Коментари - Орешарски пред евродепутати: Очаквам натиск | Днес.dir.bg

Орешарски пред евродепутати: Очаквам натиск

Пламен Орешарски се срещна с български евродепутати и с генералния секретар на НАТО. Той е в Брюксел на първо пътуване в чужбина от встъпването му в длъжност като министър-председател.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски пред евродепутати: Очаквам натиск | Днес.dir.bg

Коментари

Депутатът от Коалиция за България Христо Монов - протестиращите "интернет лумпени".

Другарю орешарски, задника не те ли боли вече твърде много. При постоянната ти поза партер към доган сигерно не ти е лесно. Пък и коленете ще ти станат на мекици. Ама ти сигурнно си взел наколенките на доктор ливайн.

Здравейте СмЕх! Ето защо на Вас, лично Ви препоръчвам да измерите коефициента си на интелигентност и в зависимост от резултата , тогава да определяте същия на другите. Ако проявявате интерес ще изпратя списък с литературни произведения ,с които да започнете. Във всички случаи те биха били полезни и на по-голяма част от тук присъстващите.

Предложение, ти не виждаш ли какво представлява лицето олигарски или си сляп?! Колкото до моята интелигентност, не се "грижи" толкова! Със сигурност коефициента ми е по-висок от този на куклата на конци - олигарски! Поне мига да чета гладко предварително написаното ми, за разлика от него! Какъв преподавател е - идея нямам, вероятно срича и пред аудиторията предварително написаното му! Видях го снощи как се представи пред протестиращите "лумпени", работещи в европейските институции и вероятно хора с много "нисък" интелект! И да - за разлика от теб не съм чел "великите" произведения на Благоев, Живков, Ленин и т.н.

Българските евродепутати няма да се спасят като протестират, защото хората не искат излъчилите ги партии. Догодина нито един от тях няма да е в европарламента. Ето защо те протестират, с което искат да подменят приоритетите на правителството и парламента за да не се правят изменение на предизборния закон.

А бе ти си един платен драскач на БСП и на Данчо Лазаров, защото имаш и велики коментари не само за политиката, а и за волейбола. Разкарай се от форумите и не дразни нормалните хора!

Господа , от всичко което сте написали, освен обидни квалификации друго нищо конструктивно. Г-н Орешарски е професионалист и е прочел за разлика от вас доста книжки. Ако искате поне малко да се приближите до неговия професионализъм и за да бъдете полезни на обществото следва да започнете процеса на ограмотяване , който ви уверявам никак не е лек .

Какъв "професионалист" е куклата на конци олигарски, бе? Не виждаш ли, че има вид на окастрен орех, а когато чете написаното му на лист - срича! Когато се опитва да каже нещо сам и 5 изречения не може да върже смислено! Ако ББ е прочел "Винету", то тоя и една глава от "Винету" не е прочел, защото е видимо, че Борисов е доста по-интелигентен от бобовдолския селяндур!

после, като си толкова умен! То, вожда ти освен да се оплаква, друго не може! И ти си като него!

ОЛИГАРСКИ Е ДЕБЕЛОКОЖ.С КАКВИ ОЧИ ОТИВА В БРЮКСЕЛ?ХОРАТА ГО ОСВИРКАХА И ТАМ .КАКВО ОЩЕ ЧАКА ,ТА НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА.БСП ВЕЧЕ ГО УПОТРЕБИХА.ТЕ ТАКА ПОСТЪПВАТ ВИНАГИ ,ЗА ДА ХВЪРЛЯТ ВИНАТА ВЪРХУ ДРУГ , А ТЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ЧИСТИ КАТО РОСА .НО ВЕЧЕ НЕ ИМ МИНАВА НОМЕРА.

Браво,г-н Орешарски,не им давайте големи надежди на натовските поробители

браво Дина,да дадем надежда на руските ни освободители....пак искат да ни освобождават пък ние не зная защо се дърпаме

Ехаааа оправихме се тук в БУЛГАРИСТАН а сега вече и на мисии ще ходим в АФГАНИСТАН. Това да не е нещо обмяна на опит...? Вече до такава простотия изпаднахме, че трябва да учим талибаните на нея. Ние ги разминахме. Да живее Булгаристан

Гн Олигарски, Европа няма да даде нито 1 евро на вашето правителство, защото знае, че ще ги ОТКРАДНЕТЕ ! Даже и в Европа, нашите сънародници скандират, че сте МАФИЯ !....

