Депутат от ДБ: Какъв е Ахмед Доган, че да не дойде на изслушване в комисията "Росенец"?

"Само за три месеца е направен 280 м кей. Това не е обикновена сграда, а обект, който се наблюдава от най-различни служби, но няма никакви книжа", заяви Калоян Янков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, какъв е Доган, че ще го викат в Парламента. Преди него има една камара институции, които са спали, мълчали, и крили всичките нередности. Това са община, главен архитект, ТСУ, строителен надзор, общински комисии по архитектура и строителство, прокуратура, и не знам още колко високо платени безполезни служби.

Процедурата им видите ли била такава?Те са си гласували правилника и него е записано,че явяването на държани служители е задължително,което го прави незадължително за граждани.НАРОДНИЯТ СЪД след 9-ти септември 1944 е ясно как е съдил,но е съдил въз основа на някакви закони,каквито и да са били тогава.

Ахмед Доган е паразит на старото тоталитарно минало - национален предател, доносник, алкохолизиран проводник на чужди интереси в страната ни. Надявам се някога истинската му роля за упадъка и корупцията в България да бъде разкрита и дори да не бъде осъден приживе, да получи сурово възмездие !

Перач на деньгите на КГБ

Собственик на държавата!

Съгласен съм, че Доган е най големия престъпник след '89-та година, но на фона на комунистите русофили преди това е като ангел. Не може така да се привикват хора за разпит, защото е незаконно и по този начин се започва една диктатура. Аз не живея от много време в България и смятам, че напоследък руската намеса в политиката на страната е много по голяма от преди. Внимавайте с този тумор!!!

И 5-мата в затвора веднага! Как можеше кметицата на Младост за лежи и те ще лежат!

Тая кучка дано изгние в затвора!

Едната групировка воюва срещу другата, аз това радбрах, и какво и носи на България тази война, едно голямо нищо, уреждат се интереси, а обществото тъне в мизерия и чака спасителя!!!!

да вземе метлата и да зминава за Росенец да мете сарая и ближе кенефите с език. Неговият капацитет стига само до там.

Ами ти дето задаваш този въпрос толкова си тъп та не знаеш отговора. Доган за България е едновременно премиер, президент, цар на всички българи, главен прокурор и главен съдия на републиката. По-скоро въпроса е ти кой си-някаква прашинка търкаляща по селски калдъръм.

Забрави, още е и резидент на Руското ФСБ(КГБ).

Да не забравиш!

Гледам коментарите и ясно се откроява дружинката за защита на Доган. Ех, тъпи и прости дебили, за жълти стотинки продавте родината си и се чудите защо сте бедни. А е много просто - защото сте тъпи, тъпи и гнусни. Съвсем скоро ще изгоните и последните нормални хора от България и тогава бавно, в рамките на едно - две поколения ще се задушите в собствените си гнусотии и ще сложите край на вековното съществуване на България.

И от какво да бъде защитаван Доган?Няма какво да стори парламент на частно лице и не само у нас.Прав би Бойко преди година,че няма кой да го замести.А дано се намери някой след третите избори за тази година,а от януари ще броим следващите като първи за 2022.

Този си е помислил, че светът се върти около него. Ама по-скоро си мисли избирателите да не го забравят. Ама как да го забравят, кат не могат да го запомнят?

Вместо кабинет след избори покана към частно лице.По-интересно ми е ако Доган ги покани на рождения си ден,колко от комисията ще се отзоват?

Само такива , като теб , на аванта ...

Мачкай мутро-милиционерския ГЕРБ + резаните цеви! Мачкай! Мутри вън!

С дупе :)

Ами покани Прокопиев да ти покаже документите си за сарая на Буджака,че вече не можем да стигнем до германката един сафрид да хванем,покани Иван Костов да ти разкаже за документите на Златни пясъци,карайте подред,бе.

и за къщата у барцелона също

Някой съмнява ли се ,че те са най- проверяваните ? Или говориш турски версии за да не заспиш.

