Новият шеф на ДАНС уволнява съветници на Сертов

Новият председател на ДАНС Цветлин Йовчев ще освободи съветниците в кабинета на предшественика си Петко Сертов.

Обратно в новината

Коментари - Новият шеф на ДАНС уволнява съветници на Сертов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНС-изпълнителен орган на мафията.

ДАНС-най обикновена мафияКГБ,ФСБ и т.н.

Най- големите мутри в ДАНС и най-голямата нова политическа полиция е на сините боклуци, влезли в ГЕРБ и изживяващи се в новите управници на Блъгария. вижте окй сега контролира ДАНС- мангала им- докарал тази корупция в България съсипал икономиката й?!

АБЕ ХОРА, ВСЕ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ТВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ ВЕРНО - КВИ СА ТИЯ МУТРИ ДЕТО СЪВЕТВАТ BG-ЦРУ-ТО БЕ ? И КВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ПРИ ТВА ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО СИ Е ПЪЛЕН ТАШАК ?

Само така.Съветника.Тракт беше най-големия позор на държавата.

Въпрос на въобръжение, драги? В каквато посока ти върви въобръжението- лява, дясна задна, предна и при всички случаи резултата е един-СИНЯ КАУЗА ПЕРДУТА. И аз не съм син, а безцветен. Синият политически цвят в България отдавна се превърна в тъмносин парцал...

Не може всичко да е толкова черно колкото го описвате и толкова невинно колкото им се иска на някой. Истината е някъде по средата. Но за да се научи трябва да се мине по въже над пропаст и да запази самообладание. А ние май свикнахме всичко наготово да ни дават. Е така истината никога няма да я разберем....иначе сами демонизираме себе си....дори и кадърни да дойдат да ни управляват. Колкото до това кой ще разтури ЕС........ами ако има хомогенно желание да е единен няма кой да го разтури. Иначе десните на запад са си отдавна силни още много преди планът Ран дъ.....не знам си кво си Преписвате на собствените си съмнения гениални идеи на някой друг за разртурването на икономическите системи.......но забравяте, че както ние не познавахме добре тях заради желязната завеса, така и те не ни познаваха.........ко е можел да предположи, че стелт самолет ще бъде свален от една балканска държава?????? НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМОТО ДЕЙСТВИТЕЛНО.......Т НИ Е НА БЪЛГАРИТЕ КУСУРА......НЕ СЕ МЪЧИМ ДА ВИДИМ И РАЗБЕРЕМ КАКВА Е ОБЕКТИВНАТА ДЕЙСТВИТЕЛЕНОСТ А ПРЕЦЕНЯВАМЕ ЕЙ ТАКА НА ОКО КОЕ Е ВЯРНО И КОЕ НЕ Е......И КАКТО ВИЖДАМЕ ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, ЧЕ ДОСТА ГРЕШИМ

Хей синият, как им бръкна дядото Йоцов, в задника, отпред или направи лоботомия? Наистина май ти си Causa perduta!!!

Дядо Йоцо, бръкнахте в здравето на сините лузъри като казахте истината за Костов управление! Бъркайте и мачкайте! Те са изпята песен, скоро ще отидат в отвъдното!

Още веднъж призоваваме анонимния Методи да свали анонимните си грашки и на международен съд да докаже клеветите си към членове от ръководството на Идея за България. Всички сме чужди граждани и затова пердлагаме международен съд . А и също модератора на този форум, когото подозираме ( имаме докозателство), че участва в днешните манипуалции!