ти откъде знаеш. Щото ако нямаш доказателства си лъжец и манипулатор

Ами то и ние тука можем да си скандираме че някой европейски премиер е "мафиот" ама като всеки европеец няма да ни обърне никакво внимание...Живейте си там и не се месете в нашите си работи тук.

Това с пребалансирането в енергетиката май е засегнало доста хора. Вчера мернах на протестите хора със заплати над 15К. Явно има защо.

ти ли му плащаш на този с 15к заплатата или яко му завиждаш,че е умен а ти си лумпен?

излага България. С какви очи се среща с ръководители в Брюксел, кого представлява. И там хората също скандираха пред сградата "Оставка" и "Мафия". На нашия обаче не му пука. Каква енергетика ще балансираш, бе кьорчо. Омитайте се!

а предишния тиквеник така хубаво ни представяше, нали

1 200 000 души гласуваха за него. Преди това два пъти гласуваха за него като кмет на София. Хубав или лош - хората ти казаха. Първият кабинет след 89 г. спечелил втори ПОРЕДЕН мандат. Аз харесвам Тони Блеър, но тук няма такъв. Затова уважавам избора на хората.

Алооо! За твоите боклуци сега иде реч! С Цв.Цв. и Б.Б не се занимаваме в момента, те просто са минало, А КАК МИ СЕ ЩЕ ДА Е СКОРО ДЕНЯ В КОЙТО И ТАЗИ ШУРОБАДЖАНАШКА ХОМО ДРУЖИНКА ЩЕ Е МИНАЛО!!!

хора да ги уволним и да назначим истинско правителство;боико борисов филип димитров иван костов цар симеон дянков каролев и даите други предложения

Искам да знам този боклук с кой влак отиде до Брюксел..Или може би маршрутка е взел..А също така с кой рейс отиде да открие моста във Виден като сутринта беше в София

е, да , ако беше вашия тиквеник, щеше да се вози със самолетче. ама трябва да те накарат ти да му плащаш разходите, да видим тогава какво щеше да приказваш

Ти му говориш да се маха, а той си пътува и си урежда срещички

"Професионалиста" Орешарски е просто един продажник, който спин партията го изкарва жертва, както едно време Ж.Виденов бил млад, глупав, лъгали го неговите по-старши другари!!! Но това не попречи да направят поредния ФАЛИТ на България! Това ли искате братя българи - омайване и сладки обещания от спинаджиите, и ... после ... пак ФАЛИТ?!

ОСТАВЕТЕ ГО ЧОВЕКА ОТ НЕГО КВО ЗАВИСИ........ТОЙ Е ЕДИН СТРАХОТЕН ТУРСКИ ЕКСПЕРТ !!!!

"Имам усещане...", че "...разтурваме седянката"!

link , а за това нито дума нали??

абе калоянчо ако не знаеш да ти кажа че министър председател имаше от криминалния контингент ти за данс ми говориш

абе калоянчо ако не знаеш да ти кажа че министър председател имаше от криминалния контингент ти за данс ми говориш

скоро и няма да можете да акате с тоя дето ви го е завряло ду пе сето

БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО! В БЪЛГАРИЯ ЦАРИ ТОТАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС! ЗАБРАВЕТЕ ШЕНГЕН! ЗАБРАВЕТЕ ЕВРОПА! ЗАБРАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ! БСП по времето на Станишев се е превърнала в жалка купчинка от безгласни мижитурки от чиновници на агентите на турското разузнаване Ахмед Доган и Лютфи Местан! България неофициално се управлява от 2 агенти на Реджеп Ердоган! България ЗАГУБИ НЕЗАВИСИМОСТА СИ И СЕ ПРЕВЪРНА В ТУРСКИ ВИЛАЕТ!

Олигарски що не си вървиш с добро ?

Защото сега НАРОДЪТ го гали, со кротце, со благо. Следващия етап ще е со малце кютек, предполагам и него ще издържи и последната фаза-като не искаш мира .... я знаете. Предполагам, че след нея ще се откаже!

