ДБ: Ще кажем другата седмица дали подкрепяме кабинета: ИБГНИ: Има такива шансове

Коментирахме постовете във Фейсбук на предложения за правосъден министър, в които се говори за "майкопродавници", заяви Христо Иванов. "Държим на споразумение", каза Николай Хаджигенов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Троловете са във вихъра. За 30 ст. на пост.

Ичко от алчност май че ще лапаш бахура то вярно че ти си педал и обичаш да те клатет но гледай да не те повредет много

Руското мекеренце ристьо нарече шута лъжец. Шута нарече ристьо лъжец. Ай сега ще гледаме цирк кой верно е по гуем лъжец и ще гласува за другия лъжец.

Ристак, децата вече знаят, че Иван Костов ти нарежда ходовете, добавяйки и медийното рамо от Прикопиев, абе жалка картинка си, Ицееее....няма постове, няма лапачка.....

За теб 100лв, щото си най-мазен.

Бегай при доганя, бедняк платен

Христо Иванов, ти си една жалка подлога на Прикопиев. Все пак си бивш министър на Тиквата и негово протеже:-)

е подлога на Шиши.

Бааааа д'ге, днес е вторник... Др седмица е след 5 дни.!! Колко ще ни разиграват от "новия морал"???? Ще минат септемврийските празници докато се натъргуват!

Лодкьо беше готов за премиер евентуално за гл. прокурор, но конска муха му мина под опашката на коня, теглещ файтоня.

че Ристю Маджов ще клекне.

Това е отмъщението - становище ще има, но другата седмица. Демек, вие ни държахте толкова време в неведение, сега ние ви отвръщаме със същото. Всичко това напомня на разправия между деца в детска градина, а не отношения между зрели хора. При такива настройки няма как това правителство да се задържи, дори да бъде гласувано. Трябва май да си внесем правителство от чужбина. Съставено от хора, които нямат български манталитет. Аз съм за.

Ами толкова...една мултимедийна презентация на пауър пойнт и два реда текст. Те от ИТН толкова си могат. Дано ГЕРБ и после служебното правителство са оправили плана за възстановяване, че иначе ще видим помощи от Европа през крив макарон.

Абе, каква му е играта на Ицето Иванов? Точно декларира: ок, правим го, и след два часа, не точно на 180 градуса (да, това е запазена МАРКА на тиквоча), но... "вокруг, да около".... Извинявайте, но не ми дойде по-точно на български. Абе много П-та станаха в малка България! То не беше ПКП, то не беше БФП (Българска Футболна П.) — Оня с тупето..... Аман просто от П-ки!!!

Тук залогът е по-голям от служебния кабинет. Наистина има отделни индивиди, за които служебния кабинет е сериозен проблем, но ако се погледне цялостно, картинката е доста шарена и повечето парламентарно представени групи имат интерес да подкрепят правителството. По различни причини обаче: Най-малък е интереса за ДБ, защото от едни предсрочни избори те само ще спечелят, а от провала на това правителство, което евентуално биха подкрепили ще имат само имиджови щети, въпреки, че формално не участват в него. Затова Христо Иванов се дърпа толкова. Опитва се да продаде подкрепата си скъпо, но не знам дали успява. Изправи се и т.н.т. - определено имат сметка да го подкрепят, защото при следващи избори може и да не се класират. При провал и те ще претърпят някакви щети, но по добре щети отколкото пълно отпадане при следващи избори. А ако си изиграят правилно картите могат да ограничат щетите и за следващ парламент да се прикрепят ( коалират) с БСП - поне Мая и Дончева ( а може би и активиста Хаджигенов - за къде сме без тази светла правна мисъл:) ще запазят депутатските си места. Герб - правилно каза в едно интервю един представител на дребосъците ( партиите и коалициите с по-малък брой депутати) - Аз ако съм на ГЕРБ ще подкрепя правителството. И аз ако съм на тяхно място бих го подкрепил. При едни нови избори те само ще загубят ( макар и малко) от представителството си - все пак съвсем до скоро управляваха и носят негативи от това, а позитивите се поизпариха ( макар и малко) след падането им от власт. Сега те тепърва ще набират сили. Печелившия им ход е да го подкрепят - в името на стабилността на България и с оглед сложната и тежка обстановка, след което да минат в явна ( конструктивна) опозиция и да гледат сеир. Всеки проблем в управлението и бъдещия цялостен провал, ще им носят само дивиденти. ДПС - там работата е неясна. Те както винаги са "сивия кардинал". Ако са си договорили каквото са искали - а това е много вероятно, ще оказват мълчалива подкрепа където и когато е нужно. Ако не - ще чакат следващите за да се договорят с тях. И накрая БСП - тук проблема е състоянието на партията и вътрешната борба за власт, която се разгаря все повече. Подкрепата ще зависи от начина по който това би се отразило на стабилизиране на позицията на лидера им в момента. До колкото може да се съди по техните изказвания - ще подкрепят правителството, защото се чувстват слаби и има шанс да загубят още от подкрепата си на следващи избори, което ще предизвика тиха революция в партията и "смяна на местата". Тук разбира се отчитат и предстоящите президентски избори, взаимоотношенията на партията с президента, шансовете му за втори мандат.... и т.н.т.

