Костов: ДАНС е променена

Структурата на ДАНС е променена съществено, като са предвидени мерки срещу превишаване на правомощията на служителите за неспазването на законите на страната.

Обратно в новината

Коментари - Костов: ДАНС е променена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голям смях пада,когато червенеещите другари си дърпат косите и бълват змии и гущери от нещастната си злоба с/у ВЕЛЕКИЯ КОСТОВ. Ха,ха-и само кат чуят КОСТОВ те падат и мрът,от злоба и завист,безброй.Ха така-напред другари смело за вашето велико дело!Ха,ха,ха.

голям смях пада,когато червенеещите другари си дърпат косите и бълват змии и гущери от нещастната си злоба с/у ВЕЛЕКИЯ КОСТОВ. Ха,ха-и само кат чуят КОСТОВ те падат и мрът,от злоба и завист,безброй.Ха така-напред другари смело за вашето велико дело!Ха,ха,ха.

Иване, не разбра ли, че никой не ти вярва.

не с приказки,а с резултати ще ни убедите.

Костоф, каква мощна национална сигурност ще правиш, като Дянков извади Финансовото разузнаване и го сложи под своя мишници в МФ? Къде има по света национална сигурност без Финансово разузнаване? Това е направо обезглавяване на националното разузнаване без Финансово разузнаване в него. И защо? може би да не ти се открият черните ризи на твоето управление?Ами закона за контрола на интернета от страна на МВР? И той ли влиза в промените в Закона за прилагана на специалните разузнавателни средства, който ти одобри с две ръце? СРАМ СИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ КОСТОВ И ТВОЕТО ДСБ!

Преминал е курсове и е работил съвместно с партньорските служби, където е оценяван високо, означава на български език, че е завербуван, и че е преминал на пряко ръководство от чужди служби.

Преминал е курсове и е работил съвместно с партньорските служби, където е оценяван високо - ТОВА КАК СЕ ПРЕВЕЖДА ДА БЪЛГАРСКИ В ПРАВ ТЕКСТ?

Започвам да вярвам, че наистина гласуваш ли за Бойко Борисов довеждаш на власт Костофф. Приоритетите на пожарникаря един по един се провалят по най-лошия начин. Страхувам се, че в недалечно бъдеще Бойко няма да плаши политическите си противници с нови избори. Трагедията обаче е в това, че няма политическа сила, която да го смени. Но на олигархията не й пука. Тя разполага с неизчерпаеми резерви. Всичко е нейно. А ние тук можем да си лафиме и да се препираме колкото си искаме. Това е демокрацията.

Бе, ти пак ли се появи по форумите, мискинин с мискинин? Я марш в къщи, че кат зема тупалката и точилката и те почна....... Или стоиш с аверите си по кръчмите, или пишеш глупости, само мърсиш тоалетната......Айде друм оттука, че кат ти дода-а-а?!.....Веке ме е срам от тебе в квартала - другите мъже хем мъже на място, хем помагат, хем умни и учени, а ти - прост си беше, прост си остана......!

Неможе ДАНС да е променена а този да е на свобода .Или може но не е промяната която аз очаквам ./

ХА ха - естествено че е променена, информацията срещу костов, жена му и злоупотребите им е унищожена, а събп(раната информация срещу борисов ще бъде използувана срещу него в удобен момент . Това е една от най-сериозните грешки на борисов, заради което загуби много избиратели - защо трябваше да се съюзява с най-корумпираният политик в историята на България и защо точно него го сложи да контролира ДАНС ? Жалко е - крадец да контролира борбата с корупцията ха ха - затова няма резултати и няма и да има ! Грешка борисов, голяма грешка, започваш да падаш но не си го разбрал още ... жалко ...

След като костоф завзе ДАНС, унищожи си своето досие, написа нови досиета на своите полиитчески противници, сложи свои хора навсякъде- вече е доволен да каже с правопроменихме ДАНС! Промени го Костоф за свое добро ,но не и за народа.Промени го в по посока на още по-голяма корупция и нова разруха! ideyazabulgaria.org

ТОЗИ ТРЯБВА ДА ГО Е САМ ДА СЕ ПОКАЗВА , И ПАК МУ ДАДДОХА ДУМАТА ..АБЕ НЕ СМЕ СИ ДЪРЖАВА

Ама разбира се. А кога да очакваме Костов да влезне в затвора?

Кой ти вярва Костов?

рече крадливото цигане от Драгалевци