Коментари - Москва: България е готова да ни помага срещу санкциите | Днес.dir.bg

Москва: България е готова да ни помага срещу санкциите

България е готова да помогне на Русия и Европейския съюз да излязат от "санкционната спирала", каза руският зам.-външен министър Алексей Мешков.

Обратно в новината

Коментари - Москва: България е готова да ни помага срещу санкциите | Днес.dir.bg

Коментари

Изглежда че Алексей Мешков вярва в привидения. Продажна България с продажен външен министър (служител на САЩ) н-и-к-о-г-а няма да помогне на Русия, най-много да я забаламоса и излъже.

ей опасни са тия Рашки - единият казва че имало голям потенциал за отношенията нни, а същевременно другия казва че заради България спира Южен поток .....

Връщат Крим на бившият исторических собственик България - помагаме! Не връщат - дебелия!!!!!

не им достига акъл няма защо да ги четкаме.

Бг винаги е готова, ама какво мисли брюксел, че това е най- важно

Нъли като дойдело зимъски българите щели сме да висим?Е видяхме.Сега се изнасяйте парцалките и паметниците заедно с руската църква извън българска територия.Не щем и руски пияни туристи които не могат да си платят.И се изнесете и от Украйна и Крим.

loyola

Те май английските туристи падаха пияни от балконите?

от тъпите рашънски мужици, които кротко си лежаха в калта... За англичаните ли е казана крилатата фраза от вица: "Нормальние люди уже отдихают..."

Щерев, с коя глава мислиш?! Ползвай горната, по-често!

Щерев, от Карлуково или от Курило пишеш? Бареков ли ви раздаде таблети?

Малоумник, отивай да ги гониш, никой няма да ти прочете поста!

Не, не е. И няма.

Да им отпуснем камъне ,да си напраят "берлинска стена" окулу кремал

Aз ще ти отпусна камъни да си направиш надгробна плоча с надпис:."Tук почива Mунчо Tъпото.

Вече и ни се подиграват открито , ама така ни се пада . Що не вземете и едни интервю от Жинировски щото изказа му е като на Борисов да ви каже директно какво мисли .

И за какво? Че не искаме с цената на транзита да плащаме, цената на тръбата! А след това ? Тръба има, газ няма!

маи ти ще завриш и загориш.скоро те виждам с чалма и с растворени задни бузи.

Ако искаш транзитни такси, трябва да си собственик на тръбата. Тя ще струва 2 милиарда евро, откъде пари да извадим и за част от нея? Ние не може да си купим нов изтребител, което е 1/4 от тая сума. Територии има много, ето избраха Турция, щото Турция е голям пазар, силна икономика и се репчи на САЩ. Подлогите са като курвите - всеки ги такова, ама никой не им хвърля пари, затова ще си седим сега и ще подсмърчаме на конектора на гръцко-турската граница и ще чакаме на ЕС да ни построи газопровод, че скоро може да ни резнат и тръбата през украйна. Ние сме малък пазар и имахме важност поради транзита към Македония, Сърбия, сега ако те си направят газопровод да ни заобикаля, или се снабдят с газ от другаде, ние ще станем боксовата круша между ЕС и Русия. Путин никога няма да спре газта на Германия, но нас - без проблем. Защото подлогите са като курвите.

Спокойно ще ни оправят те нека сега да си стискат ръцете по снимките....за жалост , ако при бай Тошо не станахме 16 им Република, сега сме много близо до този вариант не географски, не политически даже, икономически зависими....една плюнка сме ние....и след као САЩ изполват територията ни за разполагане на ракети и бази понеже сме и член на НАТО, то Русия с Турция ще намерят формулата за икономическата ни зависимост и така...а Боко нека строи магистрали и молове.....

янке бе душко ! турчия е в нато и ракети има там .

В Турция, ракети няма много отдавна !

Помниш ли войната в Гузия? Помниш ли, че Турция не пусна американските кораби в Черно море? Помниш ли миналата година при кризата със Сирия, как руските кораби минаваха Босфора и Дарданелите с предимство пред всички останали?

В България на посещение идва зам. министър. Това е достатъчно показателно, впрочем въпросите с България се решават в преговори със САЩ и европейските сили, така че и това е много. Скоро ще се задоволяват само с посланика, както правят САЩ.

Да им спрем алкохола и цигарите, тогава ще ни доставят газ по домовете... ;0)

Три важни съвместни проекта в последните 25 години - Белене, Бургас-Александруполис, Южен поток. И трите - омазани. България не е надежден партньор на никой - нито на Русия, нито на ЕС, нито на САЩ, а най-смешното е, че и на самата себе си!

Не е снешно...тъжно е!

Всичко което е полезно за позитания и Русия е вредно за здравето и живота на "обикновения,"българин?