Ами не е на държавна работа,че да ги бръсне какво искат.И с баница и мед да го поканят може да му се яде омар и да не дойде.Дори няма санкция като в щатите,ако не се яви да не може да се кандидатира за публична длъжност,не че се е засилил като гледам.

Хайде не остана време. Още 10-15 дена имате да каните всякакви хора във всякакви комисии и да пускате всякакви димки и приказки без покритие за новата предизборна кампания. Как да не е законна основната сграда си е законна и с право за ползване, останалите пристройки са с проблеми но нали сега предизборно трябва да се говорят всякакви глупости.

Какъв е Доган ли? Кръстникът.

Важ уважаван партньор, скойто сте си скачени съдове :) Воленее.. какви последователи имаш, воленеее :)

Черноморското крайбрежие е изцяло държавна собственост, къде е държавата?

Казаното от ДБ означава че утре могат да ви покнят вас или мен пред НС да ни разпитват и наказват ? И щом е нещо отпреди все е свързано с Бойко Борисов? И не с ОФ и БКП от 9.9.44 до днес ?

BajMihal

Полуистината не е истина приятелю. Могат да те извикат само за изслушване. Наказанията са след проведено от прокуратурата следствие, обвинение в съда и влязла в сила присъда. Та спри да се правиш на умен - не си!

Какъв може да е освен една страхотна отрепка със самочувствие на гениален мислител?! Поздрави на Доган, Доганица и всички доганоподобни!

Какъв е Ахмед Доган, че да не дойде на изслушване в комисията? Недосегаемо ченге? :(

Брех не мирясаха с тоя Доган, Пеевски и други. Къде точно пише, че могат да викат всеки гражданин и да го разпитват? Да не са полиция или прокуратура? Аре малко по-сериозно

Превърнаха го това НС в Народен съд! В България има полиция, прокуратура и съд! Тези популисти са вредни за България!

Наистина няма полиция, прокуратура и съд. Там е проблема.

Къде точно е разписано, че всеки гражданин извикан в народното събрание от група депутати трябва да се яви? Какви са санкциите при неявяване? Ако никъде няма такива писания, не виждам каква сила ще закара Доган в НС, а и всеки един гражданин ако няма желание? Депутата знае и е сигурен или си пише ей така за идеята. По този начин само се авторитета на НС е още на долу, не че е нещо сега.

Е, гаа ти везирите и пашите тука!

Колко пъти да ви казвам: зает съм, не мога да дойда. Ай сиктир

Доган няма да ви бави хич. Веднага ще дойде. Тъпунгери прости.

Бойковите тролеи и зад Доган ще застанат, само и само да има плюене в “правилната” посока...

А какъв е соколя, че да го привиквате? Депутат, министър, държавен служител? Той е частно лице, уродливо, еманация на корупцията, но частно.

Ахмед Доган има още едно пристанище до ТЕЦ Варна. Дали са му 550 милиона да копаят канала . И всяка година 30 милиона евро студен резерв за ТЕЦ Варна.

Доган ще си скъса обувките да тича в парламента, идиоти

Доган е агент на ЦРУ и продава държавата ни срещу протекция.

Другарите разбират от революции, организират си опозиция,която да разлае кучетата, а после организират революция. За това са учили.

