Dir.bg от мястото на потопа: Тонове отпадъци, мъртви животни, празни ресторанти (снимки)

В деня на траур в памет на загиналите четирима души обстановката в Царево изглежда спокойна, а работата по разчистването продължава

Обратно в новината

Коментари - Dir.bg от мястото на потопа: Тонове отпадъци, мъртви животни, празни ресторанти (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потопа е Божието наказание и последно предупреждение за унищожаването на природата и бетонирането на крайбрежието

Това с празните ресторанти не го разбрах... Какво общо има с трагедията на хората,пострадали от наводнението,с Шибаните ви ресторанти??? Кой иска да ходи там,след като домът му е унищожен...

Ще става все по- зле и по- често...без дървета,водата нищо не я задържа.............жалка,разпродадена държава от боклуците Кирчо и Кокорчо..с бате боко и мустаха бей.............прости избирателю.....

Бог забавя, но не забравя. Лакомията ще ни затрие, заедно с тия дето само гледат и цъкат с език. Виж, друго е да се заканваш на паметници и конституцията. А мушмороците по общините редят списъци за новите лешояди, а за тези дето разпродадоха земята барабар с пясъка, та чак и на морето посегнаха - случаят е приключен, забравете.

Еко сране, еко пикаене - това е Арапя.

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук---->>>> marketl.ink/tesyo

НАК-накрая нещо добро за Арапя…. ЕШЕ се превърнал в огромна клоака…

К Тук има много критики, че родните хотелиери заустили колзетите в морето, а почиващоте в каравани и бунгала дрискат из храстите, като мангали. За това да ви кажа една положителна история. Като малък на плажа на Слънчака,

Царево (и надолу - Варвара, Ахтопол, Синеморец) имаха уникалният шанс да избегнат грешките които направиха останалите туристически местности. За жалост не си взеха поука. Хотелите по снимките в статията са ми много добре познати, ходихме в този район три години подред (тази година отидохме на друго). Постройки с такива кубатура нямат място на плажа Нестинарка.

Да има вярно в нещата,които казвате повечето Но непонасям липсата на съпричастност по- точно...на сънародниците ни Тъпаци това са 300 литла на квадратин метър в Гъпцшя са 800 ...айде малко спрете с умуването истината е че ако всеки помогне и почистш ще стане бързо..ама и вие не се навеждате да вдигнете едно пластмасово шише нали..

Бях веднъж в къмпинг градина. На гости, било мн хубаво… Ами вечерта си тръгнах. Тия хора, които вакацуват там с претенции на красиви и умни, са превърнали къмпингите в отвратителни клоаки. Просто никаква естетика, яка мърсотия и шум. Просто отврат. По заведенията полуголи жени се кълчат на гръцка музика и си въобразяват, че са интересни. Изключителна простотия, която е на място. Каквито хората, такова и морето!

Поне оноди ли някоя?

Като бяхме млади ергени онождахме мацките на Корал. Отдавна беше.

Празните заведения ли са най-важното

И какво правят тези хотели насред плажа. Това е безумие. Отводнителните им системи нагоре към гората ли "избутват" водата. На снимка с тръба пред една вила абсурд това да е за дъждовни води. А м/у хотелите дървото което се вижда - ето до там не трябва да има нищо построено.

изкарват пари на собствениците!

Това донесе безогледния див капитализъм в България. Смърт, разруха , страдание , неграмотност и бедност. А можеше и да е иначе.

Давайте по-бързо, изчиститете едрите отпадъци, заровете пак канализационните тръби да не се виждат и редете чадъри те. Да идват нова порция балъци, които да се пекат, да се къпят сред фекалиите и да ядят пържоли по 150 лв

Символът на българското колониално управление. Мафия корупция и геноцид в кенефа на Европа. Приказките са излишни. Няма туризъм няма нищо има Чума черна чума

Сега много трябва да се внимава за друг проблем - за здравето на пората. От свлачищата а пороя със сигурност има и скъсване и течове по различните системи - водопровода, за отходните и дъждовните води. И евентуални течове на отходни води - в природата и в другите системи - канализацията а енентуално в питейната вода (водопровод, особено ако е прекъснат и не е под налягане)… Убеден съм, че вече са взимат спешни мерки по въпроса… Не пийте вода от чешмата, особено важи за децата.. Докато не се обяви, че е безопасно! Преварявайте я, ако я използвате за готвене…

Мдааа,помня добре,какво беше Арапя и видяхме в какво се превърна,цигански катун. Бил съм в къмпинг във Франция,какво да ви кажа,чистота,ред,кеф. На тази циганска хипария трябва да се сложи край. Природата ни даде горчив урок. Бог да прости загиналите!

