Директори на училища настояват от 1 юни да се възстанови изцяло присъственото обучение

Да не се правят никакви резки движения и промени от управляващите по отношение на образователната система, иска председателят на СРСНПБ Диян Стаматов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закъсняхте, то свършва учебната година. Запомнете. МУТАФЧИЙСКИ, КАНТАРДЖИЕВ, К.АНГЕЛОВ И Б.БОРИСОВ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ВСЯВАНЕ СТРАХ И ПАНИКА. СЪД И ЗАТВОР. ОТ ТОВА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ.

Хайде, Кирчо, прибирай детето. Ще трябва сам да го отглеждам в идните три месеца. Колкото и да е страшна перспективата .за това..

Дъщеря ми учи в Руската гимназия в Пловдив. Двете езикови гимназии Руската и Английската са една до друга в края на града. След края на учебните часове на спирката до гимназиите се изсипват над 2 000 деца и се натъпкват в автобусите. Тъкмо малко започна да се успокоява положението с вируса и малоумниците искат да ескалира всичко на ново. Какво толкова ще стане като учат децата още един месец дистанционно?

Първо Борисов ще бъде най-щателно разследван за откачените мерки, които всички бяхме принудени да търпим - то не бяха ограничения, то не бяха затворени бизнеси, то не бяха забрани за излизане и пътуване. Затова ние от ИТН ще търсим най-строга отговорност. Освен това няколко уважавани доцента каза че ще го изкараме всички и че е грипче като грипче, което минава с аспиринчета, чайчета и супички. Вие ако искате се ограничавайте, ние искаме нормален живот.

,, откачените мерки" са изключително либерални на фона на другите държави, не само в Европа. Но само тук се реве срещу тях, какво да кажат Австралия, Израел, Турция? Ако не бяха те, жертвите щяха да бъдат в пъти по-големи. Аман от тъпоумията на материала, вписващ се в тези ,,80% "....

Реалист, троле. Внимавай. Не ти мислят доброто. ВНИМАВАЙ.

то малко остана до ваканцията, да беше казал за другата учебна година ама сега си е чисто натягане

Стаматов , великият "стратег" в образованието. Пак дава акъл.

Гербаджийските директори ( вече няма други) настояват за връщане на всички деца и учители в училище. Многи им тежи на тях дистанционното объчение. Няма подчинени които да командват в училищата. Това че епидемията си продължава изобщо не ги интересува - те ще си стоят в кабинетите, а учители и ученици да се блъскат и заразяват в тесните класни стаи с огромни паралелки. ( по 26-30 ученика)

Побъркахте децата, идиоти такива