Коментари - Руски медии цитират Лавров: Борисов да се засрами | Днес.dir.bg

Руски медии цитират Лавров: Борисов да се засрами

"Сергей Лавров засрами българския премиер“, пише вестник "Взгляд“ във връзка с интервю на руския външен министър, в което остро атакува Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Руски медии цитират Лавров: Борисов да се засрами | Днес.dir.bg

Коментари

Въобще не съм родоотстъпник, нито за, нито против когото и да било, но ако се абстрахирам от смисъла на казаното от Лавров и Борисов, а съпоставя само изказа им . . . Спор няма, Борисов пред Лавров е нещо като Иво Сиромахов пред Тургенев, като 'Маестрото' пред Чайковски . . . Борисов се изказва като гамен в задния двор на ПУЦ-а, а Лавров като политик. Това е срамното, другото е литературно научно съчинение, какво е искал да каже автора - който успее да го разтълкува да е жив и здрав.

Лаврьо,от 44г след окупацията руска,България е все във фалит заради Вас!89 г. имаме 19 милиарда дол дълг външен,който плащахме до 2005 г. Вие с вашите лакеи обирате България:стари комуняги,ДС... Над 80%от капиталите днес тук са руски!!!Газа го купуваме по братски най-скъп???????! Лаврьо наври си главата в г-за ти си плямпач..........

Лавров да си завре главата в г-за на путкин и да не дава акъл на Борисов

има ли?!

някои хора би трябвало да се засрамят, че са се родили.

Го духа!...

За да се засрами някой, първо той трябва да има съвест, т.е. изхождайки от тази презумпция съответния процес вече е невъзможен да протече при лицето Бойко Методиев Борисов ...

Всички пишат - време за компютър има .... но , когато дойдат избори, никой не отива да гласува. Това е правилният начин да изразите желанието си за промяна в България и за нейното бъдеще. Ето и сега предстоят избори - колко ще застанат пред урните. Трябва всеки здравомислещ българин да отиде и да агитира всички свои пирятели, без значение на коя политическа сила симпатизират - да гласуват. Защото освен искания и права в тази държава, трябва да имаме и задължения - едното от тях е да гласуваме и да не оставяме друг да определя нашето бъдеще и после да негодуваме. А щом нямаме съзнание за това, то трябва да ни се вмени явно със закон за задължителното гласуване. А по отношение на изказването - всеки политик в държавата трябва да мисли преди всичко за интересите на държавата. Пример - Германия и Меркел се договарят за газопровод с руснаците, а ние, които сме по-близо, с традиционни отношения - вече , разбира се, доста развалени, но въпреки всичко незабравени .... 2 славянски народа - не можем да се разберем.....

Да. Да се засрами.

Боцко НЕ може да се засрами,защото е нагъл гьон сурат и жалък робски васал на САЩ и Турция!

Колкото Сидер Ефенди се засрами .....

кой крив - прав, не знам. Знам само, че братската руска газ у нас най-скъпа. Ама русофилбчетата за това мълчат. Знам, че детето на Лавров - в гадните Щати, на говорителя на Путин -във Франция, на Путин - в Холандия. Сигурно има и други, за тях не знам - но за тези - сигурлация.

Естествено,че лъжеш,като всеки уважаващ себе си соросоид.На нито един от гореизброените от теб,детето му НЕ се намира там където ти казваш.

Г-н Лавров, а питаш ли ме мен как аз се срамувам пред целия свят, че имам за премиер един отчаяно тъп, прост и нагъл мафиот, подлога на янките, които на всичко отгоре открито го презират? Как мислиш се чувствам когато виждам че този дебил с мръсни пари, изборни манипулации и американска благословия ми го слагат за управник и вместо да мисли и работи за благото на държавата ни, шляпа карти и рита топка в махленски мачлета с авери? Как очакваш да съм спокоен като гледам накъде отива страната с назначените от такъв премиер абсолютни негодяи и безродници за министри - посочени му от американското посолство и безропотно приети от него? Къде ще стигне страна в която в целия министерски съвет е изграден от очевидно некомпетентни, безидейни и безгръбначни твари (умишлено не използвам думата личности) най-голямата от които е начело на сборището?

Ами, що другарю, не се възмущаваше, когато един неук овчар, при това българоубиец след 9.09 цели 45 години ни срамеше навсякъде ? Къде беше тогава ?

Орлин Данев

Тогава и ти също НЕ се възмущаваше,а величаеше неукия овчар,чак сега ти обърна палачинката и стана гербераст,като се надяваш пак да намажеш нещичко,както намазваше и при овчаря!

Само така Боко! Смачкай го! Ти си Велик .....к!

Много, ще трябва да са им нарушени интересите на Руснаците, след като продължават да страдат за провалените си проекти.

Понатрупаха малко пари от газта и сега изправиха гребена ама да внимават, че фалитът пак е близо- който изнася суровини не е цъфнал

Тези руснаци,кой ги брои за живи?

Вие соросоидите ги броите и всеки ден се насирате от ужас пред руснаците!

Български медии цитират Борисов: Лавров да се засрами!

За лакеят туркофил и американофил Борисов ли става въпрос? Него ли цитират?:)

Бойко Борисов олицетворява официалната българска власт-като такава и тези ,които се считат българи трябва да я защитават,почитат и уважават.Права или грешна-държавността трябва да се защитава.В случая Бойко Борисов е прав-аз съм българин и заставам зад гърба му.В такива моменти партийните дрязги ви правят смешни- и от Герб и от БСП- забравяте ,че сте българи.