Айде дотук с голямото добро утро плажуващи на Нестинарка. Една млада хубавица, собственичка на ваканционен имот тръгнала да си търси 1500 лв ...и пребивава как щели да спасят Нестинарка... Не госпожо, хората трябва да се променят и да са отговорни и тогава няма да ти се налага да спасяваш никой..

Изобщо не ми е жал за щетите по каравани и ресторанти, построени буквално на плажа. Жал ми е за изгубените животи. За пореден път се видя, че алчността българска няма граници.

Доброволци да почистват! Едни цапат, други чистят! Не е честно!

Ами то винаги е така в живота, ако не са забелязал. Едни зяпат и правят безобразия, а други почистват и страдат! Ако и докато им се позволява на първите… Досега в България беше така - куче влачи диря няма. Докато някой порой не ни изкара позопшщето а мърсотията!

То и в София е така ..особено по детските площадки двама метат, другите майчици от специалните - с маникюрче и прическа седят и люпят семки наред с мъжленцата -тип батки.

Именно!

Наводнението е, че ще се почисти брега от боклуците, които летуващите оставят слрд себе си!

А само те ли ги оставят и причиняват? Ако местните (и централната власт) имат и спазват адекватни планира, норми и закони (и условия, инфраструктура и ред), без НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, дали летуващите щяха да си позволяват НЕСАНКЦИОНИРАНО да замърсяват например- когато и които го правят! Това е взаимен процес. Дали същите летовници биха замърсявали така навсякъде другаде? Това са очевидни и прости неща! В България няма правораздаване, справедливост и контрол веме 30 години а това афектира всички аспекти на живота! Всички!

Деретата са насипани и има ваканционни къщи, които бяха унищожени от природата. Не им е мястото там, прост Ганьо иска къща на морето… сега да чисти говна, не ни занимавайте. Хотели на ултра първа линия и да си платят сметката за гяволъка.

Дори и само едно дере да е запълнено и задръстено, дори и само няколко дървета да са незаконно отрязани и да не могат да задържат водата и склона, това се отразява на щетите от пороя! Сега ни казват колко много вода се е изляла на квадратен метър за кратко време - ами ако не бе толкова много да се стича веднага надолу, ако водата бе по-малко а щетите щяха да са по-малки, и вероятно и жертвите! Нари “капка по капка вир стана” (или изпразва!!!) Проблемите очевадно са комплексни и от (замитани) от много, много години и на всички нива - къде от некадърност, късе от алчност, къде от престъпни зависимости… Това е истината! То не става само да крадеш и да се разхождаш с джипката а да успиваш материала…и да усвояваш и уреждаш аверите си!

2014 г. е най-бедствената у нас. Над 600 са кризисните ситуации, при които са реагирали службите за защита на населението. Незапомнените наводнения взеха рекордните 18 жертви само за първите 10 месеца на годината.

Я, багер на плажа, звънете бързо в РИОСВ разорава дюните !

България не е задействала механизма за гражданска защита на ЕС заради наводненията в Царево Засега България не е задействала механизма за гражданска защита на ЕС заради наводненията в Царево каза говорителят на Европейската комисия Балаш Уйвари. Уйвари припомни, че след задействането на механизма, от кризисния център на Комисията се осъществява връзка с всички страни-членки, за да се види коя от тях може да предостави исканата помощ. Говорителят каза, че ако България задейства механизма, ще бъде направено всичко възможно да се реагира максимално бързо и уточни, че това може да стане в рамките на няколко часа.

Булдозери, камиони, челни товарачи и трактори и тук си има. Консерви и бутилирана вода за хората също. Номинално медицинска помощ също, номинално щото там със страшна сила стои въпроса кой ще плаща, то всъщност и за техниката стои този въпрос де

Демокрация и капитализъм - пълна некадърност в общинските служби и всеки с пари минава през тях като глиган през плет от тръни. Това е положението и не е само там - има още няколко емблематични места, привличащи парите по неясни причини. Парите носят бедствие, нещастия, опустошение и смърт

Хубав материал,много подробно и добре подготвен. Др.подобен обаче,набляга и на"Духът на Царево",случка от тези дни. В центъра на града,се появил служител,със зелената жилетка и започнал да таксува колите на доброволците,дошли да помагат.Без коментар.