Някой си Методи! Не ни впечатлявате с тази пренесена от club.dir.bg клевета. От известно време едно и също лице върти същата клевета като развалена латерна във форуми и забележете - форуми без модератори- запустели форуми? Последно сте пуснали клетвата във запустял форум на club.dir.bg - царството на сините комунисти, сега станали слънчогледови гербери от някакъв неизвестенМетоди Това са гнусни клевети, които ВИЕ- сините комунисти АНОНИМНО разпространявате без един факт за потвърждение и на които е даден достоен отговор от тези хора.ВИЕ не знаете да правите други клевети освен да лепвате етикета ченгета По отношение на Дора и Стела вие можете да прочетете в техните общоизвестни биографии сайта на Идея за България idеyazabulgaria , а що се отнася до неизвестния Методи, то е редно той да докаже клеветите си като свали анонимната си дрешка и се покаже с истинското си име, да видим колко ще си докаже клеветите. Хайде Методи ,чакаме?! Много си тредвомислеш, няма що ?! Значи да оставим новобогаташите да продължат да вършеят по стария начин ( да крадат)а ние да живеем с тях и да ги гледаме с любов.Ами те владеят цели отрасли, цели сфери на влияние и са станали там МОНОПОЛИСТИ, отрасъла не може да се развива свободно, защото те диктуват как да живеем, те разпореждат с живота ти и ти казват как да гласуваш, как да дишаш, как да пърдиш- ти си ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ, нямаш ли икономическа свобода , не си свободен човек. Такова нещо в демократичните страни в Европа няма, олигархия не се позволява, на подобни олигарси се удря гилотината и ги изчистват по най -бързия начин, не дават да се множат!!!!

Както обикновено Дядо Йоцо пак е нахлузил червените очила. Ох, забравих, абе това е червеният фес, който му е паднал на очите. Оня фес, дето Доган им подари в знак на вечна дружба. Оня турския фес, червения, с пискюла. И както виждам не му издържат нервите и започва да ръси обидни квалификации. Квалификации, които повече подхождат на материала, който Дядо Йоцо представлява. И чудно, ако се замислиш излиза че е вярна народната мъдрост: с какъвто се събереш такъв ставаш. Но нека да не бъдем дребнави. Дядо Йоцо много си обича Русия. И толкова я обича че започва да приема желаното за действително. А истината е простичка. Русия е един суровинен придатък на Европа. Ако не са газът и нефтът и някой и друг стратегуически материал Европа няма нужда от Русия. Поне не във вида в който е севременна Русия - изостанала тоталитарна държава с икономика на нивото на края на 19-ти век. Полуфеодални взаимоотношения народ-управници с подчертано милитаристична насоченост. Русия е велика сила, но само като ядрена държава. Нещо като Индия или Пакистан. И в никакъв случай като Германия, Япония, САЩ или Великобритания. И няма никаква надежда да стане като тях. Не може в продължение на близо 100 години да си избивал систелатично своя интелектуален елит и да искаш високи технологии. Не може всеки инакомислещ да си го вкарвал в лагер и да искаш обективно мнение. Не може научният потенциял на тези, които все пак са имали късмета да отърват кожата да се управлява от полуграмотни партийни функционери и да искаш да си на нивото на Германия. Русия винаги ще си остане на ниво Москвич, Волга и Лада и никога няма да достигне нивата на Мерцедес и БМВ. За Порше и Астън Мартин не споменавам - там е безнадеждно даже и да се мечтае. Русия ще произвежда никому ненужни ядрени подводници, но хората ще си мечтаят за един що-годе свесен компютър, за нормално жилище и за възможността да пътуват. Проблемът на Русия е че те са се свързали с такива убитаци като самите тях - Северна Корея, Виетнам, Иран, Венецуела, Куба и Зимбабве. А, забравих и Сомалия и Палестинската автономия. И вече на принципа с какъвто се събереш, такъв ставаш, те затъват безнадеждно в технологичното блато. И няма никаква надежда, ако не им дойде акъла в главата да се обърнат къ по-цивилизовани другарчета - Швейцария, Дания, Швеция, или Финландия. За да станат хора най-накрая.

В мястото от къдете е докарана клеветата е дадено инфо, че лицето методи всъщност е един от собствениците на този сайт Желев ....тймносин костовист

Чистка до дупка!И съкратете чиновниците-лежаци с 50%!