Смяташ ли че нашите политици заслужават уважение? Че те са на светлинни години от народа си-угодници на чужди интереси!

Аз също съм българин,но аз и моите приятели ще се бием на страната на руснаците в случай на нужда,срещу соросоидните българи,които са еврогейове,туркофили и американофили!

Много ми е жал за БГ русофилите, които се хващат за написаното в дира без да проверат дори какво точно е казал Лавров. Изгледайте интервюто и ще видите, че Лавров казва: "Прочетох в статия ако е вярно". Дори и русофилите знаят колко е надежна руската преса и затова я подлагат на съмнение. А това че ББ не е говорил нищо подобно няма значение.

никой не ги чете....татарите ги готвеха Голям Член, но ние им го боднахме първи....се ла ви

лавров не разбира от български политици -- такова нещо като срам у тях няма!

Не се срамуваме от премиера си. Напротив поздравяваме го за казаната истиная

Ние атакистите пък плюем върху вас соросоидите и вашия тиквен премиер!

Този ми мяза на човекоподобна таковата. Май и мисли като нея.

Изобщо не е казано по начина по който го тълкува Лавров.И не е честно да се изопъчават думите на Примиера ни.Не това каза Борисов което си мисли Лавров Лавров да се извини за искривените тълкувания чрез които внушава нездравословно показване на проблема с газа в конкретната ситуация, не Русия има вина в случея ,критиката е към наше правителство и договори сключени с Америка непреценени прицизно и правилно.

Цветанов, добре дошъл във форума! И тук нищо не ти се разбира. Опитвай се да завършваш изреченията и да оправиш малко правописа и граматиката. Така се издаваш, дори да си решил да се казваш Бояна тая вечер.

Защо? Да не би Бойко Борисов да живее с новата си съпруга в Бояна?

ха ха ха ха ха... "на ПрИмиера ни"! Вярно да. Под давление на новото ни приятелство с "хамар-ика" /евреика/ наистина очакваме да ни пуснат гювеч, ама евреид гювеч не пуска, той иска да вземе, не да даде!

Егати, как ми изтрихте хубавото писани! Ей , пак ще го напиша, без толкова псувни. Та: ако наистина сме осуетили енергийни проекти /атомна централа, газопровод и др., за които не знам - може би превъоръжаване с нова руска военна техника/ под давление на еврео-американците, то сме си направо обречени! Защото "врътнахме гъза" от русия и го обърнахме към "хамър-ика" те да ни "таковат" заради геопозицията ни на балканите, белким дадат я оружийце, нефтец и технологийки и т.н., ама не! Не бе, хора! Самолетите ни нямат бензин! Няма и нови самолети - а сме "дупе и гащи" с онез задокеанци! Не дават копелдаците им с копелдаци! И боко е прав, ко все го плюете! А! Вие ако чакат евроид да ти даде,, много сте се излъгали! Тях немците защо ги разкараха? Те все около далавери и злато се въртят, Анана амамана сикиджас яяя!

Ако не им бяхме дали азбуката и не бяхме ги покръстили, сега нямаше да могат да четат и пишат срещу нас. Здравствуйте, братушки, елате пак да ви храним още 70 г. !

Чел си много пренаписани истории.То сега това е модерно.За дезинформация на днешно време много се плаща.За твое сведение в България няма нито една руска банка,златодобива даден на канадци.Лукойл е на банковата династия на Ротшилд,парите отиват в тяхна банка,софииска вода на французи,електрорапределителните дружества чужди и т.н.Американски бази в страната ,говориш ми за руско влияние.Явно си привърженик на ДПС.Те са по пренаписване на истории.В Анкара има институт за пренаписване на истории ,за подмяна на българската история.

След като споменаваш ротшилд сигурно знаеш,чий е бил лукойл когато костов "продава" нефтохима.А може би ше споделиш каква е релацията между господарите на путин и фамилията ротшилд.

А така за клюката:метежа от 1917г който някои идиоти наричат "октомврийска революция" е бил извършен от евреи-всички до един во главе с улянов и джугашвилев. Така че приноса на евреите към СВЕТОВНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО И РАБОТНИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ се оказва доста Фнушителен...хаха.И човек почва да се чуди дали пък тези дето не "харесват" евреите са толкова криви или имат некои основания а ...Пък и таа "спонтанна радост" с която се "популяризира" спасяването на БГ евреите в БГ някои среди дали е толкова непреднамерена а...Все пак евреите са един народ с арабите...нали знаете как са се разделили на времето...

"Релацията" е в демокрацията, субордонацията, цивилизацията, конфронтацията и в под вола телето

И Бойко си го премести от единият в другият крачол!!

*ибали се двама, в чичовата американска слама. Чичо ги завари и им го натовари...

БРСДП (т.с.)- майката или бабата на днешната БСП и нейната борба срещу руските попълзновения спрямо България Официалните документи от ранната история на БРСДП (т.с.) (за чийто настоящ наследник се обявява една модерна лява партия) дават категорично и недвусмислено изцяло отрицателна оценка на руската политика спрямо България. Хронологически погледнато това изглежда така: Руско-турската Освободителна война е опит от страна на Русия за създаване на българско княжество с надеждата, че то веднага ще се превърне в Руска губерния;

Праяв си. Има един русофил ,който дава най правилното определение за руско--турската война.Акад. Андрей Пантев каза; Руско -турската война не беше ХУМАНИТАРНА акция на Русия ,а преследване на ИМПЕРСКИТЕ и интереси. Това може би е единственото добро нещо от нея. Тя ни раздаде земите и само злини ни е допринесла.