На Брендо хотелите в Лозенец как са

Дано хотелите на мазните мутри останат празни и в бъдеще. Така е на първа линия. Айде, стига сте ревали като юндолски мечки, лицемери.

Всеки нормален човек и шофьор има в колата си резервна гума, в случай че спука гума някъде. Неприятно е, но знае че се случва понякога, има такава реална възможност! Глупакът не мисли за възможните проблеми и цеди… Такива силни дъждове и екстремни ситуации са се случвали и преди, и вероятно ще продължат да се случват, особено при прогнозите за очевадните сериозни климатични промени и в България, и по света. И само с обясненията, че природата ни е виновна очевидно няма да може дълго да се ;раз)минава.

А стига бе "професоре"? Сериозно ли има резервна гума за такива бедствия?. Имало е и ще има такива неща, но тук ни лъсна в пълна сила, че нашето море с право го наричат лайноморие без извинение и затова и народа ходи като луд, къде ли не само не там и то с право. Ще ми говори мистърката и тия пишман хотелиери в началото на сезона за чисто море айде, къде са сега да влезнат да се изкъпят. Лайна са плували покрай мен и на Свети Влас и на Поморие, а на Китен на мястото на прословутата тръба така защитавана от кмета сега и кой ли не от помпената станция отзад се стичаше "топла" водичка на рекичка в детските години, че даже се и къпехме като нямаше кой да ни каже кое какво е. Спор няма, че отдавна поне в Китен оправиха нещата, но не така е навсякъде. Прословутия Лозенец е най-големият лайнарник обаче на БГ морето. Айде сполай ви аз не съм стъпвал на БГ морето от поне 7-8 години, а други от 20 що пък в Гърция не ми изплува едно аки някъде, не че там не акат, но пък факт че не се е случило. Също и думата "летен" вирус сме го забравили в нашето семейство, за разлика от всичко мои познати върнали до един болни от нашето море. Кунчев сега може спокойно да скочи в морето и да плува надалече и навътре, може да е спокоен никой няма да го потърси и няма да липсва на никой дори и на жена му.

Гледай дано нещо вденеш: Възстановяването след урагана Катрина: https://m.youtube.com/watch?v=0h19N-NlPbQ&pp=ygUWUmVjb3ZlcnkgYWZ0ZXIgS2F0cmluYQ%3D%3D ==== Ураганът Катрина: https://m.youtube.com/watch?v=HbJaMWw4-2Q&pp=ygUQSHVyYWNhaW4gS2F0cmluYQ%3D%3D

държава, МВР са 8000 пенсионерите на пенсия и заплата и извънреден и празнични и добавки, накрая на месеца 4000 лв чисто, 50 хил.лв годишно, 1 милион чисто за 20 години, обикновено служат по 40 години това са 2 милиона на калпак. Умножи по 8 хиляди 16 милярда за 40 години само за 1/3 от служителите.!!!! 54 милярда за работещите!! Има още толкова администрация с по-високи заплати ....НАД 200 МИЛЯРДА ЗА 40 ГОДИНИ САМО ЗА ЗАПЛАТИ И ДОБАВКИ.ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ......400 МИЛЯРДА ИЗХАРЧЕНИ ЗА 40 ГОДИНИ.....

ХА-ХА-ХА ... .. ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ГРЪЦКИТЕ КОЛОНИИ .. МОРЕТО Е ПОГЛЪЩАЛО ГРАДОВЕ ПО ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ ... ЗАЩО МАЙМУНИТЕ ДНЕС СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ ПО ХИТРИ ОТ БОГОВЕТЕ ??? .....

ЕБИ .... СЕ БЕ ..... ЛЮБО, САНИТАР ....

Честит 9 септември, другарки и другари!

Човекоподобните що не си направят пак традиционния парад (митинг) по случай падането на България под руско (съветско) половинвековно робство от изрода Сталин и Червената армия, която окупира България, обявена за враг на СССР и диктатурата на изрода Сталин (избил и десетки милиони руснаци!)!

