Коментари - Митинг в Деня на труда блокира столицата | Днес.dir.bg

Митинг в Деня на труда блокира столицата

Днес светът отбелязва Деня на труда и на международната работническа солидарност. Той е един от официалните празници в България.

Обратно в новината

Коментари - Митинг в Деня на труда блокира столицата | Днес.dir.bg

Коментари

Обедняването на народа ни постепенно възстановява носталгията към миналото, когато държавата ни беше стабилна и със силна работеща икономика, селско стопанство и здравоопазване.

Не сте нормални да слагате една и съща снимка за различни събития. И това ми било новинари.

Не мога да разбера факта,че "социалистите"протестират срещу ГЕРБ!...Та нали ГЕРБ са последната ултралевичарска фракция на БКП !Предишните бяха БСП,СДС,ДСБ,ДПС,НДСВ,РЗС,"Лидер"и"Атака"...Що се правят от БСП на луди!?Нали в момента техните роднини и деца управляват България,само,че маскирани зад ново име-ГЕРБ!

Ами нали трябва пак да се заблуди народа бе човече. .... Кое пак сега не ти е ясно ? Политиците отново трява да намерят начин да излъжат - идват избори нали ?!

Не мога да разбера факта,че "социалистите"протестират срещу ГЕРБ!...Та нали ГЕРБ са последната ултралевичарска фракция на БКП !Предишните бяха БСП,СДС,ДСБ,ДПС,НДСВ,РЗС,"Лидер"и"Атака"...Що се правят от БСП на луди!?Нали в момента техните роднини и деца управляват България,само,че маскирани зад ново име-ГЕРБ!

Никоя политическа партия не отстоява интересите на наемните работници у нас. БСП са отколешни и най-едри капиталисти, които нямат нищо общо с работническата класа, освен едно "С" в средата. Нагла арогантност е, че заблуждават електората си и обезценяват значението на международната работническа солидарност.

ЗНАЙТЕ И ЗПОМНЕТЕ- ТОЗИ ДЕН НЕ Е ИЗМИСЛЕН ОТ БСП, А Е МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ТРУДА И СЕ ПРАЗНУВА ПО ЦЯЛ СВЯТ. ПРАЗНУВАТ ТРУДЯщИТЕ СЕ ХОРА. В Б-Я ВСИЧКО СЕ УПОРОЧАВА , НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ. ЖАЛКО ,ЧЕ ПО-ВЕЧЕ СА НЕВЕЖИТЕ И НЕ ЗНАЕщИТЕ И СЕ УВЕЛИЧАВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН.

от соц комисари акъл не ни требе

то и без това си немате. и за кво ли ви е нещо, което наистина не ви требе.

и 1 май и 8 март са взети от гнилия империализъм в щатите хохохохо

егати и физиономиите ,ужас

да празнуваш за това че се трудиш е тъпо

Празнуването не е за това, че се трудиш. На този ден работниците празнуват извоюването на социални и трудови закони, с които се слага ред в отношенията работодател-работник (8 часов работен ден, отпуски, пенсии, достойно заплащане, трудов кодекс, организиране на синдикати и др.). Разбира се, тази БСП няма никакъв принос за отстояването на правата на наемните работници.

А пък по моите изчисления маика ти и баща ти взимат по 50 лв пенсии, плащат парно по 500лв, ток-120, "здравни"застраховки-ж 16.80, данъци- не -ме-питаи, и ядат домати-4 бр. х 2.50 лв.!!!!

1-ви май е обявен като "ден на труда", за да бъде чествана тази дата, почитана от най-мракобесните общества. Става въпрос за тайното общество "Илюминати". На 01.05.1776 Адам Вайсхаупт създава обществото на баварските илюминати (сатанисти). Ако приложите към тази дата любимата на илюминатите Кабала, получавате числото 666. Датата 01.05.1776 не е избрана случайно, тя е следвало да резултира в числото 666. Едва по-късно, на 01.05.1886, за да се отбележи 100-годишнината на тази "свята" за илюминатите дата, се инсценира в Чикаго протест, в който участват 300 000 работници. В "чест" на "годишнината" и "святата" за илюминатите дата, този протест бива окървавен. През 1889г. американската делегация, присъстваща на конгреса на Социалистическия Интернационал (също създаден от масони и илюминати) в Париж, прави предложение 1-ви май да бъде обявен за празник на работниците. Какво да кажем повече - нагласена работа. Така че, когато искате да чествате 1-ви май, знайте че не става въпрос за празник на труда, а за "празник" на човекоубийците-кукловоди, които и досега управляват в сянка света.

Анализатор е прав. Не разбирам защо всички политизират темата, най-вероятно поради непознаване на историческите факти. Темата не е политическа. Историческите факти показват, че човешкото общество се манипулира и управлява от коварни скрити сили. А наивниците и глупаците нека крещят обезумяли по площадите и да пишат глупости във форумите (много от пишещите са не само исторически неуки, но и неграмотни, защото не владеят българския правопис - за справка прочети коментарите под тази статия).

Явно твоето "знание" не върши работа - знаеш скритите сили, които явно не са толкова скрити щом всеки АнтиГлобалист ги е разкрил! Та защо не ги спреш драги бърборко тия "сили"? Или и ти си по крякането, без реални действия!

Съгласен съм с теб, явно форумът е пълен с кресливи зомбита и олигофрени, които дори не знаят кои са, пък камо ли да четат история. И очакваме тази плачеща сган да оправи България. Ще врякат по митингите и ще хленчат по форумите. От такива нищо добро няма да излезе. Вместо да запретнат ръкави и да изгонят наглите и безскруполни управници !!!!!!!!!!!!!!

ей, другарчета, махнете снимката на тая зла "бедна бабичка", да не плаши и стряска хората. използвахте снимката при предишен митинг на БСП, не сме за подигравка, все пак четем и гледаме картинки

сложи твоя снимка ма мино, дай да се нагледаме на хубост...това ли ти е мнението по темата ма??/ плашела се, плаши се, като станеш на годините на жената и ти ще плашиш, повърхностно, елементарно същество. на останалите честит празник.!

Не знам за Мина, но от тебе лъха на повечко злоба, да знаеш :) ...и на вкиснато.

Навниманието на умните глави дърдорещи за това , което не им е ясно. Този ден е годишнина от разстрела на стачката за искане на 8 часов работен ден в Чикаго 1886г.

Не топогрфското, а ТИПОГРАФСКОТО сдружение. Научете се да четете и пишете правилно.

Ако за да разберат нещо, на другите народи са им нужни 2 години, на нашите бавноразвиващи се индивиди не им стигат и 20.Още се джавкат на сини и червени и не са се усетили, че една и съща шайка ги насъскваше докато си оплете кошничката.И че когато става въпрос за социални блага трябва да правим като гърците.Тези митинги и стачки там са организирани от комунистическата партия, която е около 6 процента, но обяви ли протест, всички се хващат подръка и обединени се борят за правата си, нищо, че не са комунисти.Но тук бъка от бавноразвиващи се, които използат всеки повод, за да изливат примитивната си слуз и да се облекчават малко поне от невижданата, нечовешка злоба на мижитурката, чувствуваща се смела и значима само в анонимност.Пфу...

