17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбирам защо замервате момчето с виртуалните си зелени сополи? нито сте сигурни дали е убил, нито дори и да е убил, то не е ващо копиле налииии?? Требва да ядете повече бахур, така ще се научите да сте разумни.иначе шамар у моцуната и анален масаж с дръшката на метлата без оливия и друга смаска

Вапцаров го е кзал Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично.

вАПЦАРОВ Е БИЛ ПАСИВЕН ГЕЙ

аз имам за тебе един голем червей, твърд и дебел, па и дълъг....мисля, че ануса ти е най-добрия гостоприемник за моя юнак...хо хохо хо хо хо

Електората на Герб не прощава Това са плодовете от срива на държавата Последствията са непоправими

Хванаха го! Линч, линч, да се обеси надолу с главата! На площада да го замерят с камъни и да го плюват!

ХВАНАХА УБИЕЦА НА ДЕТЕНЦЕТО ТОКУ ЩО СЬОБЩИХА НОВА ТВ ДАРИК РАДИО

а убиеца на твоето полово желание хванаха ли го

Моля, кучакрите да изпуснат две три кучета да го пооръфат това гнусно същество.

с тоя коментар ти се показа нивото и възпитанието.-..българска работа!

Дано го намерят самоубит!!!

КАРАКАЧАНОВ ПАК СЕ ИЗКАЗВА КАТО СЛЕД ДЬЖД КАЧУЛКА А ПРОСТО Е НИЩО ПРАВЕНЕ

БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ МИЛО ДЕТЕНЦЕ ТИ СИ ГОРЕ В РАЯ ПОЧИВАЙ В МИР

КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНА СИ ВЬРВИ ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА А ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИСИ В РУМЬНИЯСАДИСТ ОТВЛЕЧЕ БИ ИЗНАСИЛИ УБИ НАСЕЧЕ ДВЕ ГОСПОЖИЦИ ХОРАТА СЕ ДИГНАХА ПАДНАХА ГЛАВИ ОТ РУМЬНСКОТО МВР А ПРИ НАС КОГА

Нинова и Решетников

7г.детенце?Боже какава майка е родила това животно.А,не те животните са по добри и по умни. Но какво се учудвам ,като виждам какви хора ни управляват вече 30г.и на какво са способниза личното си благополучие.Цял свят това го вижад,техните престъпления само не и те.Това не държава,не занам какво е.

Опит за подобряване на генофонда с технически проблем. Теста неуспешен. Американски конгресмен е за продължаване на опитите в контролирана среда. Да пратят екземпляра за интеграция под надзора на конгресмена.

Трябва това дете да им тежи на съвестта на тези,които е трябвало да обуздават навреме тоя хайван.Можело е да го смачкат за кражбите от които хората са се оплаквали, но те са се перчели,като напудрени мисирки.Престъпника, в това число и кандидат убииците, трябва да се мачкат ежедневно, не само да им дишаш във врата, а да го блъскаш във гърба, та да знае,че го дебнеш и за най малкото влиза в пандиза.Те го оставили да краде и се мота напред назад без да му пука и заради това се е стигнало до тая идиотщина. Виновни са! Много са виновни!

Никакви самопризнания и смекчаващи вината обстоятелства ! До гроб в килия два на два, без светлина отвън !

Да не би да сте тръгнали по следите на грешния човек ?

Ами време е паразитите да бъдат изрязани от здравият организъм! Под паразите трябва да се разбират всякакви твари, които са необразовани, не работят, не създават блага(чрез работа или наука), не успяват да печелят достатъчно за да живеят те и семействата им добър живот(без лишения, които да ги подтикват към престъпления), всички извратени типове по затворите и онези, които още не са стигнали до там. Могат да се дефинират ясни правила за тези групи хора и да им се даде шанс да се коригират. Ако не успеят или не желаят би следвало да бъдат отделени в резервати и да им се даде шанс да оцелелят както им е угодно! Трябва да спрем да плащаме за тази сган с надеждата, че няма да сме поредната им жертва! Време е този тумор да се изрежи и да се пребегн до крайни мерки! Стига с тази солидарност!

А момиченцето българче ли е? Тоя вече го видяхме че е африканец.

tonk11

Има ли значение бе кретен? Това е 7 годишно дете. Ако ще и маймунче да е.

Какво значение има? Дете е!!!

Глупости. На тези години тъмнозелените почват да се размножават.

Вместо да се заканват, началниците трябва докато търсят да отговорят: След като селото е от 2500 жители, там трябва ли да има районен инспектор и ОР- криминална.Има ли подадени заявления за извършени от него престъпления и какво става с тях, образувано ли е дело срещу него.Плашил е децата с палки и ножове, излязъл е скоро от затвора- някой занимава ли се с него, дърпа ли го за ушите, контролират ли го и т.н, така пише в дебелите книги за " контингента".Защо е трябвало да убие дете за да се сепнат всички и да " заработят".В сещтора " сигурност, престъпност и обществен ред" е пълен бърдак.Занимават ни със хвалби по ТВ, компютърни измамки, имало детско порно в нет-а.....а,бе кой ще пази хората на живо, ежедневно, респектиращо.Всеки е захапал белият хляб и никой не иска да слиза долу в калта и да работи това,което е задължително.Всички началници се превърнаха във франтове позьори, дай им да се стрижат и небръснати да ходят, щото било модерно.Пълна бутафория!