др.станишвев остана на власт в партията. вече вдигнаха ли ви надницата? ;))))))))))

На тези от ЕС им е ясно, че ти си нежелан както в Брюксел, така и в България. Махай се мръсен предател на националните интереси.

Защо бе момче? Какво си направил? Ако не знаеш, да ти кажем. Точно за 15 мин. си спретнахте от ДАНС едно ГЕСТАПО, с шеф Ахмед Доган. Дадохте достъп до секретна инф. на човек от криминалния контингент. Уволнявам 2пъти за рекет. С което разбихте националната ни сигурност. Шенген вече е мираж. А Оставката ти и на другаря Станишев е на дневен ред. Събота е денят.

малко се притеснявал, тож е зелия тапигжиоз и мафиот , мозе ли да притесни, само стачки през ден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Обратното броене за Олигарски и сбиртъка от т.н "експертно правителство" започна!

ТОВА ПИОНЕРЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ЗА ПОЛИТИКАТА.СЕДИМИ СРЕЩУ ТЕЛЕВИЗОРА И МЕ ГЛЕДА КАТО ОТРОВЕН.ДОБРЕ ЧЕ СИ УВАЖАВАМ ТЕЛЕВИЗОРА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ТА НЕ СЪМГО СЧУПИЛ.РОПОРТ ДДЕН,РАПОРТ ПРИЕТ.ЛЕ ЛЕ ТРЕСКИ МЕ ТРЕСАТ.

които никога не трябва да забравяме 1. Пламен Орешарски е политически номад /работил е за БСП, СДС /зам.председател/, отново БСП/ 2. Той носи пряка отговорност за скандала Батко и Братко 3. Орешарски като финансов министър проспа далаверите на подчинения му шеф на Пътния фонд Веселин Георгиев за 164 млн.лв. 4. Пламен Орешарски има вина, че Еврокомисията блокира европейските средства от Пътния фонд 115.4 млн. евро по ИСПА и около 50 млн. евро по ФАР 5. Орешарски е засекретил скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас 6. Социалистът Орешарски е доказан лобист на бизнесмена Васил Божков-Черепа 7. Георги Кадиев /зам.министър на финансите/ казва по този повод: Министърът на финансите Пламен Орешарски работи за един сектор- за хазарта, а там основен играч е Еврофутбол, което означава, че министърът работи за Васил Божков. Изказването на Кадиев е по повод искането на Орешарски за намаляване данъка на хазарта. 8. През 2003 г., Орешарски бе кандидат на СДС за кмет на София, но Надежда Михайлова го отстрани от надпреварата, заради среща със същия Васил Божков-Черепа. 9. Орешарски участва в най-срамната сцена на български министри: За разтурването на седянката с учителите с колегата си Даниел Вълчев 10. Пламен Орешарски ще продължи да работи за олигарси, от които явно е зависим Read more: link

до ЗАПОЗНАТ, сори пич, ама пишеш като ТЪПО СМАХНАТО ЛАЙНЯНО-ЧЕРВЕНО ЛЕКЕ !

от олигарсите ?

тоя е ебаси дебила цяла българия го псува мишката насрана той се усмихва малуумно

И хич НИТО го е СРАМ от себе си, НИТО му ПУКА ... Жал ми е за него като СВЪРШИ тоя ФАРС на БСП-ДПС и ЕНИЧАРИ ... как ще СЕ ВЪРНЕ към нормалния живот и С КАКВО ЛИЦЕ ще се появи сред нормалните хора??? Тоя ИЗРОД си СПЕЧЕЛИ ОМРЗТА н ЦЯЛ народ с ПРО-ТУРСКИТЕ СИ ГАФОВЕ !

Такива гьонсурати като него нямат съвест и лице, имат само г.з и сънища за власт и финикийски знаци!

Пак сбърка пич. Hе натиск, а шутове и то много и истински.

От Позитано вдигнаха ли ви надниците вече?!

Г-н Орешарски от евродепутатите няма кой да те чуе ,да не говорим за тези от НАТО ,та нали точно те ти иска оставката. Всъщност някой замисля ли се защо хората протестират ,като почнеш от арабският свят ,Украйна ,Русия,България до скоро и във Турция и на доста места из Европа ,да не забравя и Гърция и сега отлитаме към Латинска Америка Бразилия където сега също има протести ами Боливия,Венецуела , кой ли има интерес от всичко това ???