Мерси - не ща да имам дългове като гърците! Те справедливостта я разбират да харчат повече отколкото изработват! Въпреки, че не спират да протестират, спасиха ги милиардите на по-работливите и пестеливи членове на Европейския съюз! Те не са добър пример - виж, северните народи може да ни научат на нещо!

А ти защо си анонимен, бе ?

Браво, аз ! ( Но де-факто всички сме в нагнетения-до-пръсване адски казан, нали ?! ... Вие, аз -- позволете да предположим, че сте от нас ! )

Защо си боядиса косата!Трябваше да си останеш блондинка,повече ти отива на съдържанието!С тези кухи фрази-дело на в-к "Работническо дело", ставаш много лесно разгадаема!Измисли нещо по-оригинално,защото това се повтаря от всеки "червен г....к"!А то нито е вярно,нито е оригинално,нито е умно!А много от нас,които са работили в тези заводи,знаехме ,че при условията на свободно пазарно стопанство,те не могат да изкарат и една година!Ти "умнице"защо не знаеше това-или мислеше ,че щом е завод той е вечен!Да ама не-от завод до завод има разлика!

Дира, нямате ли друга снимка да сложите? Щото тая червена бабичка я гледаме вече няколко години. Снимайте някое младо хубаво момиче, макар и случайно минаващо покрай мититга, че да вземем да отворим след това и новината. Или си я карате колкото можете. А то май не е много. И как да ви каже човек "честит празник" в Деня на труда като от километри личи колко ви мързи?!

И на мен ми направи впечатление че слагат една и съща снимка за кой ли път вече

Ами търсим, но това е най-красивата фенка на БСП!

Верваме ти, нали от митинга се връщаш.

Нито кебапчета , ни кифтенца за митингуващите - червените барони много са се стиснали нещо ?:)))

Във Франция празникът на труда се организира от синдикатите (не от социалистите). А крайно десните поднасят цветя пред статуята нa Jeanne d' Arc- символ на френската национална идентичност .

че има ли по големи соцалисти от франсетата

Що се отнася до убиването на невинни животни от страна на президента на РъБъ, то няма нищо ново, което бих могъл да добавя ! Вече дори ми е и под достойнството да коментирам тази тема ! На всички е ясно, че няма как некой с некаква заплата да има толкова излишни пари, и то законно придобити, за да убива невинни животни, защото това му е било хоби ! И първобитните хора са убивали животни, но това не е било хоби за тях Ако пък сега се окаже, че президентът на РъБъ си е плащал всичко, в което дълбоко се съмнявам, то тогава бих попитал : Какво означава БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА ? Дали няма да се окаже, че президентът на РъБъ е дал повече пари за убиването на невинни животни, за да си задоволи егото, отколкото е направил дарения за БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, за да помогне на деца в неравностойно положение ? Интересен въпрос, нали ? Има ли смисъл да го коментираме повече ? МЪКА ! Що се отнася до М. Найденов и гениалната му идея за узаконяване на безплатния лов от страна на президенти и премиери, което ще си остане за сметка на ДАНЪКОПЛАТЕЦА и в УЩЪРБ на Природата, бих казал само, че с такива инициативи , няма как да гласувам за ГЕРБ ?! Благодаря !

"Празника става официален в България през 1939 г." - май никой не обърна внимание на това изречение. Защото другата партия която го е чествала официално се нарича Националсоциалистическа работническа партия на Германия с лидер Адолф Хитлер... Толкова ли си приличате с този господин, че празнувате общи празници?

ЖАЛКА КАРТИНКА! ГЛЕДАХ ИМ "МИТИНГА" МАЛКО... РЕХАВА КОМПАНИЯ НА ХИЛЯДА БАБИЧКИ, НЕМОЩНИ НАПЪНИ ДА ИЗВИКАТ НЕЩИЧКО... ИЗТЪРКАНИ ФРАЗИ НА ИЗТЪРКАНИ "ЛИДЕРИ".. А БЪЛГАРИЯ СИ ИМА НУЖДА ОТ СИЛНА, МОДЕРНА, УСПЕШНА ЛЯВА ПАРТИЯ... ТИЯ НОМРНКЛАТУРЧИЦИ НЕ И ДАВАТ ТОЗИ ШАНС...

Калитко, ти що чиниш на митинга на БСП? Нещо носталгично или просто по навик, а, в случая незаблудено овчарче?

Абе и аз се посмях , то подобни митинги на загиващата БСП-БКП вече са много жалка работа Трябва да ги провеждат в зоологическата градина , та повече хора да видят последните остатъци на олигофренията на една партийка Не могат да съберат хора , дори след като половината са платени цигани с рейсове от провинцията Тъжен край за една партия с идеали напълно унищожени от милионерската им червена крадлива олигархия

България има нужда от националсоциалистическа партия. И за успокоение на някои юдомасонстващи индивиди, далеч не съм единственият, който е на това мнение.

Тази идеология наречена комунизъм е доста заразна при мързеливите и лумпените.Да си спомним при вземането на власта от тях, първата им работа бе да избият можещите и знаещите, за да не им пречат да си вършат мръсотиите.Нека някой да обори това нещо с факти.

Стига сте повтаряли едни и същи фрази до безумие . Не чувствате ли , че вие форумните антикомунистически отрепки ставате банални .Все едни и същи тъпизми пишете , но втръснахте на хората . Знаем , че сте промити мозъци , знаем , че сте заблудени мишоци , но стига вече . И точно обратното е - по времето на социализма , интелигенцията процъфтяваше . По времето на социализма се създаде БАН , а сега вашият любимец Борисов и в частност Дянков ги нарече феодални старци . Точно по времето на социализма , България печелеше много научни постижения , дори станахме четвъртата , или шестата космическа сила в света . Стига сте плашили гаргите и промивали мозъците на хората .И никой не е бил унищожаван -само може би предателите и тези , които са работели против интересите на родината ни .Стига сте изопачавали истината , омръзнахте на хората ...

ако е за втръсване, комунистическите отрепки ( форумни и нефорумни) са светлинни години напред в това отношение.

Ау, да се умилиш! То чудеса, то постижения! В другите гадни капиталистически държави хората живееха по дърветата, не знаеха що е наука и се молеха да ги качим на българската совалка та да идат в Космоса! Разбира се всички бяхме свободни да пътуваме, да създаваме собствени фирми, да създаваме сдружения и партии! Аз доброволно станах чавдарче, после пионерче - никой не ме е карал да празнувам 9-ти септември, 1-ви май, да нося знаменца на Партията, да уча стихотворения за СССР и Партията наизуст, да държа изпити за тях. Ех, чудесни времена бяха... Чудесен социализъм бяхме построили - сега пък построихме чудесен капитализъм! Все наши, родни постижения!

Дааа, що интелигенция изгни в Белене само защото беше обвинена в предателство и внасяне на западно влияние...

В америка на тази дата мафията организира пристанищните работници на протест, така наречените синдикати по онова време.Върнете се в историята за да ви светне що за ден е 1ви май.

Платените мекерета на Станишев , вие ще протестирате ли или ще плюете по форумите ? То пак е труд де - а и добре платен - 50лв на ден. Платен с парите на бабата от снимката :)

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАЙ НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ТРУДОВИ ХОРА .БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОМНЕТЕ , ЧЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОБЕДИ , ЗАЩОТО Е ПО- ХУМАННАТА , ПО- СПРАВЕДЛИВАТА .СВЕТОВНОТО БЪДЕЩЕ Е ЛЯВО . СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА , СВОБОДА ЗА НАРОДИТЕ .