Последно ти комунист ли си от БСП или боядисан комунист от ГРОБ

СССР съсипа наченките на българската високотехнологична промишленост и наложи примитивна енерго- и материалоемка тежка индустрия, унищожаваща околната среда Веднага след нахлуването в България на окупационните съветски войски биват разграбени най-проспериращите около 50 българско-германски предприятия, обявени за съветски военни трофеи. След това България е принудена, според мирния договор от Париж, да възстанови производствения процес в тях, но като предаде немското дялово участие на СССР.

Руската окупация след ДЕВЕТИ ни струва над 140 милиарда лв. Ще ни ги върне ли. А пещерния комунизъм ,който ни натрапи?

Ех Лавров, Лавров, ти не си ли чувал за нашия премиер ? Ами питай вашето посолство в София. Знаеш ли какво ще ти кажат - че работата с Бойко е трагична. Няма такъв лъжец и такава фурнаджийска лопата.

а не може ли - всекиму по равно: боjко - фурн.лопата лавров - лъжец: зелионъе чловечки в украине??? лавров: "ихтамнет"

Лавров е руски боклук

Русия е била винаги тюрма народов /затвор за народите/..Те не познават цивилизованата демокрация ! На тях им трябва тиранин ,който да ги лъже ,че ги води към Рая ..! Затова ,братя и сестри българи : ПО-МАЛКО .РУСИЯ ..ПОВЕЧЕ ..БЪЛГАРИЯ!По-добър и по-заможен живот!

Индианци, резервати, сегрегация, полицейщина, агресивна външна политика - нещо да ти напомня.

Аз ценителя не мога да бъда упрекнат в привързаност към русия.Но смятам че е непочтенно да се твърди че на хората в русия им трябва тиранин.Народа на русия е жертва на тези тирани.Всеки тиранин си създава репресивен апарат и той избива собствения си народ.56млн са избитите от режима на сталин.И не се връзвайте на оруела че такъв народ бил СЪУЧАСТНИК.Никакъв съучастник не си след като от ЛЮЛКАТА определени животни ти промиват мозъка че така трябва,че така е правилно.А който не се хване на това, го убиват.Хората са ОБИКНОВЕНИ хора.Героите са изключения.И за това е гнусно да търсиш сметка на "обикновения" човек че не бил герой ,че се страхува.За това разумните хора на земята трябва да разберат какво зло е комунистическата върхушка.И трябва по всякакъв начин тя да бъде отстранена.Това е.

Искам пак да направа сметката с нефтохима.Един барел нефт днес вместо $120 струва $40.В един тон са 6 барела(приблизително).значи тона струва с 6$80=$500 по малко от преди.Нефтохима преработва 6 млн т. $5006млн т = $3млрд. Изрично подчертавам всичко друго е същото-акцизи,печалби,цена на литър бензин на бензиностанциите, каквото се сетите.Ако иван костов не беше ПОДАРИЛ тази печатница за пари на "освободителите",БГ като собственик на нефтохима щеше да плаща с $3млрд по-малко за суровия петрол. И тези пари Щяха да си остават за БГ.И ТОВА е само за година.И това е само от тройното поевтиняване на суровия петрол.А "ваньо" костов взе $250млн еднократно и толкова.Така той подари не нефтохима на русия,а ПОДАРИ един пазар за 15 млрд лв.И не ми казвайте че цената на бензина в бензиностанциите се е намалила...хаха.Както казваше боби юинг в сериала "далас" преди 20г-рафинерията е печатница за пари. Айде оборете ме.

Като казвам "...това е само от тройното поевтиняване на суровия ..." имам предвид че и при цена на барела $120 нефтохима е бил с печалба.Каква не ме интресува,но не е била малка.Айде сега я добавете към тези $3млрд и ше се доближите до реалния "принос" на костов за БГ бедност.Забавното в случая-ако може да има нещо забавно-е че господарите на костов накараха него,а не посмяха да накарат официалните си представители-бсп...хаха.Това е да си конспиратор...

костов няма никакъв принос към българската бедност, точно обратното

Ама сега е свободен пазар. Що не си внасяме отвън? Да не би руснаците да те спират?

Ти му говориш на говедото като на човек а то рупа ли рупа...

В София Луксофт -ИТ си има клон и е руска компания.Отиди да видиш колко са ниски заплататите.Пълни осигуровки.Там половината са украинци,половината българи.Умните не делят хората какви били ,а по техните способности.Изводи се правят с доказателства ,а не с общи прикаки.Русия не ти е никакъв окупатор.Ако не знаеш Лукойл в Бургас е на кдинастията Родшилд,не е руска.

Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

Защото сме социалисти :)

Хайде осъзнай се в кое време живееш! Излез от социализма, с който си пропит, и се огледай! На никакви русофили децата не учат на запад , а на новите богаташи, фурнаджийските лопати като Костов и т.н. Все пак са минали 25 години, а ти не си мръднал в това да прогледнеш и да мислиш

Сорос мрежата се активизира. Абе ботове, парите поне заслужават ли си ?