Та тези 25 години са посткомунизъм/видимата и невидима ръка на москва е над нас /

През Втората Световна война,когато Хитлер е поискал от цар Борис български войници за Източния фронт, царя му е казал.."Аз съм с вас,но народа ми е с Русия" и това изказване му струва живота. Нашия народ е бил винаги с Русия и това има както положителни,така и отрицателни фактори.Ние сме много малки,за да си определяме сами политиката,но моето скромно мнение е,че не трябва да се кланяме нито на Русия,нито на Америка.Защото ако хан Аспарух се събуди и види какви гъзоблизци управляват България, ще си направи харакири !!

Това ХАН го измислиха руснаците ! ЗАЩО ли? Защо ли все като сме били с руснаците сме на последно място в Е.С. Защо ли в бившите, съветски републики, днес толкова "много обичат, "Русия?

Цар Борис е отказал да изпрати български войски срещу СССР , но това което цитираш не го е казвал.Но това не е толкова важно.На друго място и по друг повод е казал нещо много важно и много вярно за народа...разбира се на шега - Половината са русофили другата половина са германофили, а аз съм българофил! И ТОВА Е БИЛО ВЯРНО!!!!

Ох..... България ще помагала на Русия и ЕС.... При положение,че в България имаме 2 милиона безработни хора, и още на тях не е помогнато! в провинцията всеки втори е безработен, младите нямат никакво бъдеще без доходи и работа са, политиците още на собственото си население не са помогнали тъй като са нужни над 1 милион работни места даже 2, а вече на други държави ще сме помагали смяхх

Споко! Дудуковия ще направи 1 милион работни места.

Българските власти никой не ги уважава, нито Русия, нито ЕС, нито българският народ! Ще вземаме газ от Турция на други цени и ще ни пускат кранчетио, както си поускат. Като тировете.

България вече никой не я брои даже за слива. Оста вече е Русия-Турция-Гърция-Сърбия. Територията на север от Стара планина да ходи в Румъния, Странджата в Турция. Другото в Гърция и Сърбия и сал една Шипка гордо да вее байряка.

Как йезуитски звучи това сега, в светлината на изказването на Путин снощи в Анкара!

"Това е тактически ход от страна на Владимир Путин и на Русия. В никакъв случай те не са се отказали от "Южен поток". Евентуално отклонение и минаване на трасето през Турция би оскъпило проекта поне два или може би три пъти, което би го направило икономически невъзможен, а не неефективен. И в момента има такава тръба- това е "Син поток", който минава през Турция и той не може да бъде запълнен" "Ще видите, че след този ход на Москва ще има истерия в България и много хора ще призоват да приемем всички руски предложения, защото иначе ще изгубим и нямаме избор. А всъщност имаме избор. Русия иска да строи "Южен поток". Просто това трябва да бъде икономически ефективно за България!!!"

ПУТИН: " Ние сме благодарни на нашите турски ПРИЯТЕЛИ, че Турция не създаде проблеми с осъществяването на проекта" С ДВУЛИЧИЯ И ПРИНЦИПИ КАТО "винаги с Германия и никога с Русия" СЕ СТИГА ТОЧНО ДО ТОВА КАТАСТРОФАЛНО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ ЗА 400 МИЛИОНА ЕВРО, ДА СЕ ОТКАЗАВМЕ ОТ ТАКСИТЕ КОИТО ДОСЕГА ЩЯХМЕ ДА ПОЛУЧАВАМЕ АКО ТРЪБАТА ОТ "СИН ПОТОК" МИНАВАШЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ЕВТИН РУСКИ ГАЗ ЗА ДА КУПУВАМЕ СЕГА СЪЩИЯТ ОТ ТУРЦИЯ!!! НАС НИ УПРАВЛЯВАТ ИДИОТИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ВОДЕЩИ ДЪРЖАВАТА КЪМ ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА1

Ей, това от Позитано нищо умно не можете да измислите... Къде го видя този еФтин газ, като в момента ние, българите, плащаме най-високата цена на рашънските пиандета... Ама нали друфгарите Станишев и Миков така повеляват и ти - повтаряш ли повтаряш в захлас опорните точни...

И вие не оставате по-назад от позитановците. Въбражение винаги е липсвало на господарите ви, а вие си получавате центовете - така чи липсва стимул и вашите еднотипни драсканици навяват скука. Дори условията за "Южен поток" да са били неизгодни, ситуацията се променя и един добър и заинтересован политик винаги може да договори нещо по-добро. Само че къде такива в България?

СТИГА С ТОВА"ПОЗИТАНО"!От пет години сме на въдицата на хамерите!И къде файдата?На едни държави им стигат 2-3 години,за вземат основния,ИЗГОДЕН ЗА СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА курс.Ама други държави!

Този проект не бе икономически изгоден, бе политически шантаж спрямо Украйна, за наша сметка. Русия в момента е във война, рублата се обезцени и на практика дори и да искат не могат да строят, затова шантажа продължава, но този път чрез Турция. Кога в Русия, ще управлява икономист? Това е въпроса.