Христо Иванов ДБ, Протестира че ИТН, не го канят! Когато го поканиха официално, Отказа да дойде на срещата с ИТН! Явно въобще не е трябвало да си правят труда да комуникират с този индивид! Нека на ИТН да им е за урок. Комуникацията с Христо - ДБ е АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕННА, от прост човек няма какво да очаквате, освен това!

Е ама, Колко медийни изяви си направи покрай тези покани... Електората сега ще реши, че е много важен!

Оставете брадатия пудел на мира! Бива го само за плажни изяви! Ако срещата бе на плажа..., Щеше да дойде!

Всички Мислят какво може да откраднат,ако подкрепят чалгаря. Да си уредят и внуците с нашите пари,а Българина-кучета го яли! Изроди!

Правителство ще има, щото иначе голямата лапачка на еврофондове се връща пак при Герб

В петък изтича 7 дневния период след който мандата се счита за неуспешен , ква друга седмица , демек подкрепа от ДБ йок

На Спонч Боб му се яде неистово баница... .Поиска си няколно пъти,но не му дадоха и се иднерви

Ристо, Тошо, ни се подстригали, ни се обръснали, смръщени същества и те ли с дългия охлюв ще оправят държавата. Нормалните българи ги пометаха ненормалните и неграмотните. Жална ни майка. Дупе да ни е яко какви цени, какви Ковида и всичко лошо ще ни се изсипе на главите заради ограничените и ниграмотните дето ги избраха

Щом в този бъдещ кабинет има комунисти,или такива свързани с комунисти, нищо добро не ни очаква! Само ще имитираме дейност и ще се харчат много, ама много пари, за да покажат разни Славчови и Тошкови ,че могат да унищожат държавата!Няма ли някой ,който да заличи всичко свързано с комунистите,без изключение!!! Тогава може да имаме късмета да тръгнем към Европа!

Христо, не играй тая игра на шоу. Слави е по-добър. Кажете "майната ви" и да се приключва тая мъка

И като отидем на нови избори и пак всички са с по 40-60 депутата с кой ще управлява Ристьо? С ГРОБ ли?

Не е нужно някой да управлява, включително Христо Иванов. Просто този цирк е безумен и не бива да продължава. Нека пак ГЕРБ са първи. Нека ни управлява служебно правителство на новия президент. Като не сме узрели, толкова. "Всеки народ има правителство, което заслужава"

Циркаджии сте всички до един. А ти си най-големия. Ниновата се продаде на ДПС И ИТН само и само да се докопа до властта. Но ще започнете да се ръфате като кучета. Продажници сте. Ве сте българи, а дупедавци и предатели. Всички винтове отвъртяхте на държавата, ама народа е виновен....НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЯ ДЕТО МУ Я ДАВА. А ДАНО ДА СЕ ЗАДАВИТЕ . ПОМЯРИ ГАДНИ

ДБ става "незаобиколимият фактор"-ИТН, БСП и ИБНИ са 114.ГЕРБ и ДПС гласуват против и не стигат 7 гласа, които могат да дойдат единствено от ДБ-ако всички дойдат в залата разбира се.