Я отиди да се прегледаш при психиатър !

Човека си е добре , а ти правилно си се нарекъл ку- ку.Ела при нас да те излекуваме . Срамота е млад човек като тебе да не е нормален .Нали знаеш ,този , който определя другите като луди , самият той е луд

Много е хуманно всички да се трудят а соц богопомазаните да живеят на гърба на другите. Социализма , Капитализма и монархията са различни измерения на робовладелството ! Престъпния комунизъм в България обаче премина всякакви граници !

Като не се харесват изискванията предложени от Петър Дънов на българите, сега не само сме роби на нашите чорбаджии изедници, но и на руско - американко - европейската - неоосманската империи. Да ни е честит Празникът на Труда. Труд, за опознаване на личната - собственате човешка същност, мисия, ... МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО, МЯСТО В ТОВА ОБИТАЛИЩЕ У БОГА.

Че кой ти пречи да се трудиш? Къде даваш работа и високи заплати, че да дойда при теб! Какво ли ни чака от хора викащи "смърт"!?

Хайде стига с тези лозунги и клишета, извадени от нафталина. Капиталистите също се трудят, в много случаи повече от обикновените работници. И запомни, в света и природата няма понятия като справедливост и хуманност. По-умният, по-здравият, по-силният, по-съобразителният ще е винаги по-сит от слабия и болния. Хранителната верига важи и за живота и това не е нечия измишльотина, а природен закон. Такава е философията на природата и всяко нещо, което и противоречи е обречено. С нашия хуманизъм докарахме земята до пренаселване и поради липса на храна и ресурси ще се самоунищожим. Правото на живот е дадено от Бог, но не е гарантирано от него и всеки трябва сам да се бори за него и да си го отстоява.

Прав си, но малко хора го разбират въпреки, че и те живеят според тия принципи! Та борците за правда си представят справедливостта като вземане от другите, по-богатите и даване на тях или по-бедните! Те не си представят да се вземе от тях или те да дадат - и сега могат да го направят, да разделят своето с по-бедните от тях, но не го правят! Видяхме и борците за свобода като вземат властта стават досущ като омразните капиталисти и изобщо не искат да пуснат кокала! Такава утопия може да съществува само ако хората се променят масово и коренно! Но четейки крясъците тук се вижда, че всичко е от завист и омраза - не от истинско желание за един нов свят!

Явно вообще не си наясно с философията на живота . Хуманизмът , за който говоря е висша степен на съществуване , по- висша форма на живот , която е присъщо за най- умното и най- висшето същество на природата - човекът . По това се различаваме и от животните . Но като чета твоите елементарни писания на принципа- човек за човека вълк , явно виждам , че от такива като теб елементарно мислещи , човечеството не е дозряло за по- висшата ф-ма на живот на хомо сапиенс реценз .Но колкото и да бръщолевиш глупости , не можеш да спреш пътя на човечеството към по- доброто , по- справедливото . С времето , такива като теб все повече ще намаляват ,докато не изчезнат напълно ..Бъдещето на света е социално , справедливо и запомни НЕиздигащо парите и материалното в култ , както е сега .Това е неизбежно , предсазали са го много видни пророци като Нострадамос и колкото и да се пенявиш , твоят измислен капитализъм няма бъдеще .

И запомни - понятие като честен , работлив капиталист не съществува . Всички , дори и децата знаят , че за да си богат , значи си мошенник , престъпник ,експлоататор , измамник , живеещ на гърба на честните хора . Предполагам си чувал за това как един милионер отговаря на въпроса как е спечелил първият си милион- отговорае , всичко друго ме питайте , но не и как ....и Не спекулирай с труда на хората . В 99 процента от случаите ,служителите и работниците им движат 99 процента от фирмата , а нагляра капиталист си клати краката по цял ден и се чуди през това време къде да влачи любовниците си и платените си к..ви на почивкина екзотични места , чуди се да си смени ли мазератито с бугати , а през това време ,верните му и лоялни служители , които му движат парите се чудят как да свързват двата края . Е стига вече . Баста . Ще има видовден за всички мазни и дебелогъзи богаташчета . Запомни го .

хайде да ходим на зелено

1-ви май е обявен като "ден на труда", за да бъде чествана тази дата, почитана от най-мракобесните общества. Става въпрос за тайното общество "Илюминати". На 01.05.1776 Адам Вайсхаупт създава обществото на баварските илюминати (сатанисти). Ако приложите към тази дата любимата на илюминатите Кабала, получавате числото 666. Датата 01.05.1776 не е избрана случайно, тя е следвало да резултира в числото 666. Едва по-късно, на 01.05.1886, за да се отбележи 100-годишнината на тази "свята" за илюминатите дата, се инсценира в Чикаго протест, в който участват 300 000 работници. В "чест" на "годишнината" и "святата" за илюминатите дата, този протест бива окървавен. През 1889г. американската делегация, присъстваща на конгреса на Социалистическия Интернационал (също създаден от масони и илюминати) в Париж, прави предложение 1-ви Май да бъде обявен за празник на работниците. Какво да кажем повече - нагласена работа. Така че, когато искате да чествате 1-ви май, знайте че не става въпрос за празник на труда, а за "празник" на човекоубийците-кукловоди, които и досега управляват в сянка света.

Съгласен съм с "Анализатор". Дадените факти могат да бъдат проверени и са исторически потрвърдени.

ако и двамата твърдите, че събитията в Чикаго са въпрос на кабала сте много в грешка.

Дъртофелници ще станат всички, включително и тези, които сега са ГЕРБопомазани. И какво ще правят те тогава?. Хахаа.....Ще си спомнят с треперящи гласчета, че някога е имало една партия ГЕРБ, която е управлявала известно време и е довела народа си до просешка тояга и до полицейски безчинства. Така, че уважаеми гербеджийчета честит 1 май. Трудете се и не пишете малоумно.

стига плещи глупости и намесва Бог в цялата работа. 45+22 години управление на БКП/БСП доведоха народа до просешка тояга и държавата до разпад и изчезване.

КОИ ИМАШ ВПРЕДВИД? ОХРАНАТА НА ТОШО Ли?

За кучетата и керваните......

Защо не сменихте уважаеми другари озъбената бабичка от снимката - ползвахте я преди 2-3 месеца, много е гнусна. Имайте поне малко уважение към четящите новините.

да живее 1ви май

ПАРОДИЯТА продължава. Най-крадливата част от населението на България - ръководството на БСП, е изкарало на улицата освен бедните хора и такива които ги мързи, които искат да крадат, да лъжат, да не правят нищо, но някой да им дава. ПАРОДИЯ.

Лекия дъждец в София днес ще откаже май дъртофелниците да отидат на площада :-))) Хахаа и какво ще правят тези дето дядовците им взривяваха църкви, а бащите им пращаха в Белене и убивахе невинни ? Ще си стоят сами на площадаааа.

много си глупав направо си прос дядовци казваш тези същите дядовци за 45 години построиха една страна от разрухата която за 22 не може да се разграби айде сега като си толкова умен ми кажи и покажи колко завода се построиха през времето на прехода... колко градове се построиха... още неще имаш ли да казваш ве лумпен с право такива като тебе са лежали в лагерите в белене щото нямат мозък въобще

Вярно,че нямало умни красавици...