си пътник и въобще не се прави на важен. Майка ти дебелокожа да еба. Пионката гнусна винаги си остава гнусна и пионка.

не пътник, а ПУТНИК !

Преди около час по Нова ТВ показаха как българите посрещнаха тоя същия в Брюксел - както и в България го освиркаха, а той се изнесе като насран и видимо ядосан. Помня преди 15 години как Жан напусна властта-разбра, че го използват за параван докато разграбваха България. Този сегашния щом не го разбира, явно е паднал много ниско в стремежа за власт. Позор за българите, дето още му вЕрват.

Радост е да чуя че сте видяли материала, Колега ! (Има и по U2бата, и по RTBF. ...Сутринта вероятно И по други.)

? натиск , голям майтапчия е :) ще бъде пометен , дано да има поне малко достойнство , да си отиде без кръв

Очаквал натиск?!?!!?Абе, пут..о непоръбена - натискът е още от преди да те направят марионетка-премиер !!!

Ляйнян червен капут, хвърляй си оставката, събирайте си хомо-дружинката с Гея, агент Павел и Сидероглу, и се пръждосвайте от България!

абе простак не разбрали че не те ебават за слива никои в българия какво чакаш ?

Този олигофрен който носи задника си на мястото на главата кога ще му свърши екскурзията до Европа? Сега сигурно се ипъва като бей в някой тузарски хотел с нашите пари, а ние ходим по площадите и се дерем. Кукло, подай си оставката за да не се лее кръв.

Орешарски. Няма смисъл, вече няма какво да съхраниш. Скоро някой ще пусне водата...

Орешарски , МАХНИ ОБЛАСТНИТЕ управители на ПАЗАРДЖИК , ПЛОВДИВ и БЛАГОЕВГРАД!!!!НИЕ не сме гласовете си за ДПС!! Направи го час по- скоро ИНАЧЕ ЩЕ "УСЕТИШ" какво значи НАТИСК!!! ЩЕ ДОЙДЕМ в СОФИЯ-ГОТОВИ за НАТИСК!!

Коментари - Орешарски пред евродепутати: Очаквам натиск | Днес.dir.bg

Орешарски пред евродепутати: Очаквам натиск

Пламен Орешарски се срещна с български евродепутати и с генералния секретар на НАТО. Той е в Брюксел на първо пътуване в чужбина от встъпването му в длъжност като министър-председател.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски пред евродепутати: Очаквам натиск | Днес.dir.bg

Коментари

Депутатът от Коалиция за България Христо Монов - протестиращите "интернет лумпени".

Другарю орешарски, задника не те ли боли вече твърде много. При постоянната ти поза партер към доган сигерно не ти е лесно. Пък и коленете ще ти станат на мекици. Ама ти сигурнно си взел наколенките на доктор ливайн.

Здравейте СмЕх! Ето защо на Вас, лично Ви препоръчвам да измерите коефициента си на интелигентност и в зависимост от резултата , тогава да определяте същия на другите. Ако проявявате интерес ще изпратя списък с литературни произведения ,с които да започнете. Във всички случаи те биха били полезни и на по-голяма част от тук присъстващите.

Предложение, ти не виждаш ли какво представлява лицето олигарски или си сляп?! Колкото до моята интелигентност, не се "грижи" толкова! Със сигурност коефициента ми е по-висок от този на куклата на конци - олигарски! Поне мига да чета гладко предварително написаното ми, за разлика от него! Какъв преподавател е - идея нямам, вероятно срича и пред аудиторията предварително написаното му! Видях го снощи как се представи пред протестиращите "лумпени", работещи в европейските институции и вероятно хора с много "нисък" интелект! И да - за разлика от теб не съм чел "великите" произведения на Благоев, Живков, Ленин и т.н.

Българските евродепутати няма да се спасят като протестират, защото хората не искат излъчилите ги партии. Догодина нито един от тях няма да е в европарламента. Ето защо те протестират, с което искат да подменят приоритетите на правителството и парламента за да не се правят изменение на предизборния закон.

А бе ти си един платен драскач на БСП и на Данчо Лазаров, защото имаш и велики коментари не само за политиката, а и за волейбола. Разкарай се от форумите и не дразни нормалните хора!