Ей за туй ваш Ристьо го играе предател. Ама всичко се връща на този свят. Той не мисли държавнически, а за собственото си благо

Живота поскъпва от ден на ден , революцията май ще е неизбежна.

Дам, отнема време от ДБ да съгласуват с Козяк, с Прокопиев и с Америка за България...това не са едно и две места от където ги контролират.

Пропуснах и Иван Костов.

Айдука гроздан караджов как се вмъкна в схемата.

Нинова утре ще реши,вие другата седмица???...идва делта ковида,всичко поскъпва...ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА,ИЛИ САМО КАКВО ДА ОТКРАДНЕТЕ???

Ристьо мисли само за министерски пост или главен прокурор.

В края на крайщатанещата при гласуване ще си отидят по местата:Бойкиикиев ще се присъедини към БСП , които със сигурнст ще гласуват за това правителств.Ония от групаата на Мая изобщо не са наясно със себе си, а и ДПС, които преляхаа гласове са победата на ИТН и нещата стават ясни

Сините орли (ДБ) в комбина с червените лешояди (БСП), под ръководството на пингвините от (ИТН) ще извършват съвместен полет! Мая Манолова ще е мажоретка от земята и ще подкрепя летящия пингвин Слави! ПИНГВИНИТЕ ЛЕТЯТ ЛИ?

Правителството ще бъде подкрепено и от герберите, само и само баце да се избави от служебния кабинет :)))

Ако Баце беше толкова умен, нямаше да го гоним няколко пъти. А ако можеше и егото си да надскочи, още 1 път щеше да управлява.. ама свърши

Нови избори! Дано симпатизантите на ИТН осъзнаят, че тази партия е креатура на мафията.

Защо? Кабинетът не е лош. Да, тук там има съмнения, но те бледнеят пред мъглата около всички бивши министри в последните 20г. Общо взето не виждам "о, ужас".. А това, че ДБ ще мислят 1 седмица е просто извън всякаква логика и разбиране.

Точно толкова колкото да не се представи Мин. Председателя още в началото.

АКО ИСКАТ ДА ПОТЪНАТ - НЕКА ХОДЯТ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ КРЕМЛЬОВЦИ НА НАРКОМАНА... АКО ИСКАТ ДА ЗАДЪРЖАТ ТРЕНДА - ДА СТОЯТ ДАЛЕЧ И ДА ГЛУСАВ ОТКРИТО - "ПРОТИВ" КАБИНЕТА НА ШУТА

Никаква подкрепа!

ДБ да направи дистанционно гласуване и ще се разбере какво мислят симпатизантите им за правителството на ИТН.

почнаха пазарлъците и купуването на постове ..ха.ха А бат Бойко ще им гледа сеира и не след дълго ще се върне като спасител на България..ха.ха

Само Бойко може да изчагърта модела Борисов. :)

Абе пак че се Зберете С бойка мазната Свиня и Дуганя. Кво се приш на улаф Ицеее

Добър вечер, български балъци.

Ицо, направо ти пращам 3 палатки с 5 каси бири и почивай да помпаш мускули. Няма кой и какво да чакаме - трябва да стане ясно, че служебното правителство от временно ще го бетонираме за постоянно! Опичай си акъла Ристьо, щото накрая лично ти ше печеш роги на Орлов!

Евала, Ристоо!

А така, искам да чегъртате акета от Орлов, докато с авера Божков сме на опера и подготвяме тълпата за нови команди.

До тук разбрахме че няма достойни българи за правителство. Ами да си внесем от чужбина тогава. И един за цар ако може.

?

Сърдит Петко празна му торбата.

Е нищо. Като ходиш при приятел и искаш подкрепа, унижаваш ли го?

Не, не е и това идеята, просто хейта е голям и си пазят хората. За Пламен Николов, какво ли не измислиха, не бил ходил войник, нямал дисертация, бил мангал и т. н. В повечето случаи бе приятелски огън, от хора, който иначе са уважавани.

