Митничари заловиха курабийки с канабис

Дизайнерски дроги в пет различни пратки са иззели през последните няколко дни служители от отдела за борба с наркотрафика на "Аерогара София", съобщиха от агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Митничари заловиха курабийки с канабис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dобре, ти имаш глава на раменете си а д е ц а т а, които едва знаят коя е лява а коя е дясна ръка? Hали законите са за това, да п а з я т незнаещите??? Mоли се небето да пази от тая истинска и нежелана смърт!!!

Колумбия изнася през последните години около 600 тона кокаин годишно за САЩ и Европа. Планираните загуби на Братството - новия наркокартел след ерата на Ескобар, са около10-15 тона, но всъщност по целия свят залавят по-малко от 10 тона кокаин годишно...Пък в тази статийка млада журналистка с нередовни оргазми, ме занимава с курабийки и кексчета с марихуана...

хаха, хубаво е че ги спират тия дроги обаче :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не зная от къде ти е дезинформацията, но мога да се съглася с теб за едно! Къде са тръгнали тези "дизайнери"? Знаят ли, че стрщо онези не се рита? Когато "гадните Руснаци" предадойа управлението в ръцете на местните смотаняци - през 2000-2001 Афганистан прекрати почти напълно производството на Хероин. В този момент на вакуум, пазара на Европа засмука кокаина! На нашите нови братя им се разказа играта, да организират причини и обстоятелства, за да се стигне до възстановяването на производството на Хероин през 2002-3. Хората Война направиха и знаеш ли какви разходи имаха, за да възстановят производството на хероин, а сега някакви жалки дребосъци им подбиват пазара из Европа! Между другото, ако не си чувал, в следствие на демократизирането на Афг. пазарната позиция на хероина в САЩ от 6% преди войната е нарастнала на 60% сега, с тенденция за продължаващо настъпление на хероина срещу кокаина! Това говори ли ти нещо?

Ммммм как добре ще ми дойде една гореща вана с хрупкави курабийки.

и после като те намерят умрял от инфаркт или инсулт сте видиш колко добре сте е ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

формулата била абсолютно легална нямало да попадне под ударите на закона ... ами оставете ги да се тровят бе ако искат асфалт да ядът всички отиваме на едно място някой просто бързат за там. имат глави на раменете си да мислят да се оправят да се спасяват ... това е

И аз бях там и три дни с митничарите ядохме от курабийките, пихме и се веселихме, а накрая разбрахме че шефа Танов и ЦВ.ЦВ. пропуснали купона. Жалко. Толкова хубаво ни беше без тях.

безсмислено

Митничари заловиха курабийки с канабис и ги изядоха с кеф.Целия ден беше голям купон.

Отидете в магазина....купете и вземете касов бон! Смятам че това е недопустимо ...в магазина има нещо които НЕ БИВА да се продават!

защо да не бива. това е за които иска които иска да не си купува, а след като веществата не са забранени няма какво да се казе не са и предназначени за консумация а само с колекционреска цел така че си гледаите работата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

sintetichen kanabis? xaxaxaxa

Може би 1,5 кг синтетичен THC което е напълно легално! Ама в тоя абсурдистан ся ще ого тикнат в кауша момче