За разлика от вас мурзилажа ,ние сме просто български патриоти!!

Дълго време официозната ни сталинска историография у нас твърдеше, че именно братушките са ни опазили от териториално осакатяване след края на ВСВ. Всъщност по време на следвоенните мирни конференции и преговори точно САЩ и Великобритания ни спестяват тази злочеста съдба. Именно те са категорично против откъсването на Пиринска Македония от България и даването й на Югославия. Малко по-късно обаче, под внушението на Кремъл, БКП извършва чудовищно национално предателство, развивайки бурна дейност за денационализирането на Пиринско и присъединяването му към тъмницата на народите Югославия.

Еми като си избираме такива приятели. Не се научихме първат и втората световна, сега пак така.

Ти история на БГ учил ли си, двойкар ли си или просто тъп? А прочети нещо за Букурещкия мирен договор 1913 г. и къде отива Македения благодарение на Англия и Франция и ако пак нищо не разбереш, бий си шута в помощно училище. Четете бе, кретени, на маймуни ви превърнаха!

Руските и те като българските журналисти - всяко извление се центрофугира, докато се измъкне и последната капка маслена новина. Мъчно му е на Лавров не за българите, а че вече не правим такива подаръци на руснаците. А че ние трябва да намалим своята любвеобилност към поредния обладаващ е сигурно. Но този проблем е наш - не на Лавров.

Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., относно поведението на Червената армия в България. На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи: 1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти; 2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба. 3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а в някои случаи изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване.

И аз съм чувал за такива неща от баба ми!! Немските войници никога не са си позволявали такива неща!! И после руснаците били освободители?? Освободители от какво?? От живота и имуществото ли??

Аз пък съм чувал, че някакви самолети са бомбардирали мирна София и имало над 10 000 жертви.....

Каква новина? Никаква. Целия народ знаеше, че Бургас-Александруполис, Белене, Южен поток се провалиха по вина на САЩ и ЕС. Измисляха какви ли не лъжи да ни баламосват, вредни били, еко мръсни, скъпи и какво ли не още. Те се мразят, ние го отнасяме. Бойко е един жалък изпълнител на волята им, послушко, вреден за България. Чак сега разбра, че не ни помагат. Откривател. Има ли друг такъв като него . Няма. Толкова найвно го приказваше, че не се усети, че ще му се стовари като парен чук по кратуната. Много се изложи, много олекна.

а от боко минус 2 милиарда всяка година печелим мръсна крадлива герберска сган

Със специални решения на МС на НРБ представителите на Съветското командване дори са били освободени от задължението да представят отчетни документи за извършените от тях разходи на българска земя. На практика всеки ден от правителството се гласуват огромни суми (300 600 млн лв) за издръжката на Червената армия, за която до края на 1945 биват похарчени 23 млрд лв, а до края на 1947 г. 60 млрд лв. Когато средствата в държавния бюджет се изчерпват, за издръжката на червеноармейците отиват и сумите, събрани от населението по т.н. "Заем за свободата",който години наред, чрез облигации изплащаше бедният български народ! в т.ч. и моите родители

Все пак сме били на страната на победения. Радвай се че не са ни сложили в Югославия.

През 1944-1947 около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече всички заплати, командировъчни и режийни, по изрично настояване на съветската страна, им се изплащат в долари. Става въпрос за суми, които многократно надхвърлят доходите на среден български гражданин. Установената тогава практика се прилага и от началото на 50-те до края на 80-те години всички т.н. съветски специалисти са на пълна валутна издръжка от българска страна. Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет, тя значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. Вечно сме грабени от Русия!

То пък от америка една печалба. Тия са вложили повече пари в "Америка за България" отколкото в икономиката ни.

Защо бе руски "братя",защо руския газ и петрол за България е най скъп от цяла Европа,защо???? Винаги са делели по братски с нас,за СССР всичко,за нас нищо!!!! Така е и сега,да не говорим,че руските фирми в България плащат най ниските заплати в браншовете си!

Защото сме Хамериканци !

Руската маймуна се прави на морален съдник на премиер на чужда държава. Само по себе си това е наглост и простотия. Той не е началник на Борисов и губернатор на България. А за морал, руснаците въобще не трябва да си отварят устата.

Да гледа дебатите, които ги дават онлайн в САЩ и как хората могат да си изберат подходящ президент, а не като в тяхната държава да си се сменят Путин и Медведев и това е, други няма...

Те па един подходящ си избраха - мани, мани.

Ах,наивният ми той,млад-зелен! И как става така,че винаги кандидатът за президентът се казва Буш или Клинтън?

Буш е по-добре вервай ми, тогава ще си трайкате...

Чувството за срам е изчезнало в българския народ . Угнетен, страдал, лъган, вече дори срам не чувства. Колко ли време трябва да мине , за да разбере този народ, че Б.Б. е много под средната ,интелигентност, че селските тарикатчета няма да изведат народа напред.

Борисов: Не ги ли е срам руснаците, че плащаме най-скъпия газ в Европа

Той, Борисов нали махна монопола в газовото разпределение....

При тая смайващо-агресивна русофилщина в България как да го постигне?!