Циганите са паразити, които застрашават приемника си "държавата" трябва да бъдат унищожени, това са подобия на хора, всички без изключение

Най страшни са проциганите те са българи с циганска жилка и цигански мурафети, има ги между нас и нормалните хора страдаме от това че заблудените не ги различават.

Ще получи няколко години условно. Ще го изкарат невменяем. Или ще го храниме няколко години в затвора... и това е. НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ - това е истината и не очаквайте повече...

А бюджета да не го пълни стринка ти от Америка, пундьо!

ци.анин и един крадлив политик да обесят на публично място и нещата ще си дойдат на място.Иначе сме загубени ,не ви ли е ясно вече.

Питам за, - кой плаща масрафа на това дирене.Ще ли съдията, го задължи един ден конкретният престъпник, да възстанови разходваните средства в държавният бюджет, или ще го остави до излизането от затвора да чете библията и да помпа мускули???!!!!А будалите, да работят, да пълнят бюджета и да пият успокоителни, защото са заобиколени и те и децата им от такива престъпници!

тия пари са заделени в бюджета на МВР и другите служби! Ай стига с простотии ала Бойко Тиквата! Дето се оплакваше че пенсионерите изяждат бюджета на България!

тия пари са заделени в бюджета на МВР и другите служби! Да и се казват работна заплата!

И него ще го самоубият- пожелавам му през ануса- за разнообразие....

tonk11

А дано.

Принудителна кастрация на всички цигани в България. Много джебчийки, изнасилвачи, побойници, крадци и убийци се навъдиха. Нищо смислено не допринасят, няма да бъде голяма загуба за човешката цивилизация.

Поредното циганско варварство. Трябва да ги натоварят на фериботи и да ги пуснат на 200 км навътре в Черно море.

Сотиря е почти изцяло циганизирано село. Българите там отдавна са малцинство.

град сливен, окръг цигански

Доста често забелязвам коментари които изместват фокуса върху това, че детето е било "САМО"! Какво означава това ?! Че трябва да приветсваме всяко убийство на дете, което ни се е сторило, че май е САМО ?! Или, че трябва да ликвидираме под път и над път, всяко детенце, което ни се стори, че май е "САМО" ?! Та, защо се измества фокуса, с тези псхопатски оправдания ?!

гледай себе си, не коментирай останалите. по темата!

Децата трябва да се отглеждат и възпитават отговорно, но в случая вината изцяло е на убиеца и много ми е мъчно за това детенце така че не прави грешни изводи.

Когато не е ром

ок. не е ром. циганин е! но тук говорим дали е престъпник или не. то и чирков е циганин, но е спасил толкова хора...

Прав си, не е ром. Нито водка, джин, коняк или подобно.

Само смъртно наказание за този!!! Публичен разстрел или на бесилито, друго не се приема!

Преди това публична кастрация без упойка.

Ром.А горд русофил

Карцинома ти е размътил мозъка. Дано химиотерапията да те сложи на правилното място колкото се може по-скоро за да облекчи мъките ти, както и на тези около теб. Моля се за бедната ти душичка, ще ти запаля и свещичка.

Какъв си ти.

Дано го самоубият

Поглеждам снимката, и какво мислиш - мангуста. Предполагам, че ще го самоубият. Не че ще ми е жал. Не са застрашен вид.

Кучетата да носят наморници , че закон има

много ли ти е смешно?

Циганите са кърлежи. От тях полза няма

А не ром.Една трета от драскачите тука , са като него

Не, този е избирател на ГЕРБ.

И на БСП и Атака , а вече и Слави

Направо да насъскат кучетата! Ама бавно да го глозгат изрода...

Не е лоша идея, но помисли, и тях ще ги е гнус...

Едно време за такива имаше уранови мини. След 3-4 години започват да завиждат на мъртвите.

Този цигански изрод вече сме го хрантутили веднъж в затвора. Ефектът от затвора е обратен. Направо да го самоубиват в гората. Поне ще спетят парите ни да го хрантутим още 20-30г.

Истината е, че тази сган представлява биологично оръжие срещу нормалните българи. Това си е чистка от ново поколение-Окончателното решение срещу образованите, мислещите, тези които евентуално биха искали смяна на системата. Като прочистят нас, ще заличат и тях.