тук един малоумен стар Костовист и нов ГЕРБерист е осрал целия форум-мирише на ПОР уффф

Изобщо е ненормално няккви идеолози да пишат под едно име, пък били и от идея за б. Както по-горе се писа това е поредното разклонение на БКП/БСП/ДПСДС с хора пратени много преди промените (преврата от 10 ноември) в чужбина да слухтят и да са в глуха защита, докато не бъдат активирани от партията майка. Иде това време: СерГЕЯ, Масларката, Мутафчиев, Гагаузов, Петков, Овчаров се клатят силно и сега червената олигархия активира ИДЕЯ за БЪЛГАРИЯ това е същата мътилка кървавочервена. В какво се изразява: 1) всички са маскари!!! 2) Костов е много виновен!!! 3) Бойко е или с царя, или с Костов!!! 4) Само хора от идея за Б. знаят какво да правят!!! Дрън-дрън-дрън. Нека Йоцо, този легендарен кьорав дедо отговори: 1) розово или друго на цвят е бентлито на масларова 2) защо до средата на годината е изразходван почти целия бюджет на повереното ѝ министерство? Дру по-тежки въпроси няма да му задавам на кьоравия коминтерновец, но нека отговори тука, че все го тегли към ДС/ДАНС, а не види грабежите на червените и депесарите!

А само преди минути четох новината Борисов: Няма да има повече промени в ДАНС.... Тури му пепел. Главата не знае какво правят краката,..

Няколкото ченгета, които представляват движението Идея за България http://www.ideyazabu са изпратени в чужбина със задачата да доносничат за недоволните български емигранти и да канализират недоволството им в безопасни за управляващата в България БКП-ДС мафия мероприятия. Достатъчно е да отворите сигналния брой на медията им /в тяхния сайт/ и ще се убедите сами що за хора са: 1/Дора Апостолова изпратена по линията на ДС да следва във Финландия още преди 10.11.1989г. !!! 2/Стела Давидова изпратена по линията на ДС да издава вестник Българи и то в Чехия !!! 3/Господин Кузманов известен от медиите в България като счетоводител на Мултигруп и с източените 70 милиона долара от Кредитна банка !!! Ако някой още се съмнява да посети: http://www. tionid1&id00001 h

Дедо Йоцо очевидно афктиран от мненията на другите пишещи за него истеряса и падна на нивото на тираджия или работник на строеж - обиди, сравнения и ругатни. Дедо Йоцо знаеме те каква ти е културата, независимо на колко компетентен се правиш!

ТЪП СИ КАТО ГЪСКА, КАКВИ ПРОТИВОПОСТАВЯЩИ СИЛИ БЕ ,МАЗНИК, СА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ? РУСИЯ Е ГЕОПОЛИИТЧЕСКИ ФАКТОР В ЕВРОПА И ВСИЧКИ С НЕЯ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ!!! А ДО СЕГА Е ПОСТАВЯН ВЪПРОСА ОТ НАШИТЕ НЕДОРАСЛИ ДЕМО-ОСРА-ТИ КОЙ ПЪТ ДА ИЗБЕРЕ БЪЛГАРИЯ- ТОЗИ НА САЩ ИЛИ ТОЗИ НА ЕВРОПА? от дедо ти Йоцо гледа

Трябва да се сменят. Не може да оставиш някакъв съветник, който досега е изпълнявал партийни поръчения на БСП, както другаря Сертов. На БСП, че и не само. Всички знаем че бСП е маша на Русия в България. Е, дали ДАНС е работило в полза на Русия още не знаем. Или и на Русия и на Турция. Та Дядо Йоцо никакъв го нямаше да защитава националните интереси, когато ДАНС е работил за Москва, и се хвърля като лъв да брани някакви национални интереси на България, когато няма да се защитават националните интереси на Русия. Ето в това им е проблема на патриотите от БСП. Те са много големи патриоти, но само до момента, докато не се постави въпроса за избор между България и Русия. Кой, аджеба да бъде на първо място - българският или руският национален интерес. И започвеат да го усукват по килифарски, че видите ли, то нямало нищо общо и т.н. А въпросът е - ако трябва да се избира между България и Русия като две противостоящи сили, какво избираме. Моят отговор е един - България на първо място, ако ще и Русия газ да пикае. А аз всъщност съм русофил. А русофилите от БСП хич не ги е еня за България - те си обичат Русия и предпочитат Русия пред България. Ами като е така - ходете си в Русия бе, другари. Или в Северна Корея, Куба, Виетнам или Зимбабве. Да се наслаждавате на социализъм, комунизъм и всичко това заедно. Но тук, в България ще уважавате ЕС като собствената си държава (защото сме част от ЕС) и САЩ като съюзник (защото и те и ние сме членове на НАТО). Ако ви харесва другарю Дядо Йоцо - ОК. Ако не - у лево. В Северна Корея и Занзибар. Където всъщност ви е мястото.

