Димитровден е

С празника идва и зимата, гласят народните вярвания

Обратно в новината

Коментари - Димитровден е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале колко ги е яд соросоидчетата ,че се празнуват още български празници.

Честит Празник на печелившите, а Димитри Солунски Бог да го прости.

Честит празник на всички именници, бъдете здрави!

Готина статия, но... За Димитровден ли е или за въстанието на Асен и Петър и средновековните царе ?

Ти си олигофрен.

Ти си олигофрен.

Честит празник!!! Да са живи и здрави именниците!!!

Днешната дата е дата преди всичко на град Свищов-бивш Novae създаден от тит Веспасиан с площ 44 хектара по Декрета за земята.сащата площ е отредена и за Исус в Рим-днеше ватикан.Нее случайно избрана датата за въстанеието наретъри Асен :На Димитровден честваме 837 години от въстанието на Петър и Асен, и възстановяването на българската държавност. Този акт е доказателство как, след като българската държава я няма на историческата карта от 1018 година, когато Василий Българоубиец ликвидира Първото Българско царство, българският народ е съхранил своята историческа памет за държавност, а царете Петър и Асен са олицетворение на нейното въздигане, каза в интервю за БТА историкът проф. Пламен Павлов.

Тъпа мърша...

Честит Димитровден, Честити , живи и здрави да са всички православни именици...Свети Димитър да дава сила здраве и закрила на всички православни християни. Весел празник и със здраве.

А ти малцинствен биологичен отпадък...

Честит Имен Ден на всички носители на името!

Честит празник на всички именици!

Да бъдат живи и здрави всички именици!

Факти: -най-голямата европейска мафия преди войната беше украинската/не случайно Брендо се скри там и лично президента им му даде разрешение -България и още 3 европейски държави поискаха Брендо да им бъде върнат/екстрадиран от оср@йна, за да изтърпи наложените му наказания, оср@йна отказа.. Някой разбира ли до каква степен има срастване на престъпния киевски режим, начело с професионален шут,четящ сценарии/има данни и че е и наркоман../ и организираната престъпност вкл. оръжейна и наркотична.. РАЗБИРАТЕ ЛИ ИЗОБЩО кой и защо разиграва тази война, разбирате ли какъв режим атакуват руснаците?!?! ОСвен че избиваха 8 год мирни жители, тези лица са реална заплагха за целия цевилизован свят.. Киевските пъпети нямат никакъв морал, никакви спирачки.. а спонсорите им ги спонсорират,за което всички ние искат да им плащаме.. По-голяма кражба в светове мащаб отдавна не е виждано в човешката история!!!!!!!!!

Да са живи и здрави всички именици

честит празник!