Ако Борис Сакскобург. не ни беше вкарал в съюз с нацистите, никой нямаше да ни окупира. Защо Сталин, сороско мекере, не окупира Швеция? А можеше! Ако не беше Сталин, щяха да са англичаните, но тогава България щеше да е до Пловдив, а и без Южна добруджа. Тъй че по-леко с европедераските изцепки.

А обясни, бе децил, а какъв всъщност избор имаше? Хитлер или Сталин! До там стигнаха нещата! Българското правителство и царят до последно се опитваха да запазят неутралитет и да ротират между Хитлер, Сталин и Запада! До ПОСЛЕДНО!!! Но когато от една страна имаш ИЗРОДА Старин, а от дпугата - ИЗРОДА Хитлер, които НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЗАПОЧВАТ Втората Световна Война КАТО СЪЮЗНИЦИ!!! (и нападат Порша за да си я разделят, а после и цяра Европа)… и Хитлер и фашистките войски СА НА ГПАНИЦАТА на Бългапия и ГОТОВИ ДА Я ПРЕГАЗЯТ и избият десетки хиляди българи, какво друго да направи зарят, за да предотврати катастрофата и живота на хората си, бе идиот! Ти тези неща и всеизвестни историческа факти не ги ли знаеш, бе тъпак!!

А ми обясни конкретно, бе идиот, ако ти си на мястото на цар Борис и фашистките войски на самозабравилия се диктатор Хитлер са на границата и готови всеки момент да прегазят и разрушат държавата ни, ти какво ще направиш за да запазиш страната и хората, бе тъпак! Отговори конкретно! Какъв избор имаше пред България реално!

Да ти го обясня така - Хитлер идва с войските са на границата ни, и българското правителство казва - добре, с вас сме, с Германия, само не ни прегазвайте и унищожавайте (както фашистите направиха с други страни в Европа). И спасяват Бъргария! После Сталин идва на границата ни с армията си - и нашите пак правят същото - казват на Сталин, добре. с вас сме, само не ни унищожавайте! Но Старин влиза и МЕТОДИЧНО започва да ни унищожава - с геноцид, избивайки цялата на интелигенция и поробвайки държавата ни - за 45 години! Ти можеш да набеждаваш и обвиняваш някого за грешния му избор само ако наистина е имал избор! В ония години реален избор пред България не е имало и затова България бе обявявана хем да братска на Москва, хем за враг, хем че била фашистка, хем - не, че хем са ни били освободили на 9 септември, хем са ни поробили!… И затова и до ден днешен крият и не ни връщат тоновете откраднати български архиви, защото от тях истината безпощадно ще лъсне!

Непосредствено преди Сталин да ни обяви за враг, да обяви България за враг - едва когато Съветската армия е на границата ни, но 6 септември, за да използва това за предтекст да нахлуе в България и да ни окупира, и да установи с кървав геноцид над интелигенцията и народа ни обявен за престъпен с действащ сега закон в България режим - диктатура, Бъггария и правителството до последно са се опитвали да предотвратят окупацията! Бъргария до последно е поддържала добри дипломатически отношения с Москва! Нито един български патрон не е изстрелян срещу руските нашественици-окупатори! Нито един! Те не са дали нито една жертва в България от българска съпротива! Затова когато друг изрод в Москва - Путин обяви ПАК аблсолютно безпричинно и непредизвикано България за враг (а уж ни бяха приятели, славяни, братя и братушки, освободители…) - което Москва вече е използвала като предтекст за да ни нападне (особено сред като лъжеше, че няма са нападне и Украйна до деня, в който я нападна), в България - властта, службите, народа трябва да светнат не една, а сто червени лампички!!! Трябва да имаме не едно, а сто наум когото става въпрос за Москва и поредния диктатор там (и което изобщо не означава, че трябва да внимаваме и с останалите държавни управления, особено недемокротичните)! Но на Москва вече много сме им сърбали попарата … Само глупакът повтаря грешките си и не си вади поука!