Коментари - Руски медии цитират Лавров: Борисов да се засрами | Днес.dir.bg

Руски медии цитират Лавров: Борисов да се засрами

"Сергей Лавров засрами българския премиер“, пише вестник "Взгляд“ във връзка с интервю на руския външен министър, в което остро атакува Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Руски медии цитират Лавров: Борисов да се засрами | Днес.dir.bg

Коментари

Въобще не съм родоотстъпник, нито за, нито против когото и да било, но ако се абстрахирам от смисъла на казаното от Лавров и Борисов, а съпоставя само изказа им . . . Спор няма, Борисов пред Лавров е нещо като Иво Сиромахов пред Тургенев, като 'Маестрото' пред Чайковски . . . Борисов се изказва като гамен в задния двор на ПУЦ-а, а Лавров като политик. Това е срамното, другото е литературно научно съчинение, какво е искал да каже автора - който успее да го разтълкува да е жив и здрав.

Лаврьо,от 44г след окупацията руска,България е все във фалит заради Вас!89 г. имаме 19 милиарда дол дълг външен,който плащахме до 2005 г. Вие с вашите лакеи обирате България:стари комуняги,ДС... Над 80%от капиталите днес тук са руски!!!Газа го купуваме по братски най-скъп???????! Лаврьо наври си главата в г-за ти си плямпач..........

Лавров да си завре главата в г-за на путкин и да не дава акъл на Борисов

има ли?!

някои хора би трябвало да се засрамят, че са се родили.

Го духа!...

За да се засрами някой, първо той трябва да има съвест, т.е. изхождайки от тази презумпция съответния процес вече е невъзможен да протече при лицето Бойко Методиев Борисов ...

Всички пишат - време за компютър има .... но , когато дойдат избори, никой не отива да гласува. Това е правилният начин да изразите желанието си за промяна в България и за нейното бъдеще. Ето и сега предстоят избори - колко ще застанат пред урните. Трябва всеки здравомислещ българин да отиде и да агитира всички свои пирятели, без значение на коя политическа сила симпатизират - да гласуват. Защото освен искания и права в тази държава, трябва да имаме и задължения - едното от тях е да гласуваме и да не оставяме друг да определя нашето бъдеще и после да негодуваме. А щом нямаме съзнание за това, то трябва да ни се вмени явно със закон за задължителното гласуване. А по отношение на изказването - всеки политик в държавата трябва да мисли преди всичко за интересите на държавата. Пример - Германия и Меркел се договарят за газопровод с руснаците, а ние, които сме по-близо, с традиционни отношения - вече , разбира се, доста развалени, но въпреки всичко незабравени .... 2 славянски народа - не можем да се разберем.....

Да. Да се засрами.

Боцко НЕ може да се засрами,защото е нагъл гьон сурат и жалък робски васал на САЩ и Турция!

Колкото Сидер Ефенди се засрами .....

кой крив - прав, не знам. Знам само, че братската руска газ у нас най-скъпа. Ама русофилбчетата за това мълчат. Знам, че детето на Лавров - в гадните Щати, на говорителя на Путин -във Франция, на Путин - в Холандия. Сигурно има и други, за тях не знам - но за тези - сигурлация.

Естествено,че лъжеш,като всеки уважаващ себе си соросоид.На нито един от гореизброените от теб,детето му НЕ се намира там където ти казваш.

Г-н Лавров, а питаш ли ме мен как аз се срамувам пред целия свят, че имам за премиер един отчаяно тъп, прост и нагъл мафиот, подлога на янките, които на всичко отгоре открито го презират? Как мислиш се чувствам когато виждам че този дебил с мръсни пари, изборни манипулации и американска благословия ми го слагат за управник и вместо да мисли и работи за благото на държавата ни, шляпа карти и рита топка в махленски мачлета с авери? Как очакваш да съм спокоен като гледам накъде отива страната с назначените от такъв премиер абсолютни негодяи и безродници за министри - посочени му от американското посолство и безропотно приети от него? Къде ще стигне страна в която в целия министерски съвет е изграден от очевидно некомпетентни, безидейни и безгръбначни твари (умишлено не използвам думата личности) най-голямата от които е начело на сборището?

Ами, що другарю, не се възмущаваше, когато един неук овчар, при това българоубиец след 9.09 цели 45 години ни срамеше навсякъде ? Къде беше тогава ?

Орлин Данев

Тогава и ти също НЕ се възмущаваше,а величаеше неукия овчар,чак сега ти обърна палачинката и стана гербераст,като се надяваш пак да намажеш нещичко,както намазваше и при овчаря!

Само така Боко! Смачкай го! Ти си Велик .....к!

Много, ще трябва да са им нарушени интересите на Руснаците, след като продължават да страдат за провалените си проекти.

Понатрупаха малко пари от газта и сега изправиха гребена ама да внимават, че фалитът пак е близо- който изнася суровини не е цъфнал

Тези руснаци,кой ги брои за живи?

Вие соросоидите ги броите и всеки ден се насирате от ужас пред руснаците!

Български медии цитират Борисов: Лавров да се засрами!

За лакеят туркофил и американофил Борисов ли става въпрос? Него ли цитират?:)

Бойко Борисов олицетворява официалната българска власт-като такава и тези ,които се считат българи трябва да я защитават,почитат и уважават.Права или грешна-държавността трябва да се защитава.В случая Бойко Борисов е прав-аз съм българин и заставам зад гърба му.В такива моменти партийните дрязги ви правят смешни- и от Герб и от БСП- забравяте ,че сте българи.