Икономист може да управлява предприятие. Държава не се управлява като фирма, типично неолиберално мислене. Държавата, господине, има съвсем други приоритети. На първо място са социалните задължения, нарастване благосъстоянието и т.н. Но с различни механизми, не фирмено управленски. Точно неолибералният подход на управлени, докараха затворени болници и превръщането им в гешефтарски свърталища. И други и други примери.

За жалост 99% не могат да го разберат, то не е въпрос на убеждения, вяра и симпатии, а е въпрос на здрав разум и знания. Там където свършват знанията идва ред на емоциите - пагубна работа.

Пълни глупости! В БГ никога не са управлявали хора които са имали опит с реални предприятия! С изключение на 1-2 министри които са работили в западни реално работещи предприятия! Това вашето си е абсолютно комунистическо мислене! Държавата ще ви прави социалната политика............. Въобще не е работа на държавата да се занимава с икономика или социална дейност!!!! Държавата трябва да поддържа суверенитета чрез законодателна, съдебна и изпълнителна власт! Трябва да поддържа върховенството на закона да поощрява добротвореца и да наказва злотвореца!!! Нищо повече! Всичко друго трябва да се определя от хората! Но понеже хората в БГ масово са тотално неграмотни, а не както ви изнася само младите да са неграмотни а старите видиш ли били много грамотни не могат сами нищо да направят! и за това някой трябва да им прави икономика или социална система. Понеже покрай неграмотността върви и проклетия, беднотия и всякакви други злини! Но да знаете че пиене и ядене на корем без работа никога повече няма да има както по татово време!

Моля, моля! "Путлерастията на русофилистичната сган" не е обида и не накърнява доброто име на никой. Това е факт относно долни боклуци, така че няма какво добро име да се накърнява. А Путлер си е фешистки диктатор, така че и там няма проблем. Темата пък не е спам а факти. Италия се отказа от Южен поток. Путлер щял да го кара до Гърция, без да е съгласувано с Гърция, Кипър ще добива газ, Кредит за Южен поток няма да има, защото е неизплатима инвестиция и т.н.

или, като мерзавец-русофоб, диктатор- фашист?!

Нашият политически елит управлява България като територия ,а не като държава.Те не са народни избраници , а избраници,защитаващи единствено собствения си интерес и интереса на САЩ,ЕС и Турция.

...забрави...и на Pусия:))))

Започна преброяването на националните предатели-безродници-русифилистичета-бесепаропозитанчета...

Руснаците ще ни спретнат спиране на Козлодуй и ще духаме супата със заробващите перки и фотоволтаици.А може би това е целта на Кунева-Борисов?

Няма как да го направят и да искат. Щото лиценза може да се поеме от всеки друг производител на ядрено оборудване, А парите от продажба на гориво са си пари и няма как да се лишат от тези рпари заради мераците на русофилистичните боклучета.

Лебед! Ти си пълен лаик, знаеш ли колко време отнема сертифицирането и лицензията на ядрена инсталация без подкрепата на производителя на оборудването. За справка земИ прочетИ колко време руснаците се бориха с Бушер, след като Сименс ги отрязаха. Много Ви бива в тъпните, дърдорковци, 'сичкото Ви е 'ногу лесно, но така е за тъпаците, леко живеете.

къф нов старт кви 5 лв е Путин ритна шута на булгаристана :)))))))))))))))

пор антибългарски русофилски :)

Както се казва в българската приказка: "Ветреее, върни ми брашното". Изпуснахме шансът са печелим милиарди долари на година и да станем входът на Европа за енергийни ресурси. На вместо това сега теглим милиарди в кредити. Изпуснахме шансът да построим АЕЦ, сега нашите бивши клиенти турците ще го направят, а ние ще трябва да затворим нашата поради нерентабилност. И накрая порасхахме и почнахме да разбираме, че няма лоши и добри държави - има национален интерес. Но късноооо, много късно. Сега ще се успокояваме с пияните руски туристи.

господ здраве на путлер да кара все така, 100 години да живее, че цената на петрола и газта да пада!

Сега Турция ще клати ЕС,докато не я приемат там.А с влизането в ЕС на Турция ,центъра на тежестта ще се измести към тях за сметка на водещите западни държави.

Са ми стана ясна позицията на ДПС за т.н. "твърда" проевропеиска и проатлантическа ориентация - целта е била всичко да минава през Турция...Тъпи БСП - арчета, недоносени АБВ предателчета.....

Русия уволнява лекари за да има пари за танкове, от такава държава бягай далече.

България замразява всички социални плащания и бюджетни разходи и взема заеми, за да купува бракувано западно оръжие и самолети. Бягай от такава държава - прав си!

NIKI NIKOLOV

Лъжеш по Путлерски.

Според поздравителното писмото на Обама до Борисов, ние сме само за три неща: да се караме с руснаците, да изпращаме войници по света и да приемаме нелегални емигранти за смяна на етническия състав на населението.Засега добре се справяме нали?