А чии беше прехода, мадам,Много не знаеш или не искаш да си признаеш.извинявай за мадам другарко.

как пък една умна мисъл написана от теб не прочетох .

стига, бе уонаби, стига... напиши поне веднъж нещо умно.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ - към лаещите срещу очевидната истина. ААА, ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА, ЧЕ И ДЕЧИЦАТА СА ВИДЕЛИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. Това момиче Samira_seed не е видяло почти нищо от социализма, но му е направило впечатление 22 годишното стремително спускане по гъз надолу. Това и котките, и кучетата го разбраха, а вие се удавете в лигите си да доказвате противното.

Ти не се безпокой .Има страшно много млади хора , привърженици на лявата идея , както в България , така и по света .Рано , или късно , лявата вълна ще помете всички десни ,гнили капиталистически правителства по цял свят и такива заблудени пъпчиви пубери като тебе .А герб си го заври ненам къде си .ГЕРБ са бита карта вече , не го ли разбра вече , гнусно увехнало герберче .Под 5 процента е подкрепата за ГЕРБ-само техните роднини и облажилите се на топли службички все още ги подкрепят ...

Хубаво, ще помете всичко, а после! Не ми се виждаш по-различен - с такъв груб и просташки език не виждам какво ново можеш да предложиш! Защо не направиш една малка комуна, където да живеете по твоя начин - да видим как работи на практика! С крясъци и закани отблъскваш хората - покажи че наистина можеш!

което правиш е останалите хора да те възприемат като фанатик бръщолевещ с пяна на уста.

"лявата вълна ще помете всички десни ,гнили капиталистически правителства по цял свят"'Леле колко простотия има на този свят.

Тия от снимката сигурно ще си изкарат по някое кюфтенце и биричка...Много приличат на червените кретенчета в този форум.

В БГ няма нужда да се празнува деня на труда,защото този труд е експлоатиран жестоко от "работодателите".Ниски мизерни заплати и висок стандарт на живот на "бизнеса".Смешна и жалка картинка...

Пак червени зомбита ще ни тормозят цял ден :)

dir.bg незнае ли от къде е дошел в България този празник, ами го свързва само с "омразния" му и на други с неговите "чувства" - социализъм/комунизъм. Като не си знаете интересите и не можете да ги защитвате, ще го духате още дълго време, докато се осъзнаете. За някои осъзнаването е безнадеждно!

Честит празник на поробения от мутро-мафиотското правителство на ГЕРБ. Независимо от цета и партийната принадлежност, всички недоволни от управлението - на митинга!

Чакай 1 май е ден на ,,робите на труда,, а къде са робовладелците -в бсп.-справка виж висшия партиен съвет на бсп.Къде са общите интереси ???

Аз пък си мислех, че честването на деня на труда трябва да се организира от леви партии и синдикати ! Както е известно обаче, у нас такива не са забелязани ! Иначе хората масово биха подкрепили 3 месеца отпуск и пенсии на 50-55 години. И отмяна на плоския данък. Ама няма кой да тръгне напред с това. Ако се появи ще ми е все едно дали е комунист, социалист, маймуна или крастава жаба - ще го подкрепим. Същото е и с "десницата", която 20 години поддържа правен хаос и несигурност/неопределеност на собствеността. Проблема на бг политически сили е че са кухи, нямат идейност, а само крадат. Всичко е мафия, конспирация от най-нагъл вид.

след като митингат все осте не се е састоял , откаде намерихте тази снимка и засто?хаиде , кажете несто по вапроса , некадарнизи от дира. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами това е едно от лицата на БСП. Никак не е трудно да се види на измисления митинг днес.

Омръзна ми от тия мръсни комунисти

А на мена ми омръзна и ми се повдига от тия гнусни капиталисти , които всекидневно се подиграват и ограбват труда на честните хора .Но всяко нещо си има край- Ще дойде видовден за мръсните капиталисти по цял свят , които експлоатират и грабят обикновенният трудов човек .

А кой ще дава работа на честния, трудов, почти ангел човек? Може ли честния, трудов, почти ангел човек да ръководи бизнес, да инвестира, да се бори за пазари? Дали честния, трудов, почти ангел човек е безпристрастен консуматор, който купува само стоки произведени от честния, трудов, почти ангел човек без да се интересува от цена и качество? Дали честния, трудов, почти ангел човек е винаги и навсякъде честен? Ако е така - ще има ляв Рай на Земята!

Дайте веднаъж завинаги да се разберем. В БГ , както сега , така и преди за комунизъм не може да се говори, тъй като такъв не е имало. Няма и леви правителства. Всички са шуро-баджанашки навързани един за друг мошеници.

Омръзна ми от тия мръсни комунисти - първо ни тровиха дъртите им полит бюровски родители, а сега наглите им деца със същите фамилии.... Така е като минаха метър 89 година.... Мога само да кажа - ДА ГО Д..А БСП-то!

Е,Гоце и Станишев пак разлаяха бабите и дядовците.Пак ще има кюфтенце,кебаче,намазани с китайска лютеничка..А може и безплатна разходка да са обещали..До кога ще спекулират и манипулират наивните пенсионери..Просто Татовото време няма да се върне.Та нали те са наследили прословутите куфарчета..Негласните милионери в Парламента са от БСП..Затова така неистово драпат да се докопат отново до власта...За тази цел гладните и заблудени пенсионери/които в голямата си част представляват гласоподавателите на БСП/ са най-удобни за манипулиране..А да девиза е ясен:Да живей труда !! Станете да седнем пак ние !!

...един стар фантастичен разказ" Ден на гнева". Там луди и фанатични учени модифицират същества с цел да направят непобедими войни. Получават свирепи и кръвожадни , но интелигентни същества, които насочват гнева си срещу своите създатели по начин, с който ги карат да се проклинат до мига на жестокия си край. Скоро виден спиритист е влязъл във връзка с духа на Маркс и надълго и широко са общували на тема соц и ком. Маркс е споделил, че идеите му са били преиначени и Капиталът е прочетен правилно само от евреите. Но той е оптимист, че учението му ще бъде преоткрито, но не от такива лелки от снимката, дето прави реклама на ченето си, нито от хората, които от празник правят хаос. ПРазник се прави със съответния брой химически тоалетни, цистерни с бира и топли наденички. Мажоретки и духов оркестър, както се канят да го спретнат в Европа. Нека си викат хората, но да не се правят на големи социалисти, щото 44г., когато е почнала тая лавина, или не са били родени, или са били невръстни малчугани. Та дядо Маркс, преди да се оттегли, рекъл: Пролетарии от всички страни, извинявайте.

Да, пролетарии, ИЗВИНЯВАЙТЕ! И... "Олигарси от всички страни, обединявайте се в името на: Neue Weltordnung / new world order."

Дали днес не би бил подходящ ден за пилотно/тестово инсталиране на свързано-скайпски прозорченце с образ/звук в реално време, Дир.бг ?

Да живее социализЪмът !

да живее 1ви май

Честит празник на труда, мили българи! Да сте живи и здрави и дано трудът ни да запази България през вековете!

Трудът може да ни запази, но безработицата и мизерията ни е стопила с половин милион за 10 години.