ех претория, ех питър бота, ех африканерите! беше комунизъм и тайно се възхищавах на режима на питър бота, защото и тогава имаше цигани. не слушайте комунистите, че токава е нямало. и тогава крадяха и убиваха и изнасилваха. дори посегнаха на племеник на чочоолу генерала и тогава танковете дефилираха в цк столипиново и всички българи тайно се кефехме. но бай тошо, "добрия бай тошо" каза на чачалу да си прибере танковете и.... и тогава циганите бяха опора на партията... и днес и ощ' циганите са електората на партиите

Кому е нужна сега информацията че не е ЦИГАНИН .

На всичкото отгоре и НАЦИОНАЛИСТ .

рашид ага, СУС бе!

О !!!!!!!ако беше ЦИГАНИН ....то нямаше да са рокери ...барети ...агитки....направо щеше да е Национален митинг ..

Гледай сега, "Коки". Информация за етноса може и да няма, ама ние сме достатъчно интелигентни и ще се досетим! Ха сега кажи, подобни зверства на ромите да не са сефте?! Случаят в Русе забрави ли го? И само той ли. Колко стари хора по селата бяха бити,ограбени и изнасилени? Защо е така и докога? Да си чул Борисов една дума да е издумал за проблема с ромите? Кога, че нещо не помня?! Мълчим, значи проблем няма. Има и то голям!

А сега да се сетиш за ВИС ..СИК...ТИМ....те що народ изгърбиха ....АМА ТАМ ...МЪЛЧИШ ....ЕЙ МАЙМУНКЕЕЕ.....

Моля депутатите да се обединят . Заедно с гейивете и БХК. Да гласуват закона за събиране на децата в риск. Кой нормален ще пусне детето си да се разхожда само. И то само на 7 години

викаш нормално е да се разхождат на свобода субекти които изнасилват, убиват, крадат...

Живея в Испания и децата до полунощ са по градинките и вдигат врява,но е спокойно и осветено и не само аз ще потвърдя това. А този изрод дано го кастрират

както виждаш у нас убиват значи освен наказателни трябва и превантивни мерки

Всичката полиция търси един пиян 21-годишен маргинал и не може да го намери?! Евалла!

кучетата ще свършат работа

Нима това е човек? Прилича ли ви на такъв? Този е един от тези, които са правени на конвейер, за да се вземат детските. Него никой не го е възпитавал, никога не е учил, няма ценностна система. Какво се е получило? Жесток убиец, в който има много животинско и няма нищо човешко.Такива са много, не е само той. Такива затворът не ги стряска. Нали има светло, топло и храна? Това му е достатъчно. Точно в такива случаи е необходимо възпиращото действие на смъртното наказание, защото такива примати от друго не разбират. Жалко за момиченцето! От какъвто и да е етнос, тя е дете. Децата трябва да се възпитават,да учат,да имат ценностна система за да са достойни български граждани!

Изнасилвания и убийства на малки деца е имало и през турското робство. Турците са изнасилвали бременни жени и са ги разпаряли с ятаганите.

Кому е нужна тази информация и какво отношение има към случая?

вай! аллъа така ли пропофядфа?

Има го документирано от Христо Ботев

Доколкото си спомням... Хр. Ботев е загинал преди кОзаците да дойдат по тия места! Нещо май не ми се връзва! Пък може и да не си спомням ВСИЧКО написано от Ботев! Може ли да ми кажете къде го е писал/ за да си го прочета/?

Давайте да гласуваме Истанбулската конвенция. Да защитим децата. Време е да защитаваме европейските ценности

Някой май дори връзка между ИК и други декларации не може да направи... Трябва да има начин да се ограничи достъпа до интернет на определени индивиди.... Нека започнем с Герито....

Що не прочетеш съседната новина - там , в случая в Англия, европейските ценности ги прилагат, като наказват даже джебчийките с ефективни присъди;) В Германия се случи същото - оня "ритащия" в метрото, си го опандизиха за 3,8 г. , също ефективно. В Асвстрия се случи същото... Сега направи разликите - ако можеш! - дали наистина опира до европейски ценности, или до особености на бг правораздаването във всичките му форми!

Правосъдната система е такава каквито са хората, съжалявам че звуча като едно небезизвестно изказване, но това е истината. Хората трябва да са честни сами по себе си тогава и органите ще са честни, управлението също.

Боце , со чернио джиб нема ли да се включи в гонката лично? ...запасал пищов,брадесал и предаващ на живо по ,, фейсо..?!!

партийните си пропаганди и под такава трагична новина?

Такива изнасилвания не се правят посред бял ден и то в село.

За такъв, който посяга на деца, само химическа кастрация и ще се успокои завинаги. Щом вече го е правил, защо няма взети мерки срещу него? Чакаха да изтезава и убие малко дете ли? Ужасно! Такъв не заслужава да живее.

Химическата кастрация не е ефектива. След няколко месеца може пак да се възстанови

тогава механична?

Аз съм за чисто физическа кастрация. По-ефиктивна е! Може и от ръклана да я направят... още по-добре!

Ще го самоубият . Сега ще се говори 2 седмици за убийството.

Ха дано! Подобна измет няма място сред живите!