"(В София) отлично осъзнават икономическите вреди, които понася България във връзка със санкциите между Русия и ЕС" Ами всъщност не, не го осъзнаваме тъй като ние не изнасяме почти нищо за русия / така наречените ни братя/, които така по братски освен това ни продават и една от най скъпата газ в европа, а и дизел да не забравя. Ама нейсе , важното е опорите точки да вървят ...

Не изнасяме, защото нищо не произвеждаме, а това което произвеждаме, не отговаря на руските изисквания!!

Дори така да е / а то не е / това пак означава че не сме засегнати по никакъв начин от руското ембарго. И газта пак си ни е скъпа , така както и дизела. Така че рублич, само с опрни точки не става, трябва и малко мислене, а тука вече сте мн. слаби...

Купуваме по цени на фючърсните сделки, а не по спот цени, понеже няма кой да преговаря и да се пребори, ние сме некаква въшка - с нас/без нас 'се е тая. Нито имаме к'во да дадем насреща, нито с к'во да натиснем, но основно нема хора! И такива лебеди като теб като прочетат некоя тъпа статия на некой лебед-журналист, който сравнява спот с договорени цени и почва да дърдори само тъпни. Тъпашките тълкувания на тъпи драсканици не са знания и факти, а само още по-голема тъпня.

не бойте се деца ... не е опасно че загубихме южен ... гуруто на геополитиката митов вече е замислил икономическия удар ... инвестиции в гренландските плажове и износ на отоплителни печки за шри ланка

филиите

това което говориш беше правата икономическа линия на вашата партия маика - бкп!

да си намажем по една филия с мас...

"Болен здрав носи!"...

Абе, извратеняк, кога сме били суверенна държава ? Не се изхождай без да имаш нужда.

четете ли ве цървули? българия ше спассява россия, а не обратното! рубладжииството не е изгодна професия през 21ви век! :)

Най интересното е че всички ние не сме съгласни с политиката на държавата вече близо 20г и все още не правим нищо по въпроса. Като народ само седиме, плюеме то медиите но никой нищо не прави. И кат додат избори пак избираме същите! Живота е труден и повечето хора не мислят че имат силата и енергията да се занимват с "такива" работи щото всеки се опитва да оцелее и да си нахрани семейството и не му е до политика. За съжаление точно тогава е необходимо повече от всякога да се напънеме като народ и да се чуе наща дума!

вие дрогарю иовиги не говорите за 7000000 български граждани, дрогарю иовиги! що си вярвате, че всички останали мислят като вас, а и щом не правите нищо явно и вас ви устроива проевропеиската политика, щото алтернативата ви е ясна - севернокореиска демокрация!

sonibvc@gmail.com

Разбира се че на говоря на 7,000,000 бг граждани. Но нямам и за цел да говоря на 2 милиона турци и цигани. Говоря на останалите 5мл българи и затова ти може и да не се включваш.

СЛЕД КАТО ВЧЕРА ВИ ПОДАДОХА ГОЛАТА ОПАШКА , ДНЕСКА ВИ КАЗАХА ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ВИ БРОЯТ ЗА ХОРА :)))

Къде са русофилите да се радват? Май не са русофили, а чисти българофоби.

кои друг е трепал и затварял българите през 20ти век, кои дру така е точил дърявата и пенсионните фондове като професионалните русофили?

единственият реален монопол в момента е монопола над горивата газ бензин уран другото са скрити картелни споразумения които са незаконни и могат да бъдат преследвани от закона

Россия свърши хамериканските безполезни хартийки, наречени долари Защото украинците спряха путлеристкия блицкриг Российските туристи също изчезват по обективни причини - няма пари

ЗАМ.МИНИСТЪР НА ВНШНИТЕ РАБОТИ НА РУСИЯ СЕ СРЕЩА С МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ ... МНГО НИСКО СТЕ ПАДНАЛИ КАЗАНО НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ЕЗИ ... НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СЕ УРЕДИ СРЕЩА НА БОЙКО МУТРЕТО ИЛИ КОМСОМОЛСКИЯ ИМАМ С ПУТИН - ТОЙ СЕ СРЕЩА САМО СЪС СЕРИОЗНИ ХОРА ОТ НЕГОВИЯ РАНГ - КИТАЕЦА, ТУРЧИНА, ЯПОНЕЦА, ИНДИЕЦА , ДИЛМА .. А НЕ С ДЖУДЖЕТА :)

Какви отношения, какви пет лева, то за да имаш отношения трябва да си суверенна държава, каквато ние уви не сме. Даже не разбирам на кого е нужен този фарс с изборите за парламент у нас, направо да назначават губернатор и готово. Вероятно ще е по-добре, поне няма да се чудим, купен ли е и за колко се е продал, пък ще е по-кадарън от настоящите тиквеници, та покрай интереса на западните ни приятели може да свърши нещо и за нас.

Браво на Путин, това се казва царска демокрация! Няма парламент, няма правителство! Всичко се решава единолично! Бойко трябва да действа по путински! Никакви моркови, само тоягата! Националните предатели, под строй на строежите на магистралите!