Смяташ ли че нашите политици заслужават уважение? Че те са на светлинни години от народа си-угодници на чужди интереси!

Аз също съм българин,но аз и моите приятели ще се бием на страната на руснаците в случай на нужда,срещу соросоидните българи,които са еврогейове,туркофили и американофили!

Много ми е жал за БГ русофилите, които се хващат за написаното в дира без да проверат дори какво точно е казал Лавров. Изгледайте интервюто и ще видите, че Лавров казва: "Прочетох в статия ако е вярно". Дори и русофилите знаят колко е надежна руската преса и затова я подлагат на съмнение. А това че ББ не е говорил нищо подобно няма значение.

никой не ги чете....татарите ги готвеха Голям Член, но ние им го боднахме първи....се ла ви

лавров не разбира от български политици -- такова нещо като срам у тях няма!

Не се срамуваме от премиера си. Напротив поздравяваме го за казаната истиная

Ние атакистите пък плюем върху вас соросоидите и вашия тиквен премиер!

Този ми мяза на човекоподобна таковата. Май и мисли като нея.

Изобщо не е казано по начина по който го тълкува Лавров.И не е честно да се изопъчават думите на Примиера ни.Не това каза Борисов което си мисли Лавров Лавров да се извини за искривените тълкувания чрез които внушава нездравословно показване на проблема с газа в конкретната ситуация, не Русия има вина в случея ,критиката е към наше правителство и договори сключени с Америка непреценени прицизно и правилно.

Цветанов, добре дошъл във форума! И тук нищо не ти се разбира. Опитвай се да завършваш изреченията и да оправиш малко правописа и граматиката. Така се издаваш, дори да си решил да се казваш Бояна тая вечер.

Защо? Да не би Бойко Борисов да живее с новата си съпруга в Бояна?

ха ха ха ха ха... "на ПрИмиера ни"! Вярно да. Под давление на новото ни приятелство с "хамар-ика" /евреика/ наистина очакваме да ни пуснат гювеч, ама евреид гювеч не пуска, той иска да вземе, не да даде!

Егати, как ми изтрихте хубавото писани! Ей , пак ще го напиша, без толкова псувни. Та: ако наистина сме осуетили енергийни проекти /атомна централа, газопровод и др., за които не знам - може би превъоръжаване с нова руска военна техника/ под давление на еврео-американците, то сме си направо обречени! Защото "врътнахме гъза" от русия и го обърнахме към "хамър-ика" те да ни "таковат" заради геопозицията ни на балканите, белким дадат я оружийце, нефтец и технологийки и т.н., ама не! Не бе, хора! Самолетите ни нямат бензин! Няма и нови самолети - а сме "дупе и гащи" с онез задокеанци! Не дават копелдаците им с копелдаци! И боко е прав, ко все го плюете! А! Вие ако чакат евроид да ти даде,, много сте се излъгали! Тях немците защо ги разкараха? Те все около далавери и злато се въртят, Анана амамана сикиджас яяя!

Ако не им бяхме дали азбуката и не бяхме ги покръстили, сега нямаше да могат да четат и пишат срещу нас. Здравствуйте, братушки, елате пак да ви храним още 70 г. !

Чел си много пренаписани истории.То сега това е модерно.За дезинформация на днешно време много се плаща.За твое сведение в България няма нито една руска банка,златодобива даден на канадци.Лукойл е на банковата династия на Ротшилд,парите отиват в тяхна банка,софииска вода на французи,електрорапределителните дружества чужди и т.н.Американски бази в страната ,говориш ми за руско влияние.Явно си привърженик на ДПС.Те са по пренаписване на истории.В Анкара има институт за пренаписване на истории ,за подмяна на българската история.

След като споменаваш ротшилд сигурно знаеш,чий е бил лукойл когато костов "продава" нефтохима.А може би ше споделиш каква е релацията между господарите на путин и фамилията ротшилд.

А така за клюката:метежа от 1917г който някои идиоти наричат "октомврийска революция" е бил извършен от евреи-всички до един во главе с улянов и джугашвилев. Така че приноса на евреите към СВЕТОВНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО И РАБОТНИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ се оказва доста Фнушителен...хаха.И човек почва да се чуди дали пък тези дето не "харесват" евреите са толкова криви или имат некои основания а ...Пък и таа "спонтанна радост" с която се "популяризира" спасяването на БГ евреите в БГ някои среди дали е толкова непреднамерена а...Все пак евреите са един народ с арабите...нали знаете как са се разделили на времето...

"Релацията" е в демокрацията, субордонацията, цивилизацията, конфронтацията и в под вола телето

И Бойко си го премести от единият в другият крачол!!

*ибали се двама, в чичовата американска слама. Чичо ги завари и им го натовари...

БРСДП (т.с.)- майката или бабата на днешната БСП и нейната борба срещу руските попълзновения спрямо България Официалните документи от ранната история на БРСДП (т.с.) (за чийто настоящ наследник се обявява една модерна лява партия) дават категорично и недвусмислено изцяло отрицателна оценка на руската политика спрямо България. Хронологически погледнато това изглежда така: Руско-турската Освободителна война е опит от страна на Русия за създаване на българско княжество с надеждата, че то веднага ще се превърне в Руска губерния;

Праяв си. Има един русофил ,който дава най правилното определение за руско--турската война.Акад. Андрей Пантев каза; Руско -турската война не беше ХУМАНИТАРНА акция на Русия ,а преследване на ИМПЕРСКИТЕ и интереси. Това може би е единственото добро нещо от нея. Тя ни раздаде земите и само злини ни е допринесла.

