, а техниците са за техническата част. Така е в цял свят, не само у нас.

Дипломата никаква гаранция не е, виждал съм инженери, особено инженерки, които могат само да пренасят папките между рафтовете, а пък за инженерите добре че са простите техници. Дипломата става само да се пуйчиш с нея

Майсторе, майсторе .... Ти що не стана инженер, че да се пуйчиш като другите? Виждам, че си на възраст - как си с математиката - зле нали? Хайде запиши едно ВМЕИ (ТУ сега) и вземи едничък изпит по теория на нещо си ...

Днес, понеделник, я печатат и утре жената ще я покаже - още топла, топла.

Само да не се окаже , че дипломата и е като на Иво Димов-кмета на Димитровград от партия ГЕРБ!!!

Hямаше ли вече журналисти още сутринта да отидат в меи-то да проверят за тази прословута диплома. Kво сега, ще чакаме сеира чак до утре ли?

КАЛИНКА- МАЛИНКА ЛИ СИ???

поредната

Трагично е да се налага да се доказва диплома на висш служител ,занимавал се до този момент с незаконна търговия с цигари!

Копие от 1 стр, със снимката се приема в делото при постъпване на работа и може със съгласието на притежателя й да се сканира и веднага публикува ! Има нещо мътно и смрадливо тука !!! На такова обвинение бих публикувал и двете си дипломи веднага, на часа ! Въпрос на чест и достойнство.

шарлатанката в пандиза!

То край Бойко едни красавици..... Боже опази.....

толкова ли е трудно да си покажеш дипломаета като я имаш че трябва да чакаме цял ден това да стане

Не е трудно. По-трудното е ,ако сега трябва да се прави фалшификат и той да се покрие във регистрите на съответното учебно заведение.

малко е трудно да се фалшифицират регистрите, ама знае ли човек откъде може да искoчи заяка?

нищо ново под слънцето. Нормално за партия налазила най-много калинки.

Герб - партия от насекоми

Този дето пише за удостоените инженери и раб-факовците въобще не е в час. За негово сведение Симеон Пешов директора на Главбулгарстрой също беше студент като раб-фак. Аз съм свидетел, че беше един от най примерните студенти, винаги на първия ред на зала 250 в СТроителния институт. Явявал се е на всички изпити и на края е защитил дипломна работа : /обикновено проект на някаква сграда било то от стоманобетон или стоманена конструкция/. Удостоени инженери ставаха обикновено строителни техници участвали в строителството на уникални сгради и съоръжения показали организационни и строителни умения и автори на рационализации или технически решения.Към тях никога не е предявяван политически актив.А въпросната Калинка ,извинявай Юлиана е едно пълно недоразумение поставено като бушон да обере пасивите от управлението на тиквите.Същото е положението и с Бебчо, който се изявява като енергиен експерт с диплома като бакалавър по изкуствата.Въобще цирка с това управление е пълен,но ние сме си виновни и за избора на тиквата и за назначаването на калинките и всякаква пасмина.

Евала, господине! Личи си школата от едно време!

Уважаеми колега,Въпросното лице е завършило хидрофакултета и не е проектирало никога сгради.Кариерата му започва като член на комсомолската /партиина/организация на ИСИ,след това секретар по строителството на София и да не продължавам!

социално-работническите капиталисти от бкп8бсп защо не искат дипломата на агента доган за доказан капацитет за получаването на 3 милиона лева за не знам какъв си камък. Боклуци червеногъзи, вадещи нож на умряло куче

Алоу злобар! Доган не се е натискал за държавна длъжност, не е получавал хонорар от държавата и не е продавал незаконно цигари. Той си е оплел работата. Само дето не е успял да гръмне иначе гръмнатия ти идол. Това обаче няма как да не се изясни за разлика от случая с Мишо бирата.

Не уважавам Доган, но поне си плати данъците за получената сума , която е доста под 3 милиона, а съвсем наскоро имаше един с 6 апартамента, които по пазарна цена са над 600 000 лева и неистови бяха усилията на НАП да докаже, че били със заем и то от тъст и тъща ?????? Кое е по морално - ти решавай !

Д-р Доган, моля, неграмотнико злобар...! Знаеш ли как ставаше през онова време Квазимодо?!

Не е срамно, че си жена! Унизително е, че си буташ носа там, кадето не ти е работата! Поне една фризьорка да беше станала, че на тях им искат на стената, до огледалото да им стои разрешителното, а не като на тебе: да не знаеш имаш ли такова нещо или нямаш!

АБЕ ТАЯ ОЩЕ ЛИ НЕ СА Я ДАЛИ НА ПРОКУРОРА??? КАКВО СЕ МОТАЕ В ПАРЛАМЕНТА? ЧАКА СЛЕДВАЩАТА ЗАПЛАТА ОТ ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ???

То, нейното е като "уволнението" на Дянков! Само за публиката, т.е. нас....! Няма връщане на демагогичната и популистична ГЕРБ! Тя танцува само един мандат! Нещо като НДСВ, а след следващите избори......хептен!

Бре холам, тая тапия не я ли напечатиха вече, почвам да се притеснявам

Личи си, че не си учил във ВУЗ /едно време така се казваше/.Вярно е,че имаше раб.фак, но това беше начин да се влезе в университет,а не да се излезе. Не пиши глупости за нещо за което само си чувал.Тогава изпитите не се купуваха а се вземаха и никой не те питаше как си влязъл, ситото си беше еднакво.Мой колега от раб фак много год работи в чужбина, като конструктор във Волво /но за съжаление почина при нещастен случай/ Не защитавам госпожата защото не дипломата прави образованието,ако не и личи хич да не търсят.

Всички от правителството на ГЕРБ, са хора без дипломи, без нужното образование за заеманата длъжност - "ДЪРЖАВИ СЛУЖИТЕЛ"!За тях е по важно, да имат портрет на вождада си - Боко Борисов на бюрото си, отколкото диплома за нужното образование! Затова сме на този халТе не са Калинки, а Колорадски бръмбари - мързеливи, тъпи, нагли!!!

Защо не я покаже веднага дипломата си ами във вторник.За огромно разочерование на хората Бойко Борисов е по детски наивен.

Защото още не е изсъхнало мастилото.

Какво има да се доказва??Нали като са и пуснали заповед за назначение е представила документи..Защо не ги покажат ако има такива и въпроса ще приключи

А като са фалшиви дипломите???Как да ги покажат???Калинка до калинка в ГРОБ!!!

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ другарите: СЛЕД 09.09.1944г.ВАШИТЕ ХОРА КОИТО ОГЛАВИХА МИЛИЦИЯТА- ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТОРИ ДАЛИ СА ИМАЛИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ? АКО СА НЯМАЛИ ЗНАЧИ ВСИЧКИ ЗАКОНИ КОИТО СА ПРИЕТИ СА НЕ ЛЕГИТИМНИ?

А БЕ ЦЪРВУЛ!!!За шеф на ДКЕВР се иска диплома за висше образование!!!

М.Миков да беше подпомогнал Видински край /най-бедния/ , от където е депутат, а не да лае като номенклатурна кучка по телевизиите!!