Коментари - Москва: България е готова да ни помага срещу санкциите | Днес.dir.bg

Москва: България е готова да ни помага срещу санкциите

България е готова да помогне на Русия и Европейския съюз да излязат от "санкционната спирала", каза руският зам.-външен министър Алексей Мешков.

Обратно в новината

Коментари - Москва: България е готова да ни помага срещу санкциите | Днес.dir.bg

Коментари

Изглежда че Алексей Мешков вярва в привидения. Продажна България с продажен външен министър (служител на САЩ) н-и-к-о-г-а няма да помогне на Русия, най-много да я забаламоса и излъже.

ей опасни са тия Рашки - единият казва че имало голям потенциал за отношенията нни, а същевременно другия казва че заради България спира Южен поток .....

Връщат Крим на бившият исторических собственик България - помагаме! Не връщат - дебелия!!!!!

не им достига акъл няма защо да ги четкаме.

Бг винаги е готова, ама какво мисли брюксел, че това е най- важно

Нъли като дойдело зимъски българите щели сме да висим?Е видяхме.Сега се изнасяйте парцалките и паметниците заедно с руската църква извън българска територия.Не щем и руски пияни туристи които не могат да си платят.И се изнесете и от Украйна и Крим.

loyola

Те май английските туристи падаха пияни от балконите?

от тъпите рашънски мужици, които кротко си лежаха в калта... За англичаните ли е казана крилатата фраза от вица: "Нормальние люди уже отдихают..."

Щерев, с коя глава мислиш?! Ползвай горната, по-често!

Щерев, от Карлуково или от Курило пишеш? Бареков ли ви раздаде таблети?

Малоумник, отивай да ги гониш, никой няма да ти прочете поста!

Не, не е. И няма.

Да им отпуснем камъне ,да си напраят "берлинска стена" окулу кремал

Aз ще ти отпусна камъни да си направиш надгробна плоча с надпис:."Tук почива Mунчо Tъпото.

Вече и ни се подиграват открито , ама така ни се пада . Що не вземете и едни интервю от Жинировски щото изказа му е като на Борисов да ви каже директно какво мисли .

И за какво? Че не искаме с цената на транзита да плащаме, цената на тръбата! А след това ? Тръба има, газ няма!

маи ти ще завриш и загориш.скоро те виждам с чалма и с растворени задни бузи.

Ако искаш транзитни такси, трябва да си собственик на тръбата. Тя ще струва 2 милиарда евро, откъде пари да извадим и за част от нея? Ние не може да си купим нов изтребител, което е 1/4 от тая сума. Територии има много, ето избраха Турция, щото Турция е голям пазар, силна икономика и се репчи на САЩ. Подлогите са като курвите - всеки ги такова, ама никой не им хвърля пари, затова ще си седим сега и ще подсмърчаме на конектора на гръцко-турската граница и ще чакаме на ЕС да ни построи газопровод, че скоро може да ни резнат и тръбата през украйна. Ние сме малък пазар и имахме важност поради транзита към Македония, Сърбия, сега ако те си направят газопровод да ни заобикаля, или се снабдят с газ от другаде, ние ще станем боксовата круша между ЕС и Русия. Путин никога няма да спре газта на Германия, но нас - без проблем. Защото подлогите са като курвите.

Спокойно ще ни оправят те нека сега да си стискат ръцете по снимките....за жалост , ако при бай Тошо не станахме 16 им Република, сега сме много близо до този вариант не географски, не политически даже, икономически зависими....една плюнка сме ние....и след као САЩ изполват територията ни за разполагане на ракети и бази понеже сме и член на НАТО, то Русия с Турция ще намерят формулата за икономическата ни зависимост и така...а Боко нека строи магистрали и молове.....

янке бе душко ! турчия е в нато и ракети има там .

В Турция, ракети няма много отдавна !

Помниш ли войната в Гузия? Помниш ли, че Турция не пусна американските кораби в Черно море? Помниш ли миналата година при кризата със Сирия, как руските кораби минаваха Босфора и Дарданелите с предимство пред всички останали?

В България на посещение идва зам. министър. Това е достатъчно показателно, впрочем въпросите с България се решават в преговори със САЩ и европейските сили, така че и това е много. Скоро ще се задоволяват само с посланика, както правят САЩ.

Да им спрем алкохола и цигарите, тогава ще ни доставят газ по домовете... ;0)

Три важни съвместни проекта в последните 25 години - Белене, Бургас-Александруполис, Южен поток. И трите - омазани. България не е надежден партньор на никой - нито на Русия, нито на ЕС, нито на САЩ, а най-смешното е, че и на самата себе си!

Не е снешно...тъжно е!

Всичко което е полезно за позитания и Русия е вредно за здравето и живота на "обикновения,"българин?