Меди доганов е една от важните части от проекта на цк на бкп ОТ 1980г(не 1989г както ви се казва на вас БГ)"мирен преход на Бг към..." ми не знам към какво....Вие ше кажете. Така наречената "голяма екскурзия" ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ДА ПРОГОНИ ОТ БГ МИСЛЕЩИТЕ ТУРЦИ,КОИТО МОЖЕХА ДА СЪЗДАДАТ ПРОБЛЕМИ НА дрОгарЕте.И така в БГ останаха турците овце които медитУ доганов да управлява като едно стадо.Нещо което той прави вече 30г в услуга на своите създатели от цк на бкп.Ако искате подробности питайте идиота андрей райчев,сътрудник в цк на бкп(такивИ беха тогава некои от длъжностите там).Той знае...Както всички други екземпляри от "демократичната опозиция" той е взет от дълбоката провинция,буквално от гората с цел лесна управляемост.Същия е проблема и с така наречените "бизнесмени"-диневи,черепи,оня от "капитал" и....Ако не ви представлява голем проблем напънете си малките полирани мозъчета и МИ ПОСОЧЕТЕ ПОНЕ ЕДНА ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ В БГ КОЯТО ДА НЕ Е ОТ ПРОВАНСАТА.Аз поне не знам такъв екземпляр,а АЗ ЗНАМ МНОГО.Мутрите,външния дълг и... също беха част от тоа проект,който както казах е почнал не 89г а 1980г,ГАТ "ОСВОБОДИТЕЛКАТА" русия ФАЛИРА.Просто е нямало как комунистическата върхушка на свинара от правец ДА ОСТАВИ НА ВАС ГАШНИЦИТЕ всичкото Имане.NO WAY GUYS,NO WAY.И както се вижда резултата е "забележителен"-ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ ИМАЩА НЕКАКЪВ ИКОНОМИЧЕСКИ СМИСЪЛ В БГ ДНЕС Е В РЪЦЕТЕ НА ТАЗИ ВЪРХУШКА.А БГ е НАЙ-БЕДНАТА И ИЗОСТАНАЛА СТРАНА В ЕВРОПА.Сред воината от 1877-1878г БГ ЗА 10-15Г СТАНА ЕДНА ОТ ВСИЧКИ В ЕВРОПА-НИТО ПО-ХУБАВА НИТО ПО-ЛОША. ДНЕС 32Г СЛЕД 89Г БГ НЕ САМОЕ НАЙ- БЕДНАТА ,НО И НЕЙНОТО ИЗОСТАВАНЕ СПРЯМО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА. И причината за тоа факт е въпросния "преход",НАПРАВЕН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА НА живков. Сега Фденахте ли кой е меди доганов Помна на една от "кръглите маси"-требва да е било1990г пак се "караха" -луканския и турчето.И турчето се "разсърдииии".И си тръгна.И нема да го забрава селяндура жмульо желев,стана и каза "аз ше го върна МЕДИ"..И излезе...разбрахтре ли бе ... за кво е било "сдс"-то...

Не превръщайте НС в следствие! Има си разделение на властите! НС след като не излъчи кабинет се разпуска, това е основната му функция , другата е да създава качествени закони! Законотворци!

С такава импотентна прокуратура и слабоумен главен прокурор, не просто в следствие, а Народен съд, трябва да обърнат НС. Белким наглия Каскет се засрами и избяга през девет планини в десета.

И къде беше това следствие досега? Чрез тези комисии нагледно се вижда какви са пропуските в законите и какво трябва да се промени.

да променят законите! От 46 внесени законопроекта, колко са приети - 0! Нула, Зеро!

Ами това е единствения политик в България , който не се движи по вятъра и по течението, а ясно следва това ,което иска да стане в България. За разлика от останалите над 200 партийки, които искат единствено да цицат от държавната бозка.

"Политик" ? "Единствения" ? Рязана карабина си май ?

моля , лоботомията при теб определено е успешно?!

Това е човекът , който успя да врътне Т.Ж. без последствия за него, а след това и всички останали производни на БКП-то след 1989 година. В региона има две партии на етническа основа - едната е в Турция , а другата е в България. Но оная в Турция не вирее ( кюрдите) , докато тази тук просъществува вече 30 години и всички останали партии се съобразяват с нея.

Ти пък какъв си че да го викаш?

Бат Сали, може ли аз да ти отговоря вместо него. Понеже вероятността да е новият Левски е нулева, най-вероятно този е следващия, който ще седи насран в ъгъла, плътно до шефа си.

Може ли и двамата да ми поолигавите уя ?

