Дариткова: Отстраняването на Цветанов е с превантивен характер

Председателят на НС Цвета Караянчева заяви, че драмите, които се очаквали да се случат на Конгреса, не се получили, т.е. партията била над всичко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадъра и се питам , чиста ли е съвеста на Вежди. Защото в постановката с премахването на Цветанов изплува и негото име. Та как принципния Бойко отстранява Цветанов ,но не закача Рашидов.

уф, и тая ли се взема на сериозно. долнокачествена порнография.

цветанов е отстранен от "другарския съд"морално е смъмрен пред колектива,обещал е да се поправи и всичко пито платено.Така беше и преди 30г.За България тези 30г.са загубена време,даже още по лошо тези 30г.ни върнаха с 1век назад.Тук електронно правителство не може да има,индивидуална здравна карто също,машинно гласъване въобще,тол система в бъдеще време за т.н.управляващи трябва им повече такова време ,за да се накрадът.

Гласувалите срещу предложенията на ръководството, този път Няма да Бъдат Разследвани.. Обеща Дориткова..!? .. Този път може да им простят Инакомислието, но следващият... .. Една Партия, Един Разум,.. .. ГЕРБ са като Юмрук удрящ Здраво по Всяка Опозиция.. Външна и Вътрешна!!! .. И за какво се борихме 30 години!? За 10 години с Герб, беше Заличено Всичко постигнато в Предишните 20. И България бе ОГРАБЕНА И оГРОБена.!

Комисията по етика ще действа ли със задна дата, или само на предна скорост? Ще й е достатъчно ли оставка или ще ика все пак известно разкайване? Риторични въпроси...

Керванът си върви кучетата си лаят, бкп червените ви казват, ще изчакайте времето е наше, и кво правят сините от герб-купуват земя??! Строят им на бе, цезценица, казват го самите строители връъки, но излишни в случая са коментарите. От бкп са.. В герб. Многобройни неща виждаме, не за об. Човек, а за лична изгода от пчеличките, които от партия на партия. Контрол нема. Отгладувайте, за да харни Хойойо

влизам му напълно в положението на Цецо, когато в къщи си имаш служител на ДАНС, т.е. жена му и тя иска асансъор, човекът не може да каже - няма, защото тя веднага ще му изпрати една сюрия проверяващи да го гърчат

И тая рече да се направи на умна ама пак неможа да надмине простотията си.... Какви драми могат да се случат на някаква сбирна на която ментора ви откри и закри със собствените си глупости на които по команда да не изпаднете зад борда се хилехте и ръкопляскахте.... Какво му е ''превантивното'' отстраняване на цвъки като ви се изсмя и каза че си прави нпо както винаги с краварски пари и че ще броите пилците на есен ''превантивно...

Ужас !

Поредната тъпачка в ръководството на ПП ГерБ! За борбата за званието най-тъп гербер наистина е оспорвана.

А звание за най мазен гербер

В ГЕРБ при гласуване въздържали се и против няма, всички са "за" ДА ви напомня нещо

Е като майка си - БКП оригинал

Оставка подава само който се е провинил и да го хванали.

Е права,даже и да съгреши.. На Борисов добре са му го набили в тиквата когато е бил член на БКП и сега ръси цитати от онова пак славно за него време.А тази Дариткова ,пак ръси глупостите си.А драма има-едо говорите по Конгресите ,а след тях се присмивате на хората,че пак сте ги излъгали.Познат сценарий.

"Много е важно ГЕРБ да има здрави морални устои, защото това гарантира дълъг живот на партията.", рекла Дариткова;)) И сега Новата Комисия по ГЕРБетика строго ще следи за "Морал -Стандарт-а" на "елитните" гербери... Това ми е първо дежа вю - едно време, не толкова отдавна, Партията-майка на ГЕРБ - БКП, имаше политкомисари, които следяха за морала и идейната чистота на видните партийни другари и членовете;) И второ, Дариткова, Вожда ви обвърза морал и справедливост в едно изречение! Но да те питам: как точно я разбирате справедливостта, когато моралните ви другари се "свалят" от високите постове, ЗАПАЗВАЙКИ обаче съмнително придобитите си материални блага, докато са били на тези постове?;)

След дъжд качулка му казват хората. Това беше върха на айсберга, който се появи в публичното пространство. Същите подходи като при комунистите - всички са равни, но някои са по-равни. Отстраняването му е част от опита за спасяването на партията, защото и СДС толкова се оляха навремето, че никой не иска да ги чуе вече. Дори това за субсидиите го приеха точно сега, когато осъзнаха, че хората гледат да гласуват за всеки друг, но не и за тях. Не че другите са по-различни, но просто хората вече не ги траят. Досега се сравняват с комунистоте какво са направили, но забравят че хората не искат по-демократични комунисти. Най-бодряшки са изпълненията с някой млад наивник, надъхан докато не разбере за какво става дума, или пък знае но се прави на две и половина.

На Цветанов жената какво работи в ДАНС?