Господа , от всичко което сте написали, освен обидни квалификации друго нищо конструктивно. Г-н Орешарски е професионалист и е прочел за разлика от вас доста книжки. Ако искате поне малко да се приближите до неговия професионализъм и за да бъдете полезни на обществото следва да започнете процеса на ограмотяване , който ви уверявам никак не е лек .

Какъв "професионалист" е куклата на конци олигарски, бе? Не виждаш ли, че има вид на окастрен орех, а когато чете написаното му на лист - срича! Когато се опитва да каже нещо сам и 5 изречения не може да върже смислено! Ако ББ е прочел "Винету", то тоя и една глава от "Винету" не е прочел, защото е видимо, че Борисов е доста по-интелигентен от бобовдолския селяндур!

после, като си толкова умен! То, вожда ти освен да се оплаква, друго не може! И ти си като него!

ОЛИГАРСКИ Е ДЕБЕЛОКОЖ.С КАКВИ ОЧИ ОТИВА В БРЮКСЕЛ?ХОРАТА ГО ОСВИРКАХА И ТАМ .КАКВО ОЩЕ ЧАКА ,ТА НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА.БСП ВЕЧЕ ГО УПОТРЕБИХА.ТЕ ТАКА ПОСТЪПВАТ ВИНАГИ ,ЗА ДА ХВЪРЛЯТ ВИНАТА ВЪРХУ ДРУГ , А ТЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ЧИСТИ КАТО РОСА .НО ВЕЧЕ НЕ ИМ МИНАВА НОМЕРА.

Браво,г-н Орешарски,не им давайте големи надежди на натовските поробители

браво Дина,да дадем надежда на руските ни освободители....пак искат да ни освобождават пък ние не зная защо се дърпаме

Ехаааа оправихме се тук в БУЛГАРИСТАН а сега вече и на мисии ще ходим в АФГАНИСТАН. Това да не е нещо обмяна на опит...? Вече до такава простотия изпаднахме, че трябва да учим талибаните на нея. Ние ги разминахме. Да живее Булгаристан

Гн Олигарски, Европа няма да даде нито 1 евро на вашето правителство, защото знае, че ще ги ОТКРАДНЕТЕ ! Даже и в Европа, нашите сънародници скандират, че сте МАФИЯ !....

ти откъде знаеш. Щото ако нямаш доказателства си лъжец и манипулатор

Ами то и ние тука можем да си скандираме че някой европейски премиер е "мафиот" ама като всеки европеец няма да ни обърне никакво внимание...Живейте си там и не се месете в нашите си работи тук.

Това с пребалансирането в енергетиката май е засегнало доста хора. Вчера мернах на протестите хора със заплати над 15К. Явно има защо.

ти ли му плащаш на този с 15к заплатата или яко му завиждаш,че е умен а ти си лумпен?

излага България. С какви очи се среща с ръководители в Брюксел, кого представлява. И там хората също скандираха пред сградата "Оставка" и "Мафия". На нашия обаче не му пука. Каква енергетика ще балансираш, бе кьорчо. Омитайте се!

а предишния тиквеник така хубаво ни представяше, нали

1 200 000 души гласуваха за него. Преди това два пъти гласуваха за него като кмет на София. Хубав или лош - хората ти казаха. Първият кабинет след 89 г. спечелил втори ПОРЕДЕН мандат. Аз харесвам Тони Блеър, но тук няма такъв. Затова уважавам избора на хората.

Алооо! За твоите боклуци сега иде реч! С Цв.Цв. и Б.Б не се занимаваме в момента, те просто са минало, А КАК МИ СЕ ЩЕ ДА Е СКОРО ДЕНЯ В КОЙТО И ТАЗИ ШУРОБАДЖАНАШКА ХОМО ДРУЖИНКА ЩЕ Е МИНАЛО!!!