Коментари - Митинг в Деня на труда блокира столицата | Днес.dir.bg

Митинг в Деня на труда блокира столицата

Днес светът отбелязва Деня на труда и на международната работническа солидарност. Той е един от официалните празници в България.

Обратно в новината

Коментари - Митинг в Деня на труда блокира столицата | Днес.dir.bg

Коментари

Обедняването на народа ни постепенно възстановява носталгията към миналото, когато държавата ни беше стабилна и със силна работеща икономика, селско стопанство и здравоопазване.

Не сте нормални да слагате една и съща снимка за различни събития. И това ми било новинари.

Не мога да разбера факта,че "социалистите"протестират срещу ГЕРБ!...Та нали ГЕРБ са последната ултралевичарска фракция на БКП !Предишните бяха БСП,СДС,ДСБ,ДПС,НДСВ,РЗС,"Лидер"и"Атака"...Що се правят от БСП на луди!?Нали в момента техните роднини и деца управляват България,само,че маскирани зад ново име-ГЕРБ!

Ами нали трябва пак да се заблуди народа бе човече. .... Кое пак сега не ти е ясно ? Политиците отново трява да намерят начин да излъжат - идват избори нали ?!

Не мога да разбера факта,че "социалистите"протестират срещу ГЕРБ!...Та нали ГЕРБ са последната ултралевичарска фракция на БКП !Предишните бяха БСП,СДС,ДСБ,ДПС,НДСВ,РЗС,"Лидер"и"Атака"...Що се правят от БСП на луди!?Нали в момента техните роднини и деца управляват България,само,че маскирани зад ново име-ГЕРБ!

Никоя политическа партия не отстоява интересите на наемните работници у нас. БСП са отколешни и най-едри капиталисти, които нямат нищо общо с работническата класа, освен едно "С" в средата. Нагла арогантност е, че заблуждават електората си и обезценяват значението на международната работническа солидарност.

ЗНАЙТЕ И ЗПОМНЕТЕ- ТОЗИ ДЕН НЕ Е ИЗМИСЛЕН ОТ БСП, А Е МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ТРУДА И СЕ ПРАЗНУВА ПО ЦЯЛ СВЯТ. ПРАЗНУВАТ ТРУДЯщИТЕ СЕ ХОРА. В Б-Я ВСИЧКО СЕ УПОРОЧАВА , НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ. ЖАЛКО ,ЧЕ ПО-ВЕЧЕ СА НЕВЕЖИТЕ И НЕ ЗНАЕщИТЕ И СЕ УВЕЛИЧАВАТ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН.

от соц комисари акъл не ни требе

то и без това си немате. и за кво ли ви е нещо, което наистина не ви требе.

и 1 май и 8 март са взети от гнилия империализъм в щатите хохохохо

егати и физиономиите ,ужас

да празнуваш за това че се трудиш е тъпо

Празнуването не е за това, че се трудиш. На този ден работниците празнуват извоюването на социални и трудови закони, с които се слага ред в отношенията работодател-работник (8 часов работен ден, отпуски, пенсии, достойно заплащане, трудов кодекс, организиране на синдикати и др.). Разбира се, тази БСП няма никакъв принос за отстояването на правата на наемните работници.

А пък по моите изчисления маика ти и баща ти взимат по 50 лв пенсии, плащат парно по 500лв, ток-120, "здравни"застраховки-ж 16.80, данъци- не -ме-питаи, и ядат домати-4 бр. х 2.50 лв.!!!!

1-ви май е обявен като "ден на труда", за да бъде чествана тази дата, почитана от най-мракобесните общества. Става въпрос за тайното общество "Илюминати". На 01.05.1776 Адам Вайсхаупт създава обществото на баварските илюминати (сатанисти). Ако приложите към тази дата любимата на илюминатите Кабала, получавате числото 666. Датата 01.05.1776 не е избрана случайно, тя е следвало да резултира в числото 666. Едва по-късно, на 01.05.1886, за да се отбележи 100-годишнината на тази "свята" за илюминатите дата, се инсценира в Чикаго протест, в който участват 300 000 работници. В "чест" на "годишнината" и "святата" за илюминатите дата, този протест бива окървавен. През 1889г. американската делегация, присъстваща на конгреса на Социалистическия Интернационал (също създаден от масони и илюминати) в Париж, прави предложение 1-ви май да бъде обявен за празник на работниците. Какво да кажем повече - нагласена работа. Така че, когато искате да чествате 1-ви май, знайте че не става въпрос за празник на труда, а за "празник" на човекоубийците-кукловоди, които и досега управляват в сянка света.

Анализатор е прав. Не разбирам защо всички политизират темата, най-вероятно поради непознаване на историческите факти. Темата не е политическа. Историческите факти показват, че човешкото общество се манипулира и управлява от коварни скрити сили. А наивниците и глупаците нека крещят обезумяли по площадите и да пишат глупости във форумите (много от пишещите са не само исторически неуки, но и неграмотни, защото не владеят българския правопис - за справка прочети коментарите под тази статия).

Явно твоето "знание" не върши работа - знаеш скритите сили, които явно не са толкова скрити щом всеки АнтиГлобалист ги е разкрил! Та защо не ги спреш драги бърборко тия "сили"? Или и ти си по крякането, без реални действия!

Съгласен съм с теб, явно форумът е пълен с кресливи зомбита и олигофрени, които дори не знаят кои са, пък камо ли да четат история. И очакваме тази плачеща сган да оправи България. Ще врякат по митингите и ще хленчат по форумите. От такива нищо добро няма да излезе. Вместо да запретнат ръкави и да изгонят наглите и безскруполни управници !!!!!!!!!!!!!!

ей, другарчета, махнете снимката на тая зла "бедна бабичка", да не плаши и стряска хората. използвахте снимката при предишен митинг на БСП, не сме за подигравка, все пак четем и гледаме картинки

сложи твоя снимка ма мино, дай да се нагледаме на хубост...това ли ти е мнението по темата ма??/ плашела се, плаши се, като станеш на годините на жената и ти ще плашиш, повърхностно, елементарно същество. на останалите честит празник.!

Не знам за Мина, но от тебе лъха на повечко злоба, да знаеш :) ...и на вкиснато.

Навниманието на умните глави дърдорещи за това , което не им е ясно. Този ден е годишнина от разстрела на стачката за искане на 8 часов работен ден в Чикаго 1886г.

Не топогрфското, а ТИПОГРАФСКОТО сдружение. Научете се да четете и пишете правилно.

Ако за да разберат нещо, на другите народи са им нужни 2 години, на нашите бавноразвиващи се индивиди не им стигат и 20.Още се джавкат на сини и червени и не са се усетили, че една и съща шайка ги насъскваше докато си оплете кошничката.И че когато става въпрос за социални блага трябва да правим като гърците.Тези митинги и стачки там са организирани от комунистическата партия, която е около 6 процента, но обяви ли протест, всички се хващат подръка и обединени се борят за правата си, нищо, че не са комунисти.Но тук бъка от бавноразвиващи се, които използат всеки повод, за да изливат примитивната си слуз и да се облекчават малко поне от невижданата, нечовешка злоба на мижитурката, чувствуваща се смела и значима само в анонимност.Пфу...