Всички знаем, когото много маймуни се струпат на един и същи клон какво става! В България най-после тече процес на колективно осъзнавате, че когото за много дълъг период от време всеки от една територия (един клон) се стреми само той да е добре, той да граби и придобива, от другите, от природата, той да прецака другите, в крайно сметка ВИНАГИ прецакани са всичките, вкл. и тарикатите… Е, това осъзнаване взе десетилетия, но по-добре късно отколкото никога! Този потоп и излелите се дъждове беше просто вентилаторът, който показа и разпиля лайната, изсрани от над 30 години и ги изкара на показ! И които досега се криеха и отричаха, докато ни обясняваха каг и на Запад хората серели…

Работят ли, а паяците да не са останали без препитание, отворете по един смс да пуснем

Ето го резултата от управлението на Денков. Превърна България в гробище по заръка на фашистките си господари.

Ти чакай , след 6 месеца Толупа идва Отново (така го измислиха ..Да се менкат )...Тогава ще видиш още по Голяма Свинщина !!;)

Не защитавам Денков, ама се чудя на Вашата логика - той лично ли докара облаците и после може да ги е гъделикчал или ръчкал пак лично за да вали толкова много. Или пък лично той е ходил да затлачва дерета, сече гори и запушва канализация. Проблема е комплексен и е резултат от безхаберието на ВСИЧКИ в послените 30+ години - и на политиците и на народа. Нешата не могат да се скапят толкова много само заради отделни индивиди!

що бе?

Да пада Шенген и да ходим на екологично море в Гърция.

В България не са най-големият проблем природните бедствия, колкото и големи и разрушителни да са! Най-големите беди идват от “човешките” бедствия и вреди. (Впрочем това важи и за света, но да се огранича със страната ни). И без да претендирам за прецизност в изказа и понятията, бих формулирал проблема така - просто хора, човеци от една страна, и човекоподобни от друга НЕ МОГАТ ДА СЪВМЕСТЯВАТ, ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО!!! И това е природен закон! Цялото развитие на човешката история го показва и доказва! Ако вземем примерите, когато хора и човекоподобни живеят свободно заедно, то оцеляват и доминират човекоподобните и единици от хората, които - забележете - са се пригодили и адаптирали най-добре към човекоподобните! Като например когато хора (и деца) са попаднали и оцелели дълги години в джунглата Какво е характерно за хората? Те са социални същества, които живеят в общности (семейства, сера, градове, държави, съюзи), спазвайки определени общи правила и норми. Същите правила и норми обаче не важат, не са приложими или са много трудно приложени и неадекватни за животните и за човекоподобните! Поради тази причина взети от дивата природа животни, избрани и определени да живеят с хората, там където буквално живеят хората (градове), са поставени в съответно определени точно и само до тях - зоологическите градини, със съответните ограничения и мерки за безопасност за хората, за човеците! Именно затова когато се създават и прилагат общи закони за човеци и човекоподобни, това по принцип е кауза пердута, Защото наказателните мерки в законите са предвидени да хората, които нарушават законите, които са вътрешно конфликтни и неприложими, неадекватни и неефективни за дивите животни и човекоподобните, те са несъвместими с тяхната същност (и затова са и квалифицирани като човекоподобни). В общия случай закони, предназначени да санкционират човекоподобни (и техни ТИХИЧНИ прояви) са дори ОБИДНИ за хората! И неадекватни за тях, доколкото ограничават техни основни права и свободи! Как най-лесно се разграничава човек от човекоподобно, колкото и съвършено човекоподобното да се предрешава и представя за същия човек като другите хора? Ами няколко са отличителните характеристики - човекоподобното е ампутирано от и не притежава основни човешки характеристики, като емпатия, състрадание, срам, … И най-вече АГРЕСИЯТА!!! НАЙ-ЧЕСТО старателно прикриваната, а понякога и съвсем открито АГРЕСИЯ! Стревежът да СТРАХУВАТ, за да доминират, самите те страхувани и доминирани в детството и живота си като единствен познат за тях намин за оцеляване и домогване до неща в битието!!! То има дълбоко заложени в него доминиращи инстинкти за оцеляване на всяка цена, да задоволи собствените си “човешки потребности” без съобразявате с останалите, вкл. каквито и да е планира и норми, които включва и тактиката да КЕ ПРЕДСТАВЯ, че се съобразява с тях пред тях, и това проличава тай-добре в екстремни ситуации! Друга много добре изразена характеристика при повечето човекоподобни е отсъствието им на грижа и визия за бъдещето на хората, на човечеството, на това което те ще останат сред себе си, за по-голям период от време. И това също е съвсем логично и обяснимо - как а защо монекоподобното, чийто основен приоритет е преди всичко собственото АЗ, собственото оцеляване и добруване без да то е еня за останалите да се грижи и занимава с … живота на ДРУГИТЕ, и то след смъртта му! Разбира се всичко това е опростено, за да бъде разбрано, животът е сложен и динамичен и чонекоподобните със силно развитият си инстинкт за оцеляване и самосъхранение също се променят и еволюират и адаптират към бързата промяна в живота и условията. Но при тях също има заложен “майчин и родителски” инстинкт, макар и деформиран - който също е свързан с оцеляването на вида (човекоподобни), между другото… Конкретен пример - сега са много актуални промените в законите за движение по пътищата, където законодателят въвежда строги мерки и наказания срещу човекоподобните на пътя, ограничавайки правата на човеците с някои от тях. И тези закони са с идеята за защита на човеците! Вече 2 месеца хората в Цалапица излизат на справедливи протести - срещу човекоподобни, които са убили поредния чонек, а други човекоподобни от полицията, прокуратурата и съда по техните традиции и практика са ги прикрили. Впрочем протестиращите в Цалапица правят нещо много голямо и отсрамват цяла България и цяла България трябва категорично да ги подкрепи - те демонстрират как точно човекоподобните и мафията им изяждат човеците а разсипаха държавата ти! Така че - са, всички българи, всички ХОРА в България трябва да сме заедно и да се обединим (човекоподобните разделят и настройват хората едни срещу други, за да осигурят оцеляването и доминацията си (на човекоподобните!)), Но преди да се обединим трябва да се разграничим и определим! Отново - хора и човекоподобни не вотат да живеят и съвместяват свободно заедно и при една и същи правила и норми (закони и наказания)!! Това е! (Има още много да се каже, но основното е това)