Последно ти комунист ли си от БСП или боядисан комунист от ГРОБ

СССР съсипа наченките на българската високотехнологична промишленост и наложи примитивна енерго- и материалоемка тежка индустрия, унищожаваща околната среда Веднага след нахлуването в България на окупационните съветски войски биват разграбени най-проспериращите около 50 българско-германски предприятия, обявени за съветски военни трофеи. След това България е принудена, според мирния договор от Париж, да възстанови производствения процес в тях, но като предаде немското дялово участие на СССР.

Руската окупация след ДЕВЕТИ ни струва над 140 милиарда лв. Ще ни ги върне ли. А пещерния комунизъм ,който ни натрапи?

Ех Лавров, Лавров, ти не си ли чувал за нашия премиер ? Ами питай вашето посолство в София. Знаеш ли какво ще ти кажат - че работата с Бойко е трагична. Няма такъв лъжец и такава фурнаджийска лопата.

а не може ли - всекиму по равно: боjко - фурн.лопата лавров - лъжец: зелионъе чловечки в украине??? лавров: "ихтамнет"

Лавров е руски боклук

Русия е била винаги тюрма народов /затвор за народите/..Те не познават цивилизованата демокрация ! На тях им трябва тиранин ,който да ги лъже ,че ги води към Рая ..! Затова ,братя и сестри българи : ПО-МАЛКО .РУСИЯ ..ПОВЕЧЕ ..БЪЛГАРИЯ!По-добър и по-заможен живот!

Индианци, резервати, сегрегация, полицейщина, агресивна външна политика - нещо да ти напомня.

Аз ценителя не мога да бъда упрекнат в привързаност към русия.Но смятам че е непочтенно да се твърди че на хората в русия им трябва тиранин.Народа на русия е жертва на тези тирани.Всеки тиранин си създава репресивен апарат и той избива собствения си народ.56млн са избитите от режима на сталин.И не се връзвайте на оруела че такъв народ бил СЪУЧАСТНИК.Никакъв съучастник не си след като от ЛЮЛКАТА определени животни ти промиват мозъка че така трябва,че така е правилно.А който не се хване на това, го убиват.Хората са ОБИКНОВЕНИ хора.Героите са изключения.И за това е гнусно да търсиш сметка на "обикновения" човек че не бил герой ,че се страхува.За това разумните хора на земята трябва да разберат какво зло е комунистическата върхушка.И трябва по всякакъв начин тя да бъде отстранена.Това е.

Искам пак да направа сметката с нефтохима.Един барел нефт днес вместо $120 струва $40.В един тон са 6 барела(приблизително).значи тона струва с 6$80=$500 по малко от преди.Нефтохима преработва 6 млн т. $5006млн т = $3млрд. Изрично подчертавам всичко друго е същото-акцизи,печалби,цена на литър бензин на бензиностанциите, каквото се сетите.Ако иван костов не беше ПОДАРИЛ тази печатница за пари на "освободителите",БГ като собственик на нефтохима щеше да плаща с $3млрд по-малко за суровия петрол. И тези пари Щяха да си остават за БГ.И ТОВА е само за година.И това е само от тройното поевтиняване на суровия петрол.А "ваньо" костов взе $250млн еднократно и толкова.Така той подари не нефтохима на русия,а ПОДАРИ един пазар за 15 млрд лв.И не ми казвайте че цената на бензина в бензиностанциите се е намалила...хаха.Както казваше боби юинг в сериала "далас" преди 20г-рафинерията е печатница за пари. Айде оборете ме.

Като казвам "...това е само от тройното поевтиняване на суровия ..." имам предвид че и при цена на барела $120 нефтохима е бил с печалба.Каква не ме интресува,но не е била малка.Айде сега я добавете към тези $3млрд и ше се доближите до реалния "принос" на костов за БГ бедност.Забавното в случая-ако може да има нещо забавно-е че господарите на костов накараха него,а не посмяха да накарат официалните си представители-бсп...хаха.Това е да си конспиратор...

костов няма никакъв принос към българската бедност, точно обратното

Ама сега е свободен пазар. Що не си внасяме отвън? Да не би руснаците да те спират?

Ти му говориш на говедото като на човек а то рупа ли рупа...

В София Луксофт -ИТ си има клон и е руска компания.Отиди да видиш колко са ниски заплататите.Пълни осигуровки.Там половината са украинци,половината българи.Умните не делят хората какви били ,а по техните способности.Изводи се правят с доказателства ,а не с общи прикаки.Русия не ти е никакъв окупатор.Ако не знаеш Лукойл в Бургас е на кдинастията Родшилд,не е руска.

Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

Защото сме социалисти :)

Хайде осъзнай се в кое време живееш! Излез от социализма, с който си пропит, и се огледай! На никакви русофили децата не учат на запад , а на новите богаташи, фурнаджийските лопати като Костов и т.н. Все пак са минали 25 години, а ти не си мръднал в това да прогледнеш и да мислиш

Сорос мрежата се активизира. Абе ботове, парите поне заслужават ли си ?

За разлика от вас мурзилажа ,ние сме просто български патриоти!!