Мерси - не ща да имам дългове като гърците! Те справедливостта я разбират да харчат повече отколкото изработват! Въпреки, че не спират да протестират, спасиха ги милиардите на по-работливите и пестеливи членове на Европейския съюз! Те не са добър пример - виж, северните народи може да ни научат на нещо!

А ти защо си анонимен, бе ?

Браво, аз ! ( Но де-факто всички сме в нагнетения-до-пръсване адски казан, нали ?! ... Вие, аз -- позволете да предположим, че сте от нас ! )

Защо си боядиса косата!Трябваше да си останеш блондинка,повече ти отива на съдържанието!С тези кухи фрази-дело на в-к "Работническо дело", ставаш много лесно разгадаема!Измисли нещо по-оригинално,защото това се повтаря от всеки "червен г....к"!А то нито е вярно,нито е оригинално,нито е умно!А много от нас,които са работили в тези заводи,знаехме ,че при условията на свободно пазарно стопанство,те не могат да изкарат и една година!Ти "умнице"защо не знаеше това-или мислеше ,че щом е завод той е вечен!Да ама не-от завод до завод има разлика!

Дира, нямате ли друга снимка да сложите? Щото тая червена бабичка я гледаме вече няколко години. Снимайте някое младо хубаво момиче, макар и случайно минаващо покрай мититга, че да вземем да отворим след това и новината. Или си я карате колкото можете. А то май не е много. И как да ви каже човек "честит празник" в Деня на труда като от километри личи колко ви мързи?!

И на мен ми направи впечатление че слагат една и съща снимка за кой ли път вече

Ами търсим, но това е най-красивата фенка на БСП!

Верваме ти, нали от митинга се връщаш.

Нито кебапчета , ни кифтенца за митингуващите - червените барони много са се стиснали нещо ?:)))

Във Франция празникът на труда се организира от синдикатите (не от социалистите). А крайно десните поднасят цветя пред статуята нa Jeanne d' Arc- символ на френската национална идентичност .

че има ли по големи соцалисти от франсетата

Що се отнася до убиването на невинни животни от страна на президента на РъБъ, то няма нищо ново, което бих могъл да добавя ! Вече дори ми е и под достойнството да коментирам тази тема ! На всички е ясно, че няма как некой с некаква заплата да има толкова излишни пари, и то законно придобити, за да убива невинни животни, защото това му е било хоби ! И първобитните хора са убивали животни, но това не е било хоби за тях Ако пък сега се окаже, че президентът на РъБъ си е плащал всичко, в което дълбоко се съмнявам, то тогава бих попитал : Какво означава БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА ? Дали няма да се окаже, че президентът на РъБъ е дал повече пари за убиването на невинни животни, за да си задоволи егото, отколкото е направил дарения за БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, за да помогне на деца в неравностойно положение ? Интересен въпрос, нали ? Има ли смисъл да го коментираме повече ? МЪКА ! Що се отнася до М. Найденов и гениалната му идея за узаконяване на безплатния лов от страна на президенти и премиери, което ще си остане за сметка на ДАНЪКОПЛАТЕЦА и в УЩЪРБ на Природата, бих казал само, че с такива инициативи , няма как да гласувам за ГЕРБ ?! Благодаря !

"Празника става официален в България през 1939 г." - май никой не обърна внимание на това изречение. Защото другата партия която го е чествала официално се нарича Националсоциалистическа работническа партия на Германия с лидер Адолф Хитлер... Толкова ли си приличате с този господин, че празнувате общи празници?

ЖАЛКА КАРТИНКА! ГЛЕДАХ ИМ "МИТИНГА" МАЛКО... РЕХАВА КОМПАНИЯ НА ХИЛЯДА БАБИЧКИ, НЕМОЩНИ НАПЪНИ ДА ИЗВИКАТ НЕЩИЧКО... ИЗТЪРКАНИ ФРАЗИ НА ИЗТЪРКАНИ "ЛИДЕРИ".. А БЪЛГАРИЯ СИ ИМА НУЖДА ОТ СИЛНА, МОДЕРНА, УСПЕШНА ЛЯВА ПАРТИЯ... ТИЯ НОМРНКЛАТУРЧИЦИ НЕ И ДАВАТ ТОЗИ ШАНС...

Калитко, ти що чиниш на митинга на БСП? Нещо носталгично или просто по навик, а, в случая незаблудено овчарче?

Абе и аз се посмях , то подобни митинги на загиващата БСП-БКП вече са много жалка работа Трябва да ги провеждат в зоологическата градина , та повече хора да видят последните остатъци на олигофренията на една партийка Не могат да съберат хора , дори след като половината са платени цигани с рейсове от провинцията Тъжен край за една партия с идеали напълно унищожени от милионерската им червена крадлива олигархия

България има нужда от националсоциалистическа партия. И за успокоение на някои юдомасонстващи индивиди, далеч не съм единственият, който е на това мнение.

Тази идеология наречена комунизъм е доста заразна при мързеливите и лумпените.Да си спомним при вземането на власта от тях, първата им работа бе да избият можещите и знаещите, за да не им пречат да си вършат мръсотиите.Нека някой да обори това нещо с факти.

Стига сте повтаряли едни и същи фрази до безумие . Не чувствате ли , че вие форумните антикомунистически отрепки ставате банални .Все едни и същи тъпизми пишете , но втръснахте на хората . Знаем , че сте промити мозъци , знаем , че сте заблудени мишоци , но стига вече . И точно обратното е - по времето на социализма , интелигенцията процъфтяваше . По времето на социализма се създаде БАН , а сега вашият любимец Борисов и в частност Дянков ги нарече феодални старци . Точно по времето на социализма , България печелеше много научни постижения , дори станахме четвъртата , или шестата космическа сила в света . Стига сте плашили гаргите и промивали мозъците на хората .И никой не е бил унищожаван -само може би предателите и тези , които са работели против интересите на родината ни .Стига сте изопачавали истината , омръзнахте на хората ...

ако е за втръсване, комунистическите отрепки ( форумни и нефорумни) са светлинни години напред в това отношение.

Ау, да се умилиш! То чудеса, то постижения! В другите гадни капиталистически държави хората живееха по дърветата, не знаеха що е наука и се молеха да ги качим на българската совалка та да идат в Космоса! Разбира се всички бяхме свободни да пътуваме, да създаваме собствени фирми, да създаваме сдружения и партии! Аз доброволно станах чавдарче, после пионерче - никой не ме е карал да празнувам 9-ти септември, 1-ви май, да нося знаменца на Партията, да уча стихотворения за СССР и Партията наизуст, да държа изпити за тях. Ех, чудесни времена бяха... Чудесен социализъм бяхме построили - сега пък построихме чудесен капитализъм! Все наши, родни постижения!

Дааа, що интелигенция изгни в Белене само защото беше обвинена в предателство и внасяне на западно влияние...

В америка на тази дата мафията организира пристанищните работници на протест, така наречените синдикати по онова време.Върнете се в историята за да ви светне що за ден е 1ви май.

Платените мекерета на Станишев , вие ще протестирате ли или ще плюете по форумите ? То пак е труд де - а и добре платен - 50лв на ден. Платен с парите на бабата от снимката :)

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАЙ НА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ТРУДОВИ ХОРА .БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПОМНЕТЕ , ЧЕ ЛЯВАТА ИДЕЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОБЕДИ , ЗАЩОТО Е ПО- ХУМАННАТА , ПО- СПРАВЕДЛИВАТА .СВЕТОВНОТО БЪДЕЩЕ Е ЛЯВО . СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА , СВОБОДА ЗА НАРОДИТЕ .