Та тези 25 години са посткомунизъм/видимата и невидима ръка на москва е над нас /

През Втората Световна война,когато Хитлер е поискал от цар Борис български войници за Източния фронт, царя му е казал.."Аз съм с вас,но народа ми е с Русия" и това изказване му струва живота. Нашия народ е бил винаги с Русия и това има както положителни,така и отрицателни фактори.Ние сме много малки,за да си определяме сами политиката,но моето скромно мнение е,че не трябва да се кланяме нито на Русия,нито на Америка.Защото ако хан Аспарух се събуди и види какви гъзоблизци управляват България, ще си направи харакири !!

Това ХАН го измислиха руснаците ! ЗАЩО ли? Защо ли все като сме били с руснаците сме на последно място в Е.С. Защо ли в бившите, съветски републики, днес толкова "много обичат, "Русия?

Цар Борис е отказал да изпрати български войски срещу СССР , но това което цитираш не го е казвал.Но това не е толкова важно.На друго място и по друг повод е казал нещо много важно и много вярно за народа...разбира се на шега - Половината са русофили другата половина са германофили, а аз съм българофил! И ТОВА Е БИЛО ВЯРНО!!!!

Ох..... България ще помагала на Русия и ЕС.... При положение,че в България имаме 2 милиона безработни хора, и още на тях не е помогнато! в провинцията всеки втори е безработен, младите нямат никакво бъдеще без доходи и работа са, политиците още на собственото си население не са помогнали тъй като са нужни над 1 милион работни места даже 2, а вече на други държави ще сме помагали смяхх

Споко! Дудуковия ще направи 1 милион работни места.

Българските власти никой не ги уважава, нито Русия, нито ЕС, нито българският народ! Ще вземаме газ от Турция на други цени и ще ни пускат кранчетио, както си поускат. Като тировете.

България вече никой не я брои даже за слива. Оста вече е Русия-Турция-Гърция-Сърбия. Територията на север от Стара планина да ходи в Румъния, Странджата в Турция. Другото в Гърция и Сърбия и сал една Шипка гордо да вее байряка.

Как йезуитски звучи това сега, в светлината на изказването на Путин снощи в Анкара!

"Това е тактически ход от страна на Владимир Путин и на Русия. В никакъв случай те не са се отказали от "Южен поток". Евентуално отклонение и минаване на трасето през Турция би оскъпило проекта поне два или може би три пъти, което би го направило икономически невъзможен, а не неефективен. И в момента има такава тръба- това е "Син поток", който минава през Турция и той не може да бъде запълнен" "Ще видите, че след този ход на Москва ще има истерия в България и много хора ще призоват да приемем всички руски предложения, защото иначе ще изгубим и нямаме избор. А всъщност имаме избор. Русия иска да строи "Южен поток". Просто това трябва да бъде икономически ефективно за България!!!"

ПУТИН: " Ние сме благодарни на нашите турски ПРИЯТЕЛИ, че Турция не създаде проблеми с осъществяването на проекта" С ДВУЛИЧИЯ И ПРИНЦИПИ КАТО "винаги с Германия и никога с Русия" СЕ СТИГА ТОЧНО ДО ТОВА КАТАСТРОФАЛНО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ ЗА 400 МИЛИОНА ЕВРО, ДА СЕ ОТКАЗАВМЕ ОТ ТАКСИТЕ КОИТО ДОСЕГА ЩЯХМЕ ДА ПОЛУЧАВАМЕ АКО ТРЪБАТА ОТ "СИН ПОТОК" МИНАВАШЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ ОТ ЕВТИН РУСКИ ГАЗ ЗА ДА КУПУВАМЕ СЕГА СЪЩИЯТ ОТ ТУРЦИЯ!!! НАС НИ УПРАВЛЯВАТ ИДИОТИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ВОДЕЩИ ДЪРЖАВАТА КЪМ ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА1

Ей, това от Позитано нищо умно не можете да измислите... Къде го видя този еФтин газ, като в момента ние, българите, плащаме най-високата цена на рашънските пиандета... Ама нали друфгарите Станишев и Миков така повеляват и ти - повтаряш ли повтаряш в захлас опорните точни...

И вие не оставате по-назад от позитановците. Въбражение винаги е липсвало на господарите ви, а вие си получавате центовете - така чи липсва стимул и вашите еднотипни драсканици навяват скука. Дори условията за "Южен поток" да са били неизгодни, ситуацията се променя и един добър и заинтересован политик винаги може да договори нещо по-добро. Само че къде такива в България?

СТИГА С ТОВА"ПОЗИТАНО"!От пет години сме на въдицата на хамерите!И къде файдата?На едни държави им стигат 2-3 години,за вземат основния,ИЗГОДЕН ЗА СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА курс.Ама други държави!

Този проект не бе икономически изгоден, бе политически шантаж спрямо Украйна, за наша сметка. Русия в момента е във война, рублата се обезцени и на практика дори и да искат не могат да строят, затова шантажа продължава, но този път чрез Турция. Кога в Русия, ще управлява икономист? Това е въпроса.