Дълго време официозната ни сталинска историография у нас твърдеше, че именно братушките са ни опазили от териториално осакатяване след края на ВСВ. Всъщност по време на следвоенните мирни конференции и преговори точно САЩ и Великобритания ни спестяват тази злочеста съдба. Именно те са категорично против откъсването на Пиринска Македония от България и даването й на Югославия. Малко по-късно обаче, под внушението на Кремъл, БКП извършва чудовищно национално предателство, развивайки бурна дейност за денационализирането на Пиринско и присъединяването му към тъмницата на народите Югославия.

Еми като си избираме такива приятели. Не се научихме първат и втората световна, сега пак така.

Ти история на БГ учил ли си, двойкар ли си или просто тъп? А прочети нещо за Букурещкия мирен договор 1913 г. и къде отива Македения благодарение на Англия и Франция и ако пак нищо не разбереш, бий си шута в помощно училище. Четете бе, кретени, на маймуни ви превърнаха!

Руските и те като българските журналисти - всяко извление се центрофугира, докато се измъкне и последната капка маслена новина. Мъчно му е на Лавров не за българите, а че вече не правим такива подаръци на руснаците. А че ние трябва да намалим своята любвеобилност към поредния обладаващ е сигурно. Но този проблем е наш - не на Лавров.

Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., относно поведението на Червената армия в България. На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи: 1. Произволно се вземат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти и др., без да се уведомяват местните власти и без съответното оформяне на иззетия добитък и хранителни продукти; 2. Произволно се изземват държавни и частни моторни превозни средства и смазочни масла. Това води до проваляне на есенната сеитба. 3. Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а в някои случаи изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване.

И аз съм чувал за такива неща от баба ми!! Немските войници никога не са си позволявали такива неща!! И после руснаците били освободители?? Освободители от какво?? От живота и имуществото ли??

Аз пък съм чувал, че някакви самолети са бомбардирали мирна София и имало над 10 000 жертви.....

Каква новина? Никаква. Целия народ знаеше, че Бургас-Александруполис, Белене, Южен поток се провалиха по вина на САЩ и ЕС. Измисляха какви ли не лъжи да ни баламосват, вредни били, еко мръсни, скъпи и какво ли не още. Те се мразят, ние го отнасяме. Бойко е един жалък изпълнител на волята им, послушко, вреден за България. Чак сега разбра, че не ни помагат. Откривател. Има ли друг такъв като него . Няма. Толкова найвно го приказваше, че не се усети, че ще му се стовари като парен чук по кратуната. Много се изложи, много олекна.

а от боко минус 2 милиарда всяка година печелим мръсна крадлива герберска сган

Със специални решения на МС на НРБ представителите на Съветското командване дори са били освободени от задължението да представят отчетни документи за извършените от тях разходи на българска земя. На практика всеки ден от правителството се гласуват огромни суми (300 600 млн лв) за издръжката на Червената армия, за която до края на 1945 биват похарчени 23 млрд лв, а до края на 1947 г. 60 млрд лв. Когато средствата в държавния бюджет се изчерпват, за издръжката на червеноармейците отиват и сумите, събрани от населението по т.н. "Заем за свободата",който години наред, чрез облигации изплащаше бедният български народ! в т.ч. и моите родители

Все пак сме били на страната на победения. Радвай се че не са ни сложили в Югославия.

През 1944-1947 около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретни междуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещо повече всички заплати, командировъчни и режийни, по изрично настояване на съветската страна, им се изплащат в долари. Става въпрос за суми, които многократно надхвърлят доходите на среден български гражданин. Установената тогава практика се прилага и от началото на 50-те до края на 80-те години всички т.н. съветски специалисти са на пълна валутна издръжка от българска страна. Издръжката на съветските окупационни войски е изключително тежко натоварване за българския бюджет, тя значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. Вечно сме грабени от Русия!

То пък от америка една печалба. Тия са вложили повече пари в "Америка за България" отколкото в икономиката ни.

Защо бе руски "братя",защо руския газ и петрол за България е най скъп от цяла Европа,защо???? Винаги са делели по братски с нас,за СССР всичко,за нас нищо!!!! Така е и сега,да не говорим,че руските фирми в България плащат най ниските заплати в браншовете си!

Защото сме Хамериканци !

Руската маймуна се прави на морален съдник на премиер на чужда държава. Само по себе си това е наглост и простотия. Той не е началник на Борисов и губернатор на България. А за морал, руснаците въобще не трябва да си отварят устата.

Да гледа дебатите, които ги дават онлайн в САЩ и как хората могат да си изберат подходящ президент, а не като в тяхната държава да си се сменят Путин и Медведев и това е, други няма...

Те па един подходящ си избраха - мани, мани.

Ах,наивният ми той,млад-зелен! И как става така,че винаги кандидатът за президентът се казва Буш или Клинтън?

Буш е по-добре вервай ми, тогава ще си трайкате...

Чувството за срам е изчезнало в българския народ . Угнетен, страдал, лъган, вече дори срам не чувства. Колко ли време трябва да мине , за да разбере този народ, че Б.Б. е много под средната ,интелигентност, че селските тарикатчета няма да изведат народа напред.

Борисов: Не ги ли е срам руснаците, че плащаме най-скъпия газ в Европа

Той, Борисов нали махна монопола в газовото разпределение....

При тая смайващо-агресивна русофилщина в България как да го постигне?!