Уважавам многото достойни хора на ДБ, но това ръководство е на много ниско ниво. Излез и кажи като мъж, какво има да разсъждаваш до другата седмица. Държите се като насрани.

Така им го връща тъпкано за безобразното им поведение. Само така Христо

Чувам, как Гешев ти ръкопляска,

Нареждания от американците и няколко НПОта..все пак те плащаха музиката на ДееБъ

Ристьо послуша Бойко, който днес каза, че ако отиде на срещата ще се унижи, вчера Ристьо благодари за поканата, днес не отиде

Решиха го след диван монолога на Чалгаря

Вие с Чайковски ли бяхте в едно Правителство?

Доживях “Демократична България” на Иван Костов открито да влезне в коалиция с БСП наследник на бившата комунистическа партия. Загиналите българи за свобода и демокрация, лежалите в концлагери патриоти и родолюбци ще се обърнат в гроба.

Фейк нюз от трол

Барабанистът на Слави - Венелин Венков публикува пост в социалните мрежи, от който става ясно, че служебният министър на икономиката Кирил Петков е част от ръководството на партията на Христо Иванов - „Да, България“. От фейсбук на барабаниста Венелин Венков Независим министър ли???? Да бе, да……България. Ще умра от смях

Това значи, че ДБ имат качествени хора. В буламача ИТН какво има? Шнорхел, масони, финансисти на мафията, министри на Маджо, да не продължавам. Цялото шоу на Слави хейти, защото телевизията им фалира. Никой няма да им ходи на концертите вече. Тотално се компрометираха. Сега ще свирят по сватби и погребения.

Ама този Венко е добър барабанист, но е и малко тъпигьоз. Иначе нормално, свършиха парите, остават безработни.

Гласуваш за ДБ и получаваш БСП, Корнелия, Вигенин, Гечев и Яворчо тъпото!

Гласуваш за ИТН получаваш ДПС

Този у гнусен Гербер

ДБ вече колиничеха на Радев сега ще разсъждават дали да коленичат и на Трифонов.

Ти малоумен ли си или разбрицан трол?

Печи ги на бавен огън тези маймуни. До последно, да лъсне, че смешното им правителство е с подкрепата на Корнела и Доганя. Ди ги хитреци и съспенсъри. Ама най вече чалгари и шнорхели.

Няма ли свесни хора в тази държава ??? Изключително повъхностни хора ни управляват!! Със Всеки изминал ден положението в страната става все по гнусно и долно!! Никаква компетентност и достойнство Трудни години ни чакат!!

Служебните, ДБ и Изправи се

От ИТН ни показаха мултимедийна презентация ... Сценаристите това си могат, това правят.

"Шансове има", така пък отговори Николай Хаджигенов". Сигурно има. Защото при едни нови избори, шансовете за трикратно преименувалите се от ЕБНИ - няма ! Тези 5 %, които получиха, могат лесно да се стопят от 2.5 до 3.3 % най-много. И те си го знаят много добре. Ще гласуват "за"! Твърдо. После пак ще излязат от политиката и дано чак тогава да им потърсят отговорност за противозаконните действия през лятото на 2020 година.

Всъщност повечето отказали се от ИТН (4-5 пункта) или няма да гласуват или ще се насочат към Мая. Лично виждане за нещата.

Обръщаме внимание на всички партии и парламентарни групи 1. Слави не е казал досега, че предложил това правителство. Да не съане като случая с П. Илиев, прикохто заяви, че никога не го е предлагал. 2. Съгласно решение на КС промени в проекто кабинета могат да се правят до последния момент, до самото гласуване и ще са конституционно легитимни. Да не се окажете изненадани в последния момент. Време е за нови избори.

От ИТН ни показаха мултимедийна презентация, с по два реда за всеки кандидат, изгледахме я и си тръгнахме. Ще обсъждаме и хората, някои от кандидатите са абсолютно непознати, най-малкото ще отнеме време да проучим кои са и какво са правили...........................................