Икономист може да управлява предприятие. Държава не се управлява като фирма, типично неолиберално мислене. Държавата, господине, има съвсем други приоритети. На първо място са социалните задължения, нарастване благосъстоянието и т.н. Но с различни механизми, не фирмено управленски. Точно неолибералният подход на управлени, докараха затворени болници и превръщането им в гешефтарски свърталища. И други и други примери.

За жалост 99% не могат да го разберат, то не е въпрос на убеждения, вяра и симпатии, а е въпрос на здрав разум и знания. Там където свършват знанията идва ред на емоциите - пагубна работа.

Пълни глупости! В БГ никога не са управлявали хора които са имали опит с реални предприятия! С изключение на 1-2 министри които са работили в западни реално работещи предприятия! Това вашето си е абсолютно комунистическо мислене! Държавата ще ви прави социалната политика............. Въобще не е работа на държавата да се занимава с икономика или социална дейност!!!! Държавата трябва да поддържа суверенитета чрез законодателна, съдебна и изпълнителна власт! Трябва да поддържа върховенството на закона да поощрява добротвореца и да наказва злотвореца!!! Нищо повече! Всичко друго трябва да се определя от хората! Но понеже хората в БГ масово са тотално неграмотни, а не както ви изнася само младите да са неграмотни а старите видиш ли били много грамотни не могат сами нищо да направят! и за това някой трябва да им прави икономика или социална система. Понеже покрай неграмотността върви и проклетия, беднотия и всякакви други злини! Но да знаете че пиене и ядене на корем без работа никога повече няма да има както по татово време!

Моля, моля! "Путлерастията на русофилистичната сган" не е обида и не накърнява доброто име на никой. Това е факт относно долни боклуци, така че няма какво добро име да се накърнява. А Путлер си е фешистки диктатор, така че и там няма проблем. Темата пък не е спам а факти. Италия се отказа от Южен поток. Путлер щял да го кара до Гърция, без да е съгласувано с Гърция, Кипър ще добива газ, Кредит за Южен поток няма да има, защото е неизплатима инвестиция и т.н.

или, като мерзавец-русофоб, диктатор- фашист?!

Нашият политически елит управлява България като територия ,а не като държава.Те не са народни избраници , а избраници,защитаващи единствено собствения си интерес и интереса на САЩ,ЕС и Турция.

...забрави...и на Pусия:))))

Започна преброяването на националните предатели-безродници-русифилистичета-бесепаропозитанчета...

Руснаците ще ни спретнат спиране на Козлодуй и ще духаме супата със заробващите перки и фотоволтаици.А може би това е целта на Кунева-Борисов?

Няма как да го направят и да искат. Щото лиценза може да се поеме от всеки друг производител на ядрено оборудване, А парите от продажба на гориво са си пари и няма как да се лишат от тези рпари заради мераците на русофилистичните боклучета.

Лебед! Ти си пълен лаик, знаеш ли колко време отнема сертифицирането и лицензията на ядрена инсталация без подкрепата на производителя на оборудването. За справка земИ прочетИ колко време руснаците се бориха с Бушер, след като Сименс ги отрязаха. Много Ви бива в тъпните, дърдорковци, 'сичкото Ви е 'ногу лесно, но така е за тъпаците, леко живеете.

къф нов старт кви 5 лв е Путин ритна шута на булгаристана :)))))))))))))))

пор антибългарски русофилски :)

Както се казва в българската приказка: "Ветреее, върни ми брашното". Изпуснахме шансът са печелим милиарди долари на година и да станем входът на Европа за енергийни ресурси. На вместо това сега теглим милиарди в кредити. Изпуснахме шансът да построим АЕЦ, сега нашите бивши клиенти турците ще го направят, а ние ще трябва да затворим нашата поради нерентабилност. И накрая порасхахме и почнахме да разбираме, че няма лоши и добри държави - има национален интерес. Но късноооо, много късно. Сега ще се успокояваме с пияните руски туристи.

господ здраве на путлер да кара все така, 100 години да живее, че цената на петрола и газта да пада!

Сега Турция ще клати ЕС,докато не я приемат там.А с влизането в ЕС на Турция ,центъра на тежестта ще се измести към тях за сметка на водещите западни държави.

Са ми стана ясна позицията на ДПС за т.н. "твърда" проевропеиска и проатлантическа ориентация - целта е била всичко да минава през Турция...Тъпи БСП - арчета, недоносени АБВ предателчета.....

Русия уволнява лекари за да има пари за танкове, от такава държава бягай далече.

България замразява всички социални плащания и бюджетни разходи и взема заеми, за да купува бракувано западно оръжие и самолети. Бягай от такава държава - прав си!

NIKI NIKOLOV

Лъжеш по Путлерски.

Според поздравителното писмото на Обама до Борисов, ние сме само за три неща: да се караме с руснаците, да изпращаме войници по света и да приемаме нелегални емигранти за смяна на етническия състав на населението.Засега добре се справяме нали?