Личи си ,че днес си пропуснал да си изпиеш хапчетата.

Личи си, че си се разпознал (идентифицирал) и не можеш да се сдържиш да не се обозначиш:)

Към човеците - ето ви една лесна и бърза демонстрация как се (само)идентифицират човекоподобните!

Във връзка с тази трагедия с наводнението и загиналите в Царево ,..ето какво ми разказа една близка : Служителка съм в Община Царево ,...като прочетох този материал ми направи впечатление , че е писано и за деретата в Царево . За това реших да напиша и аз нещо на което бях свидетел преди 5 години ! Кмета, ме беше извикал по работа в кабинета си..и след 2-3 минути вратата се отваря и влиза един татуиран по ръцете мъж остриган и с черни очила и води със себе си едно голямо куче и казва : Имам парцел 3 декара.. нива е ; но трябва да стане УПИ и да се направи насип 5 метра широк и 21 метра дълъг, защото е след едно дере и трябва да МУ правя "Частен път".. ???(няма добър ден , няма аз съм ...или какъв е редът и закона НИЩО) ..Наглост ...кмета му каза , че това става с решение на Общински съвет и АКО закона позволява.. Гл.архитект, ще излезе със становище КАК ..това да стане . НО не е много лесна и бърза процедурата и му направи учтива забележка , че не е редно да се влиза при него с Куче !!;) Татуираният му отговори :ТИ не си видял истинските ми кучета и звънна по телефона и каза: "Качвайте се"! Погледнах през прозореца и видях двама мъже с костюми слизат от Джип ?? Влязоха, дори без да почукат и започнаха със заплахите : Ние сме му адвокати , Той има много пари и приятели в София , има имоти във София, Драгалевци ,Банско във Варна, Сл.Бряг, Созопол и.т.н!...брат му е Министър , ще те смени за 24 часа ...Внимавай със семейството си и.т.н... ОТВРАТ ...уплаших се , НО кмета омекна(не знам поради КАКВО ) и след няколко месеца...минах от там и видях, че дерето е засипано и се прави път !!?? Преди час, спря да вали и реших да изляза и да видя какви са пораженията . Минах по край това дере и видях,..че водата е отнесла насипа с пътя на татуирания..и къщата му е килната сериозно към дерето !!;) Доколкото ми е известно, тези Сухи дерета Природата сама ги е образувала и точно в такива моменти ТЕ поемат водите , НО ...такива Селски Нагли Софиянци с МНОГО крадени пари и Заплахи ги затрупват и си строят Замъци върху насипите , а за отходните им води ...Не ми се говори ..дупчат мостове.. стени , копаят плажове , ако е невъзможно ..Директно през плажа и в морето ! На много места мирише Отвратително по самият плаж! Този е Селски Софиянец с МНОГО пари и връзки ,( и ТЕ са МНОГО такива "Софиянци".. не само в Царево ) по цялото Черноморие и Планинските ни курорти ! НО ...БОГ, си знае работата !!;)