Ще повярвам на г-н Борисов ,когато видя отстраняването и на Пламен Георгиев.!!!

Дали тази госпожа може да ни разясни как се получава огромната разлика между официалните доходи и стойноста на придобитото имущество. Знае го но не ни го казва.

"Партията над всичко" - да ви звучи познато, за една друга Партия, че то тогава други нямаше :)

Как се става милионер като партиен функционер и държавен служител за 10 години. Е това да обясни Борисов на обществото.

Най-хубавото на конгреса беше, че не каза нищо. Той ( Слънцето МУ ) си живее в един паралелен свят в който България липсва, защото там има много проблеми - корупция, смътност, демографска криза, ниски заплати и пенсии, ниска безработица благодарение на висока емиграция. Но това с Етичната комисия е добро - ще се увеличат доносите на макс, но с превантивна цел след като народа разкрие корумпираните.

Тато,Тато ела да си видиш наследника...борче беше ,пълководец стана и сумати народ излъга.

Превенция на какво - морал, крадене, лъжи, злоупотреба , шуробаджанаковщина, некомпетентност и т.н. ? Благодарете на БСП, докато БСП съществува, ще съществува и ГЕРБ!

Тази "партия" ще съществува докато има Борисов, след това няма да има никакъв шанс!

Има още да цалува - докато станат 45 г.

Брей, много комунист тука, много нещо.

Сбъркал си! Не много комунист, а много хора дето са сърбали попарата на социализЪма и го виждат сега как се възвръща в някаква уродливо-"демократична" форма!

Истината вече е наричана,фалшива новина до там я докарахме!

Единствената разлика, е че няма да го пказват по телевизора всяка вечер. Сигурно пак ще го возят със служебната кола.

с преминаването му на друга отговорна работа.

БСП-то излязоха по-голяма демокрация - там поне спорят с ръководството и стават скандали и сеир и зрелища (без леб) Кога и кой в ГЕРБ се е осмелил да говори срещу Бойко или да оспори негово решение? Или изобщо някой да е подкрепил мнение, различно от неговото?

"Партията е над всичко!" И над България , естествено...

Идиотка

Много семпла е тази герберка. Че групировката им е явно БКП всички видяха. Въвеждат и етична комисия, т.е вътрешна сигурност. Ще правят и открити партийни събрания. Тези зоказвата " Нищо не е научено, нищо не е забравено" Другарите от ГЕРП са едни смехурковски. Боже, боже и плащат членски внос?!

Това не е вярно.А нали знаете ,че истината е най добрата политика

прие че "партията била на Борисов". Едно е да си основател на партията,друго е партията да е притежание. Вчерашното поведение на делегатите на Конгреса показа точно това. Делегатите се държаха като наемни работници пред собственика на ЕООД.

на бб ,но той е вожда ,който обира негативи и позитиви ...по-скоро критики .същото е и за бсп и нинова.

по демократичност от Герб. Това се видя от всички и винаги ще е такава.

Брей, ти да видиш... Значи цеко асансьорът е отстранен не заради скромното му апартаментче с площ от 1 декар, барабар с асансьор до хола Му, а е отстранен превантивно.... Дай Боже всекиму да бъде отстранен с подобни мотиви в заобикалящата ни действителност....

Значи след всичките вмирисани кирливи ризи, излезли на показ, мярката била "превантивна"... То бива тепегьозлук,ама чак толкова ... или не,може, нали имаме ГЕРБ!

БСП е по-демократична от Синьото БКП - ГЕРБ ! Тази Другарка ми изглежда много Уморена и черна !

Ама то не е синьо , а отива към то кафяво ... и вътрешно гестапо вече имат , г.е. Фюрера вече не вярва на никого!

При БСП можеш да чуеш различни мнения и становища изказани открито. При ГЕРБ се изказват само в кухнята пред жена си. Иначе се мълчи и каквото рече Борисов това става. Никакви възражения. Да сте чули някой от ГЕРБ да изрази несъгласие с Борисов по някакъв проблем? Кога, че нещо не си спомням? Да не е полудял, нали автоматично ще загуби всички благинки. Това е партия на интереса. Тук принципите не са важни. Важното е, гушката да е пълна!

Комисия по етика - копираме Тодор Живков. Не искаме оставки, искаме затвор за криминални престъпления.

Твоя мъж как лега с тебе в кревата с това злобно и Драколово лице ?

Как е ягуара , върви ли др.Дариткова ?

Ягуар викаш? А неплатените 53 000 лева наеми за чайната на Пампорово кога ще върне? Ягуар викаш? Няма лошо!

Герп все повече ми заприличва на БКП! И скоро ще викаме Ке Пе Ес Ес - Бе Ка Пе - вечна дружба .... пърдон - Единая раССия - Герп - вечна дружба! Чакаме всички член №1!

И вашето време ще дойде.

То не си е отивало , даже и Маркуча ше ви прокара и пепелянка без отрова - ше купи!