"(В София) отлично осъзнават икономическите вреди, които понася България във връзка със санкциите между Русия и ЕС" Ами всъщност не, не го осъзнаваме тъй като ние не изнасяме почти нищо за русия / така наречените ни братя/, които така по братски освен това ни продават и една от най скъпата газ в европа, а и дизел да не забравя. Ама нейсе , важното е опорите точки да вървят ...

Не изнасяме, защото нищо не произвеждаме, а това което произвеждаме, не отговаря на руските изисквания!!

Дори така да е / а то не е / това пак означава че не сме засегнати по никакъв начин от руското ембарго. И газта пак си ни е скъпа , така както и дизела. Така че рублич, само с опрни точки не става, трябва и малко мислене, а тука вече сте мн. слаби...

Купуваме по цени на фючърсните сделки, а не по спот цени, понеже няма кой да преговаря и да се пребори, ние сме некаква въшка - с нас/без нас 'се е тая. Нито имаме к'во да дадем насреща, нито с к'во да натиснем, но основно нема хора! И такива лебеди като теб като прочетат некоя тъпа статия на некой лебед-журналист, който сравнява спот с договорени цени и почва да дърдори само тъпни. Тъпашките тълкувания на тъпи драсканици не са знания и факти, а само още по-голема тъпня.

не бойте се деца ... не е опасно че загубихме южен ... гуруто на геополитиката митов вече е замислил икономическия удар ... инвестиции в гренландските плажове и износ на отоплителни печки за шри ланка

филиите

това което говориш беше правата икономическа линия на вашата партия маика - бкп!

да си намажем по една филия с мас...

"Болен здрав носи!"...

Абе, извратеняк, кога сме били суверенна държава ? Не се изхождай без да имаш нужда.

четете ли ве цървули? българия ше спассява россия, а не обратното! рубладжииството не е изгодна професия през 21ви век! :)

Най интересното е че всички ние не сме съгласни с политиката на държавата вече близо 20г и все още не правим нищо по въпроса. Като народ само седиме, плюеме то медиите но никой нищо не прави. И кат додат избори пак избираме същите! Живота е труден и повечето хора не мислят че имат силата и енергията да се занимват с "такива" работи щото всеки се опитва да оцелее и да си нахрани семейството и не му е до политика. За съжаление точно тогава е необходимо повече от всякога да се напънеме като народ и да се чуе наща дума!

вие дрогарю иовиги не говорите за 7000000 български граждани, дрогарю иовиги! що си вярвате, че всички останали мислят като вас, а и щом не правите нищо явно и вас ви устроива проевропеиската политика, щото алтернативата ви е ясна - севернокореиска демокрация!

sonibvc@gmail.com

Разбира се че на говоря на 7,000,000 бг граждани. Но нямам и за цел да говоря на 2 милиона турци и цигани. Говоря на останалите 5мл българи и затова ти може и да не се включваш.

СЛЕД КАТО ВЧЕРА ВИ ПОДАДОХА ГОЛАТА ОПАШКА , ДНЕСКА ВИ КАЗАХА ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ВИ БРОЯТ ЗА ХОРА :)))

Къде са русофилите да се радват? Май не са русофили, а чисти българофоби.

кои друг е трепал и затварял българите през 20ти век, кои дру така е точил дърявата и пенсионните фондове като професионалните русофили?

единственият реален монопол в момента е монопола над горивата газ бензин уран другото са скрити картелни споразумения които са незаконни и могат да бъдат преследвани от закона

Россия свърши хамериканските безполезни хартийки, наречени долари Защото украинците спряха путлеристкия блицкриг Российските туристи също изчезват по обективни причини - няма пари

ЗАМ.МИНИСТЪР НА ВНШНИТЕ РАБОТИ НА РУСИЯ СЕ СРЕЩА С МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ ... МНГО НИСКО СТЕ ПАДНАЛИ КАЗАНО НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ЕЗИ ... НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СЕ УРЕДИ СРЕЩА НА БОЙКО МУТРЕТО ИЛИ КОМСОМОЛСКИЯ ИМАМ С ПУТИН - ТОЙ СЕ СРЕЩА САМО СЪС СЕРИОЗНИ ХОРА ОТ НЕГОВИЯ РАНГ - КИТАЕЦА, ТУРЧИНА, ЯПОНЕЦА, ИНДИЕЦА , ДИЛМА .. А НЕ С ДЖУДЖЕТА :)

Какви отношения, какви пет лева, то за да имаш отношения трябва да си суверенна държава, каквато ние уви не сме. Даже не разбирам на кого е нужен този фарс с изборите за парламент у нас, направо да назначават губернатор и готово. Вероятно ще е по-добре, поне няма да се чудим, купен ли е и за колко се е продал, пък ще е по-кадарън от настоящите тиквеници, та покрай интереса на западните ни приятели може да свърши нещо и за нас.

Браво на Путин, това се казва царска демокрация! Няма парламент, няма правителство! Всичко се решава единолично! Бойко трябва да действа по путински! Никакви моркови, само тоягата! Националните предатели, под строй на строежите на магистралите!