хора да ги уволним и да назначим истинско правителство;боико борисов филип димитров иван костов цар симеон дянков каролев и даите други предложения

Искам да знам този боклук с кой влак отиде до Брюксел..Или може би маршрутка е взел..А също така с кой рейс отиде да открие моста във Виден като сутринта беше в София

е, да , ако беше вашия тиквеник, щеше да се вози със самолетче. ама трябва да те накарат ти да му плащаш разходите, да видим тогава какво щеше да приказваш

Ти му говориш да се маха, а той си пътува и си урежда срещички

"Професионалиста" Орешарски е просто един продажник, който спин партията го изкарва жертва, както едно време Ж.Виденов бил млад, глупав, лъгали го неговите по-старши другари!!! Но това не попречи да направят поредния ФАЛИТ на България! Това ли искате братя българи - омайване и сладки обещания от спинаджиите, и ... после ... пак ФАЛИТ?!

ОСТАВЕТЕ ГО ЧОВЕКА ОТ НЕГО КВО ЗАВИСИ........ТОЙ Е ЕДИН СТРАХОТЕН ТУРСКИ ЕКСПЕРТ !!!!

"Имам усещане...", че "...разтурваме седянката"!

link , а за това нито дума нали??

абе калоянчо ако не знаеш да ти кажа че министър председател имаше от криминалния контингент ти за данс ми говориш

абе калоянчо ако не знаеш да ти кажа че министър председател имаше от криминалния контингент ти за данс ми говориш

скоро и няма да можете да акате с тоя дето ви го е завряло ду пе сето

БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО! В БЪЛГАРИЯ ЦАРИ ТОТАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС! ЗАБРАВЕТЕ ШЕНГЕН! ЗАБРАВЕТЕ ЕВРОПА! ЗАБРАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ! БСП по времето на Станишев се е превърнала в жалка купчинка от безгласни мижитурки от чиновници на агентите на турското разузнаване Ахмед Доган и Лютфи Местан! България неофициално се управлява от 2 агенти на Реджеп Ердоган! България ЗАГУБИ НЕЗАВИСИМОСТА СИ И СЕ ПРЕВЪРНА В ТУРСКИ ВИЛАЕТ!

Олигарски що не си вървиш с добро ?

Защото сега НАРОДЪТ го гали, со кротце, со благо. Следващия етап ще е со малце кютек, предполагам и него ще издържи и последната фаза-като не искаш мира .... я знаете. Предполагам, че след нея ще се откаже!

др.станишвев остана на власт в партията. вече вдигнаха ли ви надницата? ;))))))))))

На тези от ЕС им е ясно, че ти си нежелан както в Брюксел, така и в България. Махай се мръсен предател на националните интереси.

Защо бе момче? Какво си направил? Ако не знаеш, да ти кажем. Точно за 15 мин. си спретнахте от ДАНС едно ГЕСТАПО, с шеф Ахмед Доган. Дадохте достъп до секретна инф. на човек от криминалния контингент. Уволнявам 2пъти за рекет. С което разбихте националната ни сигурност. Шенген вече е мираж. А Оставката ти и на другаря Станишев е на дневен ред. Събота е денят.

малко се притеснявал, тож е зелия тапигжиоз и мафиот , мозе ли да притесни, само стачки през ден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Обратното броене за Олигарски и сбиртъка от т.н "експертно правителство" започна!

ТОВА ПИОНЕРЧЕ ИЗОБЩО НЕ Е ЗА ПОЛИТИКАТА.СЕДИМИ СРЕЩУ ТЕЛЕВИЗОРА И МЕ ГЛЕДА КАТО ОТРОВЕН.ДОБРЕ ЧЕ СИ УВАЖАВАМ ТЕЛЕВИЗОРА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ТА НЕ СЪМГО СЧУПИЛ.РОПОРТ ДДЕН,РАПОРТ ПРИЕТ.ЛЕ ЛЕ ТРЕСКИ МЕ ТРЕСАТ.

които никога не трябва да забравяме 1. Пламен Орешарски е политически номад /работил е за БСП, СДС /зам.председател/, отново БСП/ 2. Той носи пряка отговорност за скандала Батко и Братко 3. Орешарски като финансов министър проспа далаверите на подчинения му шеф на Пътния фонд Веселин Георгиев за 164 млн.лв. 4. Пламен Орешарски има вина, че Еврокомисията блокира европейските средства от Пътния фонд 115.4 млн. евро по ИСПА и около 50 млн. евро по ФАР 5. Орешарски е засекретил скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас 6. Социалистът Орешарски е доказан лобист на бизнесмена Васил Божков-Черепа 7. Георги Кадиев /зам.министър на финансите/ казва по този повод: Министърът на финансите Пламен Орешарски работи за един сектор- за хазарта, а там основен играч е Еврофутбол, което означава, че министърът работи за Васил Божков. Изказването на Кадиев е по повод искането на Орешарски за намаляване данъка на хазарта. 8. През 2003 г., Орешарски бе кандидат на СДС за кмет на София, но Надежда Михайлова го отстрани от надпреварата, заради среща със същия Васил Божков-Черепа. 9. Орешарски участва в най-срамната сцена на български министри: За разтурването на седянката с учителите с колегата си Даниел Вълчев 10. Пламен Орешарски ще продължи да работи за олигарси, от които явно е зависим Read more: link