Ха ха ха, още един неразбрал какъв е Доган. Ми, аз да му кажа тогава - НЕДОСЕГАЕМ. Ако не ми вярва, може да пита шефа си, Ристю, защо така се изнесе от Росенец, със скоростта на индиански вик. Не ми харесва, но това са фактите и те нямат почти нищо общо с етноса на Доган. По-скоро е има полъх на източен вятър.

Защо ли?

източния вятър може би.

Чиче, реално ли е да си толкова прост? Кога през живота си си виждал някой политик да бъде блъскан и натикан в морето? Забрави ли за огормния протест след това и как гавазите на Тиквата мачкаха Христо Иванов и Мирчев в прахта?

Мда, задаваш отговори. Реално, простия си ти. Не можеш да осмислиш елементарни неща. 1. Що за политик е Пинокио, абсолютен циркаджия. 2. И Болен Сидеров го блъскаха, че и удариха. 3. Служителите на НСО, полицията, ГДБОП, жандармерията и пр. не са гавази на Тиквата, а хора вършещи една и съща работа , независимо кой е на власт. Те имат заповеди и ги изпълняват. За протокола, днес същите полицаи и жандармерия пазеха служебното правителство от обичта на служителите в "Автомагистрали Черно море". 4. Пинокио го натикаха в морето, защото е дошъл оттам. Ако беше дошъл по суша, по суша щеше да си иде. 5. За протеста от 35 човека ли говориш. "Огромен" е само в въображението ти, затова и резултата от него е никакъв. Хайде, със здраве!

На въпроса на депутата отговора е: Недосегаем е.

Изпревари ме, ама ако им се каже два пъти, може и да го разберат ДБарите.

ами питайте и ще разберете - той е агата.

Ахмед Доган е собственик на Румелия, барабар с 6 млн глави рая! А ти какъв си бе, еврогейски дрисльо?!?

По-вероятно е да е слуга на много господари. Явно на всички е нужен затова го пазят.

Иска знае САНКЦИИ какви има за Доган пред комисия неявил се.В междузвездни войни за Доган не предвидили санкции.

Това означава, че не ви бръсне за сливи а и толкова ви е авторитета. Банда тъпаци, окупирали народното събрание. По-жалка картинка в полити§еския живот не е имало от години.

илуи че се е насрал от страх.

Доган си е за затвора, но КОИ сте вие да викате на разпит този и онзи ? Нямате никакви правомощия за "разпит" и т.н. Никой не е длъжен да идва пред комисията !

От кога комисиите в народното събрание изпълняват ролята на съд, прокуратура, следствие, полиция и т.н.???? Той и да дойде след това като нищо ще осъди държавата в Европейския съд за пари, които няма депутатите да дадат, а данъкоплатците...

е па щом е незаконна нека Радев нареди на министъра ескимос еленовъд да я бутне или да я конфискува Може да я пусне на търг както БМВ то на банката- бахти и кретените, вместо да го дадат на НСО или на Народното събрание - чисто нова кола, еленовъда я продаде После ще пуснат търг да закупят нови 240 мерцедеса за депутати и президент Та нека го конфискува тоя имот и на търг и кат му продаде и ТЕЦа те ти 100 милиона Ама не смее Радев, по му е лесно да тегли кредит 200 милионя отколкота да разваля рахатя на Доганя Щото знае кво ще стане на изборите и че турците и ДПС ще му трябват Затва и ся са правят с циганина Рашков на луди калинки

щото точно преди избори ще консолидират всички 'турци' (турчеещи се българи от муслиманската вяра). както направиха онези плажуващите, докато течаха първите, важни дни на жълтите павета, докато още беше бунт а не хепънинг на наркомани помните ли го?

В България има най голямата мафия. Докато законите не започнат да се прилагат за всички, нищо не се е променило. А то няма да се промени. Догадки, пеейки, и разни мутри винаги ще са там закона, защото парите са в тях.

в Турция не го допускат много отдавна,а тука не го закачат службите за да не се нагнетявало напрежение между различните етноси в Родината.

Пратете дантеления министър Комитова. Тя е най добрия познавач на строежи без право и строителни книжа.