Такива Свине ,...превърнаха Черноморието ни в Кочина и ни накараха да лежим в лайната като прасета ! Алчността за ПАРИ и Власт докараха държавата до мизерия и Започва от : "Рибата се Вмирисвала от Главата" !!;)

Че то и преди потопа си беше така

След толкова години на подигравки с хората от местните… то не бяха ресторанти с гадна храна, надписване на сметки, калпави условия и лошо обслужване, тръби с лайна… еми господ си знае работата…

да им изсъхнат ръцете на всички изроди които изсичат горите

Да бяхте снимали с дрон отгоре да се види цялостно. Няма смисъл от снимане на някакви пластмасови бутилки от близо, знаем как изглеждат.

Всичко се повтаря. И така ще бъде до самия Край. Нас Бог ни е орисал да живеем на парче и да ни управляват на парче – Властници, които сякаш са само Разпоредители на Смъртта. И сега, тъй наречената „държава“ пак ще имитира няколко гърча, които трябва да минават за съчувствие. Реална полза от тях няма да има никаква. И Денков, както се полага, ще прави комисии за трагедията. Пак добре, че не отиде в Царево с някой бронетранспортьор, както се излигави навремето Плевнелиев в удавеното село Бисер – колкото да го снимат и веднага да забрави всичко. Но пет години по-късно не навести Хитрино – в края на мандата вече не му беше нужно да продава фалшиви жестове на състрадание. Но дали и той, и останалите властници изобщо разбраха, че самата България е нещо подобно на село Бисер? Изоставена държава – това е България, нищо повече. Преди пет години се оказа че от 6 хиляди и 200 язовира, наследени от соца, двайсетина са в критично състояние, а 176 язовира са с неясна собственост. 176 язовира – 176 цъкащи бомби! Също като проклетият язовир, който затри Бисер. Да сте чули оттогава да е направено нещо смислено? Няма и да чуете. Държавата Бисер има памет, колкото една личинка. Всеки Погром само го изваждат от Книгата на Злото – и го изпращат в Книгата на забравата. Толкова. До следващата премиера на Злото. „Бедствията не са съдба“ – това ни казваха през 2017-а в клип на Би Ти Ви за поредните наводнения. Наистина ли бедствията не са ВЕЧЕ част от Българската Съдба? Дали така мислят и хората, които ги давят за поредна година? Сякаш просто искат хората окончателно да се примирят. Да проумеят, че цяла България си е един Черен Бисер. Поне направете един „БИГ БРАДЪР“ с хора от удавените селища.

И тези с оголените отхдни тръби към реката и морето, трябва да ги съжаляваме сега за убития бизнес и да им помагаме ли? Мизерни цървули.

аз се записах доброволец .... и сега пътувам на собствена сметка за Мичурин

Нацвъкали мизерни каравани, бунгала и бараки. Строили пристроики, като в циганску катун. Се.рат и пик.ят като циганите из храстите, ама иначе всички са еколози и културтрегери. Разни други по-заможни бетонирали гората и настроили вили и хотели Такова нещо ако се формира на запад, щяха да им разпорят свинктерите. Единственото положително е, че тази сган години наред са се къпали в собствените си гов.а

шо народ мина и сра там

Искаме хотелиерите от Царево и Лозенец да влязат да се изкъпят и да пият от водата в морето!

Алчността на местните, е безгранична !!! Фекалиите от брега в морето, и от морето на брега. Трябва да си мнооого прост и тъп, изобщо да стъпиш там... Алчността им се връща в този вид !!! Жалко за загиналите.

Само на местните ли? Щото една голяма част от хотелите особено големите хотели, не са строени от и не са притежнааие на местните..

Така е, големите хотели са на големите риби, а местните дадоха земята си за нерагламентирани и неуредени къмпинги ... Всеки гледа да далаверата.. Всички се лъжем, че всичко ок, докато природата не ни покажете колко сме малки. Бог да прости жертвите на потопа.