Я отиди да се прегледаш при психиатър !

Човека си е добре , а ти правилно си се нарекъл ку- ку.Ела при нас да те излекуваме . Срамота е млад човек като тебе да не е нормален .Нали знаеш ,този , който определя другите като луди , самият той е луд

Много е хуманно всички да се трудят а соц богопомазаните да живеят на гърба на другите. Социализма , Капитализма и монархията са различни измерения на робовладелството ! Престъпния комунизъм в България обаче премина всякакви граници !

Като не се харесват изискванията предложени от Петър Дънов на българите, сега не само сме роби на нашите чорбаджии изедници, но и на руско - американко - европейската - неоосманската империи. Да ни е честит Празникът на Труда. Труд, за опознаване на личната - собственате човешка същност, мисия, ... МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО, МЯСТО В ТОВА ОБИТАЛИЩЕ У БОГА.

Че кой ти пречи да се трудиш? Къде даваш работа и високи заплати, че да дойда при теб! Какво ли ни чака от хора викащи "смърт"!?

Хайде стига с тези лозунги и клишета, извадени от нафталина. Капиталистите също се трудят, в много случаи повече от обикновените работници. И запомни, в света и природата няма понятия като справедливост и хуманност. По-умният, по-здравият, по-силният, по-съобразителният ще е винаги по-сит от слабия и болния. Хранителната верига важи и за живота и това не е нечия измишльотина, а природен закон. Такава е философията на природата и всяко нещо, което и противоречи е обречено. С нашия хуманизъм докарахме земята до пренаселване и поради липса на храна и ресурси ще се самоунищожим. Правото на живот е дадено от Бог, но не е гарантирано от него и всеки трябва сам да се бори за него и да си го отстоява.

Прав си, но малко хора го разбират въпреки, че и те живеят според тия принципи! Та борците за правда си представят справедливостта като вземане от другите, по-богатите и даване на тях или по-бедните! Те не си представят да се вземе от тях или те да дадат - и сега могат да го направят, да разделят своето с по-бедните от тях, но не го правят! Видяхме и борците за свобода като вземат властта стават досущ като омразните капиталисти и изобщо не искат да пуснат кокала! Такава утопия може да съществува само ако хората се променят масово и коренно! Но четейки крясъците тук се вижда, че всичко е от завист и омраза - не от истинско желание за един нов свят!

Явно вообще не си наясно с философията на живота . Хуманизмът , за който говоря е висша степен на съществуване , по- висша форма на живот , която е присъщо за най- умното и най- висшето същество на природата - човекът . По това се различаваме и от животните . Но като чета твоите елементарни писания на принципа- човек за човека вълк , явно виждам , че от такива като теб елементарно мислещи , човечеството не е дозряло за по- висшата ф-ма на живот на хомо сапиенс реценз .Но колкото и да бръщолевиш глупости , не можеш да спреш пътя на човечеството към по- доброто , по- справедливото . С времето , такива като теб все повече ще намаляват ,докато не изчезнат напълно ..Бъдещето на света е социално , справедливо и запомни НЕиздигащо парите и материалното в култ , както е сега .Това е неизбежно , предсазали са го много видни пророци като Нострадамос и колкото и да се пенявиш , твоят измислен капитализъм няма бъдеще .

И запомни - понятие като честен , работлив капиталист не съществува . Всички , дори и децата знаят , че за да си богат , значи си мошенник , престъпник ,експлоататор , измамник , живеещ на гърба на честните хора . Предполагам си чувал за това как един милионер отговаря на въпроса как е спечелил първият си милион- отговорае , всичко друго ме питайте , но не и как ....и Не спекулирай с труда на хората . В 99 процента от случаите ,служителите и работниците им движат 99 процента от фирмата , а нагляра капиталист си клати краката по цял ден и се чуди през това време къде да влачи любовниците си и платените си к..ви на почивкина екзотични места , чуди се да си смени ли мазератито с бугати , а през това време ,верните му и лоялни служители , които му движат парите се чудят как да свързват двата края . Е стига вече . Баста . Ще има видовден за всички мазни и дебелогъзи богаташчета . Запомни го .

хайде да ходим на зелено

1-ви май е обявен като "ден на труда", за да бъде чествана тази дата, почитана от най-мракобесните общества. Става въпрос за тайното общество "Илюминати". На 01.05.1776 Адам Вайсхаупт създава обществото на баварските илюминати (сатанисти). Ако приложите към тази дата любимата на илюминатите Кабала, получавате числото 666. Датата 01.05.1776 не е избрана случайно, тя е следвало да резултира в числото 666. Едва по-късно, на 01.05.1886, за да се отбележи 100-годишнината на тази "свята" за илюминатите дата, се инсценира в Чикаго протест, в който участват 300 000 работници. В "чест" на "годишнината" и "святата" за илюминатите дата, този протест бива окървавен. През 1889г. американската делегация, присъстваща на конгреса на Социалистическия Интернационал (също създаден от масони и илюминати) в Париж, прави предложение 1-ви Май да бъде обявен за празник на работниците. Какво да кажем повече - нагласена работа. Така че, когато искате да чествате 1-ви май, знайте че не става въпрос за празник на труда, а за "празник" на човекоубийците-кукловоди, които и досега управляват в сянка света.

Съгласен съм с "Анализатор". Дадените факти могат да бъдат проверени и са исторически потрвърдени.

ако и двамата твърдите, че събитията в Чикаго са въпрос на кабала сте много в грешка.

Дъртофелници ще станат всички, включително и тези, които сега са ГЕРБопомазани. И какво ще правят те тогава?. Хахаа.....Ще си спомнят с треперящи гласчета, че някога е имало една партия ГЕРБ, която е управлявала известно време и е довела народа си до просешка тояга и до полицейски безчинства. Така, че уважаеми гербеджийчета честит 1 май. Трудете се и не пишете малоумно.

стига плещи глупости и намесва Бог в цялата работа. 45+22 години управление на БКП/БСП доведоха народа до просешка тояга и държавата до разпад и изчезване.

КОИ ИМАШ ВПРЕДВИД? ОХРАНАТА НА ТОШО Ли?

За кучетата и керваните......

Защо не сменихте уважаеми другари озъбената бабичка от снимката - ползвахте я преди 2-3 месеца, много е гнусна. Имайте поне малко уважение към четящите новините.

да живее 1ви май

ПАРОДИЯТА продължава. Най-крадливата част от населението на България - ръководството на БСП, е изкарало на улицата освен бедните хора и такива които ги мързи, които искат да крадат, да лъжат, да не правят нищо, но някой да им дава. ПАРОДИЯ.

Лекия дъждец в София днес ще откаже май дъртофелниците да отидат на площада :-))) Хахаа и какво ще правят тези дето дядовците им взривяваха църкви, а бащите им пращаха в Белене и убивахе невинни ? Ще си стоят сами на площадаааа.

много си глупав направо си прос дядовци казваш тези същите дядовци за 45 години построиха една страна от разрухата която за 22 не може да се разграби айде сега като си толкова умен ми кажи и покажи колко завода се построиха през времето на прехода... колко градове се построиха... още неще имаш ли да казваш ве лумпен с право такива като тебе са лежали в лагерите в белене щото нямат мозък въобще

Вярно,че нямало умни красавици...