до ЗАПОЗНАТ, сори пич, ама пишеш като ТЪПО СМАХНАТО ЛАЙНЯНО-ЧЕРВЕНО ЛЕКЕ !

от олигарсите ?

тоя е ебаси дебила цяла българия го псува мишката насрана той се усмихва малуумно

И хич НИТО го е СРАМ от себе си, НИТО му ПУКА ... Жал ми е за него като СВЪРШИ тоя ФАРС на БСП-ДПС и ЕНИЧАРИ ... как ще СЕ ВЪРНЕ към нормалния живот и С КАКВО ЛИЦЕ ще се появи сред нормалните хора??? Тоя ИЗРОД си СПЕЧЕЛИ ОМРЗТА н ЦЯЛ народ с ПРО-ТУРСКИТЕ СИ ГАФОВЕ !

Такива гьонсурати като него нямат съвест и лице, имат само г.з и сънища за власт и финикийски знаци!

Пак сбърка пич. Hе натиск, а шутове и то много и истински.

От Позитано вдигнаха ли ви надниците вече?!

Г-н Орешарски от евродепутатите няма кой да те чуе ,да не говорим за тези от НАТО ,та нали точно те ти иска оставката. Всъщност някой замисля ли се защо хората протестират ,като почнеш от арабският свят ,Украйна ,Русия,България до скоро и във Турция и на доста места из Европа ,да не забравя и Гърция и сега отлитаме към Латинска Америка Бразилия където сега също има протести ами Боливия,Венецуела , кой ли има интерес от всичко това ???

си пътник и въобще не се прави на важен. Майка ти дебелокожа да еба. Пионката гнусна винаги си остава гнусна и пионка.

не пътник, а ПУТНИК !

Преди около час по Нова ТВ показаха как българите посрещнаха тоя същия в Брюксел - както и в България го освиркаха, а той се изнесе като насран и видимо ядосан. Помня преди 15 години как Жан напусна властта-разбра, че го използват за параван докато разграбваха България. Този сегашния щом не го разбира, явно е паднал много ниско в стремежа за власт. Позор за българите, дето още му вЕрват.

Радост е да чуя че сте видяли материала, Колега ! (Има и по U2бата, и по RTBF. ...Сутринта вероятно И по други.)

? натиск , голям майтапчия е :) ще бъде пометен , дано да има поне малко достойнство , да си отиде без кръв

Очаквал натиск?!?!!?Абе, пут..о непоръбена - натискът е още от преди да те направят марионетка-премиер !!!

Ляйнян червен капут, хвърляй си оставката, събирайте си хомо-дружинката с Гея, агент Павел и Сидероглу, и се пръждосвайте от България!

абе простак не разбрали че не те ебават за слива никои в българия какво чакаш ?

Този олигофрен който носи задника си на мястото на главата кога ще му свърши екскурзията до Европа? Сега сигурно се ипъва като бей в някой тузарски хотел с нашите пари, а ние ходим по площадите и се дерем. Кукло, подай си оставката за да не се лее кръв.

Орешарски. Няма смисъл, вече няма какво да съхраниш. Скоро някой ще пусне водата...

Орешарски , МАХНИ ОБЛАСТНИТЕ управители на ПАЗАРДЖИК , ПЛОВДИВ и БЛАГОЕВГРАД!!!!НИЕ не сме гласовете си за ДПС!! Направи го час по- скоро ИНАЧЕ ЩЕ "УСЕТИШ" какво значи НАТИСК!!! ЩЕ ДОЙДЕМ в СОФИЯ-ГОТОВИ за НАТИСК!!