Ех, много съм тъп! И защо им е да сме им точно ние сателит и маша , това някакси ми убягва от разсъжденията ти! А-а, загрях! Щото те са лошите, а пък ние - добрите! Мерси! Ще си го запиша. Добре, че ме светна! ...Кретен!

ЦИТАТ НА ДЕДО ВИ ЙОЦО: ...защото сме емигранти живели десетки години в страни с развита демокрация и сме носители както на различно съзнание, така и на най- новото и прогресивното в света... ГРУПА БИВШИ СЪТРУДНИЦИ НА ДС - ХОРА КОИТО ПРЕДИ 10.11.1989 СА СЛУХТЕЛИ, ТОПЕЛИ И ДОНОСНИЧАЛИ, ЗАМИНАЛИ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ ЗА ЧУЖБИНА И ОСТАНАЛИ ТАМ ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА НОСИТЕЛИ НА НОВО СЪЗНАНИЕ. ТЕ СА ЧЕНГЕТАТА ОСТАНАЛИ ИЗВЪН БОРДА, КОИТО ПАК ТЪРСЯТ НАЧИН ДА СЕ ПРИСЛАМЧАТ КЪМ РОДНАТА ПОЛИТИКА С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ. ТЕ СА ИЗПЛУВАЛИ ОТ ЧЕРВЕНАТА БОЗА КОИТО УЖ КРИТИКУВАТ КОРУПЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА КОСТОВ И ББ, НО НЯМА ДА КАЖАТ НИЩО ЛОШО ЗА ДОГАН. ПЛЮЯТ СРЕЩУ БГ-ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА, НО КОНКРЕТИЗИРАТ САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ НЕЯ. ТАЗИ КЛИКА СЕДИ ТУК ПО ЦЯЛ ДЕН И РАЗМЪТВА ПОСТИНГА И ВСЕ ДЪРПА В ЕДНА ПОСОКА - ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, САМО НИЕ, ЛЕВИТЕ СОЦИАЛИСТИ ОТ ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИ ОПРАВИМ. АБЕ ОХЛЮВИ, АКО ИСКАТЕ ДА ВЗИМАТЕ ВЛАСТТА ИЛИ ДА НАЛАГАТЕ ВИСШИ ЦЕННОСТИ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ЩЕ УБЕДИТЕ НЯКОЙ В НЕШО С ПОСТИНГИ КАТО ВАШИТЕ ТУК? ЗНАЕМ, ЧЕ СТЕ НЕУСПЕЛИ, НЯМАТЕ КАРИЕРА И НЯМАТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН, КОЕТО ДОНЯКЪДЕ ВИ ОПРАВДАВА, НО ПО-ДОБРЕ ХОДЕТЕ ДА ПРОДАВАТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ НА ПАЗАРА, ТАКА ЩЕ СТЕ ПО-ЕФЕКТИВНИ И ПОЛЕЗНИ :)

ami toy taka ste postapi,nisto novo,smenja se edin kabinet i snego savetnizite.taka e v sveta!ne sa vechni,umoreni sme ot tjah...vechnite v pensija!