А чии беше прехода, мадам,Много не знаеш или не искаш да си признаеш.извинявай за мадам другарко.

как пък една умна мисъл написана от теб не прочетох .

стига, бе уонаби, стига... напиши поне веднъж нещо умно.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ - към лаещите срещу очевидната истина. ААА, ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА, ЧЕ И ДЕЧИЦАТА СА ВИДЕЛИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. Това момиче Samira_seed не е видяло почти нищо от социализма, но му е направило впечатление 22 годишното стремително спускане по гъз надолу. Това и котките, и кучетата го разбраха, а вие се удавете в лигите си да доказвате противното.

Ти не се безпокой .Има страшно много млади хора , привърженици на лявата идея , както в България , така и по света .Рано , или късно , лявата вълна ще помете всички десни ,гнили капиталистически правителства по цял свят и такива заблудени пъпчиви пубери като тебе .А герб си го заври ненам къде си .ГЕРБ са бита карта вече , не го ли разбра вече , гнусно увехнало герберче .Под 5 процента е подкрепата за ГЕРБ-само техните роднини и облажилите се на топли службички все още ги подкрепят ...

Хубаво, ще помете всичко, а после! Не ми се виждаш по-различен - с такъв груб и просташки език не виждам какво ново можеш да предложиш! Защо не направиш една малка комуна, където да живеете по твоя начин - да видим как работи на практика! С крясъци и закани отблъскваш хората - покажи че наистина можеш!

което правиш е останалите хора да те възприемат като фанатик бръщолевещ с пяна на уста.

"лявата вълна ще помете всички десни ,гнили капиталистически правителства по цял свят"'Леле колко простотия има на този свят.

Тия от снимката сигурно ще си изкарат по някое кюфтенце и биричка...Много приличат на червените кретенчета в този форум.

В БГ няма нужда да се празнува деня на труда,защото този труд е експлоатиран жестоко от "работодателите".Ниски мизерни заплати и висок стандарт на живот на "бизнеса".Смешна и жалка картинка...

Пак червени зомбита ще ни тормозят цял ден :)

dir.bg незнае ли от къде е дошел в България този празник, ами го свързва само с "омразния" му и на други с неговите "чувства" - социализъм/комунизъм. Като не си знаете интересите и не можете да ги защитвате, ще го духате още дълго време, докато се осъзнаете. За някои осъзнаването е безнадеждно!

Честит празник на поробения от мутро-мафиотското правителство на ГЕРБ. Независимо от цета и партийната принадлежност, всички недоволни от управлението - на митинга!

Чакай 1 май е ден на ,,робите на труда,, а къде са робовладелците -в бсп.-справка виж висшия партиен съвет на бсп.Къде са общите интереси ???

Аз пък си мислех, че честването на деня на труда трябва да се организира от леви партии и синдикати ! Както е известно обаче, у нас такива не са забелязани ! Иначе хората масово биха подкрепили 3 месеца отпуск и пенсии на 50-55 години. И отмяна на плоския данък. Ама няма кой да тръгне напред с това. Ако се появи ще ми е все едно дали е комунист, социалист, маймуна или крастава жаба - ще го подкрепим. Същото е и с "десницата", която 20 години поддържа правен хаос и несигурност/неопределеност на собствеността. Проблема на бг политически сили е че са кухи, нямат идейност, а само крадат. Всичко е мафия, конспирация от най-нагъл вид.

след като митингат все осте не се е састоял , откаде намерихте тази снимка и засто?хаиде , кажете несто по вапроса , некадарнизи от дира. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами това е едно от лицата на БСП. Никак не е трудно да се види на измисления митинг днес.

Омръзна ми от тия мръсни комунисти

А на мена ми омръзна и ми се повдига от тия гнусни капиталисти , които всекидневно се подиграват и ограбват труда на честните хора .Но всяко нещо си има край- Ще дойде видовден за мръсните капиталисти по цял свят , които експлоатират и грабят обикновенният трудов човек .

А кой ще дава работа на честния, трудов, почти ангел човек? Може ли честния, трудов, почти ангел човек да ръководи бизнес, да инвестира, да се бори за пазари? Дали честния, трудов, почти ангел човек е безпристрастен консуматор, който купува само стоки произведени от честния, трудов, почти ангел човек без да се интересува от цена и качество? Дали честния, трудов, почти ангел човек е винаги и навсякъде честен? Ако е така - ще има ляв Рай на Земята!

Дайте веднаъж завинаги да се разберем. В БГ , както сега , така и преди за комунизъм не може да се говори, тъй като такъв не е имало. Няма и леви правителства. Всички са шуро-баджанашки навързани един за друг мошеници.

Омръзна ми от тия мръсни комунисти - първо ни тровиха дъртите им полит бюровски родители, а сега наглите им деца със същите фамилии.... Така е като минаха метър 89 година.... Мога само да кажа - ДА ГО Д..А БСП-то!

Е,Гоце и Станишев пак разлаяха бабите и дядовците.Пак ще има кюфтенце,кебаче,намазани с китайска лютеничка..А може и безплатна разходка да са обещали..До кога ще спекулират и манипулират наивните пенсионери..Просто Татовото време няма да се върне.Та нали те са наследили прословутите куфарчета..Негласните милионери в Парламента са от БСП..Затова така неистово драпат да се докопат отново до власта...За тази цел гладните и заблудени пенсионери/които в голямата си част представляват гласоподавателите на БСП/ са най-удобни за манипулиране..А да девиза е ясен:Да живей труда !! Станете да седнем пак ние !!

...един стар фантастичен разказ" Ден на гнева". Там луди и фанатични учени модифицират същества с цел да направят непобедими войни. Получават свирепи и кръвожадни , но интелигентни същества, които насочват гнева си срещу своите създатели по начин, с който ги карат да се проклинат до мига на жестокия си край. Скоро виден спиритист е влязъл във връзка с духа на Маркс и надълго и широко са общували на тема соц и ком. Маркс е споделил, че идеите му са били преиначени и Капиталът е прочетен правилно само от евреите. Но той е оптимист, че учението му ще бъде преоткрито, но не от такива лелки от снимката, дето прави реклама на ченето си, нито от хората, които от празник правят хаос. ПРазник се прави със съответния брой химически тоалетни, цистерни с бира и топли наденички. Мажоретки и духов оркестър, както се канят да го спретнат в Европа. Нека си викат хората, но да не се правят на големи социалисти, щото 44г., когато е почнала тая лавина, или не са били родени, или са били невръстни малчугани. Та дядо Маркс, преди да се оттегли, рекъл: Пролетарии от всички страни, извинявайте.

Да, пролетарии, ИЗВИНЯВАЙТЕ! И... "Олигарси от всички страни, обединявайте се в името на: Neue Weltordnung / new world order."

Дали днес не би бил подходящ ден за пилотно/тестово инсталиране на свързано-скайпски прозорченце с образ/звук в реално време, Дир.бг ?

Да живее социализЪмът !

да живее 1ви май

Честит празник на труда, мили българи! Да сте живи и здрави и дано трудът ни да запази България през вековете!

Трудът може да ни запази, но безработицата и мизерията ни е стопила с половин милион за 10 години.