подкрепям, че новото правителство трябва да дава сигналите за злоупотреби първо на прокуратурата и след това да ги огласяват в медиите

аааааааааааааабе тъп български народе. За какво избрахте милиционери и пожарникари хза управляващи. Целият свят ни се диви че избрахме МУТРА за министър-председател на БКП и съдружник на Пашата от СИК. Само военно положение ще ни оправи или Путин а може и Сталин.Сега разбрахтели защо ни липсва проф.Вучков и Георги Инфлантиев.

Как е възможно мутрата алексей петров да е в ДАНС ? Кой го назначи там и защо досега не е изхвърлен ? Защо на негово място не назначат маджо, пашата или някой от маргините ? На всичски е ясно, че ДАНС се използува за политически цели - някой да е чувал да има разследван от ДАНС политик за копуция ? На всички е ясно, че боклуци като костов, цонев, бакърджиев, йорданов, софиянски и т.н. са за затвор, но срещу тях няма нито едно разследване от великата ДАНС ? Защо бе марионетки ?

Само едно нещо не ми стана ясно от целия ви просторен обмундиран със стотици факти чаршаф: Каква ще им е файдата на Рейган, Сорос и ЦРУ като съсипят великата ни развивала се по суперстандарти до намесата им наша държавица!? Защо им е притрябвало да създадат в процъфтяващата ни родина ...огромна корупция и разграбване на безценица държавната собственост, роди олигархия във всички партии, управлявали през прехода с незаконни средства и незаконно придобита собственост? Файдицата каква им е на тези ЗЛОСТОРНИЦИ? А-а, сетих се! Да наложат партия Идея за България, която да оправи нещата по своя у-у-у-уникален модел! Ясно!

Съдържанието на постинга от 11:45ч. не е пуснат от нас тук, макар да е наш , нито ние имаме нещо общо с НОВА ЗОРА. Пуснат е от ментето дедо Йоцо гледа, с цел да ни дискредитира е прибавило и за автор нова зора, щото няма собствена мисъл. Елементарно Уотсън! Заповядайте в страниците на Идея за България да го прочетете. Ще намерите сайта ни в Гугъла с ключовата думаИдея за България-алтернати на статуквото.

Ти, 11:40ч, който се самоназоваваш Ого,не вярвам да си истинския Ого, ти си само менте на Ого. В този форум стана невъзможно да се пише, тъй като платените драскачи на сините гербери манипулират форумите, като си присвояват чужди никове, тъй като нямат собствен мозък да си родят свои никове и коментари. Ако знаеш историята на ДС след 19900 г, ще знаеш, че след като разузнаваческите и икономическия отдели на старата преди 1990 г ДС бяха унищожени още 1990 г от обединените по интереси нови политически бандити( БСП + СДС) с цел да се започне разграбването с прилагане на плана Ран Ът, от ДС бяха оставили само стария политически отдел на политическата милиция 6-то за вътрешно шпионаж( на доносниците), те бяха вкарани в МВР и ДАНС и започната да служат на политическите поръчки на основната партиа БСП и нейните отрочета- СДС ,НДСВ, ДПС и сега ГЕРБ- родили най-уродливото явление на прехода- олигархия политическа мафия. С него България сега се различава от всички останали източноевропейски народи от ЕС и бивши соц. страни. Всяка една партия има своя олигархия и работи за нея и си е внедрила свои хора в МВР, ДАНС и Съда, които аз наричам новата политическа полиция на ДС!

Корените на Костовизма не са в Маккартизма, а Костов е най-прилежния приложител на Рейгъновия неолиберален икономически модел в България ( с родител Милтън Фридман-Milton Friedman) и го е правил под диригентската палка на Джорд Сорос, който е инструмента на Рейгън в налагане на неговата политика в младите източни демокрации, а брейн тръста е ЦРУ. Всички организации на СДС са основани и финансирани от Джорж Сорос: Отворено общество, Центърът за либерални стратегии, Центърът за демокрация, ИПИ( Институт за пазарна икономика), който е архитектът на приватизацията при правителството на Иван Костов. Джордж Сорос внесе Рейгъновия икономически модел в страните на източна Европа, като подкупи част от бившите елити на Комунистическите партии. У нас те са Лукановците, които сега са ядрото и ръководството на БСП и които си създадоха опозиция от прилежен кръг около тях СДС. В Русия те бяха Горбачовци и Елцинци. Целта бе, да сe приватизира до дупка държавната собственост като се махне държавата от всякъде, икономиката да се развива стихийно, без регулативната намеса на държавата и липсата на държавна социална система. Рейгънов модел бе внесен ( по съвет на американците) без наличието на антикoрипционни законодателства, касаещи държавните служители изготвящи приватизационните схеми, с които да се отделят корпоративните интереси от властта и политиката.. Точн това донесе огромна корупция и разграбване на безценица държавната собственост, роди олигархия във всички партии, управлявали през прехода с незаконни средства и незаконно придобита собственост. Изто социалистическа система имаше много общи черти в собствеността и социалната си система с тази на старите членки на ЕС от Западна Европа, които от края на ВС/Втората Световна/ Война също се управлява от леви сили. Западна Европа строеше от Войната до края на 80-те години държавен планов капитализъм с регулирана икономика-друг вид социален капитализъм, разликата бе, че в източна Европа икономиката нямаше пазарни функции, в Западна Европа имаше. Също разликата бе в ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА. Западняц под натиска на десните сили също извършиха либерализация на икономиката си от края на 80-те години, но въобще не приложиха рейгъновия модел, използваха други приватизационни методи, без да развалят социалната си сфера в изградената от тях след Войната уникалнаЕвропейска социална държава. И до сега са оставили 40 % държавно регулирана икономика в стратегически отрасли, но го извършиха при прилагането ПЪРВО на специално антикорупционно законодателство, в основата на което стои т.н. закон за конфликт на интереси, касаещ държавните служители и който те имат от началото на създаване на ЕС в 1952 г . Това не се знае от Българския народ, защото стоеше зад желязната завеса на Студената война, а Сороските организации създадоха информационна завеса с цел да не се познава Западна Европа от българското общество и което роди рецидивите на Втора Студена война след 1989 г. и ново разделяне на Европа. Да приложиш по този начин един крайно различен икономически модел е просто убийствено за икономиката, тя се срина изцяло. Но това бе целта на Сорос и САЩ- да унищожат икономиките на страните . А нямаш ли икономика, нямаш и държава, ставаш лесна играчка и пълен сателит в техни ръце, с единствената цел да подрива ЕС чрез сателитите си. Рейгъновският икономически модел бе успешно приложен у нас чрез Плана Ран Ът, който се изготви от Търговската камара на САЩ по искане на Андрей Луканов и се изпълняваше от всички правителства в прехода до ден днешен неотменно. За Плана Ран Ът ще прочетете в нашите интернетни страници, ето ТУК. Не случайно САЩ стана първия поддръжник на влизането на страни като Румъния и България в ЕС с политическо решение, а не за икономически заслуги - те са верни лакеи на САЩ. Сега САЩ съдейства за членството на друг негов лакей- Турция, която икономически и цивилизационно ще подрива ЕС. Разчита се на десните сили, които управляват ЕС в последните 10-15 години, сервилни негови лакеи . Целия преход в България премина без антикорупционно законодателство, Костов не пожела да създаде такова, пак под диктовката на Сорос, защото самият САЩ нямат такова законодателство по подобие на европейците. БСП не пожела да изкара кирливите ризи на СДС управление, нито да ги накаже, защото гарван гарвану око не вади. Виждайки, че няма нова политическа алтернатива да измести БСП от политическия живот, Костов се стреми пак да влезе в Парламента, за да си стои там. НОВА ЗОРА/ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

Каква политическа полиция ти се привижда бе олигофрен?

Kakvo se sluchva s imotite na Aleksei Petrov te chia sobstvenos ostavat???

Тук, в този форум, има само един постинг на дедо Йоцо гледа от 10:54ч., всички останали са на ментета , от новата политическа полиция на ДС. ИБ

ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО (11.08.2009 г. 10:59ч.) Не се излагайте повече! Кокошкарски истории. Ние махленски клюкарки ли избрахме или депутати? Като откриете нещо нередно дайте го на прокуратурата и след това да бъде обявено. Нямате ли по-важни задачи? Избрахме ви за проявите мъжество както се кълняхте. Вие на какво обърнахте държавата, занимавате ни с глупости. Задоволявате чалга нивото с клюки, в България жевеят и хора със сериозни интереси. Ако не направите АЕЦ Белене и газопреносни пътища ще ви замеряме с камъни. Не бъдете нищожества!

Олигархичния клан на ГЕРБ нарочно ИЗХВЪРЛИ Делян Пеевски от комисията за борба с корупцията ЗАЩОТО не искат някой да им държи сметка след това. НАРОЧНО развалиха МНОГО ИЗГОРНАТА за държавата сделка с ИРЕН КРЪСТЕВА ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ НАЛАПАТ ТЕ ПО-КЪСНО КАКТО И КОСТОФФФ, СИНЯ ГЛАН, НО ТАКА ЩЕ Е КАТО ГИ ИЗБРА ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД...

ДАНС досега е действал катоклуб по интереси- всичко живо там работеше за политическите поръчки на определени олигархични кланове, но не и за националните интереси на България. С новия директор нещата няма да се променят, просто ще се засили влиянието на олигархичния клан на ГЕРБ в ДАНС и ще влезем по плътно под мишницита на чичо Сам, тъй като синия олиагрхичен клан обединен с гербовия е бил и си остава доказано най голямия лакей на чичо Сам в България.

И аз бихпостъпил така, т.е. да ги сменя. Но без съветници, много еднолична власт на едно място, изкушението става много голямо. И ако даде рамо на бизнеса на приятели и роднини, работата пак ще мине на полова основа.

крайно време беше!

Модераторе, значи ти си позволяваш да пускаш свободно клевети от някъ си Методи за конкнетни хора с личните им дадни, а не позволяваш на тези хора да се защитат? Кой ти дава право, да вършиш такава манипулация? Ти имаш ли човешки морал?Знаеш ли че е подсъдимо това което вършиш и ние имаме пътища и анчини да ти го докажем?

Алоо модераторе, да трети път ти пускам този постинг и не желаеш да го поместиш? Утре подаваме НИЕ ПРЕТЪРПЕВШИТЕ за теб сигнал в прокуратурата ,защото явно, пред много свидетели, не даваш правото на хората да се защитят от клеветника , защото ТИ СИ КЛЕВЕТНИЪКТ, ЯСНО Е !!!!!!!!!!!!!!!!Няко си Методи! Не ни впечатлявате с тази пренесена от club.dir.bg клевета. От известно време едно и също лице върти същата клевета като развалена латерна във форуми и забележете - форуми без модератори- запустели форуми? Последно сте пуснали клетвата във запустял форум на club.dir.bg - царството на сините комунисти, сега станали слънчогледови гербери от някакъв неизвестенМетоди Това са гнусни клевети, които ВИЕ- сините комунисти АНОНИМНО разпространявате без един факт за потвърждение и на които е даден достоен отговор от тези хора.ВИЕ не знаете да правите други клевети освен да лепвате етикета ченгета По отношение на Дора и Стела вие можете да прочетете в техните общоизвестни биографии сайта на Идея за България idеyazabulgaria , а що се отнася до неизвестния Методи, то е редно той да докаже клеветите си като свали анонимната си дрешка и се покаже с истинското си име, да видим колко ще си докаже клеветите. Хайде Методи ,чакаме?! Много си тредвомислеш, няма що ?! Значи да оставим новобогаташите да продължат да вършеят по стария начин ( да крадат)а ние да живеем с тях и да ги гледаме с любов.Ами те владеят цели отрасли, цели сфери на влияние и са станали там МОНОПОЛИСТИ, отрасъла не може да се развива свободно, защото те диктуват как да живеем, те разпореждат с живота ти и ти казват как да гласуваш, как да дишаш, как да пърдиш- ти си ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМ ОТ ТЯХ, нямаш ли икономическа свобода , не си свободен човек. Такова нещо в демократичните страни в Европа няма, олигархия не се позволява, на подобни олигарси се удря гилотината и ги изчистват по най -бързия начин, не дават да се множат!!!!

Алоо модераторе, да трети път ти пускам този постинг и не желаеш да го помести? Защо така? Да не би да се чувстваш виновен затова, че си този, който си започнал този разговор от името на Методи???? Да не даваш право на човек да се защити от клевети Е ПОДСЪДИМО!!!! Лесно може да те открием и те призовем пред съда!!!:/::::::::::: си Методи! Не ни впечатлявате с тази пренесена от club.dir.bg клевета. От известно време едно и също лице върти същата клевета като развалена латерна във форуми и забележете - форуми без модератори- запустели форуми? Последно сте пуснали клетвата във запустял форум на club.dir.bg - царството на сините комунисти, сега станали слънчогледови гербери от някакъв неизвестенМетоди Това са гнусни клевети, които ВИЕ- сините комунисти АНОНИМНО разпространявате без един факт за потвърждение и на които е даден достоен отговор от тези хора.ВИЕ не знаете да правите други клевети освен да лепвате етикета ченгета По отношение на Дора и Стела вие можете да прочетете в техните общоизвестни биографии сайта на Идея за България idеyazabulgaria , а що се отнася до неизвестния Методи, то е редно той да докаже клеветите си като свали анонимната си дрешка и се покаже с истинското си име, да видим колко ще си докаже клеветите. Хайде Методи ,чакаме?! Идея за България

Не ни впечатлявате с тази пренесена от club.dir.bg клевета. От известно време едно и също лице върти същата клевета като развалена латерна във форуми и забележете - форуми без модератори- запустели форуми? Последно сте пуснали клетвата във запустял форум на club.dir.bg - царството на сините комунисти, сега станали слънчогледови гербери от някакъв неизвестенМетоди Това са гнусни клевети, които ВИЕ- сините комунисти АНОНИМНО разпространявате без един факт за потвърждение и на които е даден достоен отговор от тези хора.ВИЕ не знаете да правите други клевети освен да лепвате етикета ченгета По отношение на Дора и Стела вие можете да прочетете в техните общоизвестни биографии сайта на Идея за България idеyazabulgaria , а що се отнася до неизвестния Методи, то е редно той да докаже клеветите си като свали анонимната си дрешка и се покаже с истинското си име, да видим колко ще си докаже клеветите. Хайде Методи ,чакаме?! Идея да България

Желев спри се! Знаем, че си днес на смяна като модератор, и те виждаме от 3000 км съвсем изперкал?

Не ни впечатлявате с тази пренесена от club.dir.bg клевета. От известно време едно и също лице върти същата клевета като развалена латерна във форуми и забележете - форуми без модератори- запустели форуми? Последно сте пуснали клетвата във запустял форум на club.dir.bg - царството на сините комунисти, сега станали слънчогледови гербери от някакъв неизвестенМетоди Това са гнусни клевети, които ВИЕ- сините комунисти АНОНИМНО разпространявате без един факт за потвърждение и на които е даден достоен отговор от тези хора. По отношение на Дора и Стела вие можете да прочетете в техните общоизвестни биографии сайта на Идея за България idеyazabulgaria , а що се отнася до неизвестния Методи, то е редно той да докаже клеветите си като свали анонимната си дрешка и се покаже с истинското си име, да видим колко ще си докаже клеветите. Хайде Методи, чакаме?!Предпочитаме международен съд, за да видим на клеветниците Мотодиевци голите задници!!!

защо не качвате коментарите

Става интересно.Кой ще е следващият физически убит? Дано да е от т.н управляващи.Без значение дали бивши или настоящи.Защото са долма измет заедно с тези от т.н.ФБР.Които са долни подлоги.Къде беше др.Цв.Йовчев,че не разследва Пеевски и компания,а ги пазеше? И защо никой не го пита? И му търси